Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 470 471 472 473 474 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30,616 do 30,680 z 31,052 ]

30,616

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Bezsennośc zabija powoli yikes

Zobacz podobne tematy :

30,617

Aenima napisał/a:

Też nie możesz spać? tongue

30,618

kardamon napisał/a:

To nieźle wink Ja specjalnie nie miałem nawet ochoty na nic.

A to ja się martwiłam o mój trening przed naszym treningiem tongue

white.pearl napisał/a:

Tak, Obietnico, już wszystko ok, dzięki, że pytasz smile

No to super cool

Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:

Też nie możesz spać? tongue

Ech ludzie, co Wy tam wiecie o bezsenności hmm

30,619

Ja tam wiem dużo, wczoraj położyłem się dopiero o 5:30, dziś pewnie będzie podobnie hmm

30,620

Aenima napisał/a:

Bezsenność o 22:36? tongue To jeszcze film oglądałam!

30,621 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-08 15:32:09)

Wiecie co? Dzisiaj jest fajnym dniem cool
Niespodziewanie dokonała się pewna zmiana, usłyszałam coś bardzo miłego, parę razy się uśmiałam. No nieźle jest, naprawdę cool

A tu quizy:

Jaki jest styl twojej zemsty? : http://filing.pl/jaki-jest-styl-twojej-zemsty/

"Zabijasz ludzi życzliwością
Wolisz mścić się na ludziach, którzy Cię skrzywdzili, poprzez bycie lepszym człowiekiem. Albo próbujesz ich "zabić" swoją życzliwością, albo robisz wszystko co w Twojej mocy, by pokazać im jak niewiele warci są w porównaniu z Twoją pozytywną energią. Jest to bardzo dojrzały sposób radzenia sobie z ludźmi, który zawsze zapewnia Ci wygraną. Musisz mieć w sobie ogromną siłę, skoro potrafisz powstrzymać się od obrażania, wyzywania a mimo to nie pozostajesz ofiarą"

cool

Jaka historia kryje się za dniem twoich urodzin? : http://filing.pl/jaka-historia-kryje-sie-za-dniem-twoich-urodzin/

"Jesteś charyzmatyczną duszą towarzystwa
Osobowość: Jesteś inteligentny, towarzyski, charyzmatyczny, pewny siebie. Uwielbiasz być w centrum zainteresowania i cieszysz się dużą popularnością.

Rodzina: Pochodzisz z rodziny średniej wielkości, miałeś szczęśliwe dzieciństwo, a na starość będziesz otoczony masą ludzi.

Miłość: Przyciągasz do siebie osoby raczej ciche, które wolą kiedy właśnie na Tobie skupiają się światła reflektorów. Ludzie podziwiają Twoje piękno i wdzięk. Przyciągasz osoby urodzone 3, 8, 11, 21 i 29 każdego miesiąca"

Hahahaha, dobre yikes

Czy jesteś idealnym materiałem na dziewczynę? http://filing.pl/jestes-idealnym-materialem-na-dziewczyne/
i wersja dla Panów : Czy jesteś idealnym materiałem na chłopaka: http://filing.pl/jestes-idealnym-materialem-na-chlopaka/

"Z pewnością!
Jesteś idealnym materiałem na dziewczynę! Jesteś zabawna, pewna siebie i potrafisz dbać o innych. Kiedyś z pewnością uszczęśliwisz jakiegoś chłopaka!"

Tak, chyba tym, że na idealną kolację zamówię pizzę, zamiast gotować cool

30,622

white.pearl napisał/a:

Jak powrót do pracy, ludki?

A dzięki, wczoraj było nawet zabawnie - musiałem pracować pod nadzorem wink Za to dzisiaj wszystko wróciło do dawnej patologii roll A jak Twój?

ObietnicaPoranka napisał/a:
kardamon napisał/a:

To nieźle wink Ja specjalnie nie miałem nawet ochoty na nic.

A to ja się martwiłam o mój trening przed naszym treningiem tongue

Taaak, wyjdzie, że będziemy pić herbatę tongue

Tom94 napisał/a:

Ja tam wiem dużo, wczoraj położyłem się dopiero o 5:30, dziś pewnie będzie podobnie hmm

No zależy jeszcze, o której wstajesz w sumie i ile łącznie śpisz.

Wiecie co? Dzisiaj jest fajnym dniem cool
Niespodziewanie dokonała się pewna zmiana, usłyszałam coś bardzo miłego, parę razy się uśmiałam. No nieźle jest, naprawdę cool

Fajnie smile Jaka to zmiana?

Quizy:

Mistrz manipulacji
Nie mścisz się na swoich wrogach bezpośrednio. Udajesz, że nic się nie stało, ale z daleka mieszasz w ich życiu, czy to poprzez wyjawianie ich sekretów czy manipulowanie ludźmi z ich otoczenia, aby uwierzyli w pewne rzeczy o nich. Potrafisz narobić niezłego bałaganu w życiu swoich wrogów! Masz niewątpliwy dar mieszania w głowach ludziom, a to jest bardziej okrutne i skuteczniejsze od fizycznej walki. Lepiej z Tobą nie zadzierać...

yikes

Jesteś emocjonalnym marzycielem!
Osobowość: Jesteś realistą. Posiadasz inteligencję emocjonalną, jesteś bardzo spostrzegawczy, uparty i wierny. Wiesz jak postawić na swoim i bywasz porywczy.

Rodzina: Pochodzisz z rodziny średniej wielkości i od zawsze byłeś dość niezależny. W przyszłości założysz dużą rodzinę.

Miłość: Przyciągasz ludzi, którzy są twórczy, wrażliwi i spędzają dużo czasu zastanawiają się nad życiem. Wybierasz osoby, które są optymistycznie nastawione do świata, są ambitne i silnie zmotywowane. Przyciągasz osoby urodzone 1, 3, 14, 19, 22, 28 i 31 każdego miesiąca.

W tym coś jest...

Czy jesteś idealnym materiałem na chłopaka:
Tak.
Ludzie uwielbiają przebywać w Twoim towarzystwie, ale jesteś strasznie zabiegany i nie masz na nic czasu. Jeśli kiedyś będziesz chciał być idealnym chłopakiem będziesz musiał wymyślić, jak znaleźć czas na rzeczy najważniejsze w Twoim życiu.

30,623

Aenima napisał/a:

Odlotowy nie przejmuj się, tu takie offtopy są wink. Lepiej powiedz gdzie Ty jako "wolny mężczyzna" rezydujesz, to może trafisz na którąs niewiastę z wątku na ulicy big_smile

Od niewiast, wolę zdecydowanie kobiety.

30,624 Ostatnio edytowany przez Tom94 (2015-04-09 03:04:56)

kardamon napisał/a:

Przeważnie wstaję o 9 albo 10 rano czyli jakoś długo nie śpię. Dzisiaj też odczuwam bezsenność i pewnie ze snem będzie podobnie.

30,625

kardamon napisał/a:
white.pearl napisał/a:

Jak powrót do pracy, ludki?

A dzięki, wczoraj było nawet zabawnie - musiałem pracować pod nadzorem wink Za to dzisiaj wszystko wróciło do dawnej patologii roll A jak Twój?

Trochę dziwnie było wrócić do starego rytmu, ale już się przyzwyczaiłam i w pracy było fajnie smile

Zabijasz ludzi życzliwością.
True, stosuję zasadę "kill it with love".

Godfather filmem o zemście...? Pogięło ich?

Jesteś urodzonym przywódcą!
Osobowość: Uwielbiasz dowodzić, jesteś uparty, elegancki, współczujący, umiesz logicznie myśleć, troszczysz się o innych i potrafisz ich motywować.

Rodzina: Pochodzisz z małej rodziny, która wiele przeszła. W przyszłości będziesz miał dużo dzieci i wnuków. Spędzisz życie w otoczeniu kochających ludzi.

Miłość: Przyciągasz do siebie wyluzowanych, a zarazem inteligentnych ludzi, którzy wiedzą jak Cię uspokoić kiedy jesteś zestresowany. Przyciągasz osoby urodzone 3, 6, 14, 17, 24 i 30 każdego miesiąca.

Jesteś idealnym materiałem na dziewczynę! Jesteś zabawna, pewna siebie i potrafisz dbać o innych. Kiedyś z pewnością uszczęśliwisz jakiegoś chłopaka!
Tych sławnych osób i większości filmów nawet nie znałam wink

30,626

odlotowy napisał/a:
Aenima napisał/a:

Odlotowy nie przejmuj się, tu takie offtopy są wink. Lepiej powiedz gdzie Ty jako "wolny mężczyzna" rezydujesz, to może trafisz na którąs niewiastę z wątku na ulicy big_smile

Od niewiast, wolę zdecydowanie kobiety.

Och, spór o nomenklaturę? Zabawna poza, gratulacje.

A ja idę na spotkanie. yikes Za tydzień.

30,627

Tom94 napisał/a:
kardamon napisał/a:

Przeważnie wstaję o 9 albo 10 rano czyli jakoś długo nie śpię. Dzisiaj też odczuwam bezsenność i pewnie ze snem będzie podobnie.

Rzeczywiście krótko. A próbowałeś wyregulować sen melatoniną? Mój brat wypróbował i naprawdę nieźle się sprawdza.

white.pearl napisał/a:

Trochę dziwnie było wrócić do starego rytmu, ale już się przyzwyczaiłam i w pracy było fajnie smile

To super smile

Aenima napisał/a:

No widzisz, udało się smile

Za to mi jest dziś naprawdę źle...

30,628

kardamon napisał/a:

Melduj skąd się to wzięło.

30,629 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-04-09 22:26:02)

white.pearl napisał/a:
kardamon napisał/a:

Melduj skąd się to wzięło.

Opiszę Ci wszystko gdzie indziej.

I jeszcze antybiotyk nie zadziałał yikes

30,630

Co myślą o Tobie inni ludzie?
http://torun.naszemiasto.pl/quiz/815,co_mysla_o_tobie_inni_ludzie,q,t.html
Dusza towarzystwa

Prawdziwa dusza towarzystwa z Ciebie. Uwielbiasz dobrą zabawę i szybko nawiązujesz nowych znajomości. Stale jesteś w centrum uwagi, to lubisz najbardziej. Emanujesz pozytywną energią i właśnie ona przyciąga do Ciebie innych ludzi. Swoim podejściem do życia sprawiasz, że każdy chce Cię poznać. Tak trzymaj!

No proszę.

30,631

Wyniki kłizu:
Lojalny przyjaciel

Jesteś otwarty i przyjacielski. Dla tych, którzy Cię nie znają wydajesz się być sympatyczną osobą, ale też trochę tajemniczą. Nic dziwnego nie nawiązujesz zbyt szybko nowych przyjaźni. Ale kiedy już komuś zaufasz jesteś wyjątkowo oddany i lojalny. Taki człowiek jak Ty to prawdziwy skarb! Nie zmieniaj się!

Dzisiaj będę wieczorem i chcę widzieć masę postów! cool

30,632 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-04-10 18:52:05)

Aenima napisał/a:

Wiesz, że to będzie trudne? tongue

Pewny siebie luzak
Ale z Ciebie luzak! Ludzie postrzegają Cię jako pewną siebie osobę. Uwielbiasz dobrą zabawę i nie sposób się przy Tobie nie śmiać. Swoim poczuciem humoru rozbawiasz całe towarzystwo. Twoi znajomi Cię podziwiają i chcą być tacy jak Ty. Tak trzymaj!

yikes

30,633 Ostatnio edytowany przez Tom94 (2015-04-10 20:36:59)

kardamon napisał/a:

Rzeczywiście krótko. A próbowałeś wyregulować sen melatoniną? Mój brat wypróbował i naprawdę nieźle się sprawdza.

Nie, nie próbowałem. Zobaczę jeszcze czy sam z siebie sen mi nie wróci, jak nie, to trzeba będzie coś z tym zrobić.
Niby wczoraj było lepiej bo już o 2 w nocy padłem spać.

kardamon napisał/a:

Za to mi jest dziś naprawdę źle....

Opowiadaj smile

Ja dzisiaj ogólnie mam bardzo stresowy dzień, czekam na pewną decyzję w mojej sprawie i lada moment będę ją znał, oby finał był pozytywny.

30,634

Tom, to mam nadzieję, że decyzja będzie pozytywna. Daj znać, jak już coś wiedział będziesz. A historia z wczoraj... To już historia, zresztą nie bardzo chcę pisać o niej publicznie.

I wiecie co? Gorąca herbata i idę spać - chrzanić, że to piątkowy wieczór tongue

30,635

white.pearl napisał/a:

Optymista to jedyne słowo, jakie może Cię opisać. Ludzie lgną do Ciebie, bo jesteś pełny pozytywnej energii. Ciągle się uśmiechasz. Z dystansem podchodzisz do życia. To się ceni. Wytwarzasz wokół siebie aurę radości, dzięki czemu ludzie po prostu Cię lubią. Nie zmieniaj się!

Tak byście powiedzieli? Nie wierzę. tongue

30,636 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-10 20:40:38)

Aenima napisał/a:

Ja też mam parę nierealnych marzeń tongue

kardamon napisał/a:

I wiecie co? Gorąca herbata i idę spać - chrzanić, że to piątkowy wieczór tongue

Jak taka zmiana warty lol. Ja przespałam całe popołudnie yikes

Tom94 napisał/a:

Ja dzisiaj ogólnie mam bardzo stresowy dzień, czekam na pewną decyzję w mojej sprawie i lada moment będą ją znał, oby finał był pozytywny.

Trzymam kciuki!

Wiecie co? Ta wiosna miała być super, miała być przebudzeniem do życia, a wręcz nowym życiem. Wszędzie czuję jej zapach, wszędzie ją widzę. Ale wiecie co? To nie działa, zapowiedź wiosny i wszystkiego dobrego, co z nią związane okazało się ściemą - jak dobra reklama kiepskiego filmu. Taaak - u mnie dzisiaj przekrój wszystkich negatywnych nastrojów.
A i wiecie co jeszcze? Sen jest dobry - zobojętnia na wszystko.

30,637

szokujące jest dla mnie szukanie wolnych młodych panów w necie...
pozdrawiam młodych zdolnych wspaniałych ludzi szukających w necie smile
powodzenia!

30,638

Siostrunia no mam nierealne marzenia, co zrobisz big_smile

30,639

Aenima napisał/a:

A ja chyba jutro yikes

30,640

kardamon napisał/a:

Tom, to mam nadzieję, że decyzja będzie pozytywna. Daj znać, jak już coś wiedział będziesz. A historia z wczoraj... To już historia, zresztą nie bardzo chcę pisać o niej publicznie.

Też mam taką nadzieje, będę was informować na bieżąco.
A tą historię to możesz opisać na priv-ie jak chcesz.

Ps: Jak widać, znowu mam problemy ze snem, chyba jednak trzeba coś z tym zrobić.

30,641

a co to za nastroje?:) Coś enigmatycznie piszecie, nic nie wiem co się dzieje:)

Ja  się zbieram do życia, UWAGA, dziś nawet wyjdę na rower z znajomą smile
Aha dziękuję Wam za wsparcie wtedy co pisałam o panu Ł, miałyście racje że czas i zajęcia leczą wszystko, po 4 miesiącach od spotkania już całkowicie jest mi obojętny,
0 kontaktu i w ogole nie myślę prawie;-)))

30,642

white.pearl napisał/a:
Aenima napisał/a:

A ja chyba jutro yikes

Ja we wtorek jednak yikes Opowiedz! big_smile

Lejdi, mówiłam, ze tak będzie wink. Jesteś fajna dziewczyna, niewarta takiego niezdecydowanego big_smile.
Dziś taka piękna pogoda <3

30,643

Metyl napisał/a:
white.pearl napisał/a:

Optymista to jedyne słowo, jakie może Cię opisać. Ludzie lgną do Ciebie, bo jesteś pełny pozytywnej energii. Ciągle się uśmiechasz. Z dystansem podchodzisz do życia. To się ceni. Wytwarzasz wokół siebie aurę radości, dzięki czemu ludzie po prostu Cię lubią. Nie zmieniaj się!

Tak byście powiedzieli? Nie wierzę. tongue

Ja też nie? tongue

Jak taka zmiana warty lol. Ja przespałam całe popołudnie yikes

Ale plus tego jest taki, że w końcu się wyspałem cool

Wiecie co? Ta wiosna miała być super, miała być przebudzeniem do życia, a wręcz nowym życiem. Wszędzie czuję jej zapach, wszędzie ją widzę. Ale wiecie co? To nie działa, zapowiedź wiosny i wszystkiego dobrego, co z nią związane okazało się ściemą - jak dobra reklama kiepskiego filmu. Taaak - u mnie dzisiaj przekrój wszystkich negatywnych nastrojów.
A i wiecie co jeszcze? Sen jest dobry - zobojętnia na wszystko.

Dlatego moim zdaniem, nie warto się zbytnio żyłować i siłować tymi zmianami. Należy znaleźć sobie jakiś punkt zaczepienia i od tego zacząć. Zresztą, każda pora na zmiany jest dobra. Nie daj się temu smile

white.pearl napisał/a:
Aenima napisał/a:

A ja chyba jutro yikes

Aenima napisał/a:

Ja we wtorek jednak yikes Opowiedz! big_smile

To udanych spotkań smile

Tom, dzięki, sprawa trochę przyschła i na chwilę obecną tyle. Ale będę pamiętał na przyszłość smile

Lejdi, super! A pamiętasz jak Ci o tym mówiliśmy? smile Rower, właśnie. To jest to, czym powinienem dzisiaj się zająć.

Aeni, no w końcu kwiecień pokazuje swoją dobrą twarz wink

30,644

Czy ja wiem, czy dobrą? To sie okaże big_smile

30,645

kardamon napisał/a:

Rower, właśnie. To jest to, czym powinienem dzisiaj się zająć.

Dziś moje pierwsze 35km w tym roku big_smile

30,646

30,647

Aenima napisał/a:

Czy ja wiem, czy dobrą? To sie okaże big_smile

Ale ja mówiłem tylko o pogodzie smile Bo całą resztę widzę na czarno.

white.pearl napisał/a:
kardamon napisał/a:

Rower, właśnie. To jest to, czym powinienem dzisiaj się zająć.

Dziś moje pierwsze 35km w tym roku big_smile

Ładnie smile Moje niestety nie wypaliły, bo dętka, którą dziś kupiłem, ma nieodpowiedni wentyl hmm A tak się nastawiałem...

Metyl, nawet mi się podoba.

30,648

Wiedzę, że tu są wypowiedzi nie zgodne z tematem i to na 100%.

30,649

paulo71 napisał/a:

Do tematu co jakiś czas wracamy. Przez 800 stron nie da się pisać o tym samym.

30,650

już mega teskno mi za pisaniem tutaj. Tyle się dzieje a ja nie mam czasu porządnie usiąść i popisać. Ostatnio mam jakieś totalnie odjechane myśli o tym jak czas przecieka przez palce. I czy gdybym teraz kopnela w kalendarz byłabym zadowolona z tego jak minęły mi moje lata? Mimo tego że jest wiele zajebiście fajnych ludzi i sytuacji w moim życiu to wiecie że chyba i tak dochodzę do wniosku że nie wykorzystuje swojego czasu na maksa? Jakiś mega niedosyt i poczucie ze mogłabym więcej.

30,651

paulo71 napisał/a:

W gruncie rzeczy wystarczy przeczytać kilkaset pierwszych stron. Zresztą temat jest dużo bardziej złożony.

Lovelka17 napisał/a:

już mega teskno mi za pisaniem tutaj. Tyle się dzieje a ja nie mam czasu porządnie usiąść i popisać. Ostatnio mam jakieś totalnie odjechane myśli o tym jak czas przecieka przez palce. I czy gdybym teraz kopnela w kalendarz byłabym zadowolona z tego jak minęły mi moje lata? Mimo tego że jest wiele zajebiście fajnych ludzi i sytuacji w moim życiu to wiecie że chyba i tak dochodzę do wniosku że nie wykorzystuje swojego czasu na maksa? Jakiś mega niedosyt i poczucie ze mogłabym więcej.

To zaplanuj dzień sobie tak, żeby 15 minut mieć na wejście tutaj codziennie, starczy, zwłaszcza, że ostatnio praktycznie nic tu się nie dzieje. Swoją drogą, co Cię tak zajmuje?

A jeśli chodzi o niedosyt, to podobno zawsze można więcej. W dużej mierze opiera się to na wyciąganiu wniosków z własnych doświadczeń i takim planowaniu życia, żeby to czego nam brakuje zdobyć. Chyba kwestia motywacji się kłania... neutral

I żeby nie było, że nie na temat - to akurat można podciągnąć także pod relacje damsko-męskie.

30,652

Hej:) Ja rowniez poszukuje wartosciowej dziewczyny:-P na Stale:-*

30,653

Hej:) Ja rowniez poszukuje wartosciowej dziewczyny:-P na Stale:-*

30,654

Aenima napisał/a:
paulo71 napisał/a:

Do tematu co jakiś czas wracamy. Przez 800 stron nie da się pisać o tym samym.

Co Ty gadasz! My mówimy na temat między wierszami, w subtelnych aluzjach, używając metafor i neologizmów big_smile Nie każdy potrafi to dostrzec.

30,655

white.pearl napisał/a:

Co Ty gadasz! My mówimy na temat między wierszami, w subtelnych aluzjach, używając metafor i neologizmów big_smile Nie każdy potrafi to dostrzec.

Lepiej opowiedz jak tam spotkanie wink

30,656

kardamon napisał/a:
white.pearl napisał/a:

Nie doszło do niego.

30,657

Jestem rozczarowany. :x

30,658

Metyl napisał/a:

Czym?

30,659

white.pearl napisał/a:
kardamon napisał/a:
white.pearl napisał/a:

Nie doszło do niego.

U mnie doszło, ale nie pykło big_smile

30,660

Martwa cisza widzę w temacie tongue

Właśnie problem ze snem przeszedł do historii ale niestety przegiąłem w drugą stronę, spałem od 22 do 6, potem powrót do domciu i od 8 do 19 big_smile
I zamiast być wypoczętym to czuję się jak chodzący trup tongue

30,661

Tom94 napisał/a:

Właśnie problem ze snem przeszedł do historii ale niestety przegiąłem w drugą stronę, spałem od 22 do 6, potem powrót do domciu i od 8 do 19 big_smile

Zazdro big_smile a w temacie martwa cisza, bo w temacie cóż można więcej big_smile

30,662

Aenima napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Zazdro big_smile a w temacie martwa cisza, bo w temacie cóż można więcej big_smile

Mogę ci dzisiaj oddać sen, nie potrzebuję go tongue
Cóż, trzeba jakiś temacik tutaj założyć.

Kto ogląda mecz Realu? big_smile

30,663

Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Ja chcę spaćććc big_smile Randka nieudana, to chociaż sobie pośpię big_smile

30,664

white.pearl napisał/a:

Nie doszło do niego.

Przykro mi hmm

Metyl napisał/a:

Czym?

Tom94 napisał/a:

Zarzuć temat, a ożywi się wink

30,665

kardamon napisał/a:
white.pearl napisał/a:

Nie doszło do niego.

Przykro mi hmm

Metyl napisał/a:

Czym?

Tom94 napisał/a:

Kardamon dobra wróżka, matka chrzestna forum big_smile

30,666

Aenima napisał/a:
Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:

Ja chcę spaćććc big_smile Randka nieudana, to chociaż sobie pośpię big_smile

Już rzuciłem czar za pomocy którego będziesz spała długimi tygodniami tongue

kardamon napisał/a:

Zarzuciłem ale Real raczej nikogo tutaj nie przyciągnie hmm

30,667

Tom94 napisał/a:

Co za dużo to niezdrowo!

30,668

white.pearl napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Co za dużo to niezdrowo!

No wiadomo ale u mnie jest tak ze albo w ogóle nie śpię albo pół doby tongue

30,669

Jestem ze śląska. Jakby jakaś dziewczyna chciała pogadać, poznać się to chętnie pogadam. smile

Aha chciałem jeszcze dodać, że gg nie mam także najlepiej kontakt mail lub może jeśli nie chciałybyście na początku to później tel. smile 

Pozdrawiam wink

30,670

Hejka ludzie - dawno mnie tu nie było i przypuszczam że może długo nie być (choć życie płata figle). Wpadłem na chwilę z dobrą wiadomością.  Poznałem kobietę (dla ciekawych na sympatii) i jest nam tak dobrze razem że dosłownie szok smile.  Ciekawe że oboje nie jesteśmy w swoim typie i w ogóle nam to nie przeszkadza.  Jest bardzo ciekawą osobą , wystarczająco wrażliwą żebyśmy mieli wspólne tematy i wystarczająco zdecydowana żeby mnie czasem kopnąć w doopę.  Ma podobny gust muzyczny i dekoracyjny. Szeroka wiedza i chęc jej pogłębiania.  A podstawa to rozmowa i humor i zainteresowania. W telepatię nie wierzymy. Jeśli coś nie przechodzi przez gardło piszemy w sms.  Myślałem że w tym wieku i po rozwodzie nie wpada sie jak śliwka w kompot. Otóż wpada.  Wybór osoby - 80% wg inteligencji opisu 20%- nie może odrzucać zdjęcie wink . Pozdrawiam Was i życzę szczęścia.

30,671

Piotr Introwertyk napisał/a:

Hejka ludzie - dawno mnie tu nie było i przypuszczam że może długo nie być (choć życie płata figle). Wpadłem na chwilę z dobrą wiadomością.  Poznałem kobietę (dla ciekawych na sympatii) i jest nam tak dobrze razem że dosłownie szok smile.  Ciekawe że oboje nie jesteśmy w swoim typie i w ogóle nam to nie przeszkadza.  Jest bardzo ciekawą osobą , wystarczająco wrażliwą żebyśmy mieli wspólne tematy i wystarczająco zdecydowana żeby mnie czasem kopnąć w doopę.  Ma podobny gust muzyczny i dekoracyjny. Szeroka wiedza i chęc jej pogłębiania.  A podstawa to rozmowa i humor i zainteresowania. W telepatię nie wierzymy. Jeśli coś nie przechodzi przez gardło piszemy w sms.  Myślałem że w tym wieku i po rozwodzie nie wpada sie jak śliwka w kompot. Otóż wpada.  Wybór osoby - 80% wg inteligencji opisu 20%- nie może odrzucać zdjęcie wink . Pozdrawiam Was i życzę szczęścia.

Cudownie!!! Gratuluję smile

30,672

Hejka ludzie

A ja myślałem że nas zostawiłeś na amen ... No nic, gratki panie...ale to jakaś Twoja okołorówieśniczka czy dużo młodsza? wink

30,673

Which 'Looney Tunes' Character Are You?
http://www.zimbio.com/quiz/Bh0w6jQk_h9/Looney+Tunes+Character?fb_ref=Default

Tweety Bird smile I knew it.

30,674

Aenima napisał/a:

Kardamon dobra wróżka, matka chrzestna forum big_smile

wink

Tom94 napisał/a:

Obawiam się, że to prawda. Ze mną o piłce się nie pogada hmm

Gratuluję! smile I wiesz, co - niech Ci się układa jak najlepiej. Każdy zasługuje na to, żeby w końcu być szczęśliwym smile

white.pearl napisał/a:

A u mnie:

Wile E. Coyote yikes

Tak w ogóle to macie coś, czym zaraziła mnie Obietnica:

30,675

kardamon napisał/a:

Obawiam się, że to prawda. Ze mną o piłce się nie pogada hmm

Domyślam się że boks to też nie twoja bajka?

30,676

Piotrze cudownie czytać takie wiadomości! Oby jak najdłużej i jak najtrwalej wink.

Wiecie, chyba muszę znaleźć dobry lek na bezsenność, mleko, melisa, miód, 50 twarzy greya ...

30,677 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-16 11:09:11)

Jestem z Was dumna cool. Nie było mnie tu przez 6 dni, a Wy zdążyliście już przeskoczyć na następną stronę cool

Aenima napisał/a:

Siostrunia no mam nierealne marzenia, co zrobisz big_smile

No właśnie nic lol

Lejdilejdi napisał/a:

a co to za nastroje?:) Coś enigmatycznie piszecie, nic nie wiem co się dzieje:)

Ja  się zbieram do życia, UWAGA, dziś nawet wyjdę na rower z znajomą smile
Aha dziękuję Wam za wsparcie wtedy co pisałam o panu Ł, miałyście racje że czas i zajęcia leczą wszystko, po 4 miesiącach od spotkania już całkowicie jest mi obojętny,
0 kontaktu i w ogole nie myślę prawie;-)))

Lejdi, jak było na rowerze?
My to sami nie wiemy, co się z nami dzieje tongue
Czas jest dobry na wszystko smile

kardamon napisał/a:

Ale plus tego jest taki, że w końcu się wyspałem cool

Dlatego moim zdaniem, nie warto się zbytnio żyłować i siłować tymi zmianami. Należy znaleźć sobie jakiś punkt zaczepienia i od tego zacząć. Zresztą, każda pora na zmiany jest dobra. Nie daj się temu smile

Ja wtedy też, ale niestety nie można się wyspać na zapas yikes

A wiesz, że masz rację?
Chociaż ostatnio ta wiosna zaczęła mnie jednak jakoś rozbudzać yikes

paulo71 napisał/a:

I?

Lovelka17 napisał/a:

Siostruniu, takie poczucie czasami jest normalne, gdy się za dużo albo za mało dzieje w naszym życiu. Zawsze można więcej, ale czy ma to sens?

Tom94 napisał/a:

Raczej nie wink

No i super, ale napisz coś więcej smile.
Czyli potwierdza się moja teoria, że typy typami, ale jak przychodzi co do czego, to wszystkie szablony tracą wartość smile

white.pearl napisał/a:

http://www1.pictures.zimbio.com/mp/tmMulKgDiIrl.jpg

Aż nie wiem czy raczej powinnam zareagować tak lol, czy tak yikes ?

kardamon napisał/a:

Tak w ogóle to macie coś, czym zaraziła mnie Obietnica:

Cieszę się, że przypadło Ci do gustu cool

Aenima napisał/a:

Wiecie, chyba muszę znaleźć dobry lek na bezsenność, mleko, melisa, miód, 50 twarzy greya ...

Seks tongue

30,678

Koniecznie to przeczytajcie: http://www.netkobiety.pl/t83580.html

lol

30,679

http://oi62.tinypic.com/312ffhc.jpg

30,680

http://www3.pictures.zimbio.com/mp/B3fxf1nLuV8l.jpg

Oj, Metyl, chyba się nie dogadamy big_smile

Posty [ 30,616 do 30,680 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 470 471 472 473 474 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024