mój facet mnie zaniedbuje. co robić?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » mój facet mnie zaniedbuje. co robić?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Odp: mój facet mnie zaniedbuje. co robić?!

To nie rokuje dobrze, skoro jesteście razem tak krótko, a on nie poświęca Ci praktycznie uwagi. Po pół roku dopominanie się o czułości i takie olewanie swojej kobiety, to dla mnie oznacza, że facetowi prawdopodobnie nie zależy. Rozmowa ok, ale konkretna, że nie odpowiada Ci to, czego oczekujesz od partnera. Jak nie pomoże, to nie widzę innego rozwiązania jak rozstania. Taki krótki czas, to dopiero początki, jeśli od początku więc ludzie wcale nie potrafią się zgrać, to nie ma co w ogóle być w takim związku. Naprawiać można, ale w związkach z dłuższym stażem, a tutaj skoro tyle rzeczy nie gra, to jak to nie pomoże, to nie ma sensu się męczyć, bo w imię czego? No właśnie, sama sobie odpowiedź. Teraz masz już trochę takiego Ferdka Kiepskiego, wybacz, ale tak porównam, może nie do końca, ale na pewno kogoś, kto nie jest wylewny, olewa Cię, traktuje jakoś tak po macoszemu, wszystko zwala na zmęczenie i pracę, gdzie to nie jest usprawiedliwieniem skoro to jest nagminne. Skoro teraz jest tak, to przemyśl to, bo naprawdę jeśli on taki jest, a ja myślę, że pewnie tak jest, to kiedyś nie będzie lepiej, a jedna osoba związku nie może ciągnąć, obie strony muszą chcieć i się starać, mieć podobne priorytety.

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Przede wszystkim wstrzymaj się z decyzją o wspólnym zamieszkaniu. Grunt niepewny ,nie ma co ryzykować. Może spróbuj sama się zdystansować. Stań się chłodna. Zajmij się sobą. Jak mu naprawdę zależy, zauważy.

3

Twój związek to błąd, ale Ty tak naprawdę pewnie chcesz sposobu na ożywienie go... Zerwij i znajdź kogoś w wieku do siebie zbliżonym...

4

Nic z tego nie bedzie, marnujesz sobie czas i zycie.

Zmykaj do Polski, zlap fajnego chlopaka, ktory na rekach Cie bedzie nosil big_smile
Uciekaj predko, szkoda Cie dziewczyno...

to krotka, nudna znajomosc, szybko zapomnisz, ogarniesz sie i bedziesz szczesliwa smile

Powodzenia smile

5

A myślałem, że to teraz cały świat w Polsce chce mieszkać bo tu ponoć tak fajnie wink

ananaasowa_ napisał/a:

Przede wszystkim wstrzymaj się z decyzją o wspólnym zamieszkaniu. Grunt niepewny ,nie ma co ryzykować. Może spróbuj sama się zdystansować. Stań się chłodna. Zajmij się sobą. Jak mu naprawdę zależy, zauważy.

Ja myślę, że nie zauważy bo mu nie zależy. Po tym co autorka pisze widać, że ma stale jakieś wykręty, zawsze ''coś''. Widzicie się raz na jakiś czas i nie chce się przytulić a wręcz odpycha swoją kobietę? Bez obrazy, ale coś musi być z nim nie halo...
I myślę, że assassin ma sporo racji, problem może tkwić również w różnicy wieku, 15 lat to mimo wszystko całkiem sporo. Do różnicy wieku dodajmy też różnicę kultur. Zamieszkanie razem nie rozwiąże tego problemu autorko, bo jeśli teraz nie widząc Cię codziennie reaguje w ten sposób to jak myślisz, czy to się zmieni wraz ze wspólnym zamieszkaniem? Wątpię, a prawdopodobniej będzie jeszcze bardziej oschły. Na Twoim miejscu zastanowiłabym się poważnie nad sensem tego związku i pod żadnym pozorem nie zaczynałabym teraz wspólnego mieszkania.
Pozdrawiam

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » mój facet mnie zaniedbuje. co robić?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024