Witam, mój problem polega na tym, ze poznałem dziewczynę na jednym z portali rozmawialismy sobie i rozmawialiśmy , na różne tematy trochę żartów i ogólnie na luzie (bardzo mi się spodobała ) i zrobił się z tego rok podczas tych rozmów wiele razy mówiłem, ze może wpadnie j a odwiedzic(ŁÓDŹ-POZNAŃ) potem ona mówiła ze będzie przejazdem . Jednak nie doszło do spotkania aż tu pewnego dnia (właściwie nocy ) dostaje smsa , ze jest u mnie w mieście z koleżankami i gdzie znajdują się jakie fajne kluby , po chwili umowilem się z nią no i pojechałem do miasta do niej podczas tej imprezy było bardzo fajnie, bardziej się spodobała od pierwszego zobaczenia przetanczylsmy pół nocy poprzytulalismy się miło no i pojechała do siebie a ja zostałem napisała obrazu, ze mam przyjechać do niej i jak będę to mam dać znać i tym razem piszemy tylko, ze smsy znów żarty itp próbowałem z 2 razy spytać czy mogę przyjechać, ale jakoś tak średnio z odpowiedzią zbywala. Doddam, ze ma powodzenie u facetów. Nie wiem czy jest sens starać się i przyjeżdżać do niej . Bo mam wrażenie jakby tamtego wieczoru tylko alkohol zrobił swoje, ze była taka przyklejona do mnie . :-)
Różnie może być... Może faktycznie ucieszyć się z odwiedzin, ale może być i tak jak napisałeś na końcu postu. Spróbuj raz jeszcze, żebyś potem nie żałował że nie wykorzystałeś danej szansy. Powiedz jej, że danego dnia (zaplanuj sobie wycieczkę w wakacje) będziesz u niej w mieście i chciałbyś się spotkać z nią, i co ona na to? Jeśli się zgodzi, to super, jeśli zacznie kręcić, to daj sobie już spokój. Spróbować, zawsze warto, ale nie warto się narzucać jeśli ktoś nie jest zainteresowany.
Albo po prostu zrób tak jak ona: napisz, że będziesz np za tydzień u niej i po prostu przyjedź. Po czym jej napisz, że jesteś i czy ma ochotę się spotkać. Jeśli nie będzie miała to trudno, wrócisz do domu, ale myślę, że ona doceni to, że w ciemno do niej pojechałeś.;)
Skoro sam wyczuwasz, że coś kręci, to nie warto do niej jechać. Na Twoim miejscu ochłodziłbym ta znajomość, ograniczył kontakt. Jak coś się dzieje to lepiej nice zdystansować się, niż podejmować działanie, które może zostać odebrane jako desperackie.
Jedz i spróbuj potem nie bedziesz żałował. Jeśli nie spróbujesz to będziesz myslal co by bylo gdyby. Pojedziesz nie bedzie chciala sie spotkac to bedziesz pewny i bedziesz mogl zajac sie jakas inna dziewczyna.