Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Co czytacie w czasie wolnym? Jakie kobiece i niekobiece czasopisma i magazyny??? Ja lubię WYSOKIE OBCASY z " Gazety Wyborczej" i poniedziałkowy dodatek z reportażami z Wyborczej czyli Duży Format!!! Ciekawa jestem co Wy kupujecie lub czytacie choćby w sieci???Ja akurat kupuję, bo w autobusie nie poczytam z kompa:\
Ostatnio edytowany przez Maryline (2007-08-22 22:18:25)
Ja najczęściej wchodze na stronę Claudii a mamie zabieram Poradnik Domowy, al eto już tak z przyzwyczajenia chyab:)
Czasem zerkam do Olivii , a jeśli chodzi o kupowanie to raczej GW albo Rzepę,kolorowe pisemka czytuje w EMPiKu:)
Kupuję "WRÓŻKE", średnio kobieca, czasami też "PANIĄ", a tak poczytuję coś w EMPIKu czy od koleżanek, jakieś typu "Claudia", "Olivia" etc. nie ma jednak pisma takiego w pełni na poziomie, wszystkie zmierzają w stronę komercji!
promyczek:d
Top Gear, Joy, Cosmopolitan ;D
zdecydowanie Cosmopolitan
od czasu do czasu Glamur, Joy ![]()
Lubię poczytać "babskie" gazety i zdarza mi się kupić "Oliwię", "Klaudię" czy "Joy". Minusem tych zazet są olbrzymie reklamy, co mnie drażni. Ale generalnie lubię zrelaksować się czytając takie gazety.
Ja z babskich jedynie od czasu do czasu, baaardzo rzadko- Cosmo, ale generalnie rzadko znajduje tam cos ciekawego.
Wspolokatorki kupuja tez Party,wiec tez czasem zajrze, ale tam tylko mozna zdjecia ogladac...
A to co sama kupuje, to naukowe czasopisma, jak 21 wiek, Focus.. tam przynajmniej zamist głupotek mozna sie czegos ciekawego dowiedziec
Ja kupuję , Pani Domu , Tina , Zdrowie i uroda , i musi być Wyborcza .
Kiedyś był ,to "Twój Styl",ale za dużo tam teraz reklam.Od czasu do czasu kupuję"Claudię","Poradnik: Domowy".
Joy, Cosmopolitan, Twój Styl ![]()
czasami podkradam Focus'a dla taty ![]()
Cosmopolitan, Glamour, Focus
Za ostatnie masz u mnie plusa, Pestka. Do F dorzucam jeszcze Politykę i Nie. Czasem Twój Styl, ale w ostatnich latach jakość poszła w dół - 3/4 reklamy. Plus od czasu do czasu jakaś komputerówka - nie za często, żeby mi nogi w tyłek w Empiku nie weszły.Za to w kanałach RSS mam Dodson and Ross i Carnal Nation - raczej nie mainsteramowe wiadomości.
Będę oryginalna - nie czytam żadnych tego typu pism - bo wszędzie piszą to samo i najczęściej same głupoty ![]()
Wolę sobie poczytać National Geographic lub Focusa - tam chociaż dowiem się czegoś interesującego i nowego...a nie po raz kolejny zobaczę artykuł - jak schudnąć....hehehe
albo będę miała okazję poczytać najnowsze bezsensowne plotki na temat jakiś "gwiazd", które mnie nie interesują ![]()
A ja czytam "Wróżkę", nie lubię innych kobiecych gazet, jakoś nie przypadają mi do gustu. Wysokie Obcasy moga być, ale rzadko wpadają mi w ręce. Raczej sama nie kupuję ich, tylko w domu znajduje ![]()
charaktery- niestety miesięcznik ![]()
Przeniesiony post karina85
karina85 napisał:
Jakie jest WASZE ulubione czasopismo dla kobiet ( i nie tylko)?
Ja lubie czytac glamour, i wszystkie inne poswiecone modzie.
A ja -Kobiete i Zycie,Dzialkowiec i Dobre Rady.
Czasem Olivia lub Claudia
Regularnie Politykę i Claudię ![]()
Glamour, Cosmopolitan i kupuje joy'a,ale rzadko go czytam...bardziej z przyzwyczajenia go kupuje...
Ostatnio edytowany przez karina85 (2009-04-30 13:37:56)
A ja poczytuję : "Nieznany świat" o tematyce ezoterycznej, "Charaktery" i ostatnio "Wróżkę". Nie przepadam za typowo kobiecymi czasopismami.
Newsweek, Przekrój, Pani ![]()
Wysokie Obcasy, Wyborcza, Przegląd, Polityka
Ja kupuję Claudie lub Świat Kobiet:)