Witam, niedawno poznałam mężczyznę o 5 lat starszego ode mnie. Zauroczyłam się w nim. A dokładnie, w jego wyglądzie, w inteligencji i poczuciu humor. Czuję , że jemu się też podobam i wiem, że prędzej lub później możemy być parą. Ale na ostatnim spotkaniu, bardzo zwracał uwagę na inne kobiety. Nie wiem, czy to normalne, ale jednak, jak chciał się ze mną spotkać , to chyba nie powinien , aż tak , zwracać na nie uwagę ? Dodam , że czasami mówił, o jakie nogi itd Czy ja po prostu jestem już przewrażliwiona ? Czy warto angażować się ? Dodam, że miał z przede mną z 7 związków.., a takich poważnych chyba ze 3.
Witam, niedawno poznałam mężczyznę o 5 lat starszego ode mnie. Zauroczyłam się w nim. A dokładnie, w jego wyglądzie, w inteligencji i poczuciu humor. Czuję , że jemu się też podobam i wiem, że prędzej lub później możemy być parą. Ale na ostatnim spotkaniu, bardzo zwracał uwagę na inne kobiety. Nie wiem, czy to normalne, ale jednak, jak chciał się ze mną spotkać , to chyba nie powinien , aż tak , zwracać na nie uwagę ? Dodam , że czasami mówił, o jakie nogi itd Czy ja po prostu jestem już przewrażliwiona ? Czy warto angażować się ? Dodam, że miał z przede mną z 7 związków.., a takich poważnych chyba ze 3.
Nie marnowałabym czasu na tego Pana.
No ale to ja.
3 2012-06-30 21:36:56 Ostatnio edytowany przez vigawia (2012-06-30 21:37:36)
Ja również nie zawracałabym sobie głowy tym mężczyzną, może jest inteligentny, przystojny i ma poczucie humoru, ale po Twoim opisie nie wydaje mi sie żeby był stały w uczuciach, miał dużo związków, nie pisałaś ile oboje macie lat więc trochę ciężko stwierdzić, ale jak już w Twoim towarzystwie zachwyca się innymi to troche dziwne.
Pomyśl przyszłościowo - gdybyście mieli być parą i on ciągle miałby rzucać tekściki w stylu: ale nogi, ale oczy, ale biust - nie zwariowałabyś? Zgadzam się z koleżankami wyżej, nie warto zaprzątać sobie nim myśli, nawet pomimo tego, że jest inteligentny i zabawny. Jest zwyczajnym macho
.
Czujesz że jemu się podobasz ? A do czego ?
5 lat starszy... ty masz 15 a on 20? ty masz 20 a on 25? czy ty masz 25 a on 30?? Bo to jest dość istotne...
Dodam , że czasami mówił, o jakie nogi itd Czy ja po prostu jestem już przewrażliwiona ? Czy warto angażować się ? Dodam, że miał z przede mną z 7 związków.., a takich poważnych chyba ze 3.
Jak się czułaś gdy on to mówił? Jaka była Twoja reakcja, gdy to słyszałaś?
8 2012-07-01 20:19:11 Ostatnio edytowany przez aggy (2012-07-01 20:20:17)
nie mozna zauroczyc sie w wygladzie inteligencji i poczuciu humoru. droga kolezanko mozna zauroczyc sie w osobie, ktora takie cechy posiada. a twoj koles jest malo inteligentny skoro pozwala sobie na takie teksty na randkach. wiec widac ze cos z ta inteligencja na bakier.
tez mnie ciekawi ile wy macie lat
Witam ponownie, ja mam 24 lata, on ma 29.
Gdy mi powiedział, że jakaś dziewczyna na ulicy ma ładne nogi lub widzę, jak patrzy na inne, czyli na nogi, pośladki, to naprawdę przykro mi się zrobiło.
Olus powinnas sobie go odpuscic. babiarz z niego i tyle. nie szanuje tego co ma czyli okazji na spotkanie ciebie i pobycie z toba. jak go interesuja inne na poczatku znajomosci gdzie powinna byc fascynacja i te slynne motyle....no to co ty oczekujesz na przyszlosc?
Odpusc sobie go nie warto
. Tyle, ze nie wypowiadają swych myśli na głos, a on tak. Panie, które się łudzą, ze ich faceci na ulicy nie zerkną na ładne nogi np, są bardzo naiwne. Tyle, ze temu facetowi po prostu brak taktu, bo takich rzeczy się raczej nie mówi
. Widocznie Ty mu się podobasz skoro się z Toba spotyka. Ja osobiście nie przekreśliłabym kogoś tylko z tego powodu, chyba, ze ma jakieś inne rażące wady. Powiedz mu po prostu, ze Ci przykro gdy słyszysz takie teksty, to przestanie.
Gdy mój chłopak komentuje wygląd jakiejś laski, to sama zwracam uwagę i tylko mu mowie swoja opinie. Albo obracam w żart. W życiu nie przyszło mi do głowy, żeby sie obrazić z tego powodu, czy być zazdrosna, jest ze mną, to mnie kocha, sama czasem zwrócę uwagę na fajnego faceta czy nawet dziewczynę
Trochę luzu dziewczyny, naprawdę ludzie w związkach maja gorsze problemy.
przepraszam , mam paytanie czy wiecie jak usunac stad swoje konto?
Przynajmniej szczery
Wiele facetów zwraca uwagi na inne kobiety, normalny męski odruch
. Tyle, ze nie wypowiadają swych myśli na głos, a on tak. Panie, które się łudzą, ze ich faceci na ulicy nie zerkną na ładne nogi np, są bardzo naiwne. Tyle, ze temu facetowi po prostu brak taktu, bo takich rzeczy się raczej nie mówi
. Widocznie Ty mu się podobasz skoro się z Toba spotyka. Ja osobiście nie przekreśliłabym kogoś tylko z tego powodu, chyba, ze ma jakieś inne rażące wady. Powiedz mu po prostu, ze Ci przykro gdy słyszysz takie teksty, to przestanie.
Gdy mój chłopak komentuje wygląd jakiejś laski, to sama zwracam uwagę i tylko mu mowie swoja opinie. Albo obracam w żart. W życiu nie przyszło mi do głowy, żeby sie obrazić z tego powodu, czy być zazdrosna, jest ze mną, to mnie kocha, sama czasem zwrócę uwagę na fajnego faceta czy nawet dziewczynę
Trochę luzu dziewczyny, naprawdę ludzie w związkach maja gorsze problemy.
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Gdyby to mnie dotyczyła ta sytuacja, powiedziałabym szczerze, co czuję gdy to robi, a jeżeli nie uszanował by moich uczuć, decyzja o odpuszczeniu tej znajomości byłaby dużo prostsza.
Dokładnie, nie lepiej najpierw pogadac?? to, ze on mówi takie rzeczy - nie znaczy, ze babiarz, prędzej - wzrokowiec
. Przypomniał mi się jeden watek, w którym się zresztą wypowiedziałam "Male kłamstewka, czy bezwzględna prawda". wszystkie Panie, jednogłośnie stwierdziły, ze wola słyszeć prawdę, nawet najgorsza i w drobnych sprawach tez. Lecz gdy facet na głos wyraża swoje myśli, większość krotko: "Zostaw go". I tu się sprawdza powiedzenie "Nigdy nie zaprzeczaj kobiecie, wkrótce zaprzeczy sama sobie...." Fakt, ze niektóre rzeczy lepiej przemilczeć, jestem za. Tyle, ze niektórzy ludzie są naprawdę niedomyślni i dopóki nie powie się im, ze zachowują się karygodnie, oni tego nie widza ![]()
To już wiem
NIE WARTO !! ten Pan, wie, że się podoba kobietą i jak mi na ostatnim spotkaniu powiedział, że chce korzystać z życia. Bo właśnie teraz widzi , że w tym wieku, czyli 30 lat kobiety na niego lecą.
Nie ukrywam, że po tych słowach mnie zranił, bo wcześniej świrował do mnie. Ale już wiem, że jak będzie chciał się ze mną spotkać, to po prostu GO OLEJE.
Dziękuje za dobre rady.
Pozdrawiam