A w ogóle to kręci mi się w główce ![]()
A muszę zaraz posprzątać, bo czuję się jakbym mieszkała w hurtowni ciuchów i kosmetyków - one teraz wszędzie leżą ![]()
30,421 2015-03-29 15:05:54
30,422 2015-03-29 15:06:04
Nooo, ale z jarzyn też mam
.
A wiecie, że już się przesyciłam tymi z pomidora i nie mogę ich zużyć
No pokaż ta jeżynową
. I chodź, bo ciekawość mnie zeżre bardziej niż ból brzucha, który mam od rana ![]()
30,423 2015-03-29 15:07:59 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-29 15:08:42)
Pocieszę Cię, że mój też niedługo nadejdzie ![]()
Już, cierpliwości, zmywam i zmywam ten makijaż i zmyć nie mogę ![]()
Ale to naprawdę nie jest fascynująca historia, więc nie musisz się tak niecierpliwić - żadnego przełomu nie dokonałam ![]()
30,424 2015-03-29 15:11:48
To hipnotyzuje:
30,425 2015-03-29 15:12:13
jeśli chcecie lovki fb to piszcie na maila hihi
30,426 2015-03-29 15:20:39
Jeśli Lovka będzie chciała się nim z nami podzielić, to ma do nas tyle kontaktów, że bez problemu się odezwie ![]()
30,427 2015-03-29 15:21:57
Jeśli uzna za stosowne to nam da.
Nie potrzebuje pośredników.
30,428 2015-03-29 16:17:10 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-29 17:11:44)
Maseczka:
A używałyście kiedyś czegoś takiego? Ja używałam jesienią i znalazłam w szafie jeszcze jedno opakowanie takiego ujędrniającego. Potwornie mnie wymrażał. Też tak na Was działa?
Dobra, zmywam maseczkę, nakremikuję łapki i idę na fb ![]()
30,429 2015-03-29 16:45:53
Po dłuższej nieobecności powracam i już was nie opuszczę ![]()
Mam dzisiaj weekendową rozkimnę.
Byłem wczoraj na dyskotece, tak się złożyło że mój stary kolega miał w tym samym czasie wolne co i ja, więc zrobiliśmy sobie nocny maraton po Wa-wie ![]()
I wiecie co?
Pobiłem swój rekord życiowy.
Podszedłem do wielu dziewczyn w celach zapoznania się i zatańczenia choćby jednego kawałka ale uzyskałem 100% wskaźnik odmów ![]()
A niby wszystko grało, miałem dobry humor, nie nastawiałem się właściwie na nic, chciałem tylko miło spędzić wieczór.
Ale to przebiło wszystko i teraz się zastanawiam czy może ze mną coś jest nie tak?
No fakt faktem startowałem w większości do starszych dziewczyn, tak +/- 22-25l, ale nie uważam że to miało jakieś znaczenie, zwłaszcza że młodsze też tam były.
Czyżby to był taki pech czy może raczej zwiastun tego że choćbym nie wiem co robił to i tak wynik jest znany z góry?
Żeby też nie było, nie chce i nie szukam na siłę ale jak trafiają się okazje to po prostu próbuje z nich korzystać i jak widać nic nie wychodzi.
Cóż, może to takie moje przeznaczenie.
Poza tym mam kaca, po 4 w nocy skupiliśmy się tylko na picu więc i dlatego taki stan jaki mam ![]()
Co tam u was tak poza tym? ![]()
30,430 2015-03-29 17:08:04 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-29 17:08:29)
Poza tym mam kaca, po 4 w nocy skupiliśmy się tylko na picu więc i dlatego taki stan jaki mam
Ja kaca może i nie mam, ale też mi dziwnie, a wypiłam naprawdę mało. Chyba jestem już w tym wieku, że moje możliwości imprezowe spadają
.
A co do reszty - nie wiem, ale ja bym z Tobą zatańczyła ![]()
30,431 2015-03-29 19:22:05
Tom94 napisał/a:Poza tym mam kaca, po 4 w nocy skupiliśmy się tylko na picu więc i dlatego taki stan jaki mam
Ja kaca może i nie mam, ale też mi dziwnie, a wypiłam naprawdę mało. Chyba jestem już w tym wieku, że moje możliwości imprezowe spadają
.
A co do reszty - nie wiem, ale ja bym z Tobą zatańczyła
Z wiekiem możliwości są coraz mniejsze. Ja kiedyś potrafiłem w 15minut obalić całą wódkę a dzisiaj myślę że nie dałbym rady nawet 1/4 wypić ![]()
A do tego te kace. Kiedyś ich nie miałem a teraz odczuwam z dwojoną siłą, starość nie radość ![]()
No to mamy taniec uzgodniony, może w innym życiu zatańczymy ![]()
30,432 2015-03-29 20:48:24
W innym życiu?
Toć będziemy w stolicy niedługo ![]()
30,433 2015-03-29 21:09:34
1. Deszczowe dni są przenajgorsze do załatwiania wszelki maści 'urzędowych' spraw.
2. Nienawidzę chodzić po lekarzach, jakichkolwiek. Obrzydlistwo.
3. Nastolatki/młode dziewczyny w dużej mierze nadal mnie nie intrygują ergo starzeję się ergo wszystko jest jak należy.
4. Jeżeli mnie intrygują to nie zwracają na mnie uwagi.
5. Nadal oglądam się za starszymi / starzej wyglądającymi.
6. Część dziewczyn na pierwszy rzut oka atrakcyjnych stricte wizualnie okazuje się być palaczkami. Dziwnym trafem akurat te nieco mniej urodziwe choć nadal atrakcyjne już nimi nie są.
7. Kobiece nóżki grubości przedramienia lub nawet ramienia zazwyczaj nie są zbytnio seksi. Czy są to nogi do nieba czy krótkie.
8. Zaczynam bać się o własne życie.
9. Tu miało być coś elokwentnego ale jestem zbyt niezaspokojony by wpisać tutaj coś rozsądnego. A nie, wiem! 170/80!
10.FUCK THE POLISH BUREAUCRACY.
Myślałam długo nad skomentowaniem tych wywodów ale to będzie najodpowiedniejsze:
Dafaq?!
30,434 2015-03-29 21:14:06
Nie musisz tego rozumieć.
30,435 2015-03-29 21:34:13
Racja. Wybacz. My bad.
30,436 2015-03-29 21:52:18
W innym życiu?
Toć będziemy w stolicy niedługo
Wiem, ale najprawdopodobniej nie będę mógł zjawić się na zlocie więc dlatego w innym życiu.
30,437 2015-03-29 23:42:16
Aenima napisał/a:W innym życiu?
Wiem, ale najprawdopodobniej nie będę mógł zjawić się na zlocie więc dlatego w innym życiu.
No ale jak to, gwoździem programu miało być spotkanie z tubylcem!
30,438 2015-03-30 14:24:23
Tom94 napisał/a:Aenima napisał/a:W innym życiu?
No to lipa ![]()
30,439 2015-03-30 19:53:40 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-03-30 19:54:21)
Tom, nie żartuj nawet
Nie zapominaj, że mieliśmy o naszym wspólnym interesie pogadać
A poza tym, obiecałeś udzielić mi lekcji ![]()
1. Za mną pierwsza wiosenna burza.
2. Zakupy przedświąteczne również. Dlaczego jak umawiasz się z kobietą na zakupy spożywcze, ta zawsze kupi buty? ![]()
3. Zastanawiam się, czy jest sens kupować kuchenkę gazową, czy nie lepiej iść w płytę indukcyjną.
4. Ad. 3, nie żebym miał na nią pieniądze ![]()
5. Tak właściwie, to ilość rzeczy do zrobienia przewidziana w tym tygodniu jest tak duża, że chyba czas i pora zacząć pracować na trzy etaty ![]()
6. Moje przeziębienie mnie kocha. Obsesyjną miłością. I nie chce się odczepić ![]()
7. Podoba mi się ten sposób pisania wiadomości ![]()
8. I na koniec... Dziwnie się czuję ![]()
30,440 2015-03-30 20:16:55
Aenima napisał/a:W innym życiu?
Nie zgadzam się! Masz się z nami spotkać i koniec! Inaczej Cię namierzymy, staniemy pod Twoim oknem i przez całą noc będziemy śpiewać do Ciebie irytujące serenady ![]()
1. Za mną pierwsza wiosenna burza.
2. Zakupy przedświąteczne również. Dlaczego jak umawiasz się z kobietą na zakupy spożywcze, ta zawsze kupi buty?
6. Moje przeziębienie mnie kocha. Obsesyjną miłością. I nie chce się odczepić
7. Podoba mi się ten sposób pisania wiadomości
8. I na koniec... Dziwnie się czuję
1. Ja ją tylko słyszałam w oddali, a tak chciałam zobaczyć ![]()
2. Bo bez jedzenia da się żyć, a bez butów nie ![]()
6. Nikt nie obiecywał, że miłość będzie łatwa ![]()
7. Wygląda jak mój kalendarz z listą spraw ![]()
8. Dlaczego?
30,441 2015-03-30 20:24:15
Macie quizik ![]()
Jakim zwierzęciem jesteś kiedy jesteś zły?: http://filing.pl/jakim-zwierzeciem-jestes-kiedy-jestes-zly/
95% rekin, 5% złota rybka
Kiedy się denerwujesz jesteś jak rekin, który wyczuje krew i jest gotów do ataku! Są jednak chwile, w których wolisz rozwiązywać spory spokojnie i lekko płynąć przez życie niczym złota rybka!
![]()
30,442 2015-03-30 20:26:10
A u mnie dzisiaj dzień wielkich porządków. Wywaliłam wszystko z szafy, poukładałam prawie tak samo jak było. W połowie odkryłam, że robię to tylko po to, żeby za dużo nie myśleć o własnym życiu. Nie udało się, bo zrobiłam sobie godzinną przerwę
. Jeszcze jedna szafka została
.
Zapraszam do mnie na sprzątanie ![]()
No i zastanawiam się nad tym, jak w kulturalny sposób wykręcić się z randki, na którą jednak bardzo nie chcę iść
.
Cóż, zawsze możesz powiedzieć, że idziesz z kimś innym, ale to chyba niezbyt delikatne ![]()
I nie chce mi się w tym tygodniu chodzić do pracy
.
Nic mi nie mów. Chyba nie wyrobie się w tym tygodniu ze wszystkim ![]()
1. Ja ją tylko słyszałam w oddali, a tak chciałam zobaczyć
2. Bo bez jedzenia da się żyć, a bez butów nie
6. Nikt nie obiecywał, że miłość będzie łatwa
7. Wygląda jak mój kalendarz z listą spraw
8. Dlaczego?
1. Moja mina na przystanku, jak zobaczyłem daleko nad miastem błyskawicę była bezcenna. Cudne to było.
2. Nie, nie zgadzam się. Na stole świątecznym buta nie podam ![]()
6. Tak, to że miłość boli to już wiem. Ale tej akurat chętnie bym się pozbył ![]()
7. To Metyl, mnie tym zaraził ![]()
8. Nie wiem. Chyba poziom abstrakcji i irracjonalizmu w życiu zaczął przekraczać ogólnie przyjęte normy.
30,443 2015-03-30 20:29:34 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-03-30 20:39:42)
Jakim zwierzęciem jesteś kiedy jesteś zły?
75% lew, 25% mysz
Kiedy jesteś zły, jedyne co się dla Ciebie liczy to postawienie na swoim. Zachowujesz się wtedy zupełnie jak lew. Jednak w niektórych sytuacjach wolisz szybko i cicho załatwiać sprawy, zupełnie jak mysz. To pokazuje, że potrafisz wybrać sposób radzenia sobie ze złością w zależności od sytuacji.
No to się w gruncie rzeczy zgadza ![]()
30,444 2015-03-30 20:39:21
a. Zapraszam do mnie na sprzątanie
b. Cóż, zawsze możesz powiedzieć, że idziesz z kimś innym, ale to chyba niezbyt delikatne
c. Nic mi nie mów. Chyba nie wyrobie się w tym tygodniu ze wszystkim
1. Moja mina na przystanku, jak zobaczyłem daleko nad miastem błyskawicę była bezcenna. Cudne to było.
2. Nie, nie zgadzam się. Na stole świątecznym buta nie podam
6. Tak, to że miłość boli to już wiem. Ale tej akurat chętnie bym się pozbył
7. To Metyl, mnie tym zaraził
8. Nie wiem. Chyba poziom abstrakcji i irracjonalizmu w życiu zaczął przekraczać ogólnie przyjęte normy.
a. Nie kuś, bo jak posprzątam moją ostatnią szafkę, to jeszcze stanę na Twoim progu w środku nocy ![]()
b. Hehe
. Tego to nawet ja bym nie wymyśliła ![]()
c. A ja właśnie nie mam aż tak dużo roboty (przynajmniej póki co), ale po prostu nie chce mi się opuszczać domu. Jak na dzisiaj, to nawet mogłabym w nim na zawsze zostać ![]()
1. A fotę zrobiłeś?
2. Ale możesz go prezentować obok stołu
. Wszyscy będą tak zachwyceni, że zapomną o jedzeniu ![]()
6. Oj tam, o miłość trzeba się troszczyć, a nie pozbywać ![]()
8. To może dobrze?
30,445 2015-03-30 20:43:25
A w ogóle to stałam się właśnie rasową blondynką - zamiast kliknąć w prostokącik "forum", kliknęłam w "wyloguj" i się dziwiłam, że forum dziwnie działa, bo samo mnie wylogowuje ![]()
30,446 2015-03-30 20:45:26
Tom94 napisał/a:Aenima napisał/a:W innym życiu?
No to lipa
Tom, nie żartuj nawet
Nie zapominaj, że mieliśmy o naszym wspólnym interesie pogadać
A poza tym, obiecałeś udzielić mi lekcji
Nie zgadzam się! Masz się z nami spotkać i koniec! Inaczej Cię namierzymy, staniemy pod Twoim oknem i przez całą noc będziemy śpiewać do Ciebie irytujące serenady
Chętnie bym się z wami spotkał ale niestety mam urwanie głowy w maju, załatwiam bardzo ważne dla mnie rzeczy.
Może uda mi się jakoś załatwić to wcześniej ale na tę chwilę na 90% mnie nie będzie ![]()
Co do quizu:
95% rekin, 5% złota rybka
"Kiedy się denerwujesz jesteś jak rekin, który wyczuje krew i jest gotów do ataku! Są jednak chwile, w których wolisz rozwiązywać spory spokojnie i lekko płynąć przez życie niczym złota rybka!"
30,447 2015-03-30 20:47:17
Tom, no przestań, w czasie majówki i tak nic nie załatwisz, a spotkanie z nami tylko Cię wyluzuje i od razu wszystko Ci świetnie pójdzie ![]()
30,448 2015-03-30 20:48:15
a. Nie kuś, bo jak posprzątam moją ostatnią szafkę, to jeszcze stanę na Twoim progu w środku nocy
Zapraszam, ale chyba dokładnego dresu nie znasz ![]()
b. Hehe
. Tego to nawet ja bym nie wymyśliła
Tak, jestem mistrzem zła ![]()
c. A ja właśnie nie mam aż tak dużo roboty (przynajmniej póki co), ale po prostu nie chce mi się opuszczać domu. Jak na dzisiaj, to nawet mogłabym w nim na zawsze zostać
To jedź jutro ze mną do mojej, dodatkowa para rąk się przyda ![]()
1. A fotę zrobiłeś?
Nie, bo to trwało zbyt krótko, a ja miałem torbę w ręku.
2. Ale możesz go prezentować obok stołu
. Wszyscy będą tak zachwyceni, że zapomną o jedzeniu
Tak, a jeszcze lepiej, jakbym założył go na nogę i razem z tą nogą położył go na stole ![]()
6. Oj tam, o miłość trzeba się troszczyć, a nie pozbywać
No jak widać, chyba jej u mnie dobrze ![]()
8. To może dobrze?
Hmm... Nie jestem tego pewien.
30,449 2015-03-30 20:50:05 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-03-30 20:51:02)
A w ogóle to stałam się właśnie rasową blondynką - zamiast kliknąć w prostokącik "forum", kliknęłam w "wyloguj" i się dziwiłam, że forum dziwnie działa, bo samo mnie wylogowuje
Forum się troszczy o Twoje zdrowie i limituje Ci czas spędzany przed monitorem ![]()
Chętnie bym się z wami spotkał ale niestety mam urwanie głowy w maju, załatwiam bardzo ważne dla mnie rzeczy.
Może uda mi się jakoś załatwić to wcześniej ale na tę chwilę na 90% mnie nie będzie
No szkoda by było...
A to za mną chodzi od kilku dni:
30,450 2015-03-30 20:58:01
Tom, no przestań, w czasie majówki i tak nic nie załatwisz, a spotkanie z nami tylko Cię wyluzuje i od razu wszystko Ci świetnie pójdzie
Zobaczymy jak to będzie, nie chciałbym przyjść z mocno zepsutym nastrojem. Wówczas byście mnie chyba poćwiartowali ![]()
30,451 2015-03-30 20:58:27
1. Zapraszam, ale chyba dokładnego dresu nie znasz
2. Tak, jestem mistrzem zła
3. To jedź jutro ze mną do mojej, dodatkowa para rąk się przyda
4. Nie, bo to trwało zbyt krótko, a ja miałem torbę w ręku.
5. Tak, a jeszcze lepiej, jakbym założył go na nogę i razem z tą nogą położył go na stole
6. No jak widać, chyba jej u mnie dobrze
7. Hmm... Nie jestem tego pewien.
8. Forum się troszczy o Twoje zdrowie i limituje Ci czas spędzany przed monitorem
9. A to za mną chodzi od kilku dni:
1. Będę pytać przechodniów
. Jak taki prześladowca ![]()
2. Jestem z Ciebie dumna
. Ale mam lepszy pomysł - podam Ci jego numer i zadzwonisz i powiesz, że nie mogę przyjść? ![]()
3. Ale ja to bym wolała, żeby te wszystkie prace przyjechały do mnie, a ja bym została w domu ![]()
4. Torbą też można zrobić fotę ![]()
5. Wtedy byś jeszcze dokładniej go zaprezentował ![]()
6. No to tylko się cieszyć ![]()
7. Oj no, korzystaj póki możesz ![]()
8. Taaa, nie dałam się i weszłam bocznymi drzwiami ![]()
9. To ładne jest ![]()
30,452 2015-03-30 21:00:01
ObietnicaPoranka napisał/a:Tom, no przestań, w czasie majówki i tak nic nie załatwisz, a spotkanie z nami tylko Cię wyluzuje i od razu wszystko Ci świetnie pójdzie
Zobaczymy jak to będzie, nie chciałbym przyjść z mocno zepsutym nastrojem. Wówczas byście mnie chyba poćwiartowali
Naprawimy Ci go, chyba nie wątpisz w nasze możliwości? ![]()
30,453 2015-03-30 21:03:48 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-30 21:04:03)
Hehe, przeglądam inne wątki i w jakimś kobieta pyta na forum, czy jest w ciąży. Ciekawe po czym ludzie mają to stwierdzić ![]()
30,454 2015-03-30 21:07:23 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-03-30 21:08:19)
Zobaczymy jak to będzie, nie chciałbym przyjść z mocno zepsutym nastrojem. Wówczas byście mnie chyba poćwiartowali
Nie. Napilibyśmy się razem i zrobili mega wiochę na poprawę nastroju ![]()
1. Będę pytać przechodniów
. Jak taki prześladowca
No aż taki popularny to ja nie jestem ![]()
2. Jestem z Ciebie dumna
. Ale mam lepszy pomysł - podam Ci jego numer i zadzwonisz i powiesz, że nie mogę przyjść?
Byle nie okazało się, że Twój amant jest dwa razy większy ode mnie ![]()
3. Ale ja to bym wolała, żeby te wszystkie prace przyjechały do mnie, a ja bym została w domu
To nie wchodzi w grę ![]()
4. Torbą też można zrobić fotę
Tak. Tosterem i czajnikiem również ![]()
5. Wtedy byś jeszcze dokładniej go zaprezentował
Nie nie - ozdobą stołu będzie coś zupełnie innego ![]()
5. Wtedy byś jeszcze dokładniej go zaprezentował
Taaak, gorzej jak mnie zamęczy na zawsze.
7. Oj no, korzystaj póki możesz
8. Taaa, nie dałam się i weszłam bocznymi drzwiami
9. To ładne jest
7. Ale ja chyba nie chcę nooo ![]()
8. A to takiego wchodzenia to muszę się nauczyć.
9. Wiem ![]()
Hehe, przeglądam inne wątki i w jakimś kobieta pyta na forum, czy jest w ciąży. Ciekawe po czym ludzie mają to stwierdzić
Po ilości przecinków w poście ![]()
A tak poza tym, to zmykam spać. Se[ks/ns]ualnych snów.
30,455 2015-03-30 21:14:41
Tom94 napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Tom, no przestań, w czasie majówki i tak nic nie załatwisz, a spotkanie z nami tylko Cię wyluzuje i od razu wszystko Ci świetnie pójdzie
Naprawimy Ci go, chyba nie wątpisz w nasze możliwości?
Oczywiście że nie wątpię ale że tak powiem im bardziej mam zły humorek, tym bardziej udziela się on innym osobom ![]()
Zobaczymy, spróbuje coś wykombinować aby chodziaż na jeden dzionek się spotkać.
Nie. Napilibyśmy się razem i zrobili mega wiochę na poprawę nastroju
I potem 24h przeleżelibyśmy na betonie ![]()
30,456 2015-03-30 21:38:07
1. 75% lew, 25% mysz to tak a propos kłizu.
2. Jak mi się dzisiaj nic nie chce...
3. Siostruniu polecam olej do ciała, używam zamiennie z kremami. Taki z Rossmana z mango i papają Wellness&Beauty
4. Napisałam do kogoś młodszego ode mnie o 4 lata ![]()
5. Rzyć czy nie?
6. Hamlet to jednak miał przesrane.
7. Burza, grad, słońce, gdzie moje smoki?!
8. Farbowanie by się przydało.
9. Tęsknię za Wami, zróbmy coś z tym prywatnym wątkiem/grupą na FB.
10. Jak można mieć 90% i przegrać z korporacją?!
30,457 2015-03-30 21:53:49
1. Nie. Napilibyśmy się razem i zrobili mega wiochę na poprawę nastroju
2. No aż taki popularny to ja nie jestem
3. Byle nie okazało się, że Twój amant jest dwa razy większy ode mnie
4. Tak. Tosterem i czajnikiem również
5. Nie nie - ozdobą stołu będzie coś zupełnie innego
6. A to takiego wchodzenia to muszę się nauczyć.
7. Po ilości przecinków w poście
8. A tak poza tym, to zmykam spać. Se[ks/ns]ualnych snów.
1. Picie to chyba rzeczywiście będzie gwoździem programu ![]()
2. Nie ułatwiasz mi zadania ![]()
3. Dasz radę ![]()
4. I pilnikiem! Nie zapominaj o pilniku ![]()
5. Nie mów, że sznurówki ![]()
6. Szukaj bocznych drzwi ![]()
7. Tej metody nie znałam, ale jest warta zapamiętania ![]()
8. Dzięki i wzajemnie ![]()
1. Oczywiście że nie wątpię ale że tak powiem im bardziej mam zły humorek, tym bardziej udziela się on innym osobom
Zobaczymy, spróbuje coś wykombinować aby chodziaż na jeden dzionek się spotkać.2. I potem 24h przeleżelibyśmy na betonie
1. No koniecznie! A w ogóle to, co się dzieje?
2. Spokojnie, mamy zarezerwowane łóżeczka - do któregoś Cię przygarniemy ![]()
2. Jak mi się dzisiaj nic nie chce...
3. Siostruniu polecam olej do ciała, używam zamiennie z kremami. Taki z Rossmana z mango i papają Wellness&Beauty
4. Napisałam do kogoś młodszego ode mnie o 4 lata
5. Rzyć czy nie?
10. Jak można mieć 90% i przegrać z korporacją?!
2. To rodzinne!
3. Wybieram się w tym tygodniu, to się zaopatrzę!
4. I?
5. Nie!
6. Ja bym się chyba z nim zamieniła!
7. Lubię taką pogodę! I też chcę jednego smoka!
8. A ja muszę iść do kosmetyczki!
9. Ja też!
10. 90% czego?!
30,458 2015-03-30 21:57:38
kardamon napisał/a:1. Nie. Napilibyśmy się razem i zrobili mega wiochę na poprawę nastroju
2. No aż taki popularny to ja nie jestem
3. Byle nie okazało się, że Twój amant jest dwa razy większy ode mnie
4. Tak. Tosterem i czajnikiem również
5. Nie nie - ozdobą stołu będzie coś zupełnie innego
6. A to takiego wchodzenia to muszę się nauczyć.
7. Po ilości przecinków w poście
8. A tak poza tym, to zmykam spać. Se[ks/ns]ualnych snów.
1. Picie to chyba rzeczywiście będzie gwoździem programu
2. Nie ułatwiasz mi zadania
3. Dasz radę
4. I pilnikiem! Nie zapominaj o pilniku
5. Nie mów, że sznurówki
6. Szukaj bocznych drzwi
7. Tej metody nie znałam, ale jest warta zapamiętania
8. Dzięki i wzajemnieTom94 napisał/a:1. Oczywiście że nie wątpię ale że tak powiem im bardziej mam zły humorek, tym bardziej udziela się on innym osobom
Zobaczymy, spróbuje coś wykombinować aby chodziaż na jeden dzionek się spotkać.2. I potem 24h przeleżelibyśmy na betonie
2. Spokojnie, mamy zarezerwowane łóżeczka - do któregoś Cię przygarniemy
Aenima napisał/a:2. Jak mi się dzisiaj nic nie chce...
4. Napisałam do kogoś młodszego ode mnie o 4 lata
5. Rzyć czy nie?
10. Jak można mieć 90% i przegrać z korporacją?!2. To rodzinne!
3. Wybieram się w tym tygodniu, to się zaopatrzę!
4. I?
5. Nie!
6. Ja bym się chyba z nim zamieniła!
7. Lubię taką pogodę! I też chcę jednego smoka!
8. A ja muszę iść do kosmetyczki!
9. Ja też!
10. 90% czego?!
Jeszcze nie odpisał, czuję się jak pedofil trochę, nie chcę rzyć ani żyć i miałam 90% ukończonego hakowania i mi korpo weszła na chatę i do widzenia, przegrałam grę ![]()
30,459 2015-03-30 22:00:17
Jeszcze nie odpisał, czuję się jak pedofil trochę, nie chcę rzyć ani żyć i miałam 90% ukończonego hakowania i mi korpo weszła na chatę i do widzenia, przegrałam grę
Ej, daj spokój - zbałamucisz słodkiego i niewinnego 20-latka
. To tylko się cieszyć ![]()
Jak to korpo Ci weszła na chatę? ![]()
30,460 2015-03-30 22:02:44
Aenima napisał/a:Jeszcze nie odpisał, czuję się jak pedofil trochę, nie chcę rzyć ani żyć i miałam 90% ukończonego hakowania i mi korpo weszła na chatę i do widzenia, przegrałam grę
Ej, daj spokój - zbałamucisz słodkiego i niewinnego 20-latka
. To tylko się cieszyć
Jak to korpo Ci weszła na chatę?
W grze, siostruniu, gram hakerem. ![]()
No właśnie nie wiem czy zbałamucę, bo wiesz, może mi nie odpisać. ![]()
30,461 2015-03-30 22:08:07
Ja chyba też se posadzę! O!
A pamiętacie takie kiełkujące fasolki, jakie się w podstawówce robiło? Chcę taką ![]()
30,462 2015-03-30 22:08:22
2. Spokojnie, mamy zarezerwowane łóżeczka - do któregoś Cię przygarniemy
1) Mogę powiedzieć tyle że problemy w życiu osobistym które będę musiał wyjaśnić, będę w ciągłym ruchu i też spadek nastroju murowany wtedy będzie ![]()
2) O jak fajnie, ale jednak musicie mieć na uwadze że przygarniecie 90kg misiaczka ![]()
30,463 2015-03-30 22:09:01
Ja chyba też se posadzę! O!
A pamiętacie takie kiełkujące fasolki, jakie się w podstawówce robiło? Chcę taką
Siostruniu, a co to było z Soraya w poprzednim poście razem z maseczką, co znalazłaś w szafie? ![]()
30,464 2015-03-30 22:10:26
Krem ujędrniający, który mnie wymraża.
Tom, damy radę ![]()
30,465 2015-03-30 22:11:35
A pan, jeśli Ci nie odpisze, to jego strata. W końcu taka fajna dziewczyna jak Ty nie trafia się każdemu!
30,466 2015-03-30 22:12:40 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-03-30 22:13:12)
A pan, jeśli Ci nie odpisze, to jego strata. W końcu taka fajna dziewczyna jak Ty nie trafia się każdemu!
Słodycz, tęcza i cukierki, też Cię uwielbiam :*.
lecę, dobranoc.
Jak nie odpisze mam inne, realne opcje ![]()
30,467 2015-03-30 22:13:00 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-30 22:13:46)
A ja lecę sprzątać ![]()
W ogóle to mi smutno!
30,468 2015-03-30 23:23:09
A ja lecę sprzątać
W ogóle to mi smutno!
Również uciekam, jutro cały dzień mnie nie ma
A czemu ci smutno Obietniczko?
30,469 2015-03-31 00:03:22
ObietnicaPoranka napisał/a:Tom94 napisał/a:Zobaczymy jak to będzie, nie chciałbym przyjść z mocno zepsutym nastrojem. Wówczas byście mnie chyba poćwiartowali
Naprawimy Ci go, chyba nie wątpisz w nasze możliwości?
Oczywiście że nie wątpię ale że tak powiem im bardziej mam zły humorek, tym bardziej udziela się on innym osobom
Zobaczymy, spróbuje coś wykombinować aby chodziaż na jeden dzionek się spotkać.kardamon napisał/a:Nie. Napilibyśmy się razem i zrobili mega wiochę na poprawę nastroju
I potem 24h przeleżelibyśmy na betonie
Naprawdę się postaraj. Z nami się choć parę razy uśmiechniesz, a może i pochichrasz, zawsze coś, lepiej to, niż się truć zmartwieniami w samotności ![]()
Obietnico, kawał dla Ciebie na poprawę nastroju, ostatnio mi na fb wyskoczył ![]()
http://obczaj.se/238/Tusk-niespodziewanie-ginie-w-wypadku
30,470 2015-03-31 16:46:03 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-03-31 16:46:42)
1. Zimno strasznie, czas zamykać okna!
2. Za miesiąc się widzimy!
3. Cholera, a ja nadal taka nieładna :<
4. Za to jaka determinowana i manipulująca na korzyść ![]()
5. Ale, ze skąd Ty wytrzaśniesz rowery? Pójdziemy potańczyć, co Lovka?
6. Pojutrze wyślę Wam przypominajkę, bo jak wyślę jutro to nie uwierzycie.
7. Bilet na najnowszy pociąg do stolycy za 30 zł, tyle wygrać!
8. Oglądam Xaviera Dolana. Chyba pożałuję.
9. Chusteczki przygotowane:D
10. Inne wątki posysają, bo Was nie ma.
11. Jutro będę hakerem!
12. I korporacją ![]()
13. Wolę być hakerem ![]()
14. Poniosło mnie z tą listą, ale miłość mojego życia będzie musiała mi dać hajsy na karty do hakerstwa.
15. Dlatego prędzej sama na nie zarobię ![]()
Pozdro!
30,471 2015-03-31 18:46:21
1. Aeni myślisz, że w stolicy nie ma czegoś takiego jak wypożyczalnia rowerów? ![]()
2. To Wy sobie pójdziecie potańczyć, a ja sobie pójdę na rower! O!
3. Wykupiłam 3/4 sklepu kosmetycznego (foty niżej)
4. Wykupiłam 1/2 apteki
5. Jestem gotowa na klęski żywiołowe - mogę się zamknąć w domu, bo nic więcej do szczęścia nie potrzebuję
6. A jednak nie mogę. Zapomniałam kupić jedzenie ![]()
7. Ale jednak mogę - mam dobre jabłko i wschodnią muzykę
8. Plany na dzisiaj to porządki i praca ![]()
9. Chyba lubię sprzątać ![]()

![]()

30,472 2015-03-31 19:57:19
Tom, no tam to mnie jeszcze nie było, tak wiec wiesz ![]()
Aeni, powtarzaj mantrę - "Nie jestem brzydka. Nie bardziej niż Kardamon"
Będziesz pomykać Pendolino?
Obietnico, musimy porwać jedną sztukę
A poza tym, zamiast hakerem, wolę być druidem. Ot co
Może w końcu 340 poziom wbiję
Choć w sumie w korporacji już jestem ![]()
Swoją droga, Lovka, nas już chyba nie lubi ![]()
Obietnico, jeśli chodzi o rower miejski, to jest Veturilo, ale tam to rejestrować wcześniej się trzeba. Swoją drogą, to ja Ci adres zaraz podeślę, wpadniesz do mnie posprzątać P
Wykupiłem drugie pół apteki. Teraz w końcu przypakuję - zaczynam faszerować się antybiotykami
Dzisiaj mieliśmy przegląd przez wszystkie pory roku i chyba mi się to nie podoba ![]()
30,473 2015-03-31 20:29:15 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-03-31 20:29:58)
Tom, no tam to mnie jeszcze nie było, tak wiec wiesz
Aeni, powtarzaj mantrę - "Nie jestem brzydka. Nie bardziej niż Kardamon"
Będziesz pomykać Pendolino?
Obietnico, musimy porwać jedną sztukę
![]()
A poza tym, zamiast hakerem, wolę być druidem. Ot co
Może w końcu 340 poziom wbiję
Choć w sumie w korporacji już jestem
Swoją droga, Lovka, nas już chyba nie lubi
Obietnico, jeśli chodzi o rower miejski, to jest Veturilo, ale tam to rejestrować wcześniej się trzeba. Swoją drogą, to ja Ci adres zaraz podeślę, wpadniesz do mnie posprzątać P
Wykupiłem drugie pół apteki. Teraz w końcu przypakuję - zaczynam faszerować się antybiotykami
Dzisiaj mieliśmy przegląd przez wszystkie pory roku i chyba mi się to nie podoba
To Wy sobie idźcie na te rowery, mnie nie wolno
. Serio.
Kardamon, czemu jesteś brzydki?
To przez to rozbieranie się po parkach i katar?
Ja mam kijowy fryz, może w miesiąc jakoś odrosną trochę czy coś
I tak, Pierdolino będę pomykać
#pogodadlabogaczy
30,474 2015-03-31 20:42:14 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-31 20:47:29)
Wy chyba oboje żartujecie
. Jacy brzydcy? Jakbyście byli brzydcy, to bym się z Wami nie kolegowała ![]()
Jaką sztukę będziemy zgarniać? ![]()
Mnie się podoba przegląd pór roku w ciągu jednego dnia! Pogoda dostroiła się do mojego nastroju ![]()
Kardamonie - ale ostrzegam, ja sprzątam tak, żeby przestrzeń była użyteczna, a nie żeby było ładnie ![]()
A w ogóle to przed chwilą przez Aeni zalogowałam się na sympatii i zauważyłam, że nikt tam już do mnie nie pisze
. Za to 6 osób oglądało mój profil, ale nie wiem kto, bo premium się skończyło ![]()
30,475 2015-03-31 20:48:02
Obietniczko no normalnie
taki lajf, taki stajl !
Co to jest to z Vaseline?
krem do ciała? ![]()
30,476 2015-03-31 20:56:22
To wazelinka do ciała ![]()
30,477 2015-03-31 21:06:13
To wazelinka do ciała
No popacz, popacz
się królewna natłuszcza! ![]()
30,478 2015-04-01 19:32:43
Tom właściwie to nic konkretnego - to, co zwykle. Takie tam babskie huśtawki i rozchwiania. Ale miło, że pytasz
Jak słyszę że "babskie huśtawki" to, to musi być okres
Tom, no tam to mnie jeszcze nie było, tak wiec wiesz
No kiedyś musi być ten pierwszy raz ![]()
30,479 2015-04-01 20:07:05
Widzę,że wątek obumiera,o co kamoni ?
30,480 2015-04-01 20:17:24
To Wy sobie idźcie na te rowery, mnie nie wolno
. Serio.
Ale że jak? ![]()
Kardamon, czemu jesteś brzydki?
To przez to rozbieranie się po parkach i katar?
Ja mam kijowy fryz, może w miesiąc jakoś odrosną trochę czy coś
Odrosną, odrosną
Niee... Za zimno na rozbieranie się. Zresztą, gdyby nie to, że wywaliłem buty zimowe, chętnie bym się w nie wsunął
A brzydki jestem i już ![]()
I tak, Pierdolino będę pomykać
#pogodadlabogaczy
Huhu, się powodzi ![]()
Jaką sztukę będziemy zgarniać?
Pendolino ![]()
Kardamonie - ale ostrzegam, ja sprzątam tak, żeby przestrzeń była użyteczna, a nie żeby było ładnie
Akceptuję ![]()
A w ogóle to przed chwilą przez Aeni zalogowałam się na sympatii i zauważyłam, że nikt tam już do mnie nie pisze
. Za to 6 osób oglądało mój profil, ale nie wiem kto, bo premium się skończyło
To chyba normalne, na mój też nikt nie zagląda. Ostatnią osobą była ta koleżanka, o której Ci mówiłem, że za punkt honoru postawiła sobie, żeby mnie odnaleźć ![]()
Chyba wychodzi na to, że większość znalazła sobie pary, a reszta jest wyjątkowo oporna ![]()
No kiedyś musi być ten pierwszy raz
Chociaż w sumie lubię swoje okulary ![]()
30,481 2015-04-02 00:47:16
Pewnie już większość się spotyka i love niedługo będzie, tylko ja i Kardamon będziemy ciągnąć wątek, bo my samotnicy, cóż trzeba w wódeczkę się zaopatrzyć ![]()
30,482 2015-04-02 18:53:25
Ale te inne wątki są dziwne:
I kiedy już staliśmy i gadaliśmy 'na pożegnanie' to wiesz co zrobił? Natarł mi twarz śniegiem z krzaka 0_o Poważnie!
![]()
Wyobraźcie to sobie! Koniecznie! Ja się ciągle nie mogę przestać śmiać!
![]()
30,483 2015-04-02 19:36:15 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-04-02 19:37:08)
Kardamonie ja was bardzo, bardzo lubię i nie śmiej w to wątpić! ![]()
Siostrunia miałam kiedyś takie skarpetki i czułam się jakbym miała w każdej stopie po 10 palców, a nie po 5 ![]()
Poza tym malusio piszecie coś ![]()
Nie wiem jaka pogoda u was, ale u mnie dzisiaj przeszła najśmielsze oczekiwania, słońce, super ciepło, tylko wiatr był i po godzinie zaczął padać ŚNIEG! Rozumiecie coś z tego? ![]()
Muzyczka na dziś ![]()
30,484 2015-04-02 20:15:49
Zamieńcie wódkę na winko, a do Was dołączę
Czyli rezygnujesz z miłości tylko po ty by dołączyć do klubu samotników? ![]()
Winko będzie, każdy trunek zawierający % jest mile widziany ![]()
30,485 2015-04-02 22:02:53 Ostatnio edytowany przez white.pearl (2015-04-02 22:03:19)
Ale te inne wątki są dziwne:
ananaasowa_ napisał/a:I kiedy już staliśmy i gadaliśmy 'na pożegnanie' to wiesz co zrobił? Natarł mi twarz śniegiem z krzaka 0_o Poważnie!
![]()
![]()
Wyobraźcie to sobie! Koniecznie! Ja się ciągle nie mogę przestać śmiać!![]()
![]()
Hihihihi, Randka życia ![]()
KUPIŁAM BUTY! Wreszcie, złaziłam się za nimi, ale udało się. Już miałam dość popylania w obcasach, wreszcie mam płaskie obuwie, które nie jest kozakiem i pasuje do moich dżinsów.
Mnie zaczepia jakiś koleś, co ma 18tys. wejść na stronę, chyba z konia spadł. Ile trzeba tam lat siedzieć, żeby mieć tylu odwiedzających???