ONn woli swoją rodzinę zamiast mnie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » ONn woli swoją rodzinę zamiast mnie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez justa2525 (2013-02-19 22:41:33)

Temat: ONn woli swoją rodzinę zamiast mnie.

Opisuję moją sutuację.Mieszkam w małej wiosce ,a obok za płotem jego wójek alkoholik z żoną,synem z roku mojej córki i babcia.Ta jego rodzina cały czas nas wykorzystywaba ja codziennie odwoziłam córkę do szkoły,bo nie pracuję,a babcia codziennie wypychała wnuka do mnie,abym go zabrała do szkołyi tak to trwało 4 lata i nawet ciastka mi za to nikt nie kupił. Mój mąż co roku jeżdził do Holandii do pracy na ok 3 miesiące do brata i za to żyliśmy prawie cały rok,ale teraz do brata nie zadzwoni bo wujek  by się z niego śmiał.Nadmieniem ,iż wujek jest dla mnie alkoholokiem,a teraz dzwoni po mojego aby z nim szedł na piwo do sklepu.Nasz związek był barzo udany przez 10 lat ,ale niestety ja wyjechałam do Włoch na 6 tygodni na wakacjach i on się pogodził z  wujkiem,od tego czasu problem.Teraz mi kazał iść tu do pracy i ,że niby on też pujdzie ,ale gdzie jak pracy niema.On niechce wyjechać,ja mam możliwość jechać na 3 miesiące to on z dzieckiem nie zostanie,niemam siły.Codziennie rano około 7 wychodzi z domu wraca około 18 nic go nie interesuje,on poprostu czeka ,abym ja go utrzymywała.Nadmieniam,iż moja córka ma ADHD i niestety codziennie spędzam z nią około 4 godzin na naukę,niemam już siły poprostu.JEŻELI KTOŚ BEDZIE ZAINTERESOWANY MOIM POSTEM TO ROZPISZĘ GO  DOGŁĘBNIEJ,TERAZ NIEMAM NA TO JUŻ SIŁY.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » ONn woli swoją rodzinę zamiast mnie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024