Wiem że ideały nie istnieja i ja nawet się nie łudze , ze takiego znajdę nie należę do wybrednych , ja sama też nie jestem idealna . Jedyne czego w życiu pragne to szczęście a na to szczęście składa się między innymi zwiazek , czyli kochający partner , którego cechowałoby spokój i opanowanie , negatywne poglądy co do alkoholu i wszelkiego rodzaju używek (aczkolwiek elastyczne podejscie do tej sprawy wchodzi w gre mam na myśli okazyjne rzadkie i tylko alkohol ) . Chciałabym aby moj partner byl mądry życiowo, kreatywny, zmotywowany, energiczny z głową na karku dojrzały ,powinien być człowiekiem opiekuńczym wrażliwym, czułym . Powinien umieć zarówno rozmawiać jak i słuchac ( jest to niezbędne w związku ). Ponad to powinien mnie kochać bezgranicznie i bezwarunkowo , powinien być stały w uczuciach i dążyć do założenia szcześliwej harmonijnej rodziny . Swoją drogą mysle że zakochanie te pierwsze stadium (najsilniejsze) miłosci powinno nie opuszczać par przez całe życie i było by najlepiej.
Kochane netkobietki czy znacie kogoś takiego? to nie anons chce sie tylko zorientować czy warto mieć nadzieje czy tacy faceci już wygineli
Cóż, nie można mieć wszystkiego. Mój spokojny raczej nie jest, a i wypić czasem lubi, choć wtedy zwykle pijemy razem, więc nie ma problemu tak naprawdę. No i słuchać umie średnio, muszę go czasem upominać, ale jeśli wie, że to coś poważnego to słucha bardzo uważnie. Więc mniej więcej jak Twój ideał, tak w 90%, bo resztę kryteriów spełnia. Po prostu nie szukaj i niczego nie oczekuj, a sam się taki znajdzie.
kaisa_malne dobrze Ci napisala.
Najwazniejsze nie szukac na sile. Ja poznalem zone jak juz mialem dosc kobiet i nie chcialem ich znac.
A ze pozniej sie zrypalo to juz inna sprawa.
Mysle ze sa tacy faceci.
Powodzenia, w koncu kazdy ma prawo do szczescia ![]()
mnie zastanawia czemu wymienilas akurat te rzeczy...
mnie zastanawia czemu wymienilas akurat te rzeczy...
bo to wszystko w czym zawiódł mnie mój były chlopak z którym byłaqm 5 lat i myśle że to są cechy które pozwolą na stworzenie udanego związku
Ja znam
Na domiar tego jest jeszcze przystojny ; )
To jeden z paczki moich najlepszych znajomych ![]()
Niestety wśród licznych zalet są też wady, jest nieśmiały i nie pewny siebie w relacjach damsko-męskich (nie ma żadnej partnerki) i im dłużej nie ma partnerki tym ma większe wymagania co do niej. Bynajmniej tak to wygląda.
Także.. wydaje mi się, że nie ma nikogo idealnego, nawet jeżeli znajdziesz chłopaka o wymaganych cechach, pojawią się w nim jakieś inne, negatywne. Ale to po prostu wystarczy zaakceptować i tyle : )
kaisa_malne dobrze Ci napisala.
Najwazniejsze nie szukac na sile. Ja poznalem zone jak juz mialem dosc kobiet i nie chcialem ich znac.
A ze pozniej sie zrypalo to juz inna sprawa.
Mysle ze sa tacy faceci.
Powodzenia, w koncu kazdy ma prawo do szczescia
dokladnie każdy ma prawo do szczęścia i ja go nie szukam na siłe , nie szukam związku (jestem swiadoma swoich wad i zalet wiem na ile mnie stać ) poprostu czasami mam wrażenie że nikt mnie nie rozumie .
Cóż, nie można mieć wszystkiego. Mój spokojny raczej nie jest, a i wypić czasem lubi, choć wtedy zwykle pijemy razem, więc nie ma problemu tak naprawdę. No i słuchać umie średnio, muszę go czasem upominać, ale jeśli wie, że to coś poważnego to słucha bardzo uważnie. Więc mniej więcej jak Twój ideał, tak w 90%, bo resztę kryteriów spełnia. Po prostu nie szukaj i niczego nie oczekuj, a sam się taki znajdzie.
szukać nie szukam ,ale oczekiwać bede trzeba mieć marzenia i dążyć do ich spełnienia już jakiś czas temu zrozumiałam że życie trzeba kreować świadomie wiec w związku może też sie sprawdzi ta metoda
Każdy czasem ma takie wrażenie ; )
Kiedyś znajdziesz partnera dla siebie właśnie nie szukając go, życzę Ci abyś doceniła go takim jakim jest i nie skreślała z powodu braku jednej z cech, nie pomyśl tu, że oceniam Cię w ten sposób, tylko szczerzę życzę powodzenia!
Ja znam
Na domiar tego jest jeszcze przystojny ; )
To jeden z paczki moich najlepszych znajomych
Niestety wśród licznych zalet są też wady, jest nieśmiały i nie pewny siebie w relacjach damsko-męskich (nie ma żadnej partnerki) i im dłużej nie ma partnerki tym ma większe wymagania co do niej. Bynajmniej tak to wygląda.Także.. wydaje mi się, że nie ma nikogo idealnego, nawet jeżeli znajdziesz chłopaka o wymaganych cechach, pojawią się w nim jakieś inne, negatywne. Ale to po prostu wystarczy zaakceptować i tyle : )
hmmmm akceptowanie wad to jest nie lada sztuka ,choć bez tego ani rusz ważna jest też skala wady bo co innego zaakceptować np bałaganiarstwo a co innego zamiłowanie do piwa
Każdy czasem ma takie wrażenie ; )
Kiedyś znajdziesz partnera dla siebie właśnie nie szukając go, życzę Ci abyś doceniła go takim jakim jest i nie skreślała z powodu braku jednej z cech, nie pomyśl tu, że oceniam Cię w ten sposób, tylko szczerzę życzę powodzenia!
nie dziekuje (za powodzenie) a dziekuje WAM WSZYSTKIM za pogawedke i podtrzymanie na duchu bo najważniejsze to wierzyć .....
Wiesz, ja właśnie miałam swoją listę wymaganych cech i szukałam faceta według mojego wymarzonego schematu, a tu znalazł się taki, który wcale mi się jakoś strasznie na początku nie spodobał, a potem poszło jak z górki i okazało się, że jesteśmy dla siebie super partią. A ja też z początku nie byłam w jego typie. Toteż moje doświadczenie mówi mi, że nie warto sztywno trzymać się pewnych wytycznych. Lepiej nie oczekiwać i dać się mile zaskoczyć
Niemniej jednak nie namawiam oczywiście do "brania tego co się nadarzy", bo jakieś wymagania trzeba jednak mieć. Tak czy inaczej: powodzenia ![]()
Wiem że ideały nie istnieja i ja nawet się nie łudze , ze takiego znajdę nie należę do wybrednych , ja sama też nie jestem idealna . Jedyne czego w życiu pragne to szczęście a na to szczęście składa się między innymi zwiazek , czyli kochający partner , którego cechowałoby spokój i opanowanie , negatywne poglądy co do alkoholu i wszelkiego rodzaju używek (aczkolwiek elastyczne podejscie do tej sprawy wchodzi w gre mam na myśli okazyjne rzadkie i tylko alkohol ) . Chciałabym aby moj partner byl mądry życiowo, kreatywny, zmotywowany, energiczny z głową na karku dojrzały ,powinien być człowiekiem opiekuńczym wrażliwym, czułym . Powinien umieć zarówno rozmawiać jak i słuchac ( jest to niezbędne w związku ). Ponad to powinien mnie kochać bezgranicznie i bezwarunkowo , powinien być stały w uczuciach i dążyć do założenia szcześliwej harmonijnej rodziny . Swoją drogą mysle że zakochanie te pierwsze stadium (najsilniejsze) miłosci powinno nie opuszczać par przez całe życie i było by najlepiej.
Kochane netkobietki czy znacie kogoś takiego? to nie anons chce sie tylko zorientować czy warto mieć nadzieje czy tacy faceci już wygineli
Ha ha, no brzmi troche jak ja, tak w 90% czyli odpowiadajac na Twoje pytanie, tak, sa tacy faceci wsrod nas ![]()
Nie zalamuj sie, jesli czegos takiego szukasz, to znajdziesz, choc zycie pokazuje, ze przewaznie wiazemy sie z tymi, ktorzy bardzo odbiegaja od naszych wymyslonych idealow...
Fajnie jakby mial pozytywne cechy - ale o tym czy sie z kims zwiazemy cz nie decyduje wg mnie chemia, czyli pierwsze zauroczenie/zakochanie...........a potem cos z tego wyjdzie albo nie........
negatywne poglądy co do alkoholu i wszelkiego rodzaju używek.
Więc odpadło w przedbiegach ponad 90% facetów. Dlaczego? Większość pali fajki (niektórzy również inne rzeczy), alkohol to też częste zjawisko, zwłaszcza u ludzi młodych. Dochodzą jeszcze prochy, ale to już rzadziej.