Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Mam takie pytanko, byłam dziś u fryzjera, miałam czyste włosy (myję codziennie) chciałam tylko lekko podciąć. Fryzjerka wzięła mnie najpierw jednak że tak powiem pod kran i umyła mi włoski. W sumie to się tak zastanawiam , czy zrobiła to po to żeby mnie naciągnąć na trochę więcej kasy, czy dlatego ,ze przed każdym zabiegiem trzeba je umyć ? Jestem ciekawa czy też tak miałyście, że przed każdym zabiegiem - nawet takim obcięciem wam fryzjerka myła włosy.
korka napisał:
Mam takie pytanko, byłam dziś u fryzjera, miałam czyste włosy (myję codziennie) chciałam tylko lekko podciąć. Fryzjerka wzięła mnie najpierw jednak że tak powiem pod kran i umyła mi włoski. W sumie to się tak zastanawiam , czy zrobiła to po to żeby mnie naciągnąć na trochę więcej kasy, czy dlatego ,ze przed każdym zabiegiem trzeba je umyć ? Jestem ciekawa czy też tak miałyście, że przed każdym zabiegiem - nawet takim obcięciem wam fryzjerka myła włosy.
Korka,
myślę, że to nie było naciągactwo - po prostu mokre włose strzyże się: wygodniej, dokładniej, lżej
Suche włosy mogą sie zawijać, puszyć, kręcić co utrudnia cięcie - a przecież chcemy wyjść od fryzjera odmienione i zadowolone.
Ni ewiem czemu, ale włosy umyte w salnie fryzjerskim ich dobrymi szmponami, są czystsze, i nie musiałabym ich myś przez 3 dni, a normalnie muszę włosy myć codziennie, i wieczorem już nie są najświeższe, trochę przyklapnięte i sklejone!Nie wiem, to chyba kwestia szamponu!
Strony: 1