Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 442 443 444 445 446 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28,796 do 28,860 z 31,052 ]

28,796

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Rockfor, Elvisa wrzuciłam dwa dni temu tongue ten sam link tongue
A nieco wyżej cover Simona, Unchained tez lubię wink

Wypad na majówkę robimy i zlot w sierpniu nad jeziorem smile kto chętny niech sie zgłasza tongue

Zobacz podobne tematy :

28,797

ObietnicaPoranka napisał/a:

Metyl, no ale gdzie Ty chcesz nocować, gdy się spotkamy na 3 dni?

No ja nie mówię że mamy spać na dworcu ale pal licho o to gdzie będziemy i jakie tam są warunki pomijając podstawy nie?

28,798 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-01 22:48:48)

Metyl, ja wczoraj miałam taki mix wszystkiego że ja ani pić ani zwiedzać nie chcę tongue chcę grać w planszówki i jeść solony słonecznik tongue

Chcę mieć ciepłą wode i czystą pościel tongue

28,799

arcania napisał/a:

Cover Simona

Ale to jest remake .... Ale ten vokal jest cudowny big_smile Zjadłbym wykonawczynię za to tongue

28,800

arcania napisał/a:

Matyl, ja wczoraj miałam taki mix wszystkiego że ja ani pić ani zwiedzać nie chcę tongue chcę grać w planszówki i jeść solony słonecznik tongue

O MATULU. My eyes are burning.

No to mówię, jedźmy gdziekolwiek gdzie jest ciepła woda i miękkie łóżka. lol I nie ma kafelek.

28,801

Rockfor napisał/a:

Ale to jest remake .... Ale ten vokal jest cudowny big_smile Zjadłbym wykonawczynię za to tongue

No wiem przecież, ale jakże cudny big_smile rzadko kiedy takie się zdarzają smile

Metyl, poprawiłam się big_smile ja jeszcze kaca leczę, tej yikes

28,802

Skarbie gdzieś Ty była w takim razie? :x

28,803 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-01 22:55:44)

O to mnie też rozwala tongue

28,804

arcania napisał/a:

Rockfor, Elvisa wrzuciłam dwa dni temu tongue ten sam link tongue
A nieco wyżej cover Simona, Unchained tez lubię wink

Wypad na majówkę robimy i zlot w sierpniu nad jeziorem smile kto chętny niech sie zgłasza tongue

"
U mnie nie jest takie proste wszystko to jest sezon na pracę smile  Osobiście nie wiem czy  mi się znowu "nie uda" w tym roku wyjechać na rajd Polski - już nie planuję

Ale jakbyście chcieli nad morze - to mam znajomego, który prowadzi pensjonat w Chłapowie 45 PLN ze śniadaniem i obiadokolacją. Warunki są bardzo dobre - nie hotel, ale nowy budynek przystosowany na grupy smile

28,805

No, jeśli to jeszcze trochę potrwa, to i schroniska nam zgarną i nic nie będzie big_smile. Zostanie dworzec i karton lol

To ja w takim razie ponawiam pytanie - kto jest chętny na majówkę w terminie majówki?

Mogą być zawsze namioty big_smile Tak po studencku big_smile Ale nie będzie czasu na maseczki tongue

28,806

Dobra, może tak ... to może tak nieco abstrakcyjnie ale ... Kalisz? Wszyscy mają tam względnie chyba blisko i chyba dobre warunki dojazdu biorąc pod uwagę nasze rozsianie po całej Polsce. Nie jest to jakaś pipidówa, jakieś warunki też chyba mają ... co myślicie?

28,807

Rockfor napisał/a:

No, jeśli to jeszcze trochę potrwa, to i schroniska nam zgarną i nic nie będzie big_smile. Zostanie dworzec i karton lol

To ja w takim razie ponawiam pytanie - kto jest chętny na majówkę w terminie majówki?

Mogą być zawsze namioty big_smile Tak po studencku big_smile Ale nie będzie czasu na maseczki tongue

To  ja chcę to Chłapowo 1-3 maja, namioty to nie przywilej dziewczyn tongue  daj namiary na pensjonat, bo jak nie z nimi to sama pojadę smile i Ty weź zostaw te maseczki bo jeszcze Ty dzisiaj oberwiesz tongue

28,808

Ja namioty już mam za sobą, teraz chcę mieć komfortowe warunki tongue

Mnie też obojętne dokąd, ale podrzucajcie mi tu szybko jakieś fajne miejscowości, bo ja zaraz w obłęd popadnę, bo ode mnie teraz to wszędzie daleko mad

28,809

Metyl napisał/a:

Dobra, może tak ... to może tak nieco abstrakcyjnie ale ... Kalisz? Wszyscy mają tam względnie chyba blisko i chyba dobre warunki dojazdu biorąc pod uwagę nasze rozsianie po całej Polsce. Nie jest to jakaś pipidówa, jakieś warunki też chyba mają ... co myślicie?

Ja pitole...Kaliszfornia.....proszę Cię... tongue

28,810

arcania napisał/a:

Ja pitole...Kaliszfornia.....proszę Cię... tongue

Nie marudź bo Ci zwiążę łapki...

28,811

Ustalmy najpierw ile osób, bo jak 5 to ja Was do samochodu zapakuję i pojedziemy gdziekolwiek smile

28,812 Ostatnio edytowany przez Metyl (2015-03-01 23:03:52)

arcania napisał/a:

Ustalmy najpierw ile osób, bo jak 5 to ja Was do samochodu zapakuję i pojedziemy gdziekolwiek smile

Nawet w tym gdziekolwiek musimy gdzieś spać. No sorry ale M. taka duża nie jest. tongue

No już Niunia, bo Ci żyłka wyjdzie. big_smile

28,813 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 23:02:43)

ej, robię ankietę, nie tongue
Ustalmy jakieś orientacyjne miejscowości - później będziemy się zastanawiać czy tam, czy obok, ale żeby była już jakaś okolica wybrana

Bo ja chcę nad morze, a nie mogę, a moja psychika przez to cierpi sad

28,814

arcania napisał/a:
Rockfor napisał/a:

To  ja chcę to Chłapowo 1-3 maja, namioty to nie przywilej dziewczyn tongue  daj namiary na pensjonat, bo jak nie z nimi to sama pojadę smile i Ty weź zostaw te maseczki bo jeszcze Ty dzisiaj oberwiesz tongue

Pensjonat Korsarz - http://korsarz-pensjonat.pl

Nie wiem jak teraz ale Tomek miał już mieć domki... ale ręki nie dam uciąć.

Uprzedzam on leci na ilość z jakością, a nie nic z tego jak wielcy biznesmeni smile

28,815

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Nawet w tym gdziekolwiek musimy gdzieś spać. No sorry

wyedytuj się bo uduszę!

28,816

Jarocin. cool

28,817

Ustalmy jakieś orientacyjne miejscowości - później będziemy się zastanawiać czy tam, czy obok, ale żeby była już jakaś okolica wybrana

ja nad morze!

Rockfor, dzięki!

28,818

Ja też chcę do Chłapowa, lubię Chłapowo sad

28,819

Ej no ludzie, ogarnijcie się, bo ja tu siedzę nad mapą - dawajcie jakieś miejscowości! No!

28,820

No i sztuk 3, Kardamon jest gdzie!? Perełkę trzeba zmolestować jeszcze. Metyl odwal sie od Wielkopolski, na druga stronę się przerzuć tongue

28,821

Arcanio, no ale ode mnie w tym momencie nad morze jest za daleko, więc tam to ja odpadam sad. To musi być coś, skąd tego trzeciego bezproblemowo wrócę, bo nie mogę następnego dnia, no sad

28,822

Grudziądz tongue

28,823

arcania napisał/a:

ja nad morze!

Rockfor, dzięki!

Męska decyzja big_smile Sorry chłopacy tongue

28,824

Pearl z tego co wiem ma jeszcze problemy z lapkiem i to trochę potrwa więc może wpadać pewnie z raz albo dwa, trzy razy dziennie góra.

Niunia ... no to gdzie? Albo wyjdzie tak że połowa będzie pół majówki w trasie albo wcale nic nie wyjdzie ... Ja tu szukam czegoś żeby było fajnie i żeby każdy miał względnie blisko i dał radę dojechać. Myślicie że ja bym nie chciał nad morze, do lasu czy w góry? Ale na 3 dni musimy jakieś zastępcze wyjście znaleźć ...

28,825

arcania napisał/a:

Grudziądz tongue

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28,826

Jarocin za daleko, do Grudziądza nie ma bezpośredniego dojazdu

28,827

Metyl napisał/a:

Pearl z tego co wiem ma jeszcze problemy z lapkiem i to trochę potrwa więc może wpadać pewnie z raz albo dwa, trzy razy dziennie góra.

Niunia ... no to gdzie? Albo wyjdzie tak że połowa będzie pół majówki w trasie albo wcale nic nie wyjdzie ... Ja tu szukam czegoś żeby było fajnie i żeby każdy miał względnie blisko i dał radę dojechać. Myślicie że ja bym nie chciał nad morze, do lasu czy w góry? Ale na 3 dni musimy jakieś zastępcze wyjście znaleźć ...

Oj pitolicie, gdzie to się ustali. Ja chcę widzieć ile osób! Ja Was zawieze i przywieze, Metyl zamknie oczy to nawet szybko obrócimy tongue

Rockfor napisał/a:
arcania napisał/a:

ja nad morze!

Rockfor, dzięki!

Męska decyzja big_smile Sorry chłopacy tongue

No toć nie od dzisiaj wiadomo, mi w quizach wyszło 90% mózgu męskiego tongue

28,828

Arcanio, no ale ode mnie w tym momencie nad morze jest za daleko, więc tam to ja odpadam sad. To musi być coś, skąd tego trzeciego bezproblemowo wrócę, bo nie mogę następnego dnia, no sad

Nawet dla mnie każdy punkt Polski jest za daleko smile Ale 1-3 maja  mogę zagospodarować ... bo sierpień nie wiem

28,829

Metyl napisał/a:

Popieram, więc szukam atrakcji w centrum i koniec!

28,830

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

UMIERAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ZBANUJCIE MNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28,831

Niunia, ja to wiem ale ciężko naraz zebrać wszystkich żeby się określili gdzie chcą i czy będą mogli ale wydaje mi się że będzie więcej niż te 5-6 osób.

28,832

Arcanio, ale szybciej ustalimy dokąd niż ile osób tongue

28,833

Rockfor to Ty dojedziesz gdziekolwiek, tak?

Ja chce tuuuuuu na majówkę i odwalcie się tongue

28,834

Przy takiej organizacji musi być lider: bo inaczej do usranej  śmierci będziecie gadali o Maryli Rodowicz - sorry za sarkazm

28,835

Jeśli tego nie ustalimy, to sobie sama pojadę i będzie Wam głupio i przykro tongue

28,836

arcania napisał/a:

Rockfor to Ty dojedziesz gdziekolwiek, tak?

Ja chce tuuuuuu na majówkę i odwalcie się tongue

A będziesz czekała wink To się postaram big_smile

28,837

Płock...

28,838

WARSZAWA

28,839

Wg google nic tam nie dojeżdża yikes

28,840

Gniezno.

28,841

Metyl, pokarało Cię? wiesz ile ja mam do Płocka?  ale też o tym myślałam...

Rockfor, poczekam, bo zanim tu się zdecydujemy to na ten moon szybciej dolecimy:P

28,842 Ostatnio edytowany przez Rockfor (2015-03-01 23:21:09)

okey każdy po kolei skąd jedzie:

- ja Wilno

28,843

Ej dobra, znalazłam dobre połączenie z Trójmiastem

28,844

arcania napisał/a:

Ale o co Ci teraz chodzi bo nie rozumiem?

28,845

Północ też jest spoko aczkolwiek ja bym chciał tylko zauważyć że jak ktoś jest z dalekiego południa to raczej nad morze niestety nie przyjedzie.

28,846

arcania napisał/a:

Rockfor, poczekam, bo zanim tu się zdecydujemy to na ten moon szybciej dolecimy:P

Aż tyle czasu to za dużo w ... mhm tongue

28,847

Rockfor napisał/a:
arcania napisał/a:

WARSZAWA

Który dworzec - w sam raz na organizację protestu, bo za mało mamy mamony tongue

Idealnie big_smile

28,848

Z kąd jedziesz w sezonie to dowozi wszystkie PKS do Władysławowa smile i za kopiejski z każdego punk Polski big_smile

28,849 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 23:33:07)

Dobra, robimy to od drugiej strony:
- niech każdy poda 3 miejscowości, które mu pasują
- nie musimy ostatecznie do nich jechać, ale będziemy mieć okolicę, która będzie przeważała i będziemy czegoś tam szukali
- nie piszcie "obojętne" ani nic takiego, ma być konkret!
- wybierzmy to do piątku, wtedy ankieta się zamknie i koniec

https://docs.google.com/forms/d/1XjoBVNvSYwv6ieqJ75ItagJjkQAd1Ux1AKjdAfpaqwo/viewform

28,850

Metyl napisał/a:

Północ też jest spoko aczkolwiek ja bym chciał tylko zauważyć że jak ktoś jest z dalekiego południa to raczej nad morze niestety nie przyjedzie.

Metyl, ale dalekie południe tylko Wrocław brało pod uwagę z tego co pamiętam

28,851

Rockfor napisał/a:

Z kąd jedziesz w sezonie to dowozi wszystkie PKS do Władysławowa smile i za kopiejski z każdego punk Polski big_smile

W sezonie to ja se mogę wszędzie, ale ja chcę przed sezonem!

28,852

Wysłałam, ale nie czytaj bo się wsciekniesz tongue  mam znowu głupawę tongue

28,853

arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:

O Wrocław może być mam tam znajomych i przyjaciółkę nie daleko od niego, którą bym zobaczył. Mam proste połączenie smile

28,854

arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:

Jeszcze Śląsk

28,855

Ale też nie kierujmy się przy okazji swoim wygodnym miejscem, ale kompromisem z innymi osobami smile

28,856

arcania napisał/a:

Wysłałam, ale nie czytaj bo się wsciekniesz tongue  mam znowu głupawę tongue

Jeśli wpisałaś Warszawę, to bardziej niż się wścieknę tongue
Ja potrzebuję ciszy i spokoju, a nie wyjazdu z miasta do miasta tongue

28,857

Wrocław też braliśmy pod uwagę, wczoraj byłam tongue

28,858

arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:

Przeczytaj dokładnie ...

Chodziło mi o to że jak ktoś z nas jest ze Śląska / południa ( a są takie osoby przecież ) to raczej nie zjawi się gdzie w pomorskim, kuj-pomie czy nad morzem.

28,859

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:

Przeczytaj dokładnie ...

Chodziło mi o to że jak ktoś z nas jest ze Śląska / południa ( a są takie osoby przecież ) to raczej nie zjawi się gdzie w pomorskim, kuj-pomie czy nad morzem.

Proszę Cię....jedyna osoba która była zainteresowana mówiła o Wrocławiu, nic dalej.  Umiem czytać, jeden już dzisiaj próbował mi wmówić że nie widzę co czytam

28,860

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:

Przeczytaj dokładnie ...

A co za problem? W sezonie jak wspomniałem połączenie jest idealne i z tego samego Wrocławia jeździ codziennie PKS i to ekspres. Cóż dla złego tancerza to i "cojones" w tańcu przeszkadza tongue

Posty [ 28,796 do 28,860 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 442 443 444 445 446 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024