Gdzie spotkać wolnego mężczyznę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Strony Poprzednia 1 … 433 434 435 436 437 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28,211 do 28,275 z 31,052 ]

28,211

Odp: Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Dokładnie big_smile I dobranoc tongue

Zobacz podobne tematy :

28,212

Obietnico i po tym tekście na S. nie poprawił Ci się humor? To ja nie wiem już jak do Ciebie rozmawiać tongue

28,213

Ale czekaj jakim tekście?

28,214

Nie wiem, zarobiony jestem tongue

28,215

Dobra już wiem, a nawet Ci odpisałam tongue

Nie mogę spać, bo rozwiązuję quizy - jestem lepsza niż pan trzymający kredens yikes

Do jakiej narodowości należy twój temperament : http://filing.pl/do-jakiej-narodowosci-nalezy-twoj-temperament/
U mnie: "Masz brytyjski temperament! Jesteś niezwykle spokojną, zrównoważoną osobą i odpowiednio reagujesz na większość sytuacji. Od czasu do czasu możesz sobie trochę poprzeklinać, ale jak tylko złe emocje odejdą, wszystko wraca do normy"

Ale wymyślili yikes

Kim byś był, gdybyś nie był sobą : http://filing.pl/kim-bys-byl-jesli-nie-bylbys-soba/
U mnie: "Byłbyś milionerem! Jeśli nie byłbyś sobą, byłbyś bogatym i odnoszącym sukcesy milionerem! Masz już swój własny biznes? Jeśli nie, zdecydowanie powinieneś go otworzyć, ponieważ masz w sobie "to coś" co pozwoli Ci odnieść sukces. W alternatywnej rzeczywistości byłbyś właścicielem dziesiątek firm i żył byś otaczając się luksusem!"

To co? Zakładamy te domu publiczne? Najlepiej z filiami na całym świecie big_smile
A swoją drogą i niezależnie od quizu, to straszliwie chciałabym nie być sobą cool

Jaką posiadasz aurę : http://filing.pl/zlap-swoja-aure-jaka-posiadasz-ty/
U mnie: "Burzowa Aura - Czyżbyś urodził się w deszczowy dzień? Coś musiało spowodować, że twoja aura najprawdopodobniej jest burzowa. Drzemią w Tobie dwie sprzeczności: spokój (jak wtedy, gdy za oknem szemrze deszcz w jesienny wieczór) i siła (jak w sercu burzy, gdy grzmoty uderzają w ziemię). Potrafisz szybko się zdenerwować i bardzo szybko wrócić do stanu wyjściowego. Ludzie z Burzową Aurą zazwyczaj są samotnikami z wyboru. Mają kilku sprawdzonych przyjaciół i to właśnie ich się trzymają. W życiu kierują się często emocjami, nie zdrowym rozsądkiem. Potrafią również zaskakiwać; nigdy nie są do końca przewidywalni. Co daje Burzowa Aura w życiu? - namiętność i pasję - energię, która płynie z wnętrza - siłę do podejmowania wyzwań"

Yh, taaak yikes

28,216

arcania napisał/a:

to standardowo dobranoc Żuczkom moim

A ja wczoraj w centrum miasta widziałam grajka ulicznego, który śpiewał piosenki Comy cool

28,217

"Masz włoski temperament

Świetnie radzisz sobie z frustracją i emocjami, ale kiedy ktoś przekroczy granicę Twoje emocje biorą górę. Nigdy niewiadomo kiedy bestia siedząca w Tobie się pojawi. Czasem wystarczy zły komentarz w złym czasie, abyś się wściekł, a czasem potrafisz znieść wszystko, bez wybuchania. "

Zawsze to mówiłam smile I teraz wiecie dlaczego tak kocham ten język big_smile

"Ognista Aura

Siła i energia, tymi dwoma słowami doskonale można Cię opisać. Jesteś drapieżny jak ogień, który rozprzestrzenia się w suchym morzu trawy. Zdecydowanie przyciągasz do siebie ludzi - ty sam szybko się do nich przywiązujesz. Gdy kochasz, kochasz bardzo mocno. Łatwo Cię niestety zranić, potrafisz długo chować urazę, które po sobie nie pokażesz. Zdarza Ci się mścić, a twojej zemsty naprawdę należy się obawiać! Co daje Ognista Aura w życiu? - szacunek rodzinnych więzi - gorące uczucia - przebiegłość"

Jak wyżej smile

"Byłbyś świętym!

Jeśli nie byłbyś sobą byłbyś świętym! Jesteś miły, opiekuńczy, hojny i zawze chętnie pomagasz ludziom, nawet jeśli na to nie zasługują. W alternatywnej rzeczywistości byłbyś uzdrowicielem, który pomagałby zmieniać świat na lepsze. "

Wiece...ja nawet nie wiem jak to skomentować big_smile

28,218 Ostatnio edytowany przez Rockfor (2015-02-27 09:36:18)

smile

28,219 Ostatnio edytowany przez Rockfor (2015-02-27 09:29:41)

arcania napisał/a:

Proszę, bo śliniak to byłby za mały tongue

W sumie to zgadłaś big_smiletongue A masz do niego instrukcję obsługi... a jeszcze lepiej Pani do pomocy z jego obsługą big_smile tongue

Co za masakra, u mnie TEN temat "zepsuł się" po dwóch komentarzach  yikes => PRZERWA TECHNICZNA proszę wrócić za godzinę ... %\%

Chyba, że ktoś klątwę rzucił. Dziewczyny przyznawać się, która z Was praktykuje czarną magię? big_smile tongue

EDIT:

O! Działa big_smile

Ciekawe czy ten temat sam się naprawił, czy to wróżki z administracji zadziałały big_smile

Widziałem, że ktoś tu słucha Juno Reaktor. Mi się bardzo dobrze kojarzy ten ich utwór z Animatrixa:

28,220

Quiz o przyjaciołach jest świetny, wybrali wiele postaci, nie tylko te główne smile

You got: Gary
You?re a sweet, genuine person with a really crazy sex drive. You have your life together, but you surround yourself with people who don?t really have their lives together.
dobrze, że dodali jego zdjęcie, bo imię by mi nic nie powiedziało.
http://s3-ak.buzzfeed.com/static/2013-12/enhanced/webdr06/11/11/enhanced-buzz-30051-1386778420-0.jpg
Pamiętam, że Phoebe zerwała z nim, gdy rano zastrzelił śpiewającego za oknem ptaszka!

28,221 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-27 09:29:15)

Obietnico siostruniu, a wykładowcy i doktoranci mogą być? big_smile

Do jakiej narodowości należy Twój temperament? Włoskiej - Świetnie radzisz sobie z frustracją i emocjami, ale kiedy ktoś przekroczy granicę Twoje emocje biorą górę. Nigdy niewiadomo kiedy bestia siedząca w Tobie się pojawi. Czasem wystarczy zły komentarz w złym czasie, abyś się wściekł, a czasem potrafisz znieść wszystko, bez wybuchania. big_smile

Kim byś był, jeśli nie byłbyś sobą?
Jeśli nie byłbyś sobą byłbyś księciem/byłabyś księżniczką! W alternetywnej rzeczywistości przeznaczone byłoby Ci urodzić się w rodzinie królewskiej. Byłbyś naprawdę szczęśliwym człowiekiem i dzieliłbyś się swoim szczęściem z innymi, pomagając im. Wszyscy by Cię uwielbiali! (się wie! cool)

Złap swoją aurę! Jaka aura jest dla Ciebie stworzona?
Aura Ziemi - Twoje narodziny prawdopodobnie przypadają latem lub wiosną, gdy wszystko żyje i jest w pełni sił. Ty sam w tych miesiącach rozkwitasz. Potrzebujesz dużo słońca, by ładować baterie do życia. Ludzie lubią twoją przyjazną naturę, masz czarującą osobowość. Zwykle starasz się, żeby wszystkim było jak najlepiej, czasami jednak zapominasz wtedy o sobie. Lubisz podróżować, najchętniej zwiedziłbyś cały świat. Do życia podchodzisz ze spokojem; wszystko zawsze się jakoś ułoży! Co daje Aura Ziemi w życiu? - wrodzoną empatię - umiejętność budowania szczerych i trwałych relacji - zazwyczaj bardzo dobrą pamięć. (mimo że nie urodziłam się latem ani wiosną, to zgadza się big_smile)

28,222 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-27 10:46:27)

Aeni, wymienionych przez Ciebie nawet nie bierzemy pod uwagę.

W ogóle to stwórzmy sobie taką listę zawodów zakazanych, co? Będzie nam łatwiej w życiu smile.

Chłopcy, Wam też zaraz coś wymyślimy, żebyście wiedzieli, jakich pań unikać.

28,223

Chłopacy... smile Od razu odmłodniałem foczko tongue
Bry zołzy tongue

28,224

A w ogóle to powiem Wam, że jeszcze nigdzie nie spotkałam tylu ludzi o ograniczonych poglądach, co na sympatii yikes.

28,225

Zakompleksienie smile Brak dystansu do siebie i do świata...

28,226 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-27 11:16:06)

I prymitywizm hmm

Jej, ale ja mam dzisiaj nastrój muzyczny yikes

28,227

Najbardziej na takich portalach drażni mnie przedmiotowość. Dlatego tak bardzo nie lubię takich miejsc. Zdecydowanie lepiej jest np TU. Najpierw rozmowy, żarty, wymiana poglądów a dopiero potem widzimy się na fotkach lub na żywo i zdecydowanie wolę taką kolejność. Przykład z wczoraj. Obietnico, kobieta ze zdjęcia, które dostałaś na maila prześliczna prawda? Jak z bajki... I co z tego jak próżna. Po dwóch zdaniach stwierdzam, ze to nie moja bajka smile

28,228

A Mesajah jest podobny do mojego chłopaka z czasów licealnych yikes

28,229

ujawniony napisał/a:

Najbardziej na takich portalach drażni mnie przedmiotowość. Dlatego tak bardzo nie lubię takich miejsc. Zdecydowanie lepiej jest np TU. Najpierw rozmowy, żarty, wymiana poglądów a dopiero potem widzimy się na fotkach lub na żywo i zdecydowanie wolę taką kolejność. Przykład z wczoraj. Obietnico, kobieta ze zdjęcia, które dostałaś na maila prześliczna prawda? Jak z bajki... I co z tego jak próżna. Po dwóch zdaniach stwierdzam, ze to nie moja bajka smile

Kobieta piękna to prawda smile.
No bo takie forum to odpowiednik prawdziwego życia - wszędzie tak jest, ludzie się poznają i albo się ze sobą zakolegują/zaprzyjaźnią albo nie. O to przecież chodzi w życiu. A tam to tak jakby w księgarni wybierać książki na podstawie okładek. Ale pan, który zaczął do mnie pisać już przegina z dzieleniem się swoimi ograniczonymi poglądami. Ja naprawdę jestem otwarta, ale to już była przesada. Mnie się w takich momentach włącza misja bronienia najbardziej pokrzywdzonych grup społecznych lol

28,230

big_smile

http://wstaw.org/m/2015/02/27/10526188_871491446213758_2316979035985876266_n_jpg_300x300_q85.jpg

28,231

Ale wiesz, że to by było bardziej realne, gdyby tam był mózg tongue

28,232 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-27 12:03:18)

ObietnicaPoranka napisał/a:

Ale wiesz, że to by było bardziej realne, gdyby tam był mózg tongue

To zależy czy ktoś woli iść za głosem serca czy rozumu...

:DDDDDDDDD

http://wstaw.org/m/2015/02/27/10385372_884218534941049_940940266671898286_n_jpg_300x300_q85.jpg

A to ja za kilkadziesiąt lat (jak dożyję) mający wyj..ane na wszystko tongue

http://wstaw.org/m/2015/02/27/86020764815812a4aabda21692f2a85f_jpg_300x300_q85.jpg

28,233

Serce nie służy do myślenia tongue

28,234

A nie chciałabyś się zatracić, nie myśleć choć przez chwilę...?

28,235

Za stara już na to jestem tongue

28,236

No ale nie pretendujesz chyba do miana "zimnej suki" ? tongue

28,237

To by mi ułatwiło życie w każdej sferze, więc kto wie tongue

28,238

A pieprzycie !

28,239

Przyznaj, że chciałabyś dołączyć tongue

28,240

Rockfor napisał/a:

W sumie to zgadłaś big_smiletongue A masz do niego instrukcję obsługi... a jeszcze lepiej Pani do pomocy z jego obsługą big_smile tongue

To wtedy jeszcze wiadro trzeba dokupić, bo ja podłogi ścierą nie będę wycierała tongue

Rockfor napisał/a:

Co za masakra, u mnie TEN temat "zepsuł się" po dwóch komentarzach  yikes => PRZERWA TECHNICZNA proszę wrócić za godzinę ... %\%

Może to taka selekcja naturalna tongue

Rockfor napisał/a:

Chyba, że ktoś klątwę rzucił. Dziewczyny przyznawać się, która z Was praktykuje czarną magię? big_smile tongue
EDIT:
O! Działa big_smile
Ciekawe czy ten temat sam się naprawił, czy to wróżki z administracji zadziałały big_smile

My tu wszystkie magię praktykujemy i białą i czarną i zieloną-jadem plujemy tongue

28,241

Matulu, gdzie?

28,242

To by mi ułatwiło życie w każdej sferze, więc kto wie tongue

Na 7 Królestw i 7 Bogów smile

28,243 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-27 12:57:04)

A w ogóle to powiem Wam, że jeszcze nigdzie nie spotkałam tylu ludzi o ograniczonych poglądach, co na sympatii yikes.

A Ty myślisz, Siostrunia, ze dlaczego ja skończyłam z S. big_smile

A magię praktykuję, a i owszem jak na czarownicę przystało wink.

28,244 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-27 13:20:45)

Aenima napisał/a:

A Ty myślisz, Siostrunia, ze dlaczego ja skończyłam z S. big_smile

A magię praktykuję, a i owszem jak na czarownicę przystało wink.

A będziecie na zlocie czarownic tańczyć nago przy ognisku ? tongue

LOL smile

http://www.hbogo.pl/content/game-of-thrones-a-day-in-the-life-545596436

Odtwórzcie filmik z widokiem Daenerys Targaryen.

28,245 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-27 13:56:54)

arcania napisał/a:

Matulu, gdzie?

Masz odpowiedź:

arcania napisał/a:

A pieprzycie !

No proszę Cię! Na co ja bym mogła zapraszać tongue

ujawniony napisał/a:

Odtwórzcie filmik z widokiem Daenerys Targaryen.

Nie mam jakiejś tam wtyczki i czasu na instalowanie jej w tym momencie, ale Daennerys jest przepiękną kobietą. Chociaż zdecydowanie wolę ją w blondzie niż w ciemnych własach.

28,246

arcania napisał/a:
Rockfor napisał/a:

To wtedy jeszcze wiadro trzeba dokupić, bo ja podłogi ścierą nie będę wycierała tongue

Może lepiej od razu w basen zainwestować? tongue

arcania napisał/a:
Rockfor napisał/a:

Aha... na tych pięknych i tych wartych grzechu. Darwin pewnie teraz w grobie się przewraca tongue

arcania napisał/a:
Rockfor napisał/a:

EDIT:
O! Działa big_smile

My tu wszystkie magię praktykujemy i białą i czarną i zieloną-jadem plujemy tongue

Bez bicia przyznaję się, że o tej trzeciej jeszcze nigdy nie słyszałem. Czy zapobiega chorobom na raka i serca, bezpłodności i impotencji? Jeżeli tak to poproszę 2 kg tego specyfiku smile

Swoja drogą nie wiedziałem, że jest takie święto jak Dzień Niepodległości Singla. Szkoda, że go przegapiłem. Trzeba będzie to nadrobić wink:

Też nie wiedziałem, że na sytuację demograficzną w Polsce, aż tak wpływa polityka podatkowa:

T. Olbratowski prezentuje też ciekawą technikę zaskoczenia dziewczyn:

28,247 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-27 14:23:15)

Rockfor napisał/a:

Aha... na tych pięknych i tych wartych grzechu. Darwin pewnie teraz w grobie się przewraca tongue

Swoja drogą nie wiedziałem, że jest takie święto jak Dzień Niepodległości Singla. Szkoda, że go przegapiłem. Trzeba będzie to nadrobić wink:

Też nie wiedziałem, że na sytuację demograficzną w Polsce, aż tak wpływa polityka podatkowa:

To ja poproszę o zaproszenie do prywatnego basenu smile

Darwin to był gość cool. Oglądałam ostatnio dokument o nim.

Kiedy to święto było i dlaczego nie zrobiliśmy z tej okazji zlotu?

Ma, to jeden z podstawowych czynników wink.

28,248

To ja poproszę o zaproszenie do prywatnego basenu smile

Jeszcze basenu nie mam ale podaj adres to juz Ci wyślę zaproszenie smile

Darwin to był gość cool. Oglądałam ostatnio dokument o nim.

Kiedy to święto było i dlaczego nie zrobiliśmy z tej okazji zlotu?

Ma, to jeden z podstawowych czynników wink.

Na wszystkie pytania masz odpowiedzi w filmikach w poprzednim poście smile Warto je posłuchać big_smile

28,249

Ale tam jest tylko jedno pytanie tongue. Na pozostałe przecież znam odpowiedzi tongue. A szybciej będzie, jeśli mi powiesz kiedy jest to święto - przyda się na przyszły rok.
A basen kiedy będzie?

28,250

Ale tam jest tylko jedno pytanie tongue. Na pozostałe przecież znam odpowiedzi tongue. A szybciej będzie, jeśli mi powiesz kiedy jest to święto - przyda się na przyszły rok.
A basen kiedy będzie?

14 lutego - Jeszcze nie wiadomo czy będziesz musiała obchodzić smile

A w którym miejscu ma powstać basen to jest zasadnicza sprawa? big_smile

28,251

Ależ ja to doskonale wiem. A basen poproszę w piwnicy mojego bloku.

Moja dzisiejsza muzyka do pracy:

28,252 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-27 17:03:37)

Tak sobie w ramach odmóżdżenia przeglądam sąsiednie wątki i dochodzę do wniosku, że my tu to jesteśmy chyba ostatnimi normalnymi ludźmi.

- Skąd się biorą tak naiwne kobiety? yikes
http://www.netkobiety.pl/t81960.html

- O wyższości Czeszek nad Polkami lol. Panowie, naprawdę jesteśmy tak beznadziejne jak nas tam opisują? yikes
http://www.netkobiety.pl/t81646.html

- Dziewczyny, ktoś Was wychowywał w ten sposób? Bo u mnie poza ubieraniem mnie w kiecki nie zgadza się kompletnie nic yikes
http://www.netkobiety.pl/t78053.html

A w ogóle to napisałam już ponad 4000 postów, więc możecie mi gratulować cool

I żeby nie było tak ponuro:
Praca marzeń: http://stylzycia.newsweek.pl/praca-marzen-istnieje-5-przykladow-rynek-pracy-zatrudnienie,artykuly,357925,1.html
Testowanie zjeżdżalni i jeżdżenie po świecie brzmi kusząco smile

Kremik do rąk o przecudownym zapachu

http://1.bp.blogspot.com/-fPXZisqRR9A/Us_a4RpgXYI/AAAAAAAANkg/zyAxAJmk7TE/s1600/DSC00480+2.jpg

28,253

arcania napisał/a:

Ja mam te czarno-białe big_smile

Niunia, poka fote. :* big_smile

Masz francuski temperament!
Jesteś typem spokojnego człowieka, który zarówno do wzlotów jak i upadków w życiu podchodzi z melancholią artysty czy filozofa. Naprawdę ciężko jest Cię zdenerwować, ale kiedy już jesteś zły, pokazujesz to całemu światu. Twoje emocje wybuchają jak wulkan, ale szybko też się uspokajają.

Hm ...

Jeśli nie byłbyś sobą byłbyś księciem/byłabyś księżniczką! W alternetywnej rzeczywistości przeznaczone byłoby Ci urodzić się w rodzinie królewskiej. Byłbyś naprawdę szczęśliwym człowiekiem i dzieliłbyś się swoim szczęściem z innymi, pomagając im. Wszyscy by Cię uwielbiali!

Asiunia, wyjdziesz za mnie? lol

Czyżbyś urodził się w deszczowy dzień? Coś musiało spowodować, że twoja aura najprawdopodobniej jest burzowa. Drzemią w Tobie dwie sprzeczności: spokój (jak wtedy, gdy za oknem szemrze deszcz w jesienny wieczór) i siła (jak w sercu burzy, gdy grzmoty uderzają w ziemię). Potrafisz szybko się zdenerwować i bardzo szybko wrócić do stanu wyjściowego. Ludzie z Burzową Aurą zazwyczaj są samotnikami z wyboru. Mają kilku sprawdzonych przyjaciół i to właśnie ich się trzymają. W życiu kierują się często emocjami, nie zdrowym rozsądkiem. Potrafią również zaskakiwać; nigdy nie są do końca przewidywalni. Co daje Burzowa Aura w życiu? - namiętność i pasję - energię, która płynie z wnętrza - siłę do podejmowania wyzwań

Ktoś jeszcze taką miał?

28,254

Zgodnie z nową zabawą ... NOBODY EXPECT ...

28,255 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-27 17:50:16)

arcania napisał/a:

Matulu, gdzie?

Masz odpowiedź:

arcania napisał/a:

A pieprzycie !

No proszę Cię! Na co ja bym mogła zapraszać tongue

Na orgię to ja się piszę, ale tylko w nowo wybudowanym basenie w moim ogródku tongue

U mnie rano to oprócz Meli w komórce to dzisiaj to:

a w drodze do pracy ZAWSZE Luxtorpeda i Illusion smile

Metyl napisał/a:
arcania napisał/a:

Ja mam te czarno-białe big_smile

Niunia, poka fote. :* big_smile

Nie, bo pomimo młodego wieku zejdziesz na zawał tongue

Rockfor napisał/a:
arcania napisał/a:
Rockfor napisał/a:

arcania napisał/a:
Rockfor napisał/a:

arcania napisał/a:
Rockfor napisał/a:

EDIT:
O! Działa big_smile

Bez bicia przyznaję się, że o tej trzeciej jeszcze nigdy nie słyszałem. Czy zapobiega chorobom na raka i serca, bezpłodności i impotencji? Jeżeli tak to poproszę 2 kg tego specyfiku smile

Nie, ale redukuje zmarszczki dlatego my takie wiecznie młode  jesteśmy tongue

A Darwin się nie przewraca, bo on nadal żyje...jak Elvis tongue

I basen buduj u mnie w ogrodzie, bo Obietnica orgię szykuje tongue

Obietnico, Twoje linki...ja w dwóch ostatnich tematach się nawet udzieliłam hihi

Gratuluję big_smile

28,256

To byłaby piękna śmierć. tongue

28,257

Metyl napisał/a:

To byłaby piękna śmierć. tongue

Wyobraźnia Metylku wyobraźnia tongue

Obietnico a seria Sweet Secret jest bossska big_smile Rano smarnęłam się masłem bananowo-kokosowym  i do tej pory pachnę smile

28,258

Lovelko, no chodzę wcześnie, bo i wcześniej wstaję, a nie mogę sobie pozwolić na to, żeby być nieprzytomnym - zwłaszcza, że kofeina nie dla mnie wink

A i nie zauważyłem, pytania o książkę neutral Czytam teraz "Pomnik cesarzowej Achai" Ziemiańskiego, 4 tom smile W tym roku powinien ukazać się ostatni.

Arc, Comaaa <3 Ale dietę to masz zdrową, nie powiem tongue Chociaż ja ostatnio wciągnąłem słoik Nutelli, więc... Się odzywał nie będę tongue

Obietnico, Phoebe była zakręcona, pozytywnie zakręcona smile Całkiem fajną muzę zapodajesz od rana big_smile

Masz włoski temperament!
Świetnie radzisz sobie z frustracją i emocjami, ale kiedy ktoś przekroczy granicę Twoje emocje biorą górę. Nigdy niewiadomo kiedy bestia siedząca w Tobie się pojawi. Czasem wystarczy zły komentarz w złym czasie, abyś się wściekł, a czasem potrafisz znieść wszystko, bez wybuchania.

Byłbyś Księciem/Byłabyś Księżniczką!
Jeśli nie byłbyś sobą byłbyś księciem/byłabyś księżniczką! W alternetywnej rzeczywistości przeznaczone byłoby Ci urodzić się w rodzinie królewskiej. Byłbyś naprawdę szczęśliwym człowiekiem i dzieliłbyś się swoim szczęściem z innymi, pomagając im. Wszyscy by Cię uwielbiali!

Ognista Aura
Siła i energia, tymi dwoma słowami doskonale można Cię opisać. Jesteś drapieżny jak ogień, który rozprzestrzenia się w suchym morzu trawy. Zdecydowanie przyciągasz do siebie ludzi - ty sam szybko się do nich przywiązujesz. Gdy kochasz, kochasz bardzo mocno. Łatwo Cię niestety zranić, potrafisz długo chować urazę, które po sobie nie pokażesz. Zdarza Ci się mścić, a twojej zemsty naprawdę należy się obawiać! Co daje Ognista Aura w życiu? - szacunek rodzinnych więzi - gorące uczucia - przebiegłość.

Cicha woda? wink

Perło, ja na początku myślałem, że Twój, nowy avatar, to coś z muminków yikes

No to macie coś ode mnie na dziś. Zdecydowanie ten pierwszy rządzi smile

28,259

A swoją drogą i niezależnie od quizu, to straszliwie chciałabym nie być sobą cool

Pogięło Cię!  hmm

28,260

kardamon napisał/a:

Masz włoski temperament!
Świetnie radzisz sobie z frustracją i emocjami, ale kiedy ktoś przekroczy granicę Twoje emocje biorą górę. Nigdy niewiadomo kiedy bestia siedząca w Tobie się pojawi. Czasem wystarczy zły komentarz w złym czasie, abyś się wściekł, a czasem potrafisz znieść wszystko, bez wybuchania.

Byłbyś Księciem/Byłabyś Księżniczką!

Ognista Aura
Siła i energia, tymi dwoma słowami doskonale można Cię opisać. Jesteś drapieżny jak ogień, który rozprzestrzenia się w suchym morzu trawy. Zdecydowanie przyciągasz do siebie ludzi - ty sam szybko się do nich przywiązujesz. Gdy kochasz, kochasz bardzo mocno. Łatwo Cię niestety zranić, potrafisz długo chować urazę, które po sobie nie pokażesz. Zdarza Ci się mścić, a twojej zemsty naprawdę należy się obawiać! Co daje Ognista Aura w życiu? - szacunek rodzinnych więzi - gorące uczucia - przebiegłość.

No  bo już chciałam pisać, że znowu tylko mi wyszło że mam "jaja" yikes

Same Księciunie i Księżniczki w tym wątku, psia mać tongue aż strach się odezwać, bo głowę zetną tongue

28,261

arcania napisał/a:

Same Księciunie i Księżniczki w tym wątku, psia mać tongue aż strach się odezwać, bo głowę zetną tongue

No widzisz tongue Normalnie wyższa pi....cja lol Ale uważaj, bo jak połączysz włoski temperament i ognistą aurę z moją książęcą osobą, to wiesz, kat w pogotowiu czeka lol

28,262

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

No widzisz tongue Normalnie wyższa pi....cja lol Ale uważaj, bo jak połączysz włoski temperament i ognistą aurę z moją książęcą osobą, to wiesz, kat w pogotowiu czeka lol

Ja Świętą zostanę więc się nie boję tongue

A oficjalnie informuję, że jak ktoś mnie zabierze tutaj ooooo:

http://www.italiatourismonline.com/static/images/tour/80f6507zt1_ana1web_header.jpg
http://www.gabitos.com/papeleriadelfin/images/pienza-la-toscana-italia.jpg
http://www.erdekesvilag.hu/kepek/csodalatos-toscana/13.jpg

to będę baaardzo szczęśliwa big_smile

28,263 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-27 19:05:48)

arcania napisał/a:

To to zostawmy odpowiedniej komisji tongue

arcania napisał/a:

http://www.italiatourismonline.com/stat … header.jpg
http://www.gabitos.com/papeleriadelfin/ … italia.jpg
http://www.erdekesvilag.hu/kepek/csodal … ana/13.jpg

Przynajmniej jesteś konkretna tongue

Dobra, uciekam. Ale jak wrócę później, macie być wink

28,264 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-27 19:11:03)

kardamon napisał/a:
arcania napisał/a:

To to zostawmy odpowiedniej komisji tongue

arcania napisał/a:

http://www.italiatourismonline.com/stat … header.jpg
http://www.gabitos.com/papeleriadelfin/ … italia.jpg
http://www.erdekesvilag.hu/kepek/csodal … ana/13.jpg

Przynajmniej jesteś konkretna tongue

Dobra, uciekam. Ale jak wrócę później, macie być wink

No chyba nie wątpisz w mądrość naszych kłyzów tongue

Zobaczymy tongue

A Biggi i Ponds  super big_smile

28,265 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-27 19:28:32)

Ej, Ci ludzie to normalnie w dupach im się całkiem poprzewalało.
Metyl, wyjdę za Ciebie, nic prostszego, skoro tak bardzo chcesz big_smile.

A Ponds jest śliczne, jak pozytywka! <3

28,266

Niuniu pierwsza, wyobraźnię to ja mam wystarczającą, najnowsza Niunia może potwierdzić. smile

Asiuńcia, no pewnie że chcę! I komu się poprzewracało? wink

28,267

Metyl napisał/a:

Niuniu pierwsza, wyobraźnię to ja mam wystarczającą, najnowsza Niunia może potwierdzić. smile

Asiuńcia, no pewnie że chcę! I komu się poprzewracało? wink

Wystarczy ze stanę za Tobą i już "za Ciebie" wyjdę ... lol

Ludziom z linków Siostruni się poprzewracało big_smile

28,268

Nie 'za' tylko 'zza' mała lolitko Ty! tongue

28,269

Nie widzę problemu. Powiedz tylko kiedy a robimy basen u Ciebie w Bloku wink Nawet na dachu - wystarczy hydrant i odkręcić kurek tongue big_smile

arcania napisał/a:

Już wiadomo dlaczego o wiek nie pyta się kobiet big_smile Całe szczęście, że można spytać o datę urodzenia smile

arcania napisał/a:

Pozwolisz wjechać koparce w Twój ogród? Mówię od razu ja uprawnień nie mam big_smile

A orgię mogą być x2 tongue big_smile

Chyba, że dziewczyny urządzicie pojedynek w kisielu tongue big_smile

Tak sobie w ramach odmóżdżenia przeglądam sąsiednie wątki i dochodzę do wniosku, że my tu to jesteśmy chyba ostatnimi normalnymi ludźmi.

Nie ważne czy kobiety czy faceci. Ważne aby mieć szacunek do innych i mi się wydaje, że najważniejsze mieć zdrowy egoizm - mieć szacunek do siebie. Ta druga sprawa jest najtrudniejsza ale trzeba próbować smile

- O wyższości Czeszek nad Polkami lol. Panowie, naprawdę jesteśmy tak beznadziejne jak nas tam opisują? yikes

Polki nie są beznadziejne i mówię to z autopsji, bo byłem w bdb. związku z Czeszką. Tylko, że my Polacy różnimy się od południowych sąsiadów, a ja tym bardziej - np. jej zdaniem my Polacy jesteśmy smutasami i myślę, że miała rację. A wątek napisał ktoś kto przeżył sexprzygodę i tyle. Był też wątek, gdzie ktoś tam porównywal Ukrainki do Polek, ale bardziej pod kątem wyglądu. Zrozumcie dziewczyny, że takie pytania zakładają bdb. młodzi mężczyźni i to jest różnica.

Arcania u mnie wyszło, że mam żywioł ziemi i mógłbym zostać świętym yikes Co w takim układzie Wać Panie Panowie robię wśród Was big_smile tongue

28,270

Rockfor napisał/a:

Nie widzę problemu. Powiedz tylko kiedy a robimy basen u Ciebie w Bloku wink Nawet na dachu - wystarczy hydrant i odkręcić kurek tongue big_smile

arcania napisał/a:

Już wiadomo dlaczego o wiek nie pyta się kobiet big_smile Całe szczęście, że można spytać o datę urodzenia smile

arcania napisał/a:

Pozwolisz wjechać koparce w Twój ogród? Mówię od razu ja uprawnień nie mam big_smile

A orgię mogą być x2 tongue big_smile

Chyba, że dziewczyny urządzicie pojedynek w kisielu tongue big_smile

Nie ważne czy kobiety czy faceci. Ważne aby mieć szacunek do innych i mi się wydaje, że najważniejsze mieć zdrowy egoizm - mieć szacunek do siebie. Ta druga sprawa jest najtrudniejsza ale trzeba próbować smile

Polki nie są beznadziejne i mówię to z autopsji, bo byłem w bdb. związku z Czeszką. Tylko, że my Polacy różnimy się od południowych sąsiadów, a ja tym bardziej - np. jej zdaniem my Polacy jesteśmy smutasami i myślę, że miała rację. A wątek napisał ktoś kto przeżył sexprzygodę i tyle. Był też wątek, gdzie ktoś tam porównywal Ukrainki do Polek, ale bardziej pod kątem wyglądu. Zrozumcie dziewczyny, że takie pytania zakładają bdb. młodzi mężczyźni i to jest różnica.

Arcania u mnie wyszło, że mam żywioł ziemi i mógłbym zostać świętym yikes Co w takim układzie Wać Panie Panowie robię wśród Was big_smile tongue

A Ty nie jesteś młodym mężczyzną? yikes

28,271

Przeca pisał że po 30stce. Mnie zarzucałyście że nie czytam a teraz o. tongue

28,272

Aenima napisał/a:

Różnica jest taka, że ja przeżywam drugą młodość big_smile Uwierz mi, że nie starzeje się ale nabrałem doświadczenia i mimo, że mi charakter nie zmienił się to jednak dzisiaj jestem inny niż ten kiedyś 20-letni chłopiec smile

28,273

Rockfor napisał/a:
Aenima napisał/a:

Różnica jest taka, że ja przeżywam drugą młodość big_smile Uwierz mi, że nie starzeje się ale nabrałem doświadczenia i mimo, że mi charakter nie zmienił się to jednak dzisiaj jestem inny niż ten kiedyś 20-letni chłopiec smile

Ale po 30 to nadal młody mężczyzna... No chyba, że masz magiczną 39 to tak o big_smile

Metyl przyznaj się, tylko czekałeś aż któraś z nas nie doczyta żeby nam to wypomnieć big_smile Ty nadal nie czytasz ze zrouzmieniem, Słońce big_smile

28,274

Aenima napisał/a:

Metyl przyznaj się, tylko czekałeś aż któraś z nas nie doczyta żeby nam to wypomnieć big_smile Ty nadal nie czytasz ze zrouzmieniem, Słońce big_smile

Oczywiście.

Że nie. smile

Pewnie że czytam, kiedy się hajtamy? :*

28,275

Metyl napisał/a:
Aenima napisał/a:

Oczywiście.

Że nie. smile

Pewnie że czytam, kiedy się hajtamy? :*

Nie hajtamy, ja po prostu staję za Tobą big_smile

Posty [ 28,211 do 28,275 z 31,052 ]

Strony Poprzednia 1 … 433 434 435 436 437 … 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie spotkać wolnego mężczyznę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024