zostawiła mnie bo mówi że mnie już nie kocha... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawiła mnie bo mówi że mnie już nie kocha...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: zostawiła mnie bo mówi że mnie już nie kocha...

Witam szukam pomocy żuciła mnie dziwczyna którą bardzo kocham . Ona zerwała ze mną bo mówi że jej nie pomagam i mnie nie kocha a tak naprawde jest inaczej , fakt że mi nie mówiła prawdy ale ja jej wszystko wybaczam a ona nie potrafi wybaczyć dwóch przyczyn :

- dociekalem od niej prawdy i ją wydusiłem i zaczelismy sie klucić , aż nagle zaczeła płakać i mnie bić ja nic nie robilem do momentu jak zauwarzyłem że wpadła w szał i ja złapałem za ręce bo ją chciałem uspokoic i mi się wyslizneła wyglądalo to na pchniecie ja jej póżniej zaczołem jeżdzić w pracy od różnych bo nie chciała ze mną rozmawiać

- w czoraj się z nią pochapałem na ulicy bo nie dawno obiecała mi szczerość zaczeła mnie kłamać prosto w oczy i teraz mówi ż nie chce mnie znać a jej teraz bardzo dużo pomogłem nie tylko w domu ale i też finansowo a ona nawet nie potrafi sie odwdzięczyć

Bardzo prosze o pomoc i dobre rady bym wszystko do niej stosował bo mi bardzo na niej zależy teraz przez to jestem zagubiony i rozkojażony nie potrafir sobie juz poradzic bardzo was prosze o pomoc ;( ;( ;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zostawiła mnie bo mówi że mnie już nie kocha...

Ona Ci powiedziała, że Cię nie kocha i nie chce Cię znać - tylko tyle i aż tyle. Czego jeszcze potrzebujesz? Wiesz od niej lepiej, co czuje? Nie wiesz, więc niech Twój mózg przyswoi sobie wiadomość, którą otrzymałeś, i pogódź się z obecną sytuacją.

3

ale ona mi tez mowiła ze jeszcze mnie kocha ale nie tak jak wczesniej i chce to wszystko odbudowac i potrzebuje rady w jakim kierunku mam isc???

4

wiesz co ależ okropną masz tą dziewczynę. Tyś taki kochany a ona nie potrafi się odwdzięczyć(!) i jak ostatnia głupia nie może Ci wybaczyć ze ją wyzywasz i popychasz...

chcesz rady? daj jej i sobie święty spokój bo to co robicie to jakaś dziecinada jest. jesteś pewien, ze nie macie po 16lat?

5

nie

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawiła mnie bo mówi że mnie już nie kocha...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024