Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 452 453 454 455 456 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29,446 do 29,510 z 31,052 ]

29,446

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

A ja zostałam prawdziwą NIUNIĄ...zrobiłam sobie taki kolor pazurów tongue

http://4.bp.blogspot.com/-TPxdI-rDbC4/VN_oIZdgGMI/AAAAAAAADjY/pUugsG8TEvM/s1600/Just%2BLanai-ing%2BAround.jpg

Zobacz podobne tematy :

29,447

Miałaś przecież coś podobnego ale chyba ciemniejszy. Czy tam fiolet.

Pamiętajcie, jestem facetem i znam tylko podstawowe kolory. wink

29,448

ObietnicaPoranka napisał/a:

Wiem, wiem wink. Ale ja dzisiaj jestem tak wyluzowana i wszystko jest mi tak obojętne, że zgodzę się na wszystko big_smile

Już smaruje maila z listą niewybrednych życzeń smile Zacznę od... :PPPPPPP

29,449

ujawniony napisał/a:

Wiem, wiem wink. Ale ja dzisiaj jestem tak wyluzowana i wszystko jest mi tak obojętne, że zgodzę się na wszystko big_smile

Już smaruje maila z listą niewybrednych życzeń smile Zacznę od... :PPPPPPP

tongue

Arcanio, ja też mam lakier dla blondynki:
http://3.bp.blogspot.com/-RuiYIEXVLLQ/Uh-5T0BLxiI/AAAAAAAAP4w/Z49RNjChAIg/s1600/Poprawki+527+%28500x333%29.jpg

29,450

Metyl napisał/a:

Miałaś przecież coś podobnego ale chyba ciemniejszy. Czy tam fiolet.

Pamiętajcie, jestem facetem i znam tylko podstawowe kolory. wink

Nieeee nooooo ten taki budyniowy róż, a wtedy to ciemny fiolet-granat był....Metyl....no proszę Cię....

http://dutyfreesalon.com/image/data/OPI/louv_nail.jpg

naprawdę nie widzisz różnicy???

29,451

Arc, nie jedz mięsa tongue

29,452

Obietniczko, tylko ja jestem ciemna blondynka i  zawsze mam bordo, albo czerwienie, różne ciemne kolory a tu taki zonk tongue dziwnie się trochę czuje, ale podoba mi się smile

29,453

No przeca napisałem fiolet. big_smile I że ciemniejszy był, o! Powinnaś skakać z radości że pamiętam takie rzeczy. tongue

29,454

ujawniony napisał/a:

Arc, nie jedz mięsa tongue

I dlatego właśnie moi rodzice mieli ze mną problem tongue

Metyl, ale one nie są podobne:P ale fakt, pamiętałeś smile ale że ja pamiętałam yikes

29,455

Skarbie, ja mówiłem Ci że zwracam uwagę na szczegóły. tongue Aż nie powiem Ci kiedy to zauważyłem, znaczy pazurki. I w ogóle byłem nieco zdziwiony że masz je pomalowane. wink

29,456

Dzisiaj piątek, tak? co z majówką?!

29,457

to jest MEGA

29,458

29,459

Skąd pies może wiedzieć, jak uratować rybę?

29,460

ujawniony napisał/a:

Nie wie, to sztuczka, szkoda tylko że ten nos szoruje po ziemi i w wodzie sad

Z okazji nadchodzącego dnia mężczyzny ( ja wiem, ze jest 10-tego, ale na pewno zapomnę) dla naszych Mężczyzn :*

29,461 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-07 10:53:08)

A, i jeszcze się czymś z Wami podzielę. Wczoraj widziałam wiezione na lawetach w konwoju wozy, podobne do tych na zdjęciach. W połączeniu z ogólną mobilizacją, czyli zachęcaniem do odbycia kursów w naszej armii czy też całej służby wojskowej wywołuje u mnie gęsią skórkę. Mam niepokój i nie czuję się pewnie. Jak one tak wolno przejeżdżały i widziałam te poważne twarze chłopaków  to aż mnie zmroziło sad

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bb/AA_system_POPRAD_01.jpg
http://www.defence24.pl/uploads/images/2012/11/3699808751_65ae37b108_z.jpg

29,462 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-03-07 10:57:07)

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Nie wie, to sztuczka, szkoda tylko że ten nos szoruje po ziemi i w wodzie sad

Z okazji nadchodzącego dnia mężczyzny ( ja wiem, ze jest 10-tego, ale na pewno zapomnę) dla naszych Mężczyzn :*

W ramach rewanżu. Jest jakiś dzień modliszek ? Też bym Wam życzenia złożył... :PPPP

PS: ...i dobrze, że Cię zmroziło bo jak nasi posuną się za daleko to może być niewesoło...

29,463 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-07 11:19:12)

ujawniony napisał/a:

W ramach rewanżu. Jest jakiś dzień modliszek ? Też bym Wam życzenia złożył... :PPPP

PS: ...i dobrze, że Cię zmroziło bo jak nasi posuną się za daleko to może być niewesoło...

Nie ma, ale był Dzień Teściowej parę dni temu. kwalifikuje się? tongue

Okropnie się poczułam. A ta gęsia skóra- instynkt... Mój szósty zmysł podpowiada mi, że prędzej czy później będzie niewesoło sad

P.S. mam pomysł na tatuaż smile muszę teraz znaleźć kogoś kto skuma bełkot totalnego beztalencia i ładnie przekaże na rysunku to co mam do powiedzenia wink

29,464

arcania napisał/a:

P.S. mam pomysł na tatuaż smile muszę teraz znaleźć kogoś kto skuma bełkot totalnego beztalencia i ładnie przekaże na rysunku to co mam do powiedzenia wink

O...coś dla mnie. tongue Zdradzisz chociaż gdzie chcesz go zrobić? smile

29,465

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

O...coś dla mnie. tongue Zdradzisz chociaż gdzie chcesz go zrobić? smile

Wszystko zależy od tego jak duży wyjdzie, ale wiem, że na pewno nie będą to nogi smile

29,466

Coraz ciekawiej. big_smile Ale to takie plany plany czy na serio się dziarasz?

29,467 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-03-07 11:45:19)

Arc, masz wizje postapokaliptycznego świata ? smile Cóż, ja akurat jestem żołnierzem rezerwy więc Kałach w ręce i będziem łazić po pustkowiu jak w Wasteland, DayZ czy Fallout tongue

PS: A jesteś moją teściową żebym Ci życzenia składał ??? smile

PS2: New project smile

29,468 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-07 12:00:23)

ujawniony napisał/a:

Arc, masz wizje postapokaliptycznego świata ? smile Cóż, ja akurat jestem żołnierzem rezerwy więc Kałach w ręce i będziem łazić po pustkowiu jak w Wasteland, DayZ czy Fallout tongue

No mnie z racji zawodu też mogą powołać sad

Na rozweselenie quizy smile

http://www.milosctopasja.com/quizy/pelny/25/zycie-jest-pudelkiem-czekoladek-ktora-czekoladka-jestes

"Jesteś czekoladką z karmelem...

Masz w sobie pełno seksu i frywolności, którą ludzie uważają za urokliwe. Nie masz żadnych kłopotów z zawróceniem w głowie temu, kto Cię interesuje. Nie dla Ciebie na razie długoterminowe związki. Wolisz dobrze się zabawiać. Na związki i deklaracje przyjdzie jeszcze czas."

Uwielbiam karmelową smile ooo i przyszedł tongue

http://www.socialappbuilder.com/gfba2/a/6781841/3/default.aspx?retake=1

"Klasyczny Gin z Tonikiem
Jesteś do bólu klasyczna[y] i do bólu pociągająca[y]. Uwielbiasz to co stylowe i sprawdzone... oddajesz się temu, co stało się kultowe. Wszystko to sprawia, że masz niepowtarzalny urok i styl. Zasmakuj skandalicznie dobrego Ginu z Tonikiem w le Scandale..."

True smile

http://www.socialappbuilder.com/gfba2/a/9986156/3/default.aspx?retake=1

"Labrador retriever
Charakteryzuje Cię łagodność i żywiołowość. Lubisz dobrze zjeść, a wolny czas chętnie spędzasz na łonie natury. Woda to Twój żywioł. Z wielkim entuzjazmem podchodzisz do nawiązywania nowych znajomości."

Chyba za duzo czasu poświęcam moim tongue

i od razu lepiej smile

Metyl, plany poważne jeśli rysunek odda to co mam w głowie smile

29,469

arcania napisał/a:

"Jesteś czekoladką z karmelem...

Masz w sobie pełno seksu i frywolności, którą ludzie uważają za urokliwe. Nie masz żadnych kłopotów z zawróceniem w głowie temu, kto Cię interesuje. Nie dla Ciebie na razie długoterminowe związki. Wolisz dobrze się zabawiać. Na związki i deklaracje przyjdzie jeszcze czas."

Haha, ja też. big_smile

ooo i przyszedł tongue

Weź bo Ci zazdroszczę. tongue

A mi wyszedł ...

Orzeźwiające Mojito
Jesteś orzeźwiający jak letnia bryza! Każdy czuje do Ciebie miętę - nic w tym dziwnego, w końcu mięta to jeden z Twoich podstawowych składników. Pamiętaj, że w le Scandale możesz występować w wersji Mega!

No ten tego ... sami oceńcie.

True smile

Hm ...

Border collie
Charakteryzuje Cię energia i zapał do pracy. Stale potrzebujesz nowych wyzwań. Widząc piłkę nie możesz się powstrzymać, żeby do niej nie podbiec. Ciężko oprzeć się urokowi Twojego hipnotyzującego wzroku.

To głupie ale ... chyba coś w tym jest. wink

29,470 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-07 12:57:57)

Tak wiem,  jestem tu jedyną, która lubi tę grupę językową i na dodatek starocie tongue

Zapomniałam tłumaczenie wrzucić, bo tu o tekst też chodzi smile

"Piekna historia

To jest piekna powiesc
To jest piekna historia
To jest dzisiejszy romans
On powracal do siebie
Tam gdzie jest mgla
Ona jechala na dol, na poludnie
Poludnie

Odnalezli sie na skrzyzowaniu drog
Na wakacyjnej autostradzie
To byl bez watpienia szczesliwy dzien
Niebo bylo na wyciagniecie reki
Prezent przeznaczenia
Dlaczego wiec myslec o jutrze ?

Schowali sie
W wielkim polu zboza
Poddali sie uniesieniu
Opowiedzieli sobie swoje mlodziencze historie zycia
Byli jeszcze dziecmi
Dziecmi

Odnalezli sie na skrzyzowaniu drog
To byl bez watpienia szczesliwy dzien
Zebrali niebo w swoje dlonie
Tak, jak sie zbiera przeznaczenie
Nie chcac myslec o przyszlosci

To jest piekna powiesc...

Rozstali sie na skrzyzowaniu drog
Skonczyl sie szczesliwy dzien
Kontynuowali wiec swoja droga
Zegnajac przeznaczenie
Machajac sobie dlonmi

On powrocil do siebie
tam, gdzie jest mgla
Ona wrocila na dol,
Tam, na poludnie
To jest piekna powiesc
To jest piekna historia
To jest dzisiejszy romans "

29,471

Obietnico, niee, aż takim optymistą to nie jestem tongue Ale jeśli porównujesz miłość do bogactwa, a bogaci ludzie się zdarzają, to wiesz, znaczy, że ktoś tam jej doświadczył smile Wiesz, a nierealne oczekiwania to słynne poszukiwanie ideału, sztywne trzymanie się kryteriów w poszukiwaniu, czy na przykład uważanie, że jak się wejdzie w związek, to jest on na zawsze i w zasadzie nic nie trzeba robić dla jego podtrzymania.

Arc, to chyba dzięki tongue Ale tak wcześnie...

Jesteś czekoladką z karmelem...
Masz w sobie pełno seksu i frywolności, którą ludzie uważają za urokliwe. Nie masz żadnych kłopotów z zawróceniem w głowie temu, kto Cię interesuje. Nie dla Ciebie na razie długoterminowe związki. Wolisz dobrze się zabawiać. Na związki i deklaracje przyjdzie jeszcze czas.

Orzeźwiające Mojito
Jesteś orzeźwiający jak letnia bryza! Każdy czuje do Ciebie miętę - nic w tym dziwnego, w końcu mięta to jeden z Twoich podstawowych składników. Pamiętaj, że w le Scandale możesz występować w wersji Mega!

Mops
Charakteryzuje Cię przyjacielskie usposobienie, bywasz delikatny i wrażliwy. Twoje wieczorne chrapanie jednych rozczula, a drugich irytuje. Nade wszystko cenisz sobie wylegiwanie się na kanapie i pieszczoty. Często się nudzisz.

29,472

Kardamon, no przecież napisałam, że zapomnę i dlatego dzisiaj. Lepiej wcześniej niż wcale tongue

29,473

arc, tez jestem fanką francuskiego smile

Ja  też jestem czekoladką z karmelem...
oraz Orzeźwiającym Mojito, co było oczywiste, bo to mój ulubiony drink.

Labrador retriever
Charakteryzuje Cię łagodność i żywiołowość. Lubisz dobrze zjeść, a wolny czas chętnie spędzasz na łonie natury. Woda to Twój żywioł. Z wielkim entuzjazmem podchodzisz do nawiązywania nowych znajomości.
True.

29,474

Arc, to może ja złożę Wam już życzenia noworoczne? wink

Francuskiego kiedyś chciałem się nauczyć, baa, nawet w szkole trochę się uczyłem smile

Skoro wszyscy jesteśmy karmelowymi czekoladkami i mojito, nie będzie problemu na jakimkolwiek spotkaniu tongue

29,475

Teraz nagle wszyscy kochają francuski wink dobrze, dobrze, niech Wam będzie.

Kardamon, ależ proszę bardzo smile jeśli czujesz taką potrzebę możesz nawet kupić nam prezenty pod choinkę tongue

I nie wszyscy, bo mi wyszedł dżin z tonikiem, który po wódce z red bullem jest moim ulubionym drinkiem tongue Mojito nie znoszę hmm

29,476

Arc składa wam życzenia, abyście wy o jutrze chłopcy nie zapomnieli lol Taki chwyt marketingowy tongue

Poza tym dziś jest tak pięknie słonecznie, aż lato mi się zamarzyło cool

29,477

Arc, oczywiście - możesz nawet kolor skarpetek, które dostaniesz wybrać tongue

Lovelko, domyślam się tongue Ale jakie słońce? yikes

29,478 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-03-07 15:15:44)

kardamon napisał/a:

Arc, oczywiście - możesz nawet kolor skarpetek, które dostaniesz wybrać tongue

Lovelko, domyślam się tongue Ale jakie słońce? yikes

No słońce, takie piękne, żółte i gorące tongue
Mogę narysować wink Albo zaśpiewać, jak ona...no prawie jak ona big_smile Patrz, for ju tongue

29,479

Lovelka17 napisał/a:

Mogę narysować wink Albo zaśpiewać, jak ona...no prawie jak ona big_smile Patrz, for ju tongue

Ja nie wiem czy Ty aby nie jesteś bardziej zwariowana od tych trzech modliszek tongue

29,480

arcania napisał/a:

Obietniczko, tylko ja jestem ciemna blondynka i  zawsze mam bordo, albo czerwienie, różne ciemne kolory a tu taki zonk tongue dziwnie się trochę czuje, ale podoba mi się smile

A ja też miewam czerwone, bordo, granatowe, czarne. Różne smile

arcania napisał/a:

Dzisiaj piątek, tak? co z majówką?!

Zaraz sprawdzę. Wiecie, że nawet zapomniałam o wypełnieniu ankiety :wstyd:

arcania napisał/a:

A, i jeszcze się czymś z Wami podzielę. Wczoraj widziałam wiezione na lawetach w konwoju wozy, podobne do tych na zdjęciach. W połączeniu z ogólną mobilizacją, czyli zachęcaniem do odbycia kursów w naszej armii czy też całej służby wojskowej wywołuje u mnie gęsią skórkę. Mam niepokój i nie czuję się pewnie. Jak one tak wolno przejeżdżały i widziałam te poważne twarze chłopaków  to aż mnie zmroziło sad

arcania napisał/a:

Okropnie się poczułam. A ta gęsia skóra- instynkt... Mój szósty zmysł podpowiada mi, że prędzej czy później będzie niewesoło sad

No to ja od dawna powtarzam, że wszystko może się zdarzyć. Nasz los jest w rękach szaleńca, jakby na to nie patrzeć. A do tego do niedawna miałam relacje z samego centrum wydarzeń i zgodnie z nimi od środka to wcale nie wygląda tak łagodnie jak to media pokazują sad. Nie wiem jak teraz, bo od jakiegoś czasu nie mam żadnych wieści, ale zakładam, że nie jest lepiej sad.

ujawniony napisał/a:

Pewnie, że jest - codziennie. Każdego dnia jest nasz dzień tongue

kardamon napisał/a:

Obietnico, niee, aż takim optymistą to nie jestem tongue Ale jeśli porównujesz miłość do bogactwa, a bogaci ludzie się zdarzają, to wiesz, znaczy, że ktoś tam jej doświadczył smile Wiesz, a nierealne oczekiwania to słynne poszukiwanie ideału, sztywne trzymanie się kryteriów w poszukiwaniu, czy na przykład uważanie, że jak się wejdzie w związek, to jest on na zawsze i w zasadzie nic nie trzeba robić dla jego podtrzymania.

No, ale właśnie - można w prosty sposób wyjaśnić, dlaczego ktoś jest lub nie milionerem czy geniuszem. Ja np. wiem dlaczego nie jestem i nigdy nie będę ani jednym, ani drugim. A dlaczego miłość nie jest dla każdego? No, bo to, co wymieniłeś, to sprawy, które można sobie uświadomić i je w sobie zmienić. Ale czy to jakaś gwarancja sukcesu?

arcania napisał/a:

Tak wiem,  jestem tu jedyną, która lubi tę grupę językową i na dodatek starocie tongue

white.pearl napisał/a:

arc, tez jestem fanką francuskiego smile

kardamon napisał/a:

Francuskiego kiedyś chciałem się nauczyć, baa, nawet w szkole trochę się uczyłem smile

arcania napisał/a:

No nie ma takiego miejsca na świecie, w którym nie jestem odmieńcem yikes. Ja tego języka strasznie nie lubię, nie lubię jego brzmienia sad. I nawet kiedyś sobie wymyśliłam, że chciałabym znać przynajmniej po jednym języku z każdej europejskiej grupy językowej, ale to już chyba szybciej bym się na hiszpański zdecydowała, jeśli o tę grupę chodzi.

kardamon napisał/a:

Ale jakie słońce? yikes

Wyjrzyj za okno tongue

29,481 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-03-07 15:46:00)

Kardamon nie ma okien... tongue ani klamek tongue

Apropos, jeśli ktoś nie oglądał to polecam film "5 dni wojny"... Film wyśmienity choć niskobudżetowy i pokazuje na przykładzie Czeczenii dokładnie to co się teraz dzieje za Bugiem.

Poza tym to chyba troszkę dramatyzujecie, nie sądzę żeby doszło do jakiegoś otwartego konfliktu poza tym, który widzimy a wkroczenie na Ukrainę miało kilka przyczyn w tym główną, zablokowanie przyszłego wejścia do NATO.

29,482

Quizy:

Czekolada:
"Jesteś orzechem pokrytym warstwą naturalnej czekolady!
Jak tu trafiłaś? Jesteś totalnie oddalona od świata słodyczy i romansu. Koncentrujesz się na pracy i twardo stąpasz po ziemi. Nie dla Ciebie randki w ciemno i romantyczne prezenty"
Ale jestem beznadziejna yikes

Drink:
"Orzeźwiające Mojito
Jesteś orzeźwiający jak letnia bryza! Każdy czuje do Ciebie miętę - nic w tym dziwnego, w końcu mięta to jeden z Twoich podstawowych składników. Pamiętaj, że w le Scandale możesz występować w wersji Mega!"
Mój ulubiony cool

Pies:
"Border collie
Charakteryzuje Cię energia i zapał do pracy. Stale potrzebujesz nowych wyzwań. Widząc piłkę nie możesz się powstrzymać, żeby do niej nie podbiec. Ciężko oprzeć się urokowi Twojego hipnotyzującego wzroku"
cool

29,483

ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Ja nie wiem czy Ty aby nie jesteś bardziej zwariowana od tych trzech modliszek tongue

Nasza szkoła cool

29,484

ujawniony napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Nasza szkoła cool

Chciałem napisać "szurnięta" ale Arc by mi odgryzła głowę, Ty przyrodzenie a Aeni wyżarła wątrobę więc się powstrzymałem tongue

29,485

ujawniony napisał/a:

Poza tym to chyba troszkę dramatyzujecie, nie sądzę żeby doszło do jakiegoś otwartego konfliktu poza tym, który widzimy a wkroczenie na Ukrainę miało kilka przyczyn w tym główną, zablokowanie przyszłego wejścia do NATO.

A ja naprawdę uważam, że wszystko może się zdarzyć. Pewnie, że miało różne przyczyny, ale to był atak w szale, a nie przemyślany, a przy takich nie da się przewidzieć zakończenia. A relacje z tamtej strony, których się nasłuchałam mrożą krew w żyłach. No przynajmniej moją w moich zmroziły. Nie jest tam dobrze, naprawdę. No, ale na jakiej wojnie jest hmm.

29,486

Drink:
"Orzeźwiające Mojito
Jesteś orzeźwiający jak letnia bryza! Każdy czuje do Ciebie miętę - nic w tym dziwnego, w końcu mięta to jeden z Twoich podstawowych składników. Pamiętaj, że w le Scandale możesz występować w wersji Mega!"
Mój ulubiony cool

Pies:
"Border collie
Charakteryzuje Cię energia i zapał do pracy. Stale potrzebujesz nowych wyzwań. Widząc piłkę nie możesz się powstrzymać, żeby do niej nie podbiec. Ciężko oprzeć się urokowi Twojego hipnotyzującego wzroku"
cool

Coraz lepiej zdajesz testy na tę no ... nie mogę mówić publicznie. lol Mi wyszło to samo. tongue

29,487

Lovelka17 napisał/a:

Twoje szczęście, że ją lubię tongue

No, ale właśnie - można w prosty sposób wyjaśnić, dlaczego ktoś jest lub nie milionerem czy geniuszem. Ja np. wiem dlaczego nie jestem i nigdy nie będę ani jednym, ani drugim. A dlaczego miłość nie jest dla każdego? No, bo to, co wymieniłeś, to sprawy, które można sobie uświadomić i je w sobie zmienić. Ale czy to jakaś gwarancja sukcesu?

Szczerze mówiąc, to nie jestem pewien, czy to tak łatwo wyjaśnić można. Ale tu nie chodzi o to, że miłość nie jest dla każdego, tylko bardziej o to, że nie każdy jej doświadcza, przynajmniej nie w aspekcie związkowym. Bo jakby na to nie patrzeć, miłość ma różne wymiary. I rolę odgrywać tutaj mogą różne blokady, wynikające z charakteru, doświadczeń, itp. Wiesz, podobno no risk, no fun, więc chyba kto nie ryzykuje, ten nie ma wink

kardamon napisał/a:

Ale jakie słońce? yikes

Wyjrzyj za okno tongue

Pochmurno tongue

29,488

ujawniony napisał/a:

Kardamon nie ma okien... tongue ani klamek tongue

Tak, mam za to bielutki kaftanik z rękawkami z tyłu tongue

29,489

ujawniony napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Nasza szkoła cool

Chciałem napisać "szurnięta" ale Arc by mi odgryzła głowę, Ty przyrodzenie a Aeni wyżarła wątrobę więc się powstrzymałem tongue

A już chciałam zacieszać, ze coś pozytywnego w moją stronę piszesz, w porę jednak się powstrzymałam i zajrzałam na poniższe posty tongue

I siostrunia, od dobrych nauczycielek szybko się ucze big_smile

29,490 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-03-07 16:21:26)

Lovciu ale Ty właśnie pozytywnie szurnięta jak słonko za oknem smile Zresztą Ty tak promieniejesz pozytywną energią, że zarażasz wszystkich nawet modliszki, jędze i czarownice i przy Tobie jakiś szczęśliwiec pewnie by skakał pod sufit jak małpa :PPPPPPPPPPPPP
:*

PS: ahaha ja chcę takie chynskie coś smile Wtedy nawet modliszki mi nie straszne :PPPPPP

29,491

Sory, że Was olewam, ale jestem tak zajęta... Plus dzisiaj idę na imprezę pracowniczą, więc mnie nie zastaniecie, chyba że wrócę jak kopciuszek przed północą. big_smile

Arek, ja nie chcę Twojej wątroby, wal się. tongue

29,492

Aenima napisał/a:

Sory, że Was olewam, ale jestem tak zajęta... Plus dzisiaj idę na imprezę pracowniczą, więc mnie nie zastaniecie, chyba że wrócę jak kopciuszek przed północą. big_smile

Ja też Cię "kocham" :PPPPP

29,493

Wszyscy mnie kochają, jestem księżniczką w końcu.

A oprócz tego jestem czekoladką z karmelem, orzeźwiającym mohito i labradorem big_smile

29,494

Oj boli Pani Doktor... Oj boli baaardzo :PPPPP

29,495

Może jakieś kursy tańca albo fitnessu?

29,496

katarzynka19 napisał/a:

Może jakieś kursy tańca albo fitnessu?

Kocham ludzi, którzy co jakiś czas NAPRAWDĘ piszą na temat tego wątku tongue

29,497

Aenima napisał/a:

A oprócz tego jestem czekoladką z karmelem, orzeźwiającym mohito i labradorem big_smile

No ba ... WSZYSTKIE moje Niunie mają coś ze mną wspólnego. lol

29,498 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-03-07 16:54:59)

ujawniony napisał/a:

Lovciu ale Ty właśnie pozytywnie szurnięta jak słonko za oknem smile Zresztą Ty tak promieniejesz pozytywną energią, że zarażasz wszystkich nawet modliszki, jędze i czarownice i przy Tobie jakiś szczęśliwiec pewnie by skakał pod sufit jak małpa :PPPPPPPPPPPPP
:*

modliszki, czarownice, małpy-nic tylko nowoczesny cyrk zakładać big_smile

Aenima napisał/a:

Przed północą nie waż się wracać Kopciuszku!-powiedziała wróżka chrzestna tongue <nowoczesne tłumaczenie Lov.17> big_smile Tylko nie pogub butów! Szkoda by było tongue
A jutro jak już ogarniesz kaca, daj znać jak było tongue

29,499

Co jest? Od 17-tej nic nie nasmarowane? Wstyd ludziska, wstyd !
A Ty Aeni najbardziej powinnaś się wstydzić, zamiast przyjechać z imprezy i coś naskrobać to się dobrze bawisz... Wstyd podwójny tongue

PS: ten, kto wymyślił wannę powinien dostać Nobla i Oskara i Złotego Globa i coś tam jeszcze tongue

29,500

Quizy:

Jaki typ inteligencji posiadasz?: http://filing.pl/jaki-typ-inteligencji-posiadasz/

"Posiadasz językową inteligencję! Jesteś świetny w zapamiętywaniu słówek i znasz bardzo wiele definicji. Na codzień jesteś świetnym mówcą i potrafisz szybko czytać. Książki odgrywają bardzo dużą rolę w Twoim życiu"

No wiadomo cool

Który słynny bohater literacki pasuje do Ciebie?: http://filing.pl/ktory-slynny-bohater-literacki-pasuje-do-ciebie/

"Hermiona z "Harry'ego Pottera" Jesteś jak Hermiona. Najważniejszy jest dla ciebie samorozwój. Lubisz zdobywać wiedzę, jesteś bystry i inteligentny"

Straszne yikes

29,501

Dobry wieczór wszystkim smile

A w ogóle to Rockforze, my to powinniśmy prywatnie porozmawiać - dawaj mail tongue

Gratuluję smile

Mój mail jest dostępny przez mój profil, więc można pisać do mnie na priv. I w sumie nie będziemy zaśmiecać wątku naszymi tematami.

A kwestia tłumaczy niestety masz rację - praca jest mega trudna, a pieniądze prawie żadne. Słyszałem już takie opinie sad

Szkoda, że mnie wczoraj to ominęło tongue

Arcania: W Polsce zachęcają do udziału w szkoleniach wojskowych, a u nas na Litwie od jesieni ma wrócić obowiązkowy nabór do wojska (jeszcze nasza Taryba - sejm, ma to przegłosować). Wiek poboru ma być do 26 roku, a z wyższym wykształceniem do 38 lat. Tak co moge jeszcze trafić do wojska big_smile Ale ja w sumie tego nie boję się, jak mnie zabiorą to ok, jak nie to też ok. Ale może sobie jakieś studia jeszcze zrobię to ta mnie frajda ominie tongue

Aha i z nowych wiadomości: Kubica po raz pierwszyw  karierze wygrał OS szutrowy. Tak co Arcania postarałaś się - trzymaj dalej dobrze kciuki za naszą załogę RK/MS

29,502

Posiadasz logiczną i matematyczną inteligencję!
Twoja inteligencja opiera się na logicznym wyciąganiu wniosków. Dzięki niej żadne liczby, krytyczne myślenie i zrozumienie czegokolwiek nie jest dla Ciebie problemem.

Werter z "Cierpień młodego Wertera"
Jesteś jak Werter, nadwrażliwy i uczuciowy. Często czujesz, że nie pasujesz do obecnych czasów. Jesteś romantyczny, kochasz piękno we wszelkiej postaci. U innych szukasz wsparcia i zrozumienia. Miewasz skłonności do nastrojów depresyjnych.

No to zaszalałam lol Ja i matma...szkoda, że matematyca tego nie widzi big_smile

29,503

Małgorzata z "Mistrza i Małgorzaty".

Jesteś jak Małgorzata. Cechuje cię siła charakteru. Dla swoich ideałów jesteś w stanie poświęcić bardzo wiele. Jesteś przy tym bardzo opiekuńczy i umiesz walczyć o swoje.

Posiadasz językową inteligencję!

Jesteś świetny w zapamiętywaniu słówek i znasz bardzo wiele definicji. Na codzień jesteś świetnym mówcą i potrafisz szybko czytać. Książki odgrywają bardzo dużą rolę w Twoim życiu.

29,504

Ja dzisiaj za Metyla tongue

http://wstaw.org/m/2015/03/07/10455440_508403115958797_3125614870944416595_n_jpg_300x300_q85.jpg

29,505

Areczku, przecież Ty jesteś innej orientacji. tongue

Poza tym skoro TY chcesz MNIE zastępować to rób to z klasą.

29,506

arcania napisał/a:

Tak francuski ale po polsku tongue big_smile

Dzisiaj byłem na fajnym przedstawieniu teatralnym "Bożyszcze kobiet" - świetna komedia dramatyczna, a przedstawienie prawie dwu godzinne minęło szybko, mimo czasu. Dużo w nim pokazano prawdy ale z fajnym poczuciem humor smile

29,507

Rockforze - nie da się wysyłać maili przez forum, bo forum to blokuje. Więc albo mi podasz publicznie swój mail, albo nie pogadamy. Wybór należy do Ciebie tongue

29,508

Metyluleczku słoneczko smile Wrzuciłem to dla kogoś nie dla siebie smile A co ja lubię to Ci pokaże na zlocie :PPPPPPPPP

29,509

Rockforze - nie da się wysyłać maili przez forum, bo forum to blokuje. Więc albo mi podasz publicznie swój mail, albo nie pogadamy. Wybór należy do Ciebie tongue

Masz już w profilu dostępny. Daj znać ja skopujesz  smile

29,510

Kardamon no a ja już dzisiaj miałam już dzień  kobiet zrobiony, i co?  tongue ponieważ nie znoszę tego typu świąt, a koniecznie mam się przestawiona na tryb romantic yikes to był suprajs, całkiem fajny tongue

Quizy zaraz zrobię tylko herbatkę najpierw, komuś coś? ciasteczko może? smile

Posty [ 29,446 do 29,510 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 452 453 454 455 456 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024