Dr House, Zabójcze umysły, Szpilki na Giewoncie
Lubię hm Pierwsza miłość, Barwy szczęścia, M jak miłość pytanie czy ta miłość istnieje? i miałam parę ale się już pokończyły ale nie nawidzę Moda na sukces.
Ja też nienawidzę mody na sukces i klanu ![]()
Mam aż ich dużo jest Chirurdzy , Prywatna praktyka , CSI Miami , NY , Chuck , Mentalista , Castle Bracia i siostry , NCIS
Chirurdzy <love> :-)
Barwy szczęścia, Sex w wielkim mieście
"Miasteczko Twin Peaks"
Alternatywy 4, Bewerly Hills 90210.
Uwielbiam "Dr.House" -> tego nie trzeba wyjaśniać:) i "The secret Diary of a Call Girl" -> fenomenalny, jak dla mnie Billie Piper świetnie wcieliła się w rolę, serial oparty na faktach, brawo za ukazanie tematu od "pozytywnej" strony (o ile można tak to nazwać;)) jedyny minus- 3 sezony po 12 odcinków, a każdy tylko po 30 min:(
Housa rzeczywiście nie trzeba wyjaśniać
A jeśli chodzi o "The secret diary of a call girl" to niestety obejrzałam tylko jeden odcinek
Ale bardzo mi się podobał ![]()
scarlet na iitv.info są wszystkie;)
"Kości", "Dr.House", "Niania" (szkoda że się już skończyła. Ale to był mój ulubiony serial komediowy)
"Dr. House" uwielbiam podejście House do wszystkiego co go otacza, jego styl bycia ![]()
Rosyjska "Niania" jak dla mnie najlepsza jaką do tej pory oglądałem.
Lubię też CSI i od biedy jak wybitnie mi się nudzi i mam chwilę to "Gotowe na wszystko" ![]()
"Barwy szczęścia", "Skins", "M jak Miłość", "Pierwsza miłość" ![]()
"Dr. House", oglądam z pasją i zawsze dobrze się bawię, lubię też "Kryminalne zagadki". Wybieram seriale, które w każdym odcinku traktują o czymś innym bo rzadko oglądam telewizję.
DR House, CSI: Miami, Nieustraszony i ta stara wersja i ta nowa, Plotkara <3
A ja uwielbiam Gotowe na wszystko, właśnie noszę się z zamiarem ściągnięcia sobie wszystkich serii ![]()
213 2011-01-27 14:42:32 Ostatnio edytowany przez ffelicity (2011-01-27 14:43:02)
Uwielbiam Przyjaciół, czesto do nich wracam
I oglądam Chirurgów i jak poznałem wasza matke ![]()
polskich seriali nie trawię
Mnie ostatnio bardzo wciągły "Pamiętniki Vampirów" a ogólnie to lubię "Chirurgów", "dr. Housa" oraz "Mentalista"
Dr House, Zagubieni i zdecydowanie Przystanek Alaska
Moja lista ;D
1. GossipGirl - Plotkara
2. Cougar Tonw - polecam wszystkim kobietkom
3. The big bang theory
4. How I met your mother
5. Gotowe na wszystko
"Brzydule":) Bardzo to lbiałam... Szkoda, że się skończyło. Ale znalazłam w internecie pierwszą część i właśnie sobie zamowiłam http://www.kdc.pl/brzydula-czesc-1-5-dvd_p10372167.html ![]()
Moimi ulubionymi serialami są Chirurdzy i Jak poznałem Waszą matkę ![]()
Poza tym regularnie oglądam Plotkarę, która niestety ostatnio strasznie spadła. Nudna, bez celu i na siłę ciągnięta.
A z polskich usta usta oglądam ![]()
Oglądam House'a i Desperatki (Desperate housewives). A słyszałyście o serialu Sparowani (Perfect couples)? Od niedawna jest dostępny na nSerialach.
Ha,ha.Hotel Zacisze i Columbo.Te 2 seriale bardzo lubię.Szczególnie przy tym pierwszym sie nieźle bawię.:)
seriali ostatnimi czasami sporo się naoglądałam. Teraz na topie u mnie jest Nieoczekiwana szansa sezon II. Jeśli ktoś posiada telewizję nowej generacji n to tam znajdzie ten serial. Takim drugim moim teraz serialem jest White collar który leci na Fox HD- przystojniaczków można tam zobaczyć.
. Takim drugim moim teraz serialem jest White collar który leci na Fox HD- przystojniaczków można tam zobaczyć.
Co racja to racja, można oglądać tylko dla Neala, ale nawet jakby był brzydki to też bym oglądała. A teraz czekam na Spartacus- Gods of the Arena. Ma być od marca w HBO
.
223 2011-03-03 13:21:20 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-03-11 00:28:03)
bulla napisał/a:. Takim drugim moim teraz serialem jest White collar który leci na Fox HD- przystojniaczków można tam zobaczyć.
Co racja to racja, można oglądać tylko dla Neala, ale nawet jakby był brzydki to też bym oglądała. A teraz czekam na Spartacus- Gods of the Arena. Ma być od marca w HBO
.
no i jest... 5 marca premiera (soboa) godz 22 też się cieszę.
ja jestem maniaczką 'Seksu w wielkim mieście', uwielbiam te kobiety!! 'Przyjaciele' są jedyni w swoim rodzaju, a od jakiegoś czasu wciągnęłam się w Californication- zakręcony serial, hymmm.. nie dla każdego ;P i wróciłam też do 'Ally Mcbeal', który oglądałam z 10 lat temu ![]()
Moja pierwsza dziesiątka przedstawia się następująco:
1. Chirurdzy
2. CSI Las Vegas
3. Brygada ratunkowa
4. Gossip Girl
5. ER
6. Przyjaciele
7. Dr House
8. Rodzina Soprano
9. One Tree Hill
10. Dynastia Tudorów
Pierwsza dziesiątka? Wow, ja nawet tylu seriali nie oglądam
. Za to jeśli już oglądam jakiś serial to jestem mu wierna, nawet jak się trochę psuje z czasem. Tak jest np. z Housem, ogladam siódmy sezon z nseriali, mimo, że ostatnie odcinki trochę mnie rozczarowują. Ale podobno ma wrócić trzynastka i pojawi się tez polski akcent w serialu
. Z tego co mi wiadomo, ma być jeszcze ósmy sezon. Mam nadzieję, że będzie lepszy niż siódmy do tej pory.
A z zapowiadanych seriali -jeszcze w kwietniu na HBO ma się rozpocząć Gra o tron- serial fantasy na podstawie książek Martina. Ciekawe, co to będzie, oby nie była to jakaś kicha dla nastolatek.
Też mam taką nadzieję, zapowiada się ciekawie. Muszę czymś zapełnić pustkę po Zakazanym Imperium ![]()
Na podstawie Martina, to "Gra o tron". Niezłe, ale wiernie oddaje książkę, a ja czytałem, więc zupełnie brak jakichkolwiek zaskoczeń. Swoją drogą, ciekaw jestem jak ten serial odbierają osoby, które nie czytały sagi Martina (cała saga - jeszcze nieskończona - ma tytuł "Pieśń ognia i lodu", "Gra o tron" to pierwszy tom) - nie gubicie się w mrowiu bohaterów?
Polecam książkę, moim zdaniem, to najlepsza pozycja fantasy, lepsza niż Tolkien.
,,Barwy szczęścia''
życiowy, świetny serial ! ; )
Ostatnio oglądam Szpilki na Giewoncie i Przepis na życie.
A komuś przypadł do gusty "Dr House" i "Gra o Tron"?
ostatnio wciągnął mnie "zaklinacz dusz" bardzo dobry wg mnie.
A komuś przypadł do gusty "Dr House" i "Gra o Tron"?
Czasem Housa obejrzę ale nie wciągnął mnie.
"Różowe lata 70-te" oraz :Licencja na wychowanie"
Oczywiście słynne "Gotowe na wszystko", a poza tym to większość seriali z comedy central. Polski serial to Usta Usta!
Ja ostatnio lubię serial Linia życia co prawda jest od nie dawna na antenie Polsatu ale jakoś przypadł mi do gustu.Po za tym jeszcze lubię serial Pierwsza miłosć,M jak miłość, lubię telenowelę.
Usta Usta - kapitalny ![]()
Tudorowie
Ranczo
Egzamin z życia
M jak Miłość - choć scenariusz chyba siada ostatnio
ja uwielbia Zaklinacz dusz, ale nie imitują już go na TVN7 więc nie mam jak oglądać, uwielbiam też Burzę uczuć na tv pulsie, ogladałam też DR HOUSA to super serial bardzo ciekawy,chirurdzy,Ranczo jest świetną komedią ,z seriali typu brazylijsie najlepszy chuba był ZBUNTOWANY ANIOŁ I LUZ KLARITA pamięta może ktoś ten serial? puszcali go jak byłam mała :-) to moje gg jakby ktoś chciałby pogadać o serialch 23370452
239 2011-05-12 14:57:43 Ostatnio edytowany przez asienka88 (2011-05-12 14:58:45)
Uwielbiam CSI Kryminalne Zagadki Miami, NY tez mogą być ale wolę te pierwsze i ostatnio odkryłam Rodzinkę.pl dzięki mojemu M.- świetny serial -Kożuchowska i Karolak w rolach głównych, ale i tak najlepsze są dzieciaki, szczególnie ten najmłodszy ![]()
-Usta Usta ( szkoda, że już się skończyło.. a końcówka była straszna.. bezbarwna)
-Brzydula
- Brzydula Betty
-Dziki księżyc
-Jesteś moim życiem
-Kachorra
-Zbuntowany anioł
-Rodzina Soprano
-Pamiętniki Wampirów
-Przyjaciele
-Luz Maria
-Fiorella
-Paloma
-Z głową w chmurach
Ach, obejrzałoby się to jeszcze raz.. ![]()
Dr House
CSI:Miami
Zdarzyło się jutro
Detektyw Monk
'39 i pół" wszystkie sezony, boski serial...
243 2011-06-10 19:04:59 Ostatnio edytowany przez Shanty (2011-06-10 19:05:38)
bardzo lubię oglądać Monka i Mentalistę.
Nie pogardzę też serią CSI, ale NY.
z mimiseriali, najbardziej podobała mi się produkcja HBO Kompania Braci.
Z polskich , może zdziwię, ale bedzie to PitBull ![]()
A gdzie LOST ?:)
Zdecydowanie moim numerem jeden jest ,,Na językach" dostępny na onecie. Nie przepadam za serialami ale ten z chęcią za jakiś czas obejrzę od nowa.
Czasem dla relaksu oglądam ,,Seks w wielkim mieście" ![]()
Nie lubię seriali,ale mam jeden ukochany "Serial" " Rodzina Addamsów"! z Anjelicą Hudson^^
mam wiele ulubionych seriali. jednym z nich sa Nowe Przygody Flippera. Ma ktoś może jakies odcinki nagrane ?
Dr House
Zabójcze umysły
CSI: Miami
John Doe (choć dopiero się wkręcam, bo jest nowy
)
Kości
Impas jeszcze ujdzie i CSI NY.
a mnie wkręcił serial :Rodzinka PL,za kazdym razem tak się śmieję,ze szok:)
250 2011-07-20 21:06:40 Ostatnio edytowany przez poice (2011-07-20 21:09:19)
Z anglojęzycznych:
Skazany na śmierć, Ostry dyżur, Pamiętniki Wampirów, Czysta Krew, Filary Ziemi, Tudorowie, Rodzina Borgiów, CSI Miami.
Kiedyś lubiłam także Buffy postrach wampirów, Mroczny Anioł, Cień Anioła, Podróż w czasie, Sliders i pewnie jeszcze wiele innych, które na chwilę obecną wyleciały mi z głowy.
Natomiast przez ostatnie dwa lata nałogowo oglądam dramy, czyli seriale koreańskie/japońskie/tajwańskie. Niestety (a raczej stety
) wciągnęły mnie na amen ![]()
A i Dorin92 wspomniała o Jhon Doe - serial nowy, ale w Polsce. Kiedyś oglądałam 3 odcinki z angielskimi napisami, bardzo mi się spodobał, ale do reszty nie było już napisów, a ze słuchu ciężko mi się oglądało - teraz mam zamiar nadrobić ![]()
251 2011-07-21 22:42:23 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-07-21 22:43:25)
"Skazany na śmierć"
"Pierwsza miłość"
Świat wg Kiepskich"
"Życie na fali"
"Ranczo"
Do moich ulubionych należą:
-CSI Miami
-Sex w wielkim mieście
-Pogoda na miłość
-Dr House
-GZSZ (niemieckojęzyczny)
Osttanio spodobał mi się serial "Rodzina Borgiów" i już czekam, kiedy następna seria się pojawi- podobno ma być w tv w przyszłym roku, bo jeszcze kręcą.
Mam bardzo dużo ulubionych seriali do których często wracam. Mój ulubiony to Lost. Potem kolejność przypadkowa: Dr house, twin peaks, czas honoru, Taken - wybrańcy obcych, Latający cyrk monty python, Friends, South Park, Monk detektyw, Cold case(chociaz ostatnio coś mi nie podchodzi, jak oglądam po raz ktoryś), Bones (już mi sie znudziło, brakuje im pomysłów) archiwum X.
Nigdy nie przepadałam za tymi nowoczesnymi serialami. Lubiłam raczej takie jak ?Daleko od szosy? czy ?Zmiennicy?. Kiedyś do towarzystwa z córką oglądałam ?Dr House?, który mi się zadziwiająco spodobał. Z racji, że mam wykupiony pakiet Nseriale na ence oglądam właśnie już 7 sezon.
Seks w wielkim mieście, Gotowe na wszystko, Californication, Chirurdzy, Dexter, Trawka ![]()
przede wszystkim House, Usta Usta i Agenci NCIS, których młócę ósmy sezon, dzięki dekoderowi N
.
Także oglądam ?Agentów NCIS? na dekoderze Telewizji N. Oprócz tego ?Camelot?, który także jest dość niezły. Ogólnie na N maja ciekawe propozycje. Lubię też stare dobre seriale jak ?Dom? czy ?Czterdziestolatek?.
Jedyny serial jaki oglądam jeszcze to "Ranczo" po za tym to raczej jakiś film. Ostatnio nie mam czasu ani mnie nie wciągają seriale.
260 2011-08-12 13:23:58 Ostatnio edytowany przez annaduras (2011-08-12 13:26:56)
Także oglądam ?Agentów NCIS? na dekoderze Telewizji N. Oprócz tego ?Camelot?, który także jest dość niezły. Ogólnie na N maja ciekawe propozycje. Lubię też stare dobre seriale jak ?Dom? czy ?Czterdziestolatek?.
rowniez widzialam to na dekoderze enki. choc teraz zachwycam sie innym serialem tam znalezionym, Shameless, historia rodziny, gdzie ojciec jest alkoholikiem, matki wcale nie ma i dzieci jakby nie bylo musza sobie radzic same...