Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 448 449 450 451 452 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29,186 do 29,250 z 31,052 ]

29,186

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Na dobranoc stare (?), dobre Pixies.

I klasyk (?) choć może niektórym nieznany. smile

Zobacz podobne tematy :

29,187 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-03 23:48:40)

Aaaaaa co mi w tym łbie siedzi, ze takie kawałki wrzucam to nie wiem tongue ta pora jest zabójcza dla mojego mózgu chyba sad

29,188

No to też z filmu, nie będę gorsza od Metylka tongue

29,189 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-04 01:36:13)

Aaaaaaaaaaa! Ratunku!

Znowu mi się nie chce iść do wanny yikes
Mieliście kiedyś coś takiego, że tak siedzicie i nie możecie się ruszyć? Tak byście mogli siedzieć już do końca życia i nigdzie się nie ruszać? Takie uczucie jakby się przykleić czy wrosnąć w to miejsce, w którym siedzicie?
yikes

29,190 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-04 01:38:37)

Ja mam tak codziennie smile od jakiegoś czasu mam też zawiechy i wtedy to już na pewno się nie ruszę smile

29,191 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-03-04 02:20:14)

Na dobranoc... Dobranoc.

...jeszcze to... nie mogłem się powstrzymać... sad

29,192

Dziewczęta, sprowadziłyście mnie na złą drogę i przez Was zjadłam dzisiaj sernik na śniadanie mad. Chociaż to bardziej wynika z braku czasu na robienie czy kupowanie czegoś bardziej wartościowego. Mogłabym teraz oddać hmmm nie wiem co, ale coś bym mogła za sałatkę. O taką np. (ale bez tej cebuli):

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWrkIUyAAJG9AEzpOtrG_u5JuNOaBhfLcRk0dLKRtWVwKd5Yix

29,193

Najlepiej chyba nie szukać, samo się znajdzie wink A co do zaczepiania na ulicy - zawsze możesz się zebrać i zapytać. Nic cię to nie kosztuje. Albo użyj kanałów Spotted na Facebooku wink

29,194

asiaka napisał/a:

Najlepiej chyba nie szukać, samo się znajdzie wink A co do zaczepiania na ulicy - zawsze możesz się zebrać i zapytać. Nic cię to nie kosztuje. Albo użyj kanałów Spotted na Facebooku wink

No nie mogę yikes
Ludzie przeczytajcie cały wątek zanim się wypowiecie, a nie odnosicie się do jakiejś wypowiedzi sprzed miliona stron mad

A w ogóle to pochwalę Wam się tym, czym przed chwilą chwaliłam się Aeni - właśnie stałam się taką kobietą, jakich mężczyźni nienawidzą. O! Ale nie mam czasu, żeby się zastanawiać, czy mnie to cieszy, czy zasmuca.

29,195

ujawniony napisał/a:

Na dobranoc... Dobranoc.

...jeszcze to... nie mogłem się powstrzymać... sad

...mam taka rozmazana do 15 chodzić!!

29,196

arcania napisał/a:

Ja mam tak codziennie smile od jakiegoś czasu mam też zawiechy i wtedy to już na pewno się nie ruszę smile

Zawiechy też mam big_smile. To ja mam pomysł - gdy to się nasili, czyli pewnie niedługo, zgłosimy się do jakiegoś miłego pensjonatu. Nasi wątkowi znajomi będą nas odwiedzać i Tobie przywozić czekoladę, mnie pomarańczowe nimm2 i wszyscy będą szczęśliwi. Jej, aż się uśmiechnęłam na samą myśl tej wizji big_smile

29,197 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-04 13:20:06)

ObietnicaPoranka napisał/a:
arcania napisał/a:

Zawiechy też mam big_smile. To ja mam pomysł - gdy to się nasili, czyli pewnie niedługo, zgłosimy się do jakiegoś miłego pensjonatu. Nasi wątkowi znajomi będą nas odwiedzać i Tobie przywozić czekoladę, mnie pomarańczowe nimm2 i wszyscy będą szczęśliwi. Jej, aż się uśmiechnęłam na samą myśl tej wizji big_smile

Tak, piękna wizja big_smile a ja mam obiecane u Rockfora hurtownię czekolady jak wygra w totka tongue

ja zamiast sałatki zjadłam Twoje ulubione pierogi big_smile

asiaka napisał/a:

No nie mogę yikes
Ludzie przeczytajcie cały wątek zanim się wypowiecie, a nie odnosicie się do jakiejś wypowiedzi sprzed miliona stron mad

A w ogóle to pochwalę Wam się tym, czym przed chwilą chwaliłam się Aeni - właśnie stałam się taką kobietą, jakich mężczyźni nienawidzą. O! Ale nie mam czasu, żeby się zastanawiać, czy mnie to cieszy, czy zasmuca.

Ejjj no weź, ja też tak zaczęłam swoje bycie tutaj tongue tylko, ze zaraz później zaczęłam na Was warczeć i tak już zostałam tongue

A weź mi też napisz co, też chcę wiedzieć tongue

A w ogóle to wczoraj nikogo nie było i gadałam na innych wątkach przez Was yikes

29,198

Aaaaaaaaaaa! Ratunku!

Znowu mi się nie chce iść do wanny yikes
Mieliście kiedyś coś takiego, że tak siedzicie i nie możecie się ruszyć? Tak byście mogli siedzieć już do końca życia i nigdzie się nie ruszać? Takie uczucie jakby się przykleić czy wrosnąć w to miejsce, w którym siedzicie?
yikes

Spokojnie, ja też tak mam big_smile Szczególnie jak długo pracuję przy kompie i przy sobie mam herbatę/wodę jakieś plauszki czy ciasteczka, wtedy to już mogę tak siedzieć i siedzieć wink

Mi też się pochwal, może taka się stanę, dla własnego dobra tongue

arcania napisał/a:

ojaaaa...ale bym zjadła pierogów.. to teraz będą za mną chodzić.

arcania napisał/a:

A w ogóle to wczoraj nikogo nie było i gadałam na innych wątkach przez Was yikes

Dobrze, poszerzaj znajomości big_smile

A  w ogóle to wam powiem, że dziewczyny nie kładźcie się w mokrych włosach spać, bo to co rano ujrzycie w lustrze, może przejść wasze najśmielsze oczekiwania yikes

29,199

Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:

A  w ogóle to wam powiem, że dziewczyny nie kładźcie się w mokrych włosach spać, bo to co rano ujrzycie w lustrze, może przejść wasze najśmielsze oczekiwania yikes

Chcesz mnie psychicznie wykończyć ? tongue

O ja wiem doskonale jak wygląda taka pobudka i look w lusterku po takim "niewysuszeniu" tongue

29,200

arcania napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:

O ja wiem doskonale jak wygląda taka pobudka i look w lusterku po takim "niewysuszeniu" tongue

Ciebie się nie da psychicznie wykończyć big_smile No chyba, że zamknęliby cię w jednym miejscu, bez mozliwości opuszczenia go big_smile

No ja niby też wiem, ale dzisiaj wyglądało to mniej więcej tak tongue

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQM7YIKowgNCQ4Fn7CvsUzc9LmJNeouZRFdX-gYind7JkgpLoxUuQ

Także trochę się zdziwiłam big_smile

29,201

arcania napisał/a:

Mam pytanie z innej beczki, ale to takie techniczne pytanie i do osób, które kumają jazdę samochodem wink

Czy ja się nie zabiję jak wprowadzę to w życie ? Ktoś ma jakieś doświadczenie? Czy muszę temat złożyć?

http://www.technikajazdy.info/nauka-jazdy/heel-and-toe/

Mam wątpliwości co do tej techniki hamowania, zrozumiałbym gdyby była przeznaczona dla samochodów bez ABS, ale w obecnych czasach to już raczej takie auto ciężko znaleźć. W moim przypadku pół prawdy w tym jest, dlatego że zimą często korzystam ze skrzyni biegów do zwalniania auta  - łatwiej utrzymać auto na właściwym torze jazdy i niepotrzebnych gwałtownych ruchów itd. Do tego dochodzi czas reagowania - żeby na pewno sprawdziła by się ta technika, to trzeba aby stała się automatyczną reakcją, więc trochę czasu trzeba byłoby na naukę przeznaczyć. Zresztą wątpię, żeby była przydatna na każdy dzień. Lepiej zachować ostrożność i dystans. Ale jak będę miał okazję to spróbuję zobaczyć raz lub dwa co z tego wyjdzie, ale wątpię w jej przydatność:)

A i no te korzystanie z "pół-sprzegła". Tak szybko możne je spalić, a jest o niebo droższe od klocek hamulcowych yikes

A w ogóle to powinnam zostać zawodową oszustką, skoro oszukałam nawet samą siebie

Czyli politykiem big_smile tongue

U mnie: "Polityka byłaby Twoim żywiołem [...]

A jednak miałem dobre przeczucie big_smile tongue

Załóżmy własną partię

Nie zdziwię się jaką będzie nosiła nazwę. Niech zgadnę "Partia Miłośników Czekolady" big_smile:D:D

Ludzie przeczytajcie cały wątek zanim się wypowiecie, a nie odnosicie się do jakiejś wypowiedzi sprzed miliona stron

To niezła lektura będzie big_smile Czy roku wystarczy? big_smiletongue

Czyli jaką? Nie mów tylko, że typową kurą domową? Ale kto co lubi big_smile tongue

U mnie z polityką wygląda następująco:

Trzymaj się z dala od polityki, mógłbyś wpaść w jej sidła po uszy. Polityka stałaby się Twoją namiętnością, niebezpieczną, bo wciągająca, mógłbyś się zatracić zapominając o wszystkim, co dla Ciebie ważne dotychczas.

Ciekawe jest to, że trochę w tym prawdy jest big_smile tongue

29,202

arcania napisał/a:

Niunia, czyżbyś miała tak często ten wczorajszy konflikt tragiczny? wink

A co do kładzenia się spać z mokrymi włosami ... ja mogę mieć nieco dłuższe niż krótkie, takie jak mam teraz, mogę mieć nawet lekko wilgotne włosy a i nawet wtedy to jak wstaję często czekają mnie rano a'la różki. :>

To na początek dnia może ...

29,203

Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Ciebie się nie da psychicznie wykończyć big_smile No chyba, że zamknęliby cię w jednym miejscu, bez mozliwości opuszczenia go big_smile

Nie da się, bo już jestem szurnięta wink i ja chcę zdjęcie takiej Ciebie z rana tongue

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Niunia, czyżbyś miała tak często ten wczorajszy konflikt tragiczny? wink

Jak jest taka zawiecha to wtedy nie ma mowy o jakimkolwiek konflikcie big_smile Jest cisza, pustka,ja i mój tępy wzrok tongue

Rockfor napisał/a:
arcania napisał/a:

Mam pytanie z innej beczki, ale to takie techniczne pytanie i do osób, które kumają jazdę samochodem wink

Czy ja się nie zabiję jak wprowadzę to w życie ? Ktoś ma jakieś doświadczenie? Czy muszę temat złożyć?

http://www.technikajazdy.info/nauka-jazdy/heel-and-toe/

Mam wątpliwości co do tej techniki hamowania, zrozumiałbym gdyby była przeznaczona dla samochodów bez ABS, ale w obecnych czasach to już raczej takie auto ciężko znaleźć. W moim przypadku pół prawdy w tym jest, dlatego że zimą często korzystam ze skrzyni biegów do zwalniania auta  - łatwiej utrzymać auto na właściwym torze jazdy i niepotrzebnych gwałtownych ruchów itd. Do tego dochodzi czas reagowania - żeby na pewno sprawdziła by się ta technika, to trzeba aby stała się automatyczną reakcją, więc trochę czasu trzeba byłoby na naukę przeznaczyć. Zresztą wątpię, żeby była przydatna na każdy dzień. Lepiej zachować ostrożność i dystans. Ale jak będę miał okazję to spróbuję zobaczyć raz lub dwa co z tego wyjdzie, ale wątpię w jej przydatność:)

A i no te korzystanie z "pół-sprzegła". Tak szybko możne je spalić, a jest o niebo droższe od klocek hamulcowych yikes

Samo hamowanie silnikiem rzeczywiście jest ok, nie zawsze i wszędzie ale daje rade, klocki oszczędzone, mechanicy włosów z głowy nie wyrywają i paliwo w baku zostaje smile a co do jazdy heel and toe, to bardziej jako urozmaicenie smile ja na pół-sprzęgle dosyć często jeżdżę(celowo) i jakoś daje radę, ale moja Niunia jest wyjątkowa tongue mnie ciekawi czy o zdałoby egzamin na trasie, w trakcie jazdy po łukach i zakrętach smile
Sprzęgło jest drogie, ale dobre klocki też do tanich nie należą wink

29,204 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-04 17:03:12)

I wiecie co? ja jednak kocham swoją pracę smile Nawet jeśli czasami mam chwile zwątpienia to co jakiś czas ktoś przypomina mi, że warto i jest inaczej niż mi się wydaje smile 

big_smile

29,205

Samą siebie nawrocilam i poszłam na obiad big_smile

Rockforze no skoro wrozysz mi taką karierę i potwierdzają ją testy to może wreszcie znalazabym coś w czym jestem dobra cool

29,206

A ja nie mogę zmienić avatara sad

29,207

arcania napisał/a:

I wiecie co? ja jednak kocham swoją pracę smile Nawet jeśli czasami mam chwile zwątpienia to co jakiś czas ktoś przypomina mi, że warto i jest inaczej niż mi się wydaje smile 

big_smile

Mam tak samo, choć u mnie to klasyczna ambiwalencja - kocham i nienawidzę jednocześnie hmm

29,208

A ja w ramach CPAD powiem wam że ( no Ameryki to nie odkryję no ale ... ) robienie czegoś co choć w 50% jest dla nas ok / przyjemne / inne niż do tej pory naprawdę poprawia samopoczucie.

Dziewczynki, pomożecie? tongue Mam dylemat ubraniowy. lol

29,209

Zakupy najlepszym przyjacielem kobiety, bez kitu big_smile

Kupiłam:

http://selgros24.pl/images/prodImages/LIRENE_Lirene_Rozany_Ogrod_zel_pod_prysznic_400_ml_16421182_0_1000_1000.jpg
http://i58.tinypic.com/33l14x3.jpg
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDH17IOk9f6EFDx6sx1teR1NnA8thgcEM7wpI43qjvZ7KO1kup Obietniczko!

I lecę na planszówki.

29,210 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-03-05 00:31:53)

https://www.youtube.com/watch?v=-lulJdMKaZw

29,211

arcania napisał/a:

O tak, pierogi to moje marzenie życia yikes

A ja zjadłam dobry obiad, ale sałatkę też nabyłam i będzie na kolację albo jutro na obiad cool

arcania napisał/a:

Ejjj no weź, ja też tak zaczęłam swoje bycie tutaj tongue tylko, ze zaraz później zaczęłam na Was warczeć i tak już zostałam tongue

Ty to Ty cool

Dawaj linki, bo ja dzisiaj muszę się wyżyć mad

Lovelka17 napisał/a:

E, moje po takim zabiegu są fajne - zdecydowanie lepsze niż po suszeniu suszarą.

Rockfor napisał/a:

Nie zdziwię się jaką będzie nosiła nazwę. Niech zgadnę "Partia Miłośników Czekolady" big_smile:D:D

To nie ja tu jestem miłośniczką czekolady - nie śledzisz uważnie wątku mad
Nazwy nie mam, ale mam hasło wyborcze: "Czas na orgię!"

Rockfor napisał/a:

Czyli jaką? Nie mów tylko, że typową kurą domową? Ale kto co lubi big_smile tongue

Ten wpis powinien być przestrogą dla wszystkich nowych ludzi w wątku - jeśli nie czyta się wszystkich postów, to później takie głupoty się wypisuje tongue

arcania napisał/a:

Kto Ci zabrania? mad

Metyl napisał/a:

A ja w ramach CPAD powiem wam że ( no Ameryki to nie odkryję no ale ... ) robienie czegoś co choć w 50% jest dla nas ok / przyjemne / inne niż do tej pory naprawdę poprawia samopoczucie.

Pierwsze - e, tam, 50% to za mało. Ja muszę mieć wszystko w 100%.

Drugie - dawaj!

Aenima napisał/a:

Obietniczko!

Och, to lubię! Albo nie - miałam dzisiaj kupić sobie nową, ale zapomniałam. Ale za to kupiłam wielką butlę energetyka. Do rana ją wypiję i dam radę ze wszystkim. A gdy tylko ktoś spróbuje mi powiedzieć, że nie, to go zabiję mad

29,212 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-04 20:54:09)

Zimno mi mad

Czasy klasy maturalnej:

29,213

arcania napisał/a:

Avatar po jakimś czasie się zmieni, jak wgrasz nowy.

Znaczy zaczęłaś udowadniać facetowi na każdym kroku, że jesteś od niego lepsza? tongue

No i oczywiście SOAD cool

arcania napisał/a:

Dobranoc czekoladowy Kardamonku smile

A wiesz, że będę działał z czekoladą w weekend? big_smile

Aenima napisał/a:

A przed snem, treningu relaksacyjnego Jacobsona próbowałaś?

nie wiem co to jest big_smile Ale idę póki mi się chce spać, idę spać. tongue Może to tez metoda?

To jest taki trening relaksacyjny, polegający na napinaniu i rozluźnianiu kolejnych partii mięśniowych, w efekcie czego usuwane jest napięcie. W sumie sam dwa razy zasnąłem w trakcie big_smile Więc jak chcesz, mogę podesłać linka. Jakkolwiek Twój pomysł jest lepszy tongue

Lovelka17 napisał/a:

Kardamon gdzieżby tam! nie śmiała bym, wszystko wyjdzie w praniu big_smile

Zależy jak dobry wybielacz masz tongue

"Polityka byłaby Twoim żywiołem - dysputy, walka na argumenty mogłyby stać się Twoim sposobem na realizowanie siebie, na życie. Cieszył(a)byś się popularnością wśród wyborców, ale i wśród koleżanek i kolegów polityków, dbał(a)byś o medialną stronę swojej działalności."

yikes

29,214

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Dobranoc czekoladowy Kardamonku smile

A wiesz, że będę działał z czekoladą w weekend? big_smile

Znaczy długo gadać nie będziemy, od razu podaj adres tongue
dziękuję za pomoc smile

arcania napisał/a:

O tak, pierogi to moje marzenie życia yikes

A ja zjadłam dobry obiad, ale sałatkę też nabyłam i będzie na kolację albo jutro na obiad cool

A ja znowu zeżarłam czekoladę z żelkami zamiast kolacji sad

Dawaj linki, bo ja dzisiaj muszę się wyżyć mad

Uwierz mi, ze gdziekolwiek byś nie weszła będziesz w swoim żywiole tongue

Rockfor napisał/a:

To nie ja tu jestem miłośniczką czekolady - nie śledzisz uważnie wątku mad
Nazwy nie mam, ale mam hasło wyborcze: "Czas na orgię!"

To ja i Lovcia jesteśmy uzależnione od słodkiego, ja chyba bardziej od czekolady, ale w sumie nie wiadomo big_smile

Metyl napisał/a:

Pierwsze - e, tam, 50% to za mało. Ja muszę mieć wszystko w 100%.

Dobre i 50% tongue Gratuluję smile

I co za dylemat????

Aenima napisał/a:

Obietniczko!

Och, to lubię! Albo nie - miałam dzisiaj kupić sobie nową, ale zapomniałam. Ale za to kupiłam wielką butlę energetyka. Do rana ją wypiję i dam radę ze wszystkim. A gdy tylko ktoś spróbuje mi powiedzieć, że nie, to go zabiję mad

Obietniczko Koszatniczko, moje zdanie o energetykach znasz:)

Aeni, ta truskawa nawilża? i jak pachnie? tylko mi nie pisz, ze truskawką bo mnie szlag trafi smile ładnie, intensywnie, słodko? smile

29,215 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-04 21:51:49)

SOAD uwielbiam tongue

No, a jazdy samochodem nie będzie z 3 pedałami, bo moje dwa są za krótkie i gaz jest za głęboko osadzony sad zabawy nie będzie sad(

A zapomniałam kupiłam maseczki, jak wypróbuję to wrzucę smile

29,216

29,217

arcania napisał/a:

dziękuję za pomoc smile

Jakbyś się po walentynkach nie spieszyła, to wiesz wink

Nie ma za co - sam z tym problem miałem. Ale widzę, że Obietnica też zmieniła image big_smile

arcania napisał/a:

SOAD uwielbiam tongue

No, a jazdy samochodem nie będzie z 3 pedałami, bo moje dwa są za krótkie i gaz jest za głęboko osadzony sad zabawy nie będzie sad(

A wiesz co się robi w takiej sytuacji? wink Wymienia to i owo big_smile

Dobra, czas na Top Chefa tongue

Ujawniony, że też masz odwagę tak się ujawniać yikes

29,218

kardamon napisał/a:

Znaczy zaczęłaś udowadniać facetowi na każdym kroku, że jesteś od niego lepsza? tongue

Nie, to drugie tongue

kardamon napisał/a:

To jest taki trening relaksacyjny, polegający na napinaniu i rozluźnianiu kolejnych partii mięśniowych, w efekcie czego usuwane jest napięcie. W sumie sam dwa razy zasnąłem w trakcie big_smile Więc jak chcesz, mogę podesłać linka. Jakkolwiek Twój pomysł jest lepszy tongue

Ja też poproszę, bo zamiast spać, to ja leżę i głupoty wymyślam!

arcania napisał/a:

Ja sałatkę - to jak realizacja marzenia dnia smile

arcania napisał/a:

Ale czy jest jakaś szansa, że po litrze tego specyfiku stanie mi serce? yikes

29,219

Samą siebie nawrocilam i poszłam na obiad big_smile

A mi się marzy schabowy...

arcania napisał/a:

Przecie zmieniony tongue Szastasz tymi avatarami aż się siostruni chyba udzieliło wink

Asiula zakupy są dobre na wszystko, a ja mam tak daleko do sklepuuu.... hmm

Metyl pomożemy co, to za dylemat ubraniowy?

Lovelka17 napisał/a:

E, moje po takim zabiegu są fajne - zdecydowanie lepsze niż po suszeniu suszarą.

To tylko pozazdrościć w takim razie.
Moje włosy jednak chyba odzwierciedlają mój dzisiejszy dzień, humor sięgnął dna.a.a.

I tez mi zimno, ale u mnie to żadna nowość, ręce, stopy, nos. Br...

Kardamonie widze że rozdajesz linki z metodą rozluźnieniowo-relaksacyjną, załapię sie? Dzisiaj biorę wszycho!

29,220 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-03-04 22:02:18)

kardamon napisał/a:

Nie, to drugie tongue

I dobrze, im więcej odstraszysz, tym spokojniejsza twa główka i problemów ni ma.

arcania napisał/a:

Och..to pyszny obiad miałaś big_smile

arcania napisał/a:

TAK!

Ujawniony ale żeby tu na forum? yikes

29,221

Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:

Przecie zmieniony tongue Szastasz tymi avatarami aż się siostruni chyba udzieliło wink

Moje włosy jednak chyba odzwierciedlają mój dzisiejszy dzień, humor sięgnął dna.a.a.

Kardamonie widze że rozdajesz linki z metodą rozluźnieniowo-relaksacyjną, załapię sie? Dzisiaj biorę wszycho!

Ale nie było tongue no miałam na początku roku takie założenie przecież, nie pamiętasz? tongue

a ja dziś byłam nad jeziorem i moje psy się kąpały tongue

arcania napisał/a:

Niestety jest sad

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

dziękuję za pomoc smile

Jakbyś się po walentynkach nie spieszyła, to wiesz wink

Nie ma za co - sam z tym problem miałem. Ale widzę, że Obietnica też zmieniła image big_smile

arcania napisał/a:

SOAD uwielbiam tongue

A wiesz co się robi w takiej sytuacji? wink Wymienia to i owo big_smile

Kardamon, wiem wiem, no musiałam lecieć sad
Nakładki mogę sobie kupić, nawet w wersji sport mojej Niuni są takie fabrycznie ale tam, wiochy nie będę robiła tongue
Ucz się u Top Chefa bo na majówkę baraninę sobie życzę tongue

29,222

arcania napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:

Ale nie było tongue no miałam na początku roku takie założenie przecież, nie pamiętasz? tongue

a ja dziś byłam nad jeziorem i moje psy się kąpały tongue

Przepraszam, ale jak mnie pochłania urlop to nie czytam dokłądnie wątku <zawstydzona> więc nie pamiętam tongue To jakie to postanowienie, że raz na miesiąc nowy? czy co dwa tyg? Czy według nastroju?

ja dzisiaj też mam jezioro, za oknem hmm leje cały dzień, niby lubię, ale to już przesada tak 3 dzień z kolei, nawet wyjść nie można bo piździ jak na Uralu hmm

29,223

Lovelka17 napisał/a:

Ja zjadłam rewelacyjną zupę krem smile

kardamon napisał/a:

To już był najwyższy czas lol

Lovelka17 napisał/a:

Nie, ja realizuję moje noworoczne postanowienie - 52 awatary w rok!

Mój też się sypnął - tuż po przebudzeniu.

A ja się rozgrzałam cool

Lovelka17 napisał/a:

I dobrze, im więcej odstraszysz, tym spokojniejsza twa główka i problemów ni ma.

TAK!

No właśnie to tak nie działa. Im jestem bardziej wredna, tym, no wiesz yikes. Nie rozumiem mężczyzn, a niby jestem jednym z nich yikes. Ale skorzystam ze złotej rady Kardamona i będę udawała, że we wszystkim jestem lepsza. Może podziała cool

Super! Zaczynam żałować, że nie kupiłam 2 l.

29,224

Lovelka17 napisał/a:

Ja zjadłam rewelacyjną zupę krem smile

Wiecie, że ja ogólnie lubię zupy, chociaż rzadko jadam, ale zupę krem to akurat kurde blaszka jadłam chyba tylko raz w życiu? yikes jestem total zacofana.. hmm

Lovelka17 napisał/a:

Nie, ja realizuję moje noworoczne postanowienie - 52 awatary w rok!

Mój też się sypnął - tuż po przebudzeniu.

A ja się rozgrzałam cool

KUrka, jak wyliczone big_smile Chyba tez powinnam sobie jakiegoś walnąć. Pamiętam, że Arc mówiła, że osła mam wstawić wink

Mój postępowo, wraz z ciągiem dnia. Nawet prąd dzisiaj mnie kompie ciągle, nie wiem co chce mi przekazać, ale nie podoba mi sie to tongue

A ja nie sad

Lovelka17 napisał/a:

TAK!

No właśnie to tak nie działa. Im jestem bardziej wredna, tym, no wiesz yikes. Nie rozumiem mężczyzn, a niby jestem jednym z nich yikes. Ale skorzystam ze złotej rady Kardamona i będę udawała, że we wszystkim jestem lepsza. Może podziała cool

Super! Zaczynam żałować, że nie kupiłam 2 l.

Że niby efekt zołzy? Kiedyś coś dziewuchy mi moje mówiły, że właśnie im się bardziej jest wredną, tym bardziej (o zgrozo!) pożądaną. I że to niby MY jesteśmy skomplikowane? Kpina!

Jakie super?! A komu będę w rękaw płakać, jak ciebie nie będzie? Obiecałaś mnie chronić, teraz się nie wymigasz tongue

29,225 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-04 22:25:11)

ooo ja zupy krem to uwielbiam big_smile z dyni, papryki i kukurydzy oooo smile

a zołzy tylko ich przyciągają tongue te słodkie też tongue Obietnico, masz pecha big_smile

29,226

Lovcia, ja wciągnąłem dwa schabowe ale mam jeszcze jednego ... nie wiem czy byłaś dziś grzeczna. tongue

A dylemat na razie chyba odłożony bo ... nie ma już mojego modelu ( buty ) a te inne mi się jakoś średnio podobają. Ale dzięki za chęci. big_smile

29,227

arcania napisał/a:

a zołzy tylko ich przyciągają tongue te słodkie też tongue Obietnico, masz pecha big_smile

A ja tą jedną to chyba była brokułowa.. Coś mi się kojarzy, że całkiem smaczna była. Może kiedyś spróbuję z tą dynią, bo może być interesująca, chociaż...czy są takie gotowe w puszce? Bo ja z gotowaniem to wiadomo.. tongue

to wreszcie zołzy chcą, czy słodkie? yikes

Metyl napisał/a:

Lovcia, ja wciągnąłem dwa schabowe ale mam jeszcze jednego ... nie wiem czy byłaś dziś grzeczna. tongue

A dylemat na razie chyba odłożony bo ... nie ma już mojego modelu ( buty ) a te inne mi się jakoś średnio podobają. Ale dzięki za chęci. big_smile

Nie za bałdzo byłam hmm ale na moją korzyść przemawia szczerość, to też przecież ważne! big_smile

29,228

jedni chcą takie, inni takie tongue a zołzy mają to do siebie, ze bywają słodziutkie smile No w sumie to byłby fajny temat:)

No to ja Wam teraz coś puszczę ....

29,229

arcania napisał/a:

jedni chcą takie, inni takie tongue a zołzy mają to do siebie, ze bywają słodziutkie smile No w sumie to byłby fajny temat:)

Nie ogarniam tego świata yikes

29,230

Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:

A kto ogarnia tongue

29,231

Włączcie sobie Trojke, tam wlasnie o tym rozmawiaja... co kobiece, co męskie, kto kogo lubi wink

29,232

arcania napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:

A kto ogarnia tongue

Pewnie jakiś profesorek jakieś tam teorie ma, chociaż i one zapewne 'do czasu', aż się moda nie zmieni wink

Nie mogę słuchać tu Trójki hmm

29,233 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-04 23:01:04)

Słuchacze też dzwonili smile a przez internet?

Słuchając ich wymyśliłam sobie, że większość współczesnych facetów lubi zdobywać, odkrywać kobiety, a współczesne kobiety lubią odkrywać świat smile

29,234

mam za słabego neta tutaj hmm

A i tu chyba mój pies pogrzebany, bo ja chyba zbyt tajemnicza nie jestem, a przynajmniej dla tych, których ja chcę, zdobywać też za bałdzo nie muszą, bo jak chcę, to widać to od razu tongue I tak właśnie człowiek mija się z celem, bo ci których człowiek chce, jest dla nich za bardzo otwarty, a których ma gdzieś, to latają i latają i latają...

29,235

Wiesz, ja nigdy się nie zastanawiałam. Zawsze byłam sobą i tyle smile Tu chyba faceci muszą się wypowiedzieć smile

29,236

arcania napisał/a:

Ja jadłam z białych warzyw i z różniastymi ziarenkami - rewelacja. Właściwie to tylko kremy lubię, innych nie jadam big_smile

arcania napisał/a:

O, to to! Właśnie to! Ale w sensie, że z czym?

Metyl napisał/a:

Oj tam nie marudź. Fajne są - jeśli cena Cię nie odstrasza, to bierz!

Lovelka17 napisał/a:

KUrka, jak wyliczone big_smile Chyba tez powinnam sobie jakiegoś walnąć. Pamiętam, że Arc mówiła, że osła mam wstawić wink

Mój postępowo, wraz z ciągiem dnia. Nawet prąd dzisiaj mnie kompie ciągle, nie wiem co chce mi przekazać, ale nie podoba mi sie to tongue

Że niby efekt zołzy? Kiedyś coś dziewuchy mi moje mówiły, że właśnie im się bardziej jest wredną, tym bardziej (o zgrozo!) pożądaną. I że to niby MY jesteśmy skomplikowane? Kpina!

Jakie super?! A komu będę w rękaw płakać, jak ciebie nie będzie? Obiecałaś mnie chronić, teraz się nie wymigasz tongue

No wiadomo big_smile

A to mój postępowo - każdego dnia zyskuje większą moc!

Tak, właśnie tak jest. A my jesteśmy prościutkie w obsłudze.

Teraz to w mój rękaw płaczę tylko ja tongue

Lovelka17 napisał/a:

Słodkie zołzy - jednego dnia flirtujesz i się wdzięczysz, drugiego ignorujesz, a trzeciego rzucasz dookoła złośliwymi komentarzami big_smile

29,237

łe tam, nie ma co sobie nimi głowy zawracać, tylko same problemy z nimi (bez obrazy chłopacy tongue)
lepiej posłuchac jakiejś dobrej muzyki smile

29,238 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-03-04 23:35:31)

Lovelka17 napisał/a:

Słodkie zołzy - jednego dnia flirtujesz i się wdzięczysz, drugiego ignorujesz, a trzeciego rzucasz dookoła złośliwymi komentarzami big_smile

Kurcze jaka metoda, chyba wypróbuję..nie! na pewno wypróbuję lol

tylko daj jeszcze receptę na kolejne dni tongue

29,239

Lovelka17 napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Kurcze jaka metoda, chyba wypróbuję..nie! na pewno wypróbuję lol

tylko daj jeszcze receptę na kolejne dni tongue

Ale to nie metoda, to moje zmęczenie wydobywa ze mnie taki stan big_smile

29,240

arcania napisał/a:

A z tym, że masz wszystko czego oni potrzebują tongue

29,241

arcania napisał/a:
arcania napisał/a:

Taaa, czyli co niby mam? yikes

29,242

arcania napisał/a:

MÓZG, którego oni nie mają lol

29,243

W skrócie jesteś i słodka i wredna, i inteligentna też smile zgrabna i powabna też tongue

29,244

Lovelka17 napisał/a:
arcania napisał/a:

A to spoko, już mi się zużywa, więc niedługo mój problem się rozwiąże big_smile

29,245

No dobra, bo aż mnie rozsadza....

tylko że to sobota była tongue

29,246

Lovelka17 napisał/a:

A to spoko, już mi się zużywa, więc niedługo mój problem się rozwiąże big_smile

i będziesz wyglądać tak? yikes

http://thumbs.dreamstime.com/z/wybuchająca-głowa-26655062.jpg

Rzuć tę robotę w cholerę w takim razie!

29,247

Lovcia, to jest super! jakbym Obietnicę widziała tongue hehe

29,248

Ja siebie też w tym widzę big_smile

29,249

Ale że mina ta sama, że głowa, czy że facet? lol

29,250

Że mina i że dymi smile

Posty [ 29,186 do 29,250 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 448 449 450 451 452 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024