Dwa problemy z facetem które mnie w nim drażnią (inne dziewczyny) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dwa problemy z facetem które mnie w nim drażnią (inne dziewczyny)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Dwa problemy z facetem które mnie w nim drażnią (inne dziewczyny)

W moim facecie drażni mnie kilka rzecz i chcę je w nim zmienić... poradzicie co mam robić ?

1) On mówi czasami 'ruchałbym' na jakieś modelki itd, jak mu np wyślę zdjęcie jakiejś i mówię że mi się nie podoba, lub że ładna, on na to 'fajna, ruchałbym'.

Kiedys z tego się śmiałam ale teraz coraz bardziej mi przeszkadza. Do tego stopnia że raz w złości mu powiedziałam,żeby sobie ruchał a ja z nim zrywam. On zaraz że to żarty, żebym się uspokoiła.
Jestem w stanie zrozumieć że to żarty, ale mnie drażnią. Uważam ze przy dziewczynie tak nie powinien. Mówię mu więc by tak nie żartował, ale mu się nadal zdaża. (ma 26 lat!)

2) Robi 'ummmm' jakieś jęki aprobaty jak jest ładna aktorka, scena np pokazująca ją od stóp do głów, scena seksu, pocałunków itd na filmie

Drażni mnie to, aż sama zaczęłam tak mlaskać na gości w filmach, ale on nadal to robi! Natomiast gdy ja tak mruczę na aktorów to on mówi 'zoobaczysz ze w wakacje będe miał klate jak on, itd.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dwa problemy z facetem które mnie w nim drażnią (inne dziewczyny)

Jeszcze dodam że on jest dobrym chłopakie, lojalnym, myślę że by nie zdradził, rozpieszcza mnie na codzień i o mnie dba.
Może więc przesadzam i powinnam puszczać mimo uszu te żarty i reakcje?
Nie wiem..proszę doradźcie bo aktualnie mam dzień popsuty.

3

Gościu mowi ci w prost ze ruchałby inne? I zastanawiasz sie czy przesadzasz? Burak z niego i tyle.

4

on pewnie tak żartuje żebyś poczuła się troszkę zazdrosna wink pewnie lubi Cię tak troszkę denerwować, ale to nic złego, napewno innej nie "wyrucha", bo gdyby był taki naprawdę że chciał by z innymi to by o tym nie mówił wink

5 Ostatnio edytowany przez beyourself18 (2013-03-17 15:35:21)

Nie dziwię Ci się, że to Cię irytuje. Ja sama czegoś takiego nie zaakceptowałabym. Spróbuj wtłumaczyć mu po raz kolejny, że nie podoba Ci się to, ale zrób to może w inny sposób. Może bardziej stanowczy?

Chciaż czasami wydaje mi się, że faceci to istoty, które nie do koca odbył proces ewolucji jak my-kobiety, bo nie potrafią pozbyć się swoich nawyków. Powtarzamy i powtarzamy im non stop a oni dalej ... bez zmian (dotyczy m.in.: opuszczania deski)
Więc może musimy te ich nawyki zaakceptować ?  i może Ty trafiłaś na "egzemplarz", który zamiast mówić atrakcyjna kobieta, mówi: "ruchałbm" ? Może ten tyn (Twój) tak ma? wink

6 Ostatnio edytowany przez Gawanna (2013-03-22 14:31:06)

Kiedyś też tak robiłam że wysyłałam mu zdjęcie dziewczyn a on pisał że ładna i te ruchałbym ;p
Jednak kiedy zaczęło mi to przeszkadzać (szczególnie w filmie "Moja super ex dziewczyna" kiedy dziewczyna rozbiera się do bielizny w łazience) sama zaczęłam tak mówić na fajnych chłopaków (szczególnie na jednego aktora, Joe Manganiello)
Oczywiście i on mówił to żartobliwie i ja. Wiadomo ze bym nie wulgaryzm ;p Ale wyczuł chyba o co mi chodzi i już tak nie robi. Najśmieszniejsze jest to że kiedy widzi zdjęcia jakiejś ładnej kobiety mówi coś w stylu "o ty też masz taki wulgaryzm tyłek" itp smile
Nie wzbudzaj w nim zazdrości jeżeli Ci na nim zależy jednak jeśli nie jest głupi to zrozumie kiedy ty mu pokażesz jakiegoś fajnego... hyhy

7

Dobrze,że mój partner tak nie mówi,bo krew by się polała zaraz :d . Wiesz kochana pooglądać i pomruczeć pod nosem to on sobie może i nic więcej.

8

Jak dla mnie on się droczy z tobą, a to niewinna zabawa i problem powstanie jak będziesz tak na sztywno do tego podchodzić. Pomyśl jak często Ty się droczysz z nim i czy to zawsze jest równie wyszukane. Natury się nie oszuka, jest facetem Ty kobietą, skoro potrafi tak mówić przy Tobie tak to znaczy że może sobie na to pozwolić, jak w rozmowie z kumplem...co jest dobre bo czuje się swobodnie. Pomyśl jak Ty rozmawiasz z koleżankami i o czym a będziesz miała swoją odpowiedz wink

9

rettsuya napisał/a:

Jak dla mnie on się droczy z tobą, a to niewinna zabawa i problem powstanie jak będziesz tak na sztywno do tego podchodzić. Pomyśl jak często Ty się droczysz z nim i czy to zawsze jest równie wyszukane. Natury się nie oszuka, jest facetem Ty kobietą, skoro potrafi tak mówić przy Tobie tak to znaczy że może sobie na to pozwolić, jak w rozmowie z kumplem...co jest dobre bo czuje się swobodnie. Pomyśl jak Ty rozmawiasz z koleżankami i o czym a będziesz miała swoją odpowiedz wink

Popieram. Faceci lubią się droczyć i przekomarzać, często na taki męski sposób jak między nami kolegami. Kobiety mają tak samo widzą przystojnego faceta i od razu - ale ciacho, spojrzenia, uśmieszki... Normalka.
Droczenie jednak swoją drogą a prostackie słowa rodem z portali młodzieżowych swoją... Nie podoba się, to o tym mówić. Szanuje to zrozumie.

10

Remi napisał/a:

Faceci lubią się droczyć i przekomarzać

czasem to przekomarzanie szkodzi, bo niektórzy faceci nie zwracaja uwagi jakich "ciężkich" słów używają .. i jak potrafią wnerwić czy zaniepokoić. to poważnie dużo psuje.

Remi napisał/a:

Kobiety mają tak samo widzą przystojnego faceta i od razu - ale ciacho, spojrzenia, uśmieszki... Normalka.

ja akurat tak nie mam,
ale owszem znam takie.
szczerze mówiąc mam lekko negatywne odczucia do takich zachowań jeśli laseczka pieje przy swoim nad innymi i zaznacza jaki to dany mężczyzna nie jest przystojny itp.. jak dla mnie sztuczne, może chodzi tu o wywołanie zazdrości u swojego, ale pewnie też niektóre chcą serio okazać zainteresowanie kimś innym.
jak dla mnie to coś nie na miejscu.

11

Droczyć,nie droczyć...

Dla mnie mimo wszystko to dość słabe...
Ja bym mu po prostu oświadczyła, że nie mam zamiaru tego wysłuchiwać...
Grunt-to mówić o wszystkim otwarcie.

wink

12

Dokładnie jak wyżej smile
Powiedz co o tym myślisz dodając przy tym,że masz nadzieje,że jest myślącym człowiekiem i nie będziesz musiała mu więcej powtarzać.... i najważniejsze....NIE REAGUJ!
Niech sobie pomlaszcze chyba ,że jeździ regularnie do hollywood na kawki z Angeliną smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dwa problemy z facetem które mnie w nim drażnią (inne dziewczyny)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024