Ja za to już 2 razy korzystałam z oferty biura spam i nie narzekam, pierwszy był Egipt, hotel świetny, położony tuż nad Morzem Czerwonym, nawet pamiętam nazwe Movenpick Resort, zapamiętałam bo kojarzy mi się z marką lodów, bałam się trochę Egiptu, bo wszyscy moi znajomi chorowali dość mocno z powodu problemów żołądkowych,ale ja jakoś tego uniknęłam, za radą rezydenta nie piłam herbaty, kawy itp. poprostu nic co było robione z hotelowej wody, sama mineralka, wogóle byłam pod wrażeniem pokoju, wszystko co potrzebne, czysto i super wygodne łóżko, jedzonko też ok, jestem zwolennikiem aktywnych wakacji, i tu naprawdę hotel miał wszystko żeby się nie nudzić, rano aqua fitness z przystojnym animatorem, a potem nurkowanie, nasi panowie za to wyżywali się grając w squasha. Rok temu za to wybraliśmy się na Kretę, ze względu na większe wydatki w ciągu roku, wybraliśmy tańszą ofertę, ale też z spam, wybraliśmy apartamenty, bez wyżywienia, ale nie żałujemy, bo lokalne knajpki były urocze a jedzenie poprostu boskie,jak na 3 gwiazdkowy obiekt naprawdę ładnie i czysto, co dla mnie jest najważniejsze, był basen i blisko do plaży,gorąco, słońce non stop, więc wszystko co potrzeba żeby wypocząć, wcześniej jeździliśmy nad nasze polskie morze i choć je kocham, to pogoda nie jest pewna, a cenowo wychodzi tak samo jak wycieczka za granicę z biurem podróży. Pewnie w tym roku znów wybierzemy spam, może do Portugalii, do końca marca jest zniżka 10 % w ofercie first minute, więc może warto już teraz coś zarezerwować.