zostawił mnie po 13 latach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawił mnie po 13 latach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: zostawił mnie po 13 latach

Mam 37 lat.po 13 latach mój facet zostawił mnie.Powodem jego odejścia było to iż nie wie czy chce spędzić ze mną reszte życia.Mówi,że bardzo mnie kocha że zawsze będzie mnie kochał abym go jeszcze nie skreślała.A ja od miesiąca nie śpię,nie jem,nawet nie mogę myśleć racjonalnie.A co jeszcze ciekawsze to on chce się przyjażnić.Nie bardzo wiem co z tym zrobić.Mam syna który ma 17 lat,ten człowiek jest dla niego dużym autorytetem.Syn tez to przeżywa,cały czas mz z nim kontakt,boi się że go stracimy,skończą się wspólne wakacje,święta I że już go nie będzie z nami.I co ja mam robić!! Z całych sił staram się być silna ale nie codziennie mi to wychodzi.Jestem strzępkiem nerwów a moje życie,które uważałam 2 miesiące temu za udane i szczęśliwe prysło jak bańka mydlana.Więc powiedzcie jak to jest.Byłam dla niego calym światem tak niedawno a  teraz on nie wie i mam czekać i zobaczyć co czas przyniesie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zostawił mnie po 13 latach

Sonia przechodzę to co Ty, mnie mąż zostawił po 16 latach. Też na początku było odpocznijmy od siebie, on nie wie czego sam chce od życia i co okazało się, że ma inną kobietę. Czułam to co Ty, zresztą nadal czuję, ale jest trochę lepiej. Mój mi mówi, że zobaczymy jak to będzie,czy u nas to była prawdziwa miłość czy nie. Że żeby to sprawdzić musimy spróbować z kimś innym i wtedy sprawdzimy, czy jesteśmy sobie przeznaczeni czy nie. Chore prawda? Też chce, żebyśmy zostali przyjaciółmi a przy okazji zachowywał się jak pies ogrodnika. Teraz już odpuścił, bo chyba już całkiem stałam mu się obojętna. Wiem jedno, robiłam podstawowy błąd....jak dużo rozmawialiśmy otwierałam się i mówiłam co do niego nadal czuję, że inni na razie nie są ważni i od był pewien, że będę na niego czekała. Nie wiem czemu to tak działa, że jak byłam oschła i obojętna, to on zaczynał temat w stylu, ze nie wiadomo jak to będzie, może to nam jest potrzebne, taka przerwa...a jak pokazałam, że nadal mi na nim zależy..nagle sprowadzał mnie na ziemię, żebym nie robiła sobie nadziei.
Wiec powiedziałam KONIEC MANIPULACJI, nie chce być ze mną to nie, jego strata!!! ONI NIE ZASŁUGUJĄ NA NAS!!!

3

Odp: zostawił mnie po 13 latach

My nie byliśmy małżeństwem  i miszkaliśmy osobno,więc powinno być prościej i łatwiej ale niestety nie jest.Wiem że tacy faceci nie zasługują na nas.Oddajemy im wszystko,oddanie,miłość,poczucie bezpieczeństwa a w zamian tak nam dziękują..Traz mija miesiąc więc pomału się zbieram,ale bardzo pomału.Przykro tylko że takie fajne babki jak my zawsze mają pod górkę ale zawsze jest nadzieja na lepsze jutro.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawił mnie po 13 latach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024