Hehe, to widzę, że wszyscy tu mamy wstydliwe miłości z dzieciństwa ![]()
28,536 2015-02-28 02:27:02
28,537 2015-02-28 02:28:17 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-28 02:29:01)
oooooo jakie pierdziu , ja to uwielbiałam kiedyś..oni byli tacy niegrzeczni, wytatuowani ![]()
28,538 2015-02-28 02:30:30
Taak, no na to wychodzi Obietnico ![]()
Arcanio, fajne ![]()
Dobra, teraz na serio dobranoc ![]()
28,539 2015-02-28 02:31:36
O tak, to też był hicior
dobranoc ![]()
28,540 2015-02-28 04:18:48
Gdzie Wy? ![]()
Ja tu czekam aż mi się maseczka wchłonie, a Was nie ma ![]()
28,541 2015-02-28 04:55:04 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-28 04:58:34)
Jezuuuu co ja zrobiłam
przypadkiem weszłam na zaadoptuj faceta, żeby obczaić co to jest i ludzie widzą kogo podglądałam
uciekam stamtąd
![]()
:o
Już zajrzałam na tę stronę, bo nie doczekałam się na link ![]()
To jest straszne, chyba, ale załóżmy sobie tam jedno wspólne konto, bo ja muszę to miejsce zobaczyć od środka ![]()
A Lirene jest super, a żele pod prysznic jakie mają fajne zapachy
Ja to nawet nie wiedziałam, że oni mają coś innego niż kosmetyki do twarzy
. Jej, mam takie zakupowe zaległości!
Myślałem, że ZAADOPTUJ FACETA, to jakiś wasz żart.
Aż tak kreatywne nie jesteśmy ![]()
O jeszcze sobie pazury pomaluję, ale nie mogę się zdecydować na kolor
I w końcu nie pomalowałam
. A Was nie ma, więc jeszcze do tego wszystkiego gadam sama ze sobą ![]()
arcania napisał/a:Aeni, fajne, szczególnie te spodnie
oczu nie maluję ale te kolory super
A ja właśnie się dziś uczyłam kresek i cieni
i może się wyćwiczę dobrze, wtedy wszyscy będą widzieć, że jestem księżniczką
A tymczasem Was opuszczam, jutro do szkoły
Kreski i cienie są super ![]()
Obietnico, no to zapraszam w nasze rejony, bo te Twoje to rzeczywiście nieszczególne
A wiesz, że informatyk jakoś mnie kręci... w ogóle lubię facetów za ich ścisłe umysły
Ale to się szybko zmienia? ![]()
Przecież ustaliłyśmy, że nasze rejony lepsze niż Twoje
.
A to ja Cię mogę z jakimś zapoznać, tylko nie wiem, czy oni nadal wolni, bo u nich to się często zmienia ![]()
Obietnico jedziesz... informatycy traktują świat jak komputer, a ratownicy to to i tamto
No bo to przecież tak jest, że wyobrażenie o jakiejś obcej kulturze tworzymy sobie na podstawie kontaktów z jej przedstawicielami. No to, co ja poradzę, że takich przedstawicieli spotkałam na swej drodze ![]()
A jeśli o ratowników chodzi, to ja o nich zupełnie zapomniałam, sama wydobyłaś z mojego umysłu nieuświadomione i przykre wspomnienia, to teraz cierp ![]()
Ale pożądane też
![]()
Czekaj, to za tę listę zabieramy się od jutra :d
Zaraz na długo... Autobus mi odjechał i musiałem czekać na kolejny. A do tego jeszcze objazdy...
Kij z tym, ja już do końca życia będę sam - ale przynajmniej dzisiaj mi to wisi
Nie, nie, pożądane nie. To tylko Arcania mi wciska informatyków i ratowników, a ja się bronię ![]()
Ale Wy też mieliście przecież tworzyć swoją listę, a się obijacie ![]()
O! Spiszmy wszystko i wydajmy jako przewodnik po życiu ![]()
Dobrze, że w ogóle przyjechał
. Do mnie czasami nie przyjeżdżają ![]()
I to jest najlepsze rozwiązanie - tak jakaś kobieta by Ci tylko marudziła, że coś robisz albo czegoś nie robisz. A tak sobie możesz robić lub nie co tylko chcesz. I to jest super ![]()
Odczep się, kawałek fizyki też zaliczyłam w swojej karierze
Ale Ty jesteś kobietą, a panowie fizycy są tacy słodko zagubieni. No, ale dobra, wywalamy ich z listy ![]()
Taak, to już CHAD chyba teraz
Ale to przecież moje zaburzenie ![]()
Ej, właśnie, co z naszą zabawą w rezerwowanie zaburzeń? Ludzie wybierajcie sobie jakieś zanim się skończą!
A! I jeszcze to: https://www.youtube.com/watch?v=ouvq82dg5QQ&index=5&list=RDztKl8qqZr0c
28,542 2015-02-28 07:05:12
normalnie wpadłam w ton romantyczno smętowy, szczególnie po Whitney, to było iście zajebiste ![]()
i dla was coś robaczki ![]()
28,543 2015-02-28 10:38:16
Ale się wyspalem
Nie ma to jak wstać i przy porannej kawie poczytać te wasze/nasze nocne wypocinyny.
Obietnica to jest szalona co najmniej, pisząc posta sama do siebie o 4 rano ale Ty Lovcia to już przegiełaś rondel
Siedziałaś do 6 i słuchałaś smętów? ![]()
Hehe, to widzę, że wszyscy tu mamy wstydliwe miłości z dzieciństwa
Ja nie miałem, dopiero na stare lata zakochałem się w Edzie :PPPPP
Gdzie Wy?
Ja tu czekam aż mi się maseczka wchłonie, a Was nie ma
Świr świr świr...! Ja się Ciebie zaczynam bać, mam taką wizję, że nakładasz jakąś maseczkę zieloną czy brązową na twarz, idziesz do kuchni, wyciągasz z szuflady wielki nóż i z zamiarem wbicia go w czyjeś serce chodzisz tak powoli sama po pustym mieszkaniu zaglądając w każdy zakamarek, szukając swojego drugiego JA ![]()
28,544 2015-02-28 10:54:07
Aenima napisał/a:Jezuuuu co ja zrobiłam
przypadkiem weszłam na zaadoptuj faceta, żeby obczaić co to jest i ludzie widzą kogo podglądałam
uciekam stamtąd
![]()
:o
Już zajrzałam na tę stronę, bo nie doczekałam się na link
To jest straszne, chyba, ale załóżmy sobie tam jedno wspólne konto, bo ja muszę to miejsce zobaczyć od środka
Jestem za, tylko co jak jakiś zdrajca z naszego konta wynajmie sobie jakiegoś cukiereczka? ![]()
arcania napisał/a:Obietnico, no to zapraszam w nasze rejony, bo te Twoje to rzeczywiście nieszczególne
A wiesz, że informatyk jakoś mnie kręci... w ogóle lubię facetów za ich ścisłe umysłyAle to się szybko zmienia?
Przecież ustaliłyśmy, że nasze rejony lepsze niż Twoje.
A to ja Cię mogę z jakimś zapoznać, tylko nie wiem, czy oni nadal wolni, bo u nich to się często zmienia
Niunia, no ustaliłyśmy i nadal tak uważam
a z tym drugim to tak jak u mnie więc możemy nie zgrać się w czasie ![]()
Nie, nie, pożądane nie. To tylko Arcania mi wciska informatyków i ratowników, a ja się bronię
Jeszcze będziesz błagała ![]()
kardamon napisał/a:Taak, to już CHAD chyba teraz
Ale to przecież moje zaburzenie
Ej, właśnie, co z naszą zabawą w rezerwowanie zaburzeń? Ludzie wybierajcie sobie jakieś zanim się skończą!
Ja zaklepuję borderline ![]()
Ale się wyspalem
Nie ma to jak wstać i przy porannej kawie poczytać te wasze/nasze nocne wypocinyny.
Obietnica to jest szalona co najmniej, pisząc posta sama do siebie o 4 rano ale Ty Lovcia to już przegiełaś rondel
Siedziałaś do 6 i słuchałaś smętów?
Ty to robisz o 9 ![]()
muzyka od rana:
Miłego weekendu Żuczki :*
28,545 2015-02-28 11:55:51
Kardamon - mój avatar to Simon.
Aenima napisał/a:A Ty nie jesteś młodym mężczyzną?
Różnica jest taka, że ja przeżywam drugą młodość
To znaczy, że kupiłeś już czerwone porsche? ![]()
28,546 2015-02-28 12:54:08 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-28 14:40:18)
28,547 2015-02-28 16:01:37 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-28 16:02:10)
Byłam na zakupach kosmetycznych ![]()
Chociaż trochę mi smutno, bo mi wykupiono maseczki migdałowe
. Ale za to mam inne, nawet taka, na opakowaniu której jest napisane, że ukrywa oznaki zmęczenia. Wreszcie uda mi się oszukać świat
. I maseczki do rąk i stóp:
A cyklu mała rzecz a cieszy - patyczki higieniczne w opakowaniu, na którym jest zdjęcie królika siedzącego w różowej czapce ![]()
I masło do ciała, tym razem:
I piling, który pachnie tak, że chyba nic temu zapachowi nie dorówna
:
Aenimko znalazłam fotę dla Ciebie - świeczka naprawdę relaksuje niemiłosiernie:
28,548 2015-02-28 16:29:18
Hej, co tam u Was, czy ktoś z ekipy zmienił w ostatnim czasie swój singielski stan?
Nie, wszyscy są samotni i opuszczeni...No chyba że u kogoś się zmieniło ale się tym nie pochwalił...
28,549 2015-02-28 16:29:38
A Ty co? Zazdrościsz nam?
Świr świr świr...! Ja się Ciebie zaczynam bać, mam taką wizję, że nakładasz jakąś maseczkę zieloną czy brązową na twarz, idziesz do kuchni, wyciągasz z szuflady wielki nóż i z zamiarem wbicia go w czyjeś serce chodzisz tak powoli sama po pustym mieszkaniu zaglądając w każdy zakamarek, szukając swojego drugiego JA
No i wreszcie zdradziłeś nam swoją najskrytszą fantazję ![]()
Jestem za, tylko co jak jakiś zdrajca z naszego konta wynajmie sobie jakiegoś cukiereczka?
No i niech się młodzież bawi - przecież nie będziemy dziewczynom zabraniać ![]()
Jeszcze będziesz błagała
Lubię błagać ![]()
Ja zaklepuję borderline
A ja nie wiem, czy ono jeszcze wolne, bo coś mi się kojarzy, że chyba Kardamon je zaklepał. Będziecie się musieli podzielić ![]()
Miłego weekendu Żuczki :*
I Tobie też ![]()
Ktoś coś mówił o paskach do pończoszek ?
Te to raczej do męskich pończoch ![]()
28,550 2015-02-28 17:04:28 Ostatnio edytowany przez Lejdilejdi (2015-02-28 17:07:39)
hej co słychać?
Ja chora jestem.. jadłam tą cytrynę startą długo ale nie pomogło..
JA nie zmieniłam stanu, wychodzę jedynie do pracy i czasem z jakimąś znajomą na spacer więc wiadomo, że nic:)))))) A chyba juz tu nikt nie pisze o prywatnych sprawach tylko taki czat się zrobił, ja też musiałam odstawić trochę forum żeby jakoś popchnąć do przodu życie zawodowe:)
28,551 2015-02-28 17:11:07
No i nawet na Lejdi nasze choróbska przeszły.
Lejdi ale chyba ogólnie jest całkiem ok co? ![]()
28,552 2015-02-28 17:15:21
Lejdi
Miło, że jesteś ![]()
No coś w tym jest - na omawianie spraw prywatnych to się chyba do prywatnych rozmów przerzuciliśmy ![]()
A co tam u Ciebie? Jak w pracy? Opowiadaj! ![]()
A ja sobie właśnie to walnęłam na twarz:
Strasznie dużo tego w opakowaniu ![]()
28,553 2015-02-28 17:16:49
No a co u Ciebie Metyl, jakieś zmiany?
Wybaczacie ale nie mam kiedy nadrobić tego co tu naprodukowaliście, chociaż dziś czytam miniony tydzień:)
No jest dużo ciężej ale wychodzę na prostą, dzięki pracy nie myślę w ogóle o głupotach ani o Ł prawie nic już:) Tak więc najlepiej chyba zabrać się mocno za siebie, a może kiedyś się inne sprawy ułożą:)
28,554 2015-02-28 17:33:01 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-28 17:35:04)
Lejdi - i to jest wzorowe podejście
.
A i jeszcze zapomniałam - z listy niepożądanych artystów wywalamy muzyków. Nie rockowych czy jakichś takich, tylko klasycznych - oni to są bardziej ściśli niż artystyczni, więc Arcanio, może powinnaś się zainteresować
.
A moje dzisiejsze popołudnie uprzyjemnia: wiśniowa maseczka na twarzy, winogronowa na powiekach, ta z powyższego zdjęcia - do stóp, Ed Sheeran, Monte, a zaraz sobie jeszcze włączę PLL i mogę się zabierać za porządki i pracę ![]()
28,555 2015-02-28 18:57:19
Lejdi, fajnie, że zaglądasz. I dobrze, że zawodowo zaczyna się układać. Najważniejsze, że masz zajęcie ![]()
Perło, pogooglowałem trochę i czy ten kot o nie łakomczuch przypadkiem? Bo wszystkie rysunki były z pustą miską ![]()
Arc, no udanego Tobie również ![]()
Ujawniony, ale te paski jak dla mnie sexi nie są
Zdecydowanie wolę delikatniejsze.
Lovelko, to mówisz, że masz oklapnięte uszko?
Obietnico, Ty to chyba całego Rossmana wykupujesz
Ale Wy też mieliście przecież tworzyć swoją listę, a się obijacie
Jak na razie to raczej unikałbym psycholożek
Dobrze, że w ogóle przyjechał
. Do mnie czasami nie przyjeżdżają
Dobrze to będzie, jak przeżyjemy poniedziałek
Chociaż dzień "0" już jutro ![]()
I to jest najlepsze rozwiązanie - tak jakaś kobieta by Ci tylko marudziła, że coś robisz albo czegoś nie robisz. A tak sobie możesz robić lub nie co tylko chcesz. I to jest super
Tak, zdecydowanie ten argument też cały czas się mi po głowie kołacze. Teraz tylko odpowiedzieć sobie na "łatwe" pytanie, co w życiu jest ważniejsze ![]()
Swoją drogą, posprzątałem, zaliczyłem zakupy, wpadł brat w odwiedziny, przede mną trening, potem pewnie angielski (sic!) i jeszcze ogarnąć sprawy finansowe. A potem chyba jakiś film i będzie ![]()
28,556 2015-02-28 19:19:48
No a co u Ciebie Metyl, jakieś zmiany?
Wiesz Lejdi, to zależy...ale generalnie nadal jeżeli chodzi o 'to' to jest bez zmian.
28,557 2015-02-28 19:23:12
Ale się wyspalem
haha przegiełam, fakt, ale nie do 6, gdzieś do 5 z hakiem, a później usnęłam na krześle koło grzejnika xD ocknęłam się o 6 i przeniosłam po prostu do łoża
Ale powiem szczerze, że fajnie się słuchało i w sumie prowadziło ciekawą rozmowę filozoficzno-związkowo-utrudnieniową ![]()
Lejdi miło cię znowu widzieć na forum, fajnie, że chociaż kariera ci idzie w dobrym kierunku, tak trzymać! ![]()
Siostrunia ty taka obeznana w kosmetykach itdee, że weź mi powiedz co ja mam zrobić, bo coś mnie ugryzło(?) w nocy chyba i mam spuchniętą wargę górną po prawej stronie
Gdybym miała jeszcze z obu to wyglądałoby zajebiście, bo jednak większe usteczka, ale tak to wygląda co najmniej niesymetrycznie
Ratuj!
Kardamonie może i mam
Dobrze, że tylko uszko mam oklapnięte, a nie np... ![]()
Ujawniony podzielam opinię Kardamona te paski są zbyt grube, zasłaniają wszystko ![]()
Anula i tobie wyczesanego weekendu życzę ![]()
A tak poza tym, to chyba też sobie walnę jakieś SPA, skoro tak szasta dzisiaj siostrunia tymi maseczkami i nakręca
I jeszcze muszę się wam pochwalić (wiem, wiem, że to nieładnie, ale jestem taka podniecona! xD) - a mianowicie dowiedziałam się dziś, że przelecę się szybowcem! Jak wszystko dobrze pójdzie to już w wakacje, normalnie bombastycznie
Już nie mogę się doczekać! ![]()
I nuta na dziś, o taki klimacik ![]()
28,558 2015-02-28 19:24:26
Perło, pogooglowałem trochę i czy ten kot o nie łakomczuch przypadkiem? Bo wszystkie rysunki były z pustą miską
Tak
Prawie każdy filmik z nim kończy się tak, że pokazuje łapką na pustką miskę.
28,559 2015-02-28 20:25:58
Hej, co tam u Was, czy ktoś z ekipy zmienił w ostatnim czasie swój singielski stan? U mnie wciąż dobrze, toteż nie mam nawet czasu na forum.
Zmieniłam swoje nastawienie do życia i świata przez ten czas, Anty
Nigdy w życiu nie byłam tak pozytywna, jak teraz, więc chyba zaklepuję sobie z listy zaburzeń psychozę maniakalno-depresyjną
:D:D
Obietniczko dzięki za foto :*
28,560 2015-02-28 20:48:44
Zostałem zbengowany za paski do pończoch ???
Mi też się nie podobają, to raczej ciekawostka miała być ![]()
Asia - psychoza maniakalno - depresyjna ok ale pamiętaj... z klasą ![]()
Objetniczko... obejrzyj się... właśnie stoję za Twoimi plecami.................. ![]()
Lovcia - ja Cię ugryzę w drugą stronę wargi :*
28,561 2015-02-28 21:04:18
[
Obietnico, Ty to chyba całego Rossmana wykupujesz
No właśnie nie mogłam całego, bo ktoś mi wykupił maseczkę migdałową ![]()
A tak poważnie to wykupowanie całego Rossmanna to mój plan oszczędnościowy, który naprawdę działa! ![]()
Jak na razie to raczej unikałbym psycholożek
I słusznie - oni najlepiej niech się łączą ze sobą i wychowują kolejne pokolenia psychologów ![]()
Dobrze to będzie, jak przeżyjemy poniedziałek
Chociaż dzień "0" już jutro
Jutro to ja nie zamierzam się ruszać z domu, więc będę z niecierpliwością czekała na Twoją relację z podróży
. A może i nawet wreszcie odważę się zajrzeć do spisu zmian ![]()
Tak, zdecydowanie ten argument też cały czas się mi po głowie kołacze. Teraz tylko odpowiedzieć sobie na "łatwe" pytanie, co w życiu jest ważniejsze
Jak to co?
Święty spokój, niezależność i spora przestrzeń psychologiczna
. Z brakiem tego bym sobie nie poradziła ![]()
Swoją drogą, posprzątałem, zaliczyłem zakupy, wpadł brat w odwiedziny, przede mną trening, potem pewnie angielski (sic!) i jeszcze ogarnąć sprawy finansowe. A potem chyba jakiś film i będzie
Ja też się zajęłam sprawami finansowymi i mnie pozytywnie zaskoczyły - w sensie, że myślałam, że będzie znacznie gorzej, a nawet nie ma tragedii, więc jest dobrze.
I obejrzałam PLL i 2 odcinki "Zabójczych umysłów" ![]()
Siostrunia ty taka obeznana w kosmetykach itdee, że weź mi powiedz co ja mam zrobić, bo coś mnie ugryzło(?) w nocy chyba i mam spuchniętą wargę górną po prawej stronie
Gdybym miała jeszcze z obu to wyglądałoby zajebiście, bo jednak większe usteczka, ale tak to wygląda co najmniej niesymetrycznie
Ratuj!
Oj, biedna siostrunia
. Ale w tym to nie pomogę ![]()
Nigdy w życiu nie byłam tak pozytywna, jak teraz, więc chyba zaklepuję sobie z listy zaburzeń psychozę maniakalno-depresyjną
:D:D
Brawo! I lista nam się zmniejsza
. Pozostali - szybko coś sobie wybierajcie, bo się skończą i zostaniecie bez zaburzenia ![]()
Arku, przecież napisałam, że to są paski dobre do męskich pończoch!
A w ogóle to dzisiaj mnie olśniło
. Odkryłam, dlaczego nie nadaję się na randki
. Bo mężczyźni myślą, że jestem normalną kobietą i jak z taką ze mną rozmawiają
.
28,562 2015-02-28 21:09:31
. Odkryłam, dlaczego nie nadaję się na randki big_smile. Bo mężczyźni myślą, że jestem normalną kobietą i jak z taką ze mną rozmawiają
O, najgorzej!
Znam Twój ból, chociaż... Po mnie na 1 rzut oka widać, żem postrzelona artystka
Dlatego niektórzy boją się do mnie podejść nawet ![]()
28,563 2015-02-28 21:18:36
. Odkryłam, dlaczego nie nadaję się na randki big_smile. Bo mężczyźni myślą, że jestem normalną kobietą i jak z taką ze mną rozmawiają
O, najgorzej!
Dlatego niektórzy boją się do mnie podejść nawet
Muszę zmienić swój wizerunek ![]()
Ale moim ulubionym elementem jest ten moment, kiedy taki pan próbuje jakąś gierkę na mnie przetestować. Ja je rozgryzam w pięć sekund i wewnętrznie zaśmiewam się do łez, bo na mnie to nijak nie działa. Czasami nie daję rady wewnętrznie i robi się dziwnie ![]()
28,564 2015-02-28 21:29:50
Kardamonie może i mam
Dobrze, że tylko uszko mam oklapnięte, a nie np...
Nosek?
I z rozmowami na temat związków to tutaj zapraszamy, a nie...
Spróbuj wypić wapno. Jakbyś jakiś Fenistil miała, czy coś, to też może pomóc.
Tak
Prawie każdy filmik z nim kończy się tak, że pokazuje łapką na pustką miskę.
Aż wstyd przyznać, że nie znałem go wcześniej. Podoba mi się, bo kreskówka nie jest taka nachalna ![]()
No właśnie nie mogłam całego, bo ktoś mi wykupił maseczkę migdałową
A tak poważnie to wykupowanie całego Rossmanna to mój plan oszczędnościowy, który naprawdę działa!
No ciekawy sposób inwestowania, ciekawy ![]()
I słusznie - oni najlepiej niech się łączą ze sobą i wychowują kolejne pokolenia psychologów
Może lepiej nie ![]()
Jutro to ja nie zamierzam się ruszać z domu, więc będę z niecierpliwością czekała na Twoją relację z podróży
. A może i nawet wreszcie odważę się zajrzeć do spisu zmian
No ładne rzeczy, wysługiwać się mężczyzną ![]()
Jak to co?
Święty spokój, niezależność i spora przestrzeń psychologiczna
. Z brakiem tego bym sobie nie poradziła
To fakt. Brak tych rzeczy zazwyczaj rodzi u mnie zachowania agresywne ![]()
Ja też się zajęłam sprawami finansowymi i mnie pozytywnie zaskoczyły - w sensie, że myślałam, że będzie znacznie gorzej, a nawet nie ma tragedii, więc jest dobrze.
I obejrzałam PLL i 2 odcinki "Zabójczych umysłów"
No to dobrze, że choć u Ciebie na plusie jest ![]()
28,565 2015-02-28 21:35:38 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-28 21:36:43)
Aenima napisał/a:A w ogóle to dzisiaj mnie olśniło
O, najgorzej!
Dlatego niektórzy boją się do mnie podejść nawet
Muszę zmienić swój wizerunek
Ale moim ulubionym elementem jest ten moment, kiedy taki pan próbuje jakąś gierkę na mnie przetestować. Ja je rozgryzam w pięć sekund i wewnętrznie zaśmiewam się do łez, bo na mnie to nijak nie działa. Czasami nie daję rady wewnętrznie i robi się dziwnie
Znam to tak dobrze!
Jak mój ostatni randkowicz myślał, że ja niczego się nie domyślam, czy coś. ![]()
Albo przedostatni, którego wiecznie zaskakiwało, że nie jestem bezbronną, wyrzucającą emocje z siebie jak torpeda, przesłodzoną do bólu kobietką
.
U mnie tez na plusie!
28,566 2015-02-28 21:48:17
Aeni, to całkiem nieźle
W sumie przede mną jutro małe zakupy więc wiecie ![]()
28,567 2015-02-28 21:49:51
ObietnicaPoranka napisał/a:I słusznie - oni najlepiej niech się łączą ze sobą i wychowują kolejne pokolenia psychologów
Może lepiej nie
A co jak ktoś nieuświadomiony stworzy związek z psychologiem i wychowa małego psychologa? Wyobrażasz to sobie? ![]()
No ładne rzeczy, wysługiwać się mężczyzną
Oj no, byłam pewna, że zrobiłam to tak subtelnie i mnie nie przejrzysz ![]()
To fakt. Brak tych rzeczy zazwyczaj rodzi u mnie zachowania agresywne
No coś Ty ![]()
A później ludzie się dziwią skąd się bierze przemoc w rodzinie ![]()
Znam to tak dobrze!
Jak mój ostatni randkowicz myślał, że ja niczego się nie domyślam, czy coś.
Albo przedostatni, którego wiecznie zaskakiwało, że nie jestem bezbronną, wyrzucającą emocje z siebie jak torpeda, przesłodzoną do bólu kobietką.
Ja jeszcze lubię rozmowy typu "powiem ci, ale właściwie to nic ci nie powiem" i gdy mężczyźni nie są zadowoleni, że się nie focham, bo to takie subtelne i kobiece.
28,568 2015-02-28 21:51:13
Aeni, to całkiem nieźle
W sumie przede mną jutro małe zakupy więc wiecie
Weź przykład z mojego sposobu na zakupy i rób tylko duże ![]()
28,569 2015-02-28 21:56:19
A ja jutro pracuję
Ten miesiąc jest dla mnie przerąbany pod tym kątem
Ogrom pracy intelektualnej ![]()
28,570 2015-02-28 21:59:53
Ja jeszcze dzisiaj w nocy będę pracować i jutro przez cały dzień
. Moje życie to koszmar ![]()
Aeni, popsułaś nastrój ![]()
28,571 2015-02-28 22:04:24
Ja jeszcze dzisiaj w nocy będę pracować i jutro przez cały dzień
. Moje życie to koszmar
Aeni, popsułaś nastrój
No sorry, ze popsułam. Tez wiszą nade mną nocki, a dniówki na pewno
To dla pocieszenia czas na czekoladową maseczkę!
28,572 2015-02-28 22:06:59 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-28 22:09:17)
kardamon napisał/a:Aeni, to całkiem nieźle
W sumie przede mną jutro małe zakupy więc wiecie
Weź przykład z mojego sposobu na zakupy i rób tylko duże
Niee, konto tego nie wytrzyma ![]()
A co jak ktoś nieuświadomiony stworzy związek z psychologiem i wychowa małego psychologa? Wyobrażasz to sobie?
No dzieciaki mają tendencję do naśladowania rodziców, ale bez przesady ![]()
No coś Ty
A później ludzie się dziwią skąd się bierze przemoc w rodzinie
Włoski temperament i ognista aura, nie zapominaj ![]()
A ja jutro pracuję
Ten miesiąc jest dla mnie przerąbany pod tym kątem
Ogrom pracy intelektualnej
Będziesz miała umięśniony mózg
Zresztą... Miesiąc za parę godzin się kończy ![]()
To Wy się maseczkujcie, a ja idę czytać ![]()
28,573 2015-02-28 22:12:13
Ej, tak mnie zachęciliście, że chyba sobie zaraz drugą maseczkę walnę ![]()
28,574 2015-02-28 22:12:15 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-28 22:13:14)
Nie ten miesiąc, miesiac marzec
. Ten był na luzaku!
Obietnico widziałaś kiedyś maseczkę różaną?
chcę bardzo!
28,575 2015-02-28 22:14:49 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-28 22:15:59)
Mój na luzaku to ostatnio był urlop, chociaż i wtedy pracowałam ![]()
Dawaj link do różanej
.
A ja wyciągam moje pudełeczko z maseczkami i nie będę się mogła zdecydować, co wybrać ![]()
28,576 2015-02-28 22:17:22
Mój na luzaku to ostatnio był urlop, chociaż i wtedy pracowałam
Dawaj link do różanej
.
A ja wyciągam moje pudełeczko z maseczkami i nie będę się mogła zdecydować, co wybrać
No nie mam Ziaja ma ale ziai nie lubię, a tak to dermika i nie wiem
. A kocham róże ![]()
28,577 2015-02-28 22:19:07
Ja wolę tulipany i żonkile. O! Żonkile to kocham! Są żółciutkie jak kaczuszka ![]()
A Ziaję lubię, nawet dzisiaj kupiłam ze dwie ichnie maseczki
.
O! Maskę na dłonie se walnę!
28,578 2015-02-28 22:19:38
Ja wolę tulipany i żonkile. O! Żonkile to kocham! Są żółciutkie jak kaczuszka
A Ziaję lubię, nawet dzisiaj kupiłam ze dwie ichnie maseczki
.
O! Maskę na dłonie se walnę!
JA lubię róże i słoneczniki
.
28,579 2015-02-28 22:20:24
O! Słoneczniki też lubię ![]()
28,580 2015-02-28 22:41:50
No dzieciaki mają tendencję do naśladowania rodziców, ale bez przesady
Włoski temperament i ognista aura, nie zapominaj
To Wy się maseczkujcie, a ja idę czytać
W innych rodzinach tak, ale tam to oni im programują mózgi ![]()
A u mnie brytyjski (nie wiem dlaczego) i burzowa aura (to rozumiem jeszcze mniej)
A ja właśnie piszę do Was w rękawiczkach ![]()
28,581 2015-02-28 23:17:30 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-02-28 23:40:57)
Lovcia - ja Cię ugryzę w drugą stronę wargi :*
Nie trzeba już, ale dzięki, bo rozumiem, że to miała być pomoc ![]()
Lovelka17 napisał/a:Kardamonie może i mam
Dobrze, że tylko uszko mam oklapnięte, a nie np...
Nosek?
![]()
I z rozmowami na temat związków to tutaj zapraszamy, a nie...
Spróbuj wypić wapno. Jakbyś jakiś Fenistil miała, czy coś, to też może pomóc.
oklapnięty nosek? nieee....no rusz wyobraźnią chłopcze ![]()
tak jest, panie komendancie! ![]()
Wypiłam, dziękuję, już lepiej ![]()
Dziewczynki nie zamartwiajcie ja też jutro pracuję
Na starość będziemy odpoczywać i wygrzewać się pod palmami ![]()
I jeszcze macie to na osłodę pracy w weekendy ![]()
28,582 2015-02-28 23:46:16
Na starość też będziemy pracować ![]()
Ale teraz czas na quizy ![]()
Jaka jest twoja narodowość?: http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1289/result/7605.html
U mnie: "W głębi duszy jesteś Amerykanką. Kochająca wolność optymistka ? tak, w głębi duszy jesteś Amerykanką! Skuś się na dużego hamburgera z frytkami i szklankę Coca-Coli, obejrzyj mecz baseballowy, albo zaplanuj podróż słynną trasą 66, aby odkryć amerykańską stronę swojej osobowości!"
Gdyby nie to koszmarne żarcie, które mi tam proponują... Ale coś w tym jest ![]()
Jakiego koloru jest twoje imię : http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1435/result/8575.html
U mnie: "Twoje imię jest pomarańczowe! Jesteś osobą bardzo otwartą i sprawiasz, że każdy czuje, że może Ci zaufać. Zdajesz się instynktownie wiedzieć, czy dany pomysł jest dobry czy zły. Często też bywasz o kilka kroków przed innymi. To zawsze do Ciebie zwracają się znajomi, gdy potrzebują dobrej rady"
No z tym to jednak chyba przesadzili ![]()
Na jaki kolor powinieneś przefarbować włosy : http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1035/result/5451.html
U mnie: "Kolor pasujący do Twojej osobowości to Czerwony
Masz charakter i z pasją zabierasz się do wszystkiego. Nie brak Ci energii do życia i choć czasem nie dostaje Ci cierpliwości, pokonujesz wszystkie przeszkody. Pora zafarbować włosy na czerwono!"
O, o! Z tą cierpliwością to czasami mają rację ![]()
28,583 2015-02-28 23:56:46
Kolor pasujący do Twojej osobowości to
Zielony
Jesteś nietuzinkowa i nie dbasz o to, co mówią o Tobie inni. Sama ustalasz własne zasady, którymi kierujesz się w życiu. Pora zafarbować włosy na zielono!
W głębi duszy jesteś
Irlandką
Powściągliwa i stylowa ? tak w głębi duszy jesteś Irlandką! Skuś się na dużą porcję baraniny z ziemniakami i dużego Guinnessa, poszukaj czterolistnej koniczyny w deszczu i odkryj irlandzką stronę swojej osobowości!
Twój rezultat:
Twoje imię jest fioletowe!
Można by Cię określić jako osobę lekko ekscentryczną. Zawsze udaje Ci się patrzeć na sprawy inaczej niż reszta, a Twoja kreatywność i inteligencja sprawiają, że myślisz w sposób nieszablonowy. Inni mogą nie rozumieć Twojego sposobu rozumowania, ale wiesz, że jesteś w stanie osiągnąć wszystko, jeśli tylko się do tego przyłożysz.
Hm ...
28,584 2015-02-28 23:58:41
Wszystko mi wyszło jak tobie siostrunia ![]()
To chyba standard ![]()
28,585 2015-03-01 00:07:43 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 00:11:07)
Siostruniu, to jedziemy do US i A niczym Borat ![]()
Uwielbiam Borata. Muszę niedługo znowu go obejrzeć!

28,586 2015-03-01 00:11:19 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-03-01 00:18:54)
Z tobą wszędzie siostrunia ![]()
W ogóle tak żałuję, że na majówkę nie jedziecie nad morze.. wtedy mogłabym sie z wami spotkac, a tak to raczej nie dam rady ![]()
Mam nadzieje, że jednak tych spotkań forumowych będzie więcej
"by nasze życie miało wreszcie jakiś smak!" ![]()
W ogóle czy to normalne, że dre sie jak opętana do monitora jak tego słucham? ![]()
A to mnie teraz niesieeeeeeeeeee
I tak, jest paru ludzi dla których warto żyć. nanana...
28,587 2015-03-01 00:19:51
Co się z tym forum dzieje
. Już dwa razy poprawiałam link do Borata, a tu ciągle go nie wyświetla ![]()
28,588 2015-03-01 00:29:51
Siostrunia, co Ty tu wrzucasz
. Ja się moich złudzeń próbuję pozbyć, a Ty mi tu każesz je mieć ![]()
28,589 2015-03-01 00:37:19 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-03-01 00:38:39)
Siostrunia, co Ty tu wrzucasz
. Ja się moich złudzeń próbuję pozbyć, a Ty mi tu każesz je mieć
Jakich złudzeń? Przecież warto żyć, bo mamy tylu wspaniałych ludzi wokół, tyle pięknych chwil za nami, przed nami, tyle piękna, tyle miłości, szczęścia...tylko trzeba je docenić, chwycić rączkami i nie wypuścić.. <naćpana> ![]()
Tańczcie ze mną ![]()
28,590 2015-03-01 00:38:51
Zaczynam się o Ciebie martwić ![]()
28,591 2015-03-01 00:46:36 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-03-01 00:48:31)
Zaczynam się o Ciebie martwić
ale nie zatrzymujemy się, tańczmy dalej, dalej, wyżej, wyżej, piękniej, piękniej ![]()
pamiętacie ten film?, kiedyś oglądałam go wciąż i wciąż ![]()
28,592 2015-03-01 00:50:00
Zaczynam się o Ciebie martwić
A ja nie
Lovcia jest z kosmosu i tyle
)))
28,593 2015-03-01 00:56:13
ObietnicaPoranka napisał/a:Zaczynam się o Ciebie martwić
A ja nie
Lovcia jest z kosmosu i tyle
)))
Siostrunia ma po prostu za dobre serduszko ![]()
28,594 2015-03-01 01:05:32
A pamiętacie toooo?? To był hicior jak ja pierdylam!!! Co za czasy... aż się można bujać i bujać i bujać... Nawet miałam takie włosy jak ona
Znaczy się chciałam mieć, ale fryzjer przesadził i opierdzielił mnie na chłopaka xD Płakałam cały tydzień ![]()
28,595 2015-03-01 01:12:07 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 01:33:02)
Ej, właśnie. Majówka - nie wiem czy by najbardziej w centrum jednak nie pasowała ![]()
I dwa szalone quizy:
Którą częścią ciała naprawdę myślisz?: http://filing.pl/ktora-czescia-ciala-naprawde-myslisz/
U mnie: "Intymnymi częściami ciała! Nie boisz się swojej seksualności oraz wyrażania siebie! Z natury jesteś ciekawski, uwielbiasz odkrywać to co Świat ma do zaoferowania! Jesteś odważny i nie boisz się nowych wyzwań!"
A byłam pewna, że mózgiem ![]()
Jaki sport najbardziej do Ciebie pasuje?: http://filing.pl/jaki-sport-najlepiej-do-ciebie-pasuje/?ref=swr
U mnie: "Pływanie - Pływanie to sport dla Ciebie! Wprost uwielbiasz wodę - jest to dla Ciebie sposób na wyciszenie się i zmianę środowiska! Uwielbiasz dźwięk towarzyszący wskakiwaniu do wody! Jesteś sumienny i trudno cię zdekoncentrować. Rywalizacja to Twoje drugie imię! Ćwicz ciężko, a nikt nie będzie w stanie prześcignąć Cię na basenie!"
No wreszcie coś, z czym się zgadzam ![]()
28,596 2015-03-01 02:18:07
Intymne części ciała.
Nie boisz się swojej seksualności oraz wyrażania siebie! Z natury jesteś ciekawski, uwielbiasz odkrywać to co Świat ma do zaoferowania! Jesteś odważny i nie boisz się nowych wyzwań!
Hmmmm.
28,597 2015-03-01 02:20:18
![]()
28,598 2015-03-01 12:48:34
Wiem, że już to wrzucałam, ale obejrzyjcie teledysk. Zwłaszcza minutę 2:48-49 - mina tego jeżyka rozczula mnie tak, że bardziej się już nie da ![]()
28,599 2015-03-01 12:55:00
Kardamon - w kocie Simona uwielbiam te kocie dźwięki, nie mam pojęcia jak oni to dotwarzają/naśladują, ale brzmi bardzo wiarygodnie
Szkoda, że mój praktycznie nie miaucze.
Na jaki kolor zafarbować włosy?
Brązowy
Mocno stąpasz po ziemi i nie pozwalasz, by ktoś mydlił Ci oczy. Od wyglądu ważniejsze są dla Ciebie grupka zaufanych przyjaciół i jakość życia. Pora zafarbować włosy na brązowo!
Czyli nie muszę farbować.
Jaka powinna być Twoja prawdziwa narodowość?
W głębi duszy jesteś
Japonką
Ambitna i podążająca za najnowszymi trendami ? tak, w głębi duszy jesteś Japonką! Skuś się na sushi i kieliszek sake, przejrzyj kilka komiksów typu manga, lub wypróbuj sztukę origami i odkryj japońską stronę swojej osobowości!
Oj nie, nawet nie lubię sushi!
Którą częścią ciała naprawdę myślisz?
Sercem!
Wszystko czego potrzebujesz to miłość! Jako spontaniczna i twórcza jednostka, podejmujesz decyzje bazując na swoich zmysłach i intuicji. Jesteś bardzo emocjonalny i przebywanie w towarzystwie rodziny i przyjaciół to jedyne co ma dla Ciebie prawdziwe znaczenie.
Jaki sport najbardziej do Ciebie pasuje?
Siatkówka to jest to co sprawia Ci największą przyjemność! Jesteś wprost stworzony do gier zespołowych! Jesteś towarzyski, przyjazny i zawsze gotowy podać pomocną dłoń! Do tego jesteś spostrzegawczy i przewidujący, nie musisz długo się zastanawiać jak odbić piłkę! Oczywiście jest to tylko wskazówka dla Ciebie - może okazać się, że będziesz równie dobry w piłce nożnej lub koszykówce!
Pffffffff, nie przepadam...
28,600 2015-03-01 13:22:45
A ja mam to samo co obie Siostrunie ![]()