Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 439 440 441 442 443 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28,601 do 28,665 z 31,052 ]

28,601

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Jakoś mi nie leży ten typek... Niby nagrody, niby śpiewa poprawnie... Niby smęt znośny ale to nie to, coś mi brakuje...

Ale nie ma to jak Edzio... smile

Zobacz podobne tematy :

28,602

Witajcie tongue

Pływanie-to powinnam uprawiać smile

Jestem Sercem
"Wszystko czego potrzebujesz to miłość! Jako spontaniczna i twórcza jednostka, podejmujesz decyzje bazując na swoich zmysłach i intuicji. Jesteś bardzo emocjonalny i przebywanie w towarzystwie rodziny i przyjaciół to jedyne co ma dla Ciebie prawdziwe znaczenie. "

Kolor pasujący do Twojej osobowości to
Złoty blond
Jesteś żywiołowa i uwielbiasz być w centrum uwagi. Imprezy bez Ciebie są raczej nudne. Pora zafarbować włosy na złoty blond!

Znaczy czas sie rozjaśnić tongue

Twoje imię jest zielone!
Jesteś rzetelnym, cierpliwym i szczerym przyjacielem. To właśnie do Ciebie zwracają się Twoi znajomi gdy potrzebują opinii z zewnątrz. Twoja życzliwość i solidność zyskują Ci przyjaciół, o których wszyscy marzymy.

smile

W głębi duszy jesteś
Amerykanką
Kochająca wolność optymistka ? tak, w głębi duszy jesteś Amerykanką! Skuś się na dużego hamburgera z frytkami i szklankę Coca-Coli, obejrzyj mecz baseballowy, albo zaplanuj podróż słynną trasą 66, aby odkryć amerykańską stronę swojej osobowości!

No hamburger, ale wege tongue

28,603 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 16:57:13)

W czasie krótkiej przerwy podzielę się z Wami moją dzisiejszą muzyką do pracy. A co!

- to jest niezwykłe

- poza tą różową, to ma świetne kiecki

28,604

Aaaa i spadniecie z krzesła, jak Wam powiem gdzie można poznać fajnego mężczyznę i nawet wolnego wink

W klubie go-go hihi  w kasynie tez się da, tylko nie wiem czy wolnego wink

28,605

Ten klub go-go jakoś mnie szczególnie nie zaskakuje wink

28,606

Taa a wolną kobietę? Nigdzie.

28,607

Och, Metylu, przecież wolnych kobiet statystycznie jest więcej. Statystycznie to kobiet w ogóle jest więcej big_smile

28,608

Jakość, nie ilość. To + zajętość = fail.

28,609

O! Bo jeśli każdy polski mężczyzna zwiąże się z polską kobietą, to i tak zostaną jakieś wolne kobiety. Jak w zabawie w gorące krzesła. Jej, ja to byłam w niej dobra, nawet w podstawówce dzięki temu jakiś dziwny konkurs wygrałam i w nagrodę dostałam Smurfa czy coś tam.
To o co mi teraz chodzi? yikes

28,610

No to widzisz Obietnico, okazuje się, że żadna z obecnych tutaj nie jest fajna, o smile no ja to w sumie do fajnych już się nie kwalifikuję tongue

28,611

ObietnicaPoranka napisał/a:

Och, Metylu, przecież wolnych kobiet statystycznie jest więcej. Statystycznie to kobiet w ogóle jest więcej big_smile

Ja gdzieś czytałem że w moim mieście statystycznie więcej jest facetów. Nawet jak chodzę po centrum to muszę przyznać że coś w tym może być.
Zresztą jak wiadomo to nawet na przeciętną kobietę będzie przypadać z minimum kilku adoratorów i weź tu chłopie się przebij przez to.

28,612 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 17:08:51)

arcania napisał/a:

No to widzisz Obietnico, okazuje się, że żadna z obecnych tutaj nie jest fajna, o smile no ja to w sumie do fajnych już się nie kwalifikuję tongue

Ja tam nigdy fajna nie byłam. Przecież powtarzam to od początku mojego pobytu na forum lol
A Ty to no, wiesz wink

Tom94 napisał/a:

Ja gdzieś czytałem że w moim mieście statystycznie więcej jest facetów. Nawet jak chodzę po centrum to muszę przyznać że coś w tym może być.
Zresztą jak wiadomo to nawet na przeciętną kobietę będzie przypadać z minimum kilku adoratorów i weź tu chłopie się przebij przez to.

Jejku Tom, zaczynasz gadać jak statystyczny mieszkaniec Twojego miasta. Wiesz, że poza nim też istnieje świat? yikes

28,613

Daj se spokój z babami, zostań gejem jak ja :PPPP

28,614

arcania napisał/a:

3 miejsce?

28,615

Jejku Tom, zaczynasz gadać jak statystyczny mieszkaniec Twojego miasta. Wiesz, że poza nim też istnieje świat? yikes

No co ty nie powiesz......
To chyba logiczne że skupiam się na sytuacji w moim mieście bo tutaj mieszkam, to chyba nie jest dziwne.
Ok, może w jakimś Koninie czy Wąchocku jest więcej kobiet niż mężczyzn ale co mi daje ta wiedza?

28,616 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-01 17:23:43)

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

3 miejsce?

Nie, starość tongue

28,617

Wszystkie jesteście fajne, i z charakteru i z wyglądu... Ja się wogóle dziwiłem, że jesteście wolne ale załapałem po jakimś czasie, że szukacie niemożliwego smile

28,618

Niemożliwego?

A ja właśnie znalazłam w szafie calutką paczuszkę nimm2. Widzicie, damskie torebki i pakowanie do nich wszystkiego, co tylko się zmieści ma jakieś plusy cool. Zęby mi zgniją, ale co tam, niedługo i tak idę do dentystki big_smile

28,619

ujawniony napisał/a:

Wszystkie jesteście fajne, i z charakteru i z wyglądu... Ja się wogóle dziwiłem, że jesteście wolne ale załapałem po jakimś czasie, że szukacie niemożliwego smile

Oczywiście smile ale dzięki bogu, każdy mit da się obalić smile

28,620

Tom, ok przyjmijmy zatem, że oprócz Twojego miasta jest tylko Konin i Wąchock. Nie ma żadnego, do którego można dojechać komunikacją miejską, czy w ostateczności podmiejskim pociągiem.

28,621

Tom, ok przyjmijmy zatem, że oprócz Twojego miasta jest tylko Konin i Wąchock. Nie ma żadnego, do którego można dojechać komunikacją miejską, czy w ostateczności podmiejskim pociągiem.

Ależ skąd, no przecież nie można stworzyć związku z kimś spoza Twojego miasta , Obietnico przecież to takie oczywiste smile

28,622 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-03-01 17:26:09)

O, a ja mam rodzinkę w Koninie smile

arcania napisał/a:
Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

3 miejsce?

Nie, starość tongue

smile Jesteś skromna, to nawet urocze ale nie przesadzaj. Wyglądem zawstydziłabyś niejedną nastolatkę... smile

28,623

Spoza miasta innego można, ale spoza tego jednego nie. Bo w świadomości jego mieszkańców istnieje tylko ono big_smile

28,624

Niemożliwego?

A ja właśnie znalazłam w szafie calutką paczuszkę nimm2. Widzicie, damskie torebki i pakowanie do nich wszystkiego, co tylko się zmieści ma jakieś plusy cool. Zęby mi zgniją, ale co tam, niedługo i tak idę do dentystki big_smile

A ja lizaki smile

28,625

Związki na odległość mają to do siebie że często się psują. A za ten stan rzeczy odpowiedzialna jest właśnie odległość.
Pomijam już fakt że ludzie z mojego miasta w innych częściach Polski są traktowani niczym wrogowie ale to tak swoją droga.

28,626

Pieprzycie bez sensu. wink

http://asset-5.soup.io/asset/9722/8725_56ca_500.jpeg

28,627 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 17:30:40)

Tom, to nie na odległość. To związki mają to do siebie, że się psują. I powiedz mi jaka jest różnica pomiędzy jechaniem na inne osiedle a do miasteczka pod miastem? Miałam na studiach ludzi spoza mojego miasta, którzy szybciej docierali z uczelni do domów niż ja big_smile. Ale tak - do cech idealnego partnera dodajmy liczbę km, która nas od niego dzieli. Ale uściślijmy - ile to już za dużo?

A przypomniało mi się, że mój kolega ma kobietę na innym kontynencie. Przy najbliższej okazji uświadomię go, że ma z nią zerwać, bo przekroczył dozwoloną liczbę kilometrów lol yikes

28,628

Tom94 napisał/a:

Związki na odległość mają to do siebie że często się psują. A za ten stan rzeczy odpowiedzialna jest właśnie odległość.
Pomijam już fakt że ludzie z mojego miasta w innych częściach Polski są traktowani niczym wrogowie ale to tak swoją droga.

A nie, no jak często to nie warto nawet próbować...

28,629

Tom, to nie na odległość. To związki mają to do siebie, że się psują. I powiedz mi jaka jest różnica pomiędzy jechaniem na inne osiedle a do miasteczka pod miastem? Miałam na studiach ludzi spoza mojego miasta, którzy szybciej docierali z uczelni do domów niż ja big_smile. Ale tak - do cech idealnego partnera dodajmy liczbę km, która nas od niego dzieli. Ale uściślijmy - ile to już za dużo?

A przypomniało mi się, że mój kolega ma kobietę na innym kontynencie. Przy najbliższej okazji uświadomię go, że ma z nią zerwać, bo przekroczył dozwoloną liczbę kilometrów lol yikes

Ej, ale to my szukamy niemożliwego to ja bym dorzuciła 15 km odległości, nie za dużo ? damy radę?

28,630

arcania napisał/a:

Ej, ale to my szukamy niemożliwego to ja bym dorzuciła 15 km odległości, nie za dużo ? damy radę?

Zaszalałaś sad
A ja myślałam, że jeśli ktoś mieszka dalej niż 3 piętra w górę lub w dół ode mnie to go dyskwalifikuje yikes

28,631

Nie drąż, odległość jest jakimś tam problemem ale napewno problemem do przejścia a skoro Tom uważa inaczej, to znaczy, że nie potrzebuje towarzyszki. Może jego podświadomość ma jeszcze na to czas...

28,632

Ej, a te nimm2 to jakaś wybrakowana partia hmm. Prawie same cytrynowe yikes

28,633

Dorzućmy do swojej listy wymagań tongue Pan musi przynosić nimm 2 koniecznie mix, po równo z każdego rodzaju big_smile

28,634

wszędzie możesz spotkać ale to zależy co dla ciebię znaczy normalny facet smile

28,635 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 17:44:17)

arcania napisał/a:

Dorzućmy do swojej listy wymagań tongue Pan musi przynosić nimm 2 koniecznie mix, po równo z każdego rodzaju big_smile

Wolę pomarańczowe, więc może mi nawet sklecić taką paczkę, w której będą tylko pomarańczowe big_smile. No dobra, ze dwa cytrynowe mogą być, żeby nie było monotonnie big_smile. A w tej mojej są tylko trzy pomarańczowe mad

28,636

http://asset-e.soup.io/asset/9245/4796_e3d2.jpeg

28,637

Powiem tak, nie ma dla mnie problemu bycie z kimś z tego samego województwa dajmy na to.
Problem byłby wtedy jakby ta osoba była dajmy na to na końcu naszego kraju.
Załóżmy nie wiem, np. Wrocław czy Szczecin.
Ja ze względu na liczne obowiązki nie miałbym czasu na 10h podróże.

Spoza miasta innego można, ale spoza tego jednego nie. Bo w świadomości jego mieszkańców istnieje tylko ono big_smile

Miałem na to nie odpowiadać ale widzę że aż sama się prosisz.......

Swego czasu rozmawialiśmy prywatnie odnośnie tego jaka przykrość spotkała cię w moim mieście.
Jednakże ty mi powiedziałaś że masz złe zdanie tylko dlatego że parę osób dało ci odczuć że jesteś obca.
Ok, zachowali się jak zwykłe buraki ale ty nie zachowujesz się lepiej bo na podstawie zachowania kilku osób zaszufladkowałaś całe miasto do jednego wora, iście dorosłe podejście smile
Powiem więcej, skoro tak dogryzasz i twierdzisz że moje miasto je be i do du... i w ogóle najgorsze z najgorszych to czemu tam pracowałaś? Hmm?

28,638

Mentol zboku smile Jesteś monotematyczny i monotonny tongue

28,639 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-03-01 17:46:39)

piotr2300 napisał/a:

wszędzie możesz spotkać ale to zależy co dla ciebię znaczy normalny facet smile

tego nie wie nikt, bo autorka tematu zniknęła jakieś 700 stron temu smile a my tu szukamy niemożliwego, więc tak czy siak tego nie znajdziemy smile

arcania napisał/a:

Wolę pomarańczowe, więc może mi nawet sklecić taką paczkę, w której będą tylko pomarańczowe big_smile. No dobra, ze dwa cytrynowe mogą być, żeby nie było monotonnie big_smile. A w tej mojej są tylko trzy pomarańczowe mad

Z takimi wymaganiami zostaniesz starą panna zajadającą się werther's original  tongue

28,640

Tom, bo ja wcześniej byłam fanką Twojego miasta i chciałam w nim mieszkać na stałe. Nie wyobrażałam sobie innej drogi. Ale później skonfrontowałam wyobrażenia z rzeczywistością i wyszło jak wyszło tongue.
Taaa, no kiepsko tam było. Ale Tom to nie parę osób. Pytałam ludzi na ulicach o drogę, a oni oburzeni. W ogóle jakaś taka wszechogarniająca wyższość. Spotykałam na różnych wyjazdach służbowych ludzi z Twojego miasta, a oni w pierwszych słowach podkreślali, że z niego są, więc na wszystkim znają się lepiej.
Poza nielicznymi przypadkami naprawdę nie spotkałam sensownych ludzi z Twojego miasta.
To tak na poważnie, a na mniej - włącz trochę dystansu wink

28,641

Metylku co Ty chciałbyś nam przekazać?

28,642

arcania napisał/a:

Jesteś małym-dużym puszkiem, domyśl się. wink

28,643 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 17:51:57)

arcania napisał/a:

Z takimi wymaganiami zostaniesz starą panna zajadającą się werther's original  tongue

Ależ ja i bez nich nią zostanę big_smile. Nawet sobie zaczęłam tworzyć listę moich cech, dzięki którym mężczyźni mnie związkowo nie lubią cool

28,644

Obietniczko, no to dawaj tą listę smile Poczytamy.

28,645

Chciałbyś tongue

28,646

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Jesteś małym-dużym puszkiem, domyśl się. wink

Ja zmęczona jestem, nie kumam bazy tongue ale czuję, że jakby ktoś Ci zdzielił batem po plecach to byś się uspokoił tongue

Obietnico, ale listę tych drugich cech też masz?

28,647

No chciałbym Ci pomóc wyeliminować może niektóre z nich ażeby niemożliwe stało się możliwym smile

28,648

arcania napisał/a:

Ja zmęczona jestem, nie kumam bazy tongue ale czuję, że jakby ktoś Ci zdzielił batem po plecach to byś się uspokoił tongue

A ja myślę że parę chwil z odpowiednim sznurem by Ciebie uspokoiło. wink

28,649

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

A ja myślę że parę chwil z odpowiednim sznurem by Ciebie uspokoiło. wink

A ja niby niespokojna jestem? yikes gdzie? kiedy? yikes

28,650

Arcanio, przecież ja tych drugich w ogóle nie posiadam lol

28,651

Tom, bo ja wcześniej byłam fanką Twojego miasta i chciałam w nim mieszkać na stałe. Nie wyobrażałam sobie innej drogi. Ale później skonfrontowałam wyobrażenia z rzeczywistością i wyszło jak wyszło tongue.
Taaa, no kiepsko tam było. Ale Tom to nie parę osób. Pytałam ludzi na ulicach o drogę, a oni oburzeni. W ogóle jakaś taka wszechogarniająca wyższość. Spotykałam na różnych wyjazdach służbowych ludzi z Twojego miasta, a oni w pierwszych słowach podkreślali, że z niego są, więc na wszystkim znają się lepiej.
Poza nielicznymi przypadkami naprawdę nie spotkałam sensownych ludzi z Twojego miasta.
To tak na poważnie, a na mniej - włącz trochę dystansu wink

Ale czy poznałaś WSZYSTKICH mieszkańców mojego miasta? Odpowiedź brzmi nie.
Często jak ludzie się spieszą to mogą zareagować oburzeniem, wszędzie tak jest i nawet ci którzy tak zareagowali mogli być z innego miasta tongue 
Ja spotkałem wiele mało kulturalnych osób, z różnych miast ale mimo tego nie szufladkuję wszystkich mieszkańców i nie nabijam się z nich.
Dajmy na to jakbym głośno powiedział skąd jestem będąc w twoim mieście to w najlepszym wypadku dostałbym po mordzie, no i to takie w porządku jest?
Coś mi mówi że w tym kraju nigdy ludzie nie będą stanowić jedności, taka Anglia wyprzedza nas o lata świetlne.

28,652

arcania napisał/a:

A ja niby niespokojna jestem? yikes gdzie? kiedy? yikes

To nas zaś Niuniu. Ewentualnie dla przyjemności. wink

28,653

Tom, przełóżmy tę dyskusję na inny czas, bo dzisiaj naprawdę niezbyt mam na nią siłę. Ale powtórzę - włącz trochę dystansu wink

28,654

Tom94 napisał/a:

Coś mi mówi że w tym kraju nigdy ludzie nie będą stanowić jedności, taka Anglia wyprzedza nas o lata świetlne.

Dowcip roku, czy jak?????

Metyl, ja obolała jestem, nie chcę więcej.... sad

28,655

Obolała po czym?

28,656

arcania napisał/a:

Metyl, ja obolała jestem, nie chcę więcej.... sad

Come on kitty...

http://asset-9.soup.io/asset/9569/0788_96f3_500.jpeg

28,657

Noooo tak lepiej tongue

28,658

Ale ja będę tym kotem. No i kafelki całe. wink

28,659

No całe bo pewnie drzwi nie tykałeś Psujo tongue

28,660

Jakich drzwi? W naszej łazience nie ma drzwi. tongue

28,661 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-03-01 18:13:35)

ujawniony napisał/a:

Jak to szukam niemożliwego? big_smile Człowieku, ja właśnie NIE szukam, taka między nami różnica wink.

Tom ja spędziłam w Twoim mieście prawie miesiąc. Szczerze? Nie znoszę go. Nie dlatego, że spotkało mnie coś przykrego, nie dlatego, że to jest to a nie inne. Dlatego, że większość ludzi miała ego wielkości Pałacu Kultury, a jak spytałam o drogę to nie raczyli odpowiedzieć, bo słoikom się nie mówi, prawda?
Źle się czuję w tym mieście psychicznie i przytłacza mnie, tak samo jak na dłuższą metę przytłacza mnie Kraków. O wiele bardziej lubię jeździć do terenów podmiejskich Twojego miasta, Tom, gdzie ludzie się do siebie uśmiechają na ulicy i są bardzo mili mimo że mówi się, że to nowa stolyca dla nowobogackich.
Poza tym, hej, związki na odległość działają bardzo dobrze dopóki oboje wiedzą czego chcą i jedno z nich się dla drugiego poświęci, albo opracują kompromis, żeby nie było wyrzutów, że przeprowadzałem/am się do Ciebie, czy coś.

MEtyl zmień fotki, bo są faktycznie monotematyczne tongue

28,662 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 18:17:27)

Aeni, ale te wyrzuty się w którymś momencie pojawią. Na zasadzie "ja się dla ciebie przeprowadziłem, a ty czegoś tam dla mnie nie zrobisz?" No pojawią się i już, bo do związku w końcu wkrada się proza życia i ludzie zaczynają mózgami myśleć.

28,663

Aeni, ale te wyrzuty się w którymś momencie pojawią. Na zasadzie "ja się dla ciebie przeprowadziłem, a ty czegoś tam dla mnie zrobisz?" No pojawią się i już, bo do związku w końcu wkrada się proza życia i ludzie zaczynają mózgami myśleć.

Pojawią się, albo i nie, to zależy od tego, kto dla kogo ile poświęcił i czy faktycznie to było ważne. Znam ludzi, którzy mogliby się przeprowadzić nawet i do USA, bo nie są związani z miejscem zamieszkania. wink

Poza tym, Obietniczko - "Gwiazd naszych wina!" płakałam na tym okropnie. smile

Lecę pracować, uśmiechu więcej na dzisiaj, proszę!

28,664

No dobra, ja w obronie stanę, choć w sumie to ja najmniej powinnam ze względu na miejsce zamieszkania tongue Warszawiacy zawsze dla mnie byli życzliwi, złego słowa nie mogę powiedzieć. Uprzejmi, chętni do pomocy i otwarci smile  Nie jest to miasto dla mnie, ale dlatego że jest zbyt duże, nigdy nie śpi, jest ciagły hałas i pęd nie wiadomo za czym.  Lubie pojechać na tydzień, pozwiedzać, poimprezować i spędzic miło czas na różnych wydarzeniach kulturalnych, ale z ulgą wracam do siebie. Nie wynika o jednak z mentalności samych mieszkańców a charakteru tego miasta.

28,665

Aeni, ale te wyrzuty się w którymś momencie pojawią. Na zasadzie "ja się dla ciebie przeprowadziłem, a ty czegoś tam dla mnie nie zrobisz?" No pojawią się i już, bo do związku w końcu wkrada się proza życia i ludzie zaczynają mózgami myśleć.

Bzdury, a nawet gdyby to wcale nie musi to być na zasadzie wyrzutów, można przecież w inny sposób to ująć...

Posty [ 28,601 do 28,665 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 439 440 441 442 443 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024