Zdradził mnie 4 razy !!! nie umiem z tym żyć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradził mnie 4 razy !!! nie umiem z tym żyć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

1 Ostatnio edytowany przez Madzia150490 (2010-06-06 22:58:35)

Temat: Zdradził mnie 4 razy !!! nie umiem z tym żyć

Witam. Właśnie dzisiaj się dowiedziałam ze mój chłopak Krzysztof z którym jestem 4 lata i 6mies. MNIE ZDRADZIŁ......

Jestem młoda bo mam 20 lat i jetsem bardzo wrażliwa uczucia są dla mnie ważne w zwiazku jestem osoba ,króra chce żyć jak w bajce.
Krzysztof zdradził mnie 3 razy w 2009r i wczoraj. Był na striptizie w barze i całkiem naga kobieta wzieła go do tańca On ją dotykał po piersiach i brzuchu i ściągneła mu koszulke,powiedział że nie zrobił tego specjalnie ale mam w głowie 3 kolejne zdrady nie kochał się z nimi ale całował lizał im i one wkładały go do BUZI. Chciałabym dac mu kolejna szanse ,ale boje sie ze pomyśli że może mnie zdradzać i za kazdym razem mu wybacze. Bardzo go kocham jest dla mnie całym światem.
Dostał umnie PLUSA za to że sam mi o tym powiedział i mowił że żałuje, gdy ta kobieta sie odwróciła to on szybko uciekł i wtrakcie tańca wiedział że ma przerąbane i to samo powiedział koledze. Raz sie okaleczyłam z nerwów i obwiniałam się ze to moja wina. nie umiem z tym żyć .Co mam zrobić?? wybaczyć mu?? PS. W NASZYM ŻYCIU NIE JEST KOLOROWO JA TEŻ PISAŁAM Z JEGO KOLEGA KIEDY DOWIEDZIAŁAM SIE ŻE MNIE ZDRADZIŁ WTEDY DOSTAŁAM SKOPAŁ MNIE OPLUŁ NAWET ZEGNAŁ SIĘ Z MOJA RODZINA I UDAWAŁ JAKI TO ON ZRANIONY.(WIEM ŻE TO BYŁO UDAWANE BO POWIEDZIAŁ ŻE ZROBIŁ TO SPECJALNIE)NAJGORASZE JEST TO ŻE 2RAZY ZDRADZIŁ MNIE Z SWOJĄ OBECNA SZWAGIERKA!!!!WCZEŚNIEJ ONA NIE BYŁA Z JEGO BARTEM DOPIERO PO TYM WSZYSTKIM WZIELI ŚLUB I ZASZŁA Z NIM W CIĄŻE.. POWIEDZIAŁ MI ŻE NIE WIDZI ŚWIATA POZA MNĄ I BLAGA O WYBACZENIE ZAJECHAŁ TEKSTEM (MADZIA PRZECIESZ WIESZ ŻE CIE KOCHAM I OBIECAŁEM ŻE CIE NIE ZDRADZE) Troche go rozumiem że tego typu kobiety nie patrzą na to czy facet kocha żone czy ma dzieci jednemu facetowi nawet majtki rościeły takie napalone były...
Pozatym nie szanuje mojej rodziny mamy taty chrześniaczki i często zagląda do kufla. OBIECAŁ ZMIANY ŻE NIE BEDZIE PIŁ I KONIEC Z IMPREZAMI.
Mam mętlik w głowie :(
Gadał że przed kolegami będzie się tym szpanował a tak na serio cierpi... A JA JESZCZE BARDZIEJ
pozdrawiam Magda

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdradził mnie 4 razy !!! nie umiem z tym żyć

Uciekać, uciekać i jeszcze raz uciekać. Dziewczyno facet Ciebie zdradza, a to niezależnie jakby na to nie było bolesne oznacza, że Ciebie NIE SZANUJE. I skoro to się powtórzyło już 4 razy, to czy Ty liczysz, że się znowu nie powtórzy? Będzie się powtarzało i Ty będziesz przez niego cierpiała. Prawie 5 letni związek to szmat czasu, ale też w perspektywie życia mała bzdura, a wyobraź sobie całe życie być narażoną na zdrady? MASAKRA

3

Madzia, nie łudź się. Skoro zgodził się 4 razy na takie sytuacje, to już zawsze będzie zdradzać. Raz mógł być faktycznie jakimś zatraceniem się. Ale nie 4!

Uwierz, on sobie nic nie zrobi z tej Twojej szansy.

4

Madzia nie Twoja wina. Niektórzy mają to we krwi. Całkiem normalne jest że chcesz być kochana. Skoro on jest taki słaby nie rób z siebie cierpiętnicy. Lata szybko mijają a Twój wstręt do niego i żal będzie rosnął. Szkoda Ciebie.

5

Madzia,to nie ma sensu.Uciekaj.Nie miej lusek na oczach,on dalej bedzie to robil.

6 Ostatnio edytowany przez kendy (2010-06-06 21:18:01)

Nie wydaje mi sie, zebys chciala "zyc jak w bajce", jesli to zycie ma oznaczac po prostu posiadanie partnera, ktory cie nie zdradza. Chcesz najnormalniejszej normalnosci. Malo tego, ze chcesz, masz takie swiete prawo.

Popieram przedmowczynie - jesli zdrada zdarzyla sie raz, mozna rozwazyc mozliwosc kontynuowania zwiazku, jesli okolicznosci sa 'sprzyjajace'. Ale czterech razy nie da sie juz wytlumaczyc. Jak to ktos powiedzial: Jeśli cos zdarzyło sie raz, jest duza szansa, ze sie nie powtorzy. Jesli zdarzylo sie dwa razy, jest wiecej niz pewne, ze stanie sie znowu..
W dodatku zmartwiloby mnie to, ze motywacją do zaprzestania obmacywania tancerki byl strach przed tym, ze bedzie mial 'przerąbane'. To bardzo slaba motywacja i, jesli to jego jedyna, to niemal murowane jest, ze zrobi to znowu. Wydaje mi sie, ze jedyne, co skutecznie powstrzymuje przed zdrada to system wartosci i uczucie do partnera, przy czym to pierwsze powstrzymuje nawet kiedy uczucie wygasa.
I co to w ogole znaczy "nie zrobił tego specjalnie"??? Znaczy sie - obmacywał ją przypadkiem? Mnie bardziej niz samo pojscie na striptease, martwilyby jego wymowki...

Piszesz, ze nie kochal sie z tamtymi dziewczynami, ale uprawial z nimi seks oralny. Nie wiem, jaka jest twoja definicja zdrady, ale sadzac po tym, co piszesz raczej nie wyglada na to, zebys zaliczala seks oralny z inna kobieta do zachowan dopuszczalnych. Wiec, nie ma znaczenia gdzie wsadzal - zdrada to zdrada.

Zmykaj jak najszybciej. Sama piszesz w tytule wątku, ze nie mozesz z tym zyc. Wiec wyjscie pozostaje jedno - odejsc. Zwiazek oparty na niewybaczonej i nazapomnianej (w dodatku wielokrotnej) zdradzie oraz strachu przed kolejna zdrada, szybko przerodzi sie dla ciebie w zrodlo nieustającej frustracji. W dodatku Twoje 'wybaczenie' (bo on tak to odbierze) moze okazac sie sygnalem, ze na wiele moze sobie pozwolic.

7

To okropne i wstrętne! ... Raz może byłabym w stanie wybaczyć zdrade, może... ale 4 razy i do tego ze striptozerką??? wogóle bez sensu koleś jest okropnie niedojrzały i beznadziejny, skoro mając Ciebie jeszcze sobie chodzi na "takie imprezki"... Ja Ci tylko współczuje... i wołam, żebyś otworzyła oczy i nie bała sie podjąć decyzji o rostaniu. I nie mów tu o żadnych plusach, bo to godne pożałowania... Ja bym czuła wstręt na Twoim miejscu i nie wiem co jeszcze hmm Zasługujesz na kogoś lepszego!!! Na prawdziwą Miłość! jak każda kobieta !

8

Popieram dziewczyny! Posłuchaj ich rad! Taki facet nigdy się nie zmieni, pamiętaj!

9 Ostatnio edytowany przez kasieńka08 (2010-06-06 22:54:19)

Wiem, że to zupełnie nieporównywalne jest moje doświadczenie z tym co się dzieje w Twoim związku. Ale bardzo dobrze Cię rozumiem w kwestii obawy przed odejsciem od niego. Mój dawny niegdyś "przyjaciel" kłamał mi w żywe oczy, oszukiwał ( raz nawet doszło do tego, że wrobił mnie w spłacenie jego długów w wysokości 500zł... ) a ja mimo wszystko byłam bardzo przywiązana do niego, kochałam go jak brata ( i chyba nie tylko takim uczuciem go darzyłam, ale ukrywałam ten fakt ) i byłam w stanie mu to wszystko wybaczyć. Niestety. Wiele razy kręcił, a ja zawsze dawałam się nabierać. Po tym incydencie z pieniędzmi postanowiłam ( ah ile ja przepłakałam nocy, bo go kochałam ) odciąć się od niego. On mnie tak łatwo puscic nie chciał co przedłużyło czas cierpienia. Ale wyplątałam się z tego. Teraz patrze na to trochę inaczej. Czuje do niego obrzydzenie, dziwi mnie fakt, ze tak długo to znosiłam... Albo i nie... bo nadal jakiś sentyment został, nawet po 3 latach.
Piszę to dlatego, bo wiem jaka to jest ciężka sytuacja. Łatwo nam wszystkim powiedzieć: uciekaj dziewczyno od niego. Ale to jednak są lata bycia razem, wiele wspomnien, których od tak nie da się wyrzucić.
Mimo wszystko trzymam kciuki, żebyś znalazła siłę, żeby z tego wyjść! ( Jeśli mimo wszystko będzie mu na Tobie zależeć po rozstaniu, a Ty też za nim zatęsknisz to zawsze możecie do siebie wrócić z nowymi postanowieniami... )

10

Zdradzil 4 razy? No, no, nie powiem, chlopak jest dosc operatywny wink. To juz nawet nie zdrada, tylko pewna rutyna tongue.

11

Madzia150490 !
Dopowiem tylko, że nie wszyscy faceci tacy są. Myślę, że nawet duża część jest inna.
Przykład twojego chłopaka jest naprawdę przykry. Jego niedojrzałość, brak elementarnej odpowiedzialności stała się trochę modelowa - zgodna z ze wzorcami przekazywanymi młodym ludziom przez młodzieżowe, i nie tylko, media. Brać, brać i jeszcze raz brać. Przecież ci się należy, przecież jesteś tego wart itp., itd. W tym sensie dobrobyt działa destrukcyjnie. Nie do końca jest to tylko JEGO wina. Taki jeszcze dzieciak, do potęgi. Nikt nie wytłumaczył mu jeszcze co to znaczy żyć prawdziwie.
"Wartości chrześcijańskie, podstawowe prawdy, cnoty, itd. to przeżytek i staroświeckie dyrdymały." A potem się dziwimy.
Szkoda chłopaka. Może szansą dla niego jest porządne wstrząsniecie ? Nie dosłownie fizyczne, tylko takie psychiczne. Czekanie na cud to największy błąd.
Ty znasz go już trochę. Z tego co piszesz wynika, że chłop albo ma bardzo słabą wolę w swoich postanowieniach albo pasuje mu być "z Tobą" z jakiś tam względów. Ty wiesz ile warte jest jego słowo KOCHAM.
Tak przy okazji, spróbujcie sobie zdefiniować to słowo razem. Ale tak dokładnie. Najdokładniej jak tylko się da. W odniesieniu do konkretnych sytuacji. Dzisiaj i w przyszłości.
A co nie jest tym KOCHANIEM ? To też ważne. Nazwać po imieniu.
Jak widać, to od Ciebie zależeć będzie Wasza - Twoja i jego przyszłość. Umiesz to dźwignąć ? Odpowiedzialność za podjęte decyzje ?
Jeśli tak to działaj !
Jeśli nie to czekaj i patrz na niego. Tak jak teraz widzisz - będzie w przyszłości. Albo nie. Będzie 10x gorzej ! Wystarczy poczytać kilka wątków z tego forum.

Z życzeniami wytrwałości w postanowieniach !

facet39.

P.S. Aż się ciśnie na usta:
DZIEWCZYNO OTRZĄŚNIJ SIĘ Z TEGO !

12

Popieram wszystkie wypowiedzi. Dziewczyno uciekaj od niego jak najdalej. Ten chłopak po prostu Cie nie szanuje i dla mnie jest jeszcze dzieckiem które nie dorosło do związku. Szkoda Twojego czasu i kolejnych szans.

13

Masakra ile dziewczyn cierpi przez takie ścierwa, aż się "nóż w kieszeni otwiera" kiedy słyszę o kolejnej poniżanej, bitej czy zdradzanej kobiecie. Jest jedna reguła jeśli facet nie szanuje ciebie...to go zmienić..nie są tacy niezwykli, niezastąpieni jak im się wydaje (mówię tu tylko o gnojach, nie o normalnych facetach). W d... im się poprzewracało..jak by mnie facet strzelił, to później inny by jemu 2 razy mocniej ryj obił....mocni bo kobieta słabsza, nie odda, nie obroni się, bo łatwiej można zastraszyć...zresztą to nawet nie faceci to zwykłe cio*y bez honoru.  Tu nawet nie ma co się zastanawiać, chcesz skończyć jako zastraszona, zmanipulowana, młoda kobieta, której facet zafundował więcej urazów psychicznych niż chwil szczęścia, przestań go bronić...bo jego żaden argument nie broni.

14

wiesz co jak czytalam tego posta to jedno sie tylko nasuwa,jaka z ciebie pusta dziewczyna!Facet cie zdradza a ty sie jeszcze zastanawiasz co masz robic?swiat pelen jest takich pustych dziewczyn,a potem to placz wielki bo sobie zycie zmarnowaly...

po co zadajesz to pytanie?i tak go przyjmiesz z powrotem i bedziesz bardzo kochac a on w zamian bedzie cie zdradzal wiecznie

jaka piekna przyszlosc przed wami...

zycze duuuuuzo milosci...
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

15 Ostatnio edytowany przez kasieńka08 (2010-06-07 20:58:33)

me&u napisał/a:

wiesz co jak czytalam tego posta to jedno sie tylko nasuwa,jaka z ciebie pusta dziewczyna!Facet cie zdradza a ty sie jeszcze zastanawiasz co masz robic?swiat pelen jest takich pustych dziewczyn,a potem to placz wielki bo sobie zycie zmarnowaly...

po co zadajesz to pytanie?i tak go przyjmiesz z powrotem i bedziesz bardzo kochac a on w zamian bedzie cie zdradzal wiecznie

jaka piekna przyszlosc przed wami...

zycze duuuuuzo milosci...
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

oho, chyba ktoś tu miał zły dzień...

FACET39!
Jesteś perełką na tym forum!
Podziwiam, gratuluję i dziękuję za rady!

Magdo, zwróć szczególną uwagę na wypowiedzi Faceta39. Zdaje się, że ( na całe szczęście ) przeżył trochę więcej i trochę inaczej niż większość tu zgromadzonych. ( Jako ten ON ... )

Czy już udało Ci się zebrać chociaż trochę myśli? Masz już jakiś plan wyjścia z tej sytuacji? Coś się wyjaśniło?

16

DZIEKI WIELKIE ZA RADY I ZAINTERESOWANIE MOIM PROBLEMEM

17

Madzia...krótko i na temat...
Tego kwiatu pół światu dziewczyno!
On już najwyraźniej uznał ,ze nie jesteście sobie pisani,dlatego traktuje Cię tak lotto...;)
Zamknij drzwi i idź przed siebie!
Obyś znalazła swoją 2 połóweczkę wink

18

Wiesz co mnie chlopak z ktorym jestem 3 lata zdradzil 2 razy i obydwa mu wybaczylam <niestety> wiem ze bd zalowac ale coz ...Zylam sobie w niepewnosci .. ale znalazl sie ktos kto  komu moglam zaufac bezgranicznie rozmawiac i ogolnie ;D Doszlo w koncu do tego ze ja zdradzilam mojego chlopaka ktory mnie zdradzil ..z ta osoba ktora stala mi sie bliska najgorsze jest to ze jest to najlepszy kolega mojego chlopaka. na poczatku sumienie mnie strasznie gryzlo .. potem zdradzilam go jeszcze raz z ta sama osoba sumienie mi sie powoli uciszalo ...za 3 razem nie czulam juz nic w sumie moze tylko satysfakcje ze zrobilam to samo co moj chlopak mi .. troche to podle ale co poradze w chlopaku nie potrafilam znales tego co chcilaam wiec znalazlam to w innym . A ty sie nie przejmuj rob tak jak on ja tez jestem strasznbie wrazliwa ale po jakims czasie przyzwyczajasz sie ..naprawde

Dziewczyno ogarnij sie i jak najdalej od niego jak już Cię raz zdradzi albo próbuje to juz zawsze bedzie tak robił pocierpisz troche ale to minie zostaw go jak najszybciej i nawet niepróbuj wybaczac

20

alaclaudie napisał/a:

Madzia nie Twoja wina. Niektórzy mają to we krwi. Całkiem normalne jest że chcesz być kochana. Skoro on jest taki słaby nie rób z siebie cierpiętnicy. Lata szybko mijają a Twój wstręt do niego i żal będzie rosnął. Szkoda Ciebie.

Dokładnie.. Dlaczego Ty z nim w ogóle jeszcze jesteś?!
Za pierwszym razem już bym od niego uciekała..

21

natalia1710 Dokładnie.. Dlaczego Ty z nim w ogóle jeszcze jesteś?!

Droga Natalio... Ciżko odejść od chłopaka po tak długim czasie zwłaszcza że dużo ze sobą prześliśmy to On nauczył mnie całować to z Nim pierwszy raz uprawiałam sex zabrał mnie w miejsca do których mogłam dojechac mażeniami!!  Uważam że Tobie jest tak lekko powiedzieć  Dlaczego Ty z nim w ogóle jeszcze jesteś?! a postaw sobie proszę takie pytanie CO TY BYŚ W TEJ SYTUACJI ZROBIŁA?? na pewno odpowiesz sobie odeszła bym.... a dla czego tak odpowiesz?? BO NIGDY PRZENIGDY NIE BYŁAŚ W TAKIEJ CHOREJ SYTUACJI...

22

Madzia-ja też z moim mężem przeżyłam wszystko po raz pierwszy, pocałunki, seks itp. Ale nie możesz żyć przeszłością, to nic nie daje.....mój "jeszcze" mąż może mnie nie zdradzał fizycznie (tego nie wiem na 100%), ale zawsze miał skłonności do kobiet, podejrzane telefony, dziwne smsy, kłamstwa i oszustwa...i co? Nie zmienił się! Taki jak był przed ślubem, taki został do dziś, zmiana być może była chwilowa, ale to co w nim siedziało wyszło w końcu. Więc posłuchaj rady starszej koleżanki i nie zastanawiaj się, tacy mężczyźni się moja droga nie zmieniają...teraz czekam na kolejną sprawę rozwodową.....więc pomyśl nad swoją sytuacją trzeźwo!
Powodzenia

23

Madzia - skoro wg Ciebie nie może wypowiadać się ten, kto nie przeżył to posłuchaj Liwii i mnie.

Dziewczyno, marnujesz sobie życie. Wcale nie dlatego, że tracisz kolejne lata młodości dla faceta, który nie jest tego wart ale dlatego, że niszczysz siebie. W czasie, kiedy kształtuje się Twoja psychika, światopogląd, świat wartości - Ty żyjesz w świecie kłamstwa, zdrady, braku zaufania, wątpliwości. W czasie, kiedy powinnaś uczyć się własnych oczekiwań wobec partnera, szukać tego, z kim mogłabyś założyć w przyszłości normalną kochającą się rodzinę - Ty uczysz się, że normalne jest to, że facet zdradza, że Ty cierpisz, że widocznie tak wygląda świat i związek między kobietą a mężczyzną. Jeśli kiedyś w końcu będziesz miała dość i odejdziesz - Twoje szanse na udany związek będą minimalne. Twoja zniszczona psychika nie będzie w stanie zaufać żadnemu facetowi i podświadomie wybierzesz sobie jakiegoś innego, który będzie Cię krzywdził. Jesteś bardzo młoda i przerażające jest to, że uważasz, że tak powinien wyglądać związek i że na tym polega miłość...

Na potwierdzenie moja historia: byłam starsza od ciebie, kiedy zaczął się mój horror - miałam 25 lat. Jego kłamstwa i zdrady trwały 4 lata. Tyle czasu potrzebowałam, żeby zrozumieć, że pozostając w tym "związku" niszczę siebie. Byłam starsza niż Ty, teoretycznie już "ukształtowana", myślałam, że moje decyzje są świadome i że mam władzę nad sobą i nad sytuacją. Myliłam się. Każdy rok zmniejszał szanse na odejście, z każdym rokiem rozumiałam lepiej, że nie mam szans na normalnego faceta, bo nie będę umiała nikomu ufać i zaangażować się uczuciowo. Moje poczucie własnej wartości było poniżej zera a moje życie coraz bardziej przypominało skrajną patologię. W końcu odeszłam. To była najlepsza decyzja w moim życiu. On nadal opowiada swoim znajomym, że jestem największą miłością jego życia, że stracił 2 najważniejsze osoby (mamy dziecko). Ciężko patrzeć jak ojciec mojego dziecka niszczy swoje życie, ale jestem pewna, że gdybym teraz dała mu kolejną szansę to po maks kilku miesiącach zacząłby swoje rozrywki od nowa.

Madzia - jeśli Twój chłopak jest młody to możesz dać mu szansę na szczęście jeśli... odejdziesz. Dając mu kolejne szanse utwierdzasz go w przekonaniu, że tak ma wyglądać Wasz związek, że tak się postępuje z kobietami. Jeśli Cię faktycznie kocha i straci - być może następnej dziewczynie już tego nie zrobi. Ty nie masz szans na to, że on się zmieni przy Tobie. Jedna zdrada może być wynikiem chwili, emocji, nadmiaru alkoholu, ale 4 zdrady są wynikiem niedojrzałego charakteru, problemów w związku, sposobu na życie... Zdrada w Waszym związku stała się normą, rutyną. Porzuć nadzieję, że coś się zmieni, ratuj siebie i swoje życie.

24

Madzia150490 napisał/a:

natalia1710 Dokładnie.. Dlaczego Ty z nim w ogóle jeszcze jesteś?!

Droga Natalio... Ciżko odejść od chłopaka po tak długim czasie zwłaszcza że dużo ze sobą prześliśmy to On nauczył mnie całować to z Nim pierwszy raz uprawiałam sex zabrał mnie w miejsca do których mogłam dojechac mażeniami!!  Uważam że Tobie jest tak lekko powiedzieć  Dlaczego Ty z nim w ogóle jeszcze jesteś?! a postaw sobie proszę takie pytanie CO TY BYŚ W TEJ SYTUACJI ZROBIŁA?? na pewno odpowiesz sobie odeszła bym.... a dla czego tak odpowiesz?? BO NIGDY PRZENIGDY NIE BYŁAŚ W TAKIEJ CHOREJ SYTUACJI...

Nie bądź głupia i nie żyj marzeniami i wspomnieniami,to nie jest dobra droga.Za młoda jesteś na takie marnowanie się,nie rozumiesz naprawdę ?! A właściwie PO CO TY jestes w takiej sytuacji ? Bawi Cię to ?

25

Madzia - zobacz jakie Ty masz argumenty, żeby z nim być...
On mnie nauczył całować - a skąd wiesz, że nauczył? Może on sam wcale nie umie?
Z nim pierwszy raz uprawiałam seks - no i co z tego? Czy to taka atrakcja, że on jest Twoim pierwszym i ostatnim, a Ty jesteś elementem przeplatanki: Ty, striptizerka, Ty, sąsiadka, Ty, dziewczyna z czata itp. itd...
On mnie zabrał w miejsca, do których mogłam dojechać marzeniami - masz dopiero 20 lat! Wszystko przed Tobą! Możesz realizować marzenia i jechać tam, gdzie będziesz chciała
Dużo ze sobą przeszliśmy - no tak, przez 4 lata tak samo mogłabyś powiedzieć o strażniku więziennym, jeśli akurat te 4 lata spędziłabyś w zakładzie karnym. To oczywiste, że po takim czasie ma się wspólne wspomnienia, dużo czasu spędzonego razem na koncie. Ale to żaden powód, żeby skazywać się na kolejne lata. Co powiesz za 20 lat? Coś w stylu "dużo razem przeszliśmy, tyle razy mnie zdradzał a ja zawsze byłam przy nim"???

Wiesz jakie powinny być argumenty przemawiające za tym, że chcesz z kimś być?
- bo go kochasz
- bo mu ufasz
- bo jest najbliższą Ci osobą
- bo możesz na niego liczyć
- bo daje Ci poczucie bezpieczeństwa
- bo jest TYLKO TWÓJ

I dużo innych. Ale to z kim przeżyłaś pierwszy raz albo kto nauczył Cię całować nie powinno mieć wpływu na wybór życiowego partnera...

26

Vinnga-brawo! Świetnie to wszystko opisałaś.
Na marginesie......ja do dziś zbieram się w sobie, aby odnaleźć poczucie własnej wartości, bo przy nim kompletnie je zatraciłam.........

Madzia-masz jeszcze wiele przed sobą, znajdziesz kogoś, kto na Ciebie zasługuje. TACY FACECI SIĘ NIE ZMIENIAJĄ!!!Gdybym ja mogła cofnąć czas, pewne decyzje podejmowałabym chyba rozsądniej........

27

HEJ chcialam Wam powiedziec ze zerwalam z nim.
Znalazlam swoja druga poloweczke teraz wiem czym sie rozni milosc od przyzwyczajenia... Jestem nareczcie szczesliwa
Pomogl mi sie z tego wszystkiego ogarnac i tak zostalismy razem
Nikt inny nie traktowal mnie tak wspaniale jestem szanowana doceniana zaczela sie moja BAJKA mam nadzieje ze bedzie wspaniale i ze nigdy sie nie skonczy!!!
Wam bardzo dziekuje za porady bez Was tez bym sie nie ogarnela. Dzieki Wam  spojrzalam na to z innej strony i Mieliscie racje. Dobrze ze sa takie Portale :* buziaki

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradził mnie 4 razy !!! nie umiem z tym żyć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024