Dr House - dawno obejrzany
Skazany na śmierć - też obejrzany
M jak miłość
Dexter
The walking dead
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dr House - dawno obejrzany
Skazany na śmierć - też obejrzany
M jak miłość
Dexter
The walking dead
Ja właśnie zabrałam się za The Strain.
Niesamowity- Przystanek Alaska
Prawdziwy-Pitbull
Swojski-Dom
The 100????
A czy są fani "True Blood"?
Widać po ostatnim sezonie, że się scenarzyści poprawili ![]()
Czas Honoru (moj top of the top)
Przyjaciolki,
Chicago Fire
Hm, niezastąpiony serial, od wielu lat "Buffy postrach wampirów"
Ewentualnie "Czarodziejki" ![]()
A czy są fani "True Blood"?
Widać po ostatnim sezonie, że się scenarzyści poprawili
Pewnie, obejrzałam wszystkie. Polecam
Oglądam również Gra o tron, Grimm, Dawno temu i Arrow
"Wikingowie", "Borgen", a z polskich od lat "Siedlisko".
ostatnio zaczęłam oglądać na HBO polski serial "Wataha" (chodzi o ten wataha-serial.pl), według mnie wart jest uwagi bo w Polsce rzadko powstają seriale na dobrym poziomie. Polecam obejrzenie, bo to tylko 6 odcinków, serial spodoba się zwłaszcza fanom gór bo Wataha była kręcona w przepięknych polskich Bieszczadach.
Ulubionym są "Przyjaciele" mogę ten serial oglądać bez przerwy i wciąż i za każdym razem mnie bawi. Lubię też Housa, oglądałam Jak poznałem waszą matkę ale zacięłam się na 9 sezonie bo jest już tak wymęczony że aż trudno się go ogląda. Na "Pamiętniki wampirów" utknęłam w połowie.. może dlatego że zaczęłam czytać książki które są zupełnie inne niż serial i nie zgadza się prawie nic. Dobrze wspominam "American horror story" ale widziałam tylko 1 sezon. Ogólnie lista mogłaby być spora ale to te które najbardziej utkwiły mi w pamięci.
"Broadwalk impire" - absolutnie:)
Z takich nowych.
Gotham - Podchodziłam bardzo sceptycznie na początku ale kreacje aktorskie są bardzo dobre a zwłaszcza pingwina.
Teen Wolf - czekam z niecierpliwością na piąty sezon.
NCIS
Wzór
Doktor House
American Horror Story i Utopia ![]()
Oprócz tych, które już kiedyś wymieniałam, to ostatnio oglądam:
Fargo (jak dla mnie super zabawny ;p)
Person of interest (ale tylko początkowe 2 sezony)
Scandal (ma lepsze i gorsze momenty)
How to get away with murder (może być, zobaczymy jak się dalej rozkręci)
Chasing life (obyczajowy o młodej dziewczynie chorującej na białaczkę)
I najzabawniejszy na świecie The Office US, oglądam właśnie drugi raz wszystkie serie ![]()
Ogladam bardzo malo seriali. Jakos wszystkie zrobily sie jak typowe opery mydlane. Czasem zerkne na Klan i M jak milosc, ale tylko z przyzwyczajenia. Natomiast ogladam Ranczo, razem z mezem. Bardzo lubie polskie seriale, ale te starsze- "Ballada o Januszku" i "Daleko od szosy" to moje ulubione. Z zagranicznych kiedys byl taki serial "Rewolwer i melonik", strasznie lubilam ogladac oraz "Ich piecioro"...
Och, dwa tygodnie temu odkrylam "Switched at Birth" (3 sezony, wszystkie juz obejrzalam ;P ), a poniewaz jednym z glownych bohaterow jest sympatyczny, niebieskooki rudzielec nie moglo sie skonczyc inaczej jak totalnym uwielbieniem dla serialu (I oczywiscie to wyjasnia skad u mnie nagłe zainteresowanie Kulturą Głuchych
)
Ogladam bardzo malo seriali. Jakos wszystkie zrobily sie jak typowe opery mydlane. Czasem zerkne na Klan i M jak milosc, ale tylko z przyzwyczajenia. Natomiast ogladam Ranczo, razem z mezem. Bardzo lubie polskie seriale, ale te starsze- "Ballada o Januszku" i "Daleko od szosy" to moje ulubione. Z zagranicznych kiedys byl taki serial "Rewolwer i melonik", strasznie lubilam ogladac oraz "Ich piecioro"...
"Rancza" i jego humoru, absolutnie nie jestem w stanie strawić. W Ani z serialu "Daleko od szosy" mógłbym spokojnie się zakochać
Tym bardziej, że studiowała biologię.
Moim ukochanym serialem lat dzieciństwa jest kultowa, czechosłowacka "Arabela". Będąc dojrzałym mężczyzną, wróciłem do niej po latach. Śmiałem się jak dziecko.
Odkryłam na TVP Historia świetny serial- Wspaniałe stulecie.Serial jest o życiu Sulejmana Wspaniałego.Polecam-naprawdę dobry.
No i mój ulubiony idiotyczny serial- Daleko od noszy -cudne teksty,które znam na pamięć ![]()
Lubię też wracać do Kariery Nikodem Dyzmy i Alternatywy 4 bo straszliwie lubię Wilhelmiego.
Odkryłam na TVP Historia świetny serial- Wspaniałe stulecie.Serial jest o życiu Sulejmana Wspaniałego.Polecam-naprawdę dobry.
No i mój ulubiony idiotyczny serial- Daleko od noszy -cudne teksty,które znam na pamięć
Lubię też wracać do Kariery Nikodem Dyzmy i Alternatywy 4 bo straszliwie lubię Wilhelmiego.
Ja także z ręką na sercu mogę polecić "Wspaniałe stulecie". Pierwszy turecki serial, który mam wielką przyjemność oglądać i jestem nim zachwycony
Genialna muzyka, piękne stroje, ciekawa akcja etc. Emituje go również TVP 1. Na tym kanale telewizyjnym, pojawił się wcześniej niż na TVP Historia.
Teraz powoli wchodzi drugi sezon Black Sails ...świetny serial o piratach polecam ![]()
Ja się ostatnio wkręciłam w hiszpański serial "Grand Hotel" ( co tam się nie dzieje ). Niestety zostały mi 4 odcinki do których nie ma tłumaczenia. Polecam wam serial "Chasing Life".
True Detective - nie mogę się doczekać kolejnego sezonu!
A tak poza tym, to ostatnio oglądałam całą masę seriali
Najbardziej jednak lubię angielskie - uwielbiam to poczucie humoru ![]()
Mój ulubiony serial to "biały Lotos". Jest MEGA!!!
Moje ulubione seriale: Synowie Anarchii, Fauda, Tacy jesteśmy
New Girl! Polecam bardzo mocno, super sitcom ![]()
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024