Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 441 442 443 444 445 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28,731 do 28,795 z 31,052 ]

28,731

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?
ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:
Rockfor napisał/a:

ujawniony Teraz to musisz niezłą pokutę odrobić, po tych "krowach". Cóż zostaje Ci tylko komuś tu w ogrodzie odpracować, może któraś z dziewczyn zgodzi się tongue

No najlepiej coś ugotwać tongue

Nie mam arszeniku tongue

Sam jad wystarczy tongue

Zobacz podobne tematy :

28,732

arcania napisał/a:

Kardamon, to nie fair...z Comą do mnie, wiesz że to moja pięta achillesowa....a za gulasz podziękuję bo mięsa nie spożywam smile

No przecież wiem, dlatego ich wstawiłem big_smile

Hmm, ale czy mi się wydaje, czy to od niedawna? A następnym razem zrobię sojowy tongue

28,733

arcania napisał/a:

Rockfor przepraszam jeśli coś mi umknęło, ale no nie wszytko da się tutaj ogarnąć...u Ciebie w kraju, z Litwy pochodzisz?

Nie przepraszaj nie potrzebnie, i do tego tu nie wspominałem. Tak pochodzę i mieszkam smile

arcania napisał/a:

Za mała pokuta? to nie wiem, Metyl jakąś karę wymyśli tongue

No tak ten no bank coś wymyśli, w końcu kreatywny facet z niego big_smile Kajdanki, drut, dildo i jeszcze Bóg wie co tam ma schowane, więc ... pokuta może być ... yikes:O:O

28,734

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

Kardamon, to nie fair...z Comą do mnie, wiesz że to moja pięta achillesowa....a za gulasz podziękuję bo mięsa nie spożywam smile

Hmm, ale czy mi się wydaje, czy to od niedawna? A następnym razem zrobię sojowy tongue

Od niedawna smile Okresowo mam takie pomysły wink  dziękuję :*
Jak ja mam czekać na Ujawnionego to już sobie zupkę krabową machnę tongue

28,735

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

No najlepiej coś ugotwać tongue

Nie mam arszeniku tongue

Sam jad wystarczy tongue

Dawno temu, kiedy jeszcze oglądałem TV, był film dokumentalny kiedy to żona usmażyła muchomory dla kochanego męża, o dziwo przetrawił bardzo dobrze i mieli niezły sex, po tym jak powiedział cudownym obiedzie ... Więc z tym jadem różnie może skończyć się big_smile Tym bardziej, że dziewczyny mają różne praktyki magii, ... pamiętam też o tej zielonej. Więc taki arszenik połkną i nic nie poczują big_smiletongue

28,736

arcania napisał/a:

Niuniu, to nie są kary, to przyjemności. Nadal nie rozumiesz. tongue

28,737

Rockfor napisał/a:
arcania napisał/a:

Rockfor przepraszam jeśli coś mi umknęło, ale no nie wszytko da się tutaj ogarnąć...u Ciebie w kraju, z Litwy pochodzisz?

Nie przepraszaj nie potrzebnie, i do tego tu nie wspominałem. Tak pochodzę i mieszkam smile

arcania napisał/a:

No tak ten no bank coś wymyśli, w końcu kreatywny facet z niego big_smile Kajdanki, drut, dildo i jeszcze Bóg wie co tam ma schowane, więc ... pokuta może być ... yikes:O:O

No to pięknie smile Wątek nam się międzynarodowy zrobił smile  teraz masz przekichane...dawaj tu muzykę z Twojego kraju tongue bo my tutaj ostatnio z Obietnicą słuchałyśmy różnych, ale z Litwy chyba niczego nie było albo ja nie pamiętam sad

No jak Metylek wymyśli to ja sama się boję tongue

28,738

Rockfor napisał/a:

Patrz wyżej. smile Poza tym ... kajdanki to tak, drut? Jaki drut? Może być sznur, linka czy jakiś delikatniejszy materiał ale jakieś kable czy druty? No proszę Cię. wink A po co mi dildo? Dildo może sama któraś z Niuń przynieść jeżeli ją to podnieca. tongue Ja wolę inne zabawki.

28,739

Rockfor napisał/a:
arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Nie mam arszeniku tongue

Sam jad wystarczy tongue

Dawno temu, kiedy jeszcze oglądałem TV, był film dokumentalny kiedy to żona usmażyła muchomory dla kochanego męża, o dziwo przetrawił bardzo dobrze i mieli niezły sex, po tym jak powiedział cudownym obiedzie ... Więc z tym jadem różnie może skończyć się big_smile Tym bardziej, że dziewczyny mają różne praktyki magii, ... pamiętam też o tej zielonej. Więc taki arszenik połkną i nic nie poczują big_smiletongue

A gdzie ona zbierała te muchomory???? może opatentujemy. założymy spółkę z tutejszym alchemikiem i zrobimy "zielone pigułeczki" i będziemy trzepać kasiorę wink

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Niuniu, to nie są kary, to przyjemności. Nadal nie rozumiesz. tongue

Dobra Metyl, ale pamiętaj prąd to juz przegięcie tongue

Lovciu męski go go czy jaka inna rozbieranina nie kręci mnie w ogóle sad

28,740

Rockfor... I zaproś na forum jakieś sąsiadki Litwinki smile Samotne oczywiście smile

28,741

arcania napisał/a:
kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

No to dobrze myślałem smile Ale błaaagam, tylko nie z proszku yikes

28,742 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 21:31:52)

Tom94 napisał/a:
ObietnicaPoranka napisał/a:

Tom, przełóżmy tę dyskusję na inny czas, bo dzisiaj naprawdę niezbyt mam na nią siłę. Ale powtórzę - włącz trochę dystansu wink

Czyżby brak argumentów? Najprościej to jest olać.

Tom, nie brak argumentów - po prostu jestem zmęczona i nie mam siły na takie dyskusje. W związku z tym też nie będę cytowała każdej Twojej wypowiedzi, ale do wszystkiego już tu się odniosę tongue
Zauważ, że Ty też pojechałeś stereotypem po naszym mieście, a jakoś nikt Ci tego nie wypomina.
Nie masz prawa zabraniać mi mieć takie odczucia, jakie mam, a ja nie mam obowiązku się z nich publicznie tłumaczyć.
I tak, kilka osób wpłynęło na moją opinię, Tom. Bądźmy poważni, kilkadziesiąt osób dziennie tam spotykałam, więc zaufaj mi, że w sumie to było dużo więcej niż kilka.
Co do pracy - patrzysz na to z perspektywy osoby z Warszawy, która nie zna innej rzeczywistości. Nie wiesz jak wygląda rynek pracy i zarobki gdzie indziej. I nie ma w tym nic złego. Ale z perspektywy osoby spoza to wygląda zupełnie inaczej. Wielu moich znajomych z wielu różnych branż (ścisłych, humanistycznych, artystycznych) miało problemy ze znalezieniem pracy w swoich miastach, albo z awansem, albo z zarobkami. I tak np. koleżanka, która szukała pracy w moim mieście przez pół roku, w Twoim znalazła ją w dwa tygodnie - z pensją, o jakiej u nas mogłaby tylko pomarzyć. Kolega nie mógł przez lata awansować - w Warszawie od razu zatrudniono go na zdecydowanie wyższym stanowisku. A takich przykładów mogłabym Ci całe mnóstwo wymienić. Naprawdę pod tym względem w Warszawie jest najlepiej, dolicz do tego wszystkie instytucje centralne, to, że zagraniczne firmy jednak tam głównie inwestują.
Jeśli chodzi o możliwości rozwoju zawodowego i zarobki to Warszawa zdecydowanie przewyższa wyobrażenia. No, ale to jednak nie wszystko, o co w życiu chodzi.

Tom94 napisał/a:

Och Kardamon, wiesz że teraz twoje miasto zostanie zaszufladkowane jako te które się wywyższa? big_smile

Miasto Kardamona ma klasę i nie musi się wywyższać, ono z założenia jest najcudowniejsze w całym wszechświecie tongue

kardamon napisał/a:

Hmm, no jakby na to nie patrzeć, to w kwestii związków na odległość zgadzam się z Tomem, po prostu dla mnie również odległość nie powinna być zbyt duża, a granice województwa są optymalne. Nie kwestionuję - pewnie są ludzie, którym utrzymanie takiej relacji się udaje, ale wiem, że to nie dla mnie. Zresztą w tej chwili jestem na tyle związany z moim miastem, że nie wyobrażam sobie wyjazdu gdzieś indziej.

Ale czekajcie, bo to chyba ja wywołałam dyskusję o odległości, a chodziło mi o coś innego. Tom napisał, że w jego mieście statystycznie jest więcej mężczyzn niż kobiet - być może, teraz nie wiem, ale wg statystyk sprzed kilku lat rzeczywiście tak było. Tylko, że tuż obok jest mnóstwo miasteczek, w których te proporcje są odwrotne. I nie ma co przesadzać z drugim końcem kraju, bo chyba miasto oddalone o 15 minut jazdy pociągiem nie stanowi już jakiejś odległości nie do pokonania? I żeby już nie podawać żadnego miasta, z którym ktokolwiek z nas jest związany, to np. dla kogoś z Trójmiasta partner z Wejherowa raczej nie jest aż tak odległy. Zwłaszcza, że może do niego w ok. 40 minut dojechać. To ja dłużej do pracy dojeżdżam big_smile.
A inne regiony Polski? To zależy od mnóstwa czynników - właśnie związku z własnym miastem, przywiązaniem do niego, pracą i mnóstwem innych. Naprawdę różnie to bywa.
A moja relacja z naszym miastem to mi czasami taką trudną, czy nawet patologiczną, miłość przypomina yikes

I tak jest - historia miasta, ukształtowanie powierzchni, region i mnóstwo innych czynników dość mocno kształtuje ludzi, którzy w nim mieszkają.

kardamon napisał/a:

Ujawniony, różnica między odejściem jako pierwszy, a zostaniem porzuconym jest taka, że (o ile można mówić o komforcie psychicznym w tej sytuacji), w pierwszym przypadku podejmujesz decyzję jako pierwszy i nie czujesz odrzucenia. Chyba nie muszę mówić, jakie to drugie jest paskudne? Po prostu w pewien sposób, nieco oszukując się, stawiasz się z tej "lepszej" strony.)

Oba są paskudne - bo odejście to też jednak jakaś porażka hmm. Ale różnica zdecydowanie jest.

Rockforze, no i gdzie ten basen, bo ja czekam i czekam i się doczekać nie mogę sad

A w ogóle to strasznie nerwowo się tu dzisiaj zrobiło, więc szybko podajmy sobie łapki, przytulmy się i nie psujmy sobie jeszcze bardziej nastroju przed ciężkim tygodniem!

28,743

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:
kardamon napisał/a:

No to dobrze myślałem smile Ale błaaagam, tylko nie z proszku yikes

Nieeee, z Radomia tongue

28,744

arcania napisał/a:

Tylko własnoręczne zabawy wchodzą w grę. wink Wiesz ... kinetyka, dynamika, fizyka i inne ruchy te no...;)

Primo - idę z wami, secundo - nie ma problemu, możemy iść do damskiego. big_smile

28,745

A w ogóle to strasznie nerwowo się tu dzisiaj zrobiło, więc szybko podajmy sobie łapki, przytulmy się i nie psujmy sobie jeszcze bardziej nastroju przed ciężkim tygodniem!

A łóżko? Gdzie jest łóżko?!

28,746

Ja się nie będę tuliła tongue ja jestem dzisiaj bez serca i nieczuła, arszenikiem chcą mnie wykończyć pffffffffff mnie?! pfffffffffffff

28,747

No przegieliście z Tomem, faktycznie :PPPPPPP

28,748

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Tylko własnoręczne zabawy wchodzą w grę. wink Wiesz ... kinetyka, dynamika, fizyka i inne ruchy te no...;)

Primo - idę z wami, secundo - nie ma problemu, możemy iść do damskiego. big_smile

własnoręczne ???Metyl, ja nie chcę własno- tongue

A jak na razie Mądralo to tylko ja byłam sad

28,749 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-03-01 21:26:48)

arcania napisał/a:

Ja się nie będę tuliła tongue ja jestem dzisiaj bez serca i nieczuła, arszenikiem chcą mnie wykończyć pffffffffff mnie?! pfffffffffffff

Przecież napisałem, że nie mam to jak Cię arszenikiem smile Zresztą Ciebie się nie da wykończyć, wracasz jak Fenix tongue

28,750 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-01 21:27:36)

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

Przecież napisałem, że nie mam to jak Cię arszenikiem smile Zresztą Ciebie się nie da wykończysz, wracasz jak Fenix tongue

A ktoś już próbował i ja o tym nie wiem?! tongue

Metyl napisał/a:

A łóżko? Gdzie jest łóżko?!

a co ? sąsiad Ci łóżko podprowadził ? tongue

28,751

arcania napisał/a:

własnoręczne ???Metyl, ja nie chcę własno- tongue

No a jakie niby? Własnoręczne na Tobie. Przecież to takie proste. wink

A jak na razie Mądralo to tylko ja byłam sad

I nie zaprosiłaś mnie? sad

28,752

arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:

Przecież napisałem, że nie mam to jak Cię arszenikiem smile Zresztą Ciebie się nie da wykończysz, wracasz jak Fenix tongue

Kardamon z gulaszem smile

28,753

arcania napisał/a:

a co ? sąsiad Ci łóżko podprowadził ? tongue

Mam tylko sąsiadki. tongue

28,754

Metyl umówmy się wszyscy jakoś normalnie, a nie każdy na inny dzień to Was zawlokę tongue

Kardamonek, to złoty człowiek jest. On by  mi tego nie zrobił tongue

28,755

Czas na smęty....

28,756

Arc, jak z Radomia, to okej - byle rzeka w której pływały, była czysta tongue

Obietnico, bo to chyba jest patologiczna miłość wink Zazdrość, miłość, nienawiść, sex... Chyba nie mogę sobie tego elementu wyobrazić tongue

28,757

arcania napisał/a:

Metyl umówmy się wszyscy jakoś normalnie, a nie każdy na inny dzień to Was zawlokę tongue

No przecież wiesz Niunia że na cokolwiek z Twoją M. i Tobą jestem zawsze chętny. tongue

28,758

ujawniony napisał/a:
arcania napisał/a:
ujawniony napisał/a:

Kardamon z gulaszem smile

Błee... Nie pasuje mi... Dzisiaj tongue

arcania napisał/a:

Kardamonek, to złoty człowiek jest. On by  mi tego nie zrobił tongue

No! Na opinię trzeba pracować big_smile

28,759

Nie, taka jakby satynowa. Mam też taką bordową smile

A ta Twoja piękna, ale dla mnie trochę za długa sad

No właśnie tego się obawiam, że mnie skróci, ale strasznie się napaliłam i myślę ciąglę, myślę big_smile rozważam big_smile

kardamon napisał/a:

Lovelko, jak pomogło, to dobrze smile Kelly jest faaajna, a wiesz, że do tego kawałka można rumbę zatańczyć? wink

Nie, nie wiedziałam...
I nie to, żebym podpuszczała, aleee.... POKA! big_smile

Tom94 napisał/a:

No i właśnie takie podejście jest prawidłowe, Lovciu masz u mnie browara wink
.

Ty z tymi browarami to się nie wypłacisz big_smile

arcania napisał/a:

A ja jeszcze na żywo takiego profesjonalisty nie widziałam, więc kurka dobrze byłoby zobaczyć, a z kim jak nie z forumowymi odpowiedzialnymi dziołchami, które mnie mają pilnować, abym przypadkiem się nie rzuciła, czy tam inaczej nie popłynęła? big_smile

28,760

arcania napisał/a:

No to pięknie smile Wątek nam się międzynarodowy zrobił smile  teraz masz przekichane...dawaj tu muzykę z Twojego kraju tongue bo my tutaj ostatnio z Obietnicą słuchałyśmy różnych, ale z Litwy chyba niczego nie było albo ja nie pamiętam sad

Fajny gość i fajną muzykę gra .... Poznany przy okazji pracy smile

też są fajni goście. jw.

tak jw.

Niestety na Litwie sporo popularnej jest muzyki, nawet nie pop, tylko disko sad

Metyl napisał/a:
Rockfor napisał/a:

Patrz wyżej. smile Poza tym ... kajdanki to tak, drut? Jaki drut? Może być sznur, linka czy jakiś delikatniejszy materiał ale jakieś kable czy druty? No proszę Cię. wink A po co mi dildo? Dildo może sama któraś z Niuń przynieść jeżeli ją to podnieca. tongue Ja wolę inne zabawki.

Liczymy na Twoją kreatywność big_smile tongue Bardzo big_smile

arcania napisał/a:

A gdzie ona zbierała te muchomory???? może opatentujemy. założymy spółkę z tutejszym alchemikiem i zrobimy "zielone pigułeczki" i będziemy trzepać kasiorę wink

Nie ma problemu u nas w lasach litewskich muchomorów nie brakuje. Już myśl nad rozkręceniem biznesu big_smile

ujawniony napisał/a:

Rockfor... I zaproś na forum jakieś sąsiadki Litwinki smile Samotne oczywiście smile

Mało która Litwinka mówi po polsku - szybciej ta mieszkająca wśród Polaków, szybciej Wilnianka, a TO ogromna różnica big_smile:D:D

28,761

arcania napisał/a:

Oj, ja strasznie nie lubię panów striptizerów na wieczorach panieńskich mad. Nawet sobie nie wyobrażacie, jacy oni są prymitywni yikes

28,762

kardamon napisał/a:

Obietnico, bo to chyba jest patologiczna miłość wink Zazdrość, miłość, nienawiść, sex... Chyba nie mogę sobie tego elementu wyobrazić tongue

Jeszcze pranie mózgu i uzależnienie emocjonalne cool
I ogromna tęsknota i wieczna chęć powrotu yikes

28,763

jak smuty to smuty... gadanie można sobie przewinąć smile

28,764

arcania napisał/a:

Oj, ja strasznie nie lubię panów striptizerów na wieczorach panieńskich mad. Nawet sobie nie wyobrażacie, jacy oni są prymitywni yikes

No kurcze, czyli wszyscy widzieli, tylko nie ja hmm

28,765

Rockfor napisał/a:
arcania napisał/a:

Fajny gość i fajną muzykę gra .... Poznany przy okazji pracy smile

też są fajni goście. jw.

tak jw.

Niestety na Litwie sporo popularnej jest muzyki, nawet nie pop, tylko disko sad

Metyl napisał/a:
Rockfor napisał/a:

Liczymy na Twoją kreatywność big_smile tongue Bardzo big_smile

arcania napisał/a:

Nie ma problemu u nas w lasach litewskich muchomorów nie brakuje. Już myśl nad rozkręceniem biznesu big_smile

ujawniony napisał/a:

Mało która Litwinka mówi po polsku - szybciej ta mieszkająca wśród Polaków, szybciej Wilnianka, a TO ogromna różnica big_smile:D:D

Rockfor, ale to nawet lepiej smile

Poza tym drogie Panie apropos striptizerów... smile

28,766

Andrius niezłe ciacho big_smile Biplan muzyka bliska memu sercu  big_smile fajna na początek dnia
Rebelheart taki na letnie wieczory....fajne smile dzięki smile

28,767

Lovelka17 napisał/a:

Ty z tymi browarami to się nie wypłacisz big_smile

Każdy ma swoją walutę tongue

28,768

Rockfor napisał/a:

jak smuty to smuty... gadanie można sobie przewinąć smile

ja pitole....ale kontrast i jaki głos i emocje.....

28,769

arcania napisał/a:

Andrius niezłe ciacho big_smile ...

Znowu rozczaruję ... jest zajęty i ma już dziecko. A facet naprawdę jest w porządku nie gwiazdorzy - normalny człowiek smile

28,770

arcania napisał/a:

ja pitole....ale kontrast i jaki głos i emocje.....

Prywatnie mnie muzyka z tych dawnych lat - nawet tych 40ch, ta taka przestarzała mnie ciągnie. I mu się fajnie udało to zaśpiewać. We współczesnych kawałach facet już nie dawał rady.

28,771

Lovelka17 napisał/a:
kardamon napisał/a:

Lovelko, jak pomogło, to dobrze smile Kelly jest faaajna, a wiesz, że do tego kawałka można rumbę zatańczyć? wink

Nie, nie wiedziałam...

Zapisz się na zlot i majówkę cool To może pokażę co nieco wink

28,772

Rockfor napisał/a:
arcania napisał/a:

Andrius niezłe ciacho big_smile ...

Znowu rozczaruję ... jest zajęty i ma już dziecko. A facet naprawdę jest w porządku nie gwiazdorzy - normalny człowiek smile

Ale popatrzeć można tongue
Przestarzała mówisz...to wrzuć coś z tej półki smile

Kolejny...

28,773

kardamon napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:
kardamon napisał/a:

Nie, nie wiedziałam...

Zapisz się na zlot i majówkę cool To może pokażę co nieco wink

hehe jaka karta przetargowa big_smile
nad majówką pracuję, może się uda wink nie chcę zapeszyć tongue
ale nie ukrywam, że cieszyłabym sie bardziej i ułatwiłoby to sprawę, gdybyście przenieśli ją trochę ku północy...

28,774 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-01 22:03:23)

,...

28,775

Cover Simona

28,776

Lovelka17 napisał/a:

hehe jaka karta przetargowa big_smile
nad majówką pracuję, może się uda wink nie chcę zapeszyć tongue
ale nie ukrywam, że cieszyłabym sie bardziej i ułatwiłoby to sprawę, gdybyście przenieśli ją trochę ku północy...

No na żywo lepiej wygląda smile I kombinuj, kombinuj wink

Arc, nastrojowe, można zamknąć oczy i odpłynąć.

28,777

Ej, właśnie, a czy to już nie jest przypadkiem taki ostatni moment, żeby coś na majówkę rezerwować?

28,778

Obawiam się, że jest. Jak nie, to schronisko młodzieżowe nam zostaje tongue

28,779 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-01 22:17:52)

Czas smile

28,780

No, jeśli to jeszcze trochę potrwa, to i schroniska nam zgarną i nic nie będzie big_smile. Zostanie dworzec i karton lol

To ja w takim razie ponawiam pytanie - kto jest chętny na majówkę w terminie majówki?

28,781

Birds of Paradise fajne smile

Obietnico, dworzec wyremontowali, więc wiesz lol I ja jestem chętny smile

28,782

kardamon napisał/a:

Birds of Paradise fajne smile

Ja to mam gęsią skórę bo to utwór tych, którzy na misjach i dla tych którzy nie wrócili...

A majówka, kiedy i gdzie miałaś robić ankietę czy coś... tongue

28,783 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 22:30:34)

Miałam, ale może nie będze potrzeba, jeśli będzie mało chętnych. To się już wtedy sami dogadamy, dokąd chcemy big_smile
No, bo właśnie - jeśli w trójkę jesteśmy chętni, to się chyba szybciej innymi drogami dogadamy niż przez ankietę lol

28,784

To dopiero jest dobre:

28,785

No ja bym chciała, jesli mi się oczywiście uda z pracą i obowiązkami, z tymże jesli jest jakaś ankieta to ja zaznaczam iksem cokolwiek co jest bliżej morza big_smile

28,786

No mi jest jak zwykle obojętne tongue

te klimaty też uwielbiam...

28,787

Mnie nie jest o tyle, żeby zdążyć w te trzy dni, bo to u mnie będzie ciężki czas, więc muszę w poniedziałek pilnie do pracy wrócić!

28,788

To zamiast pisać, że nie jest napisz gdzie pasuje i kiedy konkretnie tongue

28,789

Ej no, ja też jestem chętny, nie było mnie. wink Gdzie? Hm ...

28,790

Miałam, ale może nie będze potrzeba, jeśli będzie mało chętnych. To się już wtedy sami dogadamy, dokąd chcemy big_smile
No, bo właśnie - jeśli w trójkę jesteśmy chętni, to się chyba szybciej innymi drogami dogadamy niż przez ankietę lol

No a Metyl? i Perełka smile Aeni chciała Wrocek

28,791

No więc 1-3 maja: centrum, morze, góry! O!

28,792

arcania napisał/a:

Ale popatrzeć można tongue

Tu się zgadzam  WZROKOWCU big_smile

lubię coś w tym stylu

bez tego klasyku nie obejdzie się żadna impreza w stylu lat "starych"

a to abyśmy nie zapomnieli, że mieszkamy w XXI wieku, ale mix na podstawie starego utworu

28,793

Ale hm ... tak mnie jedna rzecz zastanawia ... bo tak sobie patrzę na mapę kraju i ... bo przecież nam chodzi o to żeby się wspólnie spotkać, poznać, pogadać i spędzić czas a nie coś zwiedzać czy rezydować pięciogwiazdkowe hotele prawda? wink

28,794

Organizujecie jakiś wypad??

28,795

Metyl, no ale gdzie Ty chcesz nocować, gdy się spotkamy na 3 dni?

Posty [ 28,731 do 28,795 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 441 442 443 444 445 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024