Na dobranoc stare (?), dobre Pixies.
I klasyk (?) choć może niektórym nieznany. ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 448 449 450 451 452 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na dobranoc stare (?), dobre Pixies.
I klasyk (?) choć może niektórym nieznany. ![]()
Aaaaaa co mi w tym łbie siedzi, ze takie kawałki wrzucam to nie wiem
ta pora jest zabójcza dla mojego mózgu chyba ![]()
No to też z filmu, nie będę gorsza od Metylka ![]()
Aaaaaaaaaaa! Ratunku!
Znowu mi się nie chce iść do wanny ![]()
Mieliście kiedyś coś takiego, że tak siedzicie i nie możecie się ruszyć? Tak byście mogli siedzieć już do końca życia i nigdzie się nie ruszać? Takie uczucie jakby się przykleić czy wrosnąć w to miejsce, w którym siedzicie?![]()
Ja mam tak codziennie
od jakiegoś czasu mam też zawiechy i wtedy to już na pewno się nie ruszę ![]()
Na dobranoc... Dobranoc.
...jeszcze to... nie mogłem się powstrzymać... ![]()
Dziewczęta, sprowadziłyście mnie na złą drogę i przez Was zjadłam dzisiaj sernik na śniadanie
. Chociaż to bardziej wynika z braku czasu na robienie czy kupowanie czegoś bardziej wartościowego. Mogłabym teraz oddać hmmm nie wiem co, ale coś bym mogła za sałatkę. O taką np. (ale bez tej cebuli):
Najlepiej chyba nie szukać, samo się znajdzie
A co do zaczepiania na ulicy - zawsze możesz się zebrać i zapytać. Nic cię to nie kosztuje. Albo użyj kanałów Spotted na Facebooku ![]()
Najlepiej chyba nie szukać, samo się znajdzie
A co do zaczepiania na ulicy - zawsze możesz się zebrać i zapytać. Nic cię to nie kosztuje. Albo użyj kanałów Spotted na Facebooku
No nie mogę ![]()
Ludzie przeczytajcie cały wątek zanim się wypowiecie, a nie odnosicie się do jakiejś wypowiedzi sprzed miliona stron ![]()
A w ogóle to pochwalę Wam się tym, czym przed chwilą chwaliłam się Aeni - właśnie stałam się taką kobietą, jakich mężczyźni nienawidzą. O! Ale nie mam czasu, żeby się zastanawiać, czy mnie to cieszy, czy zasmuca.
Na dobranoc... Dobranoc.
...jeszcze to... nie mogłem się powstrzymać...
...mam taka rozmazana do 15 chodzić!!
Ja mam tak codziennie
od jakiegoś czasu mam też zawiechy i wtedy to już na pewno się nie ruszę
Zawiechy też mam
. To ja mam pomysł - gdy to się nasili, czyli pewnie niedługo, zgłosimy się do jakiegoś miłego pensjonatu. Nasi wątkowi znajomi będą nas odwiedzać i Tobie przywozić czekoladę, mnie pomarańczowe nimm2 i wszyscy będą szczęśliwi. Jej, aż się uśmiechnęłam na samą myśl tej wizji ![]()
arcania napisał/a:Ja mam tak codziennie
Zawiechy też mam
. To ja mam pomysł - gdy to się nasili, czyli pewnie niedługo, zgłosimy się do jakiegoś miłego pensjonatu. Nasi wątkowi znajomi będą nas odwiedzać i Tobie przywozić czekoladę, mnie pomarańczowe nimm2 i wszyscy będą szczęśliwi. Jej, aż się uśmiechnęłam na samą myśl tej wizji
Tak, piękna wizja
a ja mam obiecane u Rockfora hurtownię czekolady jak wygra w totka ![]()
ja zamiast sałatki zjadłam Twoje ulubione pierogi ![]()
asiaka napisał/a:Najlepiej chyba nie szukać, samo się znajdzie
A co do zaczepiania na ulicy - zawsze możesz się zebrać i zapytać. Nic cię to nie kosztuje. Albo użyj kanałów Spotted na Facebooku
No nie mogę
Ludzie przeczytajcie cały wątek zanim się wypowiecie, a nie odnosicie się do jakiejś wypowiedzi sprzed miliona stronA w ogóle to pochwalę Wam się tym, czym przed chwilą chwaliłam się Aeni - właśnie stałam się taką kobietą, jakich mężczyźni nienawidzą. O! Ale nie mam czasu, żeby się zastanawiać, czy mnie to cieszy, czy zasmuca.
Ejjj no weź, ja też tak zaczęłam swoje bycie tutaj
tylko, ze zaraz później zaczęłam na Was warczeć i tak już zostałam ![]()
A weź mi też napisz co, też chcę wiedzieć ![]()
A w ogóle to wczoraj nikogo nie było i gadałam na innych wątkach przez Was ![]()
Aaaaaaaaaaa! Ratunku!
Znowu mi się nie chce iść do wanny
Mieliście kiedyś coś takiego, że tak siedzicie i nie możecie się ruszyć? Tak byście mogli siedzieć już do końca życia i nigdzie się nie ruszać? Takie uczucie jakby się przykleić czy wrosnąć w to miejsce, w którym siedzicie?
Spokojnie, ja też tak mam
Szczególnie jak długo pracuję przy kompie i przy sobie mam herbatę/wodę jakieś plauszki czy ciasteczka, wtedy to już mogę tak siedzieć i siedzieć ![]()
A w ogóle to pochwalę Wam się tym, czym przed chwilą chwaliłam się Aeni - właśnie stałam się taką kobietą, jakich mężczyźni nienawidzą. O! Ale nie mam czasu, żeby się zastanawiać, czy mnie to cieszy, czy zasmuca.
Mi też się pochwal, może taka się stanę, dla własnego dobra ![]()
ja zamiast sałatki zjadłam Twoje ulubione pierogi
ojaaaa...ale bym zjadła pierogów.. to teraz będą za mną chodzić.
A w ogóle to wczoraj nikogo nie było i gadałam na innych wątkach przez Was
Dobrze, poszerzaj znajomości ![]()
A w ogóle to wam powiem, że dziewczyny nie kładźcie się w mokrych włosach spać, bo to co rano ujrzycie w lustrze, może przejść wasze najśmielsze oczekiwania ![]()
arcania napisał/a:A w ogóle to wczoraj nikogo nie było i gadałam na innych wątkach przez Was
Dobrze, poszerzaj znajomości
A w ogóle to wam powiem, że dziewczyny nie kładźcie się w mokrych włosach spać, bo to co rano ujrzycie w lustrze, może przejść wasze najśmielsze oczekiwania
Chcesz mnie psychicznie wykończyć ? ![]()
O ja wiem doskonale jak wygląda taka pobudka i look w lusterku po takim "niewysuszeniu" ![]()
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:A w ogóle to wczoraj nikogo nie było i gadałam na innych wątkach przez Was
Dobrze, poszerzaj znajomości
A w ogóle to wam powiem, że dziewczyny nie kładźcie się w mokrych włosach spać, bo to co rano ujrzycie w lustrze, może przejść wasze najśmielsze oczekiwania
Chcesz mnie psychicznie wykończyć ?
O ja wiem doskonale jak wygląda taka pobudka i look w lusterku po takim "niewysuszeniu"
Ciebie się nie da psychicznie wykończyć
No chyba, że zamknęliby cię w jednym miejscu, bez mozliwości opuszczenia go ![]()
No ja niby też wiem, ale dzisiaj wyglądało to mniej więcej tak ![]()
Także trochę się zdziwiłam ![]()
Mam pytanie z innej beczki, ale to takie techniczne pytanie i do osób, które kumają jazdę samochodem
Czy ja się nie zabiję jak wprowadzę to w życie ? Ktoś ma jakieś doświadczenie? Czy muszę temat złożyć?
http://www.technikajazdy.info/nauka-jazdy/heel-and-toe/
Mam wątpliwości co do tej techniki hamowania, zrozumiałbym gdyby była przeznaczona dla samochodów bez ABS, ale w obecnych czasach to już raczej takie auto ciężko znaleźć. W moim przypadku pół prawdy w tym jest, dlatego że zimą często korzystam ze skrzyni biegów do zwalniania auta - łatwiej utrzymać auto na właściwym torze jazdy i niepotrzebnych gwałtownych ruchów itd. Do tego dochodzi czas reagowania - żeby na pewno sprawdziła by się ta technika, to trzeba aby stała się automatyczną reakcją, więc trochę czasu trzeba byłoby na naukę przeznaczyć. Zresztą wątpię, żeby była przydatna na każdy dzień. Lepiej zachować ostrożność i dystans. Ale jak będę miał okazję to spróbuję zobaczyć raz lub dwa co z tego wyjdzie, ale wątpię w jej przydatność:)
A i no te korzystanie z "pół-sprzegła". Tak szybko możne je spalić, a jest o niebo droższe od klocek hamulcowych ![]()
A w ogóle to powinnam zostać zawodową oszustką, skoro oszukałam nawet samą siebie
Czyli politykiem
![]()
U mnie: "Polityka byłaby Twoim żywiołem [...]
A jednak miałem dobre przeczucie
![]()
Załóżmy własną partię
Nie zdziwię się jaką będzie nosiła nazwę. Niech zgadnę "Partia Miłośników Czekolady"
:D:D
Ludzie przeczytajcie cały wątek zanim się wypowiecie, a nie odnosicie się do jakiejś wypowiedzi sprzed miliona stron
To niezła lektura będzie
Czy roku wystarczy? ![]()
![]()
Czyli jaką? Nie mów tylko, że typową kurą domową? Ale kto co lubi
![]()
U mnie z polityką wygląda następująco:
Trzymaj się z dala od polityki, mógłbyś wpaść w jej sidła po uszy. Polityka stałaby się Twoją namiętnością, niebezpieczną, bo wciągająca, mógłbyś się zatracić zapominając o wszystkim, co dla Ciebie ważne dotychczas.
Ciekawe jest to, że trochę w tym prawdy jest
![]()
Ja mam tak codziennie
Niunia, czyżbyś miała tak często ten wczorajszy konflikt tragiczny? ![]()
A co do kładzenia się spać z mokrymi włosami ... ja mogę mieć nieco dłuższe niż krótkie, takie jak mam teraz, mogę mieć nawet lekko wilgotne włosy a i nawet wtedy to jak wstaję często czekają mnie rano a'la różki. :>
To na początek dnia może ...
arcania napisał/a:Lovelka17 napisał/a:Dobrze, poszerzaj znajomości
Chcesz mnie psychicznie wykończyć ?
O ja wiem doskonale jak wygląda taka pobudka i look w lusterku po takim "niewysuszeniu"
Ciebie się nie da psychicznie wykończyć
No chyba, że zamknęliby cię w jednym miejscu, bez mozliwości opuszczenia go
Nie da się, bo już jestem szurnięta
i ja chcę zdjęcie takiej Ciebie z rana ![]()
arcania napisał/a:Ja mam tak codziennie
Niunia, czyżbyś miała tak często ten wczorajszy konflikt tragiczny?
Jak jest taka zawiecha to wtedy nie ma mowy o jakimkolwiek konflikcie
Jest cisza, pustka,ja i mój tępy wzrok ![]()
arcania napisał/a:Mam pytanie z innej beczki, ale to takie techniczne pytanie i do osób, które kumają jazdę samochodem
Czy ja się nie zabiję jak wprowadzę to w życie ? Ktoś ma jakieś doświadczenie? Czy muszę temat złożyć?
http://www.technikajazdy.info/nauka-jazdy/heel-and-toe/
Mam wątpliwości co do tej techniki hamowania, zrozumiałbym gdyby była przeznaczona dla samochodów bez ABS, ale w obecnych czasach to już raczej takie auto ciężko znaleźć. W moim przypadku pół prawdy w tym jest, dlatego że zimą często korzystam ze skrzyni biegów do zwalniania auta - łatwiej utrzymać auto na właściwym torze jazdy i niepotrzebnych gwałtownych ruchów itd. Do tego dochodzi czas reagowania - żeby na pewno sprawdziła by się ta technika, to trzeba aby stała się automatyczną reakcją, więc trochę czasu trzeba byłoby na naukę przeznaczyć. Zresztą wątpię, żeby była przydatna na każdy dzień. Lepiej zachować ostrożność i dystans. Ale jak będę miał okazję to spróbuję zobaczyć raz lub dwa co z tego wyjdzie, ale wątpię w jej przydatność:)
A i no te korzystanie z "pół-sprzegła". Tak szybko możne je spalić, a jest o niebo droższe od klocek hamulcowych
Samo hamowanie silnikiem rzeczywiście jest ok, nie zawsze i wszędzie ale daje rade, klocki oszczędzone, mechanicy włosów z głowy nie wyrywają i paliwo w baku zostaje
a co do jazdy heel and toe, to bardziej jako urozmaicenie
ja na pół-sprzęgle dosyć często jeżdżę(celowo) i jakoś daje radę, ale moja Niunia jest wyjątkowa
mnie ciekawi czy o zdałoby egzamin na trasie, w trakcie jazdy po łukach i zakrętach ![]()
Sprzęgło jest drogie, ale dobre klocki też do tanich nie należą ![]()
I wiecie co? ja jednak kocham swoją pracę
Nawet jeśli czasami mam chwile zwątpienia to co jakiś czas ktoś przypomina mi, że warto i jest inaczej niż mi się wydaje
![]()
Samą siebie nawrocilam i poszłam na obiad ![]()
Rockforze no skoro wrozysz mi taką karierę i potwierdzają ją testy to może wreszcie znalazabym coś w czym jestem dobra ![]()
A ja nie mogę zmienić avatara ![]()
I wiecie co? ja jednak kocham swoją pracę
Nawet jeśli czasami mam chwile zwątpienia to co jakiś czas ktoś przypomina mi, że warto i jest inaczej niż mi się wydaje
![]()
Mam tak samo, choć u mnie to klasyczna ambiwalencja - kocham i nienawidzę jednocześnie ![]()
A ja w ramach CPAD powiem wam że ( no Ameryki to nie odkryję no ale ... ) robienie czegoś co choć w 50% jest dla nas ok / przyjemne / inne niż do tej pory naprawdę poprawia samopoczucie.
Dziewczynki, pomożecie?
Mam dylemat ubraniowy. ![]()
Zakupy najlepszym przyjacielem kobiety, bez kitu ![]()
Kupiłam:

Obietniczko!
I lecę na planszówki.
https://www.youtube.com/watch?v=-lulJdMKaZw
ja zamiast sałatki zjadłam Twoje ulubione pierogi
O tak, pierogi to moje marzenie życia ![]()
A ja zjadłam dobry obiad, ale sałatkę też nabyłam i będzie na kolację albo jutro na obiad ![]()
Ejjj no weź, ja też tak zaczęłam swoje bycie tutaj
tylko, ze zaraz później zaczęłam na Was warczeć i tak już zostałam
A w ogóle to wczoraj nikogo nie było i gadałam na innych wątkach przez Was
Ty to Ty ![]()
Dawaj linki, bo ja dzisiaj muszę się wyżyć ![]()
E, moje po takim zabiegu są fajne - zdecydowanie lepsze niż po suszeniu suszarą.
Nie zdziwię się jaką będzie nosiła nazwę. Niech zgadnę "Partia Miłośników Czekolady"
To nie ja tu jestem miłośniczką czekolady - nie śledzisz uważnie wątku ![]()
Nazwy nie mam, ale mam hasło wyborcze: "Czas na orgię!"
Czyli jaką? Nie mów tylko, że typową kurą domową? Ale kto co lubi
![]()
Ten wpis powinien być przestrogą dla wszystkich nowych ludzi w wątku - jeśli nie czyta się wszystkich postów, to później takie głupoty się wypisuje ![]()
A ja nie mogę zmienić avatara
Kto Ci zabrania? ![]()
A ja w ramach CPAD powiem wam że ( no Ameryki to nie odkryję no ale ... ) robienie czegoś co choć w 50% jest dla nas ok / przyjemne / inne niż do tej pory naprawdę poprawia samopoczucie.
Dziewczynki, pomożecie?
Mam dylemat ubraniowy.
Pierwsze - e, tam, 50% to za mało. Ja muszę mieć wszystko w 100%.
Drugie - dawaj!
Obietniczko!
Och, to lubię! Albo nie - miałam dzisiaj kupić sobie nową, ale zapomniałam. Ale za to kupiłam wielką butlę energetyka. Do rana ją wypiję i dam radę ze wszystkim. A gdy tylko ktoś spróbuje mi powiedzieć, że nie, to go zabiję ![]()
Zimno mi ![]()
Czasy klasy maturalnej:
Avatar po jakimś czasie się zmieni, jak wgrasz nowy.
Znaczy zaczęłaś udowadniać facetowi na każdym kroku, że jesteś od niego lepsza? ![]()
No i oczywiście SOAD ![]()
Dobranoc czekoladowy Kardamonku
A wiesz, że będę działał z czekoladą w weekend? ![]()
A przed snem, treningu relaksacyjnego Jacobsona próbowałaś?
nie wiem co to jest
Ale idę póki mi się chce spać, idę spać.
Może to tez metoda?
To jest taki trening relaksacyjny, polegający na napinaniu i rozluźnianiu kolejnych partii mięśniowych, w efekcie czego usuwane jest napięcie. W sumie sam dwa razy zasnąłem w trakcie
Więc jak chcesz, mogę podesłać linka. Jakkolwiek Twój pomysł jest lepszy ![]()
Kardamon gdzieżby tam! nie śmiała bym, wszystko wyjdzie w praniu
Zależy jak dobry wybielacz masz ![]()
"Polityka byłaby Twoim żywiołem - dysputy, walka na argumenty mogłyby stać się Twoim sposobem na realizowanie siebie, na życie. Cieszył(a)byś się popularnością wśród wyborców, ale i wśród koleżanek i kolegów polityków, dbał(a)byś o medialną stronę swojej działalności."
![]()
arcania napisał/a:Dobranoc czekoladowy Kardamonku
A wiesz, że będę działał z czekoladą w weekend?
Znaczy długo gadać nie będziemy, od razu podaj adres ![]()
dziękuję za pomoc ![]()
arcania napisał/a:ja zamiast sałatki zjadłam Twoje ulubione pierogi
O tak, pierogi to moje marzenie życia
A ja zjadłam dobry obiad, ale sałatkę też nabyłam i będzie na kolację albo jutro na obiad
A ja znowu zeżarłam czekoladę z żelkami zamiast kolacji ![]()
Dawaj linki, bo ja dzisiaj muszę się wyżyć
Uwierz mi, ze gdziekolwiek byś nie weszła będziesz w swoim żywiole ![]()
Rockfor napisał/a:Nie zdziwię się jaką będzie nosiła nazwę. Niech zgadnę "Partia Miłośników Czekolady"
To nie ja tu jestem miłośniczką czekolady - nie śledzisz uważnie wątku
Nazwy nie mam, ale mam hasło wyborcze: "Czas na orgię!"
To ja i Lovcia jesteśmy uzależnione od słodkiego, ja chyba bardziej od czekolady, ale w sumie nie wiadomo ![]()
Metyl napisał/a:A ja w ramach CPAD powiem wam że ( no Ameryki to nie odkryję no ale ... ) robienie czegoś co choć w 50% jest dla nas ok / przyjemne / inne niż do tej pory naprawdę poprawia samopoczucie.
Dziewczynki, pomożecie?
Mam dylemat ubraniowy.
Pierwsze - e, tam, 50% to za mało. Ja muszę mieć wszystko w 100%.
Dobre i 50%
Gratuluję ![]()
I co za dylemat????
Aenima napisał/a:Obietniczko!
Och, to lubię! Albo nie - miałam dzisiaj kupić sobie nową, ale zapomniałam. Ale za to kupiłam wielką butlę energetyka. Do rana ją wypiję i dam radę ze wszystkim. A gdy tylko ktoś spróbuje mi powiedzieć, że nie, to go zabiję
Obietniczko Koszatniczko, moje zdanie o energetykach znasz:)
Aeni, ta truskawa nawilża? i jak pachnie? tylko mi nie pisz, ze truskawką bo mnie szlag trafi
ładnie, intensywnie, słodko? ![]()
SOAD uwielbiam ![]()
No, a jazdy samochodem nie będzie z 3 pedałami, bo moje dwa są za krótkie i gaz jest za głęboko osadzony
zabawy nie będzie
(
A zapomniałam kupiłam maseczki, jak wypróbuję to wrzucę ![]()
Znaczy długo gadać nie będziemy, od razu podaj adres
dziękuję za pomoc
Jakbyś się po walentynkach nie spieszyła, to wiesz ![]()
Nie ma za co - sam z tym problem miałem. Ale widzę, że Obietnica też zmieniła image ![]()
SOAD uwielbiam
No, a jazdy samochodem nie będzie z 3 pedałami, bo moje dwa są za krótkie i gaz jest za głęboko osadzony
zabawy nie będzie
(
A wiesz co się robi w takiej sytuacji?
Wymienia to i owo ![]()
Dobra, czas na Top Chefa
Ujawniony, że też masz odwagę tak się ujawniać ![]()
Znaczy zaczęłaś udowadniać facetowi na każdym kroku, że jesteś od niego lepsza?
Nie, to drugie ![]()
To jest taki trening relaksacyjny, polegający na napinaniu i rozluźnianiu kolejnych partii mięśniowych, w efekcie czego usuwane jest napięcie. W sumie sam dwa razy zasnąłem w trakcie
Więc jak chcesz, mogę podesłać linka. Jakkolwiek Twój pomysł jest lepszy
Ja też poproszę, bo zamiast spać, to ja leżę i głupoty wymyślam!
A ja znowu zeżarłam czekoladę z żelkami zamiast kolacji
Ja sałatkę - to jak realizacja marzenia dnia ![]()
Obietniczko Koszatniczko, moje zdanie o energetykach znasz:)
Ale czy jest jakaś szansa, że po litrze tego specyfiku stanie mi serce? ![]()
Samą siebie nawrocilam i poszłam na obiad
A mi się marzy schabowy...
Przecie zmieniony
Szastasz tymi avatarami aż się siostruni chyba udzieliło ![]()
Asiula zakupy są dobre na wszystko, a ja mam tak daleko do sklepuuu.... ![]()
Metyl pomożemy co, to za dylemat ubraniowy?
Lovelka17 napisał/a:A w ogóle to wam powiem, że dziewczyny nie kładźcie się w mokrych włosach spać, bo to co rano ujrzycie w lustrze, może przejść wasze najśmielsze oczekiwania
E, moje po takim zabiegu są fajne - zdecydowanie lepsze niż po suszeniu suszarą.
To tylko pozazdrościć w takim razie.
Moje włosy jednak chyba odzwierciedlają mój dzisiejszy dzień, humor sięgnął dna.a.a.
I tez mi zimno, ale u mnie to żadna nowość, ręce, stopy, nos. Br...
Kardamonie widze że rozdajesz linki z metodą rozluźnieniowo-relaksacyjną, załapię sie? Dzisiaj biorę wszycho!
kardamon napisał/a:Znaczy zaczęłaś udowadniać facetowi na każdym kroku, że jesteś od niego lepsza?
Nie, to drugie
I dobrze, im więcej odstraszysz, tym spokojniejsza twa główka i problemów ni ma.
A ja znowu zeżarłam czekoladę z żelkami zamiast kolacji
Och..to pyszny obiad miałaś ![]()
arcania napisał/a:Obietniczko Koszatniczko, moje zdanie o energetykach znasz:)
Ale czy jest jakaś szansa, że po litrze tego specyfiku stanie mi serce?
TAK!
Ujawniony ale żeby tu na forum? ![]()
arcania napisał/a:A ja nie mogę zmienić avatara
Przecie zmieniony
Szastasz tymi avatarami aż się siostruni chyba udzieliło
Moje włosy jednak chyba odzwierciedlają mój dzisiejszy dzień, humor sięgnął dna.a.a.
Kardamonie widze że rozdajesz linki z metodą rozluźnieniowo-relaksacyjną, załapię sie? Dzisiaj biorę wszycho!
Ale nie było
no miałam na początku roku takie założenie przecież, nie pamiętasz? ![]()
a ja dziś byłam nad jeziorem i moje psy się kąpały ![]()
arcania napisał/a:Obietniczko Koszatniczko, moje zdanie o energetykach znasz:)
Ale czy jest jakaś szansa, że po litrze tego specyfiku stanie mi serce?
Niestety jest ![]()
arcania napisał/a:Znaczy długo gadać nie będziemy, od razu podaj adres
dziękuję za pomocJakbyś się po walentynkach nie spieszyła, to wiesz
Nie ma za co - sam z tym problem miałem. Ale widzę, że Obietnica też zmieniła image
arcania napisał/a:SOAD uwielbiam
zabawy nie będzie
(
A wiesz co się robi w takiej sytuacji?
Wymienia to i owo
Kardamon, wiem wiem, no musiałam lecieć ![]()
Nakładki mogę sobie kupić, nawet w wersji sport mojej Niuni są takie fabrycznie ale tam, wiochy nie będę robiła ![]()
Ucz się u Top Chefa bo na majówkę baraninę sobie życzę ![]()
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:A ja nie mogę zmienić avatara
Przecie zmieniony
Ale nie było
no miałam na początku roku takie założenie przecież, nie pamiętasz?
a ja dziś byłam nad jeziorem i moje psy się kąpały
Przepraszam, ale jak mnie pochłania urlop to nie czytam dokłądnie wątku <zawstydzona> więc nie pamiętam
To jakie to postanowienie, że raz na miesiąc nowy? czy co dwa tyg? Czy według nastroju?
ja dzisiaj też mam jezioro, za oknem
leje cały dzień, niby lubię, ale to już przesada tak 3 dzień z kolei, nawet wyjść nie można bo piździ jak na Uralu ![]()
A mi się marzy schabowy...
Ja zjadłam rewelacyjną zupę krem ![]()
Nie ma za co - sam z tym problem miałem. Ale widzę, że Obietnica też zmieniła image
To już był najwyższy czas ![]()
Przecie zmieniony
Nie, ja realizuję moje noworoczne postanowienie - 52 awatary w rok!
Mój też się sypnął - tuż po przebudzeniu.
A ja się rozgrzałam ![]()
I dobrze, im więcej odstraszysz, tym spokojniejsza twa główka i problemów ni ma.
TAK!
No właśnie to tak nie działa. Im jestem bardziej wredna, tym, no wiesz
. Nie rozumiem mężczyzn, a niby jestem jednym z nich
. Ale skorzystam ze złotej rady Kardamona i będę udawała, że we wszystkim jestem lepsza. Może podziała ![]()
Super! Zaczynam żałować, że nie kupiłam 2 l.
Lovelka17 napisał/a:A mi się marzy schabowy...
Ja zjadłam rewelacyjną zupę krem
Wiecie, że ja ogólnie lubię zupy, chociaż rzadko jadam, ale zupę krem to akurat kurde blaszka jadłam chyba tylko raz w życiu?
jestem total zacofana.. ![]()
Lovelka17 napisał/a:Przecie zmieniony
Nie, ja realizuję moje noworoczne postanowienie - 52 awatary w rok!
Mój też się sypnął - tuż po przebudzeniu.
A ja się rozgrzałam
KUrka, jak wyliczone
Chyba tez powinnam sobie jakiegoś walnąć. Pamiętam, że Arc mówiła, że osła mam wstawić ![]()
Mój postępowo, wraz z ciągiem dnia. Nawet prąd dzisiaj mnie kompie ciągle, nie wiem co chce mi przekazać, ale nie podoba mi sie to ![]()
A ja nie ![]()
Lovelka17 napisał/a:I dobrze, im więcej odstraszysz, tym spokojniejsza twa główka i problemów ni ma.
TAK!
No właśnie to tak nie działa. Im jestem bardziej wredna, tym, no wiesz
. Nie rozumiem mężczyzn, a niby jestem jednym z nich
. Ale skorzystam ze złotej rady Kardamona i będę udawała, że we wszystkim jestem lepsza. Może podziała
Super! Zaczynam żałować, że nie kupiłam 2 l.
Że niby efekt zołzy? Kiedyś coś dziewuchy mi moje mówiły, że właśnie im się bardziej jest wredną, tym bardziej (o zgrozo!) pożądaną. I że to niby MY jesteśmy skomplikowane? Kpina!
Jakie super?! A komu będę w rękaw płakać, jak ciebie nie będzie? Obiecałaś mnie chronić, teraz się nie wymigasz ![]()
ooo ja zupy krem to uwielbiam
z dyni, papryki i kukurydzy oooo ![]()
a zołzy tylko ich przyciągają
te słodkie też
Obietnico, masz pecha ![]()
Lovcia, ja wciągnąłem dwa schabowe ale mam jeszcze jednego ... nie wiem czy byłaś dziś grzeczna. ![]()
A dylemat na razie chyba odłożony bo ... nie ma już mojego modelu ( buty ) a te inne mi się jakoś średnio podobają. Ale dzięki za chęci. ![]()
z dyni, papryki i kukurydzy oooo
te słodkie też
Obietnico, masz pecha
A ja tą jedną to chyba była brokułowa.. Coś mi się kojarzy, że całkiem smaczna była. Może kiedyś spróbuję z tą dynią, bo może być interesująca, chociaż...czy są takie gotowe w puszce? Bo ja z gotowaniem to wiadomo.. ![]()
to wreszcie zołzy chcą, czy słodkie? ![]()
Lovcia, ja wciągnąłem dwa schabowe ale mam jeszcze jednego ... nie wiem czy byłaś dziś grzeczna.
A dylemat na razie chyba odłożony bo ... nie ma już mojego modelu ( buty ) a te inne mi się jakoś średnio podobają. Ale dzięki za chęci.
Nie za bałdzo byłam
ale na moją korzyść przemawia szczerość, to też przecież ważne! ![]()
jedni chcą takie, inni takie
a zołzy mają to do siebie, ze bywają słodziutkie
No w sumie to byłby fajny temat:)
No to ja Wam teraz coś puszczę ....
jedni chcą takie, inni takie
Nie ogarniam tego świata ![]()
arcania napisał/a:jedni chcą takie, inni takie
Nie ogarniam tego świata
A kto ogarnia ![]()
Włączcie sobie Trojke, tam wlasnie o tym rozmawiaja... co kobiece, co męskie, kto kogo lubi ![]()
Lovelka17 napisał/a:arcania napisał/a:jedni chcą takie, inni takie
Nie ogarniam tego świata
A kto ogarnia
Pewnie jakiś profesorek jakieś tam teorie ma, chociaż i one zapewne 'do czasu', aż się moda nie zmieni ![]()
Nie mogę słuchać tu Trójki ![]()
Słuchacze też dzwonili
a przez internet?
Słuchając ich wymyśliłam sobie, że większość współczesnych facetów lubi zdobywać, odkrywać kobiety, a współczesne kobiety lubią odkrywać świat ![]()
mam za słabego neta tutaj ![]()
A i tu chyba mój pies pogrzebany, bo ja chyba zbyt tajemnicza nie jestem, a przynajmniej dla tych, których ja chcę, zdobywać też za bałdzo nie muszą, bo jak chcę, to widać to od razu
I tak właśnie człowiek mija się z celem, bo ci których człowiek chce, jest dla nich za bardzo otwarty, a których ma gdzieś, to latają i latają i latają...
Wiesz, ja nigdy się nie zastanawiałam. Zawsze byłam sobą i tyle
Tu chyba faceci muszą się wypowiedzieć ![]()
z dyni, papryki i kukurydzy oooo
te słodkie też
Obietnico, masz pecha
Ja jadłam z białych warzyw i z różniastymi ziarenkami - rewelacja. Właściwie to tylko kremy lubię, innych nie jadam ![]()
te słodkie też
Obietnico, masz pecha
O, to to! Właśnie to! Ale w sensie, że z czym?
A dylemat na razie chyba odłożony bo ... nie ma już mojego modelu ( buty ) a te inne mi się jakoś średnio podobają. Ale dzięki za chęci.
Oj tam nie marudź. Fajne są - jeśli cena Cię nie odstrasza, to bierz!
KUrka, jak wyliczone
Chyba tez powinnam sobie jakiegoś walnąć. Pamiętam, że Arc mówiła, że osła mam wstawić
Mój postępowo, wraz z ciągiem dnia. Nawet prąd dzisiaj mnie kompie ciągle, nie wiem co chce mi przekazać, ale nie podoba mi sie to
Że niby efekt zołzy? Kiedyś coś dziewuchy mi moje mówiły, że właśnie im się bardziej jest wredną, tym bardziej (o zgrozo!) pożądaną. I że to niby MY jesteśmy skomplikowane? Kpina!
Jakie super?! A komu będę w rękaw płakać, jak ciebie nie będzie? Obiecałaś mnie chronić, teraz się nie wymigasz
No wiadomo ![]()
A to mój postępowo - każdego dnia zyskuje większą moc!
Tak, właśnie tak jest. A my jesteśmy prościutkie w obsłudze.
Teraz to w mój rękaw płaczę tylko ja ![]()
to wreszcie zołzy chcą, czy słodkie?
Słodkie zołzy - jednego dnia flirtujesz i się wdzięczysz, drugiego ignorujesz, a trzeciego rzucasz dookoła złośliwymi komentarzami ![]()
łe tam, nie ma co sobie nimi głowy zawracać, tylko same problemy z nimi (bez obrazy chłopacy
)
lepiej posłuchac jakiejś dobrej muzyki ![]()
Lovelka17 napisał/a:to wreszcie zołzy chcą, czy słodkie?
Słodkie zołzy - jednego dnia flirtujesz i się wdzięczysz, drugiego ignorujesz, a trzeciego rzucasz dookoła złośliwymi komentarzami
Kurcze jaka metoda, chyba wypróbuję..nie! na pewno wypróbuję ![]()
tylko daj jeszcze receptę na kolejne dni ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:Lovelka17 napisał/a:to wreszcie zołzy chcą, czy słodkie?
Słodkie zołzy - jednego dnia flirtujesz i się wdzięczysz, drugiego ignorujesz, a trzeciego rzucasz dookoła złośliwymi komentarzami
Kurcze jaka metoda, chyba wypróbuję..nie! na pewno wypróbuję
tylko daj jeszcze receptę na kolejne dni
Ale to nie metoda, to moje zmęczenie wydobywa ze mnie taki stan ![]()
arcania napisał/a:a zołzy tylko ich przyciągają
te słodkie też
Obietnico, masz pecha
A z tym, że masz wszystko czego oni potrzebują ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:a zołzy tylko ich przyciągają
te słodkie też
Obietnico, masz pecha
A z tym, że masz wszystko czego oni potrzebują
Taaa, czyli co niby mam? ![]()
arcania napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:O, to to! Właśnie to! Ale w sensie, że z czym?
A z tym, że masz wszystko czego oni potrzebują
Taaa, czyli co niby mam?
MÓZG, którego oni nie mają ![]()
W skrócie jesteś i słodka i wredna, i inteligentna też
zgrabna i powabna też ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:arcania napisał/a:A z tym, że masz wszystko czego oni potrzebują
Taaa, czyli co niby mam?
MÓZG, którego oni nie mają
A to spoko, już mi się zużywa, więc niedługo mój problem się rozwiąże ![]()
No dobra, bo aż mnie rozsadza....
tylko że to sobota była ![]()
Lovelka17 napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Taaa, czyli co niby mam?
MÓZG, którego oni nie mają
A to spoko, już mi się zużywa, więc niedługo mój problem się rozwiąże
i będziesz wyglądać tak? ![]()
![]()
Rzuć tę robotę w cholerę w takim razie!
Lovcia, to jest super! jakbym Obietnicę widziała
hehe
Ja siebie też w tym widzę ![]()
Ale że mina ta sama, że głowa, czy że facet? ![]()
Że mina i że dymi ![]()
Strony Poprzednia 1 … 448 449 450 451 452 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024