Chłopcy i dziewczęta dziękuję za życzenia i dla was oczywiście też ode mnie szczęscia ![]()

I jeszcze wam tak powiem-podoba mi się te mailowanie grupowe ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 455 456 457 458 459 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chłopcy i dziewczęta dziękuję za życzenia i dla was oczywiście też ode mnie szczęscia ![]()

I jeszcze wam tak powiem-podoba mi się te mailowanie grupowe ![]()
Obietnico, Lovciu, Ujawniony dziękuję :*
I jeszcze wam tak powiem-podoba mi się te mailowanie grupowe
Weź bo ja już mam skojarzenia ![]()
Lovelka17 napisał/a:I jeszcze wam tak powiem-podoba mi się te mailowanie grupowe
Weź bo ja już mam skojarzenia
Głodnemu chleb na myśli ![]()
ujawniony napisał/a:Lovelka17 napisał/a:I jeszcze wam tak powiem-podoba mi się te mailowanie grupowe
Głodnemu chleb na myśli
Ja głodny?
A kto nam te "świństewka" wypisuje ? :PPPPPPPPP
Lovelka17 napisał/a:I jeszcze wam tak powiem-podoba mi się te mailowanie grupowe
Dokładnie ![]()
Lovelka17 napisał/a:ujawniony napisał/a:Weź bo ja już mam skojarzenia
Głodnemu chleb na myśli
Ja głodny?
A kto nam te "świństewka" wypisuje ? :PPPPPPPPP
No ja nie mam pojęcia kto, ale na pewno nie ja ![]()
I ty Perełko tez? ![]()
Na zlocie proponuję billard ![]()
Nanananaa ![]()
W dawnych czasach uwielbiałam bilard, ale nie grałam od miliona lat i nawet już nie pamiętam, czy jeszcze wiem jak to się robi
. Ale jestem za tym, żeby pójść na niego na zlocie
]
Ale Ty nie masz grać tylko robić za modelkę i pachnieć na stole ![]()
Hahaha, która ma kota albo psa?
Bilard.. haha
Nie umiem grać kompletnie, czasem nawet śmieją się, że kija trzymam jakoś komicznie dziwolągowato, a później zdziwko, że jednak ich ogrywam
Ale jeździć na bilarda lubię ![]()
I Ujawniony ja mam psa, dokładnie pewnie tak myśli jak ten kot, kiedy go molestuje przytulaniem i całowaniem ![]()
Arku, mogę pachnieć i grać, na resztę nie ma szans ![]()
A mój pies tak się nie da - zbyt niezależny jest ![]()
Arku, mogę pachnieć i grać, na resztę nie ma szans
A szkoda bo to rola jak w mordę strzelił dla Ciebie
Nawet Pani podobna, od razu pomyślałem, że Obietnica na stole ![]()
<dance> ![]()
Drogie dziewczyny ![]()
W Waszym dniu życzę wam dużo wszystkiego dobrego, zdrówka, szczęścia, spokoju, wiecznej młodości w duszy i tam czego jeszcze sobie wymyślicie. No i na pewno zmiany wątku na "jestem szczęśliwie zajęta" => pod warunkiem, że to będą prawdziwe uczucia ![]()
Korzystając z okazji buziaczek dla Was :* ![]()

Ja lecę do Wawy, mogę zabrać 4 osoby, Rockfor ma miejsce w bagażniku
Nie ma sprawy, ważne że zahaczysz Litwę - nota bene będzie to Twoja najdłuższa podróż do Warszawy ![]()
A i lokatorkę będę miał - tak co nudzić się nie będę ![]()
W bagażniku się przejedziemy
A wiecie, że ja kiedyś tak jechałam
Tylko po drodze musimy zahaczyć jakąś biedronkę ![]()
W dawnych czasach uwielbiałam bilard, ale nie grałam od miliona lat i nawet już nie pamiętam, czy jeszcze wiem jak to się robi
. Ale jestem za tym, żeby pójść na niego na zlocie
Też kiedyś dużo grałem, ale to było dawno i już nieprawda. Już musiałbym przypominać.
Lovcia, chodź na grupowe. ![]()
Bilard.. haha
Nie umiem grać kompletnie, czasem nawet śmieją się, że kija trzymam jakoś komicznie dziwolągowato, a później zdziwko, że jednak ich ogrywam
Ale jeździć na bilarda lubię
Byłem świadkiem takich sytuacje
Nawet Panowie dla dziewczyn proponowali fory, a później byli zaskoczeni, że niezłe lanie dostają
![]()
Lovcia, chodź na grupowe.
Cały czas monitoruję sytuejszyn ![]()
Rockfor ta czekoladowa róża jest po prostu do zjedzenia
Milionowo bardziej lepsiejsza niż taka żywa ;d Dzięki za życzonka ![]()
Lovelka17 napisał/a:Bilard.. haha
Ale jeździć na bilarda lubię
Byłem świadkiem takich sytuacje
Nawet Panowie dla dziewczyn proponowali fory, a później byli zaskoczeni, że niezłe lanie dostają
![]()
Haha
I później urażona męska duma domaga się rewanżu
To w takim razie na zlocie powinniśmy zrobić małą partyjkę kobiety kontra faceci ![]()
Partyjkę bilarda? Ja jestem za
Nie zapominajcie o strefie tańca! ![]()
I na dobranoc:
Rockfor dzięki ! róża piękna ![]()
Bilard! ja się piszę!kompletnie grac nie umiem, ale prawie zawsze wygrywam ![]()
A taniec będzie jak mnie upijecie ![]()
arcania napisał/a:Ja lecę do Wawy, mogę zabrać 4 osoby, Rockfor ma miejsce w bagażniku
Nie ma sprawy, ważne że zahaczysz Litwę - nota bene będzie to Twoja najdłuższa podróż do Warszawy
Ty weź mnie nie podpuszczaj
Jak moje kciuki? ![]()
Jak moje kciuki?
Rajd ukończony z Rally2 - ale wygrany os na szutrze był. Tempo było bardzo dobre, gdyby tylko nie te cholerne nieszczęście z przebitą opną ![]()
A tak wszystko uważam za okey, tak co w przyszłości będę pamiętał o Twoich kciukach ![]()
arcania napisał/a:Jak moje kciuki?
Rajd ukończony z Rally2 - ale wygrany os na szutrze był. Tempo było bardzo dobre, gdyby tylko nie te cholerne nieszczęście z przebitą opną
A tak wszystko uważam za okey, tak co w przyszłości będę pamiętał o Twoich kciukach
No gitara
następnym razem opłatę będę pobierała ![]()
Rockfor ja Cię proszę, Ty sprawdź maila od Obietnicy ![]()
Zawiesiliście mi skrzynkę mailową ![]()
Ale jak się odwiesiła to wszystko hurtem ![]()
Drogie dziewczyny
W Waszym dniu życzę wam dużo wszystkiego dobrego, zdrówka, szczęścia, spokoju, wiecznej młodości w duszy i tam czego jeszcze sobie wymyślicie. No i na pewno zmiany wątku na "jestem szczęśliwie zajęta" => pod warunkiem, że to będą prawdziwe uczucia
Korzystając z okazji buziaczek dla Was :*
Dziękuję ![]()
Panowie - spokojnie, zagramy w bilard, potańczymy, wypijemy winko, zrobimy ognicho i survival, a Arcania i ja pójdziemy też na winko do ZOO ![]()
Tego posłuchajcie
Ja tam wiem, jakie życzenia bym miała ![]()
I jeszcze quizy:
Jakim mrocznym żywiołem jesteś?: http://filing.pl/co-jest-twoim-zywiolem/
U mnie: "Powietrze! Jesteś kapryśny i wymagający. Jesteś wpływową osobą i potrafisz przekonać każdego do swojego zdania. Uwielbiasz dobrą zabawę, masz silną wolę i pomimo swojego nieco dziecinnego usposobienia jesteś bardzo mądry"
Mrok, że hoho
. Taaak, kapryśna i wpływowa to chyba do granic możliwości jestem ![]()
Jakiego koloru jest Twoja złość?: http://filing.pl/jakiego-koloru-jest-twoja-zlosc/
U mnie: "Fioletowy! Fioletowy to kolor Twojej złości! Jesteś lubiany wśród ludzi i bardzo często zbierasz komplementy. Zazwyczaj to Ty jesteś w centrum uwagi. Twój gniew pojawia się zazwyczaj wtedy, kiedy zostaje urażone Twoje ego lub Twoje osiągnięcia nie zostają zauważone. Kiedy wchodzisz do klubu, oczekujesz, że wszystkie oczy będą zwrócone ku Tobie. Jeśli tak nie jest - zwyczajnie się wściekasz"
No z tymi osiągnięciami to prawda ![]()
Do jakiego nieba trafisz po śmierci?: http://filing.pl/do-jakiego-nieba-trafisz-po-smierci/
U mnie: "Trafisz do Innego Świata! Trafisz do Innego Świata! Jest to Niebo znajdujące się na dnie oceanu, gdzie panuje wieczna młodość i nie trzeba martwić się o choroby, głód czy wojny. W tym niebie możesz być kimkolwiek zechcesz! Z pewnością Ci się spodoba!"
![]()
Czy uda nam się określić Twoją osobowość na podstawie tego czego nienawidzisz? : http://filing.pl/czy-uda-nam-sie-okreslic-twoja-osobowosc-na-podstawie-tego-czego-nienawidzisz/
U mnie: "Jesteś niezrozumiany przez innych! Rzeczy, których nienawidzisz odzwierciedlają kogoś, kto nie do końca jest zrozumiany przez innych. Nie próbujesz na siłę wpasowywać się w towarzystwo, tylko zawsze pozostajesz sobą. Dlatego też nie wszystkim odpowiada Twoje towarzystwo. Masz jednak swoich oddanych przyjaciół, których nie zamieniłbyś na nikogo innego!"
![]()
Jestem za bilardem
Grałam ostatnio, jestem cienka w te klocki, ale miałam radochę.
Jesteś ZIEMIĄ! Jesteś pracowity, autentyczny i zdeterminowany. Jeśli masz coś zrobić to po prostu to robisz. Wiesz, że Twoje życie zależy tylko od Ciebie i starasz się jak tylko możesz żeby żyło Ci się jak najlepiej. Masz wielkie serce i potrafisz docenić najmniejsze rzeczy.
Fioletowy to kolor Twojej złości! Jesteś lubiany wśród ludzi i bardzo często zbierasz komplementy. Zazwyczaj to Ty jesteś w centrum uwagi. Twój gniew pojawia się zazwyczaj wtedy, kiedy zostaje urażone Twoje ego lub Twoje osiągnięcia nie zostają zauważone. Kiedy wchodzisz do klubu, oczekujesz, że wszystkie oczy będą zwrócone ku Tobie. Jeśli tak nie jest - zwyczajnie się wściekasz.
Trafisz do Krainy Wiecznego Lata! Jest to magiczne Niebo, które będzie idealnym miejscem dla Ciebie. Będziesz wiódł beztroskie życie, przepełnione radością i miłością. Swoją wieczność spędzisz w miejscu, gdzie zawsze jest ciepło, a przecież nigdy nie przepadałeś za zimą, prawda?
Twoja nienawiść wynika z chęci, aby każdy był wobec Ciebie lojalny. Kiedy tak nie jest, po prostu się wściekasz. Zawsze jesteś lojalny wobec swoich przyjaciół, rodziny i wobec siebie. Masz silne poczucie tego co jest słuszne i trzymasz się wyznaczonych ideałów.
Ten ostatni quiz był pokręcony, trzeba było zaznaczyć zwierzę, którego się nienawidzi... a nie dali małego pająka!
"Jesteś ZIEMIĄ! Jesteś pracowity, autentyczny i zdeterminowany. Jeśli masz coś zrobić to po prostu to robisz. Wiesz, że Twoje życie zależy tylko od Ciebie i starasz się jak tylko możesz żeby żyło Ci się jak najlepiej. Masz wielkie serce i potrafisz docenić najmniejsze rzeczy."
No dziewuszki, witam w klubie ![]()
"Czerwony to kolor Twojej złości! Masz w sobie pasję, jesteś zmysłowy i żądny przygód. Nie ukrywasz swoich emocji i kiedy jesteś zły po prostu wybuchasz. Mówisz jasno co Ci nie pasuje i nie masz zamiaru przepraszać. Jeśli ktoś Cię wkurzy, od razu żałuje, że w ogóle z Tobą zaczynał. Podobnie jak miłość, Twój gniew jest intensywny i pochłania całego Ciebie. "
No to się powtarza
ale taki mój znak zodiaku więc dziwić się nie trzeba
"Trafisz do Edenu! Uważany za niebiański raj ogród dostarczy Ci spokoju i możliwość relaksu w promieniach słonecznych, pod owocującymi drzewami. Mamy nadzieję, że lubisz być nago, ponieważ to taki rodzaj Nieba, gdzie nie można mieć na sobie żadnych ubrań! "
Nie lubię
Gdyby ni te gole tyłki to byłoby ok, kto się ze mną zamieni ? ![]()
"Masz tendencję do stania obok i wyśmiewania ludzi, sytuacji i ogólnie świata. Nienawidzisz ludzi, którzy są nudni. Pseudozabawni ludzie nie mają dla Ciebie żadnej wartości. Za to Ty jesteś duszą towarzystwa, potrafisz rozśmieszyć każdego i przeważnie to właśnie Ty znajdujesz się w centrum uwagi. "
ten ostatni rzeczywiście jest dziwny...ja tam wszystkie te zwierzaki uwielbiam i desery też
ale mi pocisnęli ![]()
Mam wrażenie, że politykiem nie można "zostać", ale trzeba nim "urodzić się". Czasami tym "biednym" ludziom współczuję:P
Od koleżanek z pracy, za kwiatki, dzisiaj otrzymałem czekoladę - czarną taką jaką mogę zjeść. Jakby Lovelka z Arkanią były na miejscu to wiedziałbym co z nią zrobić, a tak będzie musiała "czekać na swój los ostateczny" przynajmniej tydzień czasu ![]()
A dlaczego musi czekać aż tydzień? czekasz aż dojrzeje ?
czarna nie jet aż tak dobra, no chyba, że ze skórką pomarańczową ![]()
A dlaczego musi czekać aż tydzień? czekasz aż dojrzeje ?
czarna nie jet aż tak dobra, no chyba, że ze skórką pomarańczową
Bo pewnie tyle mnie zajmie zjedzenie jej
Albo jak wyrosną nogi wtedy sama ucieknie z tego stołu
![]()
No i kolejna niespodzianka, nasze kobiety zorganizowali pod koniec pracy małą posiadówę ![]()
Jesteś upartym intelektualistą!
Rzeczy, których nienawidzisz odzwierciedlają to, że nie ma dla Ciebie nic gorszego niż ludzie, którzy marnują Twój czas i energię. Jesteś niezwykle inteligentny, a oprócz tego świetnie potrafisz analizować i rozumieć sytuacje i ludzi. Najbardziej zależy Ci na zrozumieniu otaczającego świata i wcieleniu swoich pomysłów w życie.Obyś dalej podejmował dobre decyzje, bazujące na logicznym myśleniu, a możliwe, że świat podąży za Tobą!
Woda!
Jesteś ustępliwy i unikasz konfliktów. Ale pamiętaj, że unikanie problemów może Cię zaprowadzić w jeszcze większe kłopoty. Jesteś świetnym obserwatorem, ale czasem zbyt pochopnie oceniasz innych. Poza tym masz w sobie dużo miłości i pozytywnej energii.
Czerwony!
Czerwony to kolor Twojej złości! Masz w sobie pasję, jesteś zmysłowy i żądny przygód. Nie ukrywasz swoich emocji i kiedy jesteś zły po prostu wybuchasz. Mówisz jasno co Ci nie pasuje i nie masz zamiaru przepraszać. Jeśli ktoś Cię wkurzy, od razu żałuje, że w ogóle z Tobą zaczynał. Podobnie jak miłość, Twój gniew jest intensywny i pochłania całego Ciebie.
Trafisz do Krainy Wiecznego Lata!
Trafisz do Krainy Wiecznego Lata! Jest to magiczne Niebo, które będzie idealnym miejscem dla Ciebie. Będziesz wiódł beztroskie życie, przepełnione radością i miłością. Swoją wieczność spędzisz w miejscu, gdzie zawsze jest ciepło, a przecież nigdy nie przepadałeś za zimą, prawda?
Powietrze!
Jesteś kapryśny i wymagający. Jesteś wpływową osobą i potrafisz przekonać każdego do swojego zdania. Uwielbiasz dobrą zabawę, masz silną wolę i pomimo swojego nieco dziecinnego usposobienia jesteś bardzo mądry.
A to tak jakby się zastanowić ![]()
Niebieski to kolor Twojej złości! Jesteś wrażliwą i emocjonalną osobą, pragną równowagi i harmonii w życiu. Denerwujesz się głównie wtedy, gdy ktoś zrani Twoje uczucia lub wyśmieje Cię. Swój gniew przeważnie starasz się tłumić w środku, a czasem przelewasz go na papier (malujesz, piszesz, projektujesz...).
hm..
Trafisz do prawdziwego Nieba!Twoje życie jest pełne życzliwości i szacunku wobec innych. Postępujesz zgodnie ze swoim sumieniem, a Twoje serce jest pełne nadziei i dobrej woli. Masz w sobie wiarę, którą kupisz sobie miejsce w Niebie i przeżyjesz najbardziej niesamowitą pozagrobową przygodę!
Aż kurde blaszka, to teraz mogę zacząć żyć w takim razie
Skoro i tak mam zapewnione.. ![]()
Jesteś upartym intelektualistą!
Rzeczy, których nienawidzisz odzwierciedlają to, że nie ma dla Ciebie nic gorszego niż ludzie, którzy marnują Twój czas i energię. Jesteś niezwykle inteligentny, a oprócz tego świetnie potrafisz analizować i rozumieć sytuacje i ludzi. Najbardziej zależy Ci na zrozumieniu otaczającego świata i wcieleniu swoich pomysłów w życie.Obyś dalej podejmował dobre decyzje, bazujące na logicznym myśleniu, a możliwe, że świat podąży za Tobą!
Hah, a to dobre
Ja żyję na chmurce, a nie tam logika...Logika jest dla nudziarzy ![]()
Dobra, doszłam do wniosku, że wszyscy jesteście stuknięci
ja się boję z Wami jechać
i generalnie piszę sama do siebie i tu i tam ![]()
A ja właśnie jestem w drodze pomiędzy pracą a zakupami. Przystanek obiad. Z jednej strony siedzi jakaś para - chyyba na pierwszej randce. Dziewczyna bez przerwy nawija
. Z drugiej jacyś ludzie z mojej branży i gadaja o pracy:O.
Zdecydowanie wolę takie miejsca o wcześniej szych porach ![]()
Smacznego ![]()
Jak ja lubię obserwować ludzi, zboczenie zawodowe
ostatnio powychodziły młode parki i często powtarza się ta sama historyjka: panna krzyczy na chłopca, ten stoi ze zwieszoną głową , po czym niunia od wraca się na pięcie i fru ! ten stoi jak wryty, ogląda się. Widać po wyrazie małpiej twarzy, ze nie bardzo kuma co sie wydarzyło i leeeeci za niunią. Dogania ją i tam dalej wysłuchuje tyrady, po czym przeprasza(nie wiem czy wie za co) i przytula zachmurzoną pannę, po czym w objęciach giną w najbliższym sklepie ![]()
Dzięki
. A zboczenia zawodowe są super
. Randkowa niunia dalej nawija, niuniek nieśmiało próbuje coś wtracic, ale ona szybko przywołuje go do porządku. Nie wiem komu mam być wdzięczna za to, że nie jestem mężczyzną i nie muszę chodzić na randki z kobietami, ale jestem ![]()
Kelnerka chce mi zabrać talerz bo za wolno jem ![]()
Dzięki
. A zboczenia zawodowe są super
. Randkowa niunia dalej nawija, niuniek nieśmiało próbuje coś wtracic, ale ona szybko przywołuje go do porządku. Nie wiem komu mam być wdzięczna za to, że nie jestem mężczyzną i nie muszę chodzić na randki z kobietami, ale jestem
Ja też
Kelnerkę podrzuć randkowej niuni ![]()
Kelnerka chce mi zabrać talerz bo za wolno jem
Ta presja czasu przechodzi już w kompletnie pojechane sytuacje ![]()
Arc, uśmiałam się z twojej opowieści o niuńce ![]()
A może ona chce Ci dać tylko dokładkę - od razu tam złe myśli ![]()
Chce Ci zabrać bo w restauracji raczej nie powinno się wylizywać talerzy ![]()
Przestańmy mailowac, bo forum nam umiera ![]()
Ale ja nie dam rady i tu i tu i jeszcze szukać
Ty sobie tańczysz Zołzo mała ![]()
No i oczywiście wszyscy latają jak kot z pęcherzem, a Obietniczka sobie w spa siedzi ![]()
Ale ja nie dam rady i tu i tu i jeszcze szukać
Ty sobie tańczysz Zołzo mała
Już skończyłam tańcować
Chyba powoli przygotowuję się do was
Teraz szukam jakiejś piżamy, aby nie spać nejked ![]()
Poza tym trzeba być elastycznym Arc! ![]()
Ja was tam dopinguję duchowo, że aż ![]()
arcania napisał/a:Ale ja nie dam rady i tu i tu i jeszcze szukać
Już skończyłam tańcować
Teraz szukam jakiejś piżamy, aby nie spać nejked
Poza tym trzeba być elastycznym Arc!
Ja was tam dopinguję duchowo, że aż
Jednak zwariuję! ![]()
A nago kochana to ja mam latać po swoim Edenie ![]()
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:Ale ja nie dam rady i tu i tu i jeszcze szukać
Już skończyłam tańcować
Ja was tam dopinguję duchowo, że ażJednak zwariuję!
A nago kochana to ja mam latać po swoim Edenie
A zwariuj, będziesz podobna do reszty z nas ![]()
A jak ten pensjonacik się zwał? EDEN
na drugie w sensie ![]()
arcania napisał/a:Lovelka17 napisał/a:Już skończyłam tańcować
Ja was tam dopinguję duchowo, że ażJednak zwariuję!
A zwariuj, będziesz podobna do reszty z nas
na drugie w sensie
Oj, jeszcze będziesz płakała jak Ci chłopców ładnych pokażemy a później sprzed nosa sprzątniemy, boś za młoda ![]()
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:Jednak zwariuję!
A zwariuj, będziesz podobna do reszty z nas
na drugie w sensie
Oj, jeszcze będziesz płakała jak Ci chłopców ładnych pokażemy a później sprzed nosa sprzątniemy, boś za młoda
Młódki są w modzie ![]()
I zapodaj tu jakąś nutę, bo normalnie oszaleć z wami można ![]()
Tyś za młoda na to!
Skoro taka roztańczona to masz ![]()
Jaka za młoda? 18naście dawno skończone ![]()
A nuta w dechę jest
I tak będziesz nam grać na zlocie ![]()
Nic nie ma w tych sklepach - to już w mojej szafie jest więcej ![]()
A w ogóle to prawie kupiłam różową bluzę dresową i bordowe glany
. Glany nawet bym kupiła, ale nie było (na szczęście) mojego rozmiaru ![]()
Lovciu, nuta będzie w klubach
Ty zostaniesz w domku przez tv z dobranocką ![]()
Lovciu, nuta będzie w klubach
Ty zostaniesz w domku przez tv z dobranocką
Jak się schleję za mocno to na pewno ![]()
Nie no nie róbcie ze mnie jakiejś 15nastki..wyglądam bardzo powaznie jak na swój wiek przecież
Ochronirz się nie skapnie, a jakby nawet to zbajerujecie go z obietnicą ![]()
Ale wy serio z tymi klubami?
Nie no nie róbcie ze mnie jakiejś 15nastki..wyglądam bardzo powaznie jak na swój wiek przecież
Ochronirz się nie skapnie, a jakby nawet to zbajerujecie go z obietnicą
Czyli role zostały podzielone? I nam przypisano czarną robotę ![]()
arcania napisał/a:Lovciu, nuta będzie w klubach
Jak się schleję za mocno to na pewno
Ale my też wyglądamy młodo ![]()
Poza tym ja chcę do Go-Go!!!
Lovelka17 napisał/a:Nie no nie róbcie ze mnie jakiejś 15nastki..wyglądam bardzo powaznie jak na swój wiek przecież
Czyli role zostały podzielone? I nam przypisano czarną robotę
No nie, robimy to co zawsze
robimy za Niunie ![]()
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:Lovciu, nuta będzie w klubach
Jak się schleję za mocno to na pewno
Ale my też wyglądamy młodo
Ja też chcę do Gogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale wy serio z tymi klubami?
Ty już tam nie schizuj i poddaj się chwili ![]()
arcania napisał/a:Lovelka17 napisał/a:Jak się schleję za mocno to na pewno
Ale my też wyglądamy młodo
Ciebie to chłopcy wezmą, ktoś musi Cię pilnować ![]()
Normalnie spytałem tylko..
Normalnie spytałem tylko..
A ja normalnie odpowiedziałam Metylku ![]()
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:Ale my też wyglądamy młodo
Ciebie to chłopcy wezmą, ktoś musi Cię pilnować
Pójdziemy wszyscy razem ![]()
A pilnować to się umiem sama! o! <Zosia samosia> ![]()
Strony Poprzednia 1 … 455 456 457 458 459 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024