Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 471 472 473 474 475 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30,681 do 30,745 z 31,052 ]

30,681

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

:*

Zobacz podobne tematy :

30,682

Tom94 napisał/a:
kardamon napisał/a:

Obawiam się, że to prawda. Ze mną o piłce się nie pogada hmm

Domyślam się że boks to też nie twoja bajka?

No niestety nie hmm

Aenima napisał/a:

Wiecie, chyba muszę znaleźć dobry lek na bezsenność, mleko, melisa, miód, 50 twarzy greya ...

Najlepiej, byłoby wyłączyć emocje i myśli przyciskiem "On - Off" neutral

ObietnicaPoranka napisał/a:

Jestem z Was dumna cool. Nie było mnie tu przez 6 dni, a Wy zdążyliście już przeskoczyć na następną stronę cool

Taak, my też tongue

Ja wtedy też, ale niestety nie można się wyspać na zapas yikes

A wiesz, że masz rację?
Chociaż ostatnio ta wiosna zaczęła mnie jednak jakoś rozbudzać yikes

Tak, wiem. Tylko sam mam problem żeby taki punkt znaleźć. Ale cóż, dzisiaj podobno był ostatni dzień dobrej pogody, więc cieszmy się nim wink

Koniecznie to przeczytajcie: http://www.netkobiety.pl/t83580.html

lol

A wiesz, że w mojej rodzinie też dość często tak się mówiło w kontekście znajomych, sąsiadów?

Metyl, będziesz miał dwa ptaszki do wyboru wink

30,683

No powiem Ci że ciężki wybór, Pepe też jest kuszący. lol

30,684

kardamon napisał/a:

A wiesz, że w mojej rodzinie też dość często tak się mówiło w kontekście znajomych, sąsiadów?

A ja nawet nie wiem, czy w mojej też yikes. Ale chyba nie, bo nie kojarzę. No, ale to co znaczył dobry mąż i żona? W sensie taki, który dużo zarabia i taka, która dobrze gotuje i ładnie sprząta?
Spotkałam kiedyś kolegę, który mi powiedział, że nasz kolega ma dobrą pracę. Do tej pory nie wiem, na czym to dokładnie polega sad.

Metyl napisał/a:

Pepe jest dziwolągiem! Jej, jestem jak Pepe yikes

30,685

A u mnie nie mówią takich rzeczy big_smile dobre małżeństwo? Wzajemny szacunek i takie tam.
Ale co ja tam wiem wink

30,686

Tu na podstawie muzyki określą Waszą osobowość: http://filing.pl/uda-nam-sie-okreslic-twoja-osobowosc-na-podstawie-muzyki-jaka-lubisz/

Jesteś drażliwym introwertykiem!
Lubisz ostrą i agresywną muzykę. Jesteś raczej powściągliwy i zamknięty w sobie, ale za to niezwykle inteligentny i spostrzegawczy. Nie masz cierpliwości do ignorancji i głupoty ludzi, którzy wykorzystują innych. Cenisz sobie możliwość pełnej kontroli swojego życia i wyborów - nienawidzisz kiedy ktoś próbuje Ci coś narzucić. Niezależność jest dla Ciebie najważniejsza!

Czy drażliwym introwertykiem to nie wiem, ale to, co wyróżnione jest prawdziwe jak chyba nic innego w tych testach cool

30,687

Które miasto pasuje do Waszej osobowości: http://filing.pl/ktore-miasto-na-swiecie-najlepiej-pasuje-do-twojej-osobowosci/

Guarujá, Brazylia
Brazylia słynie z wielu niesamowitych miejsc, jednak Guarujá jest wyjątkowa dlatego, że życie toczy się tutaj 24/7. Jako, że Ty uwielbiasz imprezować, bogate życie nocne tej miejscowości z pewnością Cię nie zawiedzie. Na pogodę też z pewnością nie będziesz mógł narzekać - w końcu kochasz kiedy jest gorąco!

yikes

30,688

Czy masz gen podróżnika: http://filing.pl/masz-w-sobie-gen-podroznika/

Jesteś urodzonym podróżnikiem!
Uwielbiasz wszelkie egzotyczne miejsca i bardzo szybko potrafisz się zaaklimatyzować. Kochasz adrenalinę jaka wiąże się z nowymi przygodami i jesteś wolnym duchem. Byłeś już w wielu miejscach, masz wspaniałe wspomnienia, ale czeka Cię jeszcze wiele podróży!

Kolejny prawdziwy quiz cool

30,689

Kim jesteś: http://filing.pl/jestes-bardziej-artysta-czy-naukowcem/

Masz duszę artysty!
Nieważne czy jesteś tancerzem, muzykiem, pisarzem, rzeźbiarzem czy kimkolwiek innym, w sercu jesteś prawdziwym artystą. Masz twórczy umysł i nic nie jest dla Ciebie czarno-białe. Jesteś ciekawy świata, zawsze masz mnóstwo świetnych pomysłów i nie boisz się ryzykować. Jesteś wrażliwy i nie czujesz potrzeby dopasowywania się do otoczenia. Wiesz dobrze, że bycie sobą zaprowadzi Cię w życiu naprawdę daleko!

Dzisiaj dobrze mi idzie cool

30,690

W jakim kraju byście byli szczęśliwi: http://filing.pl/w-ktorym-miejscu-na-ziemi-bylbys-najbardziej-szczesliwy/

W Brazylii!
Zdecydowanie najlepiej mieszkałoby Ci się w Brazylii! Uwielbiasz dobrą zabawę, a w Brazylii jest przecież najlepszy karnawał na świecie! Cudowna pogoda i niesamowita przyroda pozwolą Ci czuć się jak na wakacjach przez cały rok. Więc na co jeszcze czekasz? Pakuj walizki i zacznij zupełnie nowe życie!

Brazylia po raz drugi. Nie ma wyjścia, wpisuję na listę jako opcję do rozważenia smile

30,691 Ostatnio edytowany przez Tom94 (2015-04-17 04:20:27)

kardamon napisał/a:

No niestety nie hmm

Cóż, pozostaje mi jedynie zarazić was piłką i boksem, to będzie moją misją wink

No, ja już jestem naszykowany i lada moment wychodzę do roboty, oby dzisiaj był luz.
Ps: Dziewczynki, zajrzyjcie na fb smile

30,692

Czyli tylko ja i Metyl nie ujawniamy się na fb wink

Jesteś drażliwym introwertykiem! Zupełnie nie zgadli.
lady gaga legendarną wokalistką...?

Paryż, Francja
Jedno z najsławniejszych miast na Ziemi! Wspaniała architektura o bogatej historii w połączeniu z magiczną atmosferą sprawia, że Paryż jest bezkonkurencyjnym celem wszystkich turystów. Jesteś fanem mody? Witaj w jej stolicy! Twoja towarzyska natura w połączeniu z zamiłowaniem do klimatycznych miejsc sprawi, że w Paryżu poczujesz się jak w domu!

Twój gen podróżnika niedługo się ujawni!
Przygotuj paszport! Masz w sobie gen podróżnika, który wystarczy tylko odkryć. Koniecznie musisz wyjechać i przeżyć niezapomniane przygody w innym kraju! Do tej pory może nie miałeś na to czasu, ale już niedługo pojawi się na to szansa. Zacznij już pakować walizki!

Masz duszę artysty!
Nieważne czy jesteś tancerzem, muzykiem, pisarzem, rzeźbiarzem czy kimkolwiek innym, w sercu jesteś prawdziwym artystą. Masz twórczy umysł i nic nie jest dla Ciebie czarno-białe. Jesteś ciekawy świata, zawsze masz mnóstwo świetnych pomysłów i nie boisz się ryzykować. Jesteś wrażliwy i nie czujesz potrzeby dopasowywania się do otoczenia. Wiesz dobrze, że bycie sobą zaprowadzi Cię w życiu naprawdę daleko!

Zdecydowanie najlepiej mieszkałoby Ci się we Włoszech, gdzie Twoja romantyczna osobowość w końcu mogłaby błyszczeć! Jesteś bardzo kreatywną osobą, a tam będziesz inspirowany zapierającymi dech w piersi widokami, pysznym jedzeniem i cudownymi ludźmi. Włochy to kraj dla Ciebie! Na co jeszcze czekasz? Pakuj walizki i rozpocznij zupełnie nowe życie!
Oj, nie, ta kultura mnie kręci.

30,693

white.pearl napisał/a:

Ja też nie,tzn konto mam i używam,ale z nikim stąd nie piszę przez fb.

30,694

theonlyone napisał/a:
white.pearl napisał/a:

Mnie chodziło o to, że nie wrzucam swoich zdjęć na fb. Mam tam avatar.

30,695 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-04-17 18:04:16)

Metyl napisał/a:

Pepe był erotomanem lol

kardamon napisał/a:

A ja nawet nie wiem, czy w mojej też yikes. Ale chyba nie, bo nie kojarzę. No, ale to co znaczył dobry mąż i żona? W sensie taki, który dużo zarabia i taka, która dobrze gotuje i ładnie sprząta?
Spotkałam kiedyś kolegę, który mi powiedział, że nasz kolega ma dobrą pracę. Do tej pory nie wiem, na czym to dokładnie polega sad.

Moim zdaniem odnosiło się to głównie do osób pracowitych, zaradnych, potrafiących sobie poradzić w każdej sytuacji. Będących takim prawdziwym wsparciem dla drugiego. Ale skłamałbym, gdyby nie chodziło tam też o pieniądze, czy pochodzenie. Ogólnie to jest jedno z tych pojęć, które można dosyć dowolnie interpretować.

Tom94 napisał/a:
kardamon napisał/a:

No niestety nie hmm

Ja nie wiem, czy to w ogóle jest możliwe w moim przypadku tongue Ale próbuj, próbuj.

Jesteś drażliwym introwertykiem!
Lubisz ostrą i agresywną muzykę. Jesteś raczej powściągliwy i zamknięty w sobie, ale za to niezwykle inteligentny i spostrzegawczy. Nie masz cierpliwości do ignorancji i głupoty ludzi, którzy wykorzystują innych. Cenisz sobie możliwość pełnej kontroli swojego życia i wyborów - nienawidzisz kiedy ktoś próbuje Ci coś narzucić. Niezależność jest dla Ciebie najważniejsza!

Lhasa, Tybet
Malownicze i spokojne miasteczko, stworzone idealnie dla Ciebie! Jesteś typem zamyślonego, ceniącego spokój i równowagę człowieka. Potrzebujesz miejsca, w którym bez problemu będziesz mógł pracować w skupieniu i ciszy. Dodatkowym atutem są oczywiście niesamowite widoki, ale to chyba oczywiste!

Wychodzi na to, ze tylko klasztor przede mną yikes

Jesteś urodzonym podróżnikiem!
Uwielbiasz wszelkie egzotyczne miejsca i bardzo szybko potrafisz się zaaklimatyzować. Kochasz adrenalinę jaka wiąże się z nowymi przygodami i jesteś wolnym duchem. Byłeś już w wielu miejscach, masz wspaniałe wspomnienia, ale czeka Cię jeszcze wiele podróży!

Masz umysł naukowca!
W życiu zawsze kierujesz się logicznym myśleniem, dbasz o szczegóły i jesteś niezwykle inteligentny. Zawsze jesteś ciekawy jak wszystko działa i próbujesz sam tworzyć nowe rzeczy. Najwięcej satysfakcji przynosi Ci rozwiązywanie problemów, które mają tylko jedno możliwe rozwiązanie. Uwielbiasz nowe technologie i innowacje.

Wiedziałem wink

W Indiach!
Zdecydowanie najlepiej żyłoby Ci się w Indiach! W końcu będziesz miał czas dla ukochanej osoby i będziesz mógł cieszyć się życiem. Na nowo odkryjesz swoją duchowość, pomimo odmiennej religii poczujesz obecność jakiejś siły wyższej. Indie to idealny kraj dla Ciebie, więc na co jeszcze czekasz? Pakuj walizki i zacznij zupełnie nowe życie!

I znów ta duchowość yikes

Edit:
No i wyjście dzisiaj na kurs szlag trafił sad Tak to jest, jak nie ma się stałej partnerki...

Edit2:

To macie test: http://deser.pl/deser/13,83251,5174,Jaka-postacia-z-KLANU-jestes---PSYCHOTEST-.html

Jerzy Chojnicki: Masz za sobą bogatą przeszłość. Płyniesz przez życie niesiony mocnymi prądami. Zarówno w życiu zawodowym, jak i miłosnym. Kiedy zajdzie taka potrzeba, bronisz najbliższych z siekierą w ręku. Jesteś jak wilk, również w biznesie. Masz też fantazję - nie każdy zdecydowałby się trzymać wielbłąda w ogródku!

yikes

30,696 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-17 18:40:51)

Co za dziwny dzień yikes

Tom94 napisał/a:
kardamon napisał/a:

No niestety nie hmm

Ps: Dziewczynki, zajrzyjcie na fb smile

Mnie nie zarazisz.
Zajrzałam i nic nie zobaczyłam yikes

theonlyone napisał/a:
white.pearl napisał/a:

My tam dość intensywnie piszemy. Gdy nas nie ma tu, to jesteśmy tam. Właściwie teraz też jesteśmy tam yikes

white.pearl napisał/a:
theonlyone napisał/a:
white.pearl napisał/a:

Mnie chodziło o to, że nie wrzucam swoich zdjęć na fb. Mam tam avatar.

W moim życiu fb zajmuje dość ważne miejsce - tam załatwiam większość spraw prywatnych, część służbowych, tam mam przegląd książek, artykułów, muzyki, filmów. To jest dla mnie jak taki trzepak osiedlowy, przy którym spotykają się znajomi z różnych miejsc.
Nawet ostatnio poznałam tam panów, dzięki którym poznałam pana, który pomoże mi zrealizować moją fantazję cool

kardamon napisał/a:

1. Pepe był erotomanem lol

2. Moim zdaniem odnosiło się to głównie do osób pracowitych, zaradnych, potrafiących sobie poradzić w każdej sytuacji. Będących takim prawdziwym wsparciem dla drugiego. Ale skłamałbym, gdyby nie chodziło tam też o pieniądze, czy pochodzenie. Ogólnie to jest jedno z tych pojęć, które można dosyć dowolnie interpretować.

3. W Indiach!
I znów ta duchowość yikes

4. To macie test: http://deser.pl/deser/13,83251,5174,Jaka-postacia-z-KLANU-jestes---PSYCHOTEST-.html

Jerzy Chojnicki:

1. To mi się trafiło yikes

2. No z pierwszym i drugim zdaniem bym się zgodziła. Bo to chodzi ogólnie o to poczucie bezpieczeństwa, którego potrzebuję. Ale to pochodzenie, to znaczy, że np. ktoś z rodziny lekarskiej czy prawniczej jest bardziej wartościowy niż ktoś z robotniczej? Czy raczej o to, że np. dzieci alkoholików są mniej pożądane niż dzieci ludzi umiarkowanie pijących lub wcale?

3. Jedź do Indii, będziemy do Ciebie jeździć na zloty. A ja Was zaproszę do Brazylii big_smile

4. Też jestem Jerzym, choć zaznaczyłam, że chcę mieć basen w ogrodzie yikes. A oni tam naprawdę w tym serialu mają wielbłąda?

30,697

kardamon napisał/a:

No i wyjście dzisiaj na kurs szlag trafił sad Tak to jest, jak nie ma się stałej partnerki...

Stała partnerka niczego nie gwarantuje. Najlepiej mieć kilka niestałych, wtedy któraś zawsze będzie mogła cool

30,698

Co za dziwny dzień yikes

Czemu?

1. To mi się trafiło yikes

2. No z pierwszym i drugim zdaniem bym się zgodziła. Bo to chodzi ogólnie o to poczucie bezpieczeństwa, którego potrzebuję. Ale to pochodzenie, to znaczy, że np. ktoś z rodziny lekarskiej czy prawniczej jest bardziej wartościowy niż ktoś z robotniczej? Czy raczej o to, że np. dzieci alkoholików są mniej pożądane niż dzieci ludzi umiarkowanie pijących lub wcale?

3. Jedź do Indii, będziemy do Ciebie jeździć na zloty. A ja Was zaproszę do Brazylii big_smile

4. Też jestem Jerzym, choć zaznaczyłam, że chcę mieć basen w ogrodzie yikes. A oni tam naprawdę w tym serialu mają wielbłąda?

1. No przynajmniej zabawnie było wink Ale swoją droga, nie zauważyłem, żebyś rzucała się na każdego kogo spotkasz yikes

2. Powiem Ci, że tak to niestety wygląda. Zdarzało mi się słyszeć, że X wybrała sobie źle, bo Y pije.

3. Nie wiem szczerze mówiąc... Ganges jest brudny tongue

4. Wiesz, że nie wiem? yikes Dawno tego nie oglądałem...

30,699 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-04-17 19:40:50)

kardamon napisał/a:

Stała partnerka niczego nie gwarantuje. Najlepiej mieć kilka niestałych, wtedy któraś zawsze będzie mogła cool

Żadna z niestałych nie może (tak, było ich więcej)... Ale daj mi żyć złudzeniami, nooo... Zwłaszcza dzisiaj...

Idę ćwiczyć. A później chyba zacznę "Grę o tron" oglądać yikes

30,700

Ja już widziałam te pierwsze 4 odcinki wink

Ten ostatni test mnie zabił normalnie, padłam ze śmiechu, co chwila tylko absolutnie i koniaczek, a ta aktorka od koniaczku to ponoć alkoholiczka tak na marginesie. Takie ciekawostki to mi moja skarbnica wiedzy o polskich celebrytach przekazuje, czyt. moja rodzicielka.
Wiecie co mi wyszło? Bożenka!
Typowa cicha woda. Zgrywasz grzeczne i posłuszne dziecko, ale kiedy nikt nie patrzy, potrafisz pokazać rogi. Jesteś wewnętrznie rozdarta między chęcią korzystania z życia a konserwatywnym wychowaniem. Lubisz się zabawić, a jednocześnie cenisz tradycyjne wartości.

"bożesz ty mój!"

30,701

Ten wątek potwierdza moją teorię - do łóżka przed pierwszą randką, bo później takie dziwactwa wychodzą: http://www.netkobiety.pl/t83684.html

A ten mi się podoba: http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?pid=2459191#p2459191

30,702

kardamon napisał/a:

Pepe był erotomanem lol

No właśnie dlatego. :>

30,703

Ten wątek potwierdza moją teorię - do łóżka przed pierwszą randką, bo później takie dziwactwa wychodzą: http://www.netkobiety.pl/t83684.html

Ewidentny troll, toż to opowiadanie, ktoś siedzi teraz przed monitorem z popcornem i ma ubaw.

30,704

white.pearl napisał/a:

"bożesz ty mój!"

Wypijmy za to trochę czaju i koniaczku cool

Ty się śmiejesz, ale w mojej rodzinie bożesz ty mój z załamaniem rąk weszło do powiedzonek rodzinnych, tak samo jak "to może ja czaju zaparzę", jak się nie wie co powiedzieć wink

30,705

white.pearl napisał/a:

Ja już widziałam te pierwsze 4 odcinki wink

Ten ostatni test mnie zabił normalnie, padłam ze śmiechu, co chwila tylko absolutnie i koniaczek, a ta aktorka od koniaczku to ponoć alkoholiczka tak na marginesie. Takie ciekawostki to mi moja skarbnica wiedzy o polskich celebrytach przekazuje, czyt. moja rodzicielka.
Wiecie co mi wyszło? Bożenka!
Typowa cicha woda. Zgrywasz grzeczne i posłuszne dziecko, ale kiedy nikt nie patrzy, potrafisz pokazać rogi. Jesteś wewnętrznie rozdarta między chęcią korzystania z życia a konserwatywnym wychowaniem. Lubisz się zabawić, a jednocześnie cenisz tradycyjne wartości.

"bożesz ty mój!"

No właśnie dobrze, że chyba nikomu Rysio nie wyszedł wink "Bożesz ty mój" to niemal kultowy tekst big_smile

Ten wątek potwierdza moją teorię - do łóżka przed pierwszą randką, bo później takie dziwactwa wychodzą:

Ano właśnie.

Metyl napisał/a:
kardamon napisał/a:

Pepe był erotomanem lol

No właśnie dlatego. :>

Że też mi to do głowy nie przyszło tongue

30,706

1. Może dobrze się z tym kryję? yikes

2. Nie no ok, ale ja się zgadzam z tym, że mąż, który pije, to bardzo zły mąż. Ale czy jeśli jego rodzice piją, to jego to automatycznie przekreśla?

3. Nie narzekaj, z przeznaczeniem się nie dyskutuje wink

4. Ja też nie - to co? Maraton na majówce? Możemy zacząć już po drodze yikes

1. Niezła jesteś wink

2. Nie, ale zwłaszcza na wsiach to rzutuje od razu na całą rodzinę. Stereotypy - co poradzisz?

3. Oki

4. No nie wiem, aż tyle jechać nie będziemy tongue

Nie, nie, złudzenia to zło, a poli w każdej sprawie się sprawdza smile

Nie mów nawet hmm

30,707

white.pearl napisał/a:

Ty się śmiejesz, ale w mojej rodzinie bożesz ty mój z załamaniem rąk weszło do powiedzonek rodzinnych, tak samo jak "to może ja czaju zaparzę", jak się nie wie co powiedzieć wink

A mycie rączek? Ja zawsze myję rączki przed jedzeniem yikes

kardamon napisał/a:

1. Niezła jesteś wink

2. Nie, ale zwłaszcza na wsiach to rzutuje od razu na całą rodzinę. Stereotypy - co poradzisz?

3. Oki

4. No nie wiem, aż tyle jechać nie będziemy tongue

5. Nie mów nawet hmm

1. No nie? yikes

2. Niestety nic hmm

4. Dlatego po drodze zaczniemy - każdy obejrzy jakąś część, a później sobie streścimy. To będzie jak opracowywanie zagadnień przed egzaminem yikes

5. To niemal złota rada - wiele kobiet zapewni Ci szczęśliwe i dostatnie życie cool

30,708

Obietnico, tylko morał tej historii jest taki, że ja haremu nie chcę neutral

30,709

Kardamonie - oj tam, od przybytku głowa nie boli wink

30,710

Ehh no niestety jakoś widzę, że zostałem tu olany tongue heh no szkoda. smile

Ale miło poczytać o czym piszecie. smile

30,711

Ale to nie jest temat randkowy. wink

30,712 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-18 13:04:43)

Pewnie, że nie randkowy. My tu od dawna w związkach jesteśmy, niektórzy nawet małżeńskich, a Kardamon to nawet ma harem cool

A moje życie nabrało jeszcze szybszego tempa yikes

Która piosenka została napisana o tobie? : http://filing.pl/ktora-piosenka-zostala-napisana-o-twoim-zyciu/

Jesteś prawdziwą duszą towarzystwa! Gdziekolwiek się nie pojawiasz, poprawisz humor wszystkim dookoła. A to wszystko dzięki temu, że kipisz energią i pozytywnym nastawieniem do życia. Łatwo nawiązujesz nowe przyjaźnie i bez problemu przyciągasz do siebie ludzi.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OPf0YbXqDm0[/youtube]

cool

30,713

To co najbardziej cenisz w życiu to przyjaźń. Jesteś oddanym przyjacielem, któremu można ufać i wszyscy wiedzą, że nigdy nie odmówisz pomocy. Każdą wolną chwilę spędzasz z przyjaciółmi, korzystając ze swojej młodości i dobrze się bawiąc. To właśnie te momenty są dla Ciebie bezcenne.
See You - Wiz Khalifa feat. Charlie Puth)
jakiś rapowy shit z fast and furious 7, więc nawet nie wklejam

30,714

Taaak, to chyba muszę iść do tego haremu tongue

Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars

Jesteś prawdziwą duszą towarzystwa! Gdziekolwiek się nie pojawiasz, poprawisz humor wszystkim dookoła. A to wszystko dzięki temu, że kipisz energią i pozytywnym nastawieniem do życia. Łatwo nawiązujesz nowe przyjaźnie i bez problemu przyciągasz do siebie ludzi.

Chyba ten test jest coś nie teges... hmm

30,715

ToMiSlaV napisał/a:

Ehh no niestety jakoś widzę, że zostałem tu olany tongue heh no szkoda. smile

Ale miło poczytać o czym piszecie. smile

Chcesz to się włącz, a nie cuduj.

Four Five Seconds  - Rihanna
Najważniejsza w Twoim życiu jest dobra zabawa! Uwielbiasz imprezować i nie ma weekendu kiedy siedziałbyś w domu. Jesteś zdanie, że młodość jest po to, aby się wyszaleć i chcesz to w pełni wykorzystać. Bo przecież jak nie teraz to kiedy?  cool

30,716

30,717

Jeeej.. jakie pustki, gdzie wy? Niech nie umiera ten wątek!
Niedługo majówka, której mogę wam tylko pozazdrościć. Spakowani?
Ja wreszcie oddycham, spokojem, to lubię. Niestety tylko do poniedziałku, bo czas wziąć się za sesję=naukę. Już mnie przeraża ogrom materiału chociaż staram się myśleć o tym, że mam jednak jeszcze te dwa dni swobody wink
Poza tym ostatnio tknęła mnie taka myśl, czy kalkulujemy związki. Mam na myśli to, czy sie nam to opłaca. Jakkolwiek by głupio to nie zabrzmiało, to jednak niestety chyba tak jest. Przykładowo masz wybór między dwiema osobami. Pan nr. 1. ma wszystko, pracę, świetlaną przyszłość, znajomych, jest zdrowy i rezolutny, do tego miły, nie ma nałogów, jego wady są do ogarnięcia, w sumie to nawet dodają smaczku. Pan nr. 2 natomiast bez niczego, jak to mówią goły i wesoły. Bez pracy, bez szkoły, bez perspektyw, z problemami zdrowotnymi, do tego nie do końca zachowuje się tak, jak przystałoby, z nałogiem. I chociaż ciągnęłoby nas do Pana nr. 2 to czy mimo wszystko w ostatecznym rozrachunku nie wybrałybyśmy jednak Pana nr. 1? Nawet jesli nie byłoby tej sławetnej iskry? Kiedy rozsądek bierze górę nad uczuciami..albo czy w ogóle uczucia kiedykolwiek biorą górę nad czymkolwiek. Pamiętam Obietnica pisała kiedyś o wyborze partnera z rozsądku, że tak byłoby fajniej i lepiej, zdrowiej i może faktycznie tak jest, w pewnym momencie, że wybieramy to, co dla nas wygodne, nawet kosztem tzw. wielkiej miłości, tylko czy to dobre? Wygoda za uczucie, śmiesznie brzmi, ale jakże realnie. Nawet jesli zainwestujemy swój czas, uczucia, pieniądze, czy zamiast związku z takim Panem nr. 2 gdzie uczucie jest, nie stanie się człowiek matką, niańką, zamiast partnerką? W ogóle czy ktoś może się zmienić, swoje życie, tak, zeby pasował do tego życia, które mamy. I w ogóle jak już mamy coś, co pasuje, to warto ryzykować porażkę?
Lepiej napiję się kawy.. wink

30,718 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-25 13:54:06)

Siostruniu, bo my się na fb przerzuciliśmy i stąd już sobie poszliśmy.

A co do wyboru? Nie, z głową warto wybierać, nie z rozsądku. Wybierać człowieka, który ma nam coś do zaoferować i który jest chętny przyjąć naszą ofertę. Od którego nie oczekujemy, że się dla nas zmieni i który nas nie chce zmieniać. Z którym po prostu jest nam dobrze i bezpiecznie. A poza tym - jeśli musisz się zastanawiać nad tym, którego wybrać, to nie wybieraj żadnego. Gdybyś naprawdę chciała z którymś z nich być, to nie miałabyś dylematu.

30,719

ochh szkoda... a ja tak się stęskniłam. a to na fb coś takiego jak forum zrobiliście?

Siostra ja nie mam takiego dylematu, moja romantyczna natura by na to nie pozwoliła big_smile Tak tylko się zastanawiam, co ważniejsze w życiu. Rozsądek czy uczucia i czy w sumie i tak nie pada wszystko na rozsądek w ostateczności, bo jednak jesteśmy wygodni.
Co do zmian to ja bym oczekiwała zmian w jakimś tam stopniu jednak, bo każdy człowiek wady ma, a jak jest leniem i nie chce z tym nic zrobić, to jeszcze gorzej.

W ogóle ostatnio wpadłą mi w ucho ta piosenka smile

30,720

No zrobiliśmy i tu już raczej nie wrócimy tongue. Chcesz, to tam do nas dołącz wink

Co w życiu ważniejsze? Życie zgodnie ze sobą i realizowanie swoich potrzeb. A zmian nie prawa od nikogo oczekiwać ani wymagać - albo akceptujesz człowieka, jakim jest, albo nie.

30,721

Napisz mi na maila gdzie i jak mam was znaleźć smile

Moim zdaniem postawa 'jestem jaka jestem' nie jest dobra, oznacza, że nic się ze sobą nie robi, lenistwo albo narcyzm. Zmiany nie powinny kojarzyć się ze złem, jeśli ktoś jest chorobliwym zazdrośnikiem, a ta druga osoba oczekuje w tym zmiany, bo nie da się żyć, wyjdzie to na dobre nie tylko jej, ale i nam, a już na pewno związek się poprawi.

30,722

Lovelko, no widzisz, sam ze sobą pisał tutaj nie będę yikes Chociaż, jakby tak spojrzeć na to z innej strony... tongue

Akceptacja drugiej osoby to kolejny temat rzeka. Bo przecież w bliższej relacji nie chodzi o to, żeby kogoś na siłę zmieniać. Owszem, wady niwelować trzeba. Ale próba dopasowania kogoś pod siebie... hmm

30,723 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-26 11:45:11)

Siostruniu, najpierw musisz zostać moją znajomą, a dopiero później będę mogła Cię dodać do grupy. Znaleźć się nie da, bo grupa jest tajna.

A no właśnie dopasować na siłę się nie da. Jeśli ktoś jest chorobliwym zazdrośnikiem, to nie jest to człowiek dla mnie. Koniec.
Jeśli "ta druga osoba oczekuje w tym zmiany, bo nie da się żyć" - to po co być w związku, w którym się nie da żyć? yikes
A egoizmem właśnie jest, moim zdaniem, postawa: "chcę z tobą być, ale zaakceptuję cię, gdy zmienisz w sobie to i to". Bzdura. Dostajemy człowieka jako gotowy produkt różnych zdarzeń i albo go bierzemy w takim wydaniu, albo nie. Jeśli on chce coś w sobie zmieniać, to go wspieramy. Ale absolutnie nie mamy prawa tego wymagać i nie mamy prawa mieć pretensji o to, że nie zmienił. Stąd się biorą później takie problemy jak: "on jest taki i taki, a mnie to krzywdzi". A on/a taki/a był/a od samego początku, to my chcieliśmy, żeby ta druga strona się zmieniła, a ona dla świętego spokoju obiecywała, że się zmieni. Jeśli ktoś się wiąże z ludźmi, których potrzebuje zmieniać, to dla mnie jest to jakaś forma poczucia misji zbawiania świata. I to jest bez sensu. Związek nie polega na tym, żeby się dla siebie zmieniać czy żeby sobie konstruować człowieka idealnego. Ludzie mają wady - z tym się należy pogodzić i szukać człowieka, którego wady nie są dla nas problemem.

30,724

Coś mi się zdaje że robicie offtopa.

30,725

Lovelka17 napisał/a:

Jeeej.. jakie pustki, gdzie wy? Niech nie umiera ten wątek!
Niedługo majówka, której mogę wam tylko pozazdrościć. Spakowani?
Ja wreszcie oddycham, spokojem, to lubię. Niestety tylko do poniedziałku, bo czas wziąć się za sesję=naukę. Już mnie przeraża ogrom materiału chociaż staram się myśleć o tym, że mam jednak jeszcze te dwa dni swobody wink
Poza tym ostatnio tknęła mnie taka myśl, czy kalkulujemy związki. Mam na myśli to, czy sie nam to opłaca. Jakkolwiek by głupio to nie zabrzmiało, to jednak niestety chyba tak jest. Przykładowo masz wybór między dwiema osobami. Pan nr. 1. ma wszystko, pracę, świetlaną przyszłość, znajomych, jest zdrowy i rezolutny, do tego miły, nie ma nałogów, jego wady są do ogarnięcia, w sumie to nawet dodają smaczku. Pan nr. 2 natomiast bez niczego, jak to mówią goły i wesoły. Bez pracy, bez szkoły, bez perspektyw, z problemami zdrowotnymi, do tego nie do końca zachowuje się tak, jak przystałoby, z nałogiem. I chociaż ciągnęłoby nas do Pana nr. 2 to czy mimo wszystko w ostatecznym rozrachunku nie wybrałybyśmy jednak Pana nr. 1? Nawet jesli nie byłoby tej sławetnej iskry? Kiedy rozsądek bierze górę nad uczuciami..albo czy w ogóle uczucia kiedykolwiek biorą górę nad czymkolwiek. Pamiętam Obietnica pisała kiedyś o wyborze partnera z rozsądku, że tak byłoby fajniej i lepiej, zdrowiej i może faktycznie tak jest, w pewnym momencie, że wybieramy to, co dla nas wygodne, nawet kosztem tzw. wielkiej miłości, tylko czy to dobre? Wygoda za uczucie, śmiesznie brzmi, ale jakże realnie. Nawet jesli zainwestujemy swój czas, uczucia, pieniądze, czy zamiast związku z takim Panem nr. 2 gdzie uczucie jest, nie stanie się człowiek matką, niańką, zamiast partnerką? W ogóle czy ktoś może się zmienić, swoje życie, tak, zeby pasował do tego życia, które mamy. I w ogóle jak już mamy coś, co pasuje, to warto ryzykować porażkę?
Lepiej napiję się kawy.. wink

Hej,więc moim zdaniem,im człowiek starszy,tym bardziej racjonalnie myśli,a coraz mniej uczuciowo,dlatego też czym później,tym trudniej znaleźć partnera,gdyż już wiemy kogo/czego szukamy u potencjalnego partnera....

30,726 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-04-28 12:07:03)

Gdyby było Obietnico tak, jak mówisz, to po 1. ludzie by się nie zmieniali, a zmieniają ciągle, pod różnymi względami i z różnych powodów/doświadczeń, a po 2. można by zakończyć związek z powodu 1 wady, którą ma człowiek, a której nie tolerujemy. znowu postawa 'jestem jaki jestem i koniec', która nic nie daje i nic nie wnosi. No, ale ile ludzi, tyle podejść do życia. I dobrze, przynajmniej jest coś ciekawego w tej różnorodności wink
Poza tym Only chyba masz trochę racji, gdzieś już później jest właśnie ta kalkulacja bardziej, niż chęć porwania się tylko ze względu na odczucia. Wątpię tylko czy suma sumarum jest to dla nas dobre. A skoro mówisz, że łączy to się z wiekiem, to może i fajnie byłoby mieć ciągle te 20 lat wink
Coś jak w tej weselnej przyśpiewajce... tongue

A tak poważniej, uwielbiam tą piosenkę, można powiedzieć, że mam przy niej dreszcze tongue

Kardamonie nie piszesz sam, jestem, jestem, JESTEM TU! big_smile

Man707 dobrze ci się zdaje wink

30,727

Pora na zaktualizowanie wniosków, po upływie kilku miesięcy od mojej ostatniej wiadomości w tym wątku. (Czytając dwie poprzednie strony mam wrażenie, że napiszę nie na temat - ale i tak napiszę.)
Gdyby chcieć trafić na jakąś kobietę, z którą dałoby się spędzać większą ilość czasu, warto zauważyć, że w wieku poniżej (około) 40 lat nie ma wcale takich, które by się do tego nadawały, natomiast wśród starszych jest szansa na znalezienie kilku procent - i nie jest to raczej warte wymaganego w tym celu zaangażowania.
Gdyby ktokolwiek uważał, że piszę nieprawdę - proponuję spróbować nawiązać jakieś znajomości z kobietami. Ja kiedyś próbowałem.

30,728

Gdzie spotkać wolnego mężczyznę ? Chyba na Marsie tongue, bo Ci co chodzą po tej Ziemi to strasznie nieśmiali. Ja uważam, że choćby jaki był nieśmiały mężczyzna jak chce to zagada. Dla chcącego nie ma nic trudnego.... tylko, że rzeczywistość jest zupełnie inna. Takie mamy czasy. Mężczyźni są wszędzie, tylko spotkać kogoś do związku, do życia jest ciężko...

30,729

wisienka7 napisał/a:

[...] spotkać kogoś do związku, do życia jest ciężko...

"Związki" to już przeszłość. Można je zobaczyć na przykład w książkach czy w filmach (i to lepiej fabularnych, niż dokumentalnych). Prawdziwych już nie ma.

30,730

kb napisał/a:
wisienka7 napisał/a:

[...] spotkać kogoś do związku, do życia jest ciężko...

"Związki" to już przeszłość. Można je zobaczyć na przykład w książkach czy w filmach (i to lepiej fabularnych, niż dokumentalnych). Prawdziwych już nie ma.

Dzisiaj to się nazywa układami tongue

30,731

Nie przesadzajcie, związki istnieją, popatrzcie wokół siebie ile ich jest smile

30,732 Ostatnio edytowany przez wisienka7 (2015-04-28 20:34:41)

Niestety kb i Tom 94 mają rację. Ludzie są teraz wygodni, jak nie ta to inna będzie. Po co gonić za myszą, skoro ona sama idzie do pułapki tongue po co facet ma się starać, jak może mieć każdego dnia inną sad

30,733

Niecały rok temu jedna z moich koleżanek mówiła, że "na pewno jest ktoś, kto spędzi ze mną resztę życia". Wtedy, wbrew moim przekonaniom, uznałem tę prognozę za przyjazną i pozytywną. Obecnie wydaje mi się, że to raczej zła przepowiednia. No ale najpierw musiałby i tak istnieć ktoś, z kim _ja_ chciałbym (choćby przez pewien czas) spędzić resztę życia.

30,734

ciężko faktycznie trafic na odpowiednia osobe, ale nie jest to niemożliwe. Grunt to się zbytnio nie cisnieniować i robic swoje.

30,735

wisienka7 napisał/a:

Niestety kb i Tom 94 mają rację. Ludzie są teraz wygodni, jak nie ta to inna będzie. Po co gonić za myszą, skoro ona sama idzie do pułapki tongue po co facet ma się starać, jak może mieć każdego dnia inną sad

No właśnie, to samo idzie w drugą stronę.
"Po co się starać o faceta jak milion innych o mnie zabiega?"
I póki tak jest to jestem zdania że lepiej nie angażować się uczuciowo w relacje i tyle bo jak dobrze wiemy to jak człowiek ma tą świadomość że tej drugiej stronie zależy to będzie to wykorzystywać.

30,736

Tom94 ale to wtedy nie jest miłość, jak się kogoś kocha to muszą dwie strony się starać, a nie jedna, bo wtedy to nie ma z miłością nic wspólnego tongue

30,737

wisienka7 napisał/a:

Tom94 ale to wtedy nie jest miłość, jak się kogoś kocha to muszą dwie strony się starać, a nie jedna, bo wtedy to nie ma z miłością nic wspólnego tongue

Ależ ja o tym wiem ale tak się składa że miłość pomiędzy kobietą a mężczyzną to zjawisko bardzo rzadkie.

30,738 Ostatnio edytowany przez wisienka7 (2015-04-28 22:58:38)

Tom94 jakbyś się zakochał to byś zmienił zdanie tongue

30,739

wisienka7 napisał/a:

Tom94 jakbyś się zakochał to byś zmienił zdanie tongue

Już byłem zakochany i starczy tongue

30,740

W sumie to masz rację, nie ma co się za bardzo przejmować, bo im więcej się człowiek przejmuje to tym gorzej na tym wychodzi ...:P

30,741

Lovelka17 napisał/a:

Kardamonie nie piszesz sam, jestem, jestem, JESTEM TU! big_smile

Man707 dobrze ci się zdaje wink

No to dobrze wink

wisienka7 napisał/a:

W sumie to masz rację, nie ma co się za bardzo przejmować, bo im więcej się człowiek przejmuje to tym gorzej na tym wychodzi ...:P

No i to jest dobre podejście, które absolutnie nie wyklucza próbowania smile

30,742 Ostatnio edytowany przez wisienka7 (2015-04-30 18:35:35)

Jest tu ktoś z Małopolski tongue ?

30,743

witam wasz dziewczyny tak się zastanawiam czy facet który ma 33 ma szanse poznać kogoś normalnego , bo ostatnio mam wrażenie ze liczy się kasa i to co się ma , zrobiłem kiedyś ciekawy eksperyment a mnionowicie , mam profil na sympati.pl było kilka fotek w pleneze  w tle różne szczegóły , to pisały a jak dałem photo  same takie które robiłem do zielonej karty to do tej pory żadna się nie odezwała sam już nie wiem gdzie jej szukać , czekam na odp od wasz kochane dziewczyny

30,744

Nie ma szans. Jeśli miał poznać, to poznał mając 20 lat lub mniej.

30,745

Każdy ma szanse, żeby trafić na kogoś fajnego w życiu, problem tkwi, żeby trafić, a wtedy samo się ułoży... podobno. Tak mówią: "Daleko szukacie, a blisko macie." Albo "Szczęście czai się tuż za rogiem, jakby było kieszonkowcem." Coś w tym jest. Jedni wcześniej, drudzy później się poznają. Podobno na miłość nigdy nie jest za późno (marne pocieszenie) wink

"Najlepsze rzeczy spotykają nas w najmniej spodziewanym momencie..."

Posty [ 30,681 do 30,745 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 471 472 473 474 475 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024