Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 467 468 469 470 471 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30,421 do 30,485 z 31,052 ]

30,421

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

A w ogóle to kręci mi się w główce sad
A muszę zaraz posprzątać, bo czuję się jakbym mieszkała w hurtowni ciuchów i kosmetyków - one teraz wszędzie leżą yikes

Zobacz podobne tematy :

30,422

ObietnicaPoranka napisał/a:

Nooo, ale z jarzyn też mam big_smile.
A wiecie, że już się przesyciłam tymi z pomidora i nie mogę ich zużyć hmm

No pokaż ta jeżynową big_smile. I chodź, bo ciekawość mnie zeżre bardziej niż ból brzucha, który mam od rana lol

30,423 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-29 15:08:42)

Pocieszę Cię, że mój też niedługo nadejdzie tongue
Już, cierpliwości, zmywam i zmywam ten makijaż i zmyć nie mogę hmm
Ale to naprawdę nie jest fascynująca historia, więc nie musisz się tak niecierpliwić - żadnego przełomu nie dokonałam lol

30,424

To hipnotyzuje:

30,425

jeśli chcecie lovki fb to piszcie na maila hihi

30,426

dzieckodiabla napisał/a:

Jeśli Lovka będzie chciała się nim z nami podzielić, to ma do nas tyle kontaktów, że bez problemu się odezwie wink

30,427

dzieckodiabla napisał/a:

Jeśli uzna za stosowne to nam da.
Nie potrzebuje pośredników.

30,428 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-29 17:11:44)

Maseczka:
http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/67556_250.jpg

A używałyście kiedyś czegoś takiego? Ja używałam jesienią i znalazłam w szafie jeszcze jedno opakowanie takiego ujędrniającego. Potwornie mnie wymrażał. Też tak na Was działa?

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOxZBta8qJS3yrXdVZtR8vgf8L6vUCPlNF5pNRs9oI50qTdhZ4

Dobra, zmywam maseczkę, nakremikuję łapki i idę na fb cool

30,429

Po dłuższej nieobecności powracam i już was nie opuszczę wink

Mam dzisiaj weekendową rozkimnę.
Byłem wczoraj na dyskotece, tak się złożyło że mój stary kolega miał w tym samym czasie wolne co i ja, więc zrobiliśmy sobie nocny maraton po Wa-wie wink
I wiecie co?
Pobiłem swój rekord życiowy.
Podszedłem do wielu dziewczyn w celach zapoznania się i zatańczenia choćby jednego kawałka ale uzyskałem 100% wskaźnik odmów yikes
A niby wszystko grało, miałem dobry humor, nie nastawiałem się właściwie na nic, chciałem tylko miło spędzić wieczór.
Ale to przebiło wszystko i teraz się zastanawiam czy może ze mną coś jest nie tak?
No fakt faktem startowałem w większości do starszych dziewczyn, tak +/- 22-25l, ale nie uważam że to miało jakieś znaczenie, zwłaszcza że młodsze też tam były.
Czyżby to był taki pech czy może raczej zwiastun tego że choćbym nie wiem co robił to i tak wynik jest znany z góry?

Żeby też nie było, nie chce i nie szukam na siłę ale jak trafiają się okazje to po prostu próbuje z nich korzystać i jak widać nic nie wychodzi.
Cóż, może to takie moje przeznaczenie.
Poza tym mam kaca, po 4 w nocy skupiliśmy się tylko na picu więc i dlatego taki stan jaki mam tongue

Co tam u was tak poza tym? smile

30,430 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-29 17:08:29)

Tom94 napisał/a:

Poza tym mam kaca, po 4 w nocy skupiliśmy się tylko na picu więc i dlatego taki stan jaki mam tongue

Ja kaca może i nie mam, ale też mi dziwnie, a wypiłam naprawdę mało. Chyba jestem już w tym wieku, że moje możliwości imprezowe spadają sad.

A co do reszty - nie wiem, ale ja bym z Tobą zatańczyła smile

30,431

Tom94 napisał/a:

Ja kaca może i nie mam, ale też mi dziwnie, a wypiłam naprawdę mało. Chyba jestem już w tym wieku, że moje możliwości imprezowe spadają sad.

A co do reszty - nie wiem, ale ja bym z Tobą zatańczyła smile

Z wiekiem możliwości są coraz mniejsze. Ja kiedyś potrafiłem w 15minut obalić całą wódkę a dzisiaj myślę że nie dałbym rady nawet 1/4 wypić tongue
A do tego te kace. Kiedyś ich nie miałem a teraz odczuwam z dwojoną siłą, starość nie radość big_smile

No to mamy taniec uzgodniony, może w innym życiu zatańczymy wink

30,432

W innym  życiu? big_smile Toć będziemy w stolicy niedługo yikes

30,433

Metyl napisał/a:

1. Deszczowe dni są przenajgorsze do załatwiania wszelki maści 'urzędowych' spraw.
2. Nienawidzę chodzić po lekarzach, jakichkolwiek. Obrzydlistwo.
3. Nastolatki/młode dziewczyny w dużej mierze nadal mnie nie intrygują ergo starzeję się ergo wszystko jest jak należy. big_smile
4. Jeżeli mnie intrygują to nie zwracają na mnie uwagi. lol
5. Nadal oglądam się za starszymi / starzej wyglądającymi. tongue
6. Część dziewczyn na pierwszy rzut oka atrakcyjnych stricte wizualnie okazuje się być palaczkami. Dziwnym trafem akurat te nieco mniej urodziwe choć nadal atrakcyjne już nimi nie są.
7. Kobiece nóżki grubości przedramienia lub nawet ramienia zazwyczaj nie są zbytnio seksi. Czy są to nogi do nieba czy krótkie.
8. Zaczynam bać się o własne życie.
9. Tu miało być coś elokwentnego ale jestem zbyt niezaspokojony by wpisać tutaj coś rozsądnego. A nie, wiem! 170/80!
10.FUCK THE POLISH BUREAUCRACY.

Myślałam długo nad skomentowaniem tych wywodów ale to będzie najodpowiedniejsze:
Dafaq?!

30,434

Nie musisz tego rozumieć.

30,435

Racja. Wybacz. My bad.

30,436

Aenima napisał/a:

W innym życiu? big_smile Toć będziemy w stolicy niedługo yikes

Wiem, ale najprawdopodobniej nie będę mógł zjawić się na zlocie więc dlatego w innym życiu.

30,437

Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:

Wiem, ale najprawdopodobniej nie będę mógł zjawić się na zlocie więc dlatego w innym życiu.

No ale jak to, gwoździem programu miało być spotkanie z tubylcem!

30,438

white.pearl napisał/a:
Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:

No to lipa hmm

30,439 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-03-30 19:54:21)

Tom, nie żartuj nawet hmm Nie zapominaj, że mieliśmy o naszym wspólnym interesie pogadać big_smile A poza tym, obiecałeś udzielić mi lekcji tongue

1. Za mną pierwsza wiosenna burza.
2. Zakupy przedświąteczne również. Dlaczego jak umawiasz się z kobietą na zakupy spożywcze, ta zawsze kupi buty? yikes
3. Zastanawiam się, czy jest sens kupować kuchenkę gazową, czy nie lepiej iść w płytę indukcyjną.
4. Ad. 3, nie żebym miał na nią pieniądze lol
5. Tak właściwie, to ilość rzeczy do zrobienia przewidziana w tym tygodniu jest tak duża, że chyba czas i pora zacząć pracować na trzy etaty yikes
6. Moje przeziębienie mnie kocha. Obsesyjną miłością. I nie chce się odczepić neutral
7. Podoba mi się ten sposób pisania wiadomości tongue
8. I na koniec... Dziwnie się czuję yikes

30,440

Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:

Nie zgadzam się! Masz się z nami spotkać i koniec! Inaczej Cię namierzymy, staniemy pod Twoim oknem i przez całą noc będziemy śpiewać do Ciebie irytujące serenady tongue

kardamon napisał/a:

1. Za mną pierwsza wiosenna burza.
2. Zakupy przedświąteczne również. Dlaczego jak umawiasz się z kobietą na zakupy spożywcze, ta zawsze kupi buty? yikes
6. Moje przeziębienie mnie kocha. Obsesyjną miłością. I nie chce się odczepić neutral
7. Podoba mi się ten sposób pisania wiadomości tongue
8. I na koniec... Dziwnie się czuję yikes

1. Ja ją tylko słyszałam w oddali, a tak chciałam zobaczyć sad
2. Bo bez jedzenia da się żyć, a bez butów nie tongue
6. Nikt nie obiecywał, że miłość będzie łatwa tongue
7. Wygląda jak mój kalendarz z listą spraw lol
8. Dlaczego?

30,441

Macie quizik cool

Jakim zwierzęciem jesteś kiedy jesteś zły?: http://filing.pl/jakim-zwierzeciem-jestes-kiedy-jestes-zly/

95% rekin, 5% złota rybka
Kiedy się denerwujesz jesteś jak rekin, który wyczuje krew i jest gotów do ataku! Są jednak chwile, w których wolisz rozwiązywać spory spokojnie i lekko płynąć przez życie niczym złota rybka!

yikes

30,442

A u mnie dzisiaj dzień wielkich porządków. Wywaliłam wszystko z szafy, poukładałam prawie tak samo jak było. W połowie odkryłam, że robię to tylko po to, żeby za dużo nie myśleć o własnym życiu. Nie udało się, bo zrobiłam sobie godzinną przerwę hmm. Jeszcze jedna szafka została yikes.

Zapraszam do mnie na sprzątanie big_smile

No i zastanawiam się nad tym, jak w kulturalny sposób wykręcić się z randki, na którą jednak bardzo nie chcę iść yikes.

Cóż, zawsze możesz powiedzieć, że idziesz z kimś innym, ale to chyba niezbyt delikatne hmm

I nie chce mi się w tym tygodniu chodzić do pracy hmm.

Nic mi nie mów. Chyba nie wyrobie się w tym tygodniu ze wszystkim neutral

1. Ja ją tylko słyszałam w oddali, a tak chciałam zobaczyć sad
2. Bo bez jedzenia da się żyć, a bez butów nie tongue
6. Nikt nie obiecywał, że miłość będzie łatwa tongue
7. Wygląda jak mój kalendarz z listą spraw lol
8. Dlaczego?

1. Moja mina na przystanku, jak zobaczyłem daleko nad miastem błyskawicę była bezcenna. Cudne to było.
2. Nie, nie zgadzam się. Na stole świątecznym buta nie podam tongue
6. Tak, to że miłość boli to już wiem. Ale tej akurat chętnie bym się pozbył tongue
7. To Metyl, mnie tym zaraził tongue
8. Nie wiem. Chyba poziom abstrakcji i irracjonalizmu w życiu zaczął przekraczać ogólnie przyjęte normy.

30,443 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-03-30 20:39:42)

Jakim zwierzęciem jesteś kiedy jesteś zły?
75% lew, 25% mysz
Kiedy jesteś zły, jedyne co się dla Ciebie liczy to postawienie na swoim. Zachowujesz się wtedy zupełnie jak lew. Jednak w niektórych sytuacjach wolisz szybko i cicho załatwiać sprawy, zupełnie jak mysz. To pokazuje, że potrafisz wybrać sposób radzenia sobie ze złością w zależności od sytuacji.

No to się w gruncie rzeczy zgadza wink

30,444

kardamon napisał/a:

a. Zapraszam do mnie na sprzątanie big_smile

b. Cóż, zawsze możesz powiedzieć, że idziesz z kimś innym, ale to chyba niezbyt delikatne hmm

c. Nic mi nie mów. Chyba nie wyrobie się w tym tygodniu ze wszystkim neutral

1. Moja mina na przystanku, jak zobaczyłem daleko nad miastem błyskawicę była bezcenna. Cudne to było.
2. Nie, nie zgadzam się. Na stole świątecznym buta nie podam tongue
6. Tak, to że miłość boli to już wiem. Ale tej akurat chętnie bym się pozbył tongue
7. To Metyl, mnie tym zaraził tongue
8. Nie wiem. Chyba poziom abstrakcji i irracjonalizmu w życiu zaczął przekraczać ogólnie przyjęte normy.

a. Nie kuś, bo jak posprzątam moją ostatnią szafkę, to jeszcze stanę na Twoim progu w środku nocy tongue

b. Hehe lol. Tego to nawet ja bym nie wymyśliła lol

c. A ja właśnie nie mam aż tak dużo roboty (przynajmniej póki co), ale po prostu nie chce mi się opuszczać domu. Jak na dzisiaj, to nawet mogłabym w nim na zawsze zostać lol

1. A fotę zrobiłeś?
2. Ale możesz go prezentować obok stołu wink. Wszyscy będą tak zachwyceni, że zapomną o jedzeniu cool
6. Oj tam, o miłość trzeba się troszczyć, a nie pozbywać tongue
8. To może dobrze?

30,445

A w ogóle to stałam się właśnie rasową blondynką - zamiast kliknąć w prostokącik "forum", kliknęłam w "wyloguj" i się dziwiłam, że forum dziwnie działa, bo samo mnie wylogowuje yikes

30,446

white.pearl napisał/a:
Tom94 napisał/a:
Aenima napisał/a:

Aenima napisał/a:

No to lipa hmm

kardamon napisał/a:

Tom, nie żartuj nawet hmm Nie zapominaj, że mieliśmy o naszym wspólnym interesie pogadać big_smile A poza tym, obiecałeś udzielić mi lekcji tongue

Nie zgadzam się! Masz się z nami spotkać i koniec! Inaczej Cię namierzymy, staniemy pod Twoim oknem i przez całą noc będziemy śpiewać do Ciebie irytujące serenady tongue

Chętnie bym się z wami spotkał ale niestety mam urwanie głowy w maju, załatwiam bardzo ważne dla mnie rzeczy.
Może uda mi się jakoś załatwić to wcześniej ale na tę chwilę na 90% mnie nie będzie hmm

Co do quizu:

95% rekin, 5% złota rybka

"Kiedy się denerwujesz jesteś jak rekin, który wyczuje krew i jest gotów do ataku! Są jednak chwile, w których wolisz rozwiązywać spory spokojnie i lekko płynąć przez życie niczym złota rybka!"

30,447

Tom, no przestań, w czasie majówki i tak nic nie załatwisz, a spotkanie z nami tylko Cię wyluzuje i od razu wszystko Ci świetnie pójdzie wink

30,448

a. Nie kuś, bo jak posprzątam moją ostatnią szafkę, to jeszcze stanę na Twoim progu w środku nocy tongue

Zapraszam, ale chyba dokładnego dresu nie znasz tongue

b. Hehe lol. Tego to nawet ja bym nie wymyśliła lol

Tak, jestem mistrzem zła wink

c. A ja właśnie nie mam aż tak dużo roboty (przynajmniej póki co), ale po prostu nie chce mi się opuszczać domu. Jak na dzisiaj, to nawet mogłabym w nim na zawsze zostać lol

To jedź jutro ze mną do mojej, dodatkowa para rąk się przyda wink

1. A fotę zrobiłeś?

Nie, bo to trwało zbyt krótko, a ja miałem torbę w ręku.

2. Ale możesz go prezentować obok stołu wink. Wszyscy będą tak zachwyceni, że zapomną o jedzeniu cool

Tak, a jeszcze lepiej, jakbym założył go na nogę i razem z tą nogą położył go na stole tongue

6. Oj tam, o miłość trzeba się troszczyć, a nie pozbywać tongue

No jak widać, chyba jej u mnie dobrze tongue

8. To może dobrze?

Hmm... Nie jestem tego pewien.

30,449 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-03-30 20:51:02)

A w ogóle to stałam się właśnie rasową blondynką - zamiast kliknąć w prostokącik "forum", kliknęłam w "wyloguj" i się dziwiłam, że forum dziwnie działa, bo samo mnie wylogowuje yikes

Forum się troszczy o Twoje zdrowie i limituje Ci czas spędzany przed monitorem lol

Tom94 napisał/a:

Chętnie bym się z wami spotkał ale niestety mam urwanie głowy w maju, załatwiam bardzo ważne dla mnie rzeczy.
Może uda mi się jakoś załatwić to wcześniej ale na tę chwilę na 90% mnie nie będzie hmm

No szkoda by było...

A to za mną chodzi od kilku dni:

30,450

Tom, no przestań, w czasie majówki i tak nic nie załatwisz, a spotkanie z nami tylko Cię wyluzuje i od razu wszystko Ci świetnie pójdzie wink

Zobaczymy jak to będzie, nie chciałbym przyjść z mocno zepsutym nastrojem. Wówczas byście mnie chyba poćwiartowali wink

30,451

kardamon napisał/a:

1. Zapraszam, ale chyba dokładnego dresu nie znasz tongue

2. Tak, jestem mistrzem zła wink

3. To jedź jutro ze mną do mojej, dodatkowa para rąk się przyda wink

4. Nie, bo to trwało zbyt krótko, a ja miałem torbę w ręku.

5. Tak, a jeszcze lepiej, jakbym założył go na nogę i razem z tą nogą położył go na stole tongue

6. No jak widać, chyba jej u mnie dobrze tongue

7. Hmm... Nie jestem tego pewien.

8. Forum się troszczy o Twoje zdrowie i limituje Ci czas spędzany przed monitorem lol

9. A to za mną chodzi od kilku dni:

1. Będę pytać przechodniów lol. Jak taki prześladowca lol

2. Jestem z Ciebie dumna cool. Ale mam lepszy pomysł - podam Ci jego numer i zadzwonisz i powiesz, że nie mogę przyjść? lol

3. Ale ja to bym wolała, żeby te wszystkie prace przyjechały do mnie, a ja bym została w domu yikes

4. Torbą też można zrobić fotę big_smile

5. Wtedy byś jeszcze dokładniej go zaprezentował cool

6. No to tylko się cieszyć wink

7. Oj no, korzystaj póki możesz wink

8. Taaa, nie dałam się i weszłam bocznymi drzwiami lol

9. To ładne jest cool

30,452

Tom94 napisał/a:

Zobaczymy jak to będzie, nie chciałbym przyjść z mocno zepsutym nastrojem. Wówczas byście mnie chyba poćwiartowali wink

Naprawimy Ci go, chyba nie wątpisz w nasze możliwości? yikes

30,453 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-30 21:04:03)

Hehe, przeglądam inne wątki i w jakimś kobieta pyta na forum, czy jest w ciąży. Ciekawe po czym ludzie mają to stwierdzić lol

30,454 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-03-30 21:08:19)

Tom94 napisał/a:

Nie. Napilibyśmy się razem i zrobili mega wiochę na poprawę nastroju wink

1. Będę pytać przechodniów lol. Jak taki prześladowca lol

No aż taki popularny to ja nie jestem yikes

2. Jestem z Ciebie dumna cool. Ale mam lepszy pomysł - podam Ci jego numer i zadzwonisz i powiesz, że nie mogę przyjść? lol

Byle nie okazało się, że Twój amant jest dwa razy większy ode mnie tongue

3. Ale ja to bym wolała, żeby te wszystkie prace przyjechały do mnie, a ja bym została w domu yikes

To nie wchodzi w grę neutral

4. Torbą też można zrobić fotę big_smile

Tak. Tosterem i czajnikiem również big_smile

Nie nie - ozdobą stołu będzie coś zupełnie innego cool

Taaak, gorzej jak mnie zamęczy na zawsze.

7. Oj no, korzystaj póki możesz wink

8. Taaa, nie dałam się i weszłam bocznymi drzwiami lol

9. To ładne jest cool

7. Ale ja chyba nie chcę nooo yikes

8. A to takiego wchodzenia to muszę się nauczyć.

9. Wiem smile

Hehe, przeglądam inne wątki i w jakimś kobieta pyta na forum, czy jest w ciąży. Ciekawe po czym ludzie mają to stwierdzić lol

Po ilości przecinków w poście yikes

A tak poza tym, to zmykam spać. Se[ks/ns]ualnych snów.

30,455

Tom94 napisał/a:

Oczywiście że nie wątpię ale że tak powiem im bardziej mam zły humorek, tym bardziej udziela się on innym osobom tongue
Zobaczymy, spróbuje coś wykombinować aby chodziaż na jeden dzionek się spotkać.

kardamon napisał/a:

I potem 24h przeleżelibyśmy na betonie tongue

30,456

1. 75% lew, 25% mysz to tak a propos kłizu.
2. Jak mi się dzisiaj nic nie chce...
3. Siostruniu polecam olej do ciała, używam zamiennie z kremami. Taki z Rossmana z mango i papają Wellness&Beauty
4. Napisałam do kogoś młodszego ode mnie o 4 lata yikes
5. Rzyć czy nie?
6. Hamlet to jednak miał przesrane.
7. Burza, grad,  słońce, gdzie moje smoki?!
8. Farbowanie by się przydało.
9. Tęsknię za Wami, zróbmy coś z tym prywatnym wątkiem/grupą na FB.
10. Jak można mieć 90% i przegrać z korporacją?!

30,457

kardamon napisał/a:

1. Nie. Napilibyśmy się razem i zrobili mega wiochę na poprawę nastroju wink

2. No aż taki popularny to ja nie jestem yikes

3. Byle nie okazało się, że Twój amant jest dwa razy większy ode mnie tongue

4. Tak. Tosterem i czajnikiem również big_smile

5. Nie nie - ozdobą stołu będzie coś zupełnie innego cool

6. A to takiego wchodzenia to muszę się nauczyć.

7. Po ilości przecinków w poście yikes

8. A tak poza tym, to zmykam spać. Se[ks/ns]ualnych snów.

1. Picie to chyba rzeczywiście będzie gwoździem programu big_smile
2. Nie ułatwiasz mi zadania tongue
3. Dasz radę wink
4. I pilnikiem! Nie zapominaj o pilniku cool
5. Nie mów, że sznurówki yikes
6. Szukaj bocznych drzwi wink
7. Tej metody nie znałam, ale jest warta zapamiętania lol
8. Dzięki i wzajemnie cool

Tom94 napisał/a:

1. Oczywiście że nie wątpię ale że tak powiem im bardziej mam zły humorek, tym bardziej udziela się on innym osobom tongue

2. I potem 24h przeleżelibyśmy na betonie tongue

1. No koniecznie! A w ogóle to, co się dzieje?

2. Spokojnie, mamy zarezerwowane łóżeczka - do któregoś Cię przygarniemy wink

Aenima napisał/a:

3. Siostruniu polecam olej do ciała, używam zamiennie z kremami. Taki z Rossmana z mango i papają Wellness&Beauty
5. Rzyć czy nie?

2. To rodzinne!
3. Wybieram się w tym tygodniu, to się zaopatrzę!
4. I?
5. Nie!
6. Ja bym się chyba z nim zamieniła!
7. Lubię taką pogodę! I też chcę jednego smoka!
8. A ja muszę iść do kosmetyczki!
9. Ja też!
10. 90% czego?!

30,458

kardamon napisał/a:

1. Nie. Napilibyśmy się razem i zrobili mega wiochę na poprawę nastroju wink

2. No aż taki popularny to ja nie jestem yikes

3. Byle nie okazało się, że Twój amant jest dwa razy większy ode mnie tongue

4. Tak. Tosterem i czajnikiem również big_smile

5. Nie nie - ozdobą stołu będzie coś zupełnie innego cool

6. A to takiego wchodzenia to muszę się nauczyć.

7. Po ilości przecinków w poście yikes

8. A tak poza tym, to zmykam spać. Se[ks/ns]ualnych snów.

1. Picie to chyba rzeczywiście będzie gwoździem programu big_smile
2. Nie ułatwiasz mi zadania tongue
3. Dasz radę wink
4. I pilnikiem! Nie zapominaj o pilniku cool
5. Nie mów, że sznurówki yikes
6. Szukaj bocznych drzwi wink
7. Tej metody nie znałam, ale jest warta zapamiętania lol
8. Dzięki i wzajemnie cool

Tom94 napisał/a:

1. Oczywiście że nie wątpię ale że tak powiem im bardziej mam zły humorek, tym bardziej udziela się on innym osobom tongue

2. I potem 24h przeleżelibyśmy na betonie tongue

Aenima napisał/a:

5. Rzyć czy nie?

2. To rodzinne!
3. Wybieram się w tym tygodniu, to się zaopatrzę!
4. I?
5. Nie!
6. Ja bym się chyba z nim zamieniła!
7. Lubię taką pogodę! I też chcę jednego smoka!
8. A ja muszę iść do kosmetyczki!
9. Ja też!
10. 90% czego?!

Jeszcze nie odpisał, czuję się jak pedofil trochę, nie chcę rzyć ani żyć i miałam 90% ukończonego hakowania i mi korpo weszła na chatę i do widzenia, przegrałam grę sad

30,459

Aenima napisał/a:

Jeszcze nie odpisał, czuję się jak pedofil trochę, nie chcę rzyć ani żyć i miałam 90% ukończonego hakowania i mi korpo weszła na chatę i do widzenia, przegrałam grę sad

Ej, daj spokój - zbałamucisz słodkiego i niewinnego 20-latka tongue. To tylko się cieszyć cool
Jak to korpo Ci weszła na chatę? yikes

30,460

Aenima napisał/a:

Ej, daj spokój - zbałamucisz słodkiego i niewinnego 20-latka tongue. To tylko się cieszyć cool
Jak to korpo Ci weszła na chatę? yikes

W grze, siostruniu, gram hakerem. cool

No właśnie nie wiem czy zbałamucę, bo wiesz, może mi nie odpisać. big_smile

30,461

http://tnij.org/6b2du5y

Ja chyba też se posadzę! O!
A pamiętacie takie kiełkujące fasolki, jakie się w podstawówce robiło? Chcę taką cool

30,462

1) Mogę powiedzieć tyle że problemy w życiu osobistym które będę musiał wyjaśnić, będę w ciągłym ruchu i też spadek nastroju murowany wtedy będzie hmm

2) O jak fajnie, ale jednak musicie mieć na uwadze że przygarniecie 90kg misiaczka big_smile

30,463

http://tnij.org/6b2du5y

Ja chyba też se posadzę! O!
A pamiętacie takie kiełkujące fasolki, jakie się w podstawówce robiło? Chcę taką cool

Siostruniu, a co to było z Soraya w poprzednim poście razem  z maseczką, co znalazłaś w szafie? yikes

30,464

Krem ujędrniający, który mnie wymraża.

Tom, damy radę wink

30,465

A pan, jeśli Ci nie odpisze, to jego strata. W końcu taka fajna dziewczyna jak Ty nie trafia się każdemu!

30,466 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-03-30 22:13:12)

A pan, jeśli Ci nie odpisze, to jego strata. W końcu taka fajna dziewczyna jak Ty nie trafia się każdemu!

Słodycz, tęcza i cukierki, też Cię uwielbiam :*.

lecę, dobranoc. big_smile Jak nie odpisze mam inne, realne opcje smile

30,467 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-30 22:13:46)

A ja lecę sprzątać tongue
W ogóle to mi smutno!

30,468

A ja lecę sprzątać tongue
W ogóle to mi smutno!

Również uciekam, jutro cały dzień mnie nie ma hmm
A czemu ci smutno Obietniczko?

30,469

Tom94 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Oczywiście że nie wątpię ale że tak powiem im bardziej mam zły humorek, tym bardziej udziela się on innym osobom tongue

kardamon napisał/a:

I potem 24h przeleżelibyśmy na betonie tongue

Naprawdę się postaraj. Z nami się choć parę razy uśmiechniesz, a może i pochichrasz, zawsze coś, lepiej to, niż się truć zmartwieniami w samotności smile

Obietnico, kawał dla Ciebie na poprawę nastroju, ostatnio mi na fb wyskoczył smile
http://obczaj.se/238/Tusk-niespodziewanie-ginie-w-wypadku

30,470 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-03-31 16:46:42)

1. Zimno strasznie, czas zamykać okna!
2. Za miesiąc się widzimy!
3. Cholera, a ja nadal taka nieładna :<
4. Za to jaka determinowana i manipulująca na korzyść cool
5. Ale, ze skąd Ty wytrzaśniesz rowery? Pójdziemy potańczyć, co Lovka?
6. Pojutrze wyślę Wam przypominajkę, bo jak wyślę jutro to nie uwierzycie.
7. Bilet na najnowszy pociąg do stolycy za 30 zł, tyle wygrać!
8. Oglądam Xaviera Dolana. Chyba pożałuję.
9. Chusteczki przygotowane:D
10. Inne wątki posysają, bo Was nie ma.
11. Jutro będę hakerem!
12. I korporacją yikes
13. Wolę być hakerem tongue
14. Poniosło mnie z tą listą, ale miłość mojego życia będzie musiała mi dać hajsy na karty do hakerstwa.
15. Dlatego prędzej sama na nie zarobię lol

Pozdro!

30,471

1. Aeni myślisz, że w stolicy nie ma czegoś takiego jak wypożyczalnia rowerów? yikes
2. To Wy sobie pójdziecie potańczyć, a ja sobie pójdę na rower! O!
3. Wykupiłam 3/4 sklepu kosmetycznego (foty niżej)
4. Wykupiłam 1/2 apteki
5. Jestem gotowa na klęski żywiołowe - mogę się zamknąć w domu, bo nic więcej do szczęścia nie potrzebuję
6. A jednak nie mogę. Zapomniałam kupić jedzenie yikes
7. Ale jednak mogę - mam dobre jabłko i wschodnią muzykę
8. Plany na dzisiaj to porządki i praca yikes
9. Chyba lubię sprzątać yikes

http://d262tw5qdxp86a.cloudfront.net/41246/photos/big/27299772.jpg

http://www.bdsklep.pl/gfx/600x600/5900998005467-luksja-1l-bath-foam-sweet-macaroons.jpg

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQr1plI_m2R6eXRQ80uD4FOrOkm5Qm9UwdDmL6DtjwRUYAeVyej3g

http://www.ros.net.pl/GalleryImages/Photos2/15-07-14/thumb32_10176130.png

http://www.bdsklep.pl/gfx/600x600/223e6ded200c83869cf8a07aefc271ff8.jpg

30,472

Tom, no tam to mnie jeszcze nie było, tak wiec wiesz tongue

Aeni, powtarzaj mantrę - "Nie jestem brzydka. Nie bardziej niż Kardamon" lol Będziesz pomykać Pendolino? yikes Obietnico, musimy porwać jedną sztukę cool

A poza tym, zamiast hakerem, wolę być druidem. Ot co tongue Może w końcu 340 poziom wbiję roll Choć w sumie w korporacji już jestem yikes

Swoją droga, Lovka, nas już chyba nie lubi sad

Obietnico, jeśli chodzi o rower miejski, to jest Veturilo, ale tam to rejestrować wcześniej się trzeba. Swoją drogą, to ja Ci adres zaraz podeślę, wpadniesz do mnie posprzątać P

Wykupiłem drugie pół apteki. Teraz w końcu przypakuję - zaczynam faszerować się antybiotykami tongue Dzisiaj mieliśmy przegląd przez wszystkie pory roku i chyba mi się to nie podoba neutral

30,473 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-03-31 20:29:58)

kardamon napisał/a:

Aeni, powtarzaj mantrę - "Nie jestem brzydka. Nie bardziej niż Kardamon" lol Będziesz pomykać Pendolino? yikes Obietnico, musimy porwać jedną sztukę cool

A poza tym, zamiast hakerem, wolę być druidem. Ot co tongue Może w końcu 340 poziom wbiję roll Choć w sumie w korporacji już jestem yikes

Swoją droga, Lovka, nas już chyba nie lubi sad

Obietnico, jeśli chodzi o rower miejski, to jest Veturilo, ale tam to rejestrować wcześniej się trzeba. Swoją drogą, to ja Ci adres zaraz podeślę, wpadniesz do mnie posprzątać P

Wykupiłem drugie pół apteki. Teraz w końcu przypakuję - zaczynam faszerować się antybiotykami tongue Dzisiaj mieliśmy przegląd przez wszystkie pory roku i chyba mi się to nie podoba neutral

To Wy sobie idźcie na te rowery, mnie nie wolno tongue. Serio.
Kardamon, czemu jesteś brzydki? yikes To przez to rozbieranie się po parkach i katar? yikes Ja mam kijowy fryz, może w miesiąc jakoś odrosną trochę czy coś sad

I tak, Pierdolino będę pomykać cool #pogodadlabogaczy

30,474 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-31 20:47:29)

Wy chyba oboje żartujecie mad. Jacy brzydcy? Jakbyście byli brzydcy, to bym się z Wami nie kolegowała tongue

Jaką sztukę będziemy zgarniać? yikes

Mnie się podoba przegląd pór roku w ciągu jednego dnia! Pogoda dostroiła się do mojego nastroju big_smile

Kardamonie - ale ostrzegam, ja sprzątam tak, żeby przestrzeń była użyteczna, a nie żeby było ładnie wink

A w ogóle to przed chwilą przez Aeni zalogowałam się na sympatii i zauważyłam, że nikt tam już do mnie nie pisze yikes. Za to 6 osób oglądało mój profil, ale nie wiem kto, bo premium się skończyło yikes

30,475

Obietniczko no normalnie yikes taki lajf, taki stajl !

Co to jest to z Vaseline? big_smile krem do ciała? big_smile

30,476

To wazelinka do ciała tongue

30,477

To wazelinka do ciała tongue

No popacz, popacz big_smile się królewna natłuszcza! big_smile

30,478

Tom  właściwie to nic konkretnego - to, co zwykle. Takie tam babskie huśtawki i rozchwiania. Ale miło, że pytasz cool

Jak słyszę że "babskie huśtawki" to, to musi być okres big_smile

kardamon napisał/a:

No kiedyś musi być ten pierwszy raz cool

30,479

Widzę,że wątek obumiera,o co kamoni ?

30,480

Aenima napisał/a:

To Wy sobie idźcie na te rowery, mnie nie wolno tongue. Serio.

Ale że jak? yikes

Aenima napisał/a:

Kardamon, czemu jesteś brzydki? yikes To przez to rozbieranie się po parkach i katar? yikes Ja mam kijowy fryz, może w miesiąc jakoś odrosną trochę czy coś sad

Odrosną, odrosną smile Niee... Za zimno na rozbieranie się. Zresztą, gdyby nie to, że wywaliłem buty zimowe, chętnie bym się w nie wsunął hmm A brzydki jestem i już tongue

Aenima napisał/a:

I tak, Pierdolino będę pomykać cool #pogodadlabogaczy

Huhu, się powodzi wink

Jaką sztukę będziemy zgarniać? yikes

Pendolino lol

Kardamonie - ale ostrzegam, ja sprzątam tak, żeby przestrzeń była użyteczna, a nie żeby było ładnie wink

Akceptuję big_smile

A w ogóle to przed chwilą przez Aeni zalogowałam się na sympatii i zauważyłam, że nikt tam już do mnie nie pisze yikes. Za to 6 osób oglądało mój profil, ale nie wiem kto, bo premium się skończyło yikes

To chyba normalne, na mój też nikt nie zagląda. Ostatnią osobą była ta koleżanka, o której Ci mówiłem, że za punkt honoru postawiła sobie, żeby mnie odnaleźć wink

theonlyone napisał/a:

Chyba wychodzi na to, że większość znalazła sobie pary, a reszta jest wyjątkowo oporna tongue

Tom94 napisał/a:

No kiedyś musi być ten pierwszy raz cool

Chociaż w sumie lubię swoje okulary lol

30,481

theonlyone napisał/a:

Pewnie już większość się spotyka i love niedługo będzie, tylko ja i Kardamon będziemy ciągnąć wątek, bo my samotnicy, cóż trzeba w wódeczkę się zaopatrzyć big_smile

30,482

Ale te inne wątki są dziwne:

ananaasowa_ napisał/a:

I kiedy już staliśmy i gadaliśmy 'na pożegnanie' to wiesz co zrobił? Natarł mi twarz śniegiem z krzaka 0_o Poważnie!

lol lol lol
Wyobraźcie to sobie! Koniecznie! Ja się ciągle nie mogę przestać śmiać!
lol lol lol

30,483 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-04-02 19:37:08)

Kardamonie ja was bardzo, bardzo lubię i nie śmiej w to wątpić! smile
Siostrunia miałam kiedyś takie skarpetki i czułam się jakbym miała w każdej stopie po 10 palców, a nie po 5 yikes

Poza tym malusio piszecie coś hmm

Nie wiem jaka pogoda u was, ale u mnie dzisiaj przeszła najśmielsze oczekiwania, słońce, super ciepło, tylko wiatr był i po godzinie zaczął padać ŚNIEG! Rozumiecie coś z tego? big_smile

Muzyczka na dziś wink

30,484

Zamieńcie wódkę na winko, a do Was dołączę cool

Czyli rezygnujesz z miłości tylko po ty by dołączyć do klubu samotników? tongue
Winko będzie, każdy trunek zawierający % jest mile widziany wink

30,485 Ostatnio edytowany przez white.pearl (2015-04-02 22:03:19)

Ale te inne wątki są dziwne:

ananaasowa_ napisał/a:

I kiedy już staliśmy i gadaliśmy 'na pożegnanie' to wiesz co zrobił? Natarł mi twarz śniegiem z krzaka 0_o Poważnie!

lol lol lol
Wyobraźcie to sobie! Koniecznie! Ja się ciągle nie mogę przestać śmiać!
lol lol lol

Hihihihi, Randka życia big_smile

KUPIŁAM BUTY! Wreszcie, złaziłam się za nimi, ale udało się. Już miałam dość popylania w obcasach, wreszcie mam płaskie obuwie, które nie jest kozakiem i pasuje do moich dżinsów.

Mnie zaczepia jakiś koleś, co ma 18tys. wejść na stronę, chyba z konia spadł. Ile trzeba tam lat siedzieć, żeby mieć tylu odwiedzających???

Posty [ 30,421 do 30,485 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 467 468 469 470 471 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024