Rockfor, Elvisa wrzuciłam dwa dni temu
ten sam link ![]()
A nieco wyżej cover Simona, Unchained tez lubię ![]()
Wypad na majówkę robimy i zlot w sierpniu nad jeziorem
kto chętny niech sie zgłasza ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Strony Poprzednia 1 … 442 443 444 445 446 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ten sam link ![]()
A nieco wyżej cover Simona, Unchained tez lubię ![]()
Wypad na majówkę robimy i zlot w sierpniu nad jeziorem
kto chętny niech sie zgłasza ![]()
Metyl, no ale gdzie Ty chcesz nocować, gdy się spotkamy na 3 dni?
No ja nie mówię że mamy spać na dworcu ale pal licho o to gdzie będziemy i jakie tam są warunki pomijając podstawy nie?
Metyl, ja wczoraj miałam taki mix wszystkiego że ja ani pić ani zwiedzać nie chcę
chcę grać w planszówki i jeść solony słonecznik ![]()
Chcę mieć ciepłą wode i czystą pościel ![]()
Cover Simona
Ale to jest remake .... Ale ten vokal jest cudowny
Zjadłbym wykonawczynię za to ![]()
Matyl, ja wczoraj miałam taki mix wszystkiego że ja ani pić ani zwiedzać nie chcę
chcę grać w planszówki i jeść solony słonecznik
O MATULU. My eyes are burning.
No to mówię, jedźmy gdziekolwiek gdzie jest ciepła woda i miękkie łóżka.
I nie ma kafelek.
Ale to jest remake .... Ale ten vokal jest cudowny
Zjadłbym wykonawczynię za to
No wiem przecież, ale jakże cudny
rzadko kiedy takie się zdarzają ![]()
Metyl, poprawiłam się
ja jeszcze kaca leczę, tej ![]()
Skarbie gdzieś Ty była w takim razie? :x
O to mnie też rozwala ![]()
ten sam link
A nieco wyżej cover Simona, Unchained tez lubięWypad na majówkę robimy i zlot w sierpniu nad jeziorem
kto chętny niech sie zgłasza
"
U mnie nie jest takie proste wszystko to jest sezon na pracę
Osobiście nie wiem czy mi się znowu "nie uda" w tym roku wyjechać na rajd Polski - już nie planuję
Ale jakbyście chcieli nad morze - to mam znajomego, który prowadzi pensjonat w Chłapowie 45 PLN ze śniadaniem i obiadokolacją. Warunki są bardzo dobre - nie hotel, ale nowy budynek przystosowany na grupy ![]()
No, jeśli to jeszcze trochę potrwa, to i schroniska nam zgarną i nic nie będzie
. Zostanie dworzec i karton
To ja w takim razie ponawiam pytanie - kto jest chętny na majówkę w terminie majówki?
Mogą być zawsze namioty
Tak po studencku
Ale nie będzie czasu na maseczki ![]()
Dobra, może tak ... to może tak nieco abstrakcyjnie ale ... Kalisz? Wszyscy mają tam względnie chyba blisko i chyba dobre warunki dojazdu biorąc pod uwagę nasze rozsianie po całej Polsce. Nie jest to jakaś pipidówa, jakieś warunki też chyba mają ... co myślicie?
ObietnicaPoranka napisał/a:No, jeśli to jeszcze trochę potrwa, to i schroniska nam zgarną i nic nie będzie
To ja w takim razie ponawiam pytanie - kto jest chętny na majówkę w terminie majówki?
Mogą być zawsze namioty
Tak po studencku
Ale nie będzie czasu na maseczki
To ja chcę to Chłapowo 1-3 maja, namioty to nie przywilej dziewczyn
daj namiary na pensjonat, bo jak nie z nimi to sama pojadę
i Ty weź zostaw te maseczki bo jeszcze Ty dzisiaj oberwiesz ![]()
Ja namioty już mam za sobą, teraz chcę mieć komfortowe warunki ![]()
Mnie też obojętne dokąd, ale podrzucajcie mi tu szybko jakieś fajne miejscowości, bo ja zaraz w obłęd popadnę, bo ode mnie teraz to wszędzie daleko ![]()
Dobra, może tak ... to może tak nieco abstrakcyjnie ale ... Kalisz? Wszyscy mają tam względnie chyba blisko i chyba dobre warunki dojazdu biorąc pod uwagę nasze rozsianie po całej Polsce. Nie jest to jakaś pipidówa, jakieś warunki też chyba mają ... co myślicie?
Ja pitole...Kaliszfornia.....proszę Cię... ![]()
Ja pitole...Kaliszfornia.....proszę Cię...
Nie marudź bo Ci zwiążę łapki...
Ustalmy najpierw ile osób, bo jak 5 to ja Was do samochodu zapakuję i pojedziemy gdziekolwiek ![]()
Ustalmy najpierw ile osób, bo jak 5 to ja Was do samochodu zapakuję i pojedziemy gdziekolwiek
Nawet w tym gdziekolwiek musimy gdzieś spać. No sorry ale M. taka duża nie jest. ![]()
No już Niunia, bo Ci żyłka wyjdzie. ![]()
ej, robię ankietę, nie ![]()
Ustalmy jakieś orientacyjne miejscowości - później będziemy się zastanawiać czy tam, czy obok, ale żeby była już jakaś okolica wybrana
Bo ja chcę nad morze, a nie mogę, a moja psychika przez to cierpi ![]()
Rockfor napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:No, jeśli to jeszcze trochę potrwa, to i schroniska nam zgarną i nic nie będzie
Mogą być zawsze namioty
Tak po studencku
Ale nie będzie czasu na maseczki
To ja chcę to Chłapowo 1-3 maja, namioty to nie przywilej dziewczyn
daj namiary na pensjonat, bo jak nie z nimi to sama pojadę
i Ty weź zostaw te maseczki bo jeszcze Ty dzisiaj oberwiesz
Pensjonat Korsarz - http://korsarz-pensjonat.pl
Nie wiem jak teraz ale Tomek miał już mieć domki... ale ręki nie dam uciąć.
Uprzedzam on leci na ilość z jakością, a nie nic z tego jak wielcy biznesmeni ![]()
arcania napisał/a:Ustalmy najpierw ile osób, bo jak 5 to ja Was do samochodu zapakuję i pojedziemy gdziekolwiek
Nawet w tym gdziekolwiek musimy gdzieś spać. No sorry
wyedytuj się bo uduszę!
Jarocin. ![]()
ej, robię ankietę, nie
Ustalmy jakieś orientacyjne miejscowości - później będziemy się zastanawiać czy tam, czy obok, ale żeby była już jakaś okolica wybranaBo ja chcę nad morze, a nie mogę, a moja psychika przez to cierpi
ja nad morze!
Rockfor, dzięki!
Ja też chcę do Chłapowa, lubię Chłapowo ![]()
Ej no ludzie, ogarnijcie się, bo ja tu siedzę nad mapą - dawajcie jakieś miejscowości! No!
No i sztuk 3, Kardamon jest gdzie!? Perełkę trzeba zmolestować jeszcze. Metyl odwal sie od Wielkopolski, na druga stronę się przerzuć ![]()
Arcanio, no ale ode mnie w tym momencie nad morze jest za daleko, więc tam to ja odpadam
. To musi być coś, skąd tego trzeciego bezproblemowo wrócę, bo nie mogę następnego dnia, no ![]()
Grudziądz ![]()
ObietnicaPoranka napisał/a:ej, robię ankietę, nie
Ustalmy jakieś orientacyjne miejscowości - później będziemy się zastanawiać czy tam, czy obok, ale żeby była już jakaś okolica wybranaBo ja chcę nad morze, a nie mogę, a moja psychika przez to cierpi
ja nad morze!
Rockfor, dzięki!
Męska decyzja
Sorry chłopacy ![]()
Pearl z tego co wiem ma jeszcze problemy z lapkiem i to trochę potrwa więc może wpadać pewnie z raz albo dwa, trzy razy dziennie góra.
Niunia ... no to gdzie? Albo wyjdzie tak że połowa będzie pół majówki w trasie albo wcale nic nie wyjdzie ... Ja tu szukam czegoś żeby było fajnie i żeby każdy miał względnie blisko i dał radę dojechać. Myślicie że ja bym nie chciał nad morze, do lasu czy w góry? Ale na 3 dni musimy jakieś zastępcze wyjście znaleźć ...
Grudziądz
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jarocin za daleko, do Grudziądza nie ma bezpośredniego dojazdu
Pearl z tego co wiem ma jeszcze problemy z lapkiem i to trochę potrwa więc może wpadać pewnie z raz albo dwa, trzy razy dziennie góra.
Niunia ... no to gdzie? Albo wyjdzie tak że połowa będzie pół majówki w trasie albo wcale nic nie wyjdzie ... Ja tu szukam czegoś żeby było fajnie i żeby każdy miał względnie blisko i dał radę dojechać. Myślicie że ja bym nie chciał nad morze, do lasu czy w góry? Ale na 3 dni musimy jakieś zastępcze wyjście znaleźć ...
Oj pitolicie, gdzie to się ustali. Ja chcę widzieć ile osób! Ja Was zawieze i przywieze, Metyl zamknie oczy to nawet szybko obrócimy ![]()
arcania napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:ej, robię ankietę, nie
ja nad morze!
Rockfor, dzięki!
Męska decyzja
Sorry chłopacy
No toć nie od dzisiaj wiadomo, mi w quizach wyszło 90% mózgu męskiego ![]()
Arcanio, no ale ode mnie w tym momencie nad morze jest za daleko, więc tam to ja odpadam
. To musi być coś, skąd tego trzeciego bezproblemowo wrócę, bo nie mogę następnego dnia, no
Nawet dla mnie każdy punkt Polski jest za daleko
Ale 1-3 maja mogę zagospodarować ... bo sierpień nie wiem
Popieram, więc szukam atrakcji w centrum i koniec!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
UMIERAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ZBANUJCIE MNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niunia, ja to wiem ale ciężko naraz zebrać wszystkich żeby się określili gdzie chcą i czy będą mogli ale wydaje mi się że będzie więcej niż te 5-6 osób.
Arcanio, ale szybciej ustalimy dokąd niż ile osób ![]()
Rockfor to Ty dojedziesz gdziekolwiek, tak?
Ja chce tuuuuuu na majówkę i odwalcie się ![]()
Przy takiej organizacji musi być lider: bo inaczej do usranej śmierci będziecie gadali o Maryli Rodowicz - sorry za sarkazm
Jeśli tego nie ustalimy, to sobie sama pojadę i będzie Wam głupio i przykro ![]()
Rockfor to Ty dojedziesz gdziekolwiek, tak?
Ja chce tuuuuuu na majówkę i odwalcie się
A będziesz czekała
To się postaram ![]()
Płock...
WARSZAWA
Wg google nic tam nie dojeżdża ![]()
Gniezno.
Metyl, pokarało Cię? wiesz ile ja mam do Płocka? ale też o tym myślałam...
Rockfor, poczekam, bo zanim tu się zdecydujemy to na ten moon szybciej dolecimy:P
okey każdy po kolei skąd jedzie:
- ja Wilno
Ej dobra, znalazłam dobre połączenie z Trójmiastem
Ale o co Ci teraz chodzi bo nie rozumiem?
Północ też jest spoko aczkolwiek ja bym chciał tylko zauważyć że jak ktoś jest z dalekiego południa to raczej nad morze niestety nie przyjedzie.
Rockfor, poczekam, bo zanim tu się zdecydujemy to na ten moon szybciej dolecimy:P
Aż tyle czasu to za dużo w ... mhm ![]()
arcania napisał/a:WARSZAWA
Który dworzec - w sam raz na organizację protestu, bo za mało mamy mamony
Idealnie ![]()
Ej dobra, znalazłam dobre połączenie z Trójmiastem
Z kąd jedziesz w sezonie to dowozi wszystkie PKS do Władysławowa
i za kopiejski z każdego punk Polski ![]()
Dobra, robimy to od drugiej strony:
- niech każdy poda 3 miejscowości, które mu pasują
- nie musimy ostatecznie do nich jechać, ale będziemy mieć okolicę, która będzie przeważała i będziemy czegoś tam szukali
- nie piszcie "obojętne" ani nic takiego, ma być konkret!
- wybierzmy to do piątku, wtedy ankieta się zamknie i koniec
https://docs.google.com/forms/d/1XjoBVNvSYwv6ieqJ75ItagJjkQAd1Ux1AKjdAfpaqwo/viewform
Północ też jest spoko aczkolwiek ja bym chciał tylko zauważyć że jak ktoś jest z dalekiego południa to raczej nad morze niestety nie przyjedzie.
Metyl, ale dalekie południe tylko Wrocław brało pod uwagę z tego co pamiętam
ObietnicaPoranka napisał/a:Ej dobra, znalazłam dobre połączenie z Trójmiastem
Z kąd jedziesz w sezonie to dowozi wszystkie PKS do Władysławowa
i za kopiejski z każdego punk Polski
W sezonie to ja se mogę wszędzie, ale ja chcę przed sezonem!
Wysłałam, ale nie czytaj bo się wsciekniesz
mam znowu głupawę ![]()
Metyl napisał/a:Północ też jest spoko aczkolwiek ja bym chciał tylko zauważyć że jak ktoś jest z dalekiego południa to raczej nad morze niestety nie przyjedzie.
O Wrocław może być mam tam znajomych i przyjaciółkę nie daleko od niego, którą bym zobaczył. Mam proste połączenie ![]()
Metyl napisał/a:Północ też jest spoko aczkolwiek ja bym chciał tylko zauważyć że jak ktoś jest z dalekiego południa to raczej nad morze niestety nie przyjedzie.
Jeszcze Śląsk
Ale też nie kierujmy się przy okazji swoim wygodnym miejscem, ale kompromisem z innymi osobami ![]()
Wysłałam, ale nie czytaj bo się wsciekniesz
mam znowu głupawę
Jeśli wpisałaś Warszawę, to bardziej niż się wścieknę ![]()
Ja potrzebuję ciszy i spokoju, a nie wyjazdu z miasta do miasta ![]()
Wrocław też braliśmy pod uwagę, wczoraj byłam ![]()
Przeczytaj dokładnie ...
Chodziło mi o to że jak ktoś z nas jest ze Śląska / południa ( a są takie osoby przecież ) to raczej nie zjawi się gdzie w pomorskim, kuj-pomie czy nad morzem.
arcania napisał/a:Metyl napisał/a:Północ też jest spoko aczkolwiek ja bym chciał tylko zauważyć że jak ktoś jest z dalekiego południa to raczej nad morze niestety nie przyjedzie.
Przeczytaj dokładnie ...
Chodziło mi o to że jak ktoś z nas jest ze Śląska / południa ( a są takie osoby przecież ) to raczej nie zjawi się gdzie w pomorskim, kuj-pomie czy nad morzem.
Proszę Cię....jedyna osoba która była zainteresowana mówiła o Wrocławiu, nic dalej. Umiem czytać, jeden już dzisiaj próbował mi wmówić że nie widzę co czytam
arcania napisał/a:Metyl napisał/a:Północ też jest spoko aczkolwiek ja bym chciał tylko zauważyć że jak ktoś jest z dalekiego południa to raczej nad morze niestety nie przyjedzie.
Przeczytaj dokładnie ...
A co za problem? W sezonie jak wspomniałem połączenie jest idealne i z tego samego Wrocławia jeździ codziennie PKS i to ekspres. Cóż dla złego tancerza to i "cojones" w tańcu przeszkadza ![]()
Strony Poprzednia 1 … 442 443 444 445 446 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024