Mój chłopak ma 20 lat jego siostra 34 . Ona cały czas robi tak że nie odzywa sie nic do mnie do swojego brata a kiedy on dostanie wypłatę to od razu jej sie przypomina że ma brata. ( dodam że nie pracuje i jakoś do tej pracy jej sie nie spieszy ) i ona zadzwoni żeby kasę " pożyczyć " a i tak nie oddaje a mój chłopak jej od razu daje i potrafi tak dopóki sama sie nie przekona że on już nie ma pieniędzy. I zawsze musi wszędzie z nami być. My gdzieś chcemy jechać ona tak samo . I za wszystko kto musi płacić oczywiście jej młodszy brat. Ale. Dodam że nie chodzi mi o to że ndlq mnie nic niezostanue bo mi tam nie zależy na tym żeby mi cię kupił. Tylko na tym żeby sobie pokupowal tacie dał i młodszej siostrze bo ona sie uczy. No ale właśnie wracając do tego co pisalam . Próbowałam z nim rozmawiać a on mówił że już nic nie dostanie bo np kupi coś i połowę przepije ona. I tam coś jeszcze jej zostanie. A później on i tak jej daje te pieniądze. No Kurds co ja mam zrobić.
Temat: mam problem z siostra chlopaka nie wiem co robic
Zobacz podobne tematy :
Odp: mam problem z siostra chlopaka nie wiem co robic
Tak naprawdę, to jeżeli Twój chłopak nie zrozumie, że to co robi jest co najmniej nieodpowiednie, to Ty z tym nic nie możesz zrobić. Pogadaj z nim i miej nadzieję, że w końcu zrozumie, że to do niczego dobrego nie prowadzi.