Rzucił mnie facet mimo iż o mnie zabiegał ?! ;( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rzucił mnie facet mimo iż o mnie zabiegał ?! ;(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Rzucił mnie facet mimo iż o mnie zabiegał ?! ;(

Witam drogie Panie ale wypowiedzi Panów byłyby mile widziane;) Nie rozumiem mojego faceta. Byliśmy ze sobą długo dwa razy wracaliśmy do siebie. Mieliśmy przerwę w związku trwającą ponad rok przez ten czas on zabiegał o mnie, pisał, prosił o powrót itd.Rozumiemy o co chodzi. Tak jak piszę wróciliśmy do siebie.Przez pierwsze kilka miesięcy układało nam się bajecznie widziałam że mu zależy w końcu spotykaliśmy się prawie codziennie. Aż wszystko pękło czego się spodziewałam z powodu jego zazdrości i braku zaufania. Zabraniał mi dosłownie wszystkiego przy czym jemu wolno było widywać się z kumplami i ogól nie wszystko!Nie powiem bo zaczęlo się psuć przez moje kłamstwa.Musiałam to robić żeby go nie złościć i dla uniknięcia awantur spotykałam się ze znajomymi po kryjomu również w męskim gronie.Były kłótnie, obrażania się i jego fochy ale przez długi czas godziliśmy się i wracaliśmy do siebie tak że ciągle byliśmy przy sobie i w kontakcie. Zawsze znajdowaliśmy sposób żeby się zejść.Raz ja wychodziłam ze zgodą, raz on. ąz w końcu doszło do tego że przestaliśmy walczyć o nas i nie utrzymywaliśmy kontaktu przez ponad tydzień i w tym czasie zachorowałam i trafiłam na leczenie do szpitala od moich znajomych dowiedział się o tym i wściekł się że mu nie dałam znać.Był w tym szpitalu się ze mną zobaczyć nie dając mi znać ale do spotkania nie doszło bo wypisali mnie wcześniej. Ostatnio byliśmy na wspólnej imprezie podchodził do mnie i zagadywał, pytał o moje zdrowie, mówił że był mnie odwiedzić  i widać było że go interesuje w dalszym ciągu. Potem do niego zadzwoniłam normalnie rozmawialiśmy o błahych rzeczach. Dostałam później od niego wiadomość żebym nie robiła sobie nadziei..Nie rozumiem jego zachowania po co to wszystko ;( ? Proszę o podpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Rzucił mnie facet mimo iż o mnie zabiegał ?! ;(

Przepraszam za wstęp mojej wypowiedzi miałam na myśli że wypowiedzi Panów byłyby również mile widziane;)

3

Dziwna sprawa, moze kogos poznal w miedzy czasie, a ty nadaj nie jestem mu obojetna (obca)

a moze po prostu dowiedzila sie o twoich klamstwach i jetst tym juz zmeczony? ?mozna wiedziec ile ma lat?

Dowiedział się jest w moim wieku i wie o wszystkich moich przewinieniach z tego co wiem to nie ma nikogo poza mną to nie jest typ faceta który ogląda się za dziewczynami jest wierny i stały.Jednak myślę zę tak jak i ja jest już zmęczony i znużony brakiem porozumienia między nami muszę dodać że w nasz związek wtracaja się osoby trzecie który nie są przychylne temu żebyśmy dalej ze sobą byli.

6

Jeśli go kochasz walcz. Zadzwoń do niego, napisz, albo odwiedz go. Powiedz że nie chcesz sie tak dalej bawić w kotka i myszkę. Poproś o szczera rozmowę. Wytłumacz że nie chcesz żadnych niedomówień. I nawet jeśli nie chce już z Tobą być to przynajmniej należy ci sie jakieś wyjaśnienie. Ta sytuacja w jakiej jesteś teraz to najgorsze co może być. Tylko szczera rozmowa tu coś pomoże.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rzucił mnie facet mimo iż o mnie zabiegał ?! ;(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024