ulubiony serial - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial

Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 455 z 547 ]

391

Odp: ulubiony serial

"Kariera Nikodema Dyzmy" z nieodżałowanym Wilhelmim.

Zobacz podobne tematy :

392

auoxonne napisał/a:

Ostatnio wkręciłam się w Dextera i Grę o Tron.Do moich ulubionych zaliczam Rzym,Kompanię Braci,Zakazane Imperium,Mildred Pierce,Rodzina Soprano,The Suits i oczywiście Dr House'a. smile

Ja także ostatnio wkręciłam się w Dextera, a Grę o Tron uważam za istne arcydzieło:) Polecam także breaking bad

393

mia91 napisał/a:

Ja także ostatnio wkręciłam się w Dextera, a Grę o Tron uważam za istne arcydzieło:) Polecam także breaking bad

Słyszałam o nim i jesteś kolejną osobą,która serial poleca. W takim razie jak będę mieć więcej czasu to na pewno zerknę.;)

394

"Czas Honoru"  smile

395

Mnie ostatnio pochłonął serial "Homeland". Koleżanka namawiała, krytycy chwalili, nagrody przyznawali, więc musiałam sprawdzić, co to za cudo. Nie tylko mnie nie zawiódł, ale i bardzo pozytywnie zaskoczył, bo to prawdziwe serialowe dzieło sztuki smile

396

auoxonne, serialowe gusta mamy podobne, więc BB z całą pewnością Ci się spodoba:)

397

Czasem jak oglądam to "Kości,Csi,Prawo Agaty,Życie nad rozlewiskiem,Hotel 52".
Kiedyś ",Prawo Bearca,AllyMc Bell,Kanadyjski konny"-ale stare to dzieje:)

398

- Świat według Kiepskich
- Mamuśki
- Dr House
- Mentalista
- Detektyw Monk
- CSI
- Kości

399

Trochę tego będzie. Lubię m.in. Przyjaciół, Seks w wielkim mieście, Teorię wielkiego podrywu, Jak poznałem waszą matkę, Suits, Grę o tron i wiele wiele więcej smile

400

Ostry dyżur i Przystanek Alaska. Trochę stare ale te nowe seriale to jakaś porażka...

401

sherlock holmes-angielska wersja, polecam:)=)

402

Czy ktoś tak jak ja , namiętnie ogląda ,,Pierwszą Miłość ,, ? big_smile

403

"Supernatural" ! smile

404 Ostatnio edytowany przez Florentyna44 (2013-02-18 00:14:04)

Przyjaciele, Miasteczko Twin Peaks, Gotowe na wszystko .. nieregularnie.

Oglądałam cały pierwszy sezon Zagubionych.
Podobał mi się serial z Kieferem Sutherlandem - nie jestem pewna tytułu - chyba "24 godziny".

405

American Horror Story

406

Ja namietnie ogladalam Dynastie Tudorow, z tym, ze w telewizji tylko pierwszy sezon.
Dlugo czekalam, ale w koncu kupilam sobie wszystkie 4 sezony na DVD i znam je prawie na pamiec.
Swietny serial.

407

A co sadzicie o serialu Girls? Zaczelam ogladac ale po 3 odcinkach jakos mnie odrzucilo.. chociaz wiekszosc moich kolezanek jest nim zachwycona.

408

Chętnie oglądam serial "Dr House" ze względu na cięty dowcip głównego bohatera i poniekąd interesuję się medycyną.

Kiedyś z kolei namiętnie oglądałam "Mamuśki", "Falę zbrodni" i "Ludzi Chudego" smile

Pozdrawiam, EweL smile

409

Ja nie mam ulubionego serialu hmm ogólnie mało oglądam TV

410

loveaellie napisał/a:

A co sadzicie o serialu Girls? Zaczelam ogladac ale po 3 odcinkach jakos mnie odrzucilo.. chociaz wiekszosc moich kolezanek jest nim zachwycona.

Ja jestem nim zaintrygowana. Czasami pokazuje niektóre kwestie zbyt dosadnie ale ogólnie całkiem mi się podoba. Niedawno zaczęłam oglądać 2 sezon, czekam na rozwój sytuacji, bo jeszcze nie do końca wiem, jak go ocenić. Na pewno nie jest to jakiś cukierkowy kolorowy serial o sielankowym amerykańskim życiu, a bardziej realistyczny i niekiedy skłaniający do refleksji nad sobą (jeśli jest się w wieku bohaterek).

To ja też chyba jestem maniaczką seriali smile

Kocham:
Jak poznałem waszą matkę (obejrzałam wszystkie sezony 8 razy i teraz jestem w trakcie dziewiątego)
Przyjaciele (~10 razy obejrzane wszystkie odcinki)
Gra o tron (trzeci sezon zaczyna się za miesiąc big_smile)

Uwielbiam:
Sons of Anarchy
Big Bang Theory
The Walking Dead
Seks w wielkim mieście (chyba z 6 razy wszystkie sezony przerobione)
Plotkara
Gotowe na wszystko
Skins
Modern Family

Lubię:
Rodzina Borgiów
Misfits
2 Broke Girls
Suburgatory
24 godziny
It's always sunny in Philadelphia
Flash Forward

Oglądałam wiele innych ale zrobiły na mnie zdecydowanie mniejsze wrażenie.

411

PAMIETNIKI VAMPIROW
TRUE BLOOD
THE KILLING
GAME OF THRONES
SPARTAKUS

412

Bardzo lubię Czystą krew(o wampirkach tongue), Dr.House'a i Nie z tego świata(Supernatural)

413

Ja na tapecie mam ostatnio :

LEKARZE
NA DOBRE I NA ZŁE
ANNA GERMAN wink

414

Weeds
It's Always Sunny in Philadelphia
IT Crowd
Shameless
How I Met Your Mother
Queer As Folk
The L Word
The Big Bang Theory

ok, wystarczy tongue

Z polskich oglądam Przepis na życie jak nie mam nic lepszego do roboty, ale szału nie ma.

415

Uwielbiam Dextera, Dr housa i Magię kłamstw .. wink
Mam zamiar zacząc oglądać jeszcze Chirurgów wink

416

PAMIETNIKI VAMPIROW
TRUE BLOOD
THE KILLING
GAME OF THRONES
SPARTAKUS
THE FOLLOWING
HANNIBAL
BLOOD TIES
AMERICAN HORROS STORY
BEAUTY UND THE BEASt
MOONLIGHT

417

Dr House, Kości, Dowody zbrodni, CSI, NCIS... big_smile
Pamiętniki wampirów nawet zaczęłam oglądać, bo lubię takie bajki, ale jak zaczęli kombinować z godzinami emisji, przerzucaniem z programu na program...to przestałam wink

418

hmmm ja ogladalam Dr. House do 7sezonu, ogladam Chirurgow, Pamietniki Wampirow, Californication, a z polskich Lekarze, Przyjaciolki, MjM, Prawo Agaty, Przepis na zycie, Rodzinka.pl:)

419

joluch@ napisał/a:

sherlock holmes-angielska wersja, polecam:)=)

Najlepszy serial jaki widziałam

420

-Chirurdzy
-Supernatural
-Gra o tron
-Gotowe na wszystko
-Przyjaciółki
-Barwy Szczęścia (ostatnio się wkręciłam)

421

Nie będę się wyróżniać:
Dr House
Anna German

422

Nie będę się wyróżniać:
Dr House
Anna German

423

A mi bardzo podoba się "Żona idealna", choć tytuł jest mylący wink

424

moim absolutnym numerem 1 są Gotowe na wszystko big_smile

poza tym lubię jeszcze Supernatural, Dextera, był jeszcze kiedyś taki serial "Kamienie śmierci" big_smile

425

A oglądał ktoś hiszpańską telenowelę "Internat'? Ja zaczęłam z nudów kiedyś oglądać i jak mnie wciągnęło to pierwszy sezon machnęłam w jeden dzień smile  Wadą tego serialu jest to ( o ile można to nazwać wadą), że jest tam tyle wątków i taka rotacja postaci że bez obejrzenia wszystkich odcinków po kolei można się pogubić. A w efekcie i tak wychodzi że wszystko jest ze sobą powiązane smile naprawdę polecam jeśli ktoś lubi mały dreszczyk emocji i tajemnice.

426

Uwielbiam seriale, zawsze lubiłam je oglądać, a teraz w dobie internetu jest to jeszcze bardziej ułatwione ;p

Podzielę je może na czasy dzieciństwa, gimnazjum i studiów ;p

To tak smile jak byłam małą dziewczynką to uwielbiałam Dr Quinn. Podziwiałam ją i marzyłam, żeby być lekarzem. Oczywiście nim nie zostałam, bo nie lubiłam biologii i chemii, ale miłość do seriali medycznych pozostała u mnie do dziś o czym później ;p Oprócz Dr Quinn lubiłam oglądać jeszcze Siódme niebo, bo był to taki typowy familijny serial o problemach rodzinnych, pierwszych miłościach itd. Oglądałam też z rodzicami Drogę do Avonlea - bardzo lubiliśmy ten serial! Bardzo boleję nad tym, że ciężko znaleźć sezony tych seriali w internecie, nawet bez polskiego tłumaczenia. Uwielbiałam jeszcze taki serial Tajemnica Sagali - do dzisiaj obie czasem nucę motyw muzyczny big_smile Co do brazylijskich telenowel, które przecież każdy w życiu oglądał przynajmniej raz (;p) oglądałam z babcią Fiorellę i Zbuntowanego Anioła ;p

W gimnazjum odkryłam coś takiego jak oglądanie sezonów tongue A wszystko za sprawą brata, który poszedł na studia i odkrył torrenty ;p To wtedy zaczął się wielki bum na Zagubionych, Skazanego na śmierć (świetny pierwszy sezon, oglądałam jeszcze drugi. ale to nie było już to, więc przestałam), Gotowe na wszystko - to kontynuowałam dalej jeszcze w liceum) Oglądałam też Degrassi: Nowe Pokolenie na takim kanale Zig Zap? czy jakoś tak ;p Na tym samym leciała jeszcze Gwiazda od zaraz - oba są kanadyjskimi serialami dla młodzieży. Lubiłam też oglądać taki serial Łowcy skarbów - coś ala Indiana Jones tylko z laską w roli głównej. Z polskich oglądałam Magdę M. ;p czasem zastanawiam się, czy to nie ona jest odpowiedzialna za moje zainteresowanie się zawodem prawnika ;p W liceum oglądałam kolejne sezony tych co zaczęłam, czyli Losty i Gotowe. Z nowości to chyba tylko polski serial Odwróceni.

Jednakże prawdziwy serialowy boom zaczął się jak poszłam na studia i odkryłam oglądanie online ;p Często myślę sobie, że moje życie byłoby lepsze, gdybym tego nigdy nie odkryła ;p Ale ok tongue Co ja zaczęłam oglądać... może od myślników ;p
- Plotkara (ale do połowy V sezonu ;p potem miałam obrzydzenie ;p z VI obejrzałam tylko ostatnie dwa odcinki tongue)
- Chirurdzy (oglądam od roku big_smile świetny, świetny, nigdzie się tak nie wzruszałam jak przy tym)
- Gra o tron (obejrzałam dwa sezony, mam zasadę żeby czekać do końca sezonu GoT, bo jest tak emocjonujący, że nie wytrzymałabym czekania tydzień na kolejny odcinek ;p)
- Różowe lata 70te (wiem, że to stare jest ;p no ale odkryłam parę lat temu i jakoś przez rok obejrzałam całość, świetny klimat big_smile)
- Jak poznałem waszą matkę (to ciekawe... w liceum wszyscy się tym podniecali, ale mnie to nie kręciło, uważałam za mega nudne ;p wciągnęłam się dopiero na drugim roku po 8 odcinkach ;p)
- Dr House (o mamusiu, nie wiem, dlaczego ja wcześniej tego nie oglądałam ;p zaczęłam jakoś dwa tygodnie temu, ale że jest sesja, to staram się nie wkręcać za bardzo i odkładam na wakacje big_smile)
- Pamiętniki wampirów (masakryczna sieczka, rzadko już oglądam, bo słabe to jest, ale fajnie popatrzeć sobie na aktorów big_smile chyba w żadnym serialu castingowcy nie zwracają większej uwagi na wygląd niż na umiejętności ;p)
- Glee (mam słabość do musicali ;p przyznaję bez bicia ;p poza tym lubię seriale dla młodzieży z kontrowersyjnymi problemami ;p taka słabość jeszcze z czasów Degrassi ;p)
- Californication (widziałam dwa sezony, nie wiem, czy jest sens zaczynać trzeci... słyszałam, że im dalej tym gorzej)

Z polskich, to trzeba by wymienić TVNowskie: Usta Usta, Przepis na życie, Prawo Agaty, Lekarzy

Tak teraz patrzę na tę listę i chwytam się za głowę, ile czasy zmarnowałam na te seriale. Straszne to i zawstydzające. Wrócę lepiej do książek.

427

Ja ostatnio oglądam seriale na comedy central tongue ale tylko wyrywkowo. Tam właśnie lecą ''Różowe lata 70''( marchewa nie sądziłam, że ktoś to poza mną ogląda tongue ), ''Jak poznałem waszą matkę'', ''Męska robota'',''Teoria wielkiego podrywu'' i ''Pingwiny z Madakaskaru''.

Skończył się Dr. House sad

428

big_smile Różowe lata 70te są świetne i chyba to one są w głównej mierze odpowiedzialne za popularność Ashtona Kutchera big_smile Mi ten serial polecił brat, bo oglądał go dawno temu. Przypomniałam sobie, włączyłam i dosłownie wsiąkłam big_smile Uwielbiałam tam wszystkich big_smile Ciężko by mi było nawet powiedzieć, kogo nie lubiłam... (dobra, nie lubiłam matki Donny ;p ale ona nie była jakąś znaczącą postacią ;p)

Co do Doktora House'a to cieszę się przede wszystkim dlatego, że zaczęłam go oglądać dopiero teraz, rok po tym, jak się skończył (podobnie zresztą było z Różowymi) Dzięki temu mam masę sezonów przed sobą na kilka miesięcy i nie muszę się martwić, że skończę w pewnym momencie i będę musiała czekać na ciąg dalszy (jak było w przypadku Chirurgów)

429

Mi też właśnie przypadł do gustu ten serial, wgl ten początek jak oni są przedstawiani i śpiewają do tej piosenki mnie rozwala tongue

8 sezon Dr. House'a jest chyba najlepszy smile

430

Różowe lata to kultowy serial tongue
Oglądałam milion razy i pewnie już niebawem obejrzę milion pierwszy wink

A po za tym lubię The Walking Dead  i The Client List wink

431

A ja słyszałam, że najbardziej kultowym amerykańskim serialem jest Miasteczko Twin Peaks... Może kiedyś się za to zabiorę

I jeszcze słyszałam, że Kompania Braci  Hanksa i Spielberga jest świetna, ale jakoś też nigdy nie miałam czasu, żeby obejrzeć całość (widziałam chyba 3 odcinki jak dotąd, zresztą już zapomniałam, o co w nich chodziło... jedyne co kojarzę, to że Ross z Przyjaciół jest tam mega irytujący ;p)

Swoją drogą... Przyjaciele, niezły serial big_smile Widziałam chyba dwa pierwsze sezony plus cała masa jakiś pojedynczych dalszych odcinków lecących w TV tongue Chyba też już sobie zasłużyli na miano kultowego big_smile

432

Zapomniałam o najważniejszym serialu z dzieciństwa!!! Co ludzie powiedzą!!! Najlepszy serial komediowy wszechczasów big_smile Oglądałam jeszcze Jasia Fasolę (to tak a propos brytyjskiego klimatu), ale Hiacynty, Stokroty i Powolniaka nic nie przebije big_smile Do dzisiaj nawiązujemy z rodziną do tego serialu w rozmowach wink

433

the walking dead ! <3

434

Ostatnio trochę wkręciliśmy się w The Following i przyznaję, że bardzo przyjemny odmóżdżacz, James Purefoy jako ten 'zły' daje radę, chociaż jako Antoniusz bardziej nam się podobał.

435

chyba nie mam ulubionego

436

-Dr House!
-Chirurdzy!
-Plotkara smile
-GOTOWE NA WSZYSTKO!
-Lekarze!
-Przyjaciólki!
-Covert affairs (kamuflaż)
wieleee innych!

437

Ja oglądam Dextera, Supernatural, The Walking Death, SoA, Once Upon a Time- bardzo się nakręciłam, świetne połączenie dobrze znanych wszystkim bajek w zupełnie innej odsłonie, Grimm.

Swego czasu strasznie lubiłam Stargate'y, no a jak pisałam inżynierkę to najpierw obejrzałam cały Ostry dyżur :-)

Z polskich seriali to chyba jedynie ostatnie Na krawędzi przypadło mi do gustu.

438

Ostatnio oglądam Gotowe na wszystko

439

Moim numerem jeden absolutnym jest teraz Good Wife. Jak się sezon kończy, to jestem w rozpaczy wink Nawet zainstalowałam sobie taką specjalną aplikację upc tv na komórkę, że jak nie mogę obejrzeć w domu, to przez komórkę włączam nagrywanie w nagrywarce, żeby potem obejrzeć wink Serial jest naprawdę świetny i przez wszystkie sezony trzyma poziom, więc jak nie widziałyście, to polecam smile

440

Moje ulubione:
1. Doctor Who (bardziej oryginalnego serialu nie widziałam)
2.Sherlock
3. Supernatural (do 6 sezonu)
Dexter
Mentalista
Game of the thrones
Once upon a Time
How i met your mather
Vampires diaries
Suits

441

Ja obecnie ogladam nowe odcinki True Blood , Tke Killing , Na granicy , Teen Wolf i Luther..

The Fallowing zdecydowanie fajny :-)

442

A moje ulubione seriale, to "Kości" i "Dr House" ewentualnie jeszcze big_smile
A dla totalnego odmóżdżenia to przyznam się.... że oglądałam nawet "Pamiętniki Wampirów" lol
Ostatni sezon był nawet całkiem fajny wink, lekkie łatwe i przyjemne... big_smile

443

Ja tez ogladalam Pamietniki.
Ja to jestem maniaczka serialowa...

444

Prinzessin_de, ja się nawet wciągnęłam... big_smile Czekam na nowy sezon... Damon będzie z Eleną czy nie... oto jest pytanie ... hehehehe lol

445

A ja sobie ostatnio przypominam "Przystanek Alaska" ;P

446

Margolinka napisał/a:

Prinzessin_de, ja się nawet wciągnęłam... big_smile Czekam na nowy sezon... Damon będzie z Eleną czy nie... oto jest pytanie ... hehehehe lol

Swiatowa premiera 5 czesci jest za 56 dni.

447

Prinzessin_de, skąd wiesz? Już sprawdzałaś? Też pewnie nie możesz się doczekać big_smile Cóż ...więc czekamy cierpliwie... wink
Iceni, "Przystanek Alaska" oglądałam regularnie, wszyściutkie odcinki. Świetny serial smile

Lubiłam jeszcze "Policjanci z Miami" i "Nash Bridges" big_smile

448

Margolinka napisał/a:

Prinzessin_de, skąd wiesz? Już sprawdzałaś? Też pewnie nie możesz się doczekać big_smile Cóż ...więc czekamy cierpliwie... wink
Iceni, "Przystanek Alaska" oglądałam regularnie, wszyściutkie odcinki. Świetny serial smile

Lubiłam jeszcze "Policjanci z Miami" i "Nash Bridges" big_smile

http://www.vampirediaries24.pl/

Jesli lubisz wampiry moze spodoba ci sie True Blood ( jest w zupelnie innym stylu ale mnie wciagnal dopieo po 3, 4 odcinku) albo Blood Ties...

Ja wciagnelam jednym tchem Supernatural, The Killing , Hannibal, The Following...

449

Łee, zapomniałam dodać , że byłam maniaczką "Z Archiwum X" i "Kameleona" big_smile OMG, jak mi się wtedy ten facet podobał big_smile big_smile

450

one tree hill -uwielbiam i polecam!

451

Ostatnio "The Killing", bardzo wciągający. Sprawdźcie sobie koniecznie trailer.

452

O matko, temat-rzeka... big_smile

To może tak, bez wdawania się w szczegóły, bo wyjdzie mi post życia chyba tongue

Bezapelacyjnym nr 1 jest dla mnie... No właśnie, nie wiem. Dexter na równi z Prison Break i Sons of Anarchy. Po prostu połączenie geniuszu, nieprzewidywalności i pochłonęłam je wszystkie jednym ciągiem, sezon po sezonie, wkurzałam się jak musiałam wyjść z domu albo do kibelka. Dexter na szczęście już się zaczął, ale to chyba ostatni sezon sad Sons zdaje się będą we wrześniu big_smile:D:D Z zapartym tchem oglądałam przygody braci z Prison Break, nie mogłam się doczekać dalszego ciągu i tak z każdym odcinkiem. Dokładnie tak samo miałam z Sons... i Dexterem - choć obecnie fabuła Dextera nie wciąga tak jak kiedyś, to jednak nadal oglądam. Uwielbiam postać Gemmy w Sons. Dexter został tak skonstruowany, że w pewnym momencie lubisz seryjnego mordercę! Ba! Szkoda Ci go kiedy dzieje mu się krzywda, nieraz chciałam spisać sobie jego cytaty i dodać gdzieś publicznie, niezwykle mądre i przemyślane myśli, zwłaszcza w początkowych sezonach.

Poza tym tak samo sezon po sezonie pochłaniałam Dr House'a, uwielbiam jego sarkazm, ironię, stosunek do ludzi (mam podobny), choć momentami robił świństwa, ale bardzo przemyślane i mądrze rozegrane. Też często analizuję 'od dupy strony' czyjeś zachowanie, próbuje coś przewidzieć i być o krok do przodu.

Lost - na początku bardzo, bardzo wciągające, lubię klimaty bezludnych wysp i przetrwania tam, ale później robiło się zbyt...cywilizowanie. Bronie, cywilizacja, etc. - już mnie tak bardzo nie wciągało, jednak obejrzałam do końca i (co mnie bardzo zdziwiło, bo zwykle mam z tym problem)  - nie zgubiłam się w dość pogmatwanej fabule i nadążałam.

Breaking Bad - na początku irytował mnie stary gościu, który latał ciągle w samej bieliźnie i jego przygłupi kumpel, wyglądało na serial dla idiotów. Jednak postanowiłam dać mu szansę, idąc za namowami recenzentów i znajomych, no i...utknęłam, wessało mnie w ich świat i fabułę, no i okazało się, że przygłupi starszy facet jednak nie jest taki przygłupi. Nowe odcinki są smile

Trawka - dla zabicia nudy, ale nic fascynującego... Pierwsze sezony dobre, ale później wszystko było zbyt naciągane, za łatwo udawało im się wymigać od odpowiedzialności, nieraz były sytuacje wręcz niemożliwe i przewidywalne - przecież i tak jej się uda.

Gotowe na wszystko - dla mnie kompletnie idiotyczny serial, o przygłupich bogatych amerykańskich panienkach, których priorytetem jest obiadek i czysty dom, chodzą na różowo i ogólnie naprawdę robią z siebie kretynki.

Glee - obejrzałam ze 2 sezony i też zrobił się przygłupawy.

Chirurdzy! Jeden z lepszych seriali, z zapartym tchem śledziłam poczynania Meredith i reszty, ich romanse i sposoby na wyjście z tarapatów, a także rozwój ich kariery zawodowej.

Kompania braci - serial kompletnie innego typu, wojenny, oparty na faktach, genialni aktorzy, genialna fabuła.

Gra o tron - zabrałam się, obejrzałam kilka odcinków, no i kurde nic. Ale biorąc pod uwagę opinie, to będę do niego podchodzić tak długo, aż w końcu zaskoczy, bo recenzje nie kłamią i na pewno warto. Choć zniechęca mnie to, że nie znam się kompletnie na historii i czuję, że nie do końca rozumiem film czy serial z historią w tle, bo choć rozumiem akcję, kto jest kim, co się dzieje, etc., to jednak nie porównam tego z faktami historycznymi, datami i wydarzeniami, bo ich po prostu nie znam.

No i w rezultacie w końcu i tak wyszedł megapost... A na pewno nie wszystkie seriale wymieniłam tongue

453

Polecam serial "Homeland". Fabuła wciąga, a gra aktorska jest na wysokim poziomie. Na razie widziałam kilka odcinków, ale mam nadzieję, że utrzymają poziom do końca.

454

Ja lubię takie typowe :
Pierwsza miłość
Na wspólnej
Rodzinka.pl
Przyjaciółki ( na razie nie ma już w telewizji PRZERWA )
Świt według kiepskich

455

Ulubione seriale?

Skazany na śmierć - oglądałam do końca, chociaż z sezonu na sezon było coraz gorzej.
Jak poznałem waszą matkę - nie mogę się doczekać kiedy w końcu Ted ujrzy na oczy tę matkę.
Detektyw Monk, Dr. House - główni bohaterzy cudowni.
Czarodziejki - o trzech siostrach uprawiających magię.
Downton Abbey - lubię brytyjski klimat.
Zbuntowany anioł, Mój grzech, Nie igraj z aniołem, Zakazane uczucie, Fiorella - to z latynoskich.
Pierwsza miłość, Ranczo - to z polskich.

Posty [ 391 do 455 z 547 ]

Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024