Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 438 439 440 441 442 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28,536 do 28,600 z 31,052 ]

28,536

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Hehe, to widzę, że wszyscy tu mamy wstydliwe miłości z dzieciństwa tongue

Zobacz podobne tematy :

28,537 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-28 02:29:01)

oooooo jakie pierdziu , ja to uwielbiałam kiedyś..oni byli tacy niegrzeczni, wytatuowani tongue

28,538

Taak, no na to wychodzi Obietnico tongue

Arcanio, fajne smile

Dobra, teraz na serio dobranoc wink

28,539

O tak, to też był hicior smile dobranoc smile

28,540

Gdzie Wy? sad
Ja tu czekam aż mi się maseczka wchłonie, a Was nie ma sad

28,541 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-28 04:58:34)

Aenima napisał/a:

Jezuuuu co ja zrobiłam yikes przypadkiem weszłam na zaadoptuj faceta, żeby obczaić co to jest i ludzie widzą kogo podglądałam yikes uciekam stamtąd yikes yikes:o

Już zajrzałam na tę stronę, bo nie doczekałam się na link tongue
To jest straszne, chyba, ale załóżmy sobie tam jedno wspólne konto, bo ja muszę to miejsce zobaczyć od środka lol

arcania napisał/a:

A Lirene jest super, a żele pod prysznic jakie mają fajne zapachy smile

Ja to nawet nie wiedziałam, że oni mają coś innego niż kosmetyki do twarzy yikes. Jej, mam takie zakupowe zaległości!

Rockfor napisał/a:

Myślałem, że ZAADOPTUJ FACETA, to jakiś wasz żart.

Aż tak kreatywne nie jesteśmy tongue

ObietnicaPoranka napisał/a:

O jeszcze sobie pazury pomaluję, ale nie mogę się zdecydować na kolor big_smile

I w końcu nie pomalowałam sad. A Was nie ma, więc jeszcze do tego wszystkiego gadam sama ze sobą yikes

Aenima napisał/a:
arcania napisał/a:

Aeni, fajne, szczególnie te spodnie smile oczu nie maluję ale te kolory super smile

A ja właśnie się dziś uczyłam kresek i cieni cool i może się wyćwiczę dobrze, wtedy wszyscy będą widzieć, że jestem księżniczką big_smile A tymczasem Was opuszczam, jutro do szkoły sad

Kreski i cienie są super cool

arcania napisał/a:

Obietnico, no to zapraszam w nasze rejony, bo te Twoje to rzeczywiście nieszczególne  wink
A wiesz, że informatyk jakoś mnie kręci... w ogóle lubię facetów za ich ścisłe umysły wink

Ale to się szybko zmienia? yikes
Przecież ustaliłyśmy, że nasze rejony lepsze niż Twoje tongue.
A to ja Cię mogę z jakimś zapoznać, tylko nie wiem, czy oni nadal wolni, bo u nich to się często zmienia yikes

arcania napisał/a:

Obietnico jedziesz... informatycy traktują świat jak komputer, a ratownicy to to i tamto tongue

No bo to przecież tak jest, że wyobrażenie o jakiejś obcej kulturze tworzymy sobie na podstawie kontaktów z jej przedstawicielami. No to, co ja poradzę, że takich przedstawicieli spotkałam na swej drodze yikes
A jeśli o ratowników chodzi, to ja o nich zupełnie zapomniałam, sama wydobyłaś z mojego umysłu nieuświadomione i przykre wspomnienia, to teraz cierp tongue

kardamon napisał/a:

Ale pożądane też sad

Czekaj, to za tę listę zabieramy się od jutra :d

Zaraz na długo... Autobus mi odjechał i musiałem czekać na kolejny. A do tego jeszcze objazdy...

Kij z tym, ja już do końca życia będę sam - ale przynajmniej dzisiaj mi to wisi tongue

Nie, nie, pożądane nie. To tylko Arcania mi wciska informatyków i ratowników, a ja się bronię lol
Ale Wy też mieliście przecież tworzyć swoją listę, a się obijacie tongue

O! Spiszmy wszystko i wydajmy jako przewodnik po życiu cool

Dobrze, że w ogóle przyjechał big_smile. Do mnie czasami nie przyjeżdżają yikes

I to jest najlepsze rozwiązanie - tak jakaś kobieta by Ci tylko marudziła, że coś robisz albo czegoś nie robisz. A tak sobie możesz robić lub nie co tylko chcesz. I to jest super cool

arcania napisał/a:

Odczep się, kawałek fizyki też zaliczyłam w swojej karierze tongue

Ale Ty jesteś kobietą, a panowie fizycy są tacy słodko zagubieni. No, ale dobra, wywalamy ich z listy tongue

kardamon napisał/a:

Taak, to już CHAD chyba teraz wink

Ale to przecież moje zaburzenie lol
Ej, właśnie, co z naszą zabawą w rezerwowanie zaburzeń? Ludzie wybierajcie sobie jakieś zanim się skończą!

A! I jeszcze to: https://www.youtube.com/watch?v=ouvq82dg5QQ&index=5&list=RDztKl8qqZr0c

28,542

normalnie wpadłam w ton romantyczno smętowy, szczególnie po Whitney, to było iście zajebiste cool
i dla was coś robaczki big_smile

28,543

Ale się wyspalem smile Nie ma to jak wstać i przy porannej kawie poczytać te wasze/nasze nocne wypocinyny.

Obietnica to jest szalona co najmniej, pisząc posta sama do siebie o 4 rano ale Ty Lovcia to już przegiełaś rondel tongue Siedziałaś do 6 i słuchałaś smętów?  smile

Hehe, to widzę, że wszyscy tu mamy wstydliwe miłości z dzieciństwa tongue

Ja nie miałem, dopiero na stare lata zakochałem się w Edzie :PPPPP

Gdzie Wy? sad
Ja tu czekam aż mi się maseczka wchłonie, a Was nie ma sad

Świr świr świr...! Ja się Ciebie zaczynam bać, mam taką wizję, że nakładasz jakąś maseczkę zieloną czy brązową na twarz, idziesz do kuchni, wyciągasz z szuflady wielki nóż i z zamiarem wbicia go w czyjeś serce chodzisz tak powoli sama po pustym mieszkaniu zaglądając w każdy zakamarek, szukając swojego drugiego JA big_smile

28,544

Aenima napisał/a:

Jezuuuu co ja zrobiłam yikes przypadkiem weszłam na zaadoptuj faceta, żeby obczaić co to jest i ludzie widzą kogo podglądałam yikes uciekam stamtąd yikes yikes:o

Już zajrzałam na tę stronę, bo nie doczekałam się na link tongue
To jest straszne, chyba, ale załóżmy sobie tam jedno wspólne konto, bo ja muszę to miejsce zobaczyć od środka lol

Jestem za, tylko co jak jakiś zdrajca z naszego konta wynajmie sobie jakiegoś cukiereczka? yikes

arcania napisał/a:

Obietnico, no to zapraszam w nasze rejony, bo te Twoje to rzeczywiście nieszczególne  wink
A wiesz, że informatyk jakoś mnie kręci... w ogóle lubię facetów za ich ścisłe umysły wink

Ale to się szybko zmienia? yikes
Przecież ustaliłyśmy, że nasze rejony lepsze niż Twoje tongue.
A to ja Cię mogę z jakimś zapoznać, tylko nie wiem, czy oni nadal wolni, bo u nich to się często zmienia yikes

Niunia, no ustaliłyśmy i nadal tak uważam tongue a z tym drugim to tak jak u mnie więc możemy nie zgrać się w czasie wink

Nie, nie, pożądane nie. To tylko Arcania mi wciska informatyków i ratowników, a ja się bronię lol

Jeszcze będziesz błagała big_smile

kardamon napisał/a:

Taak, to już CHAD chyba teraz wink

Ale to przecież moje zaburzenie lol
Ej, właśnie, co z naszą zabawą w rezerwowanie zaburzeń? Ludzie wybierajcie sobie jakieś zanim się skończą!

Ja zaklepuję borderline tongue

ujawniony napisał/a:

Ale się wyspalem smile Nie ma to jak wstać i przy porannej kawie poczytać te wasze/nasze nocne wypocinyny.

Obietnica to jest szalona co najmniej, pisząc posta sama do siebie o 4 rano ale Ty Lovcia to już przegiełaś rondel tongue Siedziałaś do 6 i słuchałaś smętów?  smile

Ty to robisz o 9 yikes

muzyka od rana:

Miłego weekendu Żuczki :*

28,545

Kardamon - mój avatar to Simon.

Rockfor napisał/a:
Aenima napisał/a:

A Ty nie jesteś młodym mężczyzną? yikes

Różnica jest taka, że ja przeżywam drugą młodość big_smile

To znaczy, że kupiłeś już czerwone porsche? wink

28,546 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-28 14:40:18)

:DDDDDDDDD

Ktoś coś mówił o paskach do pończoszek ? tongue

http://wstaw.org/m/2015/02/28/10530928_732578416840598_6506653077711706799_n_jpg_300x300_q85.jpg

28,547 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-28 16:02:10)

Byłam na zakupach kosmetycznych cool
Chociaż trochę mi smutno, bo mi wykupiono maseczki migdałowe sad. Ale za to mam inne, nawet taka, na opakowaniu której jest napisane, że ukrywa oznaki zmęczenia. Wreszcie uda mi się oszukać świat cool. I maseczki do rąk i stóp:
http://2.bp.blogspot.com/-fa7XCbk5mBU/VISwQBqbdmI/AAAAAAAACfM/MZesjoIFI7I/s1600/perfecta.jpg

A cyklu mała rzecz a cieszy - patyczki higieniczne w opakowaniu, na którym jest zdjęcie królika siedzącego w różowej czapce lol

I masło do ciała, tym razem:
http://3.bp.blogspot.com/-0hzKGHBss0Y/VElJzp1jYCI/AAAAAAAAExw/Hfyi0NgM928/s1600/IMG_8467.JPG

I piling, który pachnie tak, że chyba nic temu zapachowi nie dorówna cool:
https://www.hean.pl/img/product/834/peeling-cukrowy-detal.jpg

Aenimko znalazłam fotę dla Ciebie - świeczka naprawdę relaksuje niemiłosiernie:
http://www.bdsklep.pl/gfx/600x600/6d341605951c1e57de6643da77d246e98.jpg

28,548

antykobieta napisał/a:

Hej, co tam u Was, czy ktoś z ekipy zmienił w ostatnim czasie swój singielski stan?

Nie, wszyscy są samotni i opuszczeni...No chyba że u kogoś się zmieniło ale się tym nie pochwalił...

28,549

ujawniony napisał/a:

A Ty co? Zazdrościsz nam?

ujawniony napisał/a:

Świr świr świr...! Ja się Ciebie zaczynam bać, mam taką wizję, że nakładasz jakąś maseczkę zieloną czy brązową na twarz, idziesz do kuchni, wyciągasz z szuflady wielki nóż i z zamiarem wbicia go w czyjeś serce chodzisz tak powoli sama po pustym mieszkaniu zaglądając w każdy zakamarek, szukając swojego drugiego JA big_smile

No i wreszcie zdradziłeś nam swoją najskrytszą fantazję tongue

arcania napisał/a:

Jestem za, tylko co jak jakiś zdrajca z naszego konta wynajmie sobie jakiegoś cukiereczka? yikes

No i niech się młodzież bawi - przecież nie będziemy dziewczynom zabraniać big_smile

arcania napisał/a:

Jeszcze będziesz błagała big_smile

Lubię błagać cool

arcania napisał/a:

Ja zaklepuję borderline tongue

A ja nie wiem, czy ono jeszcze wolne, bo coś mi się kojarzy, że chyba Kardamon je zaklepał. Będziecie się musieli podzielić big_smile

arcania napisał/a:

Miłego weekendu Żuczki :*

I Tobie też cool

ujawniony napisał/a:

Ktoś coś mówił o paskach do pończoszek ? tongue

Te to raczej do męskich pończoch tongue

28,550 Ostatnio edytowany przez Lejdilejdi (2015-02-28 17:07:39)

hej co słychać?
Ja chora jestem.. jadłam tą cytrynę startą długo ale nie pomogło..

JA nie zmieniłam stanu, wychodzę jedynie do pracy i czasem z jakimąś znajomą na spacer więc wiadomo, że nic:)))))) A chyba juz tu nikt nie pisze o prywatnych sprawach tylko taki czat się zrobił, ja też musiałam odstawić trochę forum żeby jakoś popchnąć do przodu życie zawodowe:)

28,551

No i nawet na Lejdi nasze choróbska przeszły.

Lejdi ale chyba ogólnie jest całkiem ok co? smile

28,552

Lejdi cool Miło, że jesteś smile
No coś w tym jest - na omawianie spraw prywatnych to się chyba do prywatnych rozmów przerzuciliśmy big_smile
A co tam u Ciebie? Jak w pracy? Opowiadaj! smile

A ja sobie właśnie to walnęłam na twarz:
http://4.bp.blogspot.com/-IlOp4TnLUm8/VEOO2i3JAMI/AAAAAAAAAm8/b24kp6fm9BY/s1600/IMG_3303.png

Strasznie dużo tego w opakowaniu yikes

28,553

No a co u Ciebie Metyl, jakieś zmiany?
Wybaczacie ale nie mam kiedy nadrobić tego co tu naprodukowaliście, chociaż dziś czytam miniony tydzień:)
No jest dużo ciężej  ale wychodzę na prostą, dzięki pracy nie myślę w ogóle o głupotach ani o Ł prawie nic już:) Tak więc najlepiej chyba zabrać się mocno za siebie, a może kiedyś się inne sprawy ułożą:)

28,554 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-28 17:35:04)

Lejdi - i to jest wzorowe podejście smile.

A i jeszcze zapomniałam - z listy niepożądanych artystów wywalamy muzyków. Nie rockowych czy jakichś takich, tylko klasycznych - oni to są bardziej ściśli niż artystyczni, więc Arcanio, może powinnaś się zainteresować smile.

A moje dzisiejsze popołudnie uprzyjemnia: wiśniowa maseczka na twarzy, winogronowa na powiekach, ta z powyższego zdjęcia - do stóp, Ed Sheeran, Monte, a zaraz sobie jeszcze włączę PLL i mogę się zabierać za porządki i pracę cool

28,555

Lejdi, fajnie, że zaglądasz. I dobrze, że zawodowo zaczyna się układać. Najważniejsze, że masz zajęcie smile

Perło, pogooglowałem trochę i czy ten kot o nie łakomczuch przypadkiem? Bo wszystkie rysunki były z pustą miską wink

Arc, no udanego Tobie również smile

Ujawniony, ale te paski jak dla mnie sexi nie są tongue Zdecydowanie wolę delikatniejsze.

Lovelko, to mówisz, że masz oklapnięte uszko? big_smile

Obietnico, Ty to chyba całego Rossmana wykupujesz yikes

Ale Wy też mieliście przecież tworzyć swoją listę, a się obijacie tongue

Jak  na razie to raczej unikałbym psycholożek tongue

Dobrze, że w ogóle przyjechał big_smile. Do mnie czasami nie przyjeżdżają yikes

Dobrze to będzie, jak przeżyjemy poniedziałek tongue Chociaż dzień "0" już jutro yikes

I to jest najlepsze rozwiązanie - tak jakaś kobieta by Ci tylko marudziła, że coś robisz albo czegoś nie robisz. A tak sobie możesz robić lub nie co tylko chcesz. I to jest super cool

Tak, zdecydowanie ten argument też cały czas się mi po głowie kołacze. Teraz tylko odpowiedzieć sobie na "łatwe" pytanie, co w życiu jest ważniejsze tongue

Swoją drogą, posprzątałem, zaliczyłem zakupy, wpadł brat w odwiedziny, przede mną trening, potem pewnie angielski (sic!) i jeszcze ogarnąć sprawy finansowe. A potem chyba jakiś film i będzie cool

28,556

Lejdilejdi napisał/a:

No a co u Ciebie Metyl, jakieś zmiany?

Wiesz Lejdi, to zależy...ale generalnie nadal jeżeli chodzi o 'to' to jest bez zmian.

28,557

ujawniony napisał/a:

haha przegiełam, fakt, ale nie do 6, gdzieś do 5 z hakiem, a później usnęłam na krześle koło grzejnika xD ocknęłam się o 6 i przeniosłam po prostu do łoża big_smile

Ale powiem szczerze, że fajnie się słuchało i w sumie prowadziło ciekawą rozmowę filozoficzno-związkowo-utrudnieniową big_smile

Lejdi miło cię znowu widzieć na forum, fajnie, że chociaż kariera ci idzie w dobrym kierunku, tak trzymać! wink

Siostrunia ty taka obeznana w kosmetykach itdee, że weź mi powiedz co ja mam zrobić, bo coś mnie ugryzło(?) w nocy chyba i mam spuchniętą wargę górną po prawej stronie yikes Gdybym miała jeszcze z obu to wyglądałoby zajebiście, bo jednak większe usteczka, ale tak to wygląda co najmniej niesymetrycznie tongue Ratuj!

Kardamonie może i mam tongue Dobrze, że tylko uszko mam oklapnięte, a nie np... big_smile

Ujawniony podzielam opinię Kardamona te paski są zbyt grube, zasłaniają wszystko tongue

Anula i tobie wyczesanego weekendu życzę cool

A tak poza tym, to chyba też sobie walnę jakieś SPA, skoro tak szasta dzisiaj siostrunia tymi maseczkami i nakręca cool
I jeszcze muszę się wam pochwalić (wiem, wiem, że to nieładnie, ale jestem taka podniecona! xD) - a mianowicie dowiedziałam się dziś, że przelecę się szybowcem! Jak wszystko dobrze pójdzie to już w wakacje, normalnie bombastycznie big_smile Już nie mogę się doczekać! big_smile

I nuta na dziś, o taki klimacik big_smile

28,558

kardamon napisał/a:

Perło, pogooglowałem trochę i czy ten kot o nie łakomczuch przypadkiem? Bo wszystkie rysunki były z pustą miską wink

Tak smile Prawie każdy filmik z nim kończy się tak, że pokazuje łapką na pustką miskę.

28,559

Hej, co tam u Was, czy ktoś z ekipy zmienił w ostatnim czasie swój singielski stan? U mnie wciąż dobrze, toteż nie mam nawet czasu na forum.

Zmieniłam swoje nastawienie do życia i świata przez ten czas, Anty wink
Nigdy w życiu nie byłam tak pozytywna, jak teraz, więc chyba zaklepuję sobie z listy zaburzeń psychozę maniakalno-depresyjną big_smile:D:D

Obietniczko dzięki za foto :*

28,560

Zostałem zbengowany za paski do pończoch ??? smile Mi też się nie podobają, to raczej ciekawostka miała być smile

Asia - psychoza maniakalno - depresyjna ok ale pamiętaj... z klasą tongue

Objetniczko... obejrzyj się... właśnie stoję za Twoimi plecami.................. smile

Lovcia - ja Cię ugryzę w drugą stronę wargi :*

28,561

kardamon napisał/a:

[
Obietnico, Ty to chyba całego Rossmana wykupujesz yikes

No właśnie nie mogłam całego, bo ktoś mi wykupił maseczkę migdałową mad
A tak poważnie to wykupowanie całego Rossmanna to mój plan oszczędnościowy, który naprawdę działa! cool

kardamon napisał/a:

Jak  na razie to raczej unikałbym psycholożek tongue

I słusznie - oni najlepiej niech się łączą ze sobą i wychowują kolejne pokolenia psychologów yikes

kardamon napisał/a:

Dobrze to będzie, jak przeżyjemy poniedziałek tongue Chociaż dzień "0" już jutro yikes

Jutro to ja nie zamierzam się ruszać z domu, więc będę z niecierpliwością czekała na Twoją relację z podróży big_smile. A może i nawet wreszcie odważę się zajrzeć do spisu zmian yikes

kardamon napisał/a:

Tak, zdecydowanie ten argument też cały czas się mi po głowie kołacze. Teraz tylko odpowiedzieć sobie na "łatwe" pytanie, co w życiu jest ważniejsze tongue

Jak to co? yikes Święty spokój, niezależność i spora przestrzeń psychologiczna cool. Z brakiem tego bym sobie nie poradziła sad

kardamon napisał/a:

Swoją drogą, posprzątałem, zaliczyłem zakupy, wpadł brat w odwiedziny, przede mną trening, potem pewnie angielski (sic!) i jeszcze ogarnąć sprawy finansowe. A potem chyba jakiś film i będzie cool

Ja też się zajęłam sprawami finansowymi i mnie pozytywnie zaskoczyły - w sensie, że myślałam, że będzie znacznie gorzej, a nawet nie ma tragedii, więc jest dobrze.
I obejrzałam PLL i 2 odcinki "Zabójczych umysłów" cool

Lovelka17 napisał/a:

Siostrunia ty taka obeznana w kosmetykach itdee, że weź mi powiedz co ja mam zrobić, bo coś mnie ugryzło(?) w nocy chyba i mam spuchniętą wargę górną po prawej stronie yikes Gdybym miała jeszcze z obu to wyglądałoby zajebiście, bo jednak większe usteczka, ale tak to wygląda co najmniej niesymetrycznie tongue Ratuj!

Oj, biedna siostrunia sad. Ale w tym to nie pomogę sad

Aenima napisał/a:

Nigdy w życiu nie byłam tak pozytywna, jak teraz, więc chyba zaklepuję sobie z listy zaburzeń psychozę maniakalno-depresyjną big_smile:D:D

Brawo! I lista nam się zmniejsza smile. Pozostali - szybko coś sobie wybierajcie, bo się skończą i zostaniecie bez zaburzenia yikes

Arku, przecież napisałam, że to są paski dobre do męskich pończoch!

A w ogóle to dzisiaj mnie olśniło yikes. Odkryłam, dlaczego nie nadaję się na randki big_smile. Bo mężczyźni myślą, że jestem normalną kobietą i jak z taką ze mną rozmawiają yikes.

28,562

A w ogóle to dzisiaj mnie olśniło yikes. Odkryłam, dlaczego nie nadaję się na randki big_smile. Bo mężczyźni myślą, że jestem normalną kobietą i jak z taką ze mną rozmawiają yikes

O, najgorzej! big_smile Znam Twój ból, chociaż... Po mnie na 1 rzut oka widać, żem postrzelona artystka yikes Dlatego niektórzy boją się do mnie podejść nawet big_smile

28,563

Aenima napisał/a:

A w ogóle to dzisiaj mnie olśniło yikes. Odkryłam, dlaczego nie nadaję się na randki big_smile. Bo mężczyźni myślą, że jestem normalną kobietą i jak z taką ze mną rozmawiają yikes

O, najgorzej! big_smile Znam Twój ból, chociaż... Po mnie na 1 rzut oka widać, żem postrzelona artystka yikes Dlatego niektórzy boją się do mnie podejść nawet big_smile

Muszę zmienić swój wizerunek big_smile
Ale moim ulubionym elementem jest ten moment, kiedy taki pan próbuje jakąś gierkę na mnie przetestować. Ja je rozgryzam w pięć sekund i wewnętrznie zaśmiewam się do łez, bo na mnie to nijak nie działa. Czasami nie daję rady wewnętrznie i robi się dziwnie big_smile

28,564

Lovelka17 napisał/a:

Kardamonie może i mam tongue Dobrze, że tylko uszko mam oklapnięte, a nie np... big_smile

Nosek? tongue

I z rozmowami na temat związków to tutaj zapraszamy, a nie...

Spróbuj wypić wapno. Jakbyś jakiś Fenistil miała, czy coś, to też może pomóc.

white.pearl napisał/a:

Tak smile Prawie każdy filmik z nim kończy się tak, że pokazuje łapką na pustką miskę.

Aż wstyd przyznać, że nie znałem go wcześniej. Podoba mi się, bo kreskówka nie jest taka nachalna smile

No właśnie nie mogłam całego, bo ktoś mi wykupił maseczkę migdałową mad
A tak poważnie to wykupowanie całego Rossmanna to mój plan oszczędnościowy, który naprawdę działa! cool

No ciekawy sposób inwestowania, ciekawy wink

I słusznie - oni najlepiej niech się łączą ze sobą i wychowują kolejne pokolenia psychologów yikes

Może lepiej nie yikes

Jutro to ja nie zamierzam się ruszać z domu, więc będę z niecierpliwością czekała na Twoją relację z podróży big_smile. A może i nawet wreszcie odważę się zajrzeć do spisu zmian yikes

No ładne rzeczy, wysługiwać się mężczyzną tongue

Jak to co? yikes Święty spokój, niezależność i spora przestrzeń psychologiczna cool. Z brakiem tego bym sobie nie poradziła sad

To fakt. Brak tych rzeczy zazwyczaj rodzi u mnie zachowania agresywne neutral

Ja też się zajęłam sprawami finansowymi i mnie pozytywnie zaskoczyły - w sensie, że myślałam, że będzie znacznie gorzej, a nawet nie ma tragedii, więc jest dobrze.
I obejrzałam PLL i 2 odcinki "Zabójczych umysłów" cool

No to dobrze, że choć u Ciebie na plusie jest big_smile

28,565 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-28 21:36:43)

Aenima napisał/a:

Muszę zmienić swój wizerunek big_smile
Ale moim ulubionym elementem jest ten moment, kiedy taki pan próbuje jakąś gierkę na mnie przetestować. Ja je rozgryzam w pięć sekund i wewnętrznie zaśmiewam się do łez, bo na mnie to nijak nie działa. Czasami nie daję rady wewnętrznie i robi się dziwnie big_smile

Znam to tak dobrze! big_smile Jak mój ostatni randkowicz myślał, że ja niczego się nie domyślam, czy coś. big_smile
Albo przedostatni, którego wiecznie zaskakiwało, że nie jestem bezbronną, wyrzucającą emocje z siebie jak torpeda, przesłodzoną do bólu kobietką big_smile.

U mnie tez na plusie!

28,566

Aeni, to całkiem nieźle tongue W sumie przede mną jutro małe zakupy więc wiecie lol

28,567

kardamon napisał/a:

Może lepiej nie yikes

A co jak ktoś nieuświadomiony stworzy związek z psychologiem i wychowa małego psychologa? Wyobrażasz to sobie? yikes

kardamon napisał/a:

No ładne rzeczy, wysługiwać się mężczyzną tongue

Oj no, byłam pewna, że zrobiłam to tak subtelnie i mnie nie przejrzysz tongue

kardamon napisał/a:

To fakt. Brak tych rzeczy zazwyczaj rodzi u mnie zachowania agresywne neutral

No coś Ty tongue
A później ludzie się dziwią skąd się bierze przemoc w rodzinie lol

Aenima napisał/a:

Znam to tak dobrze! big_smile Jak mój ostatni randkowicz myślał, że ja niczego się nie domyślam, czy coś. big_smile
Albo przedostatni, którego wiecznie zaskakiwało, że nie jestem bezbronną, wyrzucającą emocje z siebie jak torpeda, przesłodzoną do bólu kobietką big_smile.

Ja jeszcze lubię rozmowy typu "powiem ci, ale właściwie to nic ci nie powiem" i gdy mężczyźni nie są zadowoleni, że się nie focham, bo to takie subtelne i kobiece.

28,568

kardamon napisał/a:

Aeni, to całkiem nieźle tongue W sumie przede mną jutro małe zakupy więc wiecie lol

Weź przykład z mojego sposobu na zakupy i rób tylko duże smile

28,569

A ja jutro pracuję sad Ten miesiąc jest dla mnie przerąbany pod tym kątem tongue Ogrom pracy intelektualnej big_smile

28,570

Ja jeszcze dzisiaj w nocy będę pracować i jutro przez cały dzień sad. Moje życie to koszmar tongue
Aeni, popsułaś nastrój big_smile

28,571

Ja jeszcze dzisiaj w nocy będę pracować i jutro przez cały dzień sad. Moje życie to koszmar tongue
Aeni, popsułaś nastrój big_smile

No sorry, ze popsułam. Tez wiszą nade mną nocki, a dniówki na pewno big_smile
To dla pocieszenia czas na czekoladową maseczkę!

28,572 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-28 22:09:17)

kardamon napisał/a:

Weź przykład z mojego sposobu na zakupy i rób tylko duże smile

Niee, konto tego nie wytrzyma wink

A co jak ktoś nieuświadomiony stworzy związek z psychologiem i wychowa małego psychologa? Wyobrażasz to sobie? yikes

No dzieciaki mają tendencję do naśladowania rodziców, ale bez przesady neutral

No coś Ty tongue
A później ludzie się dziwią skąd się bierze przemoc w rodzinie lol

Włoski temperament i ognista aura, nie zapominaj lol

Aenima napisał/a:

A ja jutro pracuję sad Ten miesiąc jest dla mnie przerąbany pod tym kątem tongue Ogrom pracy intelektualnej big_smile

Będziesz miała umięśniony mózg wink Zresztą... Miesiąc za parę godzin się kończy tongue

To Wy się maseczkujcie, a ja idę czytać wink

28,573

Ej, tak mnie zachęciliście, że chyba sobie zaraz drugą maseczkę walnę big_smile

28,574 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-28 22:13:14)

Nie ten miesiąc, miesiac marzec tongue. Ten był na luzaku!

Obietnico widziałaś kiedyś maseczkę różaną? big_smile chcę bardzo!

28,575 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-28 22:15:59)

Mój na luzaku to ostatnio był urlop, chociaż i wtedy pracowałam yikes

Dawaj link do różanej tongue.
A ja wyciągam moje pudełeczko z maseczkami i nie będę się mogła zdecydować, co wybrać tongue

28,576

Mój na luzaku to ostatnio był urlop, chociaż i wtedy pracowałam yikes

Dawaj link do różanej tongue.
A ja wyciągam moje pudełeczko z maseczkami i nie będę się mogła zdecydować, co wybrać tongue

No nie mam Ziaja ma ale ziai nie lubię, a tak to dermika i nie wiem sad. A kocham róże big_smile

28,577

Ja wolę tulipany i żonkile. O! Żonkile to kocham! Są żółciutkie jak kaczuszka smile

A Ziaję lubię, nawet dzisiaj kupiłam ze dwie ichnie maseczki smile.

O! Maskę na dłonie se walnę!

28,578

Ja wolę tulipany i żonkile. O! Żonkile to kocham! Są żółciutkie jak kaczuszka smile

A Ziaję lubię, nawet dzisiaj kupiłam ze dwie ichnie maseczki smile.

O! Maskę na dłonie se walnę!

JA lubię róże i słoneczniki wink.

28,579

O! Słoneczniki też lubię smile

28,580

kardamon napisał/a:

No dzieciaki mają tendencję do naśladowania rodziców, ale bez przesady neutral

Włoski temperament i ognista aura, nie zapominaj lol

To Wy się maseczkujcie, a ja idę czytać wink

W innych rodzinach tak, ale tam to oni im programują mózgi yikes

A u mnie brytyjski (nie wiem dlaczego) i burzowa aura (to rozumiem jeszcze mniej)

A ja właśnie piszę do Was w rękawiczkach big_smile

28,581 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-02-28 23:40:57)

ujawniony napisał/a:

Lovcia - ja Cię ugryzę w drugą stronę wargi :*

Nie trzeba już, ale dzięki, bo rozumiem, że to miała być pomoc big_smile

kardamon napisał/a:
Lovelka17 napisał/a:

Nosek? tongue

I z rozmowami na temat związków to tutaj zapraszamy, a nie...

Spróbuj wypić wapno. Jakbyś jakiś Fenistil miała, czy coś, to też może pomóc.

oklapnięty nosek? nieee....no rusz wyobraźnią chłopcze big_smile

tak jest, panie komendancie! lol

Wypiłam, dziękuję, już lepiej smile

Dziewczynki nie zamartwiajcie ja też jutro pracuję wink Na starość będziemy odpoczywać i wygrzewać się pod palmami big_smile

I jeszcze macie to na osłodę pracy w weekendy cool

28,582

Na starość też będziemy pracować tongue

Ale teraz czas na quizy tongue

Jaka jest twoja narodowość?: http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1289/result/7605.html
U mnie: "W głębi duszy jesteś Amerykanką. Kochająca wolność optymistka ? tak, w głębi duszy jesteś Amerykanką! Skuś się na dużego hamburgera z frytkami i szklankę Coca-Coli, obejrzyj mecz baseballowy, albo zaplanuj podróż słynną trasą 66, aby odkryć amerykańską stronę swojej osobowości!"

Gdyby nie to koszmarne żarcie, które mi tam proponują... Ale coś w tym jest yikes

Jakiego koloru jest twoje imię : http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1435/result/8575.html
U mnie: "Twoje imię jest pomarańczowe! Jesteś osobą bardzo otwartą i sprawiasz, że każdy czuje, że może Ci zaufać. Zdajesz się instynktownie wiedzieć, czy dany pomysł jest dobry czy zły. Często też bywasz o kilka kroków przed innymi. To zawsze do Ciebie zwracają się znajomi, gdy potrzebują dobrej rady"

No z tym to jednak chyba przesadzili yikes

Na jaki kolor powinieneś przefarbować włosy : http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/1035/result/5451.html
U mnie: "Kolor pasujący do Twojej osobowości to Czerwony
Masz charakter i z pasją zabierasz się do wszystkiego. Nie brak Ci energii do życia i choć czasem nie dostaje Ci cierpliwości, pokonujesz wszystkie przeszkody. Pora zafarbować włosy na czerwono!"

O, o! Z tą cierpliwością to czasami mają rację big_smile

28,583

Kolor pasujący do Twojej osobowości to
Zielony
Jesteś nietuzinkowa i nie dbasz o to, co mówią o Tobie inni. Sama ustalasz własne zasady, którymi kierujesz się w życiu. Pora zafarbować włosy na zielono!

W głębi duszy jesteś
Irlandką
Powściągliwa i stylowa ? tak w głębi duszy jesteś Irlandką! Skuś się na dużą porcję baraniny z ziemniakami i dużego Guinnessa, poszukaj czterolistnej koniczyny w deszczu i odkryj irlandzką stronę swojej osobowości!

Twój rezultat:
Twoje imię jest fioletowe!
Można by Cię określić jako osobę lekko ekscentryczną. Zawsze udaje Ci się patrzeć na sprawy inaczej niż reszta, a Twoja kreatywność i inteligencja sprawiają, że myślisz w sposób nieszablonowy. Inni mogą nie rozumieć Twojego sposobu rozumowania, ale wiesz, że jesteś w stanie osiągnąć wszystko, jeśli tylko się do tego przyłożysz.

Hm ...

28,584

Wszystko mi wyszło jak tobie siostrunia lol

To chyba standard big_smile

28,585 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 00:11:07)

Siostruniu, to jedziemy do US i A niczym Borat big_smile
Uwielbiam Borata. Muszę niedługo znowu go obejrzeć!

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTk0MTQ3NDQ4Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwOTQ3OTQzMw@@._V1_SX640_SY720_.jpg

28,586 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-03-01 00:18:54)

Z tobą wszędzie siostrunia cool

W ogóle tak żałuję, że na majówkę nie jedziecie nad morze.. wtedy mogłabym sie z wami spotkac, a tak to raczej nie dam rady hmm
Mam nadzieje, że jednak tych spotkań forumowych będzie więcej big_smile "by nasze życie miało wreszcie jakiś smak!" big_smile

W ogóle czy to normalne, że dre sie jak opętana do monitora jak tego słucham? yikes

A to mnie teraz niesieeeeeeeeeee

I tak, jest paru ludzi dla których warto żyć. nanana...

28,587

Co się z tym forum dzieje mad. Już dwa razy poprawiałam link do Borata, a tu ciągle go nie wyświetla sad

28,588

Siostrunia, co Ty tu wrzucasz yikes. Ja się moich złudzeń próbuję pozbyć, a Ty mi tu każesz je mieć yikes

28,589 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-03-01 00:38:39)

Siostrunia, co Ty tu wrzucasz yikes. Ja się moich złudzeń próbuję pozbyć, a Ty mi tu każesz je mieć yikes

Jakich złudzeń? Przecież warto żyć, bo mamy tylu wspaniałych ludzi wokół, tyle pięknych chwil za nami, przed nami, tyle piękna, tyle miłości, szczęścia...tylko trzeba je docenić, chwycić rączkami i nie wypuścić.. <naćpana> big_smile

Tańczcie ze mną big_smile

28,590

Zaczynam się o Ciebie martwić yikes

28,591 Ostatnio edytowany przez Lovelka17 (2015-03-01 00:48:31)

ale nie zatrzymujemy się, tańczmy dalej, dalej, wyżej, wyżej, piękniej, piękniej cool

pamiętacie ten film?, kiedyś oglądałam go wciąż i wciąż big_smile

28,592

A ja nie smile Lovcia jest z kosmosu i tyle smile)))

28,593

ujawniony napisał/a:

A ja nie smile Lovcia jest z kosmosu i tyle smile)))

Siostrunia ma po prostu za dobre serduszko wink

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ2ASvP0KSqiuIf6-0cwRfN19AyUULWTb0WaNoQn7NOGUDtK9nsWw

28,594

A pamiętacie toooo?? To był hicior jak ja pierdylam!!! Co za czasy... aż się można bujać i bujać i bujać... Nawet miałam takie włosy jak ona big_smile Znaczy się chciałam mieć, ale fryzjer przesadził i opierdzielił mnie na chłopaka xD Płakałam cały tydzień big_smile

28,595 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-03-01 01:33:02)

Ej, właśnie. Majówka - nie wiem czy by najbardziej w centrum jednak nie pasowała yikes

I dwa szalone quizy:

Którą częścią ciała naprawdę myślisz?: http://filing.pl/ktora-czescia-ciala-naprawde-myslisz/
U mnie: "Intymnymi częściami ciała! Nie boisz się swojej seksualności oraz wyrażania siebie! Z natury jesteś ciekawski, uwielbiasz odkrywać to co Świat ma do zaoferowania! Jesteś odważny i nie boisz się nowych wyzwań!"

A byłam pewna, że mózgiem yikes

Jaki sport najbardziej do Ciebie pasuje?: http://filing.pl/jaki-sport-najlepiej-do-ciebie-pasuje/?ref=swr
U mnie: "Pływanie - Pływanie to sport dla Ciebie! Wprost uwielbiasz wodę - jest to dla Ciebie sposób na wyciszenie się i zmianę środowiska! Uwielbiasz dźwięk towarzyszący wskakiwaniu do wody! Jesteś sumienny i trudno cię zdekoncentrować. Rywalizacja to Twoje drugie imię! Ćwicz ciężko, a nikt nie będzie w stanie prześcignąć Cię na basenie!"

No wreszcie coś, z czym się zgadzam cool

28,596

Intymne części ciała.

Nie boisz się swojej seksualności oraz wyrażania siebie! Z natury jesteś ciekawski, uwielbiasz odkrywać to co Świat ma do zaoferowania! Jesteś odważny i nie boisz się nowych wyzwań!

Hmmmm.

28,597

cool

28,598

Wiem, że już to wrzucałam, ale obejrzyjcie teledysk. Zwłaszcza minutę 2:48-49 - mina tego jeżyka rozczula mnie tak, że bardziej się już nie da cool

28,599

Kardamon - w kocie Simona uwielbiam te kocie dźwięki, nie mam pojęcia jak oni to dotwarzają/naśladują, ale brzmi bardzo wiarygodnie big_smile Szkoda, że mój praktycznie nie miaucze.

Na jaki kolor zafarbować włosy?
Brązowy
Mocno stąpasz po ziemi i nie pozwalasz, by ktoś mydlił Ci oczy. Od wyglądu ważniejsze są dla Ciebie grupka zaufanych przyjaciół i jakość życia. Pora zafarbować włosy na brązowo!

Czyli nie muszę farbować.

Jaka powinna być Twoja prawdziwa narodowość?
W głębi duszy jesteś
Japonką
Ambitna i podążająca za najnowszymi trendami ? tak, w głębi duszy jesteś Japonką! Skuś się na sushi i kieliszek sake, przejrzyj kilka komiksów typu manga, lub wypróbuj sztukę origami i odkryj japońską stronę swojej osobowości!

Oj nie, nawet nie lubię sushi!

Którą częścią ciała naprawdę myślisz?
Sercem!
Wszystko czego potrzebujesz to miłość! Jako spontaniczna i twórcza jednostka, podejmujesz decyzje bazując na swoich zmysłach i intuicji. Jesteś bardzo emocjonalny i przebywanie w towarzystwie rodziny i przyjaciół to jedyne co ma dla Ciebie prawdziwe znaczenie.

Jaki sport najbardziej do Ciebie pasuje?
Siatkówka to jest to co sprawia Ci największą przyjemność! Jesteś wprost stworzony do gier zespołowych! Jesteś towarzyski, przyjazny i zawsze gotowy podać pomocną dłoń! Do tego jesteś spostrzegawczy i przewidujący, nie musisz długo się zastanawiać jak odbić piłkę! Oczywiście jest to tylko wskazówka dla Ciebie - może okazać się, że będziesz równie dobry w piłce nożnej lub koszykówce!

Pffffffff, nie przepadam...

28,600

A ja mam to samo co obie Siostrunie cool

Posty [ 28,536 do 28,600 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 438 439 440 441 442 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024