Witam szukam pomocy żuciła mnie dziwczyna którą bardzo kocham . Ona zerwała ze mną bo mówi że jej nie pomagam i mnie nie kocha a tak naprawde jest inaczej , fakt że mi nie mówiła prawdy ale ja jej wszystko wybaczam a ona nie potrafi wybaczyć dwóch przyczyn :
- dociekalem od niej prawdy i ją wydusiłem i zaczelismy sie klucić , aż nagle zaczeła płakać i mnie bić ja nic nie robilem do momentu jak zauwarzyłem że wpadła w szał i ja złapałem za ręce bo ją chciałem uspokoic i mi się wyslizneła wyglądalo to na pchniecie ja jej póżniej zaczołem jeżdzić w pracy od różnych bo nie chciała ze mną rozmawiać
- w czoraj się z nią pochapałem na ulicy bo nie dawno obiecała mi szczerość zaczeła mnie kłamać prosto w oczy i teraz mówi ż nie chce mnie znać a jej teraz bardzo dużo pomogłem nie tylko w domu ale i też finansowo a ona nawet nie potrafi sie odwdzięczyć
Bardzo prosze o pomoc i dobre rady bym wszystko do niej stosował bo mi bardzo na niej zależy teraz przez to jestem zagubiony i rozkojażony nie potrafir sobie juz poradzic bardzo was prosze o pomoc ;( ;( ;(