Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 468 469 470 471 472 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30,486 do 30,550 z 31,052 ]

30,486 Ostatnio edytowany przez theonlyone (2015-04-02 22:46:56)

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Tom94 napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Widzę,że wątek obumiera,o co kamoni ?

Pewnie już większość się spotyka i love niedługo będzie, tylko ja i Kardamon będziemy ciągnąć wątek, bo my samotnicy, cóż trzeba w wódeczkę się zaopatrzyć big_smile

Nie przesadzaj,ja też czasami wpadam,a wódeczką też nie pogardzę,a zwłaszcza z tonikiem lodem i cytryną big_smile

Zobacz podobne tematy :

30,487 Ostatnio edytowany przez theonlyone (2015-04-02 22:45:58)

no wink

30,488

Obietnico kocham takie skarpetki big_smile.

Zapomniałam o "Kochanych Kłopotach" big_smile.

1. Zamarzam w pracy.
2. Zmieniam oficjalnie rezerwację, robaczki. Więcej info na maila.
3. Wesołego karpia!
4. Starkowie przewidzieli śnieg na Wielkanoc! yikes
5. Jak i w każdej dziedzinie życia big_smile
6. Kardamon dałeś się odnaleźć? lol
7. Dzisiaj SPA day:cool:
8. W sumie to mi smutno.
9. Bez powodu~!
10. Lovka Ty wiesz, że ktoś szastał tu propozycją podania Twojego maila? yikes

30,489

Czy ten temat wciąż jest aktualny, czy służy klice do pisania dyrdymałów? Próbowałem się czegoś dowiedzieć, z czystej ciekawości sprawdzić, jakich rad udzielą kobiety kobiecie, zamiast tego oglądam zdjęcia płynów do kąpieli, kremów, dowiaduję się, że ktoś w innym temacie pytał o ciążę, jest też coś o wypożyczalni rowerów w stolicy etc. Bando dzieciaków, spiknijcie się na GG czy gdziekolwiek indziej i przestańcie zaśmiecać to forum.

30,490

Wesołych Świąt ode mnie i od Lannisterów smile

30,491

ObietnicaPoranka napisał/a:

2. Dostałam maile od  Aeni . Gdy tylko wrócę do domu, to wszystko Wam opiszę cool

Trzymamy za słowo tongue

7.  Tom  - że niby z czego zrezygnuję? yikes nie rozumiem tego pojęcia. Ale przy winku mi wyjaśnicie cool

No bo my otwieramy klub samotników i piją z nami inni samotnicy tongue

10. Muszę sobie na już znaleźć nowy sport! Co polecacie? Chcę coś intensywnego, bardzo!

Coś intensywnego?..........MMA lol

30,492 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-04-03 17:17:24)

Tom94 napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Widzę,że wątek obumiera,o co kamoni ?

Pewnie już większość się spotyka i love niedługo będzie, tylko ja i Kardamon będziemy ciągnąć wątek, bo my samotnicy, cóż trzeba w wódeczkę się zaopatrzyć big_smile

Ja na serio mało piję tongue

Lovelko. a jak to inaczej tłumaczyć, skoro zapadłaś na dłuugo się pod ziemię? tongue

Aeni, nie smutaj smile I tak, dałem się odnaleźć - co wcale łatwe nie było. Znalazła mnie na ostatniej stronie wink

Ujawniony, a co u Ciebie słychać?

Obietnico, to czekam na opis. Ale jak to wymigałaś się z drugiej randki? yikes A jeśli chodzi i sport, to wiesz... Zostają nam te skoki na bungee wink A winko się załatwi cool

Tadaaam, koniec sprzątania. Za to jutro rozpoczynam nowe wyzwanie. Tym razem kulinarne wink Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, będzie to niezła inauguracja (już druga roll) mojego bloga.

30,493

Hej może mi ktoś streścić co się działo:))))
A jak wy macie czas tu bywać codzień a do tego randki, znajomi i inne rzeczy::))))

30,494 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-04-03 18:38:40)

Azzo jestem dzieckiem, jak na Blair Waldorf przystało, więc uciekaj z mojego kółeczka wzajemnej adoracji wink. Wolni mężczyźni są tam, gdzie nikt ich nie szuka.

Kardamonku, no już nie jest mi smutno, rano musiałam wstać i pracować, więc było tongue. Jestem na jakimś pograniczu między choro-jeszcze-nie-choro yikes

Jeszcze nie ma nowych odcinków wink. Płyny i kremy, to bardzo przydatna rzecz, nota bene. Dlatego, że aby wyrwać faceta, trzeba najpierw zainwestować w siebie, drogi Azzo. Tak na pożegnanie. smile

Lejdi nie działo się nic, czego mogłabyś żałować wink Wątek zdycha, bo rozmawiamy prywatnie, a nawet się spotykamy niedługo, więc sądzę, ze przywieje w nim tylko tych, którym się wydało, że wciąż nie wyczerpali tematu wolnych mężczyzn. wink Jeśli chcesz utrzymać kontakt, to tylko priv.

30,495

kardamon napisał/a:

Ja na serio mało piję tongue

Spoko, to dam ci tylko desperadosy, dogadamy się wink

Swoją drogą to chyba faktycznie nam temacik umiera, kiedyś jak cały dzień nie zaglądałem na forum to potrafiliście naskrobać pięć stron a teraz bida.

30,496

Jak ktoś lubi ciężkie brzmienia,to polecam,bardzo ciężkie riffy wink

30,497 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-04-03 19:33:07)

Slipknot? big_smile Ja dzisiaj okazyjnie tak, symbolicznie to:

30,498

Zimno mi yikes
A w ogóle to połowę miasta dzisiaj pieszo przeszłam i odkryłam, że ten sposób przemieszczania się przypomina survival i to taki level hard cool

30,499

Czy to, że dzisiaj zrezygnowałam z randki i zamiast na nią poszłam na samotny spacer kwalifikuje mnie do klubu samotnika? cool

Hmm, bardziej miałem na myśli osoby które są już wiele lat samotne no ale po starej znajomości mogę cię przyjąć wink

Nie wiem co to MMA sad. A już wiem - odpada, bo mi buźkę uszkodzą tongue

Przecież nawet by cię nie trafili, wierzę w twoje umiejętności tongue

Czyli dla Toma wódeczka, dla Kardamona desperadosy, a dla mnie winko cool

E, ja myślę, że spokojnie odżyje. Póki co trochę nam się konwersacje rozpraszają na rozmowy na fb, smsowe i na żywo.
Tom, Ty jesteś na fb?

No i gitara a na zagryzkę mogę przyjąć desperadosy i owe winko cool

Tak jestem na fejsie, mogę cię dodać do znajomych tongue

Zimno mi yikes
A w ogóle to połowę miasta dzisiaj pieszo przeszłam i odkryłam, że ten sposób przemieszczania się przypomina survival i to taki level hard cool

Mam coś lepszego.
Zakupy w biedronce po godzinie 19 przed świętami.
Uff, no normalnie ludzie chcieli mi koszyk zabrać bo w mojej biedrze owych koszyków jest tyle co kot napłakał, to jest niezłe przetrwanie tongue

30,500

O, ja uwielbiam sałatki z Biedronki cool. I takie desery musy czy jak to tam się zwie big_smile
Dobra to podeślij mi swój profil mailem, a ja Ci zaraz wyślę zaproszenie, bo do mnie nie wolno wysyłać big_smile

30,501

O, ja uwielbiam sałatki z Biedronki cool. I takie desery musy czy jak to tam się zwie big_smile
Dobra to podeślij mi swój profil mailem, a ja Ci zaraz wyślę zaproszenie, bo do mnie nie wolno wysyłać big_smile

A wiem o jakie ci desery chodzi, też je lubię, nawet udało mi się dwa kupić co jest dużym wyczynem dziś cool

I mail już poszedł wink

30,502

Jeden z niedoszłych randkowiczów zaprosił mnie na święta yikes

Na malowanie jajek?

30,503

Co to za świętowanie bez jajek.

30,504

Lejdi, właśnie ostatnio tutaj mało co się dzieje. Ale to chyba taka kolej rzeczy, heh. Lepiej napisz co u Ciebie. Jak tam w pracy? Już się ułożyło?

Aeni, no tak, to rozumiem. Mi wczoraj fuksem udało się na dzisiaj wolne załatwić. I nie choruj noo... Wystarczę ja tongue

Tom, to się dogadamy wink

Obietnico, wiem wink Trening się rozpocznie, jak przeżyję nadchodzący weekend tongue Jeszcze nie odkryłaś, że to miasto to jeden wielki survival? yikes A Pan od zaproszenia na Święta... Chyba się nie wypowiem yikes Ale pochwal się lepiej co ugotowałaś.

A do tego można zatańczyć rumbę <rozmarzony>

30,505

Noooo, wiecie. big_smile
Ja odświeżyłam kolor i znowu jestem ładna cool.
Wygrałam w grę, teraz poziom hard!
Dobre święta, takie domowe.
Ja jutro piekę mazurka yikes

30,506 Ostatnio edytowany przez Lejdilejdi (2015-04-03 21:46:32)

No tak pewnie i tak się nie przyzna nikt na forum jak u kogoś jakieś zmiany:))))

U mnie praca i tak leci czas:) W weekendy zakupy, sprzątanie, czasem z kimś znajomym się spotkam:)
Już nie wiem co odstawić żeby jeszcze mieć czas wyjść jakiś ludzi poznawać:) Chyba net mi nadal zajmuje sporo czasu, w sensie, że sporo czytam i oglądam też filmy bo na nic nie mam sił już po pracy i ćwiczeniach:)

30,507

Lejdilejdi napisał/a:

No tak pewnie i tak się nie przyzna nikt naforum jak u kogoś jakieś zmiany:))))
U mnie praca i tak leci czas:) W weekendy zakupy, sprzątanie, czasem z kimś znajomym się spotkam:)
Już nie wiem co odstawić żeby jeszcze mieć czas wyjść jakiś ludzi poznawać:) Chyba net mi nadal zajmuje sporo czasu, w sensie, że sporo czytam i oglądam też filmy bo na nic nie mam sił już po pracy i ćwiczeniach:)

U nikogo z nas nic się nie zmieniło oprócz Arcanii, której nie ma smile.
Tyle się zmieniło, że się spotykamy.

30,508

A gdzie znikła Arcania?

30,509

Lejdilejdi napisał/a:

A gdzie znikła Arcania?

Tylko ona wie smile

30,510 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-03 22:04:48)

kardamon napisał/a:

Obietnico, wiem wink Trening się rozpocznie, jak przeżyję nadchodzący weekend tongue Jeszcze nie odkryłaś, że to miasto to jeden wielki survival? yikes A Pan od zaproszenia na Święta... Chyba się nie wypowiem yikes Ale pochwal się lepiej co ugotowałaś.

No, a ja myślałam, że nasze plany treningowe są wystarczającą motywacją dla Ciebie do tego, żeby przeżyć nadchodzący weekend yikes.
Noo, ale dzisiaj szłam trasą, którą już dawno nie szłam i na nowo wszystko mnie zaskoczyło yikes.
A ugotowałam (ale proszę się nie śmiać z moich dań tongue)
- na śniadanie owsiankę z rodzynkami i wiórkami kokosowymi
- na obiad sałatkę: miks sałat, kalarepa, kukurydza, słonecznik i parówki. Wyglądało pięknie, aż żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia cool

Lejdilejdi napisał/a:

No tak pewnie i tak się nie przyzna nikt na forum jak u kogoś jakieś zmiany:))))

No pewnie. Wszyscy jesteśmy w związkach, zaręczeni, planujemy śluby. Ale się nie przyznamy, tylko jeszcze nie wymyśliłam, z jakiego powodu. Nie wiem, o co chodzi z tymi teoriami spiskowymi tongue

Lejdi, a może Ty ukrywasz prawdę? yikes
Ej, poważnie, w jakim Ty trybie pracujesz? Przychodź do nas, a nie się wymigujesz tongue

30,511

Wszyscy jesteśmy w związkach, zaręczeni, planujemy śluby.

Orgie.

30,512

Metyl napisał/a:

Wszyscy jesteśmy w związkach, zaręczeni, planujemy śluby.

Orgie.

Orgie to dopiero po ślubie.

30,513

No ja wyjeżdzam z domu po 6stej a wracam koło 17stej. Coś zjem , ugotuję na jutro to już jest 18sta , potem ćwiczę  19sta no i czytanie różnych książek i filmy to schodzi mi 21-22 i już czas do spania:) Jak nie ćwiczę to mam lekcje angielskiego jeszcze w tygodniu. Dlatego się pytam jak wy to wszystko ogarniacie aby mieć czas na poznawanie ludzi jeszcze:)

30,514 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-03 22:37:45)

Lejdi, ale Ty w weekendy też pracujesz? yikes
A widzisz - ja nie gotuję, a jeśli już to bardzo rzadko.

30,515

Obietnico to kupujesz gotowe dania czy zamawiasz?
Ja gotuję trochę bo staram się jako taką dietę mieć do tych ćwiczeń.
W weekend  zakupy, odkurzanie, sprzątanie, w niedzielę robię zadania z angielskiego, czasem koleżanka wpadnie albo klikam z znajomymi na fb i tez zaraz wieczór się robi:) No jedynie jakbym kompa nie włączyła cały weekend to pewno się zrobi kilka godzin wolnych:)

30,516

Lejdi, jak fajnie, że się odzywasz big_smile Jaki masz rytm, jak w wojsku. Pochwalę się, że i ja od tygodnia ćwiczę, ale nie codziennie i na razie krótko. Nie wyobrażam sobie jednak poświęcać życie prywatne na codzienne godzinne ćwiczenia, zwłaszcza, że już zaraz dojdzie rower, a to to już mogę i sama, i grupowo. Poznałam teraz w pracy dziewczynę, która ćwiczy 1-1,5h 6 dni w tygodniu, dla mnie to szok smile

Obietnico - zdjęcia butów być nie może, bo kupiłam to w sklepie bez strony internetowej. Poza tym są czerwone i nie chcę, żeby mnie ktoś rozpoznał tongue

30,517 Ostatnio edytowany przez Lejdilejdi (2015-04-04 08:36:02)

a jaki Ty masz tryb pracy Obietnico:)?
To fajnie że ćwiczysz white:) eeee  ja jakoś dużo na to czasu nie poświęcam na ćwiczenia, przeważnie jest to 40minut więc za ten czas nawet bym nie zdążyła dojechać gdzieś do centrum na spotkanie:)
Tak jak pisałam najwięcej mi godzin schodzi na neta:/, więc nawet ograniczyłam pisanie godzinami na forum:) teraz mam włączone od 7mej różne strony, a w sumie nic nie zrobiłam konkretnego i czas minął:)

Raczej miałam na myśli w moim pytaniu o czas na całkiem nowe grupy i ludzi..ze znajomymi mam kontakt na fb albo w weekend czasem ktoś wpada do mnie smile  Ja ostatnio pisałam w  soboty do koleżanek aby gdzieś wyjść na rower, ale ludzie mają jeszcze mniej czasu,  i odkładamy cały czas;-)
Obietnico dzięki za pomysły, może pomyślę aby prosto po pracy gdzieś chodzić na zajęcia sportowe do ludzi zamiast w domu ćwiczyć..Znajomi kończą niestety jeszcze później pracę, około 17stej, 18stej  w innych częściach miasta:)

30,518

Lejdi - ja ostatnio poznaję ludzi w ilościach hurtowych big_smile poszłam np. za jedną Twoją radą i chodzę na spotkania klubu językowego. Wyszukuję sporo wydarzeń i stawiam przed sobą nowe wyzwania, dzięki czemu fajnie spędzam czas, nie ciągle w tym samym sosie, więc są i nowe twarze, nowe tematy, inna atmosfera, nowe bodźce dla mózgu smile

30,519

A możesz white napisać jakieś szczegóły bo nie byłam długo na forum? i jak to wszystko organizujesz czasowo?po pracy czy weekendy? bywasz na imprezach?
Ja myślałam, że w nowej pracy poznam jakieś nowe ekipy ale narazie kiepsko z tym, raczej każdy leci z pracy do domu do rodziny i obowiązków:)

30,520

Jeden dzień w tygodniu kończę jak na mnie wcześniej, bo o 19, więc wtedy idę zaraz po pracy. Też w piątek-niedzielę, bo tak to nie mam czasu. Na imprezach na razie nie byłam żadnych, bo część znajomych wierząca i w post nie chodzi, ale niedługo się pewnie wyskoczy smile
A jak z Twoimi szkoleniami? Na nich się pewnie sporo osób nowych przewija?

30,521

a no to fajnie masz:-) Ja pamiętam jak pracowałam na popołudnia do 20stej, to też miałam powera chodzić wieczorem, bo potem szłam spać o 1-2 w nocy:) Chyba mnie jednak rozwala teraz to wstawanie o świcie bo ja tzw sowa;-)
co do szkoleń to już nie mam teraz żadnych, jedynie jezykowe, tam z ludzi każdy ma rodzinę już:)

30,522

Mnie to bliżej jednak do skowronka. Rzadko po nocach siedzę.
Jak jesteś sową, to faktycznie takie wstawanie o 6 musi być męką. Chciałabym zaczynać pracę rano smile

30,523 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-04 12:18:41)

Macie quzik:

Co dokładnie kryje się głęboko w Tobie? : http://filing.pl/co-masz-tam-w-srodku/?fb_ref=Default

U mnie: "Jesteś jak wampir. Spokojny i opanowany do momentu, gdy czegoś nie zapragniesz. Wtedy jesteś prawdziwą bestią"

No nieźle, ale właściwie to tak jakby się zgadza cool

I jeszcze jeden:

Jaka jest twoja piosenka z lat 60-tych? : http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1065/result/6037.html

U mnie: "Twoja piosenka lat 60-tych to
?Sounds of Silence? (Simon & Garfunkel)
Ta piosenka opisuje problemy, jakie mają ludzie z utrzymaniem między sobą więzi emocjonalnych we współczesnym społeczeństwie. To doskonale pasuje do Twojego analitycznego myślenia. Patrzysz na świat krytycznym okiem i nie dajesz się zwieść pozorom. Z tego powodu jesteś zawsze o krok przed innymi"

[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sqGP6p0mNc8[/youtube]

Nie wiem jak oni to zrobili, ale podoba mi się to cool

Dlaczego filmik się nie wyświetla? mad

30,524

a na jakie sporty chodzisz Obietnico?
No własnie u mnie to jest tak, że ułożyłam sobie z pracą od jesieni, ale odstawiłam wtedy na parę miesięcy randki, zajmowanie się koleżankami, wyszukiwanie eventów. A właściwie samo się trochę tak stało, bo z mojej paczki teraz dziewczyny w ciąży itd, więc za bardzo nie mają głowy na wspólne wypady.
Teraz chciałabym sobie osobiste życie poukładać, ale tu chyba nie działa odstawienie i skupienie się na tym no bo właściwe co miałabym robić smile Chyba, że w każdy week z netu się umawiać ale nie ciągnie mnie w ogóle:)

30,525 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-04-04 13:21:38)

Aeni, pochwal się tym mazurkiem wink

Lejdi, no jakoś się udaje to wszystko zgrać. Ale bez limitów czasowych ciężko by było zaglądać i na forum i robić kilka jeszcze innych rzeczy. Wiesz, chyba jednak pewne sprawy trzeba zostawić jednak swojemu własnemu biegowi. A już na pewno, nie warto robić nic na siłę.

Ćwiczenia są fajne - sam źle się czuję, jak nie wykonam dziennej normy.

Obietnico, jestem dumny smile Swoją drogą, trening zaczynam już jutro, więc wiesz wink Twój link nie działa specjalnie hmm Próbowałem go wstawić, ale ni huhu.

Co się we mnie kryje:

Czarodziej
Masz w sobie magię, której nikt inny prócz Ciebie nie potrafi opanować. Pomagasz innym, ale i zarazem niesiesz ze sobą skryte niebezpieczeństwo.

Twoja piosenka lat 60-tych to
?Atlantis? (Donovan)
Ta piosenka opisuje podwodny świat pełen cudów i wspaniałości. Pasuje idealnie do osób o filozoficznym usposobieniu, takich jak Ty. Nigdy nie odczuwasz zadowolenia z tego, co świat Ci podarował ? zawsze chcesz wyznaczać nowe ścieżki i strategie. Tym samym wielcy myśliciele minionych czasów stają się dla Ciebie inspiracją.

Dobra Pysie, idę piec ptysie wink

30,526

Jesteś niczym Elf. Skryty we własnym świecie z dala od innych. Typ samotnika. Przebywasz we własnym otoczeniu, a gdy ktoś wkracza na woje terytorium obserwujesz i gdy posunie się za daleko atakujesz.

Hihi, nieprawda, jestem zwierzęciem stadnym.

Twoja piosenka lat 60-tych to
?Sounds of Silence? (Simon & Garfunkel)

Wracam do prozy życia, czyt. sprzątanie hmm

30,527 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-04-04 16:00:10)

Tak, u mnie dzisiaj - stare piosenki, serial o studentach, porządki, później trochę popracuję. Tak właściwie to dobrze jest, lepiej niż się spodziewałam, że o tej porze roku mogłoby być cool

30,528

ObietnicaPoranka jeśli chodzi o sport,to ja polecam tenis stołowy,ja gram od dawna,co prawda z przerwami,ale daje mocno w kość i wiele stysfakcji,no i jest mała rywalizacja tongue

Możecie mi wyjaśnić o co chodzi z tą majówką,bo chyba nie jestem w temacie... ?

30,529

Obietnico - pewnie je wezmę, zobaczymy jaka będzie pogoda smile
Ja bym chciała jechać do jakiegoś lasu czy cuś, byle tam, gdzie zielono! W końcu jestem elfem.

Only - jedziemy razem na majówkę do najbardziej niemajówkowego miejsca, czyli do stolicy. Całe miasto nasze big_smile

30,530 Ostatnio edytowany przez theonlyone (2015-04-04 19:09:53)

white.pearl napisał/a:

Ja bym chciała jechać do jakiegoś lasu czy cuś, byle tam, gdzie zielono! W końcu jestem elfem.

Only - jedziemy razem na majówkę do najbardziej niemajówkowego miejsca, czyli do stolicy. Całe miasto nasze big_smile

Aha,a dokładniej gdzie  i kiedy ?

30,531

theonlyone napisał/a:
white.pearl napisał/a:

Yyyy, majówka to tak jakby w w długi weekend majowy? tongue
Stolica = Warszawa? tongue
Zaczynamy 30 kwietnia, ja dojadę 1 maja, kończymy 3ciego jako grupa zombiaków.

30,532

http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1065/result/6033.html to moja piosenka

A jestem Czarodziejem! big_smile Nie mogło być inaczej.
Ej, no wywiozę Was do lasu, spokojnie big_smile.
Nie mam czerwonych butów, chyba że baleriny. Jak będzie ładnie to zabiorę. Jestem przecież jak Dorotka z Kansas cool

Anyway, jak zombiaki to całkiem dobre określenie big_smile a mazurek z powidłami śliwkowymi, nie pochwalę się, bo w lodówce już jest big_smile.

30,533

A ja właśnie film na wieczór sobie załatwiam. Już tyle lat się w to nie bawiłam, że musiałam poczytać jak scalić pliki rar w jeden, normalnie szok jaka porządna jestem O.o

30,534

A co będziesz oglądać?

Ja właśnie zgotowałam owsiankę w patelni cool

30,535

A kto zgadnie co mi wyszło w quizie? wink

30,536

"High Hopes" Leigh.

Metyl, pewnie w głębi jesteś motylkiem? big_smile

30,537

Ale ... dlaczego motylkiem? yikes

30,538

white.pearl napisał/a:

Yyyy, majówka to tak jakby w w długi weekend majowy? tongue
Stolica = Warszawa? tongue

white.pearl napisał/a:

Zaczynamy 30 kwietnia, ja dojadę 1 maja, kończymy 3ciego jako grupa zombiaków.

Oj tam,nie łap mnie za słówka wink miałem na myśli,czy macie na myśli jakiś konkretny hotel,bo sama stolica,no to ogromna jest i możemy się nie znaleźć tongue
Jakaś lista jest,kto jedzie ?

30,539

Only, jest i lista i konkretna rezerwacja, ale przecież nie napiszemy tego publicznie yikes.
A jak Ty chcesz nas szukać? yikes

30,540

Metyl napisał/a:

Ale ... dlaczego motylkiem? yikes

Bo jesteś M-e-tylkiem tongue

Only, no hotel to już na priv, nie chcemy tam żadnych paparazzich wink
Będzie chyba 6 osób po ostatnich zmianach? Liczymy też, że Tom nas odwiedzi choć na kilka godzin. Negocjacje trwają.

30,541

Only, jest i lista i konkretna rezerwacja, ale przecież nie napiszemy tego publicznie yikes.

Dobre pytanie...wrzuć mi szczegóły na maila,jeśli możesz wink

30,542

Takich jak my, to ze świecą w ręku proponuję big_smile

30,543

white.pearl napisał/a:

Najlepiej z gromnicą wink

30,544

theonly, sorry bro ale miejscówka jest już zaklepana, liczba miejsc też, wpłaty lecą, dogadujemy szczegóły już prywatnie, zmian ekipowo-planowo-miejscówkowych też nie planujemy więc sorry ale trochę późno się zgłosiłeś, maybe next time.

30,545

white.pearl napisał/a:

Najlepiej z gromnicą wink

I święconą wodą...

30,546 Ostatnio edytowany przez white.pearl (2015-04-04 20:27:12)

Metyl, co Ci w końcu wyszło???

30,547

Wilkołaczek. big_smile

30,548

Pozdro milijon big_smile PPA!

30,549

A mnie się to z automatu kojarzy z Pod mocnym Aniołem, swoją drogą zacny film.

30,550

Metyl napisał/a:

A mnie się to z automatu kojarzy z Pod mocnym Aniołem, swoją drogą zacny film.

Widziałam. Dobry film, chociaż ciężki klimat.

Posty [ 30,486 do 30,550 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 468 469 470 471 472 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024