Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 449 450 451 452 453 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29,251 do 29,315 z 31,052 ]

29,251

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

To było pytanie retoryczne tongue Toć wiadomo, nasz mózg wszystkich operacji :* Chciałabym być chociaż w połowie tak zorganizowana jak ona smile

Zobacz podobne tematy :

29,252

29,253

Lovelka17 napisał/a:

To było pytanie retoryczne tongue Toć wiadomo, nasz mózg wszystkich operacji :* Chciałabym być chociaż w połowie tak zorganizowana jak ona smile

Ale że niby ja? yikes To tylko pozory, ja jestem bardzo chaotyczna sad

29,254

ObietnicaPoranka napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Ale że niby ja? yikes To tylko pozory, ja jestem bardzo chaotyczna sad

No dobrze siostrunia, zwał jak zwał, to chce być choć w połowie tak chaotyczna tongue wink

I czemu wy wszyscy śpicie, kiedy mi nie chce się spać?.. hmm

29,255

Ja nie śpię, pracuję tongue

Wiecie co właśnie odkryłam yikes. Można jednocześnie spać i pracować - zamykacie jedno oko i wyłączacie połowę mózgu, pracujecie drugim okiem i drugą połową. A później zmiana. yikes

29,256 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-03-05 02:19:27)

Pracoholiczka tongue

Haha a tym to mnie rozśmieszyłaś lol Rozumiem, że jutro to nawet któreś oko, i któraś część mózgu nie będzie pamiętała, że akurat to w tym momencie pisałaś a ja odpisałam? lol

A tak serio, to weź się siostra zdrzemnij bo się martwię hmm

29,257 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-05 12:24:52)

...

29,258

Lovelka17 napisał/a:

Pracoholiczka tongue

Haha a tym to mnie rozśmieszyłaś lol Rozumiem, że jutro to nawet któreś oko, i któraś część mózgu nie będzie pamiętała, że akurat to w tym momencie pisałaś a ja odpisałam? lol

A tak serio, to weź się siostra zdrzemnij bo się martwię hmm

Wypiłam pół litra energetyka, nie mam czasu na sen. Trzeba pracować! Jestem robotem yikes

29,259

Pamiętasz jak przesłałaś mi kiedyś tą piosenkę? To teraz ja ci przypomnę big_smile

I przestań pić te energetyki! weź sobie lepiej banana zjedz, albo kostkę czekolady, to ci dostarczy trochę energii!

29,260

Cześć Smutasy tongue

http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1402828899_zqistp_600.jpg

słodziaki smile

http://polska-zbrojna.pl/imageslibrary/GetImage/32111

29,261

Rockfor napisał/a:

Nie zdziwię się jaką będzie nosiła nazwę. Niech zgadnę "Partia Miłośników Czekolady" big_smile:D:D

To nie ja tu jestem miłośniczką czekolady - nie śledzisz uważnie wątku mad
Nazwy nie mam, ale mam hasło wyborcze: "Czas na orgię!"

Jak to na forum, pisałem nie tylko do Ciebie smile

Co do hasła może sprawdzi się? Proponuję tylko dodać z przodu "Stół szwedzki -" tongue

Rockfor napisał/a:

Czyli jaką? Nie mów tylko, że typową kurą domową? Ale kto co lubi big_smile tongue

Ten wpis powinien być przestrogą dla wszystkich nowych ludzi w wątku - jeśli nie czyta się wszystkich postów, to później takie głupoty się wypisuje tongue

Przepraszam, jeżeli Ciebie obraziłem smile

A co do "Nowych" może wprowadzisz "godzinę komendancką" i "egzamin" ze znajomości wątku? tongue

Coś dla Ciebie, aby dzisiejszy dzień nie był tak trudny jak wczorajszy smile

arcania napisał/a:

To ja i Lovcia jesteśmy uzależnione od słodkiego, ja chyba bardziej od czekolady, ale w sumie nie wiadomo big_smile

Tak pamiętam i mam coś dla Was:

W sumie mogę zrozumieć Waszą miłość do słodyczy, bo podobnie mam do marynowanej papryki jalapeno i innych pysznych ostrości smile

arcania napisał/a:

ja na pół-sprzęgle dosyć często jeżdżę(celowo) i jakoś daje radę, ale moja Niunia jest wyjątkowa tongue

Celowo, w jakim sensie? Bo pierwszy raz spotykam się z taką opinią. Sama znasz jakie zdanie jest kierowców w tej sprawie.

arcania napisał/a:

mnie ciekawi czy o zdałoby egzamin na trasie, w trakcie jazdy po łukach i zakrętach smile

yikes Próbować wyhamować na łuku? No chyba, że Twoje ferrari ma dobrze rozbudowaną aerodynamikę i potrafi też latać.

arcania napisał/a:

Sprzęgło jest drogie, ale dobre klocki też do tanich nie należą wink

Jeżeli używasz tarcz i klocek to jazdy sportowej, to może tak być. W końcu taka jazda wymaga dobrych hamulców big_smile

A i wczoraj miałem okazję wypróbować najpierw zwykłe hamowanie z 80km do 0 - zajęło tyle co wypowiedzenia słowa "STOP", nawet ABS mi się nie załączył, z tą techniką coś tamm próbowałem i miałem rację za dużo kombinowania. Uważam, że nie warto smile

Przewieziesz mnie kiedyś tak? big_smile

arcania napisał/a:

Wiesz, ja nigdy się nie zastanawiałam. Zawsze byłam sobą i tyle smile Tu chyba faceci muszą się wypowiedzieć smile

Ile osób tyle preferencji. Uważam "czego za dużo, to jest nie zdrowe" (poza czekoladą oczywiście i jalapeno smile) - nie lubię jak jest za dużo "słodkości", czy też "goryczy". Uważam, że "prawda" leży gdzieś tam po środku - cenię zwykłych ludzi wink

Na dobry dzień smile

29,262

Oj tam nie marudź. Fajne są - jeśli cena Cię nie odstrasza, to bierz!

No brałbym ale właśnie nie ma tych co mi się tak bardzo podobały. big_smile Żadnej z tych par. Te które widziałaś to takie ooo ... zastępczo-poglądowe. smile

Wrrr ... dzisiaj za to jestem lekko wkurzony. Fakt, trochę sam zawaliłem no ale ...kuffa, nie. Nie, nie, nie. Po prostu czasami brak mi zwyczajnie słów na to jacy ... dziwni są ludzie. Niech będzie piątkowe popołudnie bo ...

Tradycyjnie.

29,263

Metylku skarbie Ty mój skoro lubisz Merlina to cos i ode mnie ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=Ytgmu1D4HJ4
Notabene ten utwór jest w Intrze serialu Salem ;-)

29,264

Lubię to trochę dużo powiedziane ale ja się was boję, jedynie kardamon z facetów nie robi mi tu jakichś gejowych przytyków. tongue

29,265

Metyl napisał/a:

Lubię to trochę dużo powiedziane ale ja się was boję, jedynie kardamon z facetów nie robi mi tu jakichś gejowych przytyków. tongue

Wiesz 3 lata bez kobiety robi swoje... ;-)

29,266 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-03-05 20:19:57)

Stefan86 napisał/a:
Metyl napisał/a:

To sie uchowałeś big_smile

Arc, nie próbowałam jeszcze tej truskawki, ale ma zapach słodki taki raczej.

Ale mam dziś sentymentalno-smęciarski nastrój big_smile Ale to dobrze, może wreszcie zmobilizuje mnie to do pisania.

Podzielę się z Wami muzycznie:

Ed Sheeran - I see fire (nie wklejam, bo co chwila tu jest)

29,267 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-03-05 20:51:25)

...

29,268

Ale ja akurat mam fazę na te, które wymieniłam big_smile Muszę się wyżyć pisarsko, a one mi pomagają wywalić z siebie to, co mnie boli wink

29,269

Aenima napisał/a:

Ale ja akurat mam fazę na te, które wymieniłam big_smile Muszę się wyżyć pisarsko, a one mi pomagają wywalić z siebie to, co mnie boli wink

Ach, no to przepraszam... Już kasuję smile

29,270

W każdym razie, Sheerana brałabym w ciemno. Już kiedyś był rudy w mojej karierze big_smile

29,271

Aenima napisał/a:
Stefan86 napisał/a:
Metyl napisał/a:

W jakim sensie się uchowałem?

29,272

Stefan86 napisał/a:
Aenima napisał/a:
Stefan86 napisał/a:

W sensie, że bez kobiety wink Rzadko spotykam kogoś płci nie mojej, kto nie ma kobiety dłużej niż 2 lata big_smile

29,273

Nie ma to jak wrócić z pracy przed 20 yikes

29,274

Weźcie mnie nie zlinczujcie ale jak tak od kilku miesięcy widzę na czele listy nierozwiązywalny problem:

"Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?"

To korci mnie aby zaproponować zmianę tytułu na:

"Gdzie spotkać szybkiego mężczyznę"

Bo w końcu - ile można...

29,275

kardamon napisał/a:

Znaczy zaczęłaś udowadniać facetowi na każdym kroku, że jesteś od niego lepsza? tongue

Nie, to drugie tongue

No cóż, jest to jakiś sposób tongue

Lovelka17 napisał/a:

Kardamonie widze że rozdajesz linki z metodą rozluźnieniowo-relaksacyjną, załapię sie? Dzisiaj biorę wszycho!

Oczywiście smile

arcania napisał/a:

Kardamon, wiem wiem, no musiałam lecieć sad
Nakładki mogę sobie kupić, nawet w wersji sport mojej Niuni są takie fabrycznie ale tam, wiochy nie będę robiła tongue
Ucz się u Top Chefa bo na majówkę baraninę sobie życzę tongue

No cóż, nadrobi się przy najbliższej okazji big_smile

Zaskoczę Cię - jagnięcinę już przygotowywałem, więc i baranina mi straszna nie będzie. Tylko kup dobry kawałek tongue

Metyl, co tam przeskrobałeś?

Obietnico, no nieźle, nieźle...

29,276

Aenima napisał/a:
Stefan86 napisał/a:
Aenima napisał/a:

W sensie, że bez kobiety wink Rzadko spotykam kogoś płci nie mojej, kto nie ma kobiety dłużej niż 2 lata big_smile

A co w tym dziwnego? Norma przecież większość facetów jest sama. A ja jestem ten najmniej pociągajacy, czyli miły spokojny sympatczny co kobietę szanuje a Tacy jak w ogóle kobietę znajdą to na krótko i tka zostaną olani prędzej czy później bo takie jesteście...
I nie mów że nie wszystkimi bo ja to przerabiam z baardzo różnymi dziewczynami od blisko 12 lat...
Zresztą ostatnio tez bez słowa wyjaśnienia zostałem olany (czemu nawet nie powiecie czemu? Czemu takie bez uczuć jesteście?)

29,277

kardamon, oj tam...szkoda gadać. Praca panie...mam nadzieję że jutro gorzej nie będzie.

Extra terrestrial - jak Ci się nie podoba to nie czytaj. Chcesz o tym pogadać to załóż swój wątek, proste.

29,278

Stefan, ja sobie wypraszam taki agresor w moim kierunku, naprawdę tongue Nie złamałam Ci serduszka, więc trochę grzeczniej wink).
Spotykam ostatnio samych zamężnych facetów, albo zezwiązkowanych.

Terestial szybkiego to można byle gdzie big_smile

29,279 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-03-05 21:33:12)

Metyl, no... Jutro piątek, w końcu wink

Aeni, no co poradzisz. Jak to mówią, cycki do góry i do przodu wink

A tak w ogóle, Rockfor, to dobry pomysł z tym testem tongue

29,280

Aenima napisał/a:

Stefan, ja sobie wypraszam taki agresor w moim kierunku, naprawdę tongue Nie złamałam Ci serduszka, więc trochę grzeczniej wink).
Spotykam ostatnio samych zamężnych facetów, albo zezwiązkowanych.

MOJA DROGA JA NIE DO CIEBIE JA OGÓLNIE MAM AGRESORA BO CO NIE ROBIĘ TO ZAWSZE ALE TO ZAWSZE TAK SAMO SIE KOŃCZY. WNIOSEK NIE WARTO NAWET PRÓBOWAĆ DO KOBIET PODBIJAĆ A W DZIEŃ KOBIET OBRÓCĘ JEDYNĄ FAJNĄ DAMĘ "MARCOWA DAME" PYSZNE PIWO Z JEDLINKI Z TAMTEJSZEGO BROWARU ;-)

A PO ZA TYM TWÓJ FACET TEŻ JEST ZEZWIĄZKOWANY WIEC WIESZ SIE NIE CZEPIAJ

29,281

Mój facet jest zezwiązkowany? Jaki mój facet? yikes Co ZNOWU mnie omija?! No ja się pytam tongue

Kardamon, ale ja nie ubolewam wcale big_smile

29,282 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-03-05 21:46:12)

Stefan86, no z całym szacunkiem, ale krzyczeć nie musisz. To po pierwsze. Po drugie, każdemu z nas zdarza się być sfrustrowanym, i w sumie między innymi, jesteśmy tu po to, żeby się wspierać, tylko naprawdę... Trzeba to zrobić w jakiś cywilizowany sposób hmm

Aeni, to tak profilaktycznie tylko wink

29,283

Spoko, profilaktycznie to ja muszę najpierw mieć cycki ... tongue

29,284

Siostruniu piosenka o robocie jest cudowna smile

Arcanio uwielbiam to zdjęcie żołnierza z psem. W ogóle czytałam ostatnio artykuł o tym jak żołnierze na Ukrainie dokarmiają bezdomne psy.

Rockfor napisał/a:

Jak to na forum, pisałem nie tylko do Ciebie smile

Co do hasła może sprawdzi się? Proponuję tylko dodać z przodu "Stół szwedzki -" tongue

Przepraszam, jeżeli Ciebie obraziłem smile

A co do "Nowych" może wprowadzisz "godzinę komendancką" i "egzamin" ze znajomości wątku? tongue

Coś dla Ciebie, aby dzisiejszy dzień nie był tak trudny jak wczorajszy smile

Jak to nie tylko do mnie? yikes

E, stół szwedzki niech pozostanie w podtekście wink

Spokojnie smile. I ponownie odsyłam do lektury wątku big_smile

A może i wprowadzę!

Dziękuję - rzeczywiście był niezły smile

Aenima napisał/a:

No t fakt - pisanie czegokolwiek (nie wiem co piszesz, bo edytowałaś tongue) ma właściwości terapeutyczne smile

EXTRA_terrestrial napisał/a:

Weźcie mnie nie zlinczujcie ale jak tak od kilku miesięcy widzę na czele listy nierozwiązywalny problem:

Przeczytaj cały wątek zanim się wypowiesz wink

Stefano - jak to dlaczego takie jesteśmy? Przez Waszych kolegów. To mężczyźni nas takimi uczynili yikes

kardamon napisał/a:

Obietnico, no nieźle, nieźle...

Ty, ale czekaj - to takie ogólne podsumowanie mojego życia czy do czegoś konkretnego to odniosłeś? lol

29,285

Oj tam, bez przesady tongue Swoich Ci nie użyczę, bo to by tragedia była lol

Na dobranoc:

29,286

Stefan86 napisał/a:
Aenima napisał/a:
Stefan86 napisał/a:

A co w tym dziwnego? Norma przecież większość facetów jest sama. A ja jestem ten najmniej pociągajacy, czyli miły spokojny sympatczny co kobietę szanuje a Tacy jak w ogóle kobietę znajdą to na krótko i tka zostaną olani prędzej czy później bo takie jesteście...
I nie mów że nie wszystkimi bo ja to przerabiam z baardzo różnymi dziewczynami od blisko 12 lat...
Zresztą ostatnio tez bez słowa wyjaśnienia zostałem olany (czemu nawet nie powiecie czemu? Czemu takie bez uczuć jesteście?)

Life is brutal jak to mówią. Nie ma co się przejmować rzeczami na które nie mamy wpływu.
Lepiej to po prostu olać i tyle, radzę skupić się na ważniejszych płaszczyznach życiowych niż "miłość" która notabene nie istnieje tongue

29,287

A tak w ogóle to gdzie jest reszta?

Steven, ja Cię proszę, oczopląsu można dostać, ja tym bardziej i to jeszcze dziś...

29,288 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-05 21:58:38)

Aenima napisał/a:

Spoko, profilaktycznie to ja muszę najpierw mieć cycki ... tongue

Nie martw się, pożyczę Ci moje lol. W końcu rodziną jesteśmy, nie cool

A moje dzisiejsze pierdółkowe pocieszacze to:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-yYApyR0L5JNi7-Wuor0AH8iS8pbtzEWc0-OCWNhhCFE83BKe-g

http://www.goldmax.pl/images/brise_swieca_ony_love.jpg

http://www.superkoszyk.pl/media/catalog/product/cache/1/image/398x/89039b26c043efe0e816e87e3830001b/S/0/s025029_01/glade-swieca-zapachowa-120-g-bali-sandalwood-&-jasmine.jpg

29,289

EXTRA_terrestrial napisał/a:

Szybcy mężczyźni nie są pożądani tongue

29,290

Obietniczko pisałam tajne zapiski w sieci big_smile. A te świeczki wąchałam wczoraj i mówi do mnie ten jaśmin big_smile

29,291

Stefano - jak to dlaczego takie jesteśmy? Przez Waszych kolegów. To mężczyźni nas takimi uczynili yikes

No fakt odrobina czułości i romantyzmu czyni was wrednymi zołzami (chciałem ostrzej pojechać, ale obawiam się bana)... dzięki na dzień kobiet nie złoże ani jednej z was życzeń bo robi to z was zołzy...

29,292

arcania napisał/a:

Szybcy mężczyźni nie są pożądani tongue

Zdecydowanie lol

Aenima napisał/a:

Obietniczko pisałam tajne zapiski w sieci big_smile. A te świeczki wąchałam wczoraj i mówi do mnie ten jaśmin big_smile

Ta miłosna też daje radę cool

29,293

Tom94 napisał/a:

Lepiej to po prostu olać i tyle, radzę skupić się na ważniejszych płaszczyznach życiowych niż "miłość" która notabene nie istnieje tongue

Prawdę rzeczesz ja z każdym dniem swego życia widze że " miłość" to stek bzdurnych kłamstw dla którego nie warto już się starac...

29,294

No fakt odrobina czułości i romantyzmu czyni was wrednymi zołzami (chciałem ostrzej pojechać, ale obawiam się bana)... dzięki na dzień kobiet nie złoże ani jednej z was życzeń bo robi to z was zołzy..

Mężczyźni kochają zołzy! cool Stefan nie bądź miękki Bolek, proszę Cię. Bo taki delikates to żaden mężczyzna, toć z Ciebie chłopię jeszcze, takie czysto gombrowiczowskie, nieskażone formą. Pozbierajże się i przestań płakać jak baba nad rozlanym mlekiem. Można być wrażliwym, empatycznym, ciepłym i czułym facetem. Ale my, zołzy, mamy alergię na neurotycznych, wylewających gorzkie żale chłopców. A na Dzień Kobiet kupujemy sobie same, jest równouprawnienie!

29,295

Stefan86 napisał/a:

No fakt odrobina czułości i romantyzmu czyni was wrednymi zołzami (chciałem ostrzej pojechać, ale obawiam się bana)... dzięki na dzień kobiet nie złoże ani jednej z was życzeń bo robi to z was zołzy...

Jej, Stefano - po pierwsze to cytuj normalnie, bo inaczej popełniasz plagiat tongue
A po drugie - przecież napisałam, że Wasi koledzy nas takimi uczynili, a nie Wy.

29,296

Aenima napisał/a:

Mężczyźni kochają zołzy! cool Stefan nie bądź miękki Bolek, proszę Cię. Bo taki delikates to żaden mężczyzna, toć z Ciebie chłopię jeszcze, takie czysto gombrowiczowskie, nieskażone formą. Pozbierajże się i przestań płakać jak baba nad rozlanym mlekiem. Można być wrażliwym, empatycznym, ciepłym i czułym facetem. Ale my, zołzy, mamy alergię na neurotycznych, wylewających gorzkie żale chłopców. A na Dzień Kobiet kupujemy sobie same, jest równouprawnienie!

Uwielbiam Cię cool

29,297

Stefan86 napisał/a:

Prawdę rzeczesz ja z każdym dniem swego życia widze że " miłość" to stek bzdurnych kłamstw dla którego nie warto już się starac...

To się nie staraj. Ktoś Ci każe? yikes

29,298

Rockfor napisał/a:
arcania napisał/a:

To ja i Lovcia jesteśmy uzależnione od słodkiego, ja chyba bardziej od czekolady, ale w sumie nie wiadomo big_smile

Tak pamiętam i mam coś dla Was:

W sumie mogę zrozumieć Waszą miłość do słodyczy, bo podobnie mam do marynowanej papryki jalapeno i innych pysznych ostrości smile

Ostre uwielbiam, jalapeno z serem kozim jest pyszna smile A reklama super big_smile dzięki smile

Rockfor napisał/a:

Celowo, w jakim sensie? Bo pierwszy raz spotykam się z taką opinią. Sama znasz jakie zdanie jest kierowców w tej sprawie.

Ja wiem, jaka jest opinia, ale założyłam się i teraz muszę zajechać sprzęgło i nie daję rady tongue długa i skomplikowana historia smile

Rockfor napisał/a:
arcania napisał/a:

mnie ciekawi czy o zdałoby egzamin na trasie, w trakcie jazdy po łukach i zakrętach smile

yikes Próbować wyhamować na łuku? No chyba, że Twoje ferrari ma dobrze rozbudowaną aerodynamikę i potrafi też latać.

Przed łukiem, przecież nie na łuku, na łuku to gaz do dechy tongue A moje ferrari raz już poleciało jak Kubica, aż felgi sie wygięły tongue

Rockfor napisał/a:
arcania napisał/a:

Sprzęgło jest drogie, ale dobre klocki też do tanich nie należą wink

Jeżeli używasz tarcz i klocek to jazdy sportowej, to może tak być. W końcu taka jazda wymaga dobrych hamulców big_smile
A i wczoraj miałem okazję wypróbować najpierw zwykłe hamowanie z 80km do 0 - zajęło tyle co wypowiedzenia słowa "STOP", nawet ABS mi się nie załączył, z tą techniką coś tamm próbowałem i miałem rację za dużo kombinowania. Uważam, że nie warto smile

Jak się nauczysz to warto tongue no sa różne opinie, ale dla samej zabawy warto sie postarać smile

Rockfor napisał/a:

Przewieziesz mnie kiedyś tak? big_smile

No ba, ale to na naszym torze i jedziesz w bagażniku żebym nie musiała słyszeć marudzenia tongue

Dziewczyny, Wy sfajczycie swoje miasta :0

29,299

Stefan86 napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Ludzie naoglądali się za dużo filmów romantycznych i potem manipulują innymi że miłość istnieje.
Wstyd przyznać że kiedyś w to wierzyłem a prawda jest taka że zawsze chodzi tylko o jedno a aby to wskrzesić to trzeba mieć w sobie jak najwięcej draniowatych cech charakteru, tacy mili, spokojni to mogą być kolegami co najwyżej.
Więc jak już wiem jak ten schemat działa to już ogólnie mam to gdzieś, ty też powinieneś, nie wierz mediom w tą "miłość" tongue

A po drugie - przecież napisałam, że Wasi koledzy nas takimi uczynili, a nie Wy.

Czemu mnie nie dziwi że oczywiście za obecny stan rzeczy winą obarczacie nas? big_smile
Wszystko co złe to faceta wina tongue

29,300

Aj nid e hag.

29,301

Ja pitole, a Wy znowu się kłócicie o to samo....

I żeby nie było, ze nikt niczego nie mówi....
Chciałam Wam powiedzieć, że ogłaszamy nowy konkurs, bo całe pudło jest już zajęte i zaczynamy zabawę od nowa tongue

29,302

Och, Tom, skąd wiedziałeś, że każda z nas marzy o draniu? Chcemy, żeby taki się nad nami znęcał, zdradzał i poniżał. Uwielbiamy to cool

Dlaczego Was obwiniamy? Bo tak jest. Tak samo jak każdego złego chłopca złym kobieta uczyniła.

Metylu, a co mi tam - tulę Cię wirtualnie!

29,303

Aenima napisał/a:

No fakt odrobina czułości i romantyzmu czyni was wrednymi zołzami (chciałem ostrzej pojechać, ale obawiam się bana)... dzięki na dzień kobiet nie złoże ani jednej z was życzeń bo robi to z was zołzy..

nie sluchaj tych starych brzydkich chaotycznych, męskich, niezaleznych, problematycznych, niedojrzalych i sfrustrowanych bab ktore zrobily z tego tematu kacik do idiotycznych rozmow z podobnie milymi facetami, a ktorym rabka u spodnicy nie pokaza
panosza sie w tym temacie jakby t obył ich i nie mozna było napisac nic na temat
one maja alergie na wrazliwych milych
a ich juz nikt inny nie chce:D:D
one o tym wiedzą stąd często mają dołki i nie chce im sie zyc
zauwaz ze to one sa stanu wolnego i to od dluzszego czasu
a jak spotkaja jakiegos to wybrzydzaja, chamieją lub ponoszą porażki
zwiazki im nie wychodzą! im tez! tym idealnym babom ktore cie obrażają
zjechały cię bo same maja problemy i potrzebuja "menszczyzny" ktory je rozwiazae za nie
udaja szczesliwe odrzucajac dobrych chlopcow a pozniej placzą
ty tez udawaj ze nie masz problemow i ze nigdy one nie byly spowodowane tymi samymi babami
one nie wiedza ze to jaki jestes dzis to wplyw kobiet
zamiast potraktowac cie jak człowieka to jak śmiecia
smiej sie z nich bo i tak predzej czy pozniej zapłaczą
zdrowie

29,304

Milyfacet napisał/a:
Aenima napisał/a:

nie sluchaj tych starych brzydkich chaotycznych, męskich, niezaleznych, problematycznych, niedojrzalych i sfrustrowanych bab ktore zrobily z tego tematu kacik do idiotycznych rozmow z podobnie milymi facetami, a ktorym rabka u spodnicy nie pokaza
panosza sie w tym temacie jakby t obył ich i nie mozna było napisac nic na temat
zjechały cię bo same maja problemy i potrzebuja "menszczyzny" ktory je rozwiazae za nie
ty tez udawaj ze nie masz problemow i ze nigdy one nie byly spowodowane tymi samymi babami
zdrowie

Daj buzi tongue

29,305 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-03-05 22:28:43)

a ich juz nikt inny nie chce:Dbig_smile
zdrowie

Dziękuję doktorze Freud za imponujący wykład dotyczący stanu mojej psychiki. Jestem pod wrażeniem. Przypominam tylko że dobry chłopiec nie równa się neurotycznemu nadwrażliwcowi. Lubię dobrych chłopców, szanuję ich i doceniam. Mam alergię na neurotyków, którzy zamiast wyciągnąć wnioski odnośnie swoich wad, szukają ich w każdym innym poza sobą. I dotyczy to osób każdej płci, a nawet tej trzeciej.Bo to cały świat jest winien, zawsze. Więcej dystansu do świata i wszystko będzie dobrze smile

P.S. "miły" facecie, prawda zawsze boli wink.

29,306 Ostatnio edytowany przez Tom94 (2015-03-05 22:41:31)

Och, Tom, skąd wiedziałeś, że każda z nas marzy o draniu? Chcemy, żeby taki się nad nami znęcał, zdradzał i poniżał. Uwielbiamy to cool

Dlaczego Was obwiniamy? Bo tak jest. Tak samo jak każdego złego chłopca złym kobieta uczyniła.

No na pewno taki typ opisany wyżej jest bardziej pożądany niż miły, spokojny facet.

Ciekawe też czemu tak jest że każdy samotny singiel jakiego znam to typ miłego kolesia? tongue Gdyby faktycznie kobiety chciały takich partnerów to oni już dawno temu byliby zajęci.

29,307

arcania napisał/a:
Milyfacet napisał/a:
Aenima napisał/a:

zdrowie

Daj buzi tongue

formularz

29,308

Milyfacet napisał/a:

formularz

Poproszę

29,309

Aenima napisał/a:

a ich juz nikt inny nie chce:Dbig_smile
zdrowie

Dziękuję doktorze Freud za imponujący wykład dotyczący stanu mojej psychiki. Jestem pod wrażeniem. Przypominam tylko że dobry chłopiec nie równa się neurotycznemu nadwrażliwcowi. Lubię dobrych chłopców, szanuję ich i doceniam. Mam alergię na neurotyków, którzy zamiast wyciągnąć wnioski odnośnie swoich wad, szukają ich w każdym innym poza sobą. I dotyczy to osób każdej płci, a nawet tej trzeciej.Bo to cały świat jest winien, zawsze. Więcej dystansu do świata i wszystko będzie dobrze smile

P.S. "miły" facecie, prawda zawsze boli wink.

prawda jest to ze im nie wychodzi i wam nie wychodzi
baba wsparcie dostanie
mezczyzna zostanie obrazony?

29,310 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-03-05 22:33:40)

Patrzcie, zwabiłam nową duszę do Piekła, aż zarejestrował się z powodu mojego wpisu. cool autografy-cyrografy rozdaję jak cukierki, z czarnej wołgi! cool

Nie obrażam nikogo swoim postem, panie kolego. A piszącym takie rzeczy i Tobie również, do mężczyzny jeszcze daleeeeeko.
Może dlatego większośc pozornie "miłych" gości jest sama. Bo brak im dystansu do świata i szukają wad w każdym, tylko nie w sobie. Jeśli któraś z rzędu kobieta odrzuca Cię/Was, to znak, ze trzeba nad sobą się zastanowić a nie wchodzić w stereoypizację. Znam faktycznie miłych i dobrych mężczyzn, którzy nie mają w sobie neurotyczności i są szczęśliwi w związkach.

29,311

arcania napisał/a:

pitu pitu titu

Niunia i to druga Niunia mnie przytula pierwsza? No jak to tak? tongue

Nowy? Ale że kto wygrywa? wink

29,312

Tom94 napisał/a:

No na pewno taki typ opisany wyżej jak bardziej pożądany niż miły, spokojny facet.

Ciekawe też czemu tak jest że każdy samotny singiel jakiego znam to typ miłego kolesia? tongue Gdyby faktycznie kobiety chciały takich partnerów to oni już dawno temu byliby zajęci.

Tom, a w jakim wieku są ci panowie? Bo ja znam takich koło 30 i sporo po, a wśród nich zajęci są i mili, i źli. A wśród wolnych hmmm też i mili, i źli. Czyli to jednak inne czynniki o tym decydują. Ale nie chce mi się o tym już gadać, bo ile można yikes

29,313

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

pitu pitu titu

Niunia i to druga Niunia mnie przytula pierwsza? No jak to tak? tongue

Nowy? Ale że kto wygrywa? wink

Cicho tongue

no dobra, też tulę tongue

Drodzy Panowie, prawda jest taka, że panie wolą drani, tak samo jak wy wolicie namiętne i seksowne( nie mylić z piękne) od szarych myszek.

29,314

arcania napisał/a:
Milyfacet napisał/a:

formularz

Poproszę

Widzę, że pan trafił w nasze upodobania big_smile. Teraz będziemy się o niego biły big_smile

29,315

Aenima napisał/a:

Patrzcie, zwabiłam nową duszę do Piekła, aż zarejestrował się z powodu mojego wpisu. cool autografy-cyrografy rozdaję jak cukierki, z czarnej wołgi! cool

Nie obrażam nikogo swoim postem, panie kolego. A piszącym takie rzeczy i Tobie również, do mężczyzny jeszcze daleeeeeko.
Może dlatego większośc pozornie "miłych" gości jest sama. Bo brak im dystansu do świata i szukają wad w każdym, tylko nie w sobie. Jeśli któraś z rzędu kobieta odrzuca Cię/Was, to znak, ze trzeba nad sobą się zastanowić a nie wchodzić w stereoypizację. Znam faktycznie miłych i dobrych mężczyzn, którzy nie mają w sobie neurotyczności i są szczęśliwi w związkach.

ty przy kobiecie nawet nie stałaś, daleko ci

Posty [ 29,251 do 29,315 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 449 450 451 452 453 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024