Co zrobić żeby nie widzieli we mnie tylko obiektu sex? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić żeby nie widzieli we mnie tylko obiektu sex?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 38 ]

Temat: Co zrobić żeby nie widzieli we mnie tylko obiektu sex?

Naszła mnie dziś taka refleksja...jetem atrakcyjna i to jest to dla mnie trochę  problem, bo faceci przy mnie głupieją, nie chcą mnie poznawać, a jedynie przelecieć. Nieskromnie nie uważam, abym była pusta i głupia, wręcz odwrotnie, moim i nie tylko moim zdaniem mam dużo do powiedzenia. Jestem wykształcona, oczytana. A przynajmniej robię wszystko żeby być... Oni jednak myślą tylko o jednym.

Czasami zazdroszczę mniej urodziwym paniom, przynajmniej od razu wiadomo że facetowi nie chodzi o wygląd.

jak postępować z takim facetem,jeżeli jakiś naprawdę wpadnie mi w oko i zależy mi żeby coś z tego było? Czy waszym zdaniem jest jakiś czas w którym należy "przetrzymać faceta"? Czy znacie związki które zaczęły się od łóżka?

Proszę Panów o wypowiedzi:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić żeby nie widzieli we mnie tylko obiektu sex?

podaj jeszcze telefon dla tych panów
założę się, że większośc z nich ochoczo odpowie -tak tak!! związki najlepiej zaczynać od łózka

3

Polecam znajomości czatowe.Najpierw poznajesz człowieka, znacznie później dowiadujesz się jak wygląda.Na początku myślałem że czaty to siedlisko maszkaronów, ale tam właśnie poznałem najprawdziwsze cuda.No i w fajnej kolejności: najpierw zawartość pudełka, a potem wierzch:)

4

Badz naturalnie piekna, staraj sie wygladac dziewczeco, a nie wyzywajaco.

Nigdy nie probowalabym nawet ulozyc sobie zycia z facetem, ktory w pierwszej kolejnosci mysli o przeleceniu mnie, a nie o glebszym poznaniu i kochaniu sie z milosci i oczywiscie tez z przyjemnosci, bo sypia z kobieta ktora kocha

5

Aerobka, myślę, że tak czy siak po jakimś czasie zrozumieją, że "Ty nie z takich". big_smile A jeśli chodzi o poznawanie mężczyzn, to masz jakąś pasję, hobby? Tzn. jeśli poznasz faceta w klubie jeździeckim, to duża szansa, że dostrzeże w Tobie KobietęKtóraJeździKonno, jeśli na kursie szydełkowania zostaniesz DziewczynąKtóraSzydełkujeIMaNietypowąPasjęJakOnSam - na tej zasadzie. Im bardziej nietypowo i hm... przytłaczająco (tzn. ta czynność nie może być niemal niezauważalna, raczej nie zostaniesz dziewczyną z zakupami/wrzucającą list do skrzynki/spacerującą, bo to na tyle drobne i normalne sprawy, że mogą nie przebić Twojej atrakcyjnej fizjonomii), tym lepiej. Inna sprawa, że faceci lecący na seks kojarzą mi się najbardziej z klubami - nie wszyscy tam tacy są, oczywiście, jednak fakt, że ktoś, kto chce wyrwać lalę na jedną noc, pójdzie na imprezę, a nie do biblioteki i wtedy Twoja osobowość, inteligencja go nie obchodzą.

6 Ostatnio edytowany przez Koliber (2014-03-03 11:27:32)

Na pierwszych randkach zero miniówek i cycków na wierzchu, makijaż skromny, udawać głupszą niż się jest a niech pan stroszy piórka wink

No i nie znam mężczyzny który nie patrzy na kobiete seksualnie, taka konstrukcja.

Tak naprawdę to nie o mądrość i oczytanie chodzi, przynajmniej nie na początku, ale atmosferę no i romantyczne spotkania i seks bo od fizycznej i zmysłowej fascynacji się zaczyna wink

a i pytałaś o "przetrzymanie", to nie chodzi o przetrzymanie ale o to żeby nie przesadzić, ja bym się nie odważyła isć do łóżka, na pierwszej randce z meżczyną ktróry mi się podoba, bywa że kobiety chodzą ale winno być to wykluczone hmm

7

pitagoras napisał/a:

Polecam znajomości czatowe.Najpierw poznajesz człowieka, znacznie później dowiadujesz się jak wygląda.Na początku myślałem że czaty to siedlisko maszkaronów, ale tam właśnie poznałem najprawdziwsze cuda.No i w fajnej kolejności: najpierw zawartość pudełka, a potem wierzch:)

Dokładnie tak smile znajomości internetowe dają możliwość poznania drugiego człowieka od tej właściwej strony czyli od środka,pózniej przychodzi czas na poznanie się w realu,czyli nie zaczynasz od dupy strony czytaj od sexu smile
Facet,który dostaje na dzień dobry wszystko na tacy nie musi już pózniej się starać smile

8

Witaj.Poprostu trafiasz na nieodpowiednich facetów,jeśli trafisz na konkretnego doceni nie tylko twoje walory zewnętrzne ale tez to co masz w środku.być może umawiasz sie z niedojrzałymi samcami którzy myśla dolną partią ciała,co też ma wpływ na Twoje odczucia.

9

To co w środku przede wszystkim wink

aerobka napisał/a:

Naszła mnie dziś taka refleksja...jetem atrakcyjna i to jest to dla mnie trochę  problem, bo faceci przy mnie głupieją, nie chcą mnie poznawać, a jedynie przelecieć. Nieskromnie nie uważam, abym była pusta i głupia, wręcz odwrotnie, moim i nie tylko moim zdaniem mam dużo do powiedzenia. Jestem wykształcona, oczytana. A przynajmniej robię wszystko żeby być... Oni jednak myślą tylko o jednym.

Czasami zazdroszczę mniej urodziwym paniom, przynajmniej od razu wiadomo że facetowi nie chodzi o wygląd.

jak postępować z takim facetem,jeżeli jakiś naprawdę wpadnie mi w oko i zależy mi żeby coś z tego było? Czy waszym zdaniem jest jakiś czas w którym należy "przetrzymać faceta"? Czy znacie związki które zaczęły się od łóżka?

Skąd wiesz, że chcą Cię przelecieć? Rozpisz się.

Gdybyś miała profil na jakimś portalu, co byś napisała, na jakie cech chciałabyś zwrócić uwagę? Profil bez zdjęcia, oczywiście.

11

aerobka napisał/a:

Czy znacie związki które zaczęły się od łóżka?

Mój się tak zaczął wink nigdy bym się tego nie spodziewała, ale taka prawda - nasza pierwsza prawdziwa randka skończyła się właśnie w łóżku. I jesteśmy razem już ponad 4 lata, wczoraj właśnie zamieszkaliśmy razem

12 Ostatnio edytowany przez tykwer (2014-03-03 18:04:47)

aerobka napisał/a:

Jeżeli masz wobec jakiegoś chłopaka poważne plany, a nie jesteś pewna jego intencji, to zachowaj wobec niego wstrzemięźliwość seksualną. Może być to trudne, jeżeli mocno cię pociąga seksualnie, ale jest to jedyny sposób.
Jaki czas? Co najmniej kilka miesięcy, chyba że coś sprawi, że naprawdę nabierzesz do niego zaufania. Na przykład dowiedzie wielokrotnie, że naprawdę na tobie zależy.

@pitagoras
Twoja porada miałaby sens ładnych kilka lat temu. Kto obecnie korzysta z czatów? Tak naprawdę niewielu.

13

tykwer napisał/a:

Jeżeli masz wobec jakiegoś chłopaka poważne plany, a nie jesteś pewna jego intencji, to zachowaj wobec niego wstrzemięźliwość seksualną. Może być to trudne, jeżeli mocno cię pociąga seksualnie, ale jest to jedyny sposób.
Jaki czas? Co najmniej kilka miesięcy, chyba że coś sprawi, że naprawdę nabierzesz do niego zaufania. Na przykład dowiedzie wielokrotnie, że naprawdę na tobie zależy.

Jedyny sposób na co? Jeśli chłopak ma plany niepoważne to nie będzie czekał kilku miesięcy i faktycznie zwieje. A jeśli ma poważne plany to będzie się doszukiwał czegoś więcej poza opakowaniem bez względu na to czy prześpi się z nim po 2 randkach czy po pół roku.

Przyznaję, że ja nie widzę problemu. Jeśli czyjeś zasady mówią, że seks tylko w związku i z miłości to gdzie tu dylemat? Wtedy się nie idzie do łóżka na pierwszej randce i faceci o innych wartościach i zamiarach sami odpadają - proste jak budowa cepa. Jeśli czyjeś zasady pozwalają na seks na początku znajomości - to się idzie do łóżka na początku znajomości. Wtedy faceci, którym chodzi tylko o seks korzystają tylko z seksu, ci, którzy chcieliby czegoś więcej - dążą do głębszej relacji. Równie proste... Nie wyobrażam sobie, że można sypiać z kimś kilka miesięcy i zastanawiać się czy mu chodzi tylko o seks czy o coś więcej. Chyba trzeba byłoby mieć wszelką zdolność wyciągania wniosków wyłączoną...

14

Dokładnie. Selekcjonuj facetów. Ten który będzie ciebie wart poczeka i nie będzie na pierwszej randce pchał ci łap pod spódnicę.

15

Koliber napisał/a:

Na pierwszych randkach zero miniówek i cycków na wierzchu, makijaż skromny, udawać głupszą niż się jest a niech pan stroszy piórka wink

Przepis na kapitulację wielowątkową ? wink

16

w pigułce hehe wink

17

vinnga napisał/a:
tykwer napisał/a:

Jedyny sposób na co? Jeśli chłopak ma plany niepoważne to nie będzie czekał kilku miesięcy i faktycznie zwieje. A jeśli ma poważne plany to będzie się doszukiwał czegoś więcej poza opakowaniem bez względu na to czy prześpi się z nim po 2 randkach czy po pół roku.

myślę ze atorce chodzi o to jak zatrzymać mężczyznę który planów poważnych nie ma, bo patrząc z drugiej strony który ma? no ewentualnie jakieś założenie może mieć albo w ogóle podchodzić na luzie, przynajmniej na początku znajomości...

autorko, magia chwili, romantyczne kolacje przeplatane seksem a później ciepłe kapcie, fotel, dobre jedzenie i meżczyzna twój...rutyna wink

18

aerobka  przejrzałam ot tak założone przez ciebie tematy i stwierdzam ,że wszystkie rozmowy i tematy z tobą  kręcą się tylko i wyłącznie się na temat seksu i układach międzyludzkich  mający taki charakter . Jeśli w życiu realnym jesteś taka monotonna ,  zawsze do jednego tematu sprowadzasz rozmowy to nie dziw się ,ze tak cię pozostali odbierają bo wychodzi na to ,że słusznie  .Sama sobie etykietę wystawiasz

19

mortisha napisał/a:

aerobka  przejrzałam ot tak założone przez ciebie tematy i stwierdzam ,że wszystkie rozmowy i tematy z tobą  kręcą się tylko i wyłącznie się na temat seksu i układach międzyludzkich  mający taki charakter . Jeśli w życiu realnym jesteś taka monotonna ,  zawsze do jednego tematu sprowadzasz rozmowy to nie dziw się ,ze tak cię pozostali odbierają bo wychodzi na to ,że słusznie  .Sama sobie etykietę wystawiasz

Popieram przedmówczynię.
Mnie rozśmieszyło jeszcze:"Proszę Panów o wypowiedzi" na forum kobiecym:)) Blondynka?
Może rób więcej żeby być...wykształconą i oczytaną;)

20

A co Ty się aerobka tak facetami przejmujesz? Jak któryś chce Cię "przelecieć", bo jesteś atrakcyjna, to jest to dla Ciebie komplement. Seks przesłania normalną rozmowę -- to jest uciążliwe dla obu stron. I nic na to nie poradzimy. Przecież jak będziesz chciała z kimś porozmawiać na poważne tematy, to nie ma problemu, ale trzeba rozładować jakoś napięcie -- np. w oficjalnej rozmowie z wylaszczoną kobietą jak się trochę prywatnie porozmawia, to już jest mniej tego napięcia, a jeszcze lepiej się parę komplementów wymieni.

Pewien guru też mawiał: "chciałem już mieć seks za sobą, aby ona nie musiała mi niczego odmawiać, abym ja nie musiał już u niej o nic zabiegać, abyśmy się mogli wreszcie normalnie zachowywać". Jest w tym dużo prawdy.

Powinnaś się cieszyć z powodzenia i wykorzystać to w jakiś sposób (niekoniecznie seks), bo potem wyjdziesz za mąż i mimo, że jesteś śliczna, to seksu mieć nie będziesz, albo jak się zestarzejesz, to tylko będziesz wspominać męskie spojrzenia za młodu.

21

vinnga napisał/a:
tykwer napisał/a:

No więc właśnie, zwieje, co dowodzić będzie jego prawdziwych intencji. Okaże się, iż liczył tylko na to, że przeleci kolejną panienkę.

Jak rozumiem ty proponujesz takie oto rozwiązanie: jak się jej podoba, to niech się z nim prześpi, a jak chłopak będzie miał wobec niej poważne plany, to z nią pozostanie. Pomijasz dwa aspekty tej sytuacji.
Pierwszy, uraz psychiczny związany z tym, że przespała się z chłopakiem i poczucie, że został potraktowana wyłącznie jako obiekt seksualny.
Drugi, chłopak może uznać, że skoro tak łatwo poszło, to warto kontynuować tę relację pod pozorem poważnego związku i zaciągnąć ją do łóżka jeszcze kilka razy.

22 Ostatnio edytowany przez aerobka (2014-03-03 22:42:21)

Witam

Dziękuję wszystkim tym którzy odpowiedzieli kulturalnie i zwięźle na mój post.

Co do ubioru na randki- nigdy nie ubieram się wyzywająco:).. odsłanianie dekoltów połączone z mini to moim zdaniem porażka. Nie praktykuję czegoś takiego na pierwszych randkach;)

co do wstrzymania się z seksem przez KILKA MIESIĘCY to chyba trochę tu koleżanka przegięła, nikt tyle czasu czekać chyba nie chce:D

Trochę też prawdy jest w tym, że jak ktoś szuka tylko przygody, to czas "przetrzymania" nie ma znaczenia:)

23

Hmm..to masz problem. Wiem, że życie jest przewrotne. Czasem mamy powodzenie, wtedy kiedy byśmy najmniej się tego spodziewali albo oczekiwali. Teoretycznie powinnaś się cieszyć, ale Tobie to doskwiera. Teoretycznie powinnaś się pobrzydzić ale też, jak to uczynić...Moja rada jest taka......coś przyszło mi do głowy, ale to głupie.......Też czasem nie chce być taka grzeczna, dobra i wstrzemięźliwa..Też czasem chce żeby ktoś mnie zganiał, a potem sympatycznie pogłaskał po główce i pocałował w czoło..tak jak za czasów jak była małą, biedną, zagubioną siostrzyczką.

24 Ostatnio edytowany przez bbasia (2014-03-03 23:06:01)

Przepraszam, skasowałam swoja wypowiedź.

25

aerobka napisał/a:

Witam

Dziękuję wszystkim tym którzy odpowiedzieli kulturalnie i zwięźle na mój post.

Co do ubioru na randki- nigdy nie ubieram się wyzywająco:).. odsłanianie dekoltów połączone z mini to moim zdaniem porażka. Nie praktykuję czegoś takiego na pierwszych randkach;)

co do wstrzymania się z seksem przez KILKA MIESIĘCY to chyba trochę tu koleżanka przegięła, nikt tyle czasu czekać chyba nie chce:D

Trochę też prawdy jest w tym, że jak ktoś szuka tylko przygody, to czas "przetrzymania" nie ma znaczenia:)

Może na co innego patrzysz ? smile

Są faceci którzy nie patrzą tylko na Twoje ciało , ale też na to co sobą reprezentujesz ( czyt Twoja osobowość ). Najwidoczniej przyciągasz tylko takich którzy tylko Cię pożądają , jak jesteś atrakcyjna jak mówisz to większość będzie Cię pożądać... Tylko są tacy dla których nie tylko liczy się to co masz na zewnątrz. Pytanie czy takich potrafisz dostrzec smile

Może popatrz na to co sobą reprezentuje facet , czy jest odpowiedni do związku. Jakie ma do tego podejście etc. Czy interesuje go wiele kobiet czy tylko Ty smile Czy jest zaradny , wierny , uczciwy , szczery etc. Jeśli dobrze będziesz oceniać sytuacje to właściwego do siebie dopuścisz. Wiem , nie jest to łatwe...

26

mam tez ten problem
jestem ladna zgrabna dziewczyna
zawsze mialam powodzenie u facetow
moze z dwa razy bylam w powaznym zwiazku
a dlaczego? bo kazda znajomosc zaczyna sie tekstem" to jak, moze numerek bez zobowiazan?" itd
zawsze mam takie propozycje mimo iz nigdy z tego nie korzystam , nie prowokuje nawet ubiorem, ba nie nosze spodnic tylko jeansy a jednak....
smutne to ze wiekszoosc facetow widzi tylko to co na zewnatrz , a nikt nie potrafi dostrzec czegos wiecej poza uroda
a pozniej sa testy dlaczego taka ladna dziewczyna jest sama? pewnie wybrzydza itd

27 Ostatnio edytowany przez paulina20 (2014-03-04 02:31:12)

alienekpl napisał/a:

Może popatrz na to co sobą reprezentuje facet , czy jest odpowiedni do związku. Jakie ma do tego podejście etc. Czy interesuje go wiele kobiet czy tylko Ty smile Czy jest zaradny , wierny , uczciwy , szczery etc. Jeśli dobrze będziesz oceniać sytuacje to właściwego do siebie dopuścisz. Wiem , nie jest to łatwe...

Bardzo dobra rada. Podpisuję się wink

Koliber napisał/a:

myślę ze atorce chodzi o to jak zatrzymać mężczyznę który planów poważnych nie ma, bo patrząc z drugiej strony który ma? no ewentualnie jakieś założenie może mieć albo w ogóle podchodzić na luzie, przynajmniej na początku znajomości...

Oj, bardzo wielu facetów angażuje się szybciej od dziewczyny. Nic w tym złego, ale takie stwierdzenie ''który ma poważne plany''.. jest bardzo dalekie od prawdy.

aerobka napisał/a:

Też nie ma czego zazdrościć. Myślę, że i tak źle, i tak niedobrze. wink Jakby ślinił się do mnie każdy facet na każdym kroku, to pewnie zwątpiłabym trochę w ludzi.. Ale czucie się nieatrakcyjną odbiera akurat sporo radości w życiu, i też możesz nie wierzyć facetowi - jeśli masz niskie poczucie wartości - że mu się 'podobasz' wink A to jednak ważne w związku.

@werciaa
Może rzeczywiście spróbuj zacząć od znajomości internetowych - pokaż skromne zdjęcie lub nawet wcale. Ciężko mi się wczuć, bo zwykle mój problem, jeśli już, był odwrotny. (Nie zwracam uwagi, ale jak komuś się spodobam - najczęściej poznanemu przez internet - to bardzo, bardzo mocno). W każdym razie przypominam sobie - jeśli ktoś mnie zaczepiał, nie znając mnie, to z gruntu wzbudzało to moje podejrzenia i automatycznie nie traktowałam takiej osoby poważnie. Oczywiście, w toku dalszej znajomości mogła zmienić to pierwsze wrażenie, ale byłam wobec niej ostrożna, bo samo takie ''zainteresowanie znikąd' było dla mnie dziwne.
Myślę, że trochę zależy też, gdzie tych facetów poznajesz.

28

gojka102 napisał/a:
mortisha napisał/a:

Popieram przedmówczynię.
Mnie rozśmieszyło jeszcze:"Proszę Panów o wypowiedzi" na forum kobiecym:)) Blondynka?
Może rób więcej żeby być...wykształconą i oczytaną;)

nawet nie skomentuję tej bezsensownej obrażliwej wypowiedzi, poinformuję Cię tylko, że tak się składa, że tu wielu Panów zagląda. Najpierw sprawdź potem wydawaj osądy.

miłego dnia:)!

29 Ostatnio edytowany przez pitagoras (2014-03-04 10:06:54)

Uważam ten wątek z trochę wydumany, bo akurat wiem z doświadczenia że nic tak nie rozwściecza kobiety, jak brak pożądania ze strony faceta...Ale i tak napiszę kilka spostrzeżeń.

werciaaa napisał/a:

kazda znajomosc zaczyna sie tekstem" to jak, moze numerek bez zobowiazan?" ba nie nosze spodnic tylko jeansy a jednak....

Facet na dzień dobry rzuca takimi tekstami?Nie ma to żadnego związku z urodą.Są dwie opcje:
1.Akcja serialu rozgrywa się w jakiejś rynsztokowni, dokąd przychodzi się szukać numerków (klub, dyskoteka?)
2.Swoim zachowaniem dajesz przyzwolenie, czy wręcz nakłaniasz do takich propozycji.
Tak wygląda schemat relacji damsko-męskich ; wprawdzie facet jest stroną aktywniejszą, ale to kobieta daje sygnały na które facet tylko odpowiada.Szkoda że tak mało pań to rozumie.
   A co do tych nieszczęsnych spódnic, to jest dokładnie odwrotnie.Jak wyglądasz/zachowujesz się po męsku: jeansy, glany, kurwowanie i w ogóle udawanie ''zioma-ziomki''; to facet traktuje Cię jak ''kumpla z cyckami'' i gada w taki sposób.
Wiecie co- kobieta ubrana po kobiecemu, gadająca po kobiecemu i ogólnie ''delikatniejsza'' wymusza ''delikatniejsze'' obchodzenie się z nią.Proste jak drut.
Do tego szczegóły, które wiele z Was olewa.Pierwszy z brzegu: pierścionek na palcu ''zaręczynowym''.Przekaz- mam kogoś.Jeśli w takiej sytuacji wdajesz się we flirt z innym kolesiem, automatycznie dajesz znak że szukasz przygody na boku. Wbrew pozorom faceci są spostrzegawczy.

30

Zacząć znajomość od internetu jest dobrym wyjściem, bo można kogoś bliżej poznać, a potem wygląd już nie zakłóci relacji. Trzeba tylko zapewnić faceta, że jesteś ładna, nie gruba, nie chuda... Wiem to z drugiej strony -- ze strony faceta, bo kiedyś poznałem piękną dziewczynę. Najpierw długo rozmawialiśmy przez maila nie wymieniając się zdjęciami, nawet nie opisując swojego wyglądu, potem umówiliśmy się na pierwsze spotkanie przy kawie. Z jednej strony miałem stres, że przyjedzie jakaś brzydka dziewczyna i będę chciał się ulotnić, bo mnie kompletnie nie będzie pociągać, ale z drugiej strony tłumaczyłem sobie, że skoro ona sama nie uważa się za brzydką, nie wylewa kompleksów, to nie będzie źle, a przecież w mailach super się rozmawiało. Przyjechała laska taka piękna, że mnie olśniła wyglądem. Jestem pewien, że gdybyśmy się spotkali np. na imprezie u znajomych, to ona by mnie traktowała z dystansem, a ja bym leciał na wygląd.

Jeszcze ze dwa razy tak miałem, że poszedłem na spotkanie z dziewczyną nie wiedząc nawet jak wygląda -- jedna była ładna, druga niekoniecznie, ale było super, bo była inteligentna.

Dlatego uważam, że poznawanie przez internet jest świetnym rozwiązaniem. Najpierw poznajemy człowieka, a potem widzimy w jakim ciele dusza "urzęduje".

31

aerobka

????????..

Ubieraj sie jak muzulmanka, nos dlugie szaty, zaslon wszystko co masz ponetnego, nie uzywaj ponetnych zapachow z feromonami - no wiesz - taki habit, gdzie tylko oczy widza, a Ciebie nikt.

Wazne, na pierwszej randce nie pokazuj od razu calej pupy, ale na poczatek tylko ćwierć, niech rozpala swoja wyobraznie. Postepuj z nim tak dlugo, aż to on rozpali w Tobie ogień żądzy.

32

aerobka napisał/a:

Sama wiesz,że Panowie mają tylko jedno w głowach. I nie pytaj Ich o zdanie,bo wiadomo co Ci odpowiedzą. A co Ty masz zrobić??  - nie prowokować,ubierać się zwyczajnie - właśnie mniej prowokująco i być bardziej niedostępna,ale nie wyniosła. Zresztą co ja Ci będę truła,sama najlepiej wiesz że faceci nie patrzą na wnętrze tylko na wygląd i zachowanie.Widocznie czasami nie warto być dla nich miłym,bo Oni to akurat odbiorą po swojemu.Bo nie wszyscy mają  w głowach to co powinni mieć , niektórzy niestety - sorki - ale zamiast rozumu i oleju - mają sieczkę,bądź całkowitą pustkę,po której hula wiatr , porywający cały rozsądek. smile

33

Gary napisał/a:

Zacząć znajomość od internetu jest dobrym wyjściem, bo można kogoś bliżej poznać, a potem wygląd już nie zakłóci relacji

Znajomosci internetowe  zawieram od dawna i własnie jest tak ,ze jak z kimś mi się fajnie pisze, wydaje mi sie ze jest normalny  i mówi ze nie chodzi mu o sex to jak   sie spotykamy w realu to połowa z tych " fajnych " chłopaków mało co sie na mnie nie żuci . Druga połowa okazuje sie  nic nie warta , a jak juz trafi sie ten co na pierwszym spotkaniu jest ok i fajnie sie gada itp a pozniej mówi ze jest mna zainteresowany to po niedługim czasie olewa mnie dla innej.

34

werciaaa napisał/a:
Gary napisał/a:

Zacząć znajomość od internetu jest dobrym wyjściem, bo można kogoś bliżej poznać, a potem wygląd już nie zakłóci relacji

Znajomosci internetowe  zawieram od dawna i własnie jest tak ,ze jak z kimś mi się fajnie pisze, wydaje mi sie ze jest normalny  i mówi ze nie chodzi mu o sex to jak   sie spotykamy w realu to połowa z tych " fajnych " chłopaków mało co sie na mnie nie żuci . Druga połowa okazuje sie  nic nie warta ,.

Jak facet mówi, że nie chodzi mu o seks to kłamie. W ogóle po co rozmawiać o co komu chodzi? To takie proste i logiczne -- jak kobieta pociąga faceta to on myśli o seksie. Koniec kropka.

Guru mawiał, że tragedią obecnego świata jest, że trzeba udawać przed kobietą że wcale na seksie nam nie zależy. Tymczasem to siedzi w centrum naszej natury. Bycie inteligentnym wcale tego nie zmienia. Seksualność, tak samo jak jedzenie i picie, jest częścią naszej natury i nic na to nie poradzimy.

a jak juz trafi sie ten co na pierwszym spotkaniu jest ok i fajnie sie gada itp a pozniej mówi ze jest mna zainteresowany to po niedługim czasie olewa mnie dla innej

Bo utrzymanie dłuższej relacji wymaga zaangażowania z obu stron. Drugą przeszkodą jest wierność, bycie w związku.

35

Nie wytrzymałem i poczułem, że muszę rzucić tekst smile

Zacznijmy od tego, że o gustach nie dyskutuje się i w tym wypadku jak najbardziej to ma sens racji. O atrakcyjności kobiety sam wygląd nic nie mówi, w moim wypadku na pewno - więc z tego względu nie jesteś wyjątkowa. Przepraszam ale na pewno jest jakiś powód, który przyciąga debili - możesz być najpiękniejszą laską na świecie ale pewne cechy nic nie zmienia Twojego odbioru przez męską część. Poza tym wyraźnie napisałaś, że jesteś wybredna bo jak nie ten, to tamto. Musisz sama zdecydować czego wymagasz. Mądra i piękna kobieta ( w takiej a nie innej kolejności), wie co z sobą zrobić!!! Samo opakowanie, wiem z autopsji (muszę przyznać), nic nie znaczy.

Powtórzę coś co mnie strasznie zaimponowało i myślę, że to działa w obydwie strony, co spotkałem gdzieś w sieci "Mózg jest najseksowniejszą częścią ciała". Dla mnie jest szok, że ludzie nad tym nie zastanawiają się. Jest w moim świecie urocza dziewczyna, która właśnie tym mnie przede wszystkim zainteresowała smile A jest bardzo urocza big_smile

36

Mnie swojego czasu na weselu urzekła niesamowita dziewczyna o kształtach, które zupełnie mi się nie podobały.
Ciepło, uśmiech, pozytywne nastawienie, mega optymizm, ta aura, która biła od niej była niesamowita. Nigdy tego nie zapomnę smile.

37

Ubieraj sie jak zakonnica. Efekt pioronujacy gwarantowany.

Posty [ 38 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić żeby nie widzieli we mnie tylko obiektu sex?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024