ulubiony serial - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial

Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 456 do 520 z 547 ]

456

Odp: ulubiony serial

Czas Honoru uwielbiam ten serial szkoda ze tylko raz w tygodniu sad

Zobacz podobne tematy :

457

Boża podszewka

458

Ja nie przepadałam za serialami, zamiast oglądać serial lub jakiś program - często zdarzało się, że przez weekend obejrzałam z 10 filmów. big_smile
Wyjątkiem jest serial "Sherlock" - niestety długo trzeba czekać na kolejny sezon.
Zaczęłam "Hannibala" i myślę, że kolejne sezony będę oglądała.

Wszyscy podniecali się tak "Grą o tron", "Dexterem", Housem, Chirurgami, a ja nigdy nie obejrzałam ani jednego odcinka. No, House czasem leciał w tv, więc coś tam się rzuciło okiem.

Polecałam "Świat według Bundych", ale teraz właśnie wkręcam się w seriale. I cieszę się, że jest taki wątek to coś podpatrzę. smile

Obejrzałam "Grę o tron" - serial rewelacyjny! Teraz powoli kończę "Californication" i zastanawiam się - co dalej? Nie ma co kierować się upodobaniami, bo 'Gra o tron' i "Californication" wydawały mi się nie w moim guście, ale mega się wciągnęłam. smile

Z polskich - "Rodzinka.pl" i "Przepis na życie".

Pozdrawiam i nie mogę się doczekać, by skończyć serial o Hanku, by wkręcić się w coś nowego. smile

459

-"Under The Dome"
-The Walking Dead
Ostatnimi czasy nic więcej myślę na uwagę nie zasługuje hmm

460

Paweł-1979 napisał/a:

-"Under The Dome"
-The Walking Dead

Ostatnio to również moje ulubione, a do tego dodałabym "Breaking Bad" - dawno mnie żaden serial tak nie wciągnął jak ten.

461

Anemonne napisał/a:

[ "Breaking Bad" - dawno mnie żaden serial tak nie wciągnął jak ten.

Umknął mi ,nie słyszałem nawet, zabieram się za niego zatem , dziękuje smile
Słyszałem również iż ludzie zachwycają się "Na granicy / The Bridge" Ale po kolei ,najpierw twój obcykam big_smile

462

Obecnie Boża podszewka (znowu),
oraz:
Alternatywy 4,
Zmiennicy,
Dom,
Allo Allo,
Przyjaciele,
Siedem życzeń,
Gra o Tron,
Full House.

463

Alf smile

464 Ostatnio edytowany przez Antonina84 (2013-11-03 23:17:38)

Serial Statek(AXN), Lost, Czysta Krew oraz Walking Dead, Pamiętniki Wampirów.
Teraz oglądam ten ostatni smile

465 Ostatnio edytowany przez Iceni (2013-11-04 20:24:45)

A ja sobie odświeżam pamięć big_smile Wynalazłam własnie na YT odcinki "Jak zdobywano Dziki Zachód" big_smile
http://www.maestravida.com/Zeb/wantedl.JPG

wink big_smile

...ciekawe, czy ktoś to jeszcze pamięta tongue

466

Dawno mnie nie wciągnął serial tak jak Walking Dead, coś całkiem innego na początku straszny bo to nic normalnego widzieć zombiaki ale potem rodzą się gorsze problemy, niesamowicie wciąga smile

467

Z braku laku- The Walking Dead

A z czystej miłości: American Horror Story. Z serii na serię coraz lepszy, ta - o nowoorleańskich czarownicach. 

No i czekam na kolejną serie Gry o tron.

Do oglądniecia ze starszych rzeczy: Millennium Crisa Cartera( tego od archiwum X), a z młodszych: The killing.

468 Ostatnio edytowany przez Nirvanka87 (2013-11-08 19:54:56)

Najlepszy polski serial moim zdaniem to Dom.

A ulubiony serial? Chyba nie mam, za dzieciaka to "ostry dyżur". ryczałam jak bóbr jak umierał Dr Green. dla mnie to był ideał lekarza niech tam Judym się schowa.

Obecnie oglądam sporo seriali, np. El Barco- Hiszpanie to mają fantazję jeden odcinek trwa 1 godzinę 40 minut (do tej pory nie obejrzałam 2 ostatnich odcinków bo mi szkoda, ze cala historia się kończy). Zaczęłam też El Internado- ale skapitulowałam chyba na 4 sezonie

Obejrzałam Gotowe na wszystko- byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, mogę uznać, ze to najlepszy hamerykański serial obyczajowo kryminalny ostatnich lat.

Wcześniej jeszcze miałam fazę na Dr House' a (ogólnie lubię seriale medyczne, czy ktoś z Was pamięta taki serial Doogie Howser lekarz medycyny? Może ktoś wie skąd wziąć odcinki?)

A ostatnio moim sercem rządzą "Człapiące Umarlaki"- tak nazywam serial "The Walking Dead" I mimo, ze oglądam go etapami, zaczęłam jak już był 2 sezon, potem zrobiłam przerwę właśnie w połowie drugiego sezonu, następnie zabrałam się i obejrzałam do połowy 3 sezonu i teraz od kilku dni nadrobiłam 3 sezon i oglądam na bieżąco to za każdym razem muszę na nowo przyzwyczajać się do widoku umarlaków. I powiem Wam w tajemnicy, że "podkochuję" się w jednej z postaci, co istotne, nie w aktorze, tylko w postaci. Normalnie wzięło mnie prawie jak głupiutka nastolatkę. Gdyby rzeczywiście człapiące umarlaki istniały i się rozhasały, chętnie z tym bohaterem zaludniłabym świat wink

469

harmagedon napisał/a:

A z czystej miłości: American Horror Story. Z serii na serię coraz lepszy, ta - o nowoorleańskich czarownicach.

Tej najnowszej jeszcze nie widziałam w ogóle, ale drugą serią byłam dość mocno rozczarowana, moim zdaniem dużo słabsza od pierwszej.

Tak samo zresztą miałam z "True blood", który mnie oczarował od niemalże pierwszego kadru (najazd na nagłówek gazety "Angelina Jolie adoptuje małego wampirka!" big_smile ), ale z serii na serię było gorzej.

470

Vian napisał/a:
harmagedon napisał/a:

Tej najnowszej jeszcze nie widziałam w ogóle, ale drugą serią byłam dość mocno rozczarowana, moim zdaniem dużo słabsza od pierwszej.

Tak samo zresztą miałam z "True blood", który mnie oczarował od niemalże pierwszego kadru (najazd na nagłówek gazety "Angelina Jolie adoptuje małego wampirka!" big_smile ), ale z serii na serię było gorzej.

True Blood mocno się popsuł. Ostatnia serię oglądałam z niesmakiem.

Hmmm AHS 2 bardziej mi przypadł do gustu niż 1 więc skoro 3 podbiła moje serce, to tobie mooże się kompletnie nie spodobać... Ale jest duuużo Jessiki Lang i pojawiła się Kathy Bates . No i Nowy Orlean- bagna, voodoo, krokodyle...

471

Z tych, które obecnie śledzę to: Chirurdzy, Chicago Fire, New Girl, Beauty & the Beast, Arrow.
Natomiast: Podmiejski czyściec oraz Baby daddy niedawno zakończyły sezon i na następny trochę muszę poczekać.

472

harmagedon napisał/a:

Ale jest duuużo Jessiki Lang i pojawiła się Kathy Bates . No i Nowy Orlean- bagna, voodoo, krokodyle...

Dobra, czuję się zachęcona. big_smile

473

American Horror Story (wszystkie części) oraz Pamiętniki Wampirów.

474

Mam dużo takich. tongue
Obecnie oglądam regularnie (z tych, co lecą nowe odcinki):
How I Met Your Mother
Big Bang Theory
American Horror Story (chociaż na najnowszy sezon nie miałam jeszcze zbytnio czasu i obejrzałam dopiero 2 odcinki)
New Girl

Oprócz tego oglądałam True Blood, Dextera, Desperated Housewives, Once Upon a Time, The Killing, Gra o Tron, Podmiejski Czyściec...
i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam. wink

475

Ho ho masa ich jest
Ale obecnie oglądane to:
The Walking Dead
Being Human
Gra o tron
The Borgias
Teoria wielkiego podrywu
Jak poznałem waszą matkę
Revolution
Ripper street

A z tych których emisję zaprzestano to:
Star Gate Universe
Kyle XY
Rome
House
Dexter
Earth 2
The X files!!
Gwiezdna Eskadra
1920 Wojna i miłość

476

Dexter najlepszy z najlepszych, szkoda że się już zakończył.

477

Szkoda zę tak skopali zakończenie;/

478

Na chwilę obecną zachwycam się "Supernatural" big_smile Ale bardzo podobał mi się Breaking Bad, Mentalista, Pamiętniki Wampirów, Black Mirrors smile

479

Duma i uprzedzenie - uwielbiam! <3
Gotowe na wszystko,
Pretty little liars,
Pingwiny z Madagaskaru big_smile

480

Ja oglądam "Homeland", wciągający serial smile
Wcześniej "Misja Afganistan" z polskich i "Klub szalonych dziewic" wink

481

Regularnie oglądam tylko "Na dobre i na złe", oprócz tego lubię czasem popatrzeć na "m jak miłość", "barwy szczęścia" czy "ojciec mateusz", ale to sporadycznie, raczej nie mam czasu.
Kiedyś jeszcze dr. House, ale to już dawno, mam zamiar kiedyś obejrzeć od początku wszystkie odcinki, ale nie wiem kiedy znajdę na to trochę czasu

482 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-12-13 20:25:01)

Ja ostatnio wciągnęłam się w serial "Revolution" smile

483

Mnie kręci Mentalista ;P
Kiedyś zrobiłam sobie maraton i obejrzałam cały miniserial "Instynkt" ze Stenką. Świetny!

484

Margolinka napisał/a:

Ja ostatnio wciągnęłam się w serial "Revolution" smile

Pod klimat postapo polecam też serial "Jericho"

485

Ja uwielbiam "Dextera" "Lost", "Grę o Tron", "Walking Dead", "True Blood", "Szpital Królestwo". Kiedyś miałam jazdę na "House'a", niezmiennie wielbię "Filary Ziemii" i starą "Dumę i Uprzedzenie" (tą z Collinem Firth'em). Jak ktoś lubi wojenny klimat bez patriotycznego, amerykańskiego nadęcia, to polecam "Generation Kill".

Vian - a próbowałaś czytać te książki, na podstawie których powstał "True Blood"? Ja się bardzo rozczarowałam. Serial natomiast już od czołówki sprawił, że nie mogłam się oderwać.

Nirvanka - kogo tak ubóstwiasz w Walking Dead? Bo ja też mam tam jedną postać, która mnie po prostu zwala z nóg. Podobnie zresztą jak w Lost, Grze o Tron i True Blood tongue Ach te postaci z seriali big_smile

486 Ostatnio edytowany przez Vian (2013-12-30 02:29:06)

WitchQueen napisał/a:

Ja uwielbiam "Dextera" "Lost", "Grę o Tron", "Walking Dead", "True Blood", "Szpital Królestwo". Kiedyś miałam jazdę na "House'a", niezmiennie wielbię "Filary Ziemii" i starą "Dumę i Uprzedzenie" (tą z Collinem Firth'em). Jak ktoś lubi wojenny klimat bez patriotycznego, amerykańskiego nadęcia, to polecam "Generation Kill".

A znasz Robina z Sherwood? Chyba ten serial mnie zainteresował średniowieczem, mitami celtyckimi itd. ^^ Mam ogromny sentyment i dalej sie upieram, że to jedyna dobra ekranizacja Robin Hooda.
http://www.filmweb.pl/Robin.Hood.Tv

Vian - a próbowałaś czytać te książki, na podstawie których powstał "True Blood"? Ja się bardzo rozczarowałam. Serial natomiast już od czołówki sprawił, że nie mogłam się oderwać.

Kurczę, z książkami mam tak, że strasznie się na nie napaliłam po obejrzeniu pierwszej serii serialu, którą byłam absolutnie zachwycona, w końcu zdobyłam, położyłam na półeczkę i.. jakoś zaraz potem zewsząd zaczęłam słyszeć, jakie są beznadziejne i żebym nie czytała, bo to strata czasu. Pewnie i tak przeczytam z ciekawości, ale na razie ciągle czekają na swoją kolej.

A serial podbił moje serce, kiedy w pilocie mrygają nagłówki gazet i jeden z nich głosi "ANGELINA JOLIE ADOPTUJE MAŁEGO WAMPIRKA!". Potem mnie trochę rozczarowały te beznadziejne faeries, za dużo mitów celtyckich przeczytałam, żeby mnie to nie zniesmaczyło, no i te przetasowania miłosne. Ale ogólnie cały czas było nieźle. ^^ Jestem fanką Tary, Lafayette'a i Pam.

Nirvanka - kogo tak ubóstwiasz w Walking Dead? Bo ja też mam tam jedną postać, która mnie po prostu zwala z nóg.

Niech zgadnę, Daryl? ^^

487 Ostatnio edytowany przez WitchQueen (2013-12-30 12:46:27)

Wydaje mi się, że ten Robin z Sherwood ma z dobrym odzwierciedleniem średniowiecza tyle wspólnego co i każdy inny film o podobnej tematyce, ale to go oczywiście dla mnie nie skreśla w żaden sposób. Chyba to już gdzieś widziałam w tv. Tak mi się wydaje.

Przetasowanie miłosne w True Blood? Tam jest kocioł jak szlag, przetasowanie miłosne to jest mało powiedziane tongue
Ja Tary nie znoszę. Lubię bardzo Pam i Erica.

A Daryl z WD to jest po prostu mój bohater big_smile

488

Szukam serialu, który wstrząsnie mną jak Sześć Stóp Pod Ziemią, wzruszy jak Chirurdzy, zaskoczy jak Breaking Bad i rozbawi jak momentami Dexter, coś możecie polecić?

489

Mój ulubiony serial to King of Queens. Szczególnie polecam go bezdzietnym parom. Mogą odnaleźć w nim pewne zabawne sytuacje w swoim życiu.
Dodam do tego świetne aktorstwo Jamesa i starszego Stillera. Ich kłótnie są rewelacyjne i nie można powstrzymać się od śmiechu.

490

A ja kolejny raz ogladam Alternatywy 4, nigdy mi się nie nudzi. Z nowości może Gra o Tron.Tylko ze widziałam dopiero dwa sezony.

491

Mogę wymieniać i wymieniać... smile
Głównie są to seriale kryminalne: Bones, CSI:Miami, CSI:NY, Castle, NCIS, NCIS:LA, Kryminalni, Prawo Agaty ale również: Grey's Anatomy, Gra o tron, The L Word, Na dobre i na złe, Gossip Girl, 90 210. Uwielbiam te seriale, ten świat, tych aktorów...

492 Ostatnio edytowany przez wirtualnaona (2014-02-11 00:27:52)

To i ja może coś dodam, choć kilka się już przewijało tu: s-f i kryminalne (Archiwum X, Nikita, Breaking Bad, Supernatural, True Blood, wychodzące na bieżąco Intelligence, Almost Human),White Collar, azjatyckie dramy

493

"Magia kłamstwa", "Detektyw Monk", "Breaking Bad", "Dexter", "Sherlock"

494 Ostatnio edytowany przez tykwer (2014-03-08 03:46:38)

Jestem oczarowany serialem "Detektywi". Aktorzy, odgrywający główne role, są rewelacyjni (tytułowi detektywi). Rys charakterologiczny, jaki nadał im scenarzysta, jest świetny. Klimat serialu przyprawia o lekkie dreszcze, a jego akcja mimo że mało dynamiczna, to trzyma w napięciu.

495

Moje ulubione seriale:
- Jak poznałem waszą matkę
- Haven
- Supernatural
- Wrogie niebo
- Teen wolf

Lubie też oglądać:
- Revolution
- Pamiętniki wampirów
- The originals
- Pretty little liars
- Once upon a time (oraz ouat in wonderland)
- Graceland
- Shameless US
- Under the dome

Kiedyś uwielbiałam Dextera ale jakoś znudził mi się przy 5 sezonie i przestałam oglądać.

496 Ostatnio edytowany przez dawidj90 (2014-03-19 17:31:39)

Niedawno skończyłem Breaking Bad, jak dotąd mój TOP 1. Wciągający, bez sztucznego przedłużania. Początkowo kibicowałem Walterowi, by pod koniec całkowicie go znienawidzić i o to chodziło twórcom, przemianę w Heisenberga. Skończył się i pozostawił miłe wspomnienia. smile Dexterem się rozczarowałem po 4tym sezonie (imo najlepszym) a ostatni sezon to już w ogóle było Sci-Fi.

Teraz oglądam The Walking Dead, nie jest jakieś super ambitny, temat oklepany ale przyjemnie się ogląda.

Przez te wciągające seriale od dawna nie ruszyłem nic z filmoteki, brak czasu tongue

497

Pierwsza miłość i seriale typu dlaczego ja ,trudne sprawy.

498

Moje ulubione seriale to "Gra o tron", "Dawno dawno temu", "The Walking Dead"  i  "Internat "

499

Ostatnio True Detcive wpadł mi w oko, lubię też Grę o Tron, Downton Abbey, Sherlocka i seriale kostiumowe, produkowane przez BBC

500

Na chwile obecną "Pamiętniki wampirów" i "The Originals". Wkręcam się też w  'M jak miłość" i "Przyjaciółki' smile

501

Ja wciagnelam tez Dawno , Dawno temu, Revenge i biore sie za Ludzi jutra.

502

Ostatnio widziałam rewelacyjny 8-odcinkowy True Detective. Polecam!

503

Dużo tego:-)  ae najbardziej to:
Horoskop śmierci 1 i 2
Kamienie śmierci
Laura- śmierć zapisana w kartach
Anioł śmierci
Sekrety wulkanu
Gorycz tropików
Czarodziejki
Łowcy skarbów
Believe
Herosi
Tajemnice Laketrop
Ostry dyżur
90210
Rodzina zastępcza
13 posterunek
Czas honoru

504

Z archwium X (stare)
Gra o Tron
Sailor Moon
Bleach
Death Note
FLCL
NGE (Neon Genesis Evangelion)
Berserk
Bloody Monday
Mars

Nie zdzierżam telenoweli (+ Polskie) i Polskich seriali ;]

505

Black_dragon napisał/a:

Z archwium X (stare)
Gra o Tron
Sailor Moon
Bleach
Death Note
FLCL
Berserk
Bloody Monday
Mars

Sailor Moon też zawse bardzo lubiłam:-)

506

rubbim napisał/a:
Black_dragon napisał/a:

Z archwium X (stare)
Gra o Tron
Sailor Moon
Bleach
Death Note
FLCL
Berserk
Bloody Monday
Mars

Sailor Moon też zawse bardzo lubiłam:-)

Sailor Moon, to mój film, serial, drama, telenowela, program życia tongue Mam to na dysku i regularnie odświeżam tongue Szczególnie odcinek randka Usagi i Seyi, mój ulubiony xD Przy niczym innym w życiu nie czułam takich emocji big_smile Oglądając to drugi raz po 10 latach czułam się tak samo jak za 1 razem, a myślałam że może z tego wyrosłam tongue Ostatnio się zdziwałam jak w necie poczytałam, że wielu facetów jest fanami tego xD Myślałam że to takie babskie jest...

507

Usta usta smile

508

Wikingowie jeden z najlepszych jaki oglądałem smile

509

właśnie zaczął się następny sezon moich ulubionych Suits 'ów polecam zwłaszcza wcześniejsze sezony smile

510

Zdecydowanie"Desperate Housewives" oraz "Downton Abbey".Trzecie miejsce na mojej liście to "Doktor House".

511

Uwielbiam "Teorię Wielkiego Podrywu" i "Sherlocka"! big_smile

Nałogowo też "The Walking Dead", ostatnio zaczęłam oglądać "Fargo" (niestety przewidzieli tylko 10 odcinków sad ) i "Demony Da Vinci". Jak zwykle w wakacje, wszystkie seriale mają przerwę, więc szukam czegoś nowego dla siebie smile

512

Ja oglądam Grę o tron.
Natomiast żeby rozwijać swój angielski oglądam z napisami angielskimi takie seriale jak: Castle, NCIS, Hot in Cleveland smile

513

"Gotowe na wszystko" i "Siostra Jackie". Czasem, ale tylko czasami i zupełnie nie wiem czemu mnie nachodzi na "Supernatural"...

514

Chirurdzy i Ostry dyżur są u mnie niezmiennie na pierwszym miejscu. Poza tym ostatnio męczę ostatni sezon Gilmore girls i z mniejszym uporem maniaka Californication smile

515

sherlock i chirurdzy chociaż już trochę przeginają z fabułą.

516

le_miss napisał/a:

i zuupełnie nie wiem czemu mnie nachodzi na "Supernatural"...

Ja też nie wiedziałam czemu mnie naszło.
Teraz kończę juz 7 sezon oglądać. smile
Tylko że ja lubię takie bajki. wink

517

"Osaczona"
Świat wg bundych
Świat wg kiepskich

518

"Przyjaciele".

519 Ostatnio edytowany przez Saga81 (2014-07-26 09:34:09)

Nie wiem, czy ulubione, ale na pewni bardzo dobre to:

- Fargo
- Most nad Sundem (wersja skandynawska)
- The Killing
- Borgen (duński)
- True Detective

A, i jeszcze coś do pośmiania się: The Big Bang Theory smile

520

Ja zaczęłam oglądać Kamuflaż i Murder in the First.

Posty [ 456 do 520 z 547 ]

Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024