Jesteśmy 3 lata razem na początku pożyczał rzadko i zaraz oddawał a od 6 miesięcy ciągle pożycza i nie oddaje to na auto którego nie naprawił a kasę pożyczył 2 miesiące temu to na mandat którego tez nie zapłacił bo zapomniał. Wczoraj chciał na auto na ubezpieczenie to powiedziałam ze tylko trochę mogę mu pożyczyć bo sama nie mam, wysłałam mu kasę i powiedziałam mu żeby przywiózł mi dowód wpłaty za to ubezpieczenie a on sie wkurzył i powiedział ze jak go chcę sprawdzać to lepiej żebym znalazła sobie kogoś innego i tyle.Nie wiem co robić, moim zdaniem to mogłam go poprosić o ten dowód wpłaty mam prawo wiedzieć na co wydaje kasę moja. Co o tym myślicie? jeszcze dodam ze jutro idzie na zakończenie sezonu piłkarskiego jeżeli nie przywiezie mi dzisiaj tego dowodu wpłaty, moim zdaniem to logiczne ze to kasa na jutro i jeżeli to będzie prawda to również będzie to oznaczało ze mnie kłamie ze to nie tylko takie spotkanie na 2 piwa tylko wypad do jakiegoś klubu.
Temat: On ciągle pozycza ode mnie pieniadze;(
Zobacz podobne tematy :
Odp: On ciągle pozycza ode mnie pieniadze;(
Na naszym forum panuje zasada "jeden facet = jeden wątek". Założyłaś już jeden temat o swoim chłopaku, więc proszę, kontynuuj go.