Moj eks mnie ignoruje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moj eks mnie ignoruje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Moj eks mnie ignoruje

To jest troche nietypowy post bo musze sie przyznac, ze mnie bardzo boli, ze moj eks mnie ignoruje. Bylismy ze soba prawie 5 lat, nigdy sie nie klocilismy i rozstalismy sie tylko dlatego, ze po prostu do siebie nie pasowalismy. Bylismy wspanialymi przyjaciolmi ale nie przyszla para malzenska. Oboje jestesmy w szczesliwych zwiazkach w tej chwili i zycie sie nam uklada. Niestety, on zdecydowal sie mnie zupelnie ze swojego zycia wykreslic... Moj chlopak chce go bardzo poznac i nie moze zrozumiec dlaczego on sie tak zachowuje. Jedyny powod, jak mi sie wydaje, to jego dziewczyna ktora nigdy mnie nie lubila, i nawet jak chcialam sie z nia zaprzyjaznic to mnie chamsko odepchala. Ja nie jestem zainteresowana romantycznie w moim eksie ale zalezy mi na nim jak na przyjacielu.

Co robic?????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moj eks mnie ignoruje

Nic nie rób.
Skoro Ci na nim zależy jak na przyjacielu - to pogódź się z tym, że On nie chce się już z Tobą przyjaźnić. Pozwól mu żyć własnym życiem.

3

adlernewman napisał/a:

To jest troche nietypowy post bo musze sie przyznac, ze mnie bardzo boli, ze moj eks mnie ignoruje. Bylismy ze soba prawie 5 lat, nigdy sie nie klocilismy i rozstalismy sie tylko dlatego, ze po prostu do siebie nie pasowalismy. Bylismy wspanialymi przyjaciolmi ale nie przyszla para malzenska. Oboje jestesmy w szczesliwych zwiazkach w tej chwili i zycie sie nam uklada. Niestety, on zdecydowal sie mnie zupelnie ze swojego zycia wykreslic... Moj chlopak chce go bardzo poznac i nie moze zrozumiec dlaczego on sie tak zachowuje. Jedyny powod, jak mi sie wydaje, to jego dziewczyna ktora nigdy mnie nie lubila, i nawet jak chcialam sie z nia zaprzyjaznic to mnie chamsko odepchala. Ja nie jestem zainteresowana romantycznie w moim eksie ale zalezy mi na nim jak na przyjacielu.

Co robic?????

Ja tez bym tak chciala!! Niestety moi eks za chinskiego boga nie chcieli sie odczepic

4

alfaalfa napisał/a:

Nic nie rób.
Skoro Ci na nim zależy jak na przyjacielu - to pogódź się z tym, że On nie chce się już z Tobą przyjaźnić. Pozwól mu żyć własnym życiem.

Czytaj w cytacie powyżej smile

Bierz pod uwagę fakt, który sama przytoczyłaś, że jego obecna partnerka nie przepada za tobą. Logicznym jest, że będąc teraz z nią nie ma powodu żeby tylko dla podtrzymania przyjaźni grać jej na nosie utrzymując z tobą kontakt.

5

Moim zdaniem przyjaźń ex nie istnieje (jeszcze jakiś czas temu myślałam inaczej). Niestety zawsze znajdzie się powód, dla którego owa przyjaźń nie będzie mogła istnieć. W tym wypadku partnerka ex... Może się okazać ona taką osobą, która sobie nie będzie życzyła jego kontaktu z Tobą a on, no cóż będzie musiał wybierać?
Co robić? Odpuścić, przynajmniej na jakiś czas, zobaczyć co i jak się potoczy i się nie narzucać...

6

Daj sobie z nim spokój. Skoro jego obecna Cię nie lubi, to nie masz tam czego szukać, bo on nie będzie ryzykować związku z nią, tylko po to, żeby podtrzymać znajomość z Tobą. Pogódź się z tym, że ona jest dla niego ważniejsza.

7

red napisał/a:

Daj sobie z nim spokój. Skoro jego obecna Cię nie lubi, to nie masz tam czego szukać, bo on nie będzie ryzykować związku z nią, tylko po to, żeby podtrzymać znajomość z Tobą. Pogódź się z tym, że ona jest dla niego ważniejsza.

Oczywiscie, ze dla niego dziewczyna jest najwazniejsza. Ja to rozumiem. Z drugiej strony mysmy sie rozstali 3 lata temu, przed tym jak ja poznal i wtedy nie bylo zadnych problemow z byciem kumplami i widzeniem sie na drinka raz w tygodniu. On jest mi bliski jak brat i ja to odczuwam jako niesamowita strate, ze on nie potrafi grzecznie swojej pannie powiedziec "Bardzo cie kocham ale J jest moja przyjaciolka". Ja tam nic do niej nie mam. Jak on jest szczesliwy, to w porzadku, ale wydaje mi sie, ze mu sie by mogl kregoslup przydac.

8

Trudno, przestań się przejmować. Najwidoczniej chłopak nie ma dystansu do siebie i tego, co przeżył. Szkoda nerwów. Czasami tak bywa, że niektórzy ludzie znikają z naszego życia, ale trzeba się z tym pogodzić.

9

A po jaką cholerę tak chłopa męczysz?!! I Twój obecny chłopak jakiś taki dziwny, patrzy i jeszcze chce go poznać. O proszę, ale cuda na patyku.

Daj chłopu żyć, on Cię nie chce, nie chce z Tobą utrzymywać kontaktu, to uszanuj to.

10

rebel napisał/a:

A po jaką cholerę tak chłopa męczysz?!! I Twój obecny chłopak jakiś taki dziwny, patrzy i jeszcze chce go poznać. O proszę, ale cuda na patyku.

Daj chłopu żyć, on Cię nie chce, nie chce z Tobą utrzymywać kontaktu, to uszanuj to.

A czemu moj chlopak dziwny?  Moj byly jest fajnym gosciem. Nie widze powodu dlaczego nie chcialby go poznac. Mnie i eksowi nie wyszlo ale nie oznacza to, ze on jest okropnym czlowiekiem.

Zmusic go do niczego nie moge, oczywiscie. Jezeli on tak pod kapciem tej swojej panny jest, to ja tam tego nie zmienie. Boli mnie to tylko, ze ja ciagle jestem w kontakcie z jego bracmi i kuzynami a on sie zachowuje jakbym nigdy nie istniala. To jest dziecinne, po prostu.

11

adlernewman napisał/a:

Moj byly jest fajnym gosciem. Nie widze powodu dlaczego nie chcialby go poznac. Mnie i eksowi nie wyszlo ale nie oznacza to, ze on jest okropnym czlowiekiem.

I takie podejście mi się podoba gdy o ex myśli się pozytywnie, że po prostu nie wyszło.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moj eks mnie ignoruje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024