Witam Was serdecznie...Jestem tu nowa postanowiłam się zarejestrować bo nie mam z kim o tym wszystkim pogadać :-/ a może jeśli ktoś przeczyta to są mi jakieś rady, wskazowki - będę wdzięczna za każdą odpowiedź .
Otóż jak w temacie - mój mąż ma jakby dwa oblicza...a może zacznę od początku
Jesteśmy razem ponad 10 lat ,małżeństwem ponad 5 .mamy chore dziecko.ja mam 30 L moj maz 35 .
I powiem Wam że byliśmy jak dwie krople wody ,przynajmniej mi sie tak wydawalo - aż do zeszłego roku.oczywiscie byly sprzeczki gorsze chwile ale nie rzutowalo to na nasz związek.
Wszystko zaczęło się jednego feralnego dnia kiedy to podkreslam-niechcący ot tak zostawił telefon i jakoś odruchowo wzięłam żeby sprawdzić godzinę.A tam bym!!! SMS o treści hej kochanie od jakiejś baby!!! Karczemna awantura -wiadomo w tych emocjach cala się roztrzeslam. Na tapecie moje zdjęcie a SMS o takich treściach.Oczywiscie się wyparl i jeszcze mi śmiał powiedzieć że jestem nienormalna.potem mi wmawiać ze to tylko takie ,,pisanie"...Jak udało mi się dowiedzieć ona ma męża i dwójkę dzieci. Potem to niedawalo mi spokoju bo tu tyle lat wspólnego życia a nagle poczułam jakby wszystko runelo ...więc pewnego dnia poprostu postanowiłam zorganizować imprezę żeby go upic i przetrzepac telefon .Tak wiem wiem że to nie fair ale musiałam dojść całej prawdy.Niestety nie myliłam się .SMS o treści będę Cię przytulać jak przyjedziesz , kochasz mnie i takie i o.
Wywalilam fo z domu.wrócił z podkulonym ogonem.od tej pory anioł
Robi zakupy bawi się z dzieckiem,tamten kontakt urwał .nawet sprząta itp.
Ale tu kolejną niespodzianką
Jakoze chodzi na siłownię -ma tam tych swoichbkolegow .chce się do nich upodobnic .mi mówi że on tak urósł od ćwiczeń i odżywek
Tymczasem znalazłam hasło do FB
A tam wiadomości : uwaga :kupił sterydy zastrzyki.nosz kuzwa znów oszustwo.a mi wmawia ze nic nie kupuje. Chciałam mu od nowa zaufać ale jak???on ciągle kłamie!!
Moje pytanie co ja mam robić.siedzę z chorym dzieckiem w domu .Niestety z powodu jego choroby niemoge pójść do pracy. O wszystko dbam a ten w domu udaje cudownego męża a jak tylko wyjdzie zdejmuje jakby maskę i jest sobą
Noewiem może ja przesadzam. Ale już niewiem co mam robić.Dodam że usiłowała jakoś delikatnie z nim gadać tak żeby nie wydało się ze mam jego hasło do fb ale on zareagował jak wariat.strasznie się zdenerwował wręcz mi powiedział parę przykrych słów.przez to wszystko co narobił do dziś biorę leki żeby jakoś funkcjonować a teraz znów kolejne kłamstwa ....