ObietnicaPoranka napisał/a:Metyl napisał/a:Aenisia to przecież księżniczka, Obietniczkę jeszcze testuję więc no ... zostajesz tylko Ty. Moja najpierwsza Niunia.
I znowu te testy
A jakże.
Niunią nie zostaje pierwsza lepsza.
Tylko druga gorsza ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 451 452 453 454 455 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ObietnicaPoranka napisał/a:Metyl napisał/a:Aenisia to przecież księżniczka, Obietniczkę jeszcze testuję więc no ... zostajesz tylko Ty. Moja najpierwsza Niunia.
I znowu te testy
A jakże.
Tylko druga gorsza ![]()
I znowu te testy
A jakże.
Co będzie musiała zrobić, no powiedz płosię ![]()
Co będzie musiała zrobić, no powiedz płosię
Oczarować swojego Pana.
Co będzie musiała zrobić, no powiedz płosię
Jak to co: http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,4486
Oczarować swojego Pana.
No nie mogę
. Patrz post wyżej ![]()
arcania napisał/a:Co będzie musiała zrobić, no powiedz płosię
Oczarować swojego Pana.
Ja chcę to łamanie kołem, bo mnie kręgosłup boli ![]()
Ale fajna lektura, nie ma to jak autobiografia przed snem ![]()
Metyl napisał/a:Oczarować swojego Pana.
No nie mogę
. Patrz post wyżej
Widzę. ![]()
Niunia (1).
W tym mógłbym zagrać główną rolę prawda? ![]()
Hehe TAK!
No to Niunia chyba awansowałaś, Pan dał się oczarować Twoją przebiegłością ![]()
E, to chyba jeszcze za mało
. Nie mogę tak ciągle awansować, bo popadnę w samozachwyt ![]()
Jak to mówi mój klasyk - wiedziałem że mam niebanalny wpływ na kobiety...ale żeby aż tak? ![]()
Oczarowanie oczarowanie, najwłaściwszy jest test łóżkowo-kafelkowy. ![]()
E, to chyba jeszcze za mało
. Nie mogę tak ciągle awansować, bo popadnę w samozachwyt
A co jest po Niuni? jaki level ?
niewolnica?
ObietnicaPoranka napisał/a:E, to chyba jeszcze za mało
niewolnica?
Też kończy się na 'a'.
Miałaś okazję się dowiedzieć to nie wykorzystałaś. ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:E, to chyba jeszcze za mało
niewolnica?
Hard Niunia? ![]()
O! Dzisiaj do kąpieli wrzucę sobie różową kulkę ![]()
O! Dzisiaj do kąpieli wrzucę sobie różową kulkę
Ale na kablu czy masz pilota? ![]()
Żadnej kąpieli...szybki prysznic i do wyra bo sznur czeka A Ty Niuniu pierwsza patrz i patrz co Cię ominęło. ![]()
Ja idę spać Niunki moje bo wykończona jestem
śpijcie słodko, kulki zostawcie w sypialni żeby Was prąd nie kopnął ![]()
Dobranoc ![]()
Ale na kablu czy masz pilota?
![]()
Żadnej kąpieli...szybki prysznic i do wyra bo sznur czeka A Ty Niuniu pierwsza patrz i patrz co Cię ominęło.
Zakaz kąpieli? ![]()
To by chyba była najgorsza kara dla mnie ![]()
Ja idę spać Niunki moje bo wykończona jestem
śpijcie słodko, kulki zostawcie w sypialni żeby Was prąd nie kopnął
Dobranoc
Dobranoc ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:No to ja nie widzę problemu. Znasz sposób na ciągłe zmienianie kobiet, więc pracuj nad sobą, stań się typowym dresem i chlej w dzień pod trzepakiem. Sukces gwarantowany.
Nie, dzięki. Nie warto zamieniać się w margines społeczny dlatego że mają wzięcie, nie jesteście tego warte po prostu
Nie wspominając już o tym że aby być dresem to trzeba się takim urodzić........psychika po prostu, jej się nie zmieni od tak
To prawda, kiedyś przeczytałam w Filipince złotą myśl: dres to nie ubiór, to stan umysłu.
Kto jest na 3. miejscu...?
Autorka pyta "Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?"
A ja pytam Gdzie spotkać wolna i normalna kobiete?
Wiele osob widze w temacie sie wypowiada... moze ktos cos doradzi.
Polecamy Twej uwadze strony 362-450, 507-546, 612-13, 699-734 ![]()
Odpowiem Ci zauważonym dzisiaj wpisem jednego z użytkowników FB ![]()
"Zakupy silniej i samowystarczalnej kobiety.
Nie rozumiem tylko jednego. Gdzie jest wino i żarcie dla kota?"
sebus napisał/a:Autorka pyta "Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?"
Odpowiem Ci zauważonym dzisiaj wpisem jednego z użytkowników FB
Nie rozumiem tylko jednego. Gdzie jest wino i żarcie dla kota?"
Hmmm, z tego wynika, że mój kot albo nie pije wina, albo się nie przyznaje... Idę go pomiziać, tfu, zapytać!
Weźcie mnie nie zlinczujcie ale jak tak od kilku miesięcy widzę na czele listy nierozwiązywalny problem:
"Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?"
To korci mnie aby zaproponować zmianę tytułu na:
"Gdzie spotkać szybkiego mężczyznę"
Bo w końcu - ile można...
Ha ha i TU Ciebie ET zaniosło? ![]()
Po co psujesz od razu opinię facetom ![]()
Szkoda, że obecni nie zrozumieli Twojej ironii ![]()
Spokojnie
. I ponownie odsyłam do lektury wątku
Proszę Pani, a kiedy będzie kartkówka?
Narysuje wtedy taki ładny grzybek ![]()

A może i wprowadzę!
Mam nadzieję, że odpowiedni strój jest już przygotowany na godzinę policyjną. Ah nie mogę doczekać się.

Ja wiem, jaka jest opinia, ale założyłam się i teraz muszę zajechać sprzęgło i nie daję rady
długa i skomplikowana historia
Szkoda, że już minęła zima, tak by można było bez problemu załatwić Twój "problem" w jakiejś zaspie, a tak Ci zostaje poszukać gdzieś crossowych tras
![]()
Przed łukiem, przecież nie na łuku, na łuku to gaz do dechy
A moje ferrari raz już poleciało jak Kubica, aż felgi sie wygięły
Szkoda felg ![]()
No ba, ale to na naszym torze i jedziesz w bagażniku żebym nie musiała słyszeć marudzenia
Aż tak mnie lubisz?
Jeszcze łopatę zostaje wziąć i wszystko jasne
Wycieczka pod hasłem "Chodź do lasu, dołek Ci pokaże" ![]()
Ludzie naoglądali się za dużo filmów romantycznych i potem manipulują innymi że miłość istnieje.
Tak dokładnie
Szczególnie polecam ten ![]()

[...]z podobnie milymi facetami, a ktorym rabka u spodnicy nie pokaza [...]
No to chyba ślepy jesteś
Nie dawno nawet stanik widzieliśmy
![]()
Co to za walki damsko-męskie były? Słuchajcie czy dzisiaj wieczorem będzie druga runda? Wtedy specjalnie na tą okazję popcorn kupię ![]()

Arcania. A Ty trzymasz kciuki mocno? Oby tylko do niedzieli wieczora nie puściłaś ![]()
EDIT:
Na dobry dzień ![]()
ujawniony napisał/a:sebus napisał/a:Autorka pyta "Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?"
Odpowiem Ci zauważonym dzisiaj wpisem jednego z użytkowników FB
Nie rozumiem tylko jednego. Gdzie jest wino i żarcie dla kota?"Hmmm, z tego wynika, że mój kot albo nie pije wina, albo się nie przyznaje... Idę go pomiziać, tfu, zapytać!
To daj znać znać co odpowiedział a jeśli pije, pali, ćpa, chodzi w dresie i bzyka małolaty w białych kozaczkach to... pogłaszcz go po brzuszku czule szeptając do uszka... Dobry kotek, dobry ![]()
white.pearl napisał/a:Hmmm, z tego wynika, że mój kot albo nie pije wina, albo się nie przyznaje... Idę go pomiziać, tfu, zapytać!
To daj znać znać co odpowiedział a jeśli pije, pali, ćpa, chodzi w dresie i bzyka małolaty w białych kozaczkach to... pogłaszcz go po brzuszku czule szeptając do uszka... Dobry kotek, dobry
Takim "cudem" to zaraz ściągniecie na siebie Greenpeace
![]()
ujawniony napisał/a:white.pearl napisał/a:Hmmm, z tego wynika, że mój kot albo nie pije wina, albo się nie przyznaje... Idę go pomiziać, tfu, zapytać!
To daj znać znać co odpowiedział a jeśli pije, pali, ćpa, chodzi w dresie i bzyka małolaty w białych kozaczkach to... pogłaszcz go po brzuszku czule szeptając do uszka... Dobry kotek, dobry
![]()
Może jakieś fajne laski przybędą to podyskutujemy a jak faceci to rzucimy ich na pożarcie Arc, Obietnicy i Aeni... Zresztą każda z nich z osobna wmówiłaby nawet Jezusowi, że jest Szatanem :PPPP
Mamy piątek, żyję, spałem 5h albo może nawet i niecałe 5, jestem szczęśliwy w sumie a i nawet w pracy było dosyć znośnie.
Chyba się zakochałem.
Oby ten czwartkowy incydent był tylko jednorazowy. Innymi słowy - mamy weekend. ^^
EXTRA_terrestrial napisał/a:Weźcie mnie nie zlinczujcie ale jak tak od kilku miesięcy widzę na czele listy nierozwiązywalny problem:
"Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?"
To korci mnie aby zaproponować zmianę tytułu na:
"Gdzie spotkać szybkiego mężczyznę"
Bo w końcu - ile można...
Ha ha i TU Ciebie ET zaniosło?
Po co psujesz od razu opinię facetom
Szkoda, że obecni nie zrozumieli Twojej ironii
arcania napisał/a:Ja wiem, jaka jest opinia, ale założyłam się i teraz muszę zajechać sprzęgło i nie daję rady
długa i skomplikowana historia
Szkoda, że już minęła zima, tak by można było bez problemu załatwić Twój "problem" w jakiejś zaspie, a tak Ci zostaje poszukać gdzieś crossowych tras
![]()
Przed łukiem, przecież nie na łuku, na łuku to gaz do dechy
A moje ferrari raz już poleciało jak Kubica, aż felgi sie wygięły
Szkoda felg
No ba, ale to na naszym torze i jedziesz w bagażniku żebym nie musiała słyszeć marudzenia
Aż tak mnie lubisz?
Jeszcze łopatę zostaje wziąć i wszystko jasne
Wycieczka pod hasłem "Chodź do lasu, dołek Ci pokaże"
Arcania. A Ty trzymasz kciuki mocno? Oby tylko do niedzieli wieczora nie puściłaś
Zrozumieli, zrozumieli toć napisałam, ze ja nie chce szybkiego faceta
A mówisz, ze zaspa by pomogła? Hmmm to ja w góry pojadę ![]()
Felgi, juz sa nowe, ładniejsze
ale jak frajda byla ![]()
Na pokazywanie dołków to trzeba sobie zasłużyć ![]()
I za co mam trzymać kciuki??? Hmmm
Ujawniony, no ja nie wiem to nie nasza wina tylko Ci faceci jacyś slabi tacy
Wy z nami wytrzymujecie, ba nawet nas uwielbiacie
a w ogóle to ja od Pana Milego chciałam tylko buzi ![]()
Metyl, jaki incydent??? I dlaczego jednorazowy ma być? I fajnie, ze jesteś szczęśliwy ![]()
ujawniony napisał/a:white.pearl napisał/a:Hmmm, z tego wynika, że mój kot albo nie pije wina, albo się nie przyznaje... Idę go pomiziać, tfu, zapytać!
![]()
Wśród nas wielorybów nie ma ,są same łanie i sarenki
takze tego Greenpeace nie ma czego tutaj szukać ![]()
Rockfor napisał/a:ujawniony napisał/a:To daj znać znać co odpowiedział a jeśli pije, pali, ćpa, chodzi w dresie i bzyka małolaty w białych kozaczkach to... pogłaszcz go po brzuszku czule szeptając do uszka... Dobry kotek, dobry
![]()
Może jakieś fajne laski przybędą to podyskutujemy a jak faceci to rzucimy ich na pożarcie Arc, Obietnicy i Aeni... Zresztą każda z nich z osobna wmówiłaby nawet Jezusowi, że jest Szatanem :PPPP
To może i swojego kota namówię na takie wybryki
Tylko gdzie on cholera jest? Chyba już i tak marcuje?
![]()
Zrozumieli, zrozumieli toć napisałam, ze ja nie chce szybkiego faceta
To szybki Lopez nie ma szans u Ciebie
![]()
A mówisz, ze zaspa by pomogła? Hmmm to ja w góry pojadę
Nawet wiem
Kiedyś, jako młody i niedoświadczony kierowca spaliłem w ten sposób sprzegło w w aucie ojca ![]()
ale jak frajda byla
Z "latania", czy nowych felg?
Na pokazywanie dołków to trzeba sobie zasłużyć
Uff, dobrze że jesteś jednak wyrozumiała i obejdzie się bez bagażnika i łopaty
Ok wystarczy mi prawy fotel. Kiedy przejażdżka? ![]()
Jest Rajd Meksyku. Niestety Robert na razie stoi
Q***a znowu pech Ileż można? A zapierniczał na 4os najszybciej od wszystkich. Eh myślałem, że będzie pierwszy wygrany specjalny odcinek na szutrze.
Tak co Twoje wsparcie przyda się ![]()
Metyl, jaki incydent??? I dlaczego jednorazowy ma być? I fajnie, ze jesteś szczęśliwy
Pewnie chodziło mu o tą dziwną walkę damsko-męską
Wśród nas wielorybów nie ma ,są same łanie i sarenki
takze tego Greenpeace nie ma czego tutaj szukać
Wierzę Ci na słowo
I nie wątpiłem w to nawet przez sekundę ![]()
[...]w ogóle to ja od Pana Milego chciałam tylko buzi
I facet uciekł
Masakra. Przestraszył się diabła, czy anioła? ![]()
Ujawniony, no ja nie wiem to nie nasza wina tylko Ci faceci jacyś slabi tacy
a w ogóle to ja od Pana Milego chciałam tylko buzi
Homo wytrzymują z każdą kobieta,
za tymi najbardziej męskimi wodzą..:D
czekają byście tylko zakradly się od tyłu
formularz i twoj zapach arcanio czy leżą na moim stole ?
Moja dzisiejsza muzyczka spacerowa. Taki miks wszystkiego, zupełnie jak w mojej głowie ![]()
Tę akurat miałam w słuchawkach, gdy mijałam starszą parę w dresikach, trzymającą się za łapki - nie wiem co los chciał mi tym przekazać ![]()
A przy tych dwóch wymiękłam:
czekają byście tylko zakradly się od tyłuformularz i twoj zapach arcanio czy leżą na moim stole ?
Współczuje mówię poważnie
Masz ciężki przypadek, niestety najprawdopodobniej nie uleczalna choroba, pewnie cała katera psychoterapii z Twoją sytuacją nie poradzi. Stąd radzę opuścić ziemie i wrócić z powrotem na drzewo ... .
z drzewa też dobry widok na ten stół
roczku nie badz zazdrosny
smoczka dostaniesz i lulu ![]()
To prawda, kiedyś przeczytałam w Filipince złotą myśl: dres to nie ubiór, to stan umysłu.
Ja dzisiaj na wystawie kiosku widziałam jakąś gazetkę (nie pamiętam tytułu), na okładce której było napisane: "szpilki to nie buty, to styl życia" ![]()
Nie ma takich przecież!
Polecamy Twej uwadze strony 362-450, 507-546, 612-13, 699-734
Jestem pełna podziwu dla Twej dobroci
. Że też chciało Ci się szukać stron, na których znajduje się odpowiedź ![]()
Jej, niezłe jesteśmy - powinnyśmy własną mafię założyć ![]()
Mamy piątek, żyję, spałem 5h albo może nawet i niecałe 5, jestem szczęśliwy w sumie a i nawet w pracy było dosyć znośnie.
Chyba się zakochałem.
Oby ten czwartkowy incydent był tylko jednorazowy. Innymi słowy - mamy weekend. ^^
Milusio ![]()
A w ogóle to wiecie co - jestem jednocześnie bardzo wypoczęta i zmęczona. Podoba mi się ten stan, bo ogólnie czuję się bardzo pozytywnie ![]()
Obietnico, i o to chodzi ![]()
Arc, gratulacje!
No załatwiłaś sprawę po cichu
A nowy konkurs... Przecież było zaproponowane, że teraz ogłaszamy konkurs kto z nas najdłużej wolny pozostaje ![]()
Metyl, jeśli Cię to pocieszy, przez ostatnie 20 minut pracy w dniu dzisiejszym, zdążyłem zrobić z siebie głupka i przy okazji podpaść kilku osobom ![]()
A tak poza tym, to wiecie co? Uważam, że miłość istnieje, jakby na to nie patrzeć. To, że rzeczywistość w pewien sposób zniekształca jej postrzeganie i sprawia, że zarówna mężczyźni jak i kobiety miewają oderwane od rzeczywistości oczekiwania, to inna bajka.
Moja dzisiejsza muzyczka spacerowa. Taki miks wszystkiego, zupełnie jak w mojej głowie
Wiesz, że po raz pierwszy raz słyszę "?????? ? ???", a nie są źli:O Może mi kiedyś przewinęło się o uszy ale musiało ty być w ruchu i mimolotem. Zresztą lubię rock rosyjski jest inny niż zachodni. Skoro słuchasz coś rosyjskiego, a przy okazji i inni poznają ![]()
Coja pewnie znasz:
też klasyka, wokalista Jurij Shevchuk jest po Konserwatorium Moskiewskim (zreszt a jak inni arty sci w zespole maja wysokie wykształcenie muzyczne), swojego czasu nawet wykładał w KM
Bardzo fajnie kiedyś skrytykował całą POP'sę rosyjską:
kontynuuję bo coś w jednym nie chciało się zmieścić:
jeszcze jedno, trochę bluzowo ale i też maja utwory trochę folkowo:
i też klasyka:
to już współczesne, też znane z filmu - Brat:
Obietnico, i o to chodzi
![]()
A nowy konkurs... Przecież było zaproponowane, że teraz ogłaszamy konkurs kto z nas najdłużej wolny pozostaje
A tak poza tym, to wiecie co? Uważam, że miłość istnieje, jakby na to nie patrzeć. To, że rzeczywistość w pewien sposób zniekształca jej postrzeganie i sprawia, że zarówna mężczyźni jak i kobiety miewają oderwane od rzeczywistości oczekiwania, to inna bajka.
Tak! I to ja go ogłosiłam, a także zarezerwowałam sobie pierwsze miejsce, więc nawet niech nikt nie próbuje mi go zabrać!
No dobra, ale nawet jeśli istnieje, to czy jest dostępna dla każdego? Milionerzy, geniusze i tak dalej też istnieją, ale to nie znaczy, że każdy może być jednym z nich. Więc może z miłością jest tak samo? I co to są nierealne oczekiwania? No, bo właśnie - kiedy oczekujemy czegoś nierealnego w ogóle, kiedy nierealnego jak na nasze możliwości, a kiedy czegoś realnego, ale z jakiegoś powodu nie możemy tego mieć? Gdzie jest ta granica?
Rockforze - ale mnie wzruszyłeś tą rosyjską muzyką
. ?????? ? ??? jest rewelacyjny - strasznie mi się podoba ukrywanie współczesnych tematów pod baśniową warstwą i tworzenie jeszcze jednej warstwy - erotycznej - pod tymi dwiema (w sensie: baśń -> współczesność -> erotyka). Chłopcy są rewelacyjni, ale niestety wokalista już nie żyje
.
A co do ???? - to hmm, chciałam powiedzieć, że pierwszy raz słyszę, ale dokładnie posłuchałam piosenki i głos wokalisty jest mi znany, nawet chodzi mi po głowie jakaś piosenka, ale nie mogę sobie przypomnieć tekstu
.
A co do wschodniej kultury - uważam, że zachód wschodowi pod tym względem nigdy nie dorówna, choćby ze względu na te warstwy.
Hehe, nie musiałam sobie przypominać, wystarczyło, że włączyłam playlistę ![]()
Znam, oczywiście, że znam! Parę lat temu zasypiałam przy tej piosence
Uwielbiam jego głos.
Och, i przy tym też
. To jak podróż w muzyczną i mentalną przeszłość
. Dobrze, że zaraz wychodzę, bo by mi się sentymentalny nastrój włączył ![]()
Ach, no i to - taki poemat o papierosach to tylko Rosjanie mogą stworzyć:
Obietniczko... Piszesz jak zakochana. Masz motylki?
Wszyscy się zakochują i nadal są sami... co za paradoks ![]()
Rockforze - ale mnie wzruszyłeś tą rosyjską muzyką
. ?????? ? ??? jest rewelacyjny - strasznie mi się podoba ukrywanie współczesnych tematów pod baśniową warstwą i tworzenie jeszcze jednej warstwy - erotycznej - pod tymi dwiema (w sensie: baśń -> współczesność -> erotyka). Chłopcy są rewelacyjni, ale niestety wokalista już nie żyje
.
Już zdążyłem przeczytać ich biografię i jeszcze bardzie zdziwiłem się, że mi się jakoś nie trafili, bo dobrze grają
Tak jak wspominałem rock rosyjski jest inny, lubię ze względu na teksty - bardzo ładnie to wszystko napisałaś. A nie jest popularby na świecie bo nie jest komercyjny. W tekstach czuć duszę i poezję, tak ajk np. wspomniane DDT jest wzorowane na Vysockim i muzyce bardów. Niestety teksty tak łatwo nie są dostępne dla obcokrajowców
Zaawansowana znajomość rosyjskiego nie gwarantuje dosłuchania się - sporo przeplata się, (hmm jak to nazwać) - zawirowań językowych (?), slangu, specyfiki. Mgr. fil.rosyjskiej nie byli wstanie zrozumieć i mnie prosili o wytłumaczenie - mimo, że znali pojedynczo słowa i składnie słów, ale to specyfika języka ![]()
Tak samo jak polski rock jest dla mnie fajny - bo jest inny. A bluesowe klimaty Dżem - to miodzio
= aby było po równo.
A co do ???? - to hmm, chciałam powiedzieć, że pierwszy raz słyszę, ale dokładnie posłuchałam piosenki i głos wokalisty jest mi znany
Viktor Coj to jest legenda rocku Rosyjskiego (nota bene z narodowości Czukot), jako walczący o wolność, zginął w awarii, jednak wszystko wskazuje na KGB i ich pracę
A co do wschodniej kultury - uważam, że zachód wschodowi pod tym względem nigdy nie dorówna, choćby ze względu na te warstwy.
Dokładnie - zgadzam się w 100%
Całą Europa Srodkowa i Wschodnia jest o głowę wyższa pod tymi względami (naprawdę różnymi, nie tylko muzyka:)) kulturwymi. Nie sięgają nam do pięt.
Hehe, nie musiałam sobie przypominać, wystarczyło, że włączyłam playlistę
No to już masz czym zawrócić głowę ![]()
O coś jeszcze:
arcania napisał/a:Ujawniony, no ja nie wiem to nie nasza wina tylko Ci faceci jacyś slabi tacy
a w ogóle to ja od Pana Milego chciałam tylko buzi
czekają byście tylko zakradly się od tyłuformularz i twoj zapach arcanio czy leżą na moim stole ?
Wydaje mi się, że są dwie opcje, dlaczego tutaj wytrzymujemy z tymi "modliszkami", jako My faceci ![]()
Albo rzeczywiście mamy tak mocne charaktery albo jesteśmy zniewieściali a co za tym idzie w pewnym sensie twoja teoria o "homo" może mieć jakieś solidne podstawy
Tylko... Hmmm... Co Ty tutaj robisz? ![]()
PS: jeszcze 20 klatek do zrenderowania i finisz ![]()
Metyl, jaki incydent??? I dlaczego jednorazowy ma być? I fajnie, ze jesteś szczęśliwy
No bodaj w czwartek pisałem że miałem małą lipę w pracy. I dlatego mam nadzieję że to tylko jednorazowo i że teraz już będzie względnie stabilnie. ![]()
A ode mnie to buzi nie chcesz? :x
Niunia, poza tym na esy się odpisuje. ![]()
kardamon ... hm ... u mnie jak pisałem było z grubsza ok choć momentami czuję się trochę jak rzucony z gumowym kołem do pływania na środek oceanu ale ... zobaczymy w poniedziałek i przez kolejne tygodnie jak to będzie. Wczoraj dostałem wielkiego kopa mocy. ![]()
Obietnico - powiem jak to ja - czy naprawdę jest sens akurat nad tym rozmyślać? Wiesz ... ktoś kiedyś powiedział może i nieco przekornie że o muzyce się nie powinno rozmawiać, muzyki się powinno słuchać. Więc może z miłością i związkami jest podobnie? Może zamiast aż nadto teoretyzować powinniśmy my - wszyscy wolni a chcący być z kimś po prostu przez życie i szukać swoich okazji? Ja wiem że to łatwo mówić, mnie samemu to też średnio wychodzi ale się nie poddaję, mimo wszystko. Może w tym jest cel i sens? ![]()
Takie tam zabawy w grafika wektorowego ![]()
Co tu takie pustki dzisiaj?
Ja piccolo! ale żeście nawrzucali muzyki i mój net nie daje rady! sami se otwierajcie teraz te strony ![]()
formularz i twoj zapach arcanio czy leżą na moim stole ?
A Tyś ślepy i z katarem??? od wczoraj leżą!
arcania napisał/a:Zrozumieli, zrozumieli toć napisałam, ze ja nie chce szybkiego faceta
To szybki Lopez nie ma szans u Ciebie
![]()
Tylko Szybki Bill ![]()
Nawet wiem
Kiedyś, jako młody i niedoświadczony kierowca spaliłem w ten sposób sprzegło w w aucie ojca
Ono ma się zużyć
ale jak to zrobiłeś? za duzo razy próbowałeś wyjechać? i jak mozna wpaść w zaspę?! nie widział jej czy jak? ![]()
ale jak frajda byla
Z "latania", czy nowych felg?
Nie wiem co mi większą radochę sprawiło ![]()
Na pokazywanie dołków to trzeba sobie zasłużyć
Uff, dobrze że jesteś jednak wyrozumiała i obejdzie się bez bagażnika i łopaty
Ok wystarczy mi prawy fotel. Kiedy przejażdżka?
Znaczy dołeczków nie będzie, reszta bez zmian
i to będzie niespodziewajka ![]()
Jest Rajd Meksyku. Niestety Robert na razie stoi
Q***a znowu pech Ileż można? A zapierniczał na 4os najszybciej od wszystkich. Eh myślałem, że będzie pierwszy wygrany specjalny odcinek na szutrze.
Tak co Twoje wsparcie przyda się
Trzymam z caaaałych sił o tak x x
[...]w ogóle to ja od Pana Milego chciałam tylko buzi
I facet uciekł
Masakra. Przestraszył się diabła, czy anioła?
No ja się nie dziwię w sumie, bo taka hybryda nawet Pudziana by odstraszyła ![]()
Wczoraj dostałem wielkiego kopa mocy.
Proszę bardzo
Buzi chcę, na smsy odpisuję, ale na zakrętach trzeba czasem odpuścić ![]()
Kardamon dziękuję ![]()
Obietnico witaj w klubie, ja dziś zobaczyłam moje worki pod oczami....masakra...ale mam powera, takze znowu nie śpię do 3 ![]()
Metyl, pustki są bo wszyscy randkują ![]()
Niunia ale to ja sam wybiorę gdzie go dostaniesz. :>
No odpisujesz odpisujesz ale jeden wciąż czeka.
Jakie zakręty? Przeca Ty autostradowa dziewczyna. ![]()
Tak, ja też randkuję. Z moją idealną partnerką, już widzę to wszystko oczami wyobraźni. ![]()
Gdzie są kobiety?!?!?!?! ja sama tutaj nie dam rady, ja ostatnio za miękka jestem, obcym buziaki rozdaje aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Metyl, nie na wszystko trzeba odpowiadać
Ujawniony, co do Was, to część z Was jest męska do bólu a cześć w druga stronę, ale kto jest kim to ja już nie powiem
ale uwielbiamy Was wszystkich ![]()
Idę robić paluszki rybne, bo wróciłam do mięcha jednak. Wiem, zmieniam zdanie, ale w końcu jestem kobietą ![]()
Niunia a po co kobiety? Masz ochotę na trójkącik? Ja bardzo. ![]()
Jak to nie trzeba? Mnie musisz, no komu jak komu ale mnie nie? :* A ja jaki jestem co? ![]()
A ja jaki jestem co?
Wredny... i zboczony ![]()
Też mi nowość. ![]()
Wiecie co - damska szatnia na basenie leczy z kompleksów, ale za to wywołuje traumę, która będzie wymagała długiej terapii ![]()
I już wiem, dlaczego nie lubię zajęć grupowych, na które chodzi wiele kobiet, albo dlaczego mam pojedyncze koleżanki, a nie całe tabuny, albo dlaczego wolę te dni basenu, gdy na drugim torze są męskie zajęcia. Takiego jazgotu i paplaniny w większej dawce niż dzisiejsza bym nie zniosła
.
Ale chociaż w basenie były pustki
. A wiecie, że panowie 35+ mają kiepską kondycję?
Obietniczko, ja od mojego klienta 26 lat usłyszałam, ze po 35 r.ż faceci to już muszą brać Viagrę
Tak więc panowie, korzystajcie póki możecie, bo później to już tylko pigułeczki ![]()
Tak więc panowie, korzystajcie póki możecie, bo później to już tylko pigułeczki
Mnie to nie grozi.
Chętnie przyjmę jakąś chętną i niegrzeszącą inteligencją oraz fantazją. ![]()
Obietniczko... Piszesz jak zakochana. Masz motylki?
Wszyscy się zakochują i nadal są sami... co za paradoks
Który fragment mojej wypowiedzi o tym świadczy? ![]()
I pamiętaj - ja nie z tych, które się zakochują ![]()
Już zdążyłem przeczytać ich biografię i jeszcze bardzie zdziwiłem się, że mi się jakoś nie trafili, bo dobrze grają
Tak jak wspominałem rock rosyjski jest inny, lubię ze względu na teksty - bardzo ładnie to wszystko napisałaś. A nie jest popularby na świecie bo nie jest komercyjny. W tekstach czuć duszę i poezję, tak ajk np. wspomniane DDT jest wzorowane na Vysockim i muzyce bardów. Niestety teksty tak łatwo nie są dostępne dla obcokrajowców
Zaawansowana znajomość rosyjskiego nie gwarantuje dosłuchania się - sporo przeplata się, (hmm jak to nazwać) - zawirowań językowych (?), slangu, specyfiki. Mgr. fil.rosyjskiej nie byli wstanie zrozumieć i mnie prosili o wytłumaczenie - mimo, że znali pojedynczo słowa i składnie słów, ale to specyfika języka
Bo to muzyka dla koneserów języka
. Dlatego dobrze, że nie jest taki popularny, bo jeszcze twórcom by odbiło i zaczęliby pisać i śpiewać pod publikę i trudno byłoby znaleźć coś dobrego. A tak wiem, że wezmę cokolwiek z tej półki i mi się spodoba
.
Bo to o to chodzi - tłumaczenie literatury (w tym tekstów piosenek) jest sztuką, tego się nie da nauczyć, trzeba mieć w sobie specyficzną wrażliwość i umiejętność wychwytywania niuansów. To nie instrukcja jak złożyć szafę. Pewnie dlatego dobrych tłumaczy literatury jest tak niewielu i jak na ironię są najgorzej opłacani
.
Viktor Coj to jest legenda rocku Rosyjskiego (nota bene z narodowości Czukot), jako walczący o wolność, zginął w awarii, jednak wszystko wskazuje na KGB i ich pracę
O coś jeszcze:
No to nawet widać, że nie ma urody wschodniosłowiańskiej
.
A linki do ???? to ja tu wrzucałam już ![]()
A w ogóle to Rockforze, my to powinniśmy prywatnie porozmawiać - dawaj mail ![]()
Wydaje mi się, że są dwie opcje, dlaczego tutaj wytrzymujemy z tymi "modliszkami", jako My faceci
Albo rzeczywiście mamy tak mocne charaktery albo jesteśmy zniewieściali a co za tym idzie w pewnym sensie twoja teoria o "homo" może mieć jakieś solidne podstawyTylko... Hmmm... Co Ty tutaj robisz?
Och, no po prostu jesteście wyjątkowi ![]()
Obietnico - powiem jak to ja - czy naprawdę jest sens akurat nad tym rozmyślać? Wiesz ... ktoś kiedyś powiedział może i nieco przekornie że o muzyce się nie powinno rozmawiać, muzyki się powinno słuchać. Więc może z miłością i związkami jest podobnie? Może zamiast aż nadto teoretyzować powinniśmy my - wszyscy wolni a chcący być z kimś po prostu przez życie i szukać swoich okazji? Ja wiem że to łatwo mówić, mnie samemu to też średnio wychodzi ale się nie poddaję, mimo wszystko. Może w tym jest cel i sens?
A ja tam łamię reguły i rozmawiam i o muzyce, i o miłości, i o seksie, i w ogóle o wszystkim mogę rozmawiać. Łatwo mówić, a ja już odpuściłam całkiem.
Takie tam zabawy w grafika wektorowego
Gratuluję ![]()
Obietnico witaj w klubie, ja dziś zobaczyłam moje worki pod oczami....masakra...ale mam powera, takze znowu nie śpię do 3
Ja dzisiaj odespałam ![]()
Obietniczko, ja od mojego klienta 26 lat usłyszałam, ze po 35 r.ż faceci to już muszą brać Viagrę
![]()
![]()
Tak więc panowie, korzystajcie póki możecie, bo później to już tylko pigułeczki
Ale ja o basenie, nie o seksie pisałam
. Chociaż może to ma jakieś przełożenie - i żeby nie było, to nie byli początkujący panowie, bo gdy już ruszyli tyłki, to pływali lepiej ode mnie, ale tak to czas spędzali głównie przy brzegu i bez ruchu ![]()
Ale może oni właśnie przyszli tam na podryw i popatrzeć na foczki, prawda Niunia? ![]()
Ale może oni właśnie przyszli tam na podryw i popatrzeć na foczki, prawda Niunia?
Ej, patrz jaki sprytny ! moja krew ![]()
Obietnico, no ja wiem, że o basenie ale ja gorsza od Metyla jestem i wszystko mi się tylko z jednym przecież kojarzy ![]()
Wiem, wiem
. Ale ja dzisiaj jestem tak wyluzowana i wszystko jest mi tak obojętne, że zgodzę się na wszystko ![]()
Może krew nie ta sama ale coś z podejścia do życia i strony emocjonalno-erotyczno-umysłowej zostało. ![]()
Foczko. ![]()
Strony Poprzednia 1 … 451 452 453 454 455 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024