poznalam chlopaka rok temu po paru miesiacach gdy byl sam zaczal do mnie pisac itp, spotykalismy sie przez pewnien czas ale to bez zobowiazan, potem wyszlo tak ze nie odzywalismy sie do siebie ale ale w koncu zosralismy para na powaznie, po bardzo krotkim czasie wyznal mi milosc, ja tez go kochalam, wszystko bylo w porzadku, az pewnego dnia spotkalismy sie i powiedzial mi ze nie moze ze mna byc bo nie moze przestac myslec o swojej bylej (ktora go predzej zdradzila), dwa dni pozniej spotkalam go z nia przytulonych jak gdyby nigdy nic, a ja glupia teraz nie potrafie o nim zapomniec mysle o nim dzien w dzien, widze go bardzo czesto, gadamy ze soba normalnie, ale ja na prawde nie moge o nim zapomniec i chcialabym tak bardzo do niego wrocic, myslicie ze jest jakas szansa?
zapytam,a dlaczego Ty chcesz w ogole takiego bumeranga??
ja mam 19 lat, on tez. ja własnie tez nie potrafię tego zrozumieć dlaczego go chce, ma on więcej wad niż zalet, ale naprawdę nie umiem zapomnieć, może jakaś rada jak zapomnieć??
ja Ci dam rade jak wyjdziesz za maz za takiego Goscia wiecej wad niz zalet zycie bedziesz miec przekichane nie jestem mezatka ale mialam chlopaka 3 lata i dziekuje bogu ze o nim zapomnialam
teraz tez jestem w zwiazku 1,5 roku i zobaczymy nigdy nie badz faceta pewna wierz mi trzeba byc czyjnym bo potem mozesz cierpiec przez cale zycie :)nad tym trzeba sie dobrze zastanowic!!!!!i jeszcze jedna 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi!!!!!!!trzeba patrzec tez rozumem bo milosc czasem moze zmylic i szybko wygasnac wierz mi!!!!!!!!!!!!!
5 2010-09-18 22:16:08 Ostatnio edytowany przez martyna2010 (2010-09-18 22:16:54)
Nie jest Ciebie wart. Najpierw mówi, że Cię kocha, później wraca do byłej. Daj sobie z nim spokój, zajmij się sobą. Zacznij robić to,co sprawia Ci radość, rozwijaj swoje zainteresowania. Wypełniaj dni, tak abyś nie miała chwili wolnego czasu. Dobrze by było, gdybyś wieczorami była tak zmęczona, żebyś od razu szła spać. W ten sposób robisz to co kochasz, i nie masz czasu żeby o nim pomyśleć. Wiem,że teoretycznie łatwe, gorzej z praktyką. Ale wierzę, że Ci się uda. W chwili słabości, możesz wygadać się przyjaciółce, lub tu na forum. A i szybciej o nim zapomnisz, jeśli zerwiesz z nim kontakty,uwierz mi. Wiem,że to rozstanie jest dla Ciebie ciężkie, więc napewno znajdzie się wiele osób,które chętnie wysłuchają Cię, pomogą Ci przetrwać ten trudny okres ![]()
ja zgadzam sie ze zdaniem martyny.odetnij sie od niego,to podstawowa sprawa.tylko badz do tego przekonana SAMA,bo jak zrobisz to tylko dlatego,ze ktos tak mowi a sama nie bedziesz pewna to moim zdaniem bez sensu,bo gdzies gleboko bedzie Ci zalegal. a dlaczego warto,bo np nie bedziesz sie zadreczala czy wroci czy nie,bedziesz miala swiety spokoj, bedziesz miala szanse znalezc kogos dla kogo nie bedziesz miekkim ladowaniem tylko KOBIETA,czas ktory poswiecasz na myslenie czy wroci czy nie,bedziesz mogla przeznaczyc np na to jaka sobie sprawic przyjemnosc. jak Cie zlapie dolek,ja bym po prostu plakala- to bardzo oczyszcza,pozwala zrozumiec co Cie ranilo,zloscilo i zwracac uwage na to w nowych zwiazkach,ktore na pewno jeszcze przed Toba.podsumowujac: przeznaczylabym ten czas dla siebie,nawet jesli bedzie czasem bolalo ale nie wracalabym,bo on podjal decyzje zeby Cie zostawic dla innej dziewczyny.sorry,ten misio to bumerang po prostu
dzieki za rady i za zrozumienie mojej sytuacji, mam nadzieje ze niedlugo zapomne ![]()
Troche wiecej wiary w siebie a mniej latwowiernosci w deklaracje uczuciowa szczegolnie faceta po przejsciach. Bo z doswiadczenia wiem , ze roznie z tym bywa.Byc moze bylas tylko malenkim przerywnikiem w jego zyciu. Bylas w chwili jego zachwiania uczuciowego w odniesieniu do poprzedniczki. To jednak ona a nie ty jest jego obiektem westchnien.Wiec pogodz sie z tym i potraktuj to jako doswiadczenie zyciowe ktore zawsze nas czegos uczy.
Nad takim facetem nie warto się nawet zastanawiać a co dopiero rozpaczać z powodu jego odejścia. Główka do góry, drani na świecie jest wiele, ale Tobie życzę znalezienia prawdziwego faceta, który będzie Ciebie szanował i darzył miłością.
Nie rób nic w jego kierunku,baw się imprezuj,obracaj się w towarzystwie różnych ludzi. Ja miałam podobnął sytuację. I po roku zjawił się ze skulonym ogonem. Korzystaj z wolności. Jestem pewna ze bedzie żałował. A przy okazji zadbaj o siebie bardziej niż wtedy kiedy z nim byłaś
)) i życzę powodzenia!
)
Ogólnie to mam taką zasadę, że jeżeli chłopak zostawia dziewczyne dla innej, to znaczy, ze z tą też tak zrobi. Olej go;) A i tak prędzej, czy późnij będzie chciał wrócić ![]()
ja mam 19 lat, on tez. ja własnie tez nie potrafię tego zrozumieć dlaczego go chce, ma on więcej wad niż zalet, ale naprawdę nie umiem zapomnieć, może jakaś rada jak zapomnieć??
Uwierz mi i tym wszystkim dziewczynom nieco starszym od Ciebie, że teraz wydaje Ci się to końcem świata i że nie możesz zapomnieć ale zapomnisz
trzeba tylko troszkę chcieć
Parę przepłakanych wieczorów i tęsknoty ale za jakiś czas uświadomisz sobie, że już nie tęsknisz i zaczniesz żyć na nowo
Nie raz przez to przechodziłyśmy
pozdrawiam serdecznie ![]()