Dlaczego podrywają mnie tylko obcokrajowcy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Dlaczego podrywają mnie tylko obcokrajowcy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez paulina20 (2012-12-25 03:34:50)

Temat: Dlaczego podrywają mnie tylko obcokrajowcy?

Na co dzień jestem dla płci męskiej raczej niewidzialna.
Byłam na wakacjach w Turcji - szok. Zaczepiali na ulicy, w sklepach, nawet przewodnik wycieczki się do mnie "przyczepił" (a jaki był pewny siebie.., chyba nic mu tej pewności nie mogło podkopać).
Mam konto na portalu ''randkowym'', dla jaj. Czasem sprawdzam, co tam piszą, i jest tak samo - głównie obcokrajowcy.

Dlaczego tak jest?

Co do Turcji, to mam pewną tezę, którą zdradzę później, kiedy już usłyszę parę waszych opinii (żeby niepotrzebnie nie nakierowywać).
Ale czemu tak jest nawet na portalu randkowym? Czy ktoś potrafi wyjaśnić dlaczego tak jest?

O ile sama Turcja jeszcze nie dała mi aż tak do myślenia, to powtarzalność takiego zjawiska już tak wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego podrywają mnie tylko obcokrajowcy?

Co do Turcji- moze jestes blondynka?
Turcy, Ogolnie latynosi, murzyni, szaleją na punkcie blondynek. Znam to z autopsji, kiedy moja siostra miala Blond wlosy smile

3

Mam włosy w kolorze "ciemny blond" (zawsze się śmieję, że nie dość, że blondynka, to jeszcze ''ciemna'') i niebieskie oczy tongue Tyle, że ten kolor włosów jest brązowy - mimo nazwy - nie żaden złoty, złocisty itd. Wpiszcie ''ciemny blond" w grafikę google, to właśnie jest coś takiego. Brązowy.

4

Jakieś inne pomysły, czemu tak jest? Mają zupełnie inny gust, to specyfika kultury? Ktoś też tak ma?

5

Uważaj na nich,w krajach  szczególnie muzułmańskich rola kobiety ogranicza się do bycia podnóżkiem,żeby nie było potem płaczu,dlaczego podobają im się blondynki z jasnymi oczami?bo u nich ich nie ma

6 Ostatnio edytowany przez paulina20 (2013-01-07 03:58:43)

Czy brązowe włosy to blondynka? Hm.

I dzięki za "ostrzeżenie", ale nie o tym jest temat tongue

Nikt się tu nie wypowiada, więc powiem, co ja wstępnie myslę. Otóż u nich na ulicy trudno zobaczyć jakąś kobietę, a jak już - to jest opatulona chustami. Kiedy wróciłam do Polski, co pół minuty widziałam na ulicy jakąś laskę. Więc tam każda dziewczyna jest na wagę złota.

Ale miiiło było być tak podrywaną. wink Fajna odmiana. Chociaż jednocześnie jest to męczące i stresujące, bo niektórzy potrafią być nachalni.

7

Ehh, ja też mam szczęście do obcokrajowców. wink Wielu ludzi mówi mi, że nie mam typowo słowiańskiej urody, już nie raz pytano mnie, czy pochodzę z Polski, czy mam zagraniczne korzenie, najczęściej jestem kojarzona z hinduskami, tyle że mam jasną karnację. Czasami siedzę na czatach z kamerką albo w internetowej grze mam ustawione swoje zdjęcie-najwięcej zagaduje do mnie właśnie obcokrajowców niż Polaków. Na Facebooku to samo. Jeżeli się jakoś specjalnie nie wystroję, jestem mało zauważalna, ale taki ciemnoskóry czy jeszcze z innej narodowości-zawsze się uśmiechnie do mnie, nawet i zagada. Może mają po prostu taką mentalność, podobają im się kobiety z innych krajów, ... Samej ciężko mi stwierdzić, choć nie raz się nad tym zastanawiałam. Ale nie ma co narzekać, miłe to jest. wink

8

Polecam obejrzeć "Darling i lowe ju"rzecz się ma min o "powodzeniu: Polek w Egipcie

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Dlaczego podrywają mnie tylko obcokrajowcy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024