Lovelka17 napisał/a:Aż jestem ciekawa. No jakie były te reakcje, jak kobieta proponowała przyjaźń? ale takie najczęściej.
I nie wiem co to znaczy zboczone
Najczęściej faceci się obrażali i urywali kontakt, z kolei ta mniejsza grupka niby zaakceptowała ale nadal szukała swoich szans.
Ach wredną kobietą jestem![]()
Mam nadzieje że Only nie jestem jednym z tych biedaków który trafił na mój damski profil![]()
A zboczone to nie wiesz co oznacza? A RedTube mówi ci to coś?
Lovelka17 napisał/a:Ja się z tym zgadzam. Przecież to nie jest desperacja, tylko konsekwentne dążenie do celu. Jesli się wie dokłądnie czego się chce i chce sie to osiągnąć, to tak właśnie to idzie, że sie próbuje. Gdyby tak odpuścić za każdym razem, no to jakie to wtedy jest podejście? Moim zdaniem na zasadzie jesteś to jesteś, a jak cie nie ma to też zjem bochen chleba. A chyba nie o to chodzi, jeśli naprawde na na czymś/kimś zalezy.
No tak, warto dążyć do celu. Po prostu może jestem dziwny ale jakbym na starcie usłyszał że dziewczyna mnie nie chce, że nie mam szans to jakoś moja wola walki by przygasła, no tak już mam.
Czyli faceci nie chcą przyjaźnić się z kobietami..kurna, co za peszek ![]()
Ale byłyby jaja
jesli to ty się z nim umówisz, zrób koniecznie fotkę jego miny jak cię zobaczy ![]()
Nieeeee, nic mi nie mówi, a co to?
Ale wiesz są różne sytuacje, czasami ktoś akurat w tym momencie sobie nie wyobraża wejścia w związek, bo np. dopiero co się rozstał z kimś, albo ma problemy, którymi nie chce obarczać drugiego człwoeika, o takich sytuacjach mowa. Jeśli ktoś ci mówie jasno i wyraźnie, że nie, bo nie, bo wolę sobie podłubać w nosie niż sie z tobą spotkac, to wtedy inna sprawa.