Sport nie tylko dla facetów;=) - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-06-18 20:24:22

Celia
Zbanowany

Sport nie tylko dla facetów;=)

Nigdy nie byłam sportsmenką, ale uwielbiam jeździć na rowerze. Wówczas mogę się zrelaksować, powdychać świeże powietrze w lesie. Jest jeszcze kilka dyscyplin sportowych, których nie uprawiam, a bardzo lubię oglądać w TV. A Wy, Dziewczyny, co uprawiacie? Jakie dziedziny sportu lubicie? Jakich transmisji sportowych w telewizji nie przepuścicie??

#2 2009-06-18 20:33:45

CookieBitch
100% Netkobieta

Re: Sport nie tylko dla facetów;=)

uwielbiam oglądać łyżwiarstwo figurowe. Jeśli chodzi o pary to bardzo lubię Elene Bereznaye i Antona Sikharulidze a solistkę Sashe Cohen. Lubię tańczyć, od września chcę zacząć naukę salsy smile Łyżwiarstwa nie oglądam w tv.. rzadko.. bo transmisje pokazywane są najczęściej zimą... w internecie mogę oglądać cały rok smile

http://www.youtube.com/watch?v=4Asz5gNS … re=related << cudo!

Czas płynie. Człowieku, ucz się pływać!

#3 2009-06-18 21:51:55

sueno6
Moderator

Ja chodzę na siłownię, mnóstwo km przejeżdżam na rowerze, czasem biegam big_smile
Uwielbiam też pływać, choć jakoś ostatnio rzadko to robię...
Ale moim ulubionym sportem jest piłka nożna - kiedyś sama biegałam za piłką, teraz tyko śledzę wszystkie mecze LM i UEFA (ulubiona drużyna - oczywiście FC Barcelona), niestety mecze naszej reprezentacji omijam, bo nie chce się stresować big_smile
Bardzo lubię też koszykówkę - sama też grywałam "za młodu", a oglądać lubię NBA wink
Jeśli mi się coś przypomni dopiszę wink

Być jak płynąca rzeka...

#4 2009-06-19 15:21:51

Celia
Zbanowany

Ja natomiast nie znoszę piłki nożnej. Gdy mąż ogląda, ja wymyślam sobie cokolwiek innego do robienia . Za to od wielu lat jestem wiernym kibicem skoków narciarskich.smile

#5 2009-06-19 15:33:56

Tiff
Przyjaciółka Forum

Trenowałam lekką atletykę - biegi sprinterskie. Osiągałam przystępne wyniki na szczeblu wojewódzkim (m.in. wielokrotne vice mistrzostwo). Skończyłam to rok temu. Jednak zmiana trenera i kontuzje nie pozwoliły mi na kontynuację. Lubiłam to. Ogólnie lubię też oglądać w telewizji to i siatkówkę. A na żywo oprócz tego żużel (bo w telewizji raczej nie). Od niedawna polubiłam też jazdę na rowerze.

Nie mam wrogów, to wrogowie mają mnie!

#6 2009-06-19 15:46:39

Celia
Zbanowany

Ostatnio byłam na żużlu w Toruniu - jeździli z Gorzowem. Stadion super, bo mają nowy - rzeczywiście robi wrażenie. Lecz nie podobało mi się zachowanie kibiców toruńskich. Tiff, na pewno wiesz, że w Gorzowie jeździ T. Gollob(strasznie tam nielubiany w Toruniu ze względu na miejsce zamieszkania), formę ma teraz doskonałą, "kosił" tam wszystkich. No i kiedy dojeżdżał 1. do mety, kibice toruńscy zachowywali się, krótko mówiąc: po chamsku. Moim zdaniem, prawdziwy kibic powinien docenić klasę dobrego zawodnika.

#7 2009-06-22 10:31:43

Tiff
Przyjaciółka Forum

Tomasz Gollob to doświadczony i dobry zawodnik.
Kiedyś z rodzicami byłam mu kibicować na Grand Prix w Czechach. Wtedy była ta afera, że niby w finale rzucił motorem o taśmę, no a prawda jest taka, że popsuł mu się motor no i Tomek się wkurzył.

Nie mam wrogów, to wrogowie mają mnie!

#8 2009-06-22 15:42:45

DeliciousNight
Cioteczka Dobra Rada

a moim ukochanym sportem są skoki spadochronowe smile smile smile poza tym lubię też pływać i jeździć na nartach.

Bo mój cały świat jest dla Ciebie-a Ty jesteś mi  światem...  <3

#9 2009-06-22 18:57:49

mylenne
Przyjaciółka Forum

A ja kocham siatkówkę, kiedyś grałam nawet w drużynie i niezle się zapowiadało ale kontuzja no i się skończyło, zostało mi oglądanie w TV co robię kiedy tylko są mecze. AZS Częstochowa i Skra Bełchatów...
poza tym lubie pływać chociaz ost nie miałam czasu na to, ale może teraz w wakacje smile

Nigdy Nie Mów Nigdy.Nigdy Nie Mów Zawsze.

#10 2009-09-13 04:41:21

llorona
Dobry Duszek Forum

Celia napisał:

Ostatnio byłam na żużlu w Toruniu - jeździli z Gorzowem. Stadion super, bo mają nowy - rzeczywiście robi wrażenie. Lecz nie podobało mi się zachowanie kibiców toruńskich. Tiff, na pewno wiesz, że w Gorzowie jeździ T. Gollob(strasznie tam nielubiany w Toruniu ze względu na miejsce zamieszkania), formę ma teraz doskonałą, "kosił" tam wszystkich. No i kiedy dojeżdżał 1. do mety, kibice toruńscy zachowywali się, krótko mówiąc: po chamsku. Moim zdaniem, prawdziwy kibic powinien docenić klasę dobrego zawodnika.

uwielbiam speedwaya!!!najbardziej to lubię Nielsa Iversena z Falubazu, ale tu nie jestem zbyt oryginalna. Muszę się z Tobą zgodzić co do kibiców AMATORA, miałam okazję zajmować trybunę obok nich na meczu w Lesznie.Oglądałam fruwające flaszeczki z bardzo bliska.A Tomek Gollob jest nielubiany przez wielu zawodników w naszym kraju.I przez kibiców Falubazu. Z tego miejsca - pozdrawiam wszystkich Falubaziaków.

...o, jakie dziwne formy może przybierać szaleństwo ludzi zdrowych...

#11 2009-09-13 13:46:25

Kami90
Przyjaciółka Forum

oglądać w tv lubię, siatkówkę, łyżwiarstwo figurowe, taniec(bo to w sumie rodzaj sportu) lekkoatletykę, i skoki narciarskie, pewnie o czymś jeszcze zapomniałam smile a sama preferuje, aerobik, taniec, z biegania tylko sprint na 60-100 metrów, badmintona, czasem siatkówkę i piłkę nożna czasem też wink ale to wszytko dość rzadko bo niestety czasem brak kasy a czasem brak czasu wink o i pływanie, to coś co robię chyba najlepiej, ostnio nawet poprawiłam swoją prędkość stylem grzbietowym wink

Ostatnio edytowany przez Kami90 (2009-09-13 13:50:12)

"Zamigotał świat tysiącem barw
Tysiąc nowych pytań przywiał wiatr
Słońce świeci nocą księżyc za dnia"

#12 2009-09-14 16:16:10

spokojna
Zbanowany

Ja podobnie jak Kami90 lubię siatkówkę oglądać.
Pochodzę z Kędzierzyna - Koźle, gdzi sport ten stoi na bardzo wysokim pozimie, więc nie mogłoby być inaczej.
Fajna sprawa móc spotkać Papkę czy Świderskiego na ulicy w drodze do sklepu po bułkii big_smile big_smile
A poza siatką uwielbiam tenis. Kiedyś trochę trenowałam, ale przez studia zaniedbałam się nieco... Teraz tylko rower latem/wiosną, albo rowerek stacjonarny, który ostatnio rodzice kupili z Presto do naszej małej domowej siłowni smile
Zawszeubolewałam, że nie potrafię pływać... Ale cóż, może jeszcze uda mi się naucyć w końcu mam dopiero 22 lata smile

#13 2009-09-23 13:05:13

lumos
Tajemnicza Lady

Ja też uwielbiam oglądać siatkówkę, bo coś się dzieje na naszej polskiej scenie smile
Jesli chodzi o sporty, które uprawiam, to pływam, uczęszczam na fitness. Poza tym sama jestem instruktorem fitness. Świetna sprawa dla kondycji.

do diabła żyje się raz

#14 2009-09-23 13:10:06

kiniusia87
Powoli się zadomawiam

Ja  bardzo lubię chodzić na fetness i siłownie... smile to mnie najlepiej relaksuje, no a przy tym można na kogoś rzucić oko.. wink

#15 2009-09-23 13:38:44

Celia
Zbanowany

Ja od początku września tez chodzę na fitness 3 razy w tygodniu i już lepiej się czuję. smile

Stopka forum