Dlaczego tak mnie potraktował? :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego tak mnie potraktował? :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez katrina888 (2011-05-26 19:01:23)

Temat: Dlaczego tak mnie potraktował? :(

Witam. Proszę pomóżcie mi zrozumieć zachowanie mojego byłego. Od jakiegos czasu zaczęliśmy się spotykać, były długie rozmowy, pocałunki, wyznania, trzymania za ręce. Ja w tym czasie byłam jeszcze z innym facetem ale nam sie nie układało i planowałam sie z nim rozstać, mój były o tym wiedział ale nie byłam też pewna czy chce do niego wrócić. Powiedziałam mu ze nie wchodze dwa razy do tej samej rzeki. Póżniej spotkaliśmy się i też było miło. Przez ostatnie dwa tygodnie go nie było bo robił remont u babci. Ale mieliśmy kontakt na gg, wszystko było ok. W tym czasie ja rozstałam się z tamtym facetem bo już nie dałam rady znieść ciągłych kłótni. Powiedziałam mu o tym że już z tamtym nie jestem. Napisał mi ze szkoda że mnie przy nim nie ma, namawiał nawet zebym do niego przyjechała ale ja nie mogłam. Przyjechał wczoraj, nie miał zbyt dobrego hymoru, troche sie pokłócił z bratem. Ale wyskoczyliśmy na piwko, chciałam się do niego przytulić, dac buzi ale nie chciał, był jakiś oschły i powiedział że nie jest moją zabawką. Zapytałam o co mu chodzi, czemu tak mówi że to przecież nie prawda i że nigdy go tak nie traktowałam. A on że nie chce z nikim być, że idzie do domu, pokłóciliśmy się i się do siebie nie odzywamy. O co mu chodzi? Nie potrafię go zrozumieć, przecież ostatnio tak wszystko było dobrze między nami a nagle tak zmienił do mnie nastawienie. Może Wy macie jakieś rady i opinie bo ja jestem w tej sytuacji bezradna sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego tak mnie potraktował? :(

To jest Twój były którego zostawiłaś czy on Ciebie zostawił ?

3

On mnie zostawił, wyjechał do pracy do Niemiec i stwierdził ze to nie ma sensu a jak wrócił już byłam z tamtym, żałował ale ja wybrałam innego ale niestety tamten okazał się nie być taki super jak mi się wydawało i po cichun myślałam że może do siebie wrócimy. On też stwarzał takie wrażenie. Sam mi powiedział że to nie tak miało być, że ma do tamtego żal, że mnie zbajerował itd. ale teraz jestem wolna, to nie rozumiem w czym ma problem.

4

spróbuj wyjaśnić tą sytuację, bo mi to wygląda na ingerencję osoby trzeciej... niestety, ale być może "jakaś życzliwa koleżanka" czegoś mu naopowiadała o Tobie podczas, kiedy Twoj były był w Niemczech, etc.
jak napisałam- spróbuj wyjaśnić. Jeśli jednak się mylę będzie to mogło oznaczać, ze chciał tylko doprowadzić do Twojego rozstania z tym ostatnim z zazdrości na przykład. Lub też chciał zrobić Ci na złość i Cię "zbajerować", żebyś tak jak (być może) On teraz, była sama...

5

Z tym jak był w Niemczech to tak, było tak jak mówisz. Jakiś kumpel powiedział mu że ja go zdradzam, imprezuje. Fakty były takie że owszem dużo imprezowałam i piłam z rozpaczy i tęsknoty, sxpotykałam się z tamtym facetem ale nigdy do nieczego między nami nie doszło ale kolesie byli mądrzejsi i najlepiej wiedzieli ale to mamy już ustalone. Ja mu powiedziałam że nigdy go nie zdradziłam a związałam się dopiero z tamtym jak on mnie zostawił. Ale też tak pomyślałam że może on nie chce tak odrazu łatwo mi się dać, na tacy jak to się mówi. Bo będąc z tamtym opowiadałam mu ze jestem taka szczęśliwa i wogóle że dobrze ze się rozstaliśmy itd. bardzo dużo mu powiedziałam nie przyjemnych rzeczy. Z tym mi nie wyszło, byłam zaślepiona i teraz do mnie dotarło ze tak naprawde kocham tego byłego, że to z nim lubię spędzać czas i być przy nim. Może stąd to stwierdzenie że nie jest moja zabawką. Nie wiem czy wogóle jeszcze chce ze mną rozmawiać, dziś napisałam do niego sms ale cisza, a nie chce się mu narzucać.

6

skoro Ci nie odpisał nie narzucaj się, masz rację! czas pokaże, bądź cierpliwa!

7

Ale sama mu powiedzialas, ze nie wchodzisz dwa razy do tej samej rzeki.. wiec co sie chlopaka czepiasz?
Sama jestes sobie winna, bo widzisz.. moze, kiedy go calujesz, przytulasz, robisz mu nadzieje?
Tyle ze, powiedzialas mu o tym, ze z nim nie bedziesz.. sory, ale tez nie chcialabym byc tak traktowana.

8

Znam ten bol. przezywam cos podobnego. bylo pieknie, tak jak mowisz, pocalunki, dlugie rozmowy; i nagle mu sie odmienilo, zostawil; chcę go nienawidzić, ale nie potrafię ;( a on mnie olewa

9

Ja staram się mieć to w d... powtarzam sobie że dam radę a za chwilę ryczę, tęsknie za nim, boję się że juz go straciłam na zawsze. Brakuje mi rozmów z nim, wspólnie spędzanego czasu. Czuję sie taka rozbita sad

10

Shiseido napisał/a:

Ale sama mu powiedzialas, ze nie wchodzisz dwa razy do tej samej rzeki.. wiec co sie chlopaka czepiasz?
Sama jestes sobie winna, bo widzisz.. moze, kiedy go calujesz, przytulasz, robisz mu nadzieje?
Tyle ze, powiedzialas mu o tym, ze z nim nie bedziesz.. sory, ale tez nie chcialabym byc tak traktowana.

Tak mu powiedziałam bo bałam się że nam znowu nie wyjdzie a tak to byłam na bezpieczniej pozycji, rozumiesz? Miałam go blisko ale niczym nie ryzykowałam bo nie byliśmy ze sobą. Nie wiedziałam że tak on się zachowa, że stwierdzi że jest moją zabawką bo ja tak o nim nigdy w ten sposób nie myślałam. Przecież mógł ze mną o tym porozmawiać. No ale z drugiej strony on jest z tych co nie lubią rozmawiać o uczuciach, czasami coś go najdzie i powie. Właśnie tak było ostatnio, dawał mi do zrozumienia że chce ze mną być, powiedział że zawsze mnie kochał i kocha. Mógł pomyśleć że się nim bawie, rozumiem ale mleko sie rozlało. Co ja w tej sytuacji powinnam zrobić?

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego tak mnie potraktował? :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024