Witajcie Dziewczyny,
ja z polskich seriali:
"M-jak-Miłość"
"Barwy szczęścia"
"Londyńczycy"/czasem "Tancerze"
a z zag. "Wzór"
"Herosi"
"Dr.Hause"
/ czasem zgadki Miami CSI lub NY-CSI
czasem lubię komedie, obyczajówkę nie gardzę też filmami z dreszczykiem uwielbiam HEROSÓW kiedy będzie nowy sezon lub powtórka ?
gorąco Was pozdrawiam Grazia
131 2009-10-31 00:15:15 Ostatnio edytowany przez Grazia40 (2009-10-31 00:25:28)
Oh ja mam tyle ulubionych seriali, tylko brak czasu na ogladanie!
Ale wymienie chociaz dla wlasnej przyjemnosci:
-Prison Break
- Grey's Anatomy (nie znam polskiego odpowiednika)
- Desperated housewifes (Zdesperowane zony?)
- hah, South Park!!
-Seks w wielkim miescie
-Scrubs..
Tytuly po angielsku, nie dlatego zeby sie popisywac, tylko dlatego, iz mieszkam w Grecji i nie mam dostepu do polskiej telewizji. ![]()
ja oglądam "M jak miłość", "Na Wspólnej" i "Klan" i co się już skonczył "Teraz albo nigdy". Kiedyś lubiałam oglądać sensacyjne m. in. "Kryminalnych", "Fale zbrodni" i "Skazanego na smierc". Moim ulubionym serialem była chyba 'Madga M".
Pierwsza miłość ; )
Dr. Quinn zdecydowanie!
Chirurdzy i 39,5 ![]()
"Skazany na śmierć", "Brzydula" ewentualnie "Na wspólnej" ![]()
Ja uwielbiam Pierwszą Miłość, CSI, Na dobre i na złe oraz Doktor House
"dexter" jest świetny i puki co nie zwalnia:D
polskie ogólnie mi się nie podobają, wiem, że to nie zbyt popularne tutaj, ale ogłupiają prostym i łatwym życiem...
ale jak miał bym podać, to strasznie się na "13 posterunku" lubiłem pośmiać:D
A Ja lubię oglądać CSI NY i Majami Kości Detektyw Monk ,Detektywi.
Chirurdzy. Ale teraz oglądam rzadko -Brak czasu.Pa
-------------------
Tamara I życzę wszystkim miłego oglądania.
A czy ogląda ktoś Herosów??? to kolejny serial który dołączył do listy moich ulubionych... oglądam już 3 sezon i jest pod wrażeniem
Aniu tak Herosi sa super u nas:ja,moje 3 córki i zięć -wszyscy uwielbiają, agdzie oglądałaś 3sezon ????
polecam też Wzór
pozdrawiam Julia
Brzydula
Dexter
Chirurdzy
,,seks w wielkim miescie" ,,gotowe na wszystko"
145 2010-02-05 15:23:59 Ostatnio edytowany przez Rubi *** (2010-02-22 14:31:50)
"Na wspolnej","Majka" i szaleje za telenowelami meksykańskimi ale najbardziej przypadla mi do gustu "Cena marzeń"
"Skazanego..." to ja byłam ogromną fanką i oglądałam po kilka odcinków dziennie ( w taki ciąg wpadłam) a obecnie to " Dr Hause". z polskich "m jak miłość" , "Barwy szczęścia", "Pierwsza miłość" no i "Na wspólnej" ale żaden z nich mnie tak nie uzaleźnił jak swego czasu "Brzydula". Co do "Mody na sukces" to przełączam od razu bo nie cierpie...
Majka górą! to jest serial jaki dawno chciałam sobie obejrzec. wkoncu polski serial inny niz te wszystkie klany plebanie itp. A jak wam się podoba Majka???
Ania1701 - osobny wątek o serialu "Majka" istnieje, więc chyba najlepiej będzie jak tam osoby zainteresowane odpowiedzą na Twoje pytanie ![]()
Porządek na forum najważniejszy!
Moderatorka sueno6
Ja oglądam Barwy Szczęścia, M jak Miłość i Majkę:)
Dobrze przepraszam ![]()
Dla mnie nic nigdy nie pobije "Przyjaciół" ! uwieeeeelbiam mogę to oglądać bez końca!
Ostatnio też przypadło mi do gustu "Miasteczko Twin Peaks" schizowy ale fajny ![]()
chirurdzy
na wspólnej
pierwsza miłość
brzydula (niestety jej juz nie ma)
A ja uwielbiam Czystą krew czyli True Blood , super serial o wampirach w 21 wieku
polecam gorąco, jest też taki fajny serial, na FreeFilms Dom Lalek też genialny ![]()
Ally Mcbeal - szkoda, ze teraz nie leci ![]()
Lubię :
- ' Majke '
- 'W11'
- ' M jak miłość'
Seks w wielkim mieście:) i Kasie i Tomka, i Magde M.
Ja lubię "m jak miłość","barwy szczęścia","apetyt na życie" i "pierwszą miłość" ![]()
Hoży Doktorzy! Mistrzostwo świata. Jeszcze Przyjaciele,Jak poznałem Waszą matkę i Lie to Me.
'Na wspólnej', 'Dr House'
Chirurdzy, Gotowe na wszystko, Prywatna praktyka, Majka; a kiedyś, bardzo dawno oglądałam fajny brazylijski serial " Z głową w chmurach" o trzech siostrach, czy pamiętacie go?
dexter i spartakus, o tak:)
Zdecydowanie doktor House oraz Pamiętniki Wampirów;)
Chirurdzy
Kryminalne zagadki Miami, NY
Mój grzech ![]()
Gotowe na wszystko
Sex w wielkim mieście
Dowody zbrodni, aktualnie leci w tvn, też bardzo interesujące historie.
Dexter
Doktor House
Na Wspólnej
166 2010-07-21 21:55:35 Ostatnio edytowany przez Kami90 (2010-07-21 22:01:40)
Seks w wielkim mieście (szkoda ze nie ma nowych sezonów bo już wszystkie znam na pamięć
)
Chirurdzy
M jak Miłość
Zbuntowany Anioł (ale to kiedyś, ale był fajny)
Niania
Radiostacja Roscoe (tez już jakiś czas temu, o młodzieży, ale bardzo fajny serial
)
Kryminalni ( oj to był super serial)
Bardzo też lubiłam ale dawno nie powtarzałam "życie na fali"
a no i Kasia i Tomek ![]()
Moim ulubionymi serialami są Dexter i Six Feet Under, obydwa z Michalem C. Hallem w roli głównej. Uwielbiam tego aktora, nie boi się trudnych i kontrowersyjnych ról... W pierwszym gra psychopatycznego mordercę, w drugim geja i jednocześnie właściciela zakładu pogrzebowego. Poza tym obydwa te seriale pokazują fajnie mechanizmy w relacjach pomiędzy ludźmi, bohaterowie są ludźmi z krwi i kości a nie postaciami na papierze... Bardzo dobrze się to ogląda.
Ja nie za często oglądam tv ostatnio zakochałam się w One Tree Hill (Nathan Scott mniam;)) i oglądam w necie
Co do innych seriali to kiedyś czasem Gotowe na Wszystko lub Zwariowany Świat Malcolma Z polskich to Tylko Miłość i Londyńczyków nie wspominając o telenowelach brazylijskich lata temu
o ile mnie pamięć nie myli to Cud Miłości Paloma Fiorella Antonella Luz Maria Posłaniec Szczęścia i oczywiście Zbuntowany Anioł hahaha
Z Mody na Sukces śmieje się jak każdy ale przyznam za na jakiś czas mnie to też wciągneło na szczęście na krótko ![]()
A ja się teraz wciągnęłam w That's 70's show (Różowe Lata 70-te) i The Big Bang Theory (Teoria Wielkiego Podrywu)
No i w tv oglądam Housa, ale nie wiesz czy obejrzę całość, bo nie wiem ile cierpliwości mi starczy do tego doktorka ![]()
oj sporo tego, większość oczywiście fantasy np. buffy postrach wampirów, Pamiętniki wampirów itp, oczywiście telenowele takie jak: zbuntowany anioł (już nie puszczają w tv, ale jest na internecie;]) gorzka zemsta, itp romantyczne
z Polskich to pierwsza miłość, 39 i pół (rewelacja) kiedyś Na Wspólnej, ale moim zdaniem zbyt tam namieszali i przestałam oglądać ;]
Mankells Wallander
Van Veeteren
Shaka Zulu
Dom
Kingdom Hospital
Fear Itself
i miniserial Japonski "Kazuo Umezz Horror Theater"
The L word
Po polsku to chyba "Słowo na L"
Moim ulubionym serialem są "Gotowe na wszystko" ![]()
M jak miłość
zdecydowanie i jednogłośnie mój najlepszy ![]()
"SEX AND THE CITY"
"Może wszyscy faceci są jak narkotyk - czasami cię niszczą, a czasami - jak teraz - dzięki nim czujesz się jak w niebie. "
"Przy tej okazji wymyśliłam pierwszą zasadę zerwania: zniszcz wszystkie fotki, na których on jest seksowny, a ty szczęśliwa. "
"Zasada zerwania numer dwa: kłam. Lepsze to niż wyznać, że to ze względu na byłego faceta umówiłaś się z baseballistą i kupiłaś nową kieckę na kredyt. "
"Po śniadaniu Charlotte i ja poszłyśmy na zakupy. Zasada zerwania numer trzy: póki cierpisz, nie wchodź do sklepów. "
"Zasada zerwania numer cztery: nie przestawaj o nim myśleć ani na chwilę, bo gdy przestaniesz zaraz go spotkasz. "
"I na koniec najważniejsza zasada zerwania: nieważne, kto ci złamie serce ani jak długo będziesz się kurować ? bez przyjaciółek nie dasz rady. "
TE 4 LASKI SĄ SUPER ![]()
Sex w wielkim mieście, Califonication i ewentualnie pierwsza miłość ![]()
Post przeniesiony:
Serial HBO CZYSTA KREW.
Oglądałyście kiedyś ten serial? Co o nim sądzicie?Kelnerka z Bon Temps i 2 przystojnych wampirów nie pozwalają się nudzić:)
Teraz, kiedy jest zimno uwielbiam włączać wieczorem DVD z serialem i oglądać cały wieczór...No i Alexander Skarsgard! Ciasteczko!
Mentalista polecam. Ja już po 2 sezonie ![]()
Na wspólnej, Pierwsza Miłość, Zbuntowani ![]()
181 2010-09-08 22:23:52 Ostatnio edytowany przez blubel_25 (2010-09-08 22:24:38)
aaaaaaaa i jeszcze Dr. House ![]()
zdecydowanie pierwsza milosc mogla bym ogladac godzinami ![]()
Seriale historyczne są niezłe. Pamiętacie "Czarne chmury" albo niezła jest " Dynastia Tudorów". Jutro zaczyna się IV sezon na Hbo o godz. 22, serial wart poświęcenia swojego czasu.
dr house seriale fantastyka ,medium supernatural , czarodziejki, zaklinacz dusz
Całkiem śmieszne: http://www.youtube.com/watch?v=qgRvEeFlNH8
serial wciąga jak to serial.
LOST!!!
![]()
madlena ? to ja mam coś, co Ciebie powali
Dzisiaj w Warszawie jest pokaz 3 sezonu i jako gość specjalny będzie Alexander
Mi się nie udało wygrać zaproszeń, ale koleżanka dostała z klubu HBO. Normalnie tak jej zazdroszczę, że nie wiem. Przy kolejnym pokazie zrobię wszystko, żeby wygrać zaproszenie. On jest taki boski! Serial z resztą też? ![]()
Mentalista polecam. Ja już po 2 sezonie
No ja też, to co czas szykować się na kolejny - 3 sezon, bo czytałam, że w Nvod ma być. Ale kiedy? Tego nie wiedzą pewnie najstarsi górale. Na razie pozostanę przy The Event i Pamiętnikach wampirów.
Ulubione seriale... Jak byłam mała podglądałam jak u mnie w domu oglądało się "Dynastie" i "Mode...". Ja natomiast polubiłam "One Tree Hill", "CSI", "Californication", "Dr. House", "BH 90210"
Moje ulubione to:
- "Dzienniki Wampirów'
- "Glee"
- "Plotkara"
- "Dr House"
- "Gotowe na wszystko"![]()
Podacie mi link do wypożyczalni internetowej nvod ? bo mam problem z wejściem tam. Chce spróbować coć wypożyczyć.
Kiedyś lubiłam Londyńczyków i One Tree Hill,teraz żadnego nie oglądam.
DR HOUSE ... jestem uzależniona ![]()
Moje dwa ukochane typy to Dr.House i Dowody Zbrodni,lubię tez Detektywa Monka,z polskich seriali Barwy Szczęścia.
195 2011-01-07 12:54:33 Ostatnio edytowany przez huanita (2011-01-07 12:55:50)
Całkiem śmieszne: http://www.youtube.com/watch?v=qgRvEeFlNH8
serial wciąga jak to serial.
hehe