A ja zostałam prawdziwą NIUNIĄ...zrobiłam sobie taki kolor pazurów ![]()

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 452 453 454 455 456 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja zostałam prawdziwą NIUNIĄ...zrobiłam sobie taki kolor pazurów ![]()

Miałaś przecież coś podobnego ale chyba ciemniejszy. Czy tam fiolet.
Pamiętajcie, jestem facetem i znam tylko podstawowe kolory. ![]()
Wiem, wiem
. Ale ja dzisiaj jestem tak wyluzowana i wszystko jest mi tak obojętne, że zgodzę się na wszystko
Już smaruje maila z listą niewybrednych życzeń
Zacznę od... :PPPPPPP
ObietnicaPoranka napisał/a:Wiem, wiem
. Ale ja dzisiaj jestem tak wyluzowana i wszystko jest mi tak obojętne, że zgodzę się na wszystko
Już smaruje maila z listą niewybrednych życzeń
Zacznę od... :PPPPPPP
![]()
Arcanio, ja też mam lakier dla blondynki:
Miałaś przecież coś podobnego ale chyba ciemniejszy. Czy tam fiolet.
Pamiętajcie, jestem facetem i znam tylko podstawowe kolory.
Nieeee nooooo ten taki budyniowy róż, a wtedy to ciemny fiolet-granat był....Metyl....no proszę Cię....
naprawdę nie widzisz różnicy???
Arc, nie jedz mięsa ![]()
Obietniczko, tylko ja jestem ciemna blondynka i zawsze mam bordo, albo czerwienie, różne ciemne kolory a tu taki zonk
dziwnie się trochę czuje, ale podoba mi się ![]()
No przeca napisałem fiolet.
I że ciemniejszy był, o! Powinnaś skakać z radości że pamiętam takie rzeczy. ![]()
Arc, nie jedz mięsa
I dlatego właśnie moi rodzice mieli ze mną problem ![]()
Metyl, ale one nie są podobne:P ale fakt, pamiętałeś
ale że ja pamiętałam ![]()
Skarbie, ja mówiłem Ci że zwracam uwagę na szczegóły.
Aż nie powiem Ci kiedy to zauważyłem, znaczy pazurki. I w ogóle byłem nieco zdziwiony że masz je pomalowane. ![]()
Dzisiaj piątek, tak? co z majówką?!
to jest MEGA
Skąd pies może wiedzieć, jak uratować rybę?
Skąd pies może wiedzieć, jak uratować rybę?
Nie wie, to sztuczka, szkoda tylko że ten nos szoruje po ziemi i w wodzie ![]()
Z okazji nadchodzącego dnia mężczyzny ( ja wiem, ze jest 10-tego, ale na pewno zapomnę) dla naszych Mężczyzn :*
A, i jeszcze się czymś z Wami podzielę. Wczoraj widziałam wiezione na lawetach w konwoju wozy, podobne do tych na zdjęciach. W połączeniu z ogólną mobilizacją, czyli zachęcaniem do odbycia kursów w naszej armii czy też całej służby wojskowej wywołuje u mnie gęsią skórkę. Mam niepokój i nie czuję się pewnie. Jak one tak wolno przejeżdżały i widziałam te poważne twarze chłopaków to aż mnie zmroziło

ujawniony napisał/a:Skąd pies może wiedzieć, jak uratować rybę?
Nie wie, to sztuczka, szkoda tylko że ten nos szoruje po ziemi i w wodzie
Z okazji nadchodzącego dnia mężczyzny ( ja wiem, ze jest 10-tego, ale na pewno zapomnę) dla naszych Mężczyzn :*
W ramach rewanżu. Jest jakiś dzień modliszek ? Też bym Wam życzenia złożył... :PPPP
PS: ...i dobrze, że Cię zmroziło bo jak nasi posuną się za daleko to może być niewesoło...
W ramach rewanżu. Jest jakiś dzień modliszek ? Też bym Wam życzenia złożył... :PPPP
PS: ...i dobrze, że Cię zmroziło bo jak nasi posuną się za daleko to może być niewesoło...
Nie ma, ale był Dzień Teściowej parę dni temu. kwalifikuje się? ![]()
Okropnie się poczułam. A ta gęsia skóra- instynkt... Mój szósty zmysł podpowiada mi, że prędzej czy później będzie niewesoło ![]()
P.S. mam pomysł na tatuaż
muszę teraz znaleźć kogoś kto skuma bełkot totalnego beztalencia i ładnie przekaże na rysunku to co mam do powiedzenia ![]()
P.S. mam pomysł na tatuaż
muszę teraz znaleźć kogoś kto skuma bełkot totalnego beztalencia i ładnie przekaże na rysunku to co mam do powiedzenia
O...coś dla mnie.
Zdradzisz chociaż gdzie chcesz go zrobić? ![]()
arcania napisał/a:P.S. mam pomysł na tatuaż
muszę teraz znaleźć kogoś kto skuma bełkot totalnego beztalencia i ładnie przekaże na rysunku to co mam do powiedzenia
O...coś dla mnie.
Zdradzisz chociaż gdzie chcesz go zrobić?
Wszystko zależy od tego jak duży wyjdzie, ale wiem, że na pewno nie będą to nogi ![]()
Coraz ciekawiej.
Ale to takie plany plany czy na serio się dziarasz?
Arc, masz wizje postapokaliptycznego świata ?
Cóż, ja akurat jestem żołnierzem rezerwy więc Kałach w ręce i będziem łazić po pustkowiu jak w Wasteland, DayZ czy Fallout ![]()
PS: A jesteś moją teściową żebym Ci życzenia składał ??? ![]()
PS2: New project ![]()
Arc, masz wizje postapokaliptycznego świata ?
Cóż, ja akurat jestem żołnierzem rezerwy więc Kałach w ręce i będziem łazić po pustkowiu jak w Wasteland, DayZ czy Fallout
No mnie z racji zawodu też mogą powołać ![]()
Na rozweselenie quizy ![]()
http://www.milosctopasja.com/quizy/pelny/25/zycie-jest-pudelkiem-czekoladek-ktora-czekoladka-jestes
"Jesteś czekoladką z karmelem...
Masz w sobie pełno seksu i frywolności, którą ludzie uważają za urokliwe. Nie masz żadnych kłopotów z zawróceniem w głowie temu, kto Cię interesuje. Nie dla Ciebie na razie długoterminowe związki. Wolisz dobrze się zabawiać. Na związki i deklaracje przyjdzie jeszcze czas."
Uwielbiam karmelową
ooo i przyszedł ![]()
http://www.socialappbuilder.com/gfba2/a/6781841/3/default.aspx?retake=1
"Klasyczny Gin z Tonikiem
Jesteś do bólu klasyczna[y] i do bólu pociągająca[y]. Uwielbiasz to co stylowe i sprawdzone... oddajesz się temu, co stało się kultowe. Wszystko to sprawia, że masz niepowtarzalny urok i styl. Zasmakuj skandalicznie dobrego Ginu z Tonikiem w le Scandale..."
True ![]()
http://www.socialappbuilder.com/gfba2/a/9986156/3/default.aspx?retake=1
"Labrador retriever
Charakteryzuje Cię łagodność i żywiołowość. Lubisz dobrze zjeść, a wolny czas chętnie spędzasz na łonie natury. Woda to Twój żywioł. Z wielkim entuzjazmem podchodzisz do nawiązywania nowych znajomości."
Chyba za duzo czasu poświęcam moim ![]()
i od razu lepiej ![]()
Metyl, plany poważne jeśli rysunek odda to co mam w głowie ![]()
"Jesteś czekoladką z karmelem...
Masz w sobie pełno seksu i frywolności, którą ludzie uważają za urokliwe. Nie masz żadnych kłopotów z zawróceniem w głowie temu, kto Cię interesuje. Nie dla Ciebie na razie długoterminowe związki. Wolisz dobrze się zabawiać. Na związki i deklaracje przyjdzie jeszcze czas."
Haha, ja też. ![]()
ooo i przyszedł
Weź bo Ci zazdroszczę. ![]()
A mi wyszedł ...
Orzeźwiające Mojito
Jesteś orzeźwiający jak letnia bryza! Każdy czuje do Ciebie miętę - nic w tym dziwnego, w końcu mięta to jeden z Twoich podstawowych składników. Pamiętaj, że w le Scandale możesz występować w wersji Mega!
No ten tego ... sami oceńcie.
True ![]()
Hm ...
Border collie
Charakteryzuje Cię energia i zapał do pracy. Stale potrzebujesz nowych wyzwań. Widząc piłkę nie możesz się powstrzymać, żeby do niej nie podbiec. Ciężko oprzeć się urokowi Twojego hipnotyzującego wzroku.
To głupie ale ... chyba coś w tym jest. ![]()
Tak wiem, jestem tu jedyną, która lubi tę grupę językową i na dodatek starocie ![]()
Zapomniałam tłumaczenie wrzucić, bo tu o tekst też chodzi ![]()
"Piekna historia
To jest piekna powiesc
To jest piekna historia
To jest dzisiejszy romans
On powracal do siebie
Tam gdzie jest mgla
Ona jechala na dol, na poludnie
Poludnie
Odnalezli sie na skrzyzowaniu drog
Na wakacyjnej autostradzie
To byl bez watpienia szczesliwy dzien
Niebo bylo na wyciagniecie reki
Prezent przeznaczenia
Dlaczego wiec myslec o jutrze ?
Schowali sie
W wielkim polu zboza
Poddali sie uniesieniu
Opowiedzieli sobie swoje mlodziencze historie zycia
Byli jeszcze dziecmi
Dziecmi
Odnalezli sie na skrzyzowaniu drog
To byl bez watpienia szczesliwy dzien
Zebrali niebo w swoje dlonie
Tak, jak sie zbiera przeznaczenie
Nie chcac myslec o przyszlosci
To jest piekna powiesc...
Rozstali sie na skrzyzowaniu drog
Skonczyl sie szczesliwy dzien
Kontynuowali wiec swoja droga
Zegnajac przeznaczenie
Machajac sobie dlonmi
On powrocil do siebie
tam, gdzie jest mgla
Ona wrocila na dol,
Tam, na poludnie
To jest piekna powiesc
To jest piekna historia
To jest dzisiejszy romans "
Obietnico, niee, aż takim optymistą to nie jestem
Ale jeśli porównujesz miłość do bogactwa, a bogaci ludzie się zdarzają, to wiesz, znaczy, że ktoś tam jej doświadczył
Wiesz, a nierealne oczekiwania to słynne poszukiwanie ideału, sztywne trzymanie się kryteriów w poszukiwaniu, czy na przykład uważanie, że jak się wejdzie w związek, to jest on na zawsze i w zasadzie nic nie trzeba robić dla jego podtrzymania.
Arc, to chyba dzięki
Ale tak wcześnie...
Jesteś czekoladką z karmelem...
Masz w sobie pełno seksu i frywolności, którą ludzie uważają za urokliwe. Nie masz żadnych kłopotów z zawróceniem w głowie temu, kto Cię interesuje. Nie dla Ciebie na razie długoterminowe związki. Wolisz dobrze się zabawiać. Na związki i deklaracje przyjdzie jeszcze czas.
Orzeźwiające Mojito
Jesteś orzeźwiający jak letnia bryza! Każdy czuje do Ciebie miętę - nic w tym dziwnego, w końcu mięta to jeden z Twoich podstawowych składników. Pamiętaj, że w le Scandale możesz występować w wersji Mega!
Mops
Charakteryzuje Cię przyjacielskie usposobienie, bywasz delikatny i wrażliwy. Twoje wieczorne chrapanie jednych rozczula, a drugich irytuje. Nade wszystko cenisz sobie wylegiwanie się na kanapie i pieszczoty. Często się nudzisz.
Kardamon, no przecież napisałam, że zapomnę i dlatego dzisiaj. Lepiej wcześniej niż wcale ![]()
arc, tez jestem fanką francuskiego ![]()
Ja też jestem czekoladką z karmelem...
oraz Orzeźwiającym Mojito, co było oczywiste, bo to mój ulubiony drink.
Labrador retriever
Charakteryzuje Cię łagodność i żywiołowość. Lubisz dobrze zjeść, a wolny czas chętnie spędzasz na łonie natury. Woda to Twój żywioł. Z wielkim entuzjazmem podchodzisz do nawiązywania nowych znajomości.
True.
Arc, to może ja złożę Wam już życzenia noworoczne?
Francuskiego kiedyś chciałem się nauczyć, baa, nawet w szkole trochę się uczyłem ![]()
Skoro wszyscy jesteśmy karmelowymi czekoladkami i mojito, nie będzie problemu na jakimkolwiek spotkaniu ![]()
Teraz nagle wszyscy kochają francuski
dobrze, dobrze, niech Wam będzie.
Kardamon, ależ proszę bardzo
jeśli czujesz taką potrzebę możesz nawet kupić nam prezenty pod choinkę ![]()
I nie wszyscy, bo mi wyszedł dżin z tonikiem, który po wódce z red bullem jest moim ulubionym drinkiem
Mojito nie znoszę ![]()
Arc składa wam życzenia, abyście wy o jutrze chłopcy nie zapomnieli
Taki chwyt marketingowy ![]()
Poza tym dziś jest tak pięknie słonecznie, aż lato mi się zamarzyło ![]()
Arc, oczywiście - możesz nawet kolor skarpetek, które dostaniesz wybrać
Lovelko, domyślam się
Ale jakie słońce? ![]()
Arc, oczywiście - możesz nawet kolor skarpetek, które dostaniesz wybrać
![]()
Lovelko, domyślam się
Ale jakie słońce?
No słońce, takie piękne, żółte i gorące ![]()
Mogę narysować
Albo zaśpiewać, jak ona...no prawie jak ona
Patrz, for ju ![]()
No słońce, takie piękne, żółte i gorące
Mogę narysowaćAlbo zaśpiewać, jak ona...no prawie jak ona
Patrz, for ju
Ja nie wiem czy Ty aby nie jesteś bardziej zwariowana od tych trzech modliszek ![]()
Obietniczko, tylko ja jestem ciemna blondynka i zawsze mam bordo, albo czerwienie, różne ciemne kolory a tu taki zonk
dziwnie się trochę czuje, ale podoba mi się
A ja też miewam czerwone, bordo, granatowe, czarne. Różne ![]()
Dzisiaj piątek, tak? co z majówką?!
Zaraz sprawdzę. Wiecie, że nawet zapomniałam o wypełnieniu ankiety :wstyd:
A, i jeszcze się czymś z Wami podzielę. Wczoraj widziałam wiezione na lawetach w konwoju wozy, podobne do tych na zdjęciach. W połączeniu z ogólną mobilizacją, czyli zachęcaniem do odbycia kursów w naszej armii czy też całej służby wojskowej wywołuje u mnie gęsią skórkę. Mam niepokój i nie czuję się pewnie. Jak one tak wolno przejeżdżały i widziałam te poważne twarze chłopaków to aż mnie zmroziło
Okropnie się poczułam. A ta gęsia skóra- instynkt... Mój szósty zmysł podpowiada mi, że prędzej czy później będzie niewesoło
No to ja od dawna powtarzam, że wszystko może się zdarzyć. Nasz los jest w rękach szaleńca, jakby na to nie patrzeć. A do tego do niedawna miałam relacje z samego centrum wydarzeń i zgodnie z nimi od środka to wcale nie wygląda tak łagodnie jak to media pokazują
. Nie wiem jak teraz, bo od jakiegoś czasu nie mam żadnych wieści, ale zakładam, że nie jest lepiej
.
Pewnie, że jest - codziennie. Każdego dnia jest nasz dzień ![]()
Obietnico, niee, aż takim optymistą to nie jestem
Ale jeśli porównujesz miłość do bogactwa, a bogaci ludzie się zdarzają, to wiesz, znaczy, że ktoś tam jej doświadczył
Wiesz, a nierealne oczekiwania to słynne poszukiwanie ideału, sztywne trzymanie się kryteriów w poszukiwaniu, czy na przykład uważanie, że jak się wejdzie w związek, to jest on na zawsze i w zasadzie nic nie trzeba robić dla jego podtrzymania.
No, ale właśnie - można w prosty sposób wyjaśnić, dlaczego ktoś jest lub nie milionerem czy geniuszem. Ja np. wiem dlaczego nie jestem i nigdy nie będę ani jednym, ani drugim. A dlaczego miłość nie jest dla każdego? No, bo to, co wymieniłeś, to sprawy, które można sobie uświadomić i je w sobie zmienić. Ale czy to jakaś gwarancja sukcesu?
Tak wiem, jestem tu jedyną, która lubi tę grupę językową i na dodatek starocie
arc, tez jestem fanką francuskiego
Francuskiego kiedyś chciałem się nauczyć, baa, nawet w szkole trochę się uczyłem
No nie ma takiego miejsca na świecie, w którym nie jestem odmieńcem
. Ja tego języka strasznie nie lubię, nie lubię jego brzmienia
. I nawet kiedyś sobie wymyśliłam, że chciałabym znać przynajmniej po jednym języku z każdej europejskiej grupy językowej, ale to już chyba szybciej bym się na hiszpański zdecydowała, jeśli o tę grupę chodzi.
Ale jakie słońce?
Wyjrzyj za okno ![]()
Kardamon nie ma okien...
ani klamek ![]()
Apropos, jeśli ktoś nie oglądał to polecam film "5 dni wojny"... Film wyśmienity choć niskobudżetowy i pokazuje na przykładzie Czeczenii dokładnie to co się teraz dzieje za Bugiem.
Poza tym to chyba troszkę dramatyzujecie, nie sądzę żeby doszło do jakiegoś otwartego konfliktu poza tym, który widzimy a wkroczenie na Ukrainę miało kilka przyczyn w tym główną, zablokowanie przyszłego wejścia do NATO.
Quizy:
Czekolada:
"Jesteś orzechem pokrytym warstwą naturalnej czekolady!
Jak tu trafiłaś? Jesteś totalnie oddalona od świata słodyczy i romansu. Koncentrujesz się na pracy i twardo stąpasz po ziemi. Nie dla Ciebie randki w ciemno i romantyczne prezenty"
Ale jestem beznadziejna ![]()
Drink:
"Orzeźwiające Mojito
Jesteś orzeźwiający jak letnia bryza! Każdy czuje do Ciebie miętę - nic w tym dziwnego, w końcu mięta to jeden z Twoich podstawowych składników. Pamiętaj, że w le Scandale możesz występować w wersji Mega!"
Mój ulubiony ![]()
Pies:
"Border collie
Charakteryzuje Cię energia i zapał do pracy. Stale potrzebujesz nowych wyzwań. Widząc piłkę nie możesz się powstrzymać, żeby do niej nie podbiec. Ciężko oprzeć się urokowi Twojego hipnotyzującego wzroku"![]()
Lovelka17 napisał/a:No słońce, takie piękne, żółte i gorące
Patrz, for ju
Ja nie wiem czy Ty aby nie jesteś bardziej zwariowana od tych trzech modliszek
Nasza szkoła ![]()
ujawniony napisał/a:Lovelka17 napisał/a:No słońce, takie piękne, żółte i gorące
Patrz, for ju
Ja nie wiem czy Ty aby nie jesteś bardziej zwariowana od tych trzech modliszek
Nasza szkoła
Chciałem napisać "szurnięta" ale Arc by mi odgryzła głowę, Ty przyrodzenie a Aeni wyżarła wątrobę więc się powstrzymałem ![]()
Poza tym to chyba troszkę dramatyzujecie, nie sądzę żeby doszło do jakiegoś otwartego konfliktu poza tym, który widzimy a wkroczenie na Ukrainę miało kilka przyczyn w tym główną, zablokowanie przyszłego wejścia do NATO.
A ja naprawdę uważam, że wszystko może się zdarzyć. Pewnie, że miało różne przyczyny, ale to był atak w szale, a nie przemyślany, a przy takich nie da się przewidzieć zakończenia. A relacje z tamtej strony, których się nasłuchałam mrożą krew w żyłach. No przynajmniej moją w moich zmroziły. Nie jest tam dobrze, naprawdę. No, ale na jakiej wojnie jest
.
Drink:
"Orzeźwiające Mojito
Jesteś orzeźwiający jak letnia bryza! Każdy czuje do Ciebie miętę - nic w tym dziwnego, w końcu mięta to jeden z Twoich podstawowych składników. Pamiętaj, że w le Scandale możesz występować w wersji Mega!"
Mój ulubionyPies:
"Border collie
Charakteryzuje Cię energia i zapał do pracy. Stale potrzebujesz nowych wyzwań. Widząc piłkę nie możesz się powstrzymać, żeby do niej nie podbiec. Ciężko oprzeć się urokowi Twojego hipnotyzującego wzroku"
Coraz lepiej zdajesz testy na tę no ... nie mogę mówić publicznie.
Mi wyszło to samo. ![]()
No słońce, takie piękne, żółte i gorące
Patrz, for ju
Twoje szczęście, że ją lubię ![]()
No, ale właśnie - można w prosty sposób wyjaśnić, dlaczego ktoś jest lub nie milionerem czy geniuszem. Ja np. wiem dlaczego nie jestem i nigdy nie będę ani jednym, ani drugim. A dlaczego miłość nie jest dla każdego? No, bo to, co wymieniłeś, to sprawy, które można sobie uświadomić i je w sobie zmienić. Ale czy to jakaś gwarancja sukcesu?
Szczerze mówiąc, to nie jestem pewien, czy to tak łatwo wyjaśnić można. Ale tu nie chodzi o to, że miłość nie jest dla każdego, tylko bardziej o to, że nie każdy jej doświadcza, przynajmniej nie w aspekcie związkowym. Bo jakby na to nie patrzeć, miłość ma różne wymiary. I rolę odgrywać tutaj mogą różne blokady, wynikające z charakteru, doświadczeń, itp. Wiesz, podobno no risk, no fun, więc chyba kto nie ryzykuje, ten nie ma ![]()
kardamon napisał/a:Ale jakie słońce?
Wyjrzyj za okno
Pochmurno ![]()
Kardamon nie ma okien...
ani klamek
Tak, mam za to bielutki kaftanik z rękawkami z tyłu ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:ujawniony napisał/a:Ja nie wiem czy Ty aby nie jesteś bardziej zwariowana od tych trzech modliszek
Nasza szkoła
Chciałem napisać "szurnięta" ale Arc by mi odgryzła głowę, Ty przyrodzenie a Aeni wyżarła wątrobę więc się powstrzymałem
A już chciałam zacieszać, ze coś pozytywnego w moją stronę piszesz, w porę jednak się powstrzymałam i zajrzałam na poniższe posty ![]()
I siostrunia, od dobrych nauczycielek szybko się ucze ![]()
Lovciu ale Ty właśnie pozytywnie szurnięta jak słonko za oknem
Zresztą Ty tak promieniejesz pozytywną energią, że zarażasz wszystkich nawet modliszki, jędze i czarownice i przy Tobie jakiś szczęśliwiec pewnie by skakał pod sufit jak małpa :PPPPPPPPPPPPP
:*
PS: ahaha ja chcę takie chynskie coś
Wtedy nawet modliszki mi nie straszne :PPPPPP
Sory, że Was olewam, ale jestem tak zajęta... Plus dzisiaj idę na imprezę pracowniczą, więc mnie nie zastaniecie, chyba że wrócę jak kopciuszek przed północą. ![]()
Arek, ja nie chcę Twojej wątroby, wal się. ![]()
Sory, że Was olewam, ale jestem tak zajęta... Plus dzisiaj idę na imprezę pracowniczą, więc mnie nie zastaniecie, chyba że wrócę jak kopciuszek przed północą.
Arek, ja nie chcę Twojej wątroby, wal się.
Ja też Cię "kocham" :PPPPP
Wszyscy mnie kochają, jestem księżniczką w końcu.
A oprócz tego jestem czekoladką z karmelem, orzeźwiającym mohito i labradorem ![]()
Oj boli Pani Doktor... Oj boli baaardzo :PPPPP
Może jakieś kursy tańca albo fitnessu?
Może jakieś kursy tańca albo fitnessu?
Kocham ludzi, którzy co jakiś czas NAPRAWDĘ piszą na temat tego wątku ![]()
A oprócz tego jestem czekoladką z karmelem, orzeźwiającym mohito i labradorem
No ba ... WSZYSTKIE moje Niunie mają coś ze mną wspólnego. ![]()
Lovciu ale Ty właśnie pozytywnie szurnięta jak słonko za oknem
Zresztą Ty tak promieniejesz pozytywną energią, że zarażasz wszystkich nawet modliszki, jędze i czarownice i przy Tobie jakiś szczęśliwiec pewnie by skakał pod sufit jak małpa :PPPPPPPPPPPPP
:*
modliszki, czarownice, małpy-nic tylko nowoczesny cyrk zakładać ![]()
Sory, że Was olewam, ale jestem tak zajęta... Plus dzisiaj idę na imprezę pracowniczą, więc mnie nie zastaniecie, chyba że wrócę jak kopciuszek przed północą.
Arek, ja nie chcę Twojej wątroby, wal się.
Przed północą nie waż się wracać Kopciuszku!-powiedziała wróżka chrzestna
<nowoczesne tłumaczenie Lov.17>
Tylko nie pogub butów! Szkoda by było ![]()
A jutro jak już ogarniesz kaca, daj znać jak było ![]()
Co jest? Od 17-tej nic nie nasmarowane? Wstyd ludziska, wstyd !
A Ty Aeni najbardziej powinnaś się wstydzić, zamiast przyjechać z imprezy i coś naskrobać to się dobrze bawisz... Wstyd podwójny ![]()
PS: ten, kto wymyślił wannę powinien dostać Nobla i Oskara i Złotego Globa i coś tam jeszcze ![]()
Quizy:
Jaki typ inteligencji posiadasz?: http://filing.pl/jaki-typ-inteligencji-posiadasz/
"Posiadasz językową inteligencję! Jesteś świetny w zapamiętywaniu słówek i znasz bardzo wiele definicji. Na codzień jesteś świetnym mówcą i potrafisz szybko czytać. Książki odgrywają bardzo dużą rolę w Twoim życiu"
No wiadomo ![]()
Który słynny bohater literacki pasuje do Ciebie?: http://filing.pl/ktory-slynny-bohater-literacki-pasuje-do-ciebie/
"Hermiona z "Harry'ego Pottera" Jesteś jak Hermiona. Najważniejszy jest dla ciebie samorozwój. Lubisz zdobywać wiedzę, jesteś bystry i inteligentny"
Straszne ![]()
Dobry wieczór wszystkim ![]()
A w ogóle to Rockforze, my to powinniśmy prywatnie porozmawiać - dawaj mail
Gratuluję ![]()
Mój mail jest dostępny przez mój profil, więc można pisać do mnie na priv. I w sumie nie będziemy zaśmiecać wątku naszymi tematami.
A kwestia tłumaczy niestety masz rację - praca jest mega trudna, a pieniądze prawie żadne. Słyszałem już takie opinie ![]()
Wiem, wiem
Szkoda, że mnie wczoraj to ominęło ![]()
Arcania: W Polsce zachęcają do udziału w szkoleniach wojskowych, a u nas na Litwie od jesieni ma wrócić obowiązkowy nabór do wojska (jeszcze nasza Taryba - sejm, ma to przegłosować). Wiek poboru ma być do 26 roku, a z wyższym wykształceniem do 38 lat. Tak co moge jeszcze trafić do wojska
Ale ja w sumie tego nie boję się, jak mnie zabiorą to ok, jak nie to też ok. Ale może sobie jakieś studia jeszcze zrobię to ta mnie frajda ominie ![]()
Aha i z nowych wiadomości: Kubica po raz pierwszyw karierze wygrał OS szutrowy. Tak co Arcania postarałaś się - trzymaj dalej dobrze kciuki za naszą załogę RK/MS
Posiadasz logiczną i matematyczną inteligencję!
Twoja inteligencja opiera się na logicznym wyciąganiu wniosków. Dzięki niej żadne liczby, krytyczne myślenie i zrozumienie czegokolwiek nie jest dla Ciebie problemem.
Werter z "Cierpień młodego Wertera"
Jesteś jak Werter, nadwrażliwy i uczuciowy. Często czujesz, że nie pasujesz do obecnych czasów. Jesteś romantyczny, kochasz piękno we wszelkiej postaci. U innych szukasz wsparcia i zrozumienia. Miewasz skłonności do nastrojów depresyjnych.
No to zaszalałam
Ja i matma...szkoda, że matematyca tego nie widzi ![]()
Małgorzata z "Mistrza i Małgorzaty".
Jesteś jak Małgorzata. Cechuje cię siła charakteru. Dla swoich ideałów jesteś w stanie poświęcić bardzo wiele. Jesteś przy tym bardzo opiekuńczy i umiesz walczyć o swoje.
Posiadasz językową inteligencję!
Jesteś świetny w zapamiętywaniu słówek i znasz bardzo wiele definicji. Na codzień jesteś świetnym mówcą i potrafisz szybko czytać. Książki odgrywają bardzo dużą rolę w Twoim życiu.
Areczku, przecież Ty jesteś innej orientacji. ![]()
Poza tym skoro TY chcesz MNIE zastępować to rób to z klasą.
Tak francuski ale po polsku
![]()
Dzisiaj byłem na fajnym przedstawieniu teatralnym "Bożyszcze kobiet" - świetna komedia dramatyczna, a przedstawienie prawie dwu godzinne minęło szybko, mimo czasu. Dużo w nim pokazano prawdy ale z fajnym poczuciem humor ![]()
Rockforze - nie da się wysyłać maili przez forum, bo forum to blokuje. Więc albo mi podasz publicznie swój mail, albo nie pogadamy. Wybór należy do Ciebie ![]()
Metyluleczku słoneczko
Wrzuciłem to dla kogoś nie dla siebie
A co ja lubię to Ci pokaże na zlocie :PPPPPPPPP
Rockforze - nie da się wysyłać maili przez forum, bo forum to blokuje. Więc albo mi podasz publicznie swój mail, albo nie pogadamy. Wybór należy do Ciebie
Masz już w profilu dostępny. Daj znać ja skopujesz ![]()
Kardamon no a ja już dzisiaj miałam już dzień kobiet zrobiony, i co?
ponieważ nie znoszę tego typu świąt, a koniecznie mam się przestawiona na tryb romantic
to był suprajs, całkiem fajny ![]()
Quizy zaraz zrobię tylko herbatkę najpierw, komuś coś? ciasteczko może? ![]()
Strony Poprzednia 1 … 452 453 454 455 456 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024