ulubiony serial - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial

Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 547 ]

326

Odp: ulubiony serial

Mi się podoba "Prawo Agaty" big_smile

Zobacz podobne tematy :

327

WeselneZaplecze napisał/a:

też polubiłam smile

328

RoBaCeK78 napisał/a:

też polubiłam smile

Szkoda, że tylko jeden odcinek na tydzień jest... według mnie powinien być zdecydowanie częściej big_smile

329

Nie oglądam praktycznie w ogóle seriali (filmów też tongue). Jedyne warte obejrzenia to dla mnie Lost i Friends, z "polskich" Kasia i Tomek smile

330

Ja to oglądałem - Dynastia, Moda na Sukces( tylko Chuck Norris zna ile ma odcinków), potem ulubiony i jedyny - Zbuntowany Anioł z Natalia Oreiro - super. Potem troszkę Doktora House, ten co w niedzielę - Ojciec Mateusz, troszkę komediowych jak - Różowe lata 70, Złotopolscy, Al Bundy.
Z kryminalnych - coś angielskiego, ale nie pamiętam tytułu, coś jak Kości... był serialik parę odcinków. W niedzielę o 23. I ostatnio?
Ostatnio nic - bo zasilacz mi padł w TV i nie oglądam nic smile

331

Przyjaciele - bezkonkurencyjny.
W tej chwili obejrzałam pierwszy sezon gry o tron. Bardzo mnie wciągneło, czekam na drugi:)

332

A "Reguły gry" oglądaliście?

333

Nie lubię ciągnących się seriali, gdzie trzeba wiedzieć co działo się w ostatnim odcinku żeby wiedzieć o co chodzi. Ale czasami lubi obejrzeć sobie jakiś odcinek serialu, którego wątek zamyka się w jednym odcinku. Na nudę i poprawę humoru polska wersja Niani Frani, Detektyw Monk. Dawniej nałogowo Dr House, dzisiaj- okazjonalnie. Coś tam jeszcze jest, ale już nie pamiętam smile

334 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-03-20 00:03:13)

A "Reguły gry" oglądaliście?

Tak smile. Nawet fajne. Nie podoba mi się tylko za bardzo rola i gra Wilczaka, jakoś tak nie przypadła mi do gustu. Poza tym nawet fajnie gra Zakościelny i Kamiński, można się pośmiać z ich dialogów. A taka naprawdę pocieszna para te małżeństwo, hmm , ale nie pamiętam jak się nazywają.

335

truskaweczka19 napisał/a:

Nie podoba mi się tylko za bardzo rola i gra Wilczaka, jakoś tak nie przypadła mi do gustu.

A według mnie świetnie gra w tym serialu! big_smile

336 Ostatnio edytowany przez agnes91 (2012-03-29 23:03:13)

Z serialami jest u mnie tak, ze się straszlwie wciągam.

Na początku produkcje polskie:
Usta Usta
Przepis na życie
Prawo Agaty
Odwróceni
Oficer
Układ warszawski
Twarzą w twarz
39 i pół
Instynkt (nie specjalnie rozreklamowany tylko jeden sezon, ale warto zobaczyć)
Naznaczony
Klub szalonych dziewic

Trochę staroci:
Przyjaciele
Simpsonowie
South Park

No i trochę zagranicznych w miarę aktualnych seriali:
Gotowe na wszystko
Chirurdzy
Californication
Spartacus
Hause
Lost, ale tylko pierwsze sezony potem mnie znudził.

No i pewnie coś pominęłam, bo tyle tego oglądałam/oglądam no i się wciągam, ze masakra wink
Muszę sie zabrać za magie kłamstwa skoro wszystkim się tak podoba ;P

337

Ja czekam na "Grę o tron" drugi sezon, premiera juz jutro w HBO... Ktoś jeszcze ogląda? Ma byc odkodowany pierwszy odcinek w HBO GO.

338

O jeny takich jest cała masa, m.in.:

- "Z archiwum X",
- "Zakazane Imperium",
- "Gra o Tron",
- "Hoży Doktorzy",
- "Jak poznałem Waszą matkę",
- "On, ona i dzieciaki",

339

"WAREHOUSE 13"  cool

340

Och, to ja też jestem serialowa dziewczyna:

-"Game of Thrones"- całkiem niedawno się wciągnęłam, kończę właśnie drugi tom książki i już mogę powiedzieć, że o ile pierwszy sezon był lustrzanym odbiciem książki, tak w drugim wszystko się rozjeżdża;

-"2 Broke Girls"- historia dwóch spłukanych dziewczyn, które próbują rozkręcić swój własny biznes; całkiem dobra komedia;

-"How I Met Your Mother"- leci już 7 sezon, a nadal nie mam dość; Barney! <3

-"Community"- niedawno go odkryłam, dość abstrakcyjny humor, ale trafia w mój gust.

-"Person of Interest"- jedyny serial sensacyjny; fabuła dość nierealna, ale trzyma w napięciu!

-"Glee"- my guilty pleasure; uwielbiam musicale i uzależniłam się od tego serialu. smile

-"New Girl"- słodka Zoey Deschanel i dziwne poczucie humoru- dobry miks. big_smile

341

2 sezon "Gry o tron" jakby trochę gorszy.

342

"Californication"

343

Ja teraz od samego początku oglądam serial Galeria jest na prawdę fajny smile

344

,,Dynastia Tudorów" - to chyba pierwszy historyczny serial, który mnie tak wciągnął. Bez owijania w bawełnę czy koloryzowania pokazuje cały ten okres w dziejach Europy i ludzi za panowania Henryka VIII - ich emocje, rozterki, problemy, pokazuje też ludzką twarz władcy. Przede wszystkim jednak oparty jest na faktach i jeśli do tego dodamy świetną grę aktorską, to mamy już serial idealny smile.

Poza tym staram się nie wciągać w seriale, a jeśli już, to zwykle szybko mi się nudzą. Od czasu do czasu trafi się jednak jakaś perełka i wtedy jest już po mnie - choćby się waliło i paliło, to muszę zobaczyć kolejny odcinek smile.

345

Zdecydowanie Pierwsza Miłość

346

Moim bezapelacyjnie nr 1 jest serial "Przyjaciele', ale dzielnie gonią go kolejne 2 tytuły - "Biuro" i "Rockefeller Plaza" (prawie w ogóle nieznane szerszej publiczności w Polsce, a szkoda - ja mam przy nich niezły ubaw).
A z grona pozakomediowych najbardziej lubię "Dynastię Tudorów". Zamierzam zabrać się niedługo za "Borgiów" - polecacie? smile

347

Gotowe na wszystko się skończyły, Chirurdzy mają przerwę, OTH tez koniec, 90210 trzeba czekać, zaczęłam Pamiętniki Wampirów i w 2 dni obejrzałam sezon 1 i zaczynam 2 tak mnie wciągnęło smile

348

"Gra o tron " ale najpierw była książka którą się zachwyciłam smile oraz namiętnie oglądam "Colombo " staroć ale dobry i jeszcze " Morderstwa w Midsomer " i obowiązkowo CSI Las Vegas

349 Ostatnio edytowany przez Inori (2012-05-29 19:33:02)

Silke napisał/a:

"Firefly" western SF, "Ghost in the shell" i "Piłka w grze" - te dwa ostatnie to anime, można w necie oglądać. Na telewizyjne nie mam czasu. Zaleta internetu - jak chce, to 5 odicnków z rzędu obejrzę big_smile

Ooo anime big_smile również oglądam big_smile obejrzałam ich już dokładnie 67 wink

z seriali ubóstwiam "Grę o Tron" - jeszcze żaden mnie tak nie wciągnął jak ten. Kiedyś sporadycznie oglądałam "Dr House'a", jak i również Spartacusa. Pamiętniki Wampirów - obejrzałam tylko 1 serię, i dalej jakoś mnie nie korci by oglądać. Zahaczyłam też o Dynastię Tudorów. No i przez długi czas chłonęłam Agenci NCIS big_smile

Z polskich seriali, również sporadycznie: "Przepis na życie", "Prawo Agaty", kiedyś też luknęłam parę razy na Ojca Mateusza i Ranczo wink a tak seriali polskich nie oglądam, trudno znaleźć w nich coś interesującego.

350

Pamiętniki wampirów, El Barco , Teoria wielkiego podrywu . Ale najbardziej polecam Veronicę Mars- naprawdę fajny serial

351

Dla mnie nr1 to -"Californication" i Daved Duchovny jako Henk Moody wink
Lubię tez seriale komediowe na Comedy Central np Scrabs czyli - "Chorzy doktorzy" Jak to tam przetłumaczyli wink - jak dla mnie całkiem zabawny.

352 Ostatnio edytowany przez ro9ro9 (2012-06-12 14:20:24)

Ja bardzo lubie  Mentalistę i dr Housa.   Przymierzam się do oglądania The Wire,  kumpel mi polecił ten serial, niby super.

353

Moim serialem do dziś jest M jak Miłość,który na bieżąco śledzę.

354 Ostatnio edytowany przez Lusija (2012-06-14 15:38:10)

1. Dexter <3
a tu jeszcze wcisnę "Gre o tron" i ostatnio widziałam świetny hmm "Głosy"
2. Mentalista
3. Dr House
4. Magda M
5. 39 i pół big_smile

355

A tak w ogóle, to jak najczęściej oglądacie seriale? W tv "premiery", powtórki na innych kanałach, kupujecie na płytach DVD a może oglądacie nielegalnie przez Internet?

Ja nie mam cierpliwości do czekania przez kilka dni na odcinek serialu, dlatego zabieram się za oglądanie dopiero gdy seria(l) się skończy --- kupuję wtedy płytę dvd albo ściągam odcinki z Internetu.

356

-Queer as folk- serial o społeczności homoseksualnej
-Hoży doktorzy- zawsze mnie bawi big_smile mmm, i coś typu Agenci NCIS tongue

357

ooo ja też uwielbiam seriale:)
Chirurdzy
Wszystkie Wcielenia Tary
Weeds
Enlightened
smile ogólnie lubię z wytwórni ShowTime, jakoś zawsze mi pasują.
Wczoraj skończyłam oglądać Once Upon a Time, który jest fajnym oderwaniem od rzeczywistości i ma świetny, baśniowy klimat.
A z polskich to oczywiście Usta Usta i Dom.

i oczywiście Różowe Lata Siedemdziesiąte !:) nic mnie tak nie rozmiesza jak akcje w piwnicy Erica Formana:D

358

dorzucam kolejne big_smile teraz, jak mam urlop, okupuję vod n i znalazłam jakąś nówkę sztukę pt nyc 22, o nowojorskich policjantach smile nie oderwany od rzeczywistości, a przez to fajny i dobrze się ogląda smile

359

"Miasteczko Twin Peaks" mroczny, dziwny, zaplątany... jak całą twórczosć Lyncha,  który jest jednym z moich ulubionych rezyserów.

360

oooo no właśnie! "Twin Pekas" też jest świetne! co za obciach że zapomniałam o nim. A to dziwne bo dość często do niego wracam!

361

NiobeXXX napisał/a:

"Miasteczko Twin Peaks" mroczny, dziwny, zaplątany... jak całą twórczosć Lyncha,  który jest jednym z moich ulubionych rezyserów.

Dawno nie oglądałem ale pamiętam że też go kiedyś uwielbiałem.

362 Ostatnio edytowany przez raissa49 (2012-07-24 21:40:36)

Aaa no i jak mogłam ominąć Czystą krew oraz Jak poznałem waszą matkę- to po prostu kocham big_smile

363

ja mam trzy takie seriale z różnych względów.
Jak poznałem waszą matkę  - często odcinek ma jakieś przesłanie. No i podoba mi się podejście do życia Teda. Jakoś taki dobry facecik z zasadami.
Teoria wielkiego podrywu - tak śmieszne, że aż brzuch boli. Ach te perypetnie wielkogłowych móżgowców;;p
2 spłukane dziewczyny - często gęsto humor wisielczy, ale bawi i opowiada o perypetiach kobiet;)

364

Ostatnimi laty zrobiłam sie wybredna jeśli chodzi o czas poświęcony serialom. Oglądałam wszystkie serie Chirurgów, Dynastię Tudorów naprawdę pięknie zrobiony serial. Bardzo lubię Californication,Rockefeller Plaza,Jak poznałem waszą matkę, no i Dwóch i pół.

Ostatnio zainteresował mnie serial nowy na Canal plus Grimm, straszny i wciągający.

Kiedyś jeszcze oglądałam serial o młodej studentce i jej perypetiach zdaje się tytuł Sawwanach. Coś w tym stylu.

365

Rome, The Borgias, Gra o Tron a ze staroci to Ośmiornica i Bandycki Petersburg

366

Przypomniał mi się jeszcze jeden serial który czasem oglądam bo jest niekiedy tak absurdalnie głupi że aż śmieszny. "U nas w Philadelfii" to komedia ale rodzaj humoru tam urzyty jest trudny do zdefiniowania. Scenariusz pisze pewnie jakiś świr bo nieraz jest taka totalna jazda że nie wiem czy się śmiać czy płakać. Genialna rola Dannego De Vito.

367

Ja ostatnimi czasy przeuciłam się z filmów na seriale właśnie.

I tak podstawą były oczywiście "Gotowe na wszystko", wszystkie sezony po kolei.
Później 1 sezon "Revenge" - od zimy zaczyna się drugi i już nie mogę się doczekać!
Po nim "The Lying Game" pierwszy sezon, skończony wczoraj. Drugi sezon od września, końcówka intrygująca, więc również czekam.
I dzisiaj zaczęty "The Secret Circle" - początek jak cię mogę, zobaczymy co będzie dalej.

To tak z obecnych ulubionych wink

Ale serialem nie do pobicia jak dla mnie i tak zawsze będzie "My wife and kids" big_smile

368

Gra o tron - genialny serial:) do tego Rzym, Rodzina Borgiów, Gotowe na wszystko no i kiedyś oglądałam Xene i Herkulesa ale razem z podstawówką faza na to przeszła:))

369

Aktualnie polskich seriali nie oglądam ale kiedyś byłam wierna "Magdzie M".
Natomiast jeśli chodzi o zagraniczne to dzięki koleżance wciągnełam się w "Supernatural", a teraz korzystając z przerwy międzysezonowej zaczełam przygodę z serialem "Czysta krew" i musze powiedzieć, że mnie wciągnął big_smile

370

Moim ulubionym jest zdecydowanie Gra o Tron a wcześniej wciągnęłam się w Teorię Wielkiego Podrywu.

371

asiulik napisał/a:

Big Bang Theory

Dla mnie bomba. Ale tylko w oryginale. Słyszałam kiedyś polskie tłumaczenie i klimatu nie oddaje, bo Sheldon made in Poland to już nie ten sam świr wink

Ostatnio oglądam kolejną serię Damages, bo pierwszą wciągnęłam bardzo szybko. Świetna rola Glenn Close.

372 Ostatnio edytowany przez maria-89 (2012-08-07 12:13:08)

Dla mnie niezawodne są "Czterdziestolatek", "Wojna domowa" i... "Miodowe lata" tongue

Ostatnio mój chłopak zaraził mnie Simpsonami, to jest rzeczywiście odjechane, na maxa się wkręciłam big_smile

373

Rzeczywiście, Simpsonowie są świetni, ja lubię jeszcze Gossip Girl, Dwóch i pół, Przyjaciół, Jak poznałem Waszą Matkę, Glee..

374

chariot napisał/a:

Rzeczywiście, Simpsonowie są świetni, ja lubię jeszcze Gossip Girl, Dwóch i pół, Przyjaciół, Jak poznałem Waszą Matkę, Glee..

No właśnie jakoś nie mam szczęścia do takich amerykańskich seriali (poza Simpsonami i Futuramą, też mi się cholernie podoba), pamiętam że całkiem przyjemne było "Jak poznałem Waszą matkę" smile

375

uwielbiam seriale o tematyce medycznej : chirurdzy wspaniali smile
oprócz tego LOST Zagubieni, Dexter, Californication, Kamienie śmierci smile

376

Dr House, CSI: Kryminalne Zagadki Miami, Świat według Bundych wink

377

Haha Miodowe Lata big_smile Faktycznie też lubię pooglądać od czasu do czasu, tak samo jak Kiepskich tongue i Rodzine Zastepcza, ale te stare pierwsze odcinki. tongue Ale moim ulubionym jest MAGDA M. ! Uwielbiam go! Oglądałąm już kilka razy i zawsze będę wracać tongue Ogolnie lubie seriale TVN-u: Prawo Agaty, Julia, Prosto w serce, teraz nowosc LEKARZE i oczywiscie Przepis na zycie!!! Lubie też ogladać Hotel 52 i bardzo spodobał mi się nowy Przyjaciolki! A z zagranicznych to może Pustynna milosc wink I stare takie jak Paloma, Poslaniec szczescia, Kropelka milosci (czy jakos tak), Zbuntowany Aniol big_smile Fiorella, Maria z Przedmieścia, Marimar, Amor Latino itp smile

378

Gotowe na wszystko, Seks w wielkim mieście, Sześć stóp pod ziemią, Dexter smile

379

''Przyjaciółki''-najlepszy serial dla kobiet smile.

Co czwartek na polsacie o 22.oo polecam smile.

Kiedyś jeszcze zagraniczny ''Pogoda na miłość'', ale już dawno go nie widziałam.
No i dawno, dawno temu ''Egzamin z życia''.

380

Ja jestem wierną i oddaną fanką Chirurgów:) kocham ten serial i oglądam kiedy tylko mogę, właśnie skończyłam 8 sezon i jak tylko będę mieć wiecej czasu biorę się za 9. Normalnie mogę go garściami jeść tongue

a tak z innych to czasami oglądnę Barwy Szczęścia, ale z takich starszych bo kiedyś więcej oglądałam tv to Magda M, Zbuntowany Anioł, Egzamin z życia, Pensjonat Pod Różą, Fiorella, Lost ale tylko początkowe odcinki bo potem tak namotali że szok, Kryminalni i chyba Rosvell w kręgu tajemnic, jakoś tak to się nazywało smile

381

Jestem od jakiś 2 lat maniaczką seriali, więc mam sporo ulubionych big_smile

- Seks w wielkim mieście
- Big Bang Theory (bo nie lubię polskiego tytułu Teoria wielkiego podrywu ;P )
- Jak poznałem waszą matkę
- Lost - Zagubieni
- Gra o tron (ostatnio mój hit, ale 3 sezon dopiero chyba koniec marca 2013 ;( , teraz czytam książki, które są podstawą serialu)

382

ja lubię:
1. Gotowe na wszystko
2.Dexter
3.Lost
4.Californication
5.Big bang teory
6.Homeland
7.The suits
8.Gra o tron
9.Mentalista

Z polskich to przepis na życie, usta usta, reguły gry, 39 i pół no
i rodzinka.pl!

383

Pamiętniki wampirów (the vampire diaries), CSI: Kryminalne Zagadki Miami smile Z polskich rodzinka.pl i 39 i pół, brzydula :>

384

Ja mam na celownki "Hart of Dixie"- strasznie mnie wciągnął, dodatkowo oglądam "Dextera", "90210","How I met Your Mother" z ciekawości ostati sezon "Gossip girl" i czekam z niecierpliwością na nowe odcinki "suits".

385

martita219 napisał/a:

Ja jestem wierną i oddaną fanką Chirurgów:) kocham ten serial i oglądam kiedy tylko mogę, właśnie skończyłam 8 sezon i jak tylko będę mieć wiecej czasu biorę się za 9. Normalnie mogę go garściami jeść tongue

mam tak samo! oglądałam już pierwsze odcinki 9sezonu! fenomenalne....

oprócz Chirurgów chętnie też oglądam "jak poznałem waszą matkę" oraz "teorie wielkiego podrywu" polecam;)

386

Ja uwiebiam Big Bang Theory  ,Californication, Greys Anatomy.

387

martita219 napisał:

Ja jestem wierną i oddaną fanką Chirurgów:) kocham ten serial i oglądam kiedy tylko mogę, właśnie skończyłam 8 sezon i jak tylko będę mieć wiecej czasu biorę się za 9. Normalnie mogę go garściami jeść

mam tak samo! oglądałam już pierwsze odcinki 9sezonu! fenomenalne....

I ja, I ja dziewczyny!! big_smile

9 sezon za mało ma Callie i Arizony, mam nadzieje, ze nadrobią ten wątek smile

388

A który z naszych rodzimych seriali lubicie ogladac ?

389

A ja ostatnio polubiłam bardzo "Kości" i "Głosy" smile
A z polskich seriali...hmmm... powiem tak... najmniej mnie irytuje "Na wspólnej" big_smile

390 Ostatnio edytowany przez auoxonne (2012-11-17 18:42:53)

Ostatnio wkręciłam się w Dextera i Grę o Tron.Do moich ulubionych zaliczam Rzym,Kompanię Braci,Zakazane Imperium,Mildred Pierce,Rodzina Soprano,The Suits i oczywiście Dr House'a. smile

Posty [ 326 do 390 z 547 ]

Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024