Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Interesująca dyskusja to nasza specjalność ...
Nie jesteś zalogowany.
Wiedziałyście,że to co nasz ukochany je wpływa na to jak smakuje jego sperma???No nie należało do przyjemności jak mój miał gorzką spermę, ale myślałam ,że to norma, dopiero niedawno się dowiedziałąm,że sperma gorzknieje od akoholu!!!A mój to lubi sobie wypić czasem!!!Sery i mięso powoduję,że jest taka trochę kwaskowa, no a najlepiej smakuje jak nafaszerujemy ukochanego owocami, wtedy jest słodka, najlepiej działąją ananasy i morele.Dletego warto mu zaserwować do uroczystej kolacji owoce, tak niby przypadkeim, ale to dla naszej bardziej przyjemności, a jego zdrowia;)
No tak mężczyzną możemy się delektować,ale przed francuską nie zapominaj o tym,ze ty teżmasz inny smak, jak się zje owoce to teżjesteśmy słodsze,a np, jak wcześneij uraczysz sie cebulą albo czosnkiem, to nie wiem czy partner będzie miał ochotę Cię posmakować?![]()
Spróbowac będzie chciał, najwyżej mu nie będę aż tak samokować:D Ale dzięki za info!!!![]()
ponoć jeszcze panom na poprawę smaku spermy pomagają zioła
dodane do potraw
seler jeszcze pomaga:)
ja swojego karmie surówka z selera (jest taka prosta seler starty+majonez+ rodzynki) do tego dwa litry soku anasowego i do łózeczka:P