Ja go kocham... on mnie nie ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ja go kocham... on mnie nie ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: Ja go kocham... on mnie nie ...

.... a przynajmniej tak mi sie wydaje.

Ja jestem gotowa cos jeszcze poswiecic dla naszego zwiazku, jeszcze raz zaryzykowac ( mieszkamy w rozynych miastach ).
On nie widzi nas razem. Powiedzial ze chce " schlodzic " nasz zwiazek, ze juz nie bedzie tak czesto do mnie przyjezdzal, a i ja tez nie bede do niego jezdzic bo jestem za biedna i nie stac mnie na podroze ( zrobilo mi sie przykro :-(

Jak to wszystko boli .....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ja go kocham... on mnie nie ...

Witaj Emily:) A może On tak naprawdę Cie nie kocha.Wiem to boli i strasznie kuje gdy miłość jest nie odwzajemniona ale musisz spojrzeć prawdzie w oczy on nie zasługuje na Ciebie.Wydaję mi się że skoro mieszkacie w innych miastach i powiedział co powiedział to zapewne kogoś ma.No i co z tego że jesteś biedna........ale jesteś wartościową kobietą.......moja rada zaciśnij zęby i zacznij zapominać.........:) Trzymam kciuki za ciebie.......:)

3

No z tym " za biedna" to już mógł sobie podarować, ale myślę że angel9 ma rację. On chyba po prostu chce odejść i nie potrafił znaleźć na to jakiś odpowiednich słów, więc nazwał to schłodzeniem związku. Kiedy wszystko jest ok żadne chłodzenie nie jest potrzebne. Niestety często tzw związki na odległość nie wypalają, bo na ogół ktoś się znajduje, kto mieszka w tym samym mieście.
Wiem, że Cie to boli, ale nie ma co się prosić, bo nie warto. Jeśli miłość się skończyła, pozwól mu odejść. Na siłę nic nie zdziałasz. Ja bym się zapytała wprost czy to koniec, bo rzadsze przyjazdy tylko będą cie trzymać przy nadziei, a po co ci to. Lepiej najgorsza prawda, niż słodkie kłamstwa. Dasz radę!

4

chomej napisała wszysto, co ja bym tu mogła powiedzieć- myślę podobnie
chyba lepiej jeśli zapytasz wprost, czy to już koniec i co oznacza schłodzenie związku
jeśli chodzi o ,, biedę,, to ktoś kto mówi coś takiego bliskiej osobie chyba nie jest zbyt zakochany
jesli człowiekowi zalezy na związku, to chce się spotykac i odda wszystko za to spotkanie,
chyba że się mylę

5

Chodziłam z chłopakiem, kocham go. Najpierw mówił mi że mnie kocha. A jak chciałam się z nim spotkać to wolał spędzać czas na swoim hobby i z kolegami. Potem powiedział mi że myślał że czuje coś więcej ale to było tylko zauroczenie. Co mam zrobić ja go dalej kocham...wszystko mi go przypomina.

6

skąd ja to znam ;/ też myślałam,że mój były partner mnie kocha...tak twierdził na początku...a później mu się odmieniło na " nie wiem co do Ciebie czuje " a miała być wielka miłość...

7

hmm, no widzisz, tylko ja go zapytałam czy on mnie teraz będzię olewał jakbyśmy się nie znali, a on na to że ma zamiar utrzymywać taki kontakt jakby się nic nie zniszczyło, a wcześniej zanim byliśmy parą on podchodził na przerwach i gadaliśmy normalnie, a teraz....tylko cześć na korytarzu i to wszystko....

8

moj chlopak zostawil mnie po 4 latach bo powiedzial ze mnie nie kocha bo zrozmial juz od dawna ze kocha swoja byla ktora miesiac temu wyszla za maz, co ja mam w takiej sytuacji robic? czy dac mu szanse i sprobowac na nowo moze mnie pokocha? czy poprostu zapomniec ja go nadal kocham

9

samotna1- zapomnieć. Nie jesteś jakimś przedmiotem do pocieszenia. Musisz się szanować bo na pewno jesteś bardzo wartościową dziewczyną, ale tak nie można!! Takie uczucie moim zdaniem nie ma szans.. bo ty będziesz stale o tym myśleć! Inna sprawa gdybyś widziała  że on dojdzie do wniosku że zrobił głupote i będziesz widzieć że sie stara- wtedy moglabys pomyśleć nad daniem mu szansy (ale musialby sie starać) a w obecnej sytuacji....  to głupek i tyle nei daj sie dalej wykorzystywać!!!!!

wiem to trudne... ale ty jesteś ważniejsza! Ty- twoja osoba, twój spokój i twoja miłość.

10

wlasnie to strasznie boli tylko boje sie ze jak mu nie dam szansyto ja zostane sama a nie chce na sile zeby do mnie wrocil i udawal ze probuje a nagle powie ze koniec ze nie potrafi. od naszego rozstania nagle zaczal z wieloma kobietami pisac spotykac nigdy wczesniej tego nie robil

11

z tego co piszesz ,to twoj partner nie jest wart żadnych uczuć.jesli sie kogoś kocha  wspiera sie ,pragnie  dobra i dzieli szcześciem(nawet niepisanym);
prawde mówiąc ty chcesz dawać wszystkoz siebie i od siebie  a co otrzymujesz w zamian?
rozumiem ,że kochac to dawać a nie patrzeć na nagrode-ale kochać to rowniez nie ranic ,dbac i wspierać.
nie ma tutaj mowy o poszanowaniu ciebie ;ow partner nawet nie stara sie ciebie uszanować.ty zaś nie trać swojej wartości i przyjmij to co on chce ci przekazać;owszem robi to w bardzo prosty sposob ale ...ty jesteś adresatem tego przekazu.

skoro on nie chce z Toba być :zdobądz sie na odwage aby powiedzieć mu żegnaj
szanuj siebie!
Twarda jest konieczność, ale dopiero zmuszony koniecznością może człowiek wykazać, co jest naprawdę wart. Żyć wedle swego widzimisię potrafi każdy.

12

z tego co zauwazylam to on robi mi laske ze moze do mnie wrocic ale wiem ze bedzie tylko udawal ze probuje, chyba ze zrozumie cos co traci i sie zmieni tylko czy to mozliwe? moze on chce wolnosci chce sie bawic?

13

Olej go!!!!!!! zacznij spotykać sie z innymi ludzmi, znajomymi. Skup sie na czymś. On na Ciebie nie zasługuję (nie chce go oceniać ale powiedzieć dziewczynie po 4 latach coś takiego świadczy o czymś...) także nei chce ale musze... to dupek! Dasz rade, zobaczysz.

14

moze masz racje zeby olac i dac sobie spokoj, a skoro tez zaczal teraz pisac z innymi dziewczynami nie wiadomo czy za miesiac nie powie mi ze chce byc z inna bo ja poznal skoro bardzo duzo ze soba pisza i sie spotykaja. ciezko mi sie z tym pogodzic ale bede musiala chociaz nie wyobrazam sobie dalszego zycia bez niego

15

Emily napisał/a:

.... a przynajmniej tak mi sie wydaje.

Ja jestem gotowa cos jeszcze poswiecic dla naszego zwiazku, jeszcze raz zaryzykowac ( mieszkamy w rozynych miastach ).
On nie widzi nas razem. Powiedzial ze chce " schlodzic " nasz zwiazek, ze juz nie bedzie tak czesto do mnie przyjezdzal, a i ja tez nie bede do niego jezdzic bo jestem za biedna i nie stac mnie na podroze ( zrobilo mi sie przykro :-(

Jak to wszystko boli .....

Skoro tak napisał wydaje mi się że Cie nie kocha.
Przykra prawda ale pewnie tak jest.
Gdyby bylo inaczej starał by się by wasz związek wyglądał inaczej.

Najpierw jest pięknie mówią że kochają potem odpowiadają tylko na pytanie kobiety czy je kochają
potem nie mówią juz nic a później "nic juz do Ciebie nie czuje" i tak się kończą te ulotne chwile ..

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ja go kocham... on mnie nie ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024