ulubiony serial - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 547 ]

261

Odp: ulubiony serial

Dr House
Zabójcze umysły
Zagadki umysłu
Barwy szczęścia
Szminka w wielkim mieście
Ranczo
Pierwsza miłość
oczywiście oglądam sporadycznie, akurat jak trafię:)

Zobacz podobne tematy :

262

Ja tam lubię Przygody Merlina, Detektywa Monka i Castle(wymiata) na inne szkoda mi tracić czasu.

263

CSI Las Vegas

Jak poznałem waszą matkę.

264

W tygodniu nie mam czasu na telewizję, dlatego  nagrywam sobie odcinki Ncis na z vod eNki, a potem oglądam na okrągło w weekend smile. Fajny wynalazek smile.

265

Gotowe na wszystko rządzą smile
Chirurdzy
Bracia i Siostry
Prywatna Praktyka
Seks w wielkim mieście

266

miko80 napisał/a:

W tygodniu nie mam czasu na telewizję, dlatego  nagrywam sobie odcinki Ncis na z vod eNki, a potem oglądam na okrągło w weekend smile. Fajny wynalazek smile.

jeszcze tego systemu nagrywania nie rozpracowalam. corka musi mi pokazac jak to sie robi, ale wypozyczac filmy na vod juz umiem. ostatnio znalazlam Camelot, to taka odszkocznia od wszechobecnych seriali. bardzo milo sie oglada.

267

Lubię oglądać ''Bez śladu'', CSI- Miami, Las Vegas i Nowego Yorku i oczywiście Dr. House

268

Lost:  Zagubieni smile

269

,,PRZYJACIELE,,PONAD WSZYTSKO!!!!

270

annaduras napisał/a:
miko80 napisał/a:

jeszcze tego systemu nagrywania nie rozpracowalam. corka musi mi pokazac jak to sie robi, ale wypozyczac filmy na vod juz umiem. ostatnio znalazlam Camelot, to taka odszkocznia od wszechobecnych seriali. bardzo milo sie oglada.

Rozpracuj nagrywarkę, naprawdę warto smile. Nad Camelotem się zastanawiałam, ale wpadł mi w ręce Shameless. Nieźle pokręcona historia smile.

271

dla mnie Camelot jest najlepszym serialem z propozycji enki. lubie kostiumowe seriale. poza tym bardzo dobra obsada aktorska. polece kazdemu kto nie widzial.
ps. nagrywarke powoli rozpracowywuje smile

272

"usta usta", "pamiętniki wampirów", "dr house", wszystkie CSI big_smile, "bez śladu" i niezapomniana "pomoc domowa" ;D

273

'CSI Miami', 'Kości', 'Dr House', 'Kobra- oddział specjalny', 'Ostry dyżur'. To tyle co sobie przypominam na chwilę obecną wink

274 Ostatnio edytowany przez Lexy (2011-08-25 00:33:09)

Dr House <3

275

CSI, HOUSE, CHIRURDZY? NAPRAWDĘ  SPORO TEGO. NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ SIÓDMEGO SEZONU GOTOWYCH NA WSZYSTKO. NA SZCZĘŚCIE  NIEDŁUGO MA BYĆ W VOD NKI smile

276

ŻUBRZYCZEK_0 sezon 7 Ja oglądam na FOXlife smile

277

Jestem kompletnie uzależniona od seriali. Zajmują mi cholernie dużo czasu, ale po prostu nie mogę się powstrzymać!
Najbardziej lubię Gotowe na wszystko, Seks w wielkim mieście (wiecie, że powstaje kolejny sezon!?), The Misfits (taki młodzieżowy, ale fajny), Jak poznałem Waszą matkę (polecam!), Cougar Town (polecam także) itd. big_smile

278

Przede mną żaden serial się nie ukryje smile. Kiedyś dziwiłam się, jak można tak śledzić niemalże codziennie czyjeś losy, a tu niepostrzeżenie sama się wciągnęłam, szczególnie w seks w wielkim mieście i gotowe na wszystko smile. Niedawno odkryłam mentalistę. Czekam na czwarty sezon w ence, za niedługo na szczęście powinien być smile

279

TWIN PEAKS! - genialny!

Niedawne odkrycie:

"Boardwalk empire" - Zakazane imperium - super klimat prohibicji, świetne postacie.

The Simpsons - bardzo wesoły serial o poważnych sprawach smile

280

Dr House, Chirurdzy

281

Ja kiedys uwielbialam X-files i Buffy ale tez fajnie sie oglada LOST i Prison Break(skazany na smierc).czesto sobie je odtwarzam.

282

Aj i jeszcze TWIN PEAKS! Rewelacja!

283

Dexter smile
Gotowe na wszystko (nooż kiedy następny odcinek???)
Dr House
True blood
Lie to me
Californication

każdy trochę z innej beczki- ale przynajmniej jest różnorodnie

284

House cod kilku lat jest nadal moim numerem jeden smile Ósmy sezon na Ence oglądam z przyjemnością i coraz bardziej rosnącym zainteresowaniem smile Ale nie odmówię też spotkania z laskami z Seksu w wielkim mieście, bohaterami z Na wspólnej, itp. big_smile

285

Do Ncis dorzucę jeszcze Wyposażonego. Dosłownie zakochałam się w tym serialu, choć zaczęłam go oglądać od połowy, bo już trzeci sezon leci co poniedziałek na hbo wink. Będę musiała szybko nadgonić zaległości smile

286 Ostatnio edytowany przez światło (2011-11-02 18:31:23)

ja lubie gotowe na wszystko, plotkara, the secret circle, be ing human usa, hart of dixe, new girl, pamiętniki wampirów, inna, oth. o.c i czysta krew

287

Moje ulubione to Dexter i Kości. Ostatnio wciągnął mnie też Misfits. Głupi jest przeraźliwie, ale tak prześmieszny, że można się posikać normalnie..polecam!

288

moje ulubione to On ona i dzieciaki na comedy central i Supernaturals -Nie z tego świata:)

289 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-11-24 03:28:46)

A ja ostatnio oglądam w Internecie serial "2 broke girls" o 2 młodych kelnerkach i ich zabawnych perypetiach. Jedna z nich-Max, jest szczególnie zabawna, ach, te jej ironiczne teksty, naprawdę śmieszne, polecam, każdemu kto chce się pośmiac wink.
Poza tym serial "Suburgatory" o młodej dziewczynie, która przeprowadza się chyba z Nowego Jorku do innego miasta na przedmieścia ze swoim ojcem. To też jest prześmieszne, śmieszne, przerysowane postacie [np plastikowa Barbie, strasznie zacofana społeczność], co w efekcie ze świetnymi dialogami także świetny serial komediowy wink.

290

"The wire" - społeczno, kryminalny serial Agnieszki Holland. Serial doskonały, skomplikowany i trzymający w napięciu. Bardzo ambitna produkcja. Z seriali typowych, to "Przyjaciele" - najfajniejsza popelina, rozluźniająca.

291

Dexter i The Walking Dead - wywołują u mnie największe emocje

292

Ukochany i uwielbiany to "Grey's Anatomy" (Chirurdzy), pozniej w kolejnosci
"24",
"Bones",
"Spartacus",
"Rome"
"Dexter"
"Pamietniki wampirow"
"Rodzina Soprano"
"Heroes"
"Secret Circle"
"Lie to me"

Z braku polskiej tv nie ogladam polskich programow.

293

Cudowne lata. Baardzo stary ale fantastyczny serial. Polecam smile

294 Ostatnio edytowany przez NiobeXXX (2011-12-16 20:04:05)

Lista moich uluboinych seriali;
1. True blood
2. Killing The
3.Twin Peaks
kiedyś był jeszcze Dr House (ale od 4 sezony nie oglądam), Desperate House Wife (z sezonu na sezon coraz mniej fajne a bardziej zdesperowane smile ), Lost (finał mnie rozczarował-a było tak pięknie smile )
lubie "Californication"- Hank to chodzący seks tongue.
No i oczywiście kocham brytyjskie seriale komediowe, np; "Absolution Fabulous" czy "Miranda" smile
Fajne są prawie wszystkie produkcje HBO, np "Rzym", "Wyposażony" tongue

295

Widzę dużo fanów House'a big_smile . Też bardzo lubię.
Ostatnimi czasy oglądam seriale w internecie, teraz gdy nic nie leci w TV.
Moje ulubione to : Mentalista(obecnie zaczęłam 3 sezon), Plotkara (czekam na nowe odcinki sad ), Rizzoli& Isles (Partnerki) .
Wczoraj wciągnęły mnie Dowody zbrodni na TVN. Wcześniej jakoś nie było mi z tym po drodze. A szukając pięknej aktorki występującej gościnnie przeglądałam spis odcinków i bardzo mnie zainteresowały smile. Sądziłam, że cofnięcie do starej sprawy jest tylko w pojedynczym odcinku, a okazało się, że jest to domeną tego serialu. Może po opisie by mnie to zniechęciło, ale wszystko jest na prawdę świetnie przedstawione, bardzo współcześnie.

296 Ostatnio edytowany przez Pamc (2012-01-03 14:39:24)

House jest dobry, oglądam go jednak tylko wtedy, gdy na niego zwyczajnie "wpadnę". Natomiast ostatnio ściągnęłam sobie "Magdę M", wszystkie sezony i oglądam po raz kolejny <3 Kiedyś także oglądałam z wielką uwagą Chirurgów.

297

Dexter, Gotowe na wszystko, Futurama, Jak poznałem waszą matkę, Wszyscy nienawidzą Chrisa, Diabli nadali, Przepis na życie, Seks w wielkim mieście, Uwaga Faceci, Californication, Little Britain, Hotel Zacisze, Co ludzie powiedzą, Cudowne lata....i wiele wiele innych smile

298

Pamc, jakaś moda jest teraz na Magdę M? smile Mnóstwo moich koleżanek zaczęło ją oglądać od początku, a ja nie widziałam ani jednego całego odcinka... ;-)

Moimi ulubionymi serialami są: Pamiętniki wampirów, Inna, Plotkara, 90210, Dr House, New Girl, a najbardziej ze wszystkich to kocham... Big Bang Theory ;-)

299

julia -nowy serial tvn

300

Chirurdzy, Gotowe na wszystko, Kości

301

Ja póki co tylko "Bones" oglądam, po angielsku. Omg, naprawdę przetłumaczyli to jako "Kości"? To jak Booth się zwraca do głównej bohaterki, nazywa ją kośćmi...?

302

Moj ulubiony serial Pierwsza miłość ah! kocham ten serial hihi

303

Uwielbiam "Czystą krew" (bardzo fajnie o wampirach, ale w zasadzie o obcych, tolerancji, magii), hiszpański "Statek" (trochę jak telenowela - śmieszny), a poza tym lubię Lie to me, czyli "Magię kłamstwa" (behawioralne teorie kłamstwa)

304

Czystą krew pooglądałam 1 sezon, potem się zniechęciłam.... książka fajna big_smile
Ja najbardziej lubię Big Bang Theory tongue Dextera w sumie też.

Z polskich nic mnie nie kręci

305

kotoko napisał/a:

Pamc, jakaś moda jest teraz na Magdę M? smile Mnóstwo moich koleżanek zaczęło ją oglądać od początku, a ja nie widziałam ani jednego całego odcinka... ;-)

Moimi ulubionymi serialami są: Pamiętniki wampirów, Inna, Plotkara, 90210, Dr House, New Girl, a najbardziej ze wszystkich to kocham... Big Bang Theory ;-)

ja tez uwielbiałam Magdę M.
a tak to ogólnie oglądam tylko seriale na tvn. brzydUla, Majka, Prosto w serce, teraz Julia
wszystko jest na 'jedno kopyto', ale no big_smile
lubię przy oglądaniu 'przewidywać przyszłość' big_smile:D i z reguły mi się to udaje big_smile:D:D

306

kotoko napisał/a:

Czy moda to nie wiem, ja dobre kilka lat temu (jezu, to będzie z jakieś 5 lat) obejrzałam jeden sezon "Madzi", a że mi się spodobał, to w końcu kiedyś chciałam obejrzeć od deski do deski, jak to się mówi. No i wreszcie - jestem przy końcu trzeciego sezonu. tongue

307

hehe, ja tez kiedyś muszę znaleźć czas, bo chętnie bym obejrzała raz kolejny, nie wiem, który już, ale jeszcze jeden raz nie zaszkodzi big_smile

308

No pewnie, jak jest coś dobrego, to można oglądać i oglądać, i się nie znudzi. Ja już czasem jak oglądałam któryś odcinek ze swoim facetem, to rzucam teksty z pamięci, haha

309

GREEK, One tree hill, the o.c
glomore girls, dr house i skins

310

ja jestem fanką weeds, w sumie to lubię wszystkie serialne showtime

311

gavin and stacey jeszcze lubie

312

o, ja jeszcze lubię Przepis na życie big_smile czekam na nowe odcinki big_smile

313

Bardzo lubię "Grę o tron", "Dextera", "Lie to me" i "Wyposazonego". Wielka miłościa darzę też "Czystą krew" - o wampirach ale nie tak banalnie, jak w innych serialach.

314

Zdecydowanie "Zakazane Imperium" i "Gra o Tron" a ze starszych "Z archiwum X"!. No i komediowe: "Hoży doktorzy", "On, Ona i dzieciaki" i "Jak poznałem Waszą matkę".

315

How I met your mother, Breaking bad, Game of Thrones.
Próbowałam oglądać Rodzinę Borgiów ale jakoś mnie nie ten serial nie przekonał.

316

"Dowody zbrodni" (Cold case) bezapelacyjnie dla mnie najlepszy, bezapelacyjnie ulubiony. Powód? Są dwa. Po pierwsze dobry serial kryminalny skupiający się na bohaterach historii a nie na życiu detektywów, choć oczywiście jakieś delikatne nawiązania są (miłość detektywa Wery np.). W każdym razie nie jest to jakoś nachalnie wpychane.

Po drugie to właśnie te historie z przeszłości, niewyjaśnione zbrodnie popełnione w przeszłości. Uwielbiam jak mnie twórcy przenoszą w inną epokę, świetnie zrealizowane. W tym ciekawy pomysł pokazywania jak się niektórzy, czysto fizycznie, przez lata zmienili.

Teraz mam ochotę i czekam na "Magię kłamstwa" smile

317

moj ulubiony serial to chirurdzy i californication. Ale polskie też lubię oglądać, np Przepis na życie jest jednym z lepszych polskich seriali, jakie ostatnio pokazały się w telewizji.

318

Ja bardzo lubie Pamiętniki wampirów, Plotkare, 90210 wink takie odmóżdżacze ;p
Dr House'a też oglądalam, Lostów..

Ale zamierzam zacząć Mentaliste, bo ogladałam u koleżanki ostatnio jeden odcinek i mi się spodobał big_smile

319

"Magda M" zakończona. Teraz ze swoim facetem oglądamy serial: "Oficer" - gorąco polecam. smile

320

smile Magda M. - kiedyś
Dr House, Californication, Dexter.

321

ja ostatnio zaczęłam oglądać serial na tvp2 "magia kłamstwa" i muszę powiedzieć ,że pierwszy odcinek mnie bardzo wciągnął i zapowiada się że będzie to mój nowy ulubiony serial. smile

322

Tylko i wyłącznie "Przepis na życie".

323

CrystalCiTY napisał/a:

Tylko i wyłącznie "Przepis na życie".

6 marca rusza nowa seria big_smile
też czekam smile

324

Ja też mam słabość do kilku seriali, szczególnie w sezonie zimowym

- weeds
- house
- fringe
- big bang theory

325

Lubię na "Dobre i na złe" choć czasem odcinki są naciągnięte.Ale interesują mnie przypadki medyczne i dlatego oglądam.

Posty [ 261 do 325 z 547 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024