Quizy zaraz zrobię tylko herbatkę najpierw, komuś coś? ciasteczko może?
Ja chcę buzi. ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 453 454 455 456 457 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Quizy zaraz zrobię tylko herbatkę najpierw, komuś coś? ciasteczko może?
Ja chcę buzi. ![]()
arcania napisał/a:Quizy zaraz zrobię tylko herbatkę najpierw, komuś coś? ciasteczko może?
Ja chcę buzi.
Dzisiaj nie będzie ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Rockforze - nie da się wysyłać maili przez forum, bo forum to blokuje. Więc albo mi podasz publicznie swój mail, albo nie pogadamy. Wybór należy do Ciebie
Masz już w profilu dostępny. Daj znać ja skopujesz
Ja nic nie powiem ![]()
Dzisiaj nie będzie
Jak to nie? To sam sobie wezmę...
Rockforze - nie da się wysyłać maili przez forum, bo forum to blokuje. Więc albo mi podasz publicznie swój mail, albo nie pogadamy. Wybór należy do Ciebie
podaję normalnie bo widzę, że mimo edycji w profilu i "pozwolenie" maila tak i nie widać dalej.
![]()
Ja nic nie powiem
Ależ mów, Twoich słów jak tej serenady można słuchać
I bez podtekstów poproszę ![]()
Arcania: W Polsce zachęcają do udziału w szkoleniach wojskowych, a u nas na Litwie od jesieni ma wrócić obowiązkowy nabór do wojska (jeszcze nasza Taryba - sejm, ma to przegłosować). Wiek poboru ma być do 26 roku, a z wyższym wykształceniem do 38 lat. Tak co moge jeszcze trafić do wojska
Ale ja w sumie tego nie boję się, jak mnie zabiorą to ok, jak nie to też ok. Ale może sobie jakieś studia jeszcze zrobię to ta mnie frajda ominie
Aha i z nowych wiadomości: Kubica po raz pierwszyw karierze wygrał OS szutrowy. Tak co Arcania postarałaś się - trzymaj dalej dobrze kciuki za naszą załogę RK/MS
No chyba nie miałeś wątpliwości, że moje kciuki są szczęśliwe
Jak juz coś robię to dobrze ![]()
A jakby co to ja też idę w kamasze, dziś o tym rozmawiałam, mój zawód jest do de i jakby co to nas wysyłają, a mnie wyślą, bo mam dodatkowe kwalifikacje
a ja nie chcę ![]()
Szczerze mówiąc, to nie jestem pewien, czy to tak łatwo wyjaśnić można. Ale tu nie chodzi o to, że miłość nie jest dla każdego, tylko bardziej o to, że nie każdy jej doświadcza, przynajmniej nie w aspekcie związkowym. Bo jakby na to nie patrzeć, miłość ma różne wymiary. I rolę odgrywać tutaj mogą różne blokady, wynikające z charakteru, doświadczeń, itp. Wiesz, podobno no risk, no fun, więc chyba kto nie ryzykuje, ten nie ma
Ja już za często ryzykowałam ![]()
Ale przypomniało mi się, że jakoś w 5. lub 6. klasie podstawówki miałam napisać wypracowanie o miłości. To było jedyne wypracowanie w moim życiu, na które nie miałam pomysłu i nie wiedziałam jak się do niego zabrać. Najlepsze, że teraz miałabym ten sam problem, co wtedy. Może ja już się taka wybrakowana pod tym względem urodziłam i najwyższy czas się z tym pogodzić ![]()
Siostruniu :*
katarzynka19 napisał/a:Może jakieś kursy tańca albo fitnessu?
Kocham ludzi, którzy co jakiś czas NAPRAWDĘ piszą na temat tego wątku
A ja mam wrażenie, że ktoś ich tu specjalnie przysyła ![]()
Metyluleczku słoneczko
Wrzuciłem to dla kogoś nie dla siebie
A co ja lubię to Ci pokaże na zlocie :PPPPPPPPP
Najpierw się na niego zapisz ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Rockforze - nie da się wysyłać maili przez forum, bo forum to blokuje. Więc albo mi podasz publicznie swój mail, albo nie pogadamy. Wybór należy do Ciebie
Masz już w profilu dostępny. Daj znać ja skopujesz
Jej, jak ja nie znoszę tej cechy u facetów
. Zaufaj mi, nie jest dostępny i nie będzie, niezależnie od tego co z nim zrobisz ![]()
Najpierw się na niego zapisz
Nie nie nie, nie zabieramy tego zboka, ja się go boję.
I będę spał z wami, o!
A jakby co to ja też idę w kamasze, dziś o tym rozmawiałam, mój zawód jest do de i jakby co to nas wysyłają, a mnie wyślą, bo mam dodatkowe kwalifikacje
a ja nie chcę
A ja ostatnio rozmyślałam nad zrealizowaniem mojego zawodowego marzenia z młodości, więc może pojedziemy razem ![]()
arcania napisał/a:Ja nic nie powiem
Ależ mów, Twoich słów jak tej serenady można słuchać
I bez podtekstów poproszę
Ty mnie nie ściemniaj, to ja tu jestem od tego
Znaczy ja nie wiem o co chodzi nic a nic ![]()
arcania napisał/a:Dzisiaj nie będzie
Pffffff siłą się nie liczy ![]()
aaa testy!
"Posiadasz logiczną i matematyczną inteligencję!"
Twoja inteligencja opiera się na logicznym wyciąganiu wniosków. Dzięki niej żadne liczby, krytyczne myślenie i zrozumienie czegokolwiek nie jest dla Ciebie problemem.
No ja bym się zdziwiła gdyby było inaczej ![]()
"Małgorzata z "Mistrza i Małgorzaty"
Jesteś jak Małgorzata. Cechuje cię siła charakteru. Dla swoich ideałów jesteś w stanie poświęcić bardzo wiele. Jesteś przy tym bardzo opiekuńczy i umiesz walczyć o swoje.
arcania napisał/a:A jakby co to ja też idę w kamasze, dziś o tym rozmawiałam, mój zawód jest do de i jakby co to nas wysyłają, a mnie wyślą, bo mam dodatkowe kwalifikacje
a ja nie chcę
A ja ostatnio rozmyślałam nad zrealizowaniem mojego zawodowego marzenia z młodości, więc może pojedziemy razem
Pamiętam, mówiłaś o tym, ale ja nie chcę...ja za wrażliwa jestem
co to ze mnie żadnego pożytku nie będzie, będę beczeć tylko ![]()
Ooo nie... Będę musiał Wam salutować a to mnie tak podnieca
)))))))))))
Metyl napisał/a:arcania napisał/a:Dzisiaj nie będzie
Pffffff siłą się nie liczy
Liczy się jak najbardziej! A nawet podwójnie! Niunia Niunia ...
"Małgorzata z "Mistrza i Małgorzaty"
Jesteś jak Małgorzata. Cechuje cię siła charakteru. Dla swoich ideałów jesteś w stanie poświęcić bardzo wiele. Jesteś przy tym bardzo opiekuńczy i umiesz walczyć o swoje.
[
Dowód na bycie Niunią, mi wyszło to samo.
Bo jakże inaczej.
Ooo nie... Będę musiał Wam salutować a to mnie tak podnieca
)))))))))))
Mnie nie ![]()
ujawniony napisał/a:Ooo nie... Będę musiał Wam salutować a to mnie tak podnieca
)))))))))))
Mnie nie
Tobie też
Z wyższym wykształceniem z bomby masz podoficera ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:ujawniony napisał/a:Ooo nie... Będę musiał Wam salutować a to mnie tak podnieca
)))))))))))
Mnie nie
Tobie też
Z wyższym wykształceniem z bomby masz podoficera
Ale ja się do wojska nie nadaję ![]()
Wywaliliby mnie od razu, bo bym podważała każdy rozkaz ![]()
Hahaha
Ja też taki byłem ale warunki bojowe a debilna wojaczka w koszarach to dwa różne światy. Robiłabyś swoje i nawet nie pisnęła wiedząć, że również od wykonania Twoich zadań nawet pozornie nieistotnych zależy ludzkie życie ![]()
Ale ja już napisałam, że to nie o wojsko chodzi ![]()
No chyba nie miałeś wątpliwości, że moje kciuki są szczęśliwe
Jak juz coś robię to dobrze
a ja nie chcę
Wiedziałem komu zaufać - więc było wołanie o pomoc boską. Może zostaniesz amuletem szczęścia naszej załogi? W końcu dobrze spisujesz się ![]()
A z kamaszami to chyba nie jest tak źle? Jakby to było u mnie podczas studiów, to bym na bank zrobił. Mi swojego czasu nawet litewskie wojsko proponowało prace - ze względu na studia i znajomość (uwaga!) polskiego
Ale to nie jest mój klimat, mój kolega pracuje w wojsku i jest tym zafascynowany - a to już druga kwestia:) Wojska się nie boję i jak mnie wezmą to przyjmę na klatę i nie tam z żadną goryczą ![]()
Jej, jak ja nie znoszę tej cechy u facetów
. Zaufaj mi, nie jest dostępny i nie będzie, niezależnie od tego co z nim zrobisz
Całe szczęście, że znalazła się dobra wróżka - muszę jej podziękować ![]()
arcania napisał/a:No chyba nie miałeś wątpliwości, że moje kciuki są szczęśliwe
Jak juz coś robię to dobrze
a ja nie chcę
Wiedziałem komu zaufać - więc było wołanie o pomoc boską. Może zostaniesz amuletem szczęścia naszej załogi? W końcu dobrze spisujesz się
A z kamaszami to chyba nie jest tak źle? Jakby to było u mnie podczas studiów, to bym na bank zrobił. Mi swojego czasu nawet litewskie wojsko proponowało prace - ze względu na studia i znajomość (uwaga!) polskiego
Ale to nie jest mój klimat, mój kolega pracuje w wojsku i jest tym zafascynowany - a to już druga kwestia:) Wojska się nie boję i jak mnie wezmą to przyjmę na klatę i nie tam z żadną goryczą
ObietnicaPoranka napisał/a:Jej, jak ja nie znoszę tej cechy u facetów
. Zaufaj mi, nie jest dostępny i nie będzie, niezależnie od tego co z nim zrobisz
Całe szczęście, że znalazła się dobra wróżka - muszę jej podziękować
Mogę być amuletem, ale pod warunkiem, że schowają go do schowka ![]()
Wcale nie, bo ja musiałbym tam łatać cały ten bałagan ![]()
Dziękuj ![]()
Gdzie wyniki ankiety !?!?!?!?!
Rockfor Ty jedziesz na majówkę?
A gdzie buzi?!
arcania napisał/a:Gdzie wyniki ankiety !?!?!?!?!
A gdzie buzi?!
A to jedno z drugim jakoś powiązane? ![]()
Tak. Z tym że powiązane masz co innego. ![]()
Hahahaa
Ej, w ogóle to chciałabym jakąś torbę-wór. Polećcie mi coś!
Ja mam same takie torby ![]()
Ej, w ogóle to chciałabym jakąś torbę-wór. Polećcie mi coś!
Na zwłoki?
@down ... znaczy up
Potwierdzam!
Dawaj linki ![]()
Klękaj i proś a ja popatrzę na was ![]()
Klękaj i proś a ja popatrzę na was
Nie chce mi się ![]()
ujawniony napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Mnie nie
Tobie też
Z wyższym wykształceniem z bomby masz podoficera
Ale ja się do wojska nie nadaję
Wywaliliby mnie od razu, bo bym podważała każdy rozkaz
Nawet jako broń biologiczna? Przecież jakbyś pojawiła się na froncie to inni żołnierze padaliby jak muchy
Szkoda, że nie wierzysz w swoje kobiece możliwości ![]()
Linki jutro, dziś już jestem zmęczona
Metyl, normalny jesteś wcale ![]()
Mogę być amuletem, ale pod warunkiem, że schowają go do schowka
Wcale nie, bo ja musiałbym tam łatać cały ten bałagan
Dziękuj
Nawet takim co można przewieźć w bagażniku ![]()
Już się kłaniam jak "muzułmanin" do mekki ![]()
Na razie nie dowiedziałem się w której części Polski jest - a dla mnie logistyka jest ważna. Niestety zauważyłem, że ten temat jest incognito, ale Wam nie dziwię się (poważnie) ![]()
arcania napisał/a:Gdzie wyniki ankiety !?!?!?!?!
Na razie nie dowiedziałem się w której części Polski jest - a dla mnie logistyka jest ważna. Niestety zauważyłem, że ten temat jest incognito, ale Wam nie dziwię się (poważnie)
Przecież linki do ankiet są publicznie umieszczane ![]()
Niuńka, nie narzekaj.
Gdzie Ty byś znalazła drugiego takiego jak ja. :*
Nawet takim co można przewieźć w bagażniku
Już się kłaniam jak "muzułmanin" do mekki
Nie nie, uzgodniliśmy już wcześniej, że to Twoje miejsce ![]()
Tylko się nie wypinaj za bardzo, bo tu chłopaki tylko czekają ![]()
Wrocław albo Warszawa, nie jest incognito, tylko głosować trzeba. Ja wiem, że i tak padnie na Wrocław. I wiecie co, ja tam się chyba w końcu przeprowadzę, no tyle razy to ja w żadnym innym mieście nie byłam ![]()
No ja wpisałam Warszawę ![]()
Tylko się nie wypinaj za bardzo, bo tu chłopaki tylko czekają
Masz za to po tej swojej dupci! Ja chcę buzi a nie jakiegoś obcego faceta. ![]()
No ja wpisałam Warszawę
A ja że wrocław ![]()
Nie, nie! Proszę mi tu planów nie niszczyć! Ma być Warszawa no!
W który miejscu jest ankieta? Przepraszam, że pytam i proszę o rękę. Zj ednej strony Warszawa jest mi bardzo blisko, z drugiej strony Chciałbym Wrocław - mam blisko niego kogoś kogo chciałbym spotkać.
A to jest inicjatywa tylko ludzi z tego wątku czy tez bardzie ogólnikowo?
No ja myślę, ze nikt spoza wątku nie jest samobójcą i na zolt czarwnic sie nie wybierze, ale ja osobiście zapraszam każdego chętnego ![]()
Ankieta wyzej ![]()
Tylko z tego wątku. ![]()
Lovcia, Ty z północy się bardziej targasz do Wro jakby co? ![]()
Rock: https://docs.google.com/forms/d/1Xn-dR3c_9LAKjrQ5ZiFJ9uGxa8mXjKBYMXdPNrQ7X7Q/viewform
Tylko z tego wątku.
Lovcia, Ty z północy się bardziej targasz do Wro jakby co?
Na północy są wilkory, inni, Winterfell oraz Księżniczka Lovcia ![]()
Metyl jak mam i tak daleko, to już jeden ch., chociaż pozwiedzam ![]()
na północy jest zajebiście ![]()
Ludzie ja Was ukatrupię ! jak Wy chcecie tam jechać na zwiedzanie, to ja idę do ZOO i będę piła z małpami ![]()
Ludzie ja Was ukatrupię ! jak Wy chcecie tam jechać na zwiedzanie, to ja idę do ZOO i będę piła z małpami
Wino z kartonu ![]()
Ja jadę za / z moimi Niuniami.
I mi bliżej do Wawki więc ... jak wylądujemy w Pęcicach to spoko. ![]()
Ja lecę do Wawy, mogę zabrać 4 osoby, Rockfor ma miejsce w bagażniku ![]()
Ludzie ja Was ukatrupię ! jak Wy chcecie tam jechać na zwiedzanie, to ja idę do ZOO i będę piła z małpami
Ja idę z Tobą ![]()
arcania napisał/a:Ludzie ja Was ukatrupię ! jak Wy chcecie tam jechać na zwiedzanie, to ja idę do ZOO i będę piła z małpami
Ja idę z Tobą
Ale pijemy to wino z kartonu ![]()
Ja lecę do Wawy, mogę zabrać 4 osoby, Rockfor ma miejsce w bagażniku
To mi nie po drodze ale ... mogę?
I ja właśnie otworzyłem wino ale ... w butelce. ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:Ludzie ja Was ukatrupię ! jak Wy chcecie tam jechać na zwiedzanie, to ja idę do ZOO i będę piła z małpami
Ja idę z Tobą
Ale pijemy to wino z kartonu
Pewnie ![]()

No o dawajcie te wyniki z ankiety i zobaczymy gdzie się wybieramy, może Wrocław wygrał, a może Warszawa ![]()
Wow 13 voltów
ale was sponiewiera
Poza tym... biedne małpy ![]()
Aż mi się słabo zrobiło....
Damy radę ![]()
Lovciu, na razie Wrocław wygrywa 5:4 ![]()
To ja zmieniam na Wawę bo mam bliżej. ![]()
Metyl :*
Niuńka. :* I w ogóle pozostałe Niunie też, nawet Lovelka. ![]()
Czyli co, jednak Wawa? to szukajcie jakiegoś noclegu dla bezdomnych ![]()
Strony Poprzednia 1 … 453 454 455 456 457 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024