ulubiony serial - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 547 ]

131 Ostatnio edytowany przez Grazia40 (2009-10-31 00:25:28)

Odp: ulubiony serial

Witajcie Dziewczyny,
ja z polskich seriali:  smile "M-jak-Miłość" smile "Barwy szczęścia" smile  "Londyńczycy"/czasem "Tancerze"  smile
a z zag.  "Wzór" smile "Herosi" smile  "Dr.Hause" smile / czasem zgadki Miami CSI lub NY-CSI
czasem lubię komedie, obyczajówkę nie gardzę też filmami z dreszczykiem uwielbiam HEROSÓW kiedy będzie nowy sezon lub powtórka ?
                                                gorąco Was pozdrawiam Grazia

Zobacz podobne tematy :

132

Oh ja mam tyle ulubionych seriali, tylko brak czasu na ogladanie!
Ale wymienie chociaz dla wlasnej przyjemnosci:
-Prison Break
- Grey's Anatomy (nie znam polskiego odpowiednika)
- Desperated housewifes (Zdesperowane zony?)
- hah, South Park!!
-Seks w wielkim miescie
-Scrubs..
Tytuly po angielsku, nie dlatego zeby sie popisywac, tylko dlatego, iz mieszkam w Grecji i nie mam dostepu do polskiej telewizji. tongue

133

ja oglądam "M jak miłość", "Na Wspólnej" i "Klan" i co się już skonczył "Teraz albo nigdy". Kiedyś lubiałam oglądać sensacyjne m. in. "Kryminalnych", "Fale zbrodni" i "Skazanego na smierc". Moim ulubionym serialem była chyba 'Madga M".

134

Pierwsza miłość   ; )

135

Dr. Quinn zdecydowanie!

136

Chirurdzy i 39,5 wink

137

"Skazany na śmierć", "Brzydula" ewentualnie  "Na wspólnej"  smile

138

Ja uwielbiam Pierwszą Miłość, CSI, Na dobre i na złe oraz Doktor House

139

"dexter" jest świetny i puki co nie zwalnia:D

polskie ogólnie mi się nie podobają, wiem, że to nie zbyt popularne tutaj, ale ogłupiają prostym i łatwym życiem...

ale jak miał bym podać, to strasznie się na "13 posterunku" lubiłem pośmiać:D

140

A Ja lubię oglądać CSI NY i Majami Kości Detektyw Monk ,Detektywi.
Chirurdzy. Ale teraz oglądam rzadko -Brak czasu.Pa 
-------------------
Tamara I życzę wszystkim miłego oglądania.

141

Ania1701 napisał/a:

A czy ogląda ktoś Herosów??? to kolejny serial który dołączył do listy moich ulubionych... oglądam już 3 sezon i jest pod wrażeniem

Aniu tak Herosi sa super u nas:ja,moje 3 córki i zięć -wszyscy uwielbiają, agdzie oglądałaś 3sezon ????
polecam też Wzór
pozdrawiam Julia

142

Brzydula

143

Dexter
Chirurdzy big_smile

144

,,seks w wielkim miescie"  ,,gotowe na wszystko"

145 Ostatnio edytowany przez Rubi *** (2010-02-22 14:31:50)

"Na wspolnej","Majka" i szaleje za telenowelami meksykańskimi ale najbardziej przypadla mi do gustu "Cena marzeń"

146

"Skazanego..." to ja byłam ogromną fanką i oglądałam po kilka odcinków dziennie ( w taki ciąg wpadłam) a obecnie to " Dr Hause". z polskich "m jak miłość" , "Barwy szczęścia", "Pierwsza miłość" no i "Na wspólnej" ale żaden z nich mnie tak nie uzaleźnił jak swego czasu "Brzydula". Co do "Mody na sukces" to przełączam od razu bo nie cierpie...

147

Majka górą! to jest serial jaki dawno chciałam sobie obejrzec. wkoncu polski serial inny niz te wszystkie klany plebanie itp. A jak wam się podoba Majka???

148

Ania1701 - osobny wątek o serialu "Majka" istnieje, więc chyba najlepiej będzie jak tam osoby zainteresowane odpowiedzą na Twoje pytanie wink
Porządek na forum najważniejszy!
Moderatorka sueno6

149

Ja oglądam Barwy Szczęścia, M jak Miłość i Majkę:)

150

Dobrze przepraszam smile

151

Dla mnie nic nigdy nie pobije "Przyjaciół" ! uwieeeeelbiam mogę to oglądać bez końca! smile Ostatnio też przypadło mi do gustu "Miasteczko Twin Peaks" schizowy ale fajny smile

152

chirurdzy
na wspólnej
pierwsza miłość
brzydula (niestety jej juz nie ma)

153

A ja uwielbiam Czystą krew czyli True Blood , super serial o wampirach w 21 wieku smile polecam gorąco, jest też taki fajny serial, na FreeFilms  Dom Lalek też genialny smile

154

Ally Mcbeal - szkoda, ze teraz nie leci sad

155

Lubię :
              -         ' Majke ' 
           -        'W11'
         - ' M jak miłość'

156

Seks w wielkim mieście:) i Kasie i Tomka, i Magde M.

157

Ja lubię "m jak miłość","barwy szczęścia","apetyt na życie" i "pierwszą miłość" smile

158

Hoży Doktorzy! Mistrzostwo świata. Jeszcze Przyjaciele,Jak poznałem Waszą matkę i Lie to Me.

159

'Na wspólnej', 'Dr House'

160

Chirurdzy, Gotowe na wszystko, Prywatna praktyka, Majka; a kiedyś, bardzo dawno oglądałam fajny brazylijski serial " Z głową w chmurach" o trzech siostrach, czy pamiętacie go?

161

dexter i spartakus, o tak:)

162

Zdecydowanie doktor House oraz Pamiętniki Wampirów;)

163

Chirurdzy
Kryminalne zagadki Miami, NY
Mój grzech big_smile

Gotowe na wszystko
Sex w wielkim mieście

164

Dowody zbrodni, aktualnie leci w tvn, też bardzo interesujące historie.

165

Dexter
Doktor House
Na Wspólnej

166 Ostatnio edytowany przez Kami90 (2010-07-21 22:01:40)

Seks w wielkim mieście (szkoda ze nie ma nowych sezonów bo już wszystkie znam na pamięć tongue )
Chirurdzy
M jak Miłość
Zbuntowany Anioł (ale to kiedyś, ale był fajny)
Niania
Radiostacja Roscoe  (tez już jakiś czas temu, o młodzieży, ale bardzo fajny serial smile )
Kryminalni ( oj to był super serial)
Bardzo też lubiłam ale dawno nie powtarzałam "życie na fali"
a no i Kasia i Tomek big_smile

167

Moim ulubionymi serialami są Dexter i Six Feet Under, obydwa z Michalem C. Hallem w roli głównej. Uwielbiam tego aktora, nie boi się trudnych i kontrowersyjnych ról... W pierwszym gra psychopatycznego mordercę, w drugim geja i jednocześnie właściciela zakładu pogrzebowego. Poza tym obydwa te seriale pokazują fajnie mechanizmy w relacjach pomiędzy ludźmi, bohaterowie są ludźmi z krwi i kości a nie postaciami na papierze... Bardzo dobrze się to ogląda.

168

Ja nie za często oglądam tv ostatnio zakochałam się w One Tree Hill (Nathan Scott mniam;))  i oglądam w necie big_smile  Co do innych seriali to kiedyś czasem Gotowe na Wszystko lub Zwariowany Świat Malcolma Z polskich to Tylko Miłość i Londyńczyków nie wspominając o telenowelach brazylijskich lata temu big_smile  o ile mnie pamięć nie myli to Cud Miłości Paloma Fiorella Antonella Luz Maria Posłaniec Szczęścia i oczywiście Zbuntowany Anioł hahaha big_smile  Z Mody na Sukces śmieje się jak każdy ale przyznam za na jakiś czas mnie to też wciągneło na szczęście na krótko big_smile

169

A ja się teraz wciągnęłam w That's 70's show (Różowe Lata 70-te) i The Big Bang Theory (Teoria Wielkiego Podrywu) big_smile No i w tv oglądam Housa, ale nie wiesz czy obejrzę całość, bo nie wiem ile cierpliwości mi starczy do tego doktorka wink

170

oj sporo tego, większość oczywiście fantasy np. buffy postrach wampirów, Pamiętniki wampirów itp, oczywiście telenowele takie jak: zbuntowany anioł (już nie puszczają w tv, ale jest na internecie;]) gorzka zemsta, itp romantyczne
z Polskich to pierwsza miłość, 39 i pół (rewelacja) kiedyś Na Wspólnej, ale moim zdaniem zbyt tam namieszali i przestałam oglądać ;]

171

Mankells Wallander
Van Veeteren
Shaka Zulu
Dom
Kingdom Hospital
Fear Itself

172

i miniserial Japonski "Kazuo Umezz Horror Theater"

173

The L word smile
Po polsku to chyba "Słowo na L"

174

Moim ulubionym serialem są "Gotowe na wszystko" smile

175

M jak miłość smile zdecydowanie i jednogłośnie mój najlepszy smile

176

"SEX AND THE CITY"

"Może wszyscy faceci są jak narkotyk - czasami cię niszczą, a czasami - jak teraz - dzięki nim czujesz się jak w niebie. "

"Przy tej okazji wymyśliłam pierwszą zasadę zerwania: zniszcz wszystkie fotki, na których on jest seksowny, a ty szczęśliwa. "

"Zasada zerwania numer dwa: kłam. Lepsze to niż wyznać, że to ze względu na byłego faceta umówiłaś się z baseballistą i kupiłaś nową kieckę na kredyt. "

"Po śniadaniu Charlotte i ja poszłyśmy na zakupy. Zasada zerwania numer trzy: póki cierpisz, nie wchodź do sklepów. "

"Zasada zerwania numer cztery: nie przestawaj o nim myśleć ani na chwilę, bo gdy przestaniesz zaraz go spotkasz. "

"I na koniec najważniejsza zasada zerwania: nieważne, kto ci złamie serce ani jak długo będziesz się kurować ? bez przyjaciółek nie dasz rady. "

TE 4 LASKI SĄ SUPER smile

177

Sex w wielkim mieście, Califonication i ewentualnie pierwsza miłość smile

178

Post przeniesiony:

madlena napisał/a:

Serial HBO CZYSTA KREW.

Oglądałyście kiedyś ten serial? Co o nim sądzicie?Kelnerka z Bon Temps i 2 przystojnych wampirów nie pozwalają się nudzić:)
Teraz, kiedy jest zimno uwielbiam włączać wieczorem DVD z serialem i oglądać cały wieczór...

No i Alexander Skarsgard! Ciasteczko!

179

Mentalista polecam. Ja już po 2 sezonie tongue

180

Na wspólnej, Pierwsza Miłość, Zbuntowani smile

181 Ostatnio edytowany przez blubel_25 (2010-09-08 22:24:38)

aaaaaaaa i jeszcze Dr. House smile

182

zdecydowanie pierwsza milosc mogla bym ogladac godzinami smile

183

Seriale historyczne są niezłe. Pamiętacie "Czarne chmury" albo niezła jest " Dynastia Tudorów". Jutro zaczyna się IV sezon na Hbo o godz. 22, serial wart poświęcenia swojego czasu.

184

dr house  seriale  fantastyka  ,medium  supernatural  , czarodziejki, zaklinacz dusz

185

Całkiem śmieszne: http://www.youtube.com/watch?v=qgRvEeFlNH8 smile serial wciąga jak to serial.

186

LOST!!! big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

187

madlena ? to ja mam coś, co Ciebie powali big_smile Dzisiaj w Warszawie jest pokaz 3 sezonu i jako gość specjalny będzie Alexander big_smile Mi się nie udało wygrać zaproszeń, ale koleżanka dostała z klubu HBO. Normalnie tak jej zazdroszczę, że nie wiem. Przy kolejnym pokazie zrobię wszystko, żeby wygrać zaproszenie. On jest taki boski! Serial z resztą też? wink

188

blubel_25 napisał/a:

Mentalista polecam. Ja już po 2 sezonie tongue

No ja też, to co czas szykować się na kolejny - 3 sezon, bo czytałam, że w Nvod ma być. Ale kiedy? Tego nie wiedzą pewnie najstarsi górale. Na razie pozostanę przy The Event i Pamiętnikach wampirów.

189

Ulubione seriale... Jak byłam mała podglądałam jak u mnie w domu oglądało się "Dynastie" i "Mode...". Ja natomiast polubiłam "One Tree Hill", "CSI", "Californication", "Dr. House", "BH 90210"

190

Moje ulubione to:
- "Dzienniki Wampirów'
- "Glee"
- "Plotkara"
- "Dr House"
- "Gotowe na wszystko"
smile

191

Podacie mi link do wypożyczalni internetowej nvod ? bo mam problem z wejściem tam. Chce spróbować coć wypożyczyć.

192

Kiedyś lubiłam Londyńczyków i One Tree Hill,teraz żadnego nie oglądam.

193

DR HOUSE ... jestem uzależniona big_smile

194

Moje dwa ukochane typy to Dr.House i Dowody Zbrodni,lubię tez Detektywa Monka,z polskich seriali Barwy Szczęścia.

195 Ostatnio edytowany przez huanita (2011-01-07 12:55:50)

karina1 napisał/a:

Całkiem śmieszne: http://www.youtube.com/watch?v=qgRvEeFlNH8 smile serial wciąga jak to serial.

hehe

Posty [ 131 do 195 z 547 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024