ulubiony serial - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial

Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 547 ]

66

Odp: ulubiony serial

pierwsza milosc smile i gotowe na wszystko :DD

Zobacz podobne tematy :

67

"Przyjaciele",a ostatnio "Hoży doktorzy".I w ogóle większość komediowych smile

68

Stare seriale - słabo pamiętam Załogę G - ale do dziś mam przed oczami ich kostiumy i spodnie dzwony,
Robin of Sherwood  - o bruneta pokłóciłam się w zabawie z najlepszą przyjaciółką - blondyn nas nie rajcował,
Ale prawdziwą fanką seriali jestem dziś -
1. "Przyjaciele"  - ubóstwiam ten rodzaj humoru - szkoda, że nie spotkałam nikogo o podobnym hmm
2. "Ally McBeal" - j.w. + spora dawka romantyzmu,
3. "Gotowe na wszystko" - za babskie sekrety i zakochałam się w tym serialu, kiedy jedna z bohaterek Lynette mając już 4 dzieci, w scenie miłosnej z mężem dała mu, za przeproszeniem, w pysk, bo na stwierdzenie, że się nie zabezpieczyła odpowiedział, że zaryzykuje....
4. "Magda M" - obrzydliwie romantyczny, karmiący nas dziewczynki bajkami - no i kurcze podatna na to jestem, przynajmniej na szklanem E,
5. "Dr Haus" - bo odczuwam nieopanowany pociąg do inteligentnych facetów z dystansem do siebie.
6. "Włatcy móch" - szkoda, że nigdy nie miałam takich kumpli big_smile a z dziewczyn znam tylko jedną, która czai bazę, tylko zakopała się w projektach i nie zagląda do stolicy:((

69

Wracając do starych seriali -
"Czterej pancerni" - przez jakiś czas nie pojawiali się w TV i zatęskniłam,
"Niewolnicę .." pamiętam słabo, za to zapadł mi w pamięć serial, który leciał po niej "Oshin" o dziewczynce, która
ciężko pracowała jako służąca.

70

hozy doktorzy tak! dowcipne i bystre.
a absolutnie fantastyczne troche mnie zszokowały jednak....ostre jak na angielski serialik.

71

nooo, absolutnie fantastyczne ostre są tongue ale mnie się to podoba. a nie takie słodyczki typu "m jak milość" czy "pierwsza miłość" i inne "miłości" - aż mnie od tego mdli big_smile
"dwóch i pół" też mi się podoba big_smile w ogóle taka rozrywka serialowa przemawia do mnie najbardziej wink

72

"Dr.House'a,Mjak milosc,Na Wspólnej,Plebania,Klan.

73

Przyjaciele, Ally McBeal, Weeds, Heroes, Gotowe na wszystko wink ale to z doskoku tongue a tak to zależy na co trafię w tv tongue

74

Ja lubie też ''Dextera'' , ''Ranczo'', ''Dowody zbrodni'' , ''W11'' i ''Gotowe na wszystko'' smile to by było na tyle.
moge jeszcze dodać ''włatcy móch'' tą wulgarna bajke i ''1000złych uczynków''

75

Włatcy móch, to taki nasz south Park...Cała polska oszalała na punkcie Czesia wink ale to nie dla mnie raczej.
A co powiecie na dreszczowce..? np. Twin Peaks. Tez kiedys wielki hit!

76

Oczywiście,zawsze i wszędzie "Dr House"...

77 Ostatnio edytowany przez ballia (2009-03-29 17:24:51)

twin peaks oglądałam ze dwa razy i za każdym razem nie mogłam spać po nocach:) dobry serial, niemal kultowy. a teraz leci jakoś chyba w niedzielę po południu? nie miałam czasu, żeby oglądać do tej pory, a chętnie bym się znowu postrachała wink

78

Ja uwielbiam Gotowe na wszystko (oglądam juz 5 sezon) poza tym One Tree Hill , i oczywiście Lost (też 5 sezon już )  wink;) a jeśli chodzi o polskie seriale to tylko Brzydula;) miły sympatyczny serialik do obiadku po powrocie z pracy;)

79

Dr House i Barwy szczęścia. Wtedy rozkładam deskę do prasowania i mam przyjemne z pożytecznym smile

80

Gotowe na wszystko.
Tylko miłość.

81

hehe, wczoraj z okazji prasowania własnie włączyłam tv i na tvn7 leciało hurtem ileś odcinków oryginalnej "niani" z Fran Drescher - pamiętam jak za dziecięcych czasów co niedzielę to leciało i się zawsze wgapiałam w tv big_smile teraz też się wgapiłam, dobrze, że prasowania nie przypaliłam tongue a to zaraz zmykam na twin peaks - szkoda tylko że wcześniej nie  zczaiłam, że to leci hmm

82

Niania!!! Pamiętam ten głos!!! big_smile Ta babeczka bylą pomysłodawczynią i producentką tego serialu z tego co wiem. Lubilam to kiedys.

83

na wspolnej,barwy szczescia,i m jak milosc ,taki  maraton serialowym z przygotowanym pilotem bo nadaja je o mniejwiecej tych samych porach.Zapomnialambym Teraz albo nigdy w ndz na tvn-ie:D

84

a ja wciaz pamietam taki serial,serce klarity-zapadl mi w pamiec:)

85

jak dla mnie jedyne co teraz ogladam to Brzydula wink i na tv4 "nie zadzieraj z aniołem" też mnie jakoś wciągneło choć seriali nie ogladam to jednak te 2 mnie wciągły wink

86

A co sądzicie na temat serialu Brzydula na tvn?? jak wam sie podoba wink i czy ktoś wie kiedy ulcia będzie wkoncu piękna...? porównując z pierwowzorem jaki oglądałam w dzieciństwie to sadze ze serial dobrze im się udał;) lubię go oglądać;)

87

gipsy napisał/a:

Niania!!! Pamiętam ten głos!!! big_smile Ta babeczka bylą pomysłodawczynią i producentką tego serialu z tego co wiem. Lubilam to kiedys.

hehe no głos miała rewelacyjny big_smile

polską wersję też lubię, ale jednak ta amerykańska jest najlepsza tongue naprawdę fajnie że to powtarzają, jestem pewna, że niektórzy młodsi wiekiem nawet nie wiedzieli, że polska "niania" miała swój pierwowzór...

88

Ania1701 napisał/a:

A co sądzicie na temat serialu Brzydula na tvn?? jak wam sie podoba wink i czy ktoś wie kiedy ulcia będzie wkoncu piękna...? porównując z pierwowzorem jaki oglądałam w dzieciństwie to sadze ze serial dobrze im się udał;) lubię go oglądać;)

no mi się BrzdUlka strasznie podoba tongue napoczątku to sobie myslałam,że kolejna podrubka ale teraz myśle ,że naprawde fajnie im wyszło.. też właśnie nie wiem kiedy Ulka stanie się piękna a też na to czekam.. ale to chyba jeszcze nie teraz.. wink

89

No ale myślę że niedługo...porównując do wersji wenezuelskiej... teraz marek zacznie bajerowac brzydule zdobędzie jej serce..mimo ze nie wie ze ona kocha go od dawna... zabawi sie jej uczuciami a gdy to wyjdzie na jaw brzudula zacznie pojmowac swiat pod innym kątem i m.in. zmieni swoj wygląd smile:)

ale uważam i tak że ta Julia Kaminska (tytułowa Ula ) i tak jest ładna nawet w tym przebraniu .. brzydula wenezuelska była o 1000 razy bardziej obleśna tongue tak samo Maciek... tu wydaje się calkiem całkiem w przeciwienstwie do pierwowzoru... smile

90

hihi.. tak,tak tu Ula jest o wiele ładniejsza niż w pierwowzorze.. ;D jak narazie przełom w BrzydUli już jest" pocałunek Marka i Ulki" hehe może to faktycznie bedzie tak,że zacznie się nią teraz jakoś bardziej interesować.. chociaż nie pamiętam już czy w pierwowzorze też byli Oni przyjaciółmi.. i właśnie nie wiem czy Marek właśnie przez przyjażń z nią się nią zabawi.. choć sebastian go do tego ciągle namawia wiecc może masz racje i faktycznie to już niedługo wink)

91

Pisałam pracę mgr na temat polskich seriali telewizyjnych, ich widzów i wpływu na zachowania konsumenckie... Ja na przykład jestem rytualistką... Oglądanie jest dla mnie jakby tradycją, nawykiem, który się od jakiegoś czasu ukształtował... Na przykład - oglądam Brzydulę codziennie  w trakcie lub po obiedzie, później Na wspólnej i zaraz po tym M jak miłość - najczęściej w trakcie wykonywania innych czynności lub jako rozrywkę kiedy nie mam niczego innego ważnego do roboty, a nawet jeśli mam oglądam jednym okiem, lub słyszę z kichni myjąc naczynia (co cechuje tzw. gapowicza). We wtorki 39,5 - na którym z reguły troszkę przysypiam. W niedzielę Ranczo - które pozwala mi na chwilę odciąć się od myśli o tym, że następnego dnia muszę iść do pracy. smile

92 Ostatnio edytowany przez Ania1701 (2009-03-31 13:53:00)

podziwiam cie strusia...to prawdziwy serialoholizm w pozytywnym znaczeniu smile ja oglądam brzydulę po obiadku , w niedziele teraz albo nigdy.. poza tym Gotowe na wszystko i Lost... smile wczesniej z zafascynowaniem był Prison Break ale teraz nieco ucichło i na kolejny odcinek czekam juz z obojetnym stosunkiem smile no i jeszcze One Tree Hill.. w polsce znane jako Pogoda na miłosc wink z tymi zagranicznymi serialami jestem na bieząco dzien po emisji w USA u nas na necie można znaleść smile:):):) seriale to mily sposob na chwilowe zapomnienie i odpoczęcie po pracy smile

93

"Pierwsza miłość"

94

oo to pogoda na miłość gdzieś jeszcze leci?? kiedyś oglądałam chyba na tvn7 leciało ale teraz chybe nie..

95

kiedyś świetnym serialem był "Paulina", o takich bliźniaczkach, jednej dobrej, a jednej złej. Ktoś z Was może pamięta?

96

ja nie kojarze takiego serialu..

97

ja to jak nie obejrzę "pierwszej miłości "to chora chodzę.Od czasu do czasu zdarzy mi się obejrzeć"modę na sukces"ale tylko wtedy jak męża nie ma w domu, bo jak jest to mówi,że szkoda na to prądu:)oprócz tego"brzydula"(ten serial jest po prostu rewelacyjny bo aż ciekawość mnie zżera co będzie się działo między Ulą a Markiem)a tak poza tym to strasznie mi się podobał serial"chirurdzy" i może pamiętacie"szkoła złamanych serc" a oprócz tych seriali,które wymieniłam nie ma nic ciekawego w tv.

98

he brzydula to się faktycznie udała wink też tak mam ,że nie moge się kolejnego odcinka doczekać wink no i szkoda ,że tak krótko trwa..:(

99

Dr House- Za cynizm i specyficzne poczucie humoru głównego bohatera

Skazany na śmierć-kiedy wydaje się, że już nic nowego nie może się wydarzyć, to kolejne odcinki zaskakują. Zdarzało się, że niektóre były nieciekawe i przewidywalne, ale ogólnie serial podoba mi się.

100

LoLcIa_nS  - Pogoda na miłość już nie leci w tv ...jedynie co to ja sobie ściągam po kolei każde odcinki z internetu wykupiłam sobie nawet konto preminum i mam na biezaco mozliwosc sciagania wszystkich filmow i seriali swiata smile obejrzałam juz 6 sezonów smile jest super - taki sympatyczny serial na weekendzik smile

Tiff  ja oglądałam kiedyś paulinę....wogole jak byłam młodsza jeszcze w podstawowce czy gimnazjum pamietam takie wenezuelskie tasiemce to : Zbuntowany Anioł , Marimar -dziewczyna z przedmieścia, Lus Maria, Dziki Księżyc ....oj to były czasy ...zawsze jak byłam chora i nie szłam do szkoły to leżałam w łózku i tak do 16 cały czas było co oglądać tongue

a wy jakie macie wspomnienia serialowe ...?

101

Ania1701 napisał/a:

Tiff  ja oglądałam kiedyś paulinę....wogole jak byłam młodsza jeszcze w podstawowce czy gimnazjum pamietam takie wenezuelskie tasiemce to : Zbuntowany Anioł , Marimar -dziewczyna z przedmieścia, Lus Maria, Dziki Księżyc ....oj to były czasy ...zawsze jak byłam chora i nie szłam do szkoły to leżałam w łózku i tak do 16 cały czas było co oglądać tongue

ja też wspominam te seriale, i wtedy też byłam oj młoda, młoda
Jeszcze mama miała więcej czasu, to razem wciągałyśmy te seriale.
Najlepiej to mi się kojarzy "Paulina", ale "Zbuntowany anioł" też dobry był

102

A widziałyście dziewczyny "Bayer w Bel - Air"?
Jak dla mnie to serial numer I wink
Pamiętam jak każdego dnia z utęsknieniem czekałam kiedy się zacznie...nie ważne było nic innego, tylko ten serial, hehe...
Will z Cartonem tworzyli tak śmieszny duet, że często śmiałam się do łez wink
Ich tańce i wygłupy nadawały tamu serialowi to "coś" big_smile

103

Zbutnowanego Anioła to ja wręcz kochałam smile

104

"Queer as Folk". Jeśli nie wiecie dlaczego, to weźcie nowego faceta Susan z Gotowych na Wszystko, odmłodźcie o jakieś 5 latek i wrzućcie mu do łóżka goracego blond siedemnastola. Część moze odrzucić, część się uzależni. Oglądałam też wersję brytyjską (pierwowzór), ale zarówno aktorzy jak i rozwinięcie fabuły bardziej odpowiadają mi u Jankesów.
No i soundtrack... Skindive "No more good guys", Massive Attack "Future Proof", Broken Social Scene "Lovers' Spit"... Na każdą chwilę mozna sobie  coś znaleźć.
Oprócz tego ciężko mi powiedzieć nie na propozycję obejrzenia serialu medycznego.

105

Chyba nie będę oryginalna, jeśli napiszę "M jak miłość" wink
Ale lubię także "Barwy szczęścia", z zagranicznych zaś "ER", "Grey's Anatomy", "Friends" smile

106

"Dr House", kultowy 'Twin Peaks" i oczywiście "Prison Break" - obecnie oglądam czwartą serię - jest rewelacyjna! Jeden zaskakujący zwrot akcji za drugim.:=)

107

One Tree Hill !
zakochana jestem w tym serialu!

108

Ja ostatnio zafascynowana jestem "Plotkarą"
poza tym Przyjaciele ( mogę oglądać wciąż i wciąż ) Dr House, Gotowe na wszystko, Sex w wielkim mieście, Kryminalne zagadki  Las Vegas

109

Dr Haus, M jak miłość, Brzydula, Barwy szczęścia, Sex w wielkim mieście, On ona i dzieciaki to moje:)

110

A czy ogląda ktoś Herosów??? to kolejny serial który dołączył do listy moich ulubionych... oglądam już 3 sezon i jestem pod wrażeniem...:):):):)

tak więc moje ulubione to :
1. lost
2. herosi
3. gotowe na wszystko
4. one tree hill
5. londyńczycy
6.prison break
7. brzydula

Moj Ł. ciągle mowi mi że dexter też jest mega wciągającym serialem... zobacze moze obejrze smile:):)

111

Aniu Dexter jest super serialem. Na początku bałam się trochę, bo jest tam trochę drastycznych (jak dla mnie) scen, ale generalnie serial bardzo fajny. I ze zniecierpliwieniem czekam aż nakręcą kolejny sezon Californication. Też super serial.

112

Tiff napisał/a:
Ania1701 napisał/a:

'Paulina" to ten serial gdzie były siostry bliźniaczki?

Ja uwielbiam "Gotowe na wszystko" , "Dr House", "Kryminalne zagadki Miami".

113

M jak miłość lol i brzydula big_smile tylko te oglądam a tak w ogóle nie właczam tv tongue

114 Ostatnio edytowany przez cindy (2010-12-11 23:47:08)

CSI Miami, Brzydula, Majka

115

niebieskooka11 napisał/a:
Tiff napisał/a:
Ania1701 napisał/a:

'Paulina" to ten serial gdzie były siostry bliźniaczki?

Ja uwielbiam "Gotowe na wszystko" , "Dr House", "Kryminalne zagadki Miami".

tak to o tych bliźniaczkach ;p

116 Ostatnio edytowany przez MortarChaos (2009-08-21 00:02:00)

Wspomnienia to oczywiście bardzo popularny Zbuntowany Anioł, dziki księżyc i jeszcze pamiętam Katalina i Sebastian big_smile to moje ulubione dawne smile był jeszcze jeden z Natalią Oreiro ale nie pamiętam jak się nazywał. Ona mieszkała w cyrku czy pracowała i chodziła cały czas z małpą big_smile nie pamiętam tytułu...

117

Dr House, Lost, Brzydula, a dawno temu Zbuntowany Anioł ;D

118

A mój ulubiony to "Za młoda na sukces" wink

Może nie znacie więc opis odcinka pilotażowego:

Serial opowiada historię młodej Amerykanki o imieniu Brooke, która właśnie została wyrzucona na bruk z wynajmowanego mieszkania. Nie był to najlepszy moment w jej życiu bo właśnie zaczynało padać. Brooke po chwilowym załamaniu?pogody, postanowiła się nie załamywać lecz działać. I tak pojawiły się 4 alternatywy.

I kiedy już czytelnicy forum wygodnie rozsiedli się przed komputerami poczytać co dalej postanowi Brook pojawiły się napisy końcowe smile

ciąg dalszy być może nastąpi... wink

A całkiem poważnie to:
Dr House - ze względu na samego House'a
A dawniej:
Przystanek Alaska - uuu, kultowy jak dla mnie
Graczykowie vel Buła i spóła - Paweł Wawrzecki - mistrzostwo świata. No i serial traktuje o sprawach damsko-męskich z takim przymrużeniem oka jakie lubię najbardziej
Kasia i Tomek - rewelacyjne aktorstwo i sposób realizacji
Życie jak sen - fajne klimaty
Alternatywy 4 - ach te absurdy smile

119 Ostatnio edytowany przez Sky-high-etris (2009-08-31 11:03:13)

Nie oglądam tv... :-D ale moja żona mówi, że u nas w domu to jest dobry serial pt: "Marudzący Łukasz" :-D bo często w nocy mam ochotę na batona i zawsze marudzę jak mam się ubrać gdzieś do wyjścia :-D

120

Ja uwielbiam "Dextera" smile + "Przyjaciele" i szczerze polecam polski serial "Pitbull" jest niesamowity smile

121

najwięcej oglądam seriali zagranicznych: californication, dexter, lost, heroes. z polskich lubię polsatowskie: pierwsza miłość, świat wg kiepskich. ostatnio nie mam czasu na oglądanie na żywo ale zawsze w weekend znajduję trochę czasu, włączam ipla i nadrabiam zaległości;)

122

Z archiwum X, Na Wspólnej, Gotowe na wszystko, CSI Miami, Kości
i ostatnia seria 24 godziny mi się podobała

123

Zdecydowanie "Przyjaciele" - mam wszyyyystkie sezony i obejrzane do tego conajmniej po 7 razy.
Następnie uwielbiam oglądać Chirurgów.
Teraz oglądam Zagubionych ale zaczyna denerwować mnie ten serial bo już nie ogarniam co się tam dzieje.

I chcę zabrać się za Sześć stóp pod ziemią.

Ale goooorąco polecam "Przyjaciół" najlepszy serial jaki widziałam! smile

124

Przyjaciele to już klasyk smile
ostatnio też oglądam "Wyposażonego", polecam, świetny

125

Ja wlasnie jestem po Londynczykach. Spodobal mi sie ten serial.

126

nie oglądałam, to znaczy widziałam jakieś tam urywki i niestety nie zainteresował mnie, zupełnie inaczej było z "hung", jak tylko trailer zobaczyłam to stwierdziłam, ze będzie niezłe wink

127

Ja lubie oglądać csi Ny i miami a także polska brzydule

128

Mój ulubiony to zdecydowanie House, zaraz za nim Dexter, Chirurdzy, Supernatrals

129

W niedzielę wieczorem oglądałam na TVN pierwszy odcinek serialu "Grzeszni i bogaci". Momentami myslałam, że umrę ze śmiechu. big_smile
Moja matka od lat ogląda "Modę na sukces' - brrr - ci "Grzeszni i ..."  wyglądają na pastisz tego rodzaju produkcji.

130

ja uwielbiam "Sex w wielkim mieście" mogłabym to oglądać całymi dniami smile

Posty [ 66 do 130 z 547 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » ulubiony serial

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024