Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 469 470 471 472 473 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30,551 do 30,615 z 31,052 ]

30,551

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Obietnico fajny ten zestaw:)
No ja też spędzam głównie czas sama, do masowych tłumów mnie nie ciągnie i do dyskotek w tym roku już całkiem:) Tylko, że nie widzę tak szans aby coś się zmieniło jak będę cały dzień w domu albo sama na rower:/ z portali nie mam chęci się umawiać

Zobacz podobne tematy :

30,552

Niunia, mi się film bardzo podobał, jest przesadzony i wyolbrzymiony ale u tego reżysera to niemal standard. Ale generalnie kopie dupsko ostro.

30,553

Lejdilejdi napisał/a:

Obietnico fajny ten zestaw:)
No ja też spędzam głównie czas sama, do masowych tłumów mnie nie ciągnie i do dyskotek w tym roku już całkiem:) Tylko, że nie widzę tak szans aby coś się zmieniło jak będę cały dzień w domu albo sama na rower:/ z portali nie mam chęci się umawiać

A ja mam dla Ciebie radę dobrą - olej to. Po prostu, żyj. Choćbyś się starała, to i tak poznasz wtedy, kiedy najmniej się tego spodziejesz wink.

30,554

Ja staram się nie mieć związkowego podejścia do życia i mam je tylko w chwilach wahań hormonalnych tongue

30,555

Niunia, pokazywać to mogę prywatnie. tongue

A i ta sama piosenka co i Tobie mi wyszła.

30,556 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-04-04 21:08:39)

Obietnico, tak, będzie tam krem. I karmel. I w ogóle dotarło do mnie, jak karkołomne to zadanie jest big_smile

Aeni, nie to nie wink tongue

Ale ja nie jestem leśnym stworem yikes Chyba, że miasto uznaje się za dżunglę tongue

white.pearl napisał/a:
ObietnicaPoranka napisał/a:
white.pearl napisał/a:

Takich jak my, to ze świecą w ręku proponuję big_smile

Najlepiej z gromnicą wink

I święconą wodą...

Załatwione big_smile

30,557 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-04 21:13:59)

Aenima napisał/a:

Ja staram się nie mieć związkowego podejścia do życia i mam je tylko w chwilach wahań hormonalnych tongue

Oj, weź przestań. Ja ostatnio w trakcie takich wahań się poryczałam, gdy czytałam artykuł o in vitro yikes

Metyl napisał/a:

Niunia, pokazywać to mogę prywatnie. tongue

Ale co Ty chcesz nam prywatnie pokazywać? yikes

kardamon napisał/a:

Obietnico, tak, będzie tam krem. I karmel. I w ogóle dotarło do mnie, jak karkołomne to zadanie jest big_smile

Ale ja nie jestem leśnym stworem yikes Chyba, że miasto uznaje się za dżunglę tongue

Aaaa, no brzmi skomplikowanie yikes

Jak to nie jesteś? yikes

30,558

No ja też nie mam ciśnienia na związek odkąd jestem zmęczona pracą;-) Ale  dziś mi się włącza już analiza. Bo jednak będąc w tych grupach czy portalu, zawsze ktoś tam się nawinął. A teraz jak nie chodzę nigdzie to null od miesięcy...

30,559 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-04-04 21:17:59)

Jak to nie jesteś? yikes

Bo jestem czarodziejem wink Las to mogę sobie wyczarować... A właśnie!

Zobaczymy jak całość jutro wyjdzie.

Lejdi, no właśnie dlatego trzeba zluzować. Idąc gdzieś z nastawieniem na znalezienie kogoś człowiek niepotrzebnie analizuje.

30,560

30,561 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-04-04 21:18:57)

kardamon napisał/a:

Jak to nie jesteś? yikes

Lejdi, no właśnie dlatego trzeba zluzować. Idąc gdzieś z nastawieniem na znalezienie kogoś człowiek niepotrzebnie analizuje.

Ja też jestem czarodziejką big_smile Zaczarowałam świat!

Siostruniu, uwielbiam to! <3 pomęczę Was na majówie.

30,562 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-04-04 21:25:59)

Lejdilejdi napisał/a:

No ja też nie mam ciśnienia na związek odkąd jestem zmęczona pracą;-) Ale  dziś mi się włącza już analiza. Bo jednak będąc w tych grupach czy portalu, zawsze ktoś tam się nawinął. A teraz jak nie chodzę nigdzie to null od miesięcy...

No tak, ale to o to chodzi, że ktoś tam się nawinął? wink
A co do reszty to nie wiem - bo ja to nie szukam związku. Gdy się znajdzie, to będzie i tyle.

kardamon napisał/a:

A to czarodziej nie mieszka w chatce na polanie? yikes
A, bo to trzeba czekać aż się wyleży? Czy jak to się tam mówi big_smile

Aeni czym nas pomęczysz? I co lubisz?

Nie, ja mieszkam w mieście big_smile

No Carry on my Wayward Son, to piosenka o mnie cool

30,563

No, pieśń jest piękna! Słucham jej już trzeci raz pod rząd!

30,564 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-04-04 21:30:58)

Aenima napisał/a:

Połączymy dwie szkoły magii cool

Niekoniecznie. Ja to na bagnach szaleństwa raczej tongue

Niee, ale muszę całość przygotować na ostatnią chwilę wink

30,565

Ale co Ty chcesz nam prywatnie pokazywać? yikes

Nie nam tylko Tobie. tongue

30,566

kardamon napisał/a:
Aenima napisał/a:

Połączymy dwie szkoły magii cool

Niekoniecznie. Ja to na bagnach szaleństwa raczej tongue

Niee, ale muszę całość przygotować na ostatnią chwilę wink

Nooo, połączymy, połączymy cool
1 maja jest moje pogańskie święto, trzeba pić! I się bawić big_smile.

30,567

Aenima napisał/a:

Nooo, połączymy, połączymy cool

To załatwione cool Będzie zabawa wink

To tak tematycznie - najlepszego na Święta smile I dobranoc, przy okazji.

https://tapetyzlaskami.files.wordpress.com/2008/03/wielkanoc-1.gif?w=500

30,568

Ja już nie mogę jeść...  a nawet dobrze świąt nie zaczęłam. hmm Dobranoc! tongue

30,569

Aenima napisał/a:

A wiecie, że my 30 możemy odhaczyć jedno święto yikes. Noc Walpurgii cool

30,570

Aenima napisał/a:

Nooo z 1/2 maja jest Beltaine wink

30,571

Aenima napisał/a:

Ja już nie mogę jeść...  a nawet dobrze świąt nie zaczęłam. hmm Dobranoc! tongue

Ja też...!

Zauważyliście, że wróciliśmy na wątek? Lejdi, masz na nas dobry wpływ smile

30,572

Aenima napisał/a:

Noooo, jeszcze święto pracy, flagi i konstytucji. Nie zabraknie okazji do toastów wink

30,573

No, Lejdi jak taka dobra wróżka wątku cool

30,574

No, Lejdi jak taka dobra wróżka wątku cool

Co nie? Lejdi, przychodź częściej! big_smile

30,575 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-04 22:22:19)

30,576 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-05 00:43:03)

W kąpieli zauważyłam, że mam wielkiego siniaka na kolanie yikes.
Mahjong to świetna gra i uczy jak patrzeć na problem z różnych perspektyw cool
I macie świąteczne quizy:

Którą z wielkich kobiet jesteś? : http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1733/result/10525.html

U mnie: "Jesteś Marią Curie
W głębi duszy jesteś słynną Marią Curie! Ta silna kobieta, która zapisała się na kartach historii, studiowała w czasach, gdy uniwersytety zdominowane były przez mężczyzn. Przełomowe odkrycia, których dokonała, przyniosły jej aż dwie Nagrody Nobla!"

No nieźle yikes

Z którą historyczną postacią dzielisz duszę?: http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1711/0.html

U mnie: "
Cechuje Cię
duchowość i oddanie Jezusa!
Niczym Jezus, jesteś osobą cechującą się niezwykłym współczuciem wobec bliźnich, zawsze starającą się uczynić świat trochę lepszym! Wierzysz w potęgę miłości i pokoju, i chcesz, aby wszyscy byli dla siebie nieco bardziej mili. Uważasz, że współczucie wobec innych ludzi jest bardzo ważne i jesteś w stanie poświęcić temu swoje życie. Zdecydowanie masz predyspozycje do inspirowania innych i zachęcania ich, by zachowywali się i myśleli w sposób bardziej pozytywny. Czy uważasz, że zgadliśmy? Powiedz nam, co sądzisz!"

No tego to nigdy bym się nie spodziewała yikes yikes yikes

30,577

a co nie było Was wcześniej na wątku:)?
Ja nie wychodzę z nastawieniem że poznam teraz:) Analizuję to, że nie wychodzę od paru miesięcy właśnie,  ani na portal za chiny nie chce mi się wchodzić:) Wszystko mam w domu, filmy do ćwiczeń, ze znajomymi kontakt na fb, książki... Dlatego myślę czy by się nie zmobilizować, chociażby na coś co mnie interesuje wyjść czasem...

30,578 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-04-05 09:01:00)

Tak średnio się udzielaliśmy, bo nie było komu wink

Jesteś Matą Hari

W głębi duszy jesteś słynną Matą Hari! Ta silna kobieta, która zapisała się na kartach historii, była nie tylko jedną z najpiękniejszych kobiet swoich czasów, ale także jednym z najsłynniejszych szpiegów. Dzięki niezrównanemu urokowi i niezwykłej inteligencji potrafiła zwieść nawet najpotężniejszych mężów stanu, którzy zdradzali jej swoje tajemnice. cool A Siostrunia, to kobieta zaRADna big_smile i specjalnie dla Siostruni: http://www.deadcantalk.com/images/photos/produkty/29/__b_163e4c759f7355de315ccee215a12b96.jpg

Drugi kłiz:
Cechuje mnie
pasja i idealizm Joanny d?Arc!
Podobnie jak Joanna d?Arc, nigdy nie boisz się mówić tego, co myślisz. Entuzjastycznie pragniesz naprawiać niesprawiedliwości tego świata. Czujesz, że sprawa, której się poświęcasz, jest dużo ważniejsza od Ciebie. Masz świadomość, że nie wszyscy się z Tobą zgadzają, ale wierzysz w to, że jakby uważnie Cię posłuchali, to przyznaliby, że to co robisz jest słuszne. Trudno Ci nie odczuwać lekkiego zawodu otaczającym Cię światem, zwłaszcza, że wiesz, do czego zdolna jest ludzkość. Jesteś w stanie poświęcić całe swoje życie dla sprawy, jeśli dzięki temu świat zmieniłby się na lepsze. yikes

Że tak powtórzę za klasykiem: "Jam jest milijon i cierpię za milijony" yikes najgorzej!

30,579 Ostatnio edytowany przez white.pearl (2015-04-05 10:05:47)

Którą z wielkich kobiecych postaci historycznych jesteś?

Jesteś
Różą Luksemburg
W głębi duszy jesteś słynną Różą Luksemburg! Ta silna kobieta, która zapisała się na kartach historii, była niezwykle wpływową filozofką i myślicielką polityczną. Zrewolucjonizowała sposób myślenia o wojnie i wywarła wielki wpływ na europejską politykę.
OMG.

Z którą historyczną postacią dzielisz duszę?
Cechuje mnie
pasja i idealizm Joanny d?Arc!

Co ludzie mówią za twoimi plecami?
http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1633/0.html

Jesteś:
typem buntownika
Jesteś typem prawdziwego buntownika ? nienawidzisz zasad i konformizmu. Z chęcia próbujesz nowych rzeczy, szczególnie jeśli jest to coś niebezpiecznego lub kiedy na końcu może czekać na ciebie interesująca nagroda. Wyróżniasz się z tłumu i nic na to nie możesz poradzić, ale tak naprawdę nie masz nic przeciwko. Każdy wie, że przy tobie nie można się nudzić.

30,580

Ani, obejrzyj to:

Przeżyłam szok, bo jedną z piosenek jest Tool "Sober"! Z tych nastolatków jedna osoba ich znała wink Ale kurczę, jaki zestaw zrobili...Mariah Carey, Ace of Base, Green Day, Backstreet Boys i Tool?!?!?!

30,581

Zabierzcie ode mnie jedznie, błagam dopłacę! big_smile
Co ludzie mówią o mnie za plecami?

Jesteś:
geniuszem
Jesteś osobą o wybitnych zdolnościach intelektualnych i często zdarza ci się gubić we własnych myślach. Twoja ulubiona rozrywka to rozwiązywanie naprawdę trudnych problemów. Uczenie się nowych rzeczy przychodzi ci z dużą łatwością i nawet jeśli się potkniesz, to zawsze bardzo szybko się podnosisz. Po bliższym poznaniu ludzie doceniają nie tylko twój błyskotliwy umysł, ale także lojalność wobec przyjaciół. (ale to prawda sama yikes)

30,582

Metyl napisał/a:

theonly, sorry bro ale miejscówka jest już zaklepana, liczba miejsc też, wpłaty lecą, dogadujemy szczegóły już prywatnie, zmian ekipowo-planowo-miejscówkowych też nie planujemy więc sorry ale trochę późno się zgłosiłeś, maybe next time.

Ech, to nieładnie,że o mnie nie pomysleliscie.... sad nie chce się narzucać.

30,583

theonlyone napisał/a:
Metyl napisał/a:

theonly, sorry bro ale miejscówka jest już zaklepana, liczba miejsc też, wpłaty lecą, dogadujemy szczegóły już prywatnie, zmian ekipowo-planowo-miejscówkowych też nie planujemy więc sorry ale trochę późno się zgłosiłeś, maybe next time.

A odzywałeś się jak planowaliśmy spotkanie? No tak jakoś nie bardzo wink. Innym razem.

30,584 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-05 18:27:18)

Lejdilejdi napisał/a:

Ja nie wychodzę z nastawieniem że poznam teraz:) Analizuję to, że nie wychodzę od paru miesięcy właśnie,  ani na portal za chiny nie chce mi się wchodzić:) Wszystko mam w domu, filmy do ćwiczeń, ze znajomymi kontakt na fb, książki... Dlatego myślę czy by się nie zmobilizować, chociażby na coś co mnie interesuje wyjść czasem...

No Lejdi, jeśli Twój tryb życia Ci przeszkadza, to go zmień smile. No i ćwicz poza domem. W domu jest fajnie, ale poza jest więcej ciekawych możliwości wink
A no właśnie nie było - zniknęliśmy w prywatnych rozmowach i spotkaniach.

A właśnie! Wiecie, że wyczaiłam u nas w mieście taką huśtawkę, na jakiej byliśmy cool

Aenima napisał/a:

A Siostrunia, to kobieta zaRADna big_smile i specjalnie dla Siostruni

I powinnam jeździć POLONezem tongue. Tylko gdzie mój Piotr yikes

white.pearl napisał/a:

"Jesteś:
optymistką
Twój optymizm jest bardzo zaraźliwy, a pozytywne podejście do życia godne podziwu ? pomimo, że utrzymanie go przez długi czas nie jest łatwe. Masz za sobą trudne okresy w życiu, ale w jakiś sposób zawsze udawało cię się zachować optymizm. Ludziom nie zawsze można pomóc, ale twoja energia może ich natchnąć do działania, bo jesteś pierwszą osobą, do której powinni się zwrócić po uśmiech i słowa otuchy"

No to chyba rzeczywiście mówią to za moimi plecami yikes

Aenima napisał/a:
theonlyone napisał/a:
Metyl napisał/a:

A odzywałeś się jak planowaliśmy spotkanie? No tak jakoś nie bardzo wink. Innym razem.

Tysiąc razy zmienialiśmy rezerwację, bo ktoś jednak jedzie albo nie jedzie. Przez tydzień czekaliśmy na zgłoszenia, później Aeni czekała na wpłaty. Ile można yikes

30,585 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-04-05 19:07:11)

Lejdilejdi napisał/a:

No Lejdi, jeśli Twój tryb życia Ci przeszkadza, to go zmień smile. No i ćwicz poza domem. W domu jest fajnie, ale poza jest więcej ciekawych możliwości wink
A no właśnie nie było - zniknęliśmy w prywatnych rozmowach i spotkaniach.

A właśnie! Wiecie, że wyczaiłam u nas w mieście taką huśtawkę, na jakiej byliśmy cool

Aenima napisał/a:

A Siostrunia, to kobieta zaRADna big_smile i specjalnie dla Siostruni

I powinnam jeździć POLONezem tongue. Tylko gdzie mój Piotr yikes

white.pearl napisał/a:

"Jesteś:
optymistką
Twój optymizm jest bardzo zaraźliwy, a pozytywne podejście do życia godne podziwu ? pomimo, że utrzymanie go przez długi czas nie jest łatwe. Masz za sobą trudne okresy w życiu, ale w jakiś sposób zawsze udawało cię się zachować optymizm. Ludziom nie zawsze można pomóc, ale twoja energia może ich natchnąć do działania, bo jesteś pierwszą osobą, do której powinni się zwrócić po uśmiech i słowa otuchy"

No to chyba rzeczywiście mówią to za moimi plecami yikes

Aenima napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Tysiąc razy zmienialiśmy rezerwację, bo ktoś jednak jedzie albo nie jedzie. Przez tydzień czekaliśmy na zgłoszenia, później Aeni czekała na wpłaty. Ile można yikes

Nie czekamy już, pozamiatane, musztarda po obiedzie, sayonara! big_smile

Gdzie Piotr? Znajdzie się. big_smile Perełko, no ja znałam prawie wszystkich autorów, z tytułami piosenek gorzej big_smile

30,586

Aenima napisał/a:
theonlyone napisał/a:
Metyl napisał/a:

Akurat nie było mnie na forum w tamtym okresie,no ale trudno.

30,587

Gdzie Wy? yikes

30,588

Gdzie Wy? yikes

Obżerają się big_smile

30,589

Uff, dopiero co wstałem hmm

Nie ma co, trzeba było sobie brać wolne w święta. wink

30,590

A ja się właśnie nie objadłam! Wczoraj przesadziłam, stwierdziłam, że dziś nie popełnię tego błędu wink

30,591

white.pearl napisał/a:

A ja się właśnie nie objadłam! Wczoraj przesadziłam, stwierdziłam, że dziś nie popełnię tego błędu wink

a ja właśnie tak pół na pół, fifty-fifty.

30,592

Quizy:

Jaki jest twój ukryty talent?: http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1713/result/10375.html

"Jesteś geniuszem kreatywności!
Myślisz nieschematycznie, nawet nie wiesz, że schematy w ogóle istnieją! Zawsze masz swoje własne, zupełnie unikatowe podejście do problemu. Wszystko, co musisz zrobić, to pozwolić swojemu umysłowi na małą wędrówkę, aby mógł wymyślić dla Ciebie rozwiązanie, które prawie na pewno zostało pominięte przez innych. A gdy dodamy do tego Twoją spontaniczność, jak również wyjątkowo twórcze pomysły, możemy być pewni, że przy Tobie nigdy nie jest nudno! Być może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale zaufaj nam, ludzie naprawdę doceniają sposób, w jaki funkcjonuje Twój umysł"

taaa yikes

Jaki jest twój szczęśliwy dzień? : http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1669/result/10149.html

"Twój szczęśliwy dzień to piątek 13 listopada!
Trzynastego w piątek nie przydarza się nic dobrego. To pechowy dzień. Bzdury! Takie niemądre przesądy Ciebie nie dotyczą ? jesteś kowalem własnego losu. A w tym dniu zaczynasz się naprawdę rozkręcać! Dlatego odłóż najważniejsze decyzje do tego dnia i wykorzystaj go w pełni!"

No to trochę poczekam yikes

Co jest w twoim życiu najważniejsze?: http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1777/result/10783.html

"Najważniejsza w Twoim życiu jest przyjaźń!
Przyjaźń jest dla Ciebie zdecydowanie najważniejszą rzeczą na świecie. Nie ma dla Ciebie nic lepszego od świadomości, że istnieje grupa ludzi, którzy uwielbiają spędzać z Tobą czas. Bez względu na to, jak kiepski był Twój dzień w pracy, masz świadomość, że zawsze są wokół Ciebie osoby, które chcą o nim usłyszeć. Miłość przychodzi i odchodzi, ale wiesz, że prawdziwa przyjaźń trwa całe życie"

Nooo, właściwie to chyba prawda. Zwłaszcza, że "miłość przychodzi i odchodzi" cool

30,593

Jesteś
twórcą nowego świata!
Podczas gdy wszyscy inni w swoim życiu mogą być zbyt pochłonięci małymi problemami, Ty zawsze jesteś w stanie zobaczyć większy obraz, uspokoić się i znaleźć logiczny sposób na rozwiązanie problemu. Ale jesteś również osobą trochę marzycielską, i to są te dwa atuty, które składają się na Twój ukryty talent: zdolność do realnej przemiany świata. Masz wyobraźnię i praktyczny zmysł do przeprowadzania prawdziwych zmian. Jedyne, co Cię powstrzymuje, to Ty ? zaufaj nam, musisz odrzucić na bok wszystkie swoje wątpliwości i oddać się temu całkowicie. Z całą pewnością nie będziesz potem żałować.

a drugi:

Twój szczęśliwy dzień to
12 czerwca! Jesteś dzieckiem słońca!
Jesteś dzieckiem słońca, dlatego Twoim szczęśliwym dniem jest 12 czerwca. Tego dnia zaświeci słońce, a los uśmiechnie się do Ciebie. Słońce naładuje Cię energią i poczujesz przypływ sił witalnych. Dlatego nie zapomnij zaplanować na ten dzień jakiejś wspaniałej przygody, podróży lub ważnego przedsięwzięcia. Tego dnia wszystko Ci się uda, więc nie bój się zaryzykować!
big_smile niedługo!

ajważniejsze w Twoim życiu jest
zaangażowanie!
Zaangażowanie jest dla Ciebie zdecydowanie najważniejszą rzeczą na świecie. Jesteś osobą pełną pasji, gotową walczyć o to, w co wierzy. Jednak najważniejsze jest to, że dajesz z siebie wszystko. Uważasz, że ludzie mogą siebie naprawdę zaskoczyć, jeśli tylko robiliby wszystko na 100%. Dotyczy to wszystkich aspektów Twojego życia ? rodziny, przyjaciół i kariery. Czemu skupiać się tylko na jednej rzeczy, gdy można dawać z siebie wszystko w każdej dziedzinie?

30,594

Jesteś
twórcą nowego świata!

Twój szczęśliwy dzień to
1 grudnia! Jesteś cudem zimy!
Twoim szczęśliwym dniem jest 1 grudnia, ponieważ przynależysz do magicznego świata zimy. Tego dnia opuścisz kokon, rozwiniesz skrzydła i pokażesz światu, jaką wspaniałą jesteś osobą. Dlatego już dziś zacznij przygotowywać się na nadejście tego ekscytującego dnia ? wtedy rozpoczniesz nowe życie.

Najważniejsza w Twoim życiu jest
Twoja rodzina!
Rodzina jest dla Ciebie zdecydowanie najważniejszą rzeczą na świecie. Zawsze pozostaje na pierwszym miejscu i wiesz, że to się nie zmieni. Zrobiłbyś dla niej wszystko, bez względu na przeszkody ? jeśli coś sprawi, że Twoja rodzina będzie szczęśliwa i bezpieczna, jesteś w stanie się tego podjąć. Czy wieści są dobre czy złe, zawsze zwracasz się najpierw do swojej rodziny, a dopiero w drugiej kolejności do znajomych. Mimo okazjonalnych kłótni, w głębi serca dobrze wiesz, że Twoja rodzina zawsze przy Tobie była i będzie.

Ależ nie, jestem uznawana za wysoce nierodzinną osobę...

30,595

Ja ćwiczę znów w domu dziś trening Turbo Power, potem ide do sklepu bede robić kurczaki i na jutro do pracy szykowac torebkę.   Na popołudnie mam ciasto mazurek i seriale:) Mycie włosów,czytanie i spanie:)
Nie ma mowy aby mi się chciało iść do grup narazie więc chyba odpuszczę:))))) Ale jak wyjdzie słoneczko pójdę na rower w któryś dzień:)

30,596

Ja uwielbiam mój mazurek, idę do rodziny. Boję się dziś wychodzić z domu, ale może jakoś wypełznę. tongue

30,597

Aenima napisał/a:

Ja uwielbiam mój mazurek, idę do rodziny. Boję się dziś wychodzić z domu, ale może jakoś wypełznę. tongue

U mnie na szczęście ta idiotyczna pseudotradycja zanikła kilka lat temu. Dziś idę pić big_smile

30,598

wątek ma 807 stron; czy ustalono już gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

30,599

smile

30,600

odlotowy napisał/a:

Tu. Np. Metyl i kardamon są do wzięcia big_smile

30,601

white.pearl napisał/a:
odlotowy napisał/a:

No i jak? Mają branie?

30,602

Też chciałam kiedyś cały ten wątek przeczytać, ale uznałam, że to niemożliwe tongue. Zresztą niezły offtop się zrobił smile.

30,603

white.pearl napisał/a:

Dziś idę pić big_smile

Picie jest złe. Bardzo złe.

odlotowy napisał/a:
white.pearl napisał/a:
odlotowy napisał/a:

No i jak? Mają branie?

O i jeszcze np. Tom. A dlaczego mieliby nie mieć? Nasi panowie są super!

30,604

white.pearl napisał/a:

Dziś idę pić big_smile

odlotowy napisał/a:
white.pearl napisał/a:

No i jak? Mają branie?

O i jeszcze np. Tom. A dlaczego mieliby nie mieć? Nasi panowie są super!

Ale coś wybredni, bo nadal wolni tongue

30,605

Jakim prawem ktoś skasował mi posta? hmm

Cóż, czytałaś to Obietnico? smile

30,606

white.pearl napisał/a:

Oj tam, mają prawo wybrzydzać do woli. Tak samo jak i my wink

I jak tam Ci się udało wczorajsze picie?

Tom94 napisał/a:

Jakim prawem ktoś skasował mi posta? hmm

Cóż, czytałaś to Obietnico? smile

Czytałam i dziękuję cool.
Zajrzyj na fb smile

30,607

white.pearl napisał/a:

Oj tam, mają prawo wybrzydzać do woli. Tak samo jak i my wink

I jak tam Ci się udało wczorajsze picie?

Faktycznie, ktoś skasował tego posta Toma!

Nie udało mi się, wypiłam jeden grzany jabłecznik, ale tym razem źle go przyrządzili i potem cały wieczór się źle czułam.

30,608 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-04-07 18:26:54)

thepasssss napisał/a:

smile

yikes

odlotowy napisał/a:
white.pearl napisał/a:
odlotowy napisał/a:

No i jak? Mają branie?

Baa... Mój kalendarz przez to się nie domyka.

naiwna92 napisał/a:

Też chciałam kiedyś cały ten wątek przeczytać, ale uznałam, że to niemożliwe tongue. Zresztą niezły offtop się zrobił smile.

Oj noo... Bo tu trzeba z buciorami na żywca wchodzić tongue

white.pearl napisał/a:

No cóż...

white.pearl napisał/a:

Dziś idę pić big_smile

Ale że aż tak?

Quizy:

Jesteś twórcą nowego świata!
Podczas gdy wszyscy inni w swoim życiu mogą być zbyt pochłonięci małymi problemami, Ty zawsze jesteś w stanie zobaczyć większy obraz, uspokoić się i znaleźć logiczny sposób na rozwiązanie problemu. Ale jesteś również osobą trochę marzycielską, i to są te dwa atuty, które składają się na Twój ukryty talent: zdolność do realnej przemiany świata. Masz wyobraźnię i praktyczny zmysł do przeprowadzania prawdziwych zmian. Jedyne, co Cię powstrzymuje, to Ty ? zaufaj nam, musisz odrzucić na bok wszystkie swoje wątpliwości i oddać się temu całkowicie. Z całą pewnością nie będziesz potem żałować.

Twój szczęśliwy dzień to 12 czerwca! Jesteś dzieckiem słońca!
Jesteś dzieckiem słońca, dlatego Twoim szczęśliwym dniem jest 12 czerwca. Tego dnia zaświeci słońce, a los uśmiechnie się do Ciebie. Słońce naładuje Cię energią i poczujesz przypływ sił witalnych. Dlatego nie zapomnij zaplanować na ten dzień jakiejś wspaniałej przygody, podróży lub ważnego przedsięwzięcia. Tego dnia wszystko Ci się uda, więc nie bój się zaryzykować!

Cóż, jeszcze przede mną wink

Najważniejsza w Twoim życiu jest Twoja rodzina!
Rodzina jest dla Ciebie zdecydowanie najważniejszą rzeczą na świecie. Zawsze pozostaje na pierwszym miejscu i wiesz, że to się nie zmieni. Zrobiłbyś dla niej wszystko, bez względu na przeszkody ? jeśli coś sprawi, że Twoja rodzina będzie szczęśliwa i bezpieczna, jesteś w stanie się tego podjąć. Czy wieści są dobre czy złe, zawsze zwracasz się najpierw do swojej rodziny, a dopiero w drugiej kolejności do znajomych. Mimo okazjonalnych kłótni, w głębi serca dobrze wiesz, że Twoja rodzina zawsze przy Tobie była i będzie.

You got Lady and Tramp eating spaghetti together!
You should be in the ultimate romantic scene from Lady and the Tramp. Now find out which Disney couple you and your significant other are.

A tak poza tym, to chyba mam już dosyć gości...

30,609

kardamon napisał/a:
white.pearl napisał/a:

Dziś idę pić big_smile

Ale że aż tak?

A nawet bardziej yikes

30,610

kardamon napisał/a:

Ale że aż tak?

A nawet bardziej yikes

To nieźle wink Ja specjalnie nie miałem nawet ochoty na nic.

30,611

odlotowy napisał/a:
white.pearl napisał/a:
odlotowy napisał/a:

No i jak? Mają branie?

Mają branie! big_smile Zazdrościsz? big_smile

30,612

Ja mam nawet dwa brania.

30,613

Odlotowy nie przejmuj się, tu takie offtopy są wink. Lepiej powiedz gdzie Ty jako "wolny mężczyzna" rezydujesz, to może trafisz na którąs niewiastę z wątku na ulicy big_smile

30,614

Tak, Obietnico, już wszystko ok, dzięki, że pytasz smile

Jak powrót do pracy, ludki?

30,615

white.pearl napisał/a:

Tak, Obietnico, już wszystko ok, dzięki, że pytasz smile

Jak powrót do pracy, ludki?

yikes taki.

Daj Pani spokój, ja się chyba stanę aniołem cierpliwości niedługo.

Posty [ 30,551 do 30,615 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 469 470 471 472 473 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024