Witajcie,
od pewnego czasu mam problem z chłopakiem a mianowicie zaczyna się interesować innymi laskami i nawet tego nie kryje. Jesteśmy razem prawie 3 lata było miedzy nami różnie na prawdę przeróżnie, rozchodziliśmy się parę razy ale zawsze wracaliśmy do siebie.
Nasz związek nie jest jakimś marzeniem on często chodzi z kumplami, dużo pali trawki (codziennie) ja przymykam na to oko bo dla mnie to nie jest coś strasznego.
Ale inne panienki to już przesada. Ostatnio patrze na jego profil na fb i ma taką bardzo ładną dziewczynę w znajomych zapytałam sie po prostu bez podtekstów skąd ją zna a on mówi że jej nie zna to ja sie pytam to kto kogo zaprosił do znajomych a on że nie pamięta. Strasznie się zmieszał wiedziałam że kręci coś więc sprawdziłam i okazało się że on ją
Mówię mu po co ją zaprasza bo jest ładna a on że ja dramatyzuje. I wykręcał się tym że chce mieć więcej klientów (bo robi tatuaże i później dodaje je na fb) Dziwne bo zaprosił tylko ją, ale ok powkurzałam się chwile i przymknęłam oko.
Jego kuzyn poznał nową pannę i ma mu przygruchać na tatuaż jakieś dwie jej koleżanki. On do nich napisał na fb o taką stronkę z tatuażami żeby sobie popatrzyły i coś wybrały.
I on w ogóle strasznie patrzył na ich zdjęcia kto to jest itp. Wczoraj mi mówi że jedzie do kolegi pograć na xboxie i napić się coś i takie tam.
Coś mnie podkusiło zazwyczaj tak nie robię bo to dla mnie chore ale weszłam mu na fb i zobaczyłam że zaprosił tą pannę kuzyna do znajomych i jego zaprosiła to panienka co ma jej dziarę robić. Czyli musieli się poznać skoro on ją zaprosił i tamta zaprosiła jego
tylko kiedy? nawet mi nic nie mówił on coś kręci i nie wiem co robić...
Dziewczyny doradźcie coś ja mam 20 lat on 21.
Wszystko przez tego głupiego fb sie mąci ![]()
Coś czuje że on chcę już innej dziewczyny bo nawet ostatnio mi mówił że już nie ma co robić razem dlatego tak rzadko się widujemy że jemu sie nie chce tylko leżeć, to ja mówię to chodzimy gdzieś a on zwala na pogodę i taka z nim gadka.
Przepraszam wiem że pokręciłam to wszystko trochę