Dokładnie
I dobranoc ![]()
28,211 2015-02-27 02:08:14
28,212 2015-02-27 02:10:58
Obietnico i po tym tekście na S. nie poprawił Ci się humor? To ja nie wiem już jak do Ciebie rozmawiać ![]()
28,213 2015-02-27 02:31:40
Ale czekaj jakim tekście?
28,214 2015-02-27 03:06:04
Nie wiem, zarobiony jestem ![]()
28,215 2015-02-27 03:26:38
Dobra już wiem, a nawet Ci odpisałam ![]()
Nie mogę spać, bo rozwiązuję quizy - jestem lepsza niż pan trzymający kredens ![]()
Do jakiej narodowości należy twój temperament : http://filing.pl/do-jakiej-narodowosci-nalezy-twoj-temperament/
U mnie: "Masz brytyjski temperament! Jesteś niezwykle spokojną, zrównoważoną osobą i odpowiednio reagujesz na większość sytuacji. Od czasu do czasu możesz sobie trochę poprzeklinać, ale jak tylko złe emocje odejdą, wszystko wraca do normy"
Ale wymyślili ![]()
Kim byś był, gdybyś nie był sobą : http://filing.pl/kim-bys-byl-jesli-nie-bylbys-soba/
U mnie: "Byłbyś milionerem! Jeśli nie byłbyś sobą, byłbyś bogatym i odnoszącym sukcesy milionerem! Masz już swój własny biznes? Jeśli nie, zdecydowanie powinieneś go otworzyć, ponieważ masz w sobie "to coś" co pozwoli Ci odnieść sukces. W alternatywnej rzeczywistości byłbyś właścicielem dziesiątek firm i żył byś otaczając się luksusem!"
To co? Zakładamy te domu publiczne? Najlepiej z filiami na całym świecie ![]()
A swoją drogą i niezależnie od quizu, to straszliwie chciałabym nie być sobą ![]()
Jaką posiadasz aurę : http://filing.pl/zlap-swoja-aure-jaka-posiadasz-ty/
U mnie: "Burzowa Aura - Czyżbyś urodził się w deszczowy dzień? Coś musiało spowodować, że twoja aura najprawdopodobniej jest burzowa. Drzemią w Tobie dwie sprzeczności: spokój (jak wtedy, gdy za oknem szemrze deszcz w jesienny wieczór) i siła (jak w sercu burzy, gdy grzmoty uderzają w ziemię). Potrafisz szybko się zdenerwować i bardzo szybko wrócić do stanu wyjściowego. Ludzie z Burzową Aurą zazwyczaj są samotnikami z wyboru. Mają kilku sprawdzonych przyjaciół i to właśnie ich się trzymają. W życiu kierują się często emocjami, nie zdrowym rozsądkiem. Potrafią również zaskakiwać; nigdy nie są do końca przewidywalni. Co daje Burzowa Aura w życiu? - namiętność i pasję - energię, która płynie z wnętrza - siłę do podejmowania wyzwań"
Yh, taaak ![]()
28,216 2015-02-27 03:39:24
to standardowo dobranoc Żuczkom moim
A ja wczoraj w centrum miasta widziałam grajka ulicznego, który śpiewał piosenki Comy ![]()
28,217 2015-02-27 08:03:55
"Masz włoski temperament
Świetnie radzisz sobie z frustracją i emocjami, ale kiedy ktoś przekroczy granicę Twoje emocje biorą górę. Nigdy niewiadomo kiedy bestia siedząca w Tobie się pojawi. Czasem wystarczy zły komentarz w złym czasie, abyś się wściekł, a czasem potrafisz znieść wszystko, bez wybuchania. "
Zawsze to mówiłam
I teraz wiecie dlaczego tak kocham ten język ![]()
"Ognista Aura
Siła i energia, tymi dwoma słowami doskonale można Cię opisać. Jesteś drapieżny jak ogień, który rozprzestrzenia się w suchym morzu trawy. Zdecydowanie przyciągasz do siebie ludzi - ty sam szybko się do nich przywiązujesz. Gdy kochasz, kochasz bardzo mocno. Łatwo Cię niestety zranić, potrafisz długo chować urazę, które po sobie nie pokażesz. Zdarza Ci się mścić, a twojej zemsty naprawdę należy się obawiać! Co daje Ognista Aura w życiu? - szacunek rodzinnych więzi - gorące uczucia - przebiegłość"
Jak wyżej ![]()
"Byłbyś świętym!
Jeśli nie byłbyś sobą byłbyś świętym! Jesteś miły, opiekuńczy, hojny i zawze chętnie pomagasz ludziom, nawet jeśli na to nie zasługują. W alternatywnej rzeczywistości byłbyś uzdrowicielem, który pomagałby zmieniać świat na lepsze. "
Wiece...ja nawet nie wiem jak to skomentować ![]()
28,218 2015-02-27 09:01:41 Ostatnio edytowany przez Rockfor (2015-02-27 09:36:18)
![]()
28,219 2015-02-27 09:03:52 Ostatnio edytowany przez Rockfor (2015-02-27 09:29:41)
Proszę, bo śliniak to byłby za mały
W sumie to zgadłaś ![]()
A masz do niego instrukcję obsługi... a jeszcze lepiej Pani do pomocy z jego obsługą
![]()
Co za masakra, u mnie TEN temat "zepsuł się" po dwóch komentarzach
=> PRZERWA TECHNICZNA proszę wrócić za godzinę ... %\%
Chyba, że ktoś klątwę rzucił. Dziewczyny przyznawać się, która z Was praktykuje czarną magię?
![]()
EDIT:
O! Działa ![]()
Ciekawe czy ten temat sam się naprawił, czy to wróżki z administracji zadziałały ![]()
Widziałem, że ktoś tu słucha Juno Reaktor. Mi się bardzo dobrze kojarzy ten ich utwór z Animatrixa:
28,220 2015-02-27 09:22:51
Quiz o przyjaciołach jest świetny, wybrali wiele postaci, nie tylko te główne ![]()
You got: Gary
You?re a sweet, genuine person with a really crazy sex drive. You have your life together, but you surround yourself with people who don?t really have their lives together.
dobrze, że dodali jego zdjęcie, bo imię by mi nic nie powiedziało.
Pamiętam, że Phoebe zerwała z nim, gdy rano zastrzelił śpiewającego za oknem ptaszka!
28,221 2015-02-27 09:28:10 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-27 09:29:15)
Obietnico siostruniu, a wykładowcy i doktoranci mogą być? ![]()
Do jakiej narodowości należy Twój temperament? Włoskiej - Świetnie radzisz sobie z frustracją i emocjami, ale kiedy ktoś przekroczy granicę Twoje emocje biorą górę. Nigdy niewiadomo kiedy bestia siedząca w Tobie się pojawi. Czasem wystarczy zły komentarz w złym czasie, abyś się wściekł, a czasem potrafisz znieść wszystko, bez wybuchania. ![]()
Kim byś był, jeśli nie byłbyś sobą?
Jeśli nie byłbyś sobą byłbyś księciem/byłabyś księżniczką! W alternetywnej rzeczywistości przeznaczone byłoby Ci urodzić się w rodzinie królewskiej. Byłbyś naprawdę szczęśliwym człowiekiem i dzieliłbyś się swoim szczęściem z innymi, pomagając im. Wszyscy by Cię uwielbiali! (się wie!
)
Złap swoją aurę! Jaka aura jest dla Ciebie stworzona?
Aura Ziemi - Twoje narodziny prawdopodobnie przypadają latem lub wiosną, gdy wszystko żyje i jest w pełni sił. Ty sam w tych miesiącach rozkwitasz. Potrzebujesz dużo słońca, by ładować baterie do życia. Ludzie lubią twoją przyjazną naturę, masz czarującą osobowość. Zwykle starasz się, żeby wszystkim było jak najlepiej, czasami jednak zapominasz wtedy o sobie. Lubisz podróżować, najchętniej zwiedziłbyś cały świat. Do życia podchodzisz ze spokojem; wszystko zawsze się jakoś ułoży! Co daje Aura Ziemi w życiu? - wrodzoną empatię - umiejętność budowania szczerych i trwałych relacji - zazwyczaj bardzo dobrą pamięć. (mimo że nie urodziłam się latem ani wiosną, to zgadza się
)
28,222 2015-02-27 10:35:55 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-27 10:46:27)
Aeni, wymienionych przez Ciebie nawet nie bierzemy pod uwagę.
W ogóle to stwórzmy sobie taką listę zawodów zakazanych, co? Będzie nam łatwiej w życiu
.
Chłopcy, Wam też zaraz coś wymyślimy, żebyście wiedzieli, jakich pań unikać.
28,223 2015-02-27 10:38:22
Chłopacy...
Od razu odmłodniałem foczko ![]()
Bry zołzy ![]()
28,224 2015-02-27 10:49:03
A w ogóle to powiem Wam, że jeszcze nigdzie nie spotkałam tylu ludzi o ograniczonych poglądach, co na sympatii
.
28,225 2015-02-27 10:59:28
Zakompleksienie
Brak dystansu do siebie i do świata...
28,226 2015-02-27 11:00:22 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-27 11:16:06)
I prymitywizm ![]()
Jej, ale ja mam dzisiaj nastrój muzyczny ![]()
28,227 2015-02-27 11:26:30
Najbardziej na takich portalach drażni mnie przedmiotowość. Dlatego tak bardzo nie lubię takich miejsc. Zdecydowanie lepiej jest np TU. Najpierw rozmowy, żarty, wymiana poglądów a dopiero potem widzimy się na fotkach lub na żywo i zdecydowanie wolę taką kolejność. Przykład z wczoraj. Obietnico, kobieta ze zdjęcia, które dostałaś na maila prześliczna prawda? Jak z bajki... I co z tego jak próżna. Po dwóch zdaniach stwierdzam, ze to nie moja bajka ![]()
28,228 2015-02-27 11:31:53
A Mesajah jest podobny do mojego chłopaka z czasów licealnych ![]()
28,229 2015-02-27 11:38:27
Najbardziej na takich portalach drażni mnie przedmiotowość. Dlatego tak bardzo nie lubię takich miejsc. Zdecydowanie lepiej jest np TU. Najpierw rozmowy, żarty, wymiana poglądów a dopiero potem widzimy się na fotkach lub na żywo i zdecydowanie wolę taką kolejność. Przykład z wczoraj. Obietnico, kobieta ze zdjęcia, które dostałaś na maila prześliczna prawda? Jak z bajki... I co z tego jak próżna. Po dwóch zdaniach stwierdzam, ze to nie moja bajka
Kobieta piękna to prawda
.
No bo takie forum to odpowiednik prawdziwego życia - wszędzie tak jest, ludzie się poznają i albo się ze sobą zakolegują/zaprzyjaźnią albo nie. O to przecież chodzi w życiu. A tam to tak jakby w księgarni wybierać książki na podstawie okładek. Ale pan, który zaczął do mnie pisać już przegina z dzieleniem się swoimi ograniczonymi poglądami. Ja naprawdę jestem otwarta, ale to już była przesada. Mnie się w takich momentach włącza misja bronienia najbardziej pokrzywdzonych grup społecznych ![]()
28,230 2015-02-27 11:47:21
28,231 2015-02-27 11:48:23
Ale wiesz, że to by było bardziej realne, gdyby tam był mózg ![]()
28,232 2015-02-27 12:01:17 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-27 12:03:18)
28,233 2015-02-27 12:09:12
Serce nie służy do myślenia ![]()
28,234 2015-02-27 12:14:34
A nie chciałabyś się zatracić, nie myśleć choć przez chwilę...?
28,235 2015-02-27 12:15:38
Za stara już na to jestem ![]()
28,236 2015-02-27 12:29:50
No ale nie pretendujesz chyba do miana "zimnej suki" ? ![]()
28,237 2015-02-27 12:30:52
To by mi ułatwiło życie w każdej sferze, więc kto wie ![]()
28,238 2015-02-27 12:32:08
A pieprzycie !
28,239 2015-02-27 12:34:15
Przyznaj, że chciałabyś dołączyć ![]()
28,240 2015-02-27 12:41:38
W sumie to zgadłaś
A masz do niego instrukcję obsługi... a jeszcze lepiej Pani do pomocy z jego obsługą
![]()
To wtedy jeszcze wiadro trzeba dokupić, bo ja podłogi ścierą nie będę wycierała ![]()
Co za masakra, u mnie TEN temat "zepsuł się" po dwóch komentarzach
Może to taka selekcja naturalna ![]()
Chyba, że ktoś klątwę rzucił. Dziewczyny przyznawać się, która z Was praktykuje czarną magię?
![]()
EDIT:
O! Działa
Ciekawe czy ten temat sam się naprawił, czy to wróżki z administracji zadziałały
My tu wszystkie magię praktykujemy i białą i czarną i zieloną-jadem plujemy ![]()
28,241 2015-02-27 12:46:02
Przyznaj, że chciałabyś dołączyć
Matulu, gdzie?
28,242 2015-02-27 12:52:20
To by mi ułatwiło życie w każdej sferze, więc kto wie
Na 7 Królestw i 7 Bogów ![]()
28,243 2015-02-27 12:54:33 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-27 12:57:04)
A w ogóle to powiem Wam, że jeszcze nigdzie nie spotkałam tylu ludzi o ograniczonych poglądach, co na sympatii
.
A Ty myślisz, Siostrunia, ze dlaczego ja skończyłam z S. ![]()
A magię praktykuję, a i owszem jak na czarownicę przystało
.
28,244 2015-02-27 13:03:08 Ostatnio edytowany przez ujawniony (2015-02-27 13:20:45)
ObietnicaPoranka napisał/a:A w ogóle to powiem Wam, że jeszcze nigdzie nie spotkałam tylu ludzi o ograniczonych poglądach, co na sympatii
.
A Ty myślisz, Siostrunia, ze dlaczego ja skończyłam z S.
A magię praktykuję, a i owszem jak na czarownicę przystało
.
A będziecie na zlocie czarownic tańczyć nago przy ognisku ? ![]()
LOL ![]()
http://www.hbogo.pl/content/game-of-thrones-a-day-in-the-life-545596436
Odtwórzcie filmik z widokiem Daenerys Targaryen.
28,245 2015-02-27 13:50:23 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-27 13:56:54)
ObietnicaPoranka napisał/a:Przyznaj, że chciałabyś dołączyć
Matulu, gdzie?
Masz odpowiedź:
A pieprzycie !
No proszę Cię! Na co ja bym mogła zapraszać ![]()
Odtwórzcie filmik z widokiem Daenerys Targaryen.
Nie mam jakiejś tam wtyczki i czasu na instalowanie jej w tym momencie, ale Daennerys jest przepiękną kobietą. Chociaż zdecydowanie wolę ją w blondzie niż w ciemnych własach.
28,246 2015-02-27 14:10:30
Rockfor napisał/a:W sumie to zgadłaś
![]()
To wtedy jeszcze wiadro trzeba dokupić, bo ja podłogi ścierą nie będę wycierała
Może lepiej od razu w basen zainwestować? ![]()
Rockfor napisał/a:Co za masakra, u mnie TEN temat "zepsuł się" po dwóch komentarzach
Może to taka selekcja naturalna
Aha... na tych pięknych i tych wartych grzechu. Darwin pewnie teraz w grobie się przewraca
Rockfor napisał/a:Chyba, że ktoś klątwę rzucił. Dziewczyny przyznawać się, która z Was praktykuje czarną magię?
![]()
EDIT:
O! Działa
Ciekawe czy ten temat sam się naprawił, czy to wróżki z administracji zadziałałyMy tu wszystkie magię praktykujemy i białą i czarną i zieloną-jadem plujemy
Bez bicia przyznaję się, że o tej trzeciej jeszcze nigdy nie słyszałem. Czy zapobiega chorobom na raka i serca, bezpłodności i impotencji? Jeżeli tak to poproszę 2 kg tego specyfiku ![]()
Swoja drogą nie wiedziałem, że jest takie święto jak Dzień Niepodległości Singla. Szkoda, że go przegapiłem. Trzeba będzie to nadrobić
:
Też nie wiedziałem, że na sytuację demograficzną w Polsce, aż tak wpływa polityka podatkowa:
T. Olbratowski prezentuje też ciekawą technikę zaskoczenia dziewczyn:
28,247 2015-02-27 14:22:38 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-27 14:23:15)
Może lepiej od razu w basen zainwestować?
Aha... na tych pięknych i tych wartych grzechu. Darwin pewnie teraz w grobie się przewraca
![]()
Swoja drogą nie wiedziałem, że jest takie święto jak Dzień Niepodległości Singla. Szkoda, że go przegapiłem. Trzeba będzie to nadrobić
:
Też nie wiedziałem, że na sytuację demograficzną w Polsce, aż tak wpływa polityka podatkowa:
To ja poproszę o zaproszenie do prywatnego basenu ![]()
Darwin to był gość
. Oglądałam ostatnio dokument o nim.
Kiedy to święto było i dlaczego nie zrobiliśmy z tej okazji zlotu?
Ma, to jeden z podstawowych czynników
.
28,248 2015-02-27 14:27:23
To ja poproszę o zaproszenie do prywatnego basenu
Jeszcze basenu nie mam ale podaj adres to juz Ci wyślę zaproszenie ![]()
Darwin to był gość
. Oglądałam ostatnio dokument o nim.
Kiedy to święto było i dlaczego nie zrobiliśmy z tej okazji zlotu?
Ma, to jeden z podstawowych czynników
.
Na wszystkie pytania masz odpowiedzi w filmikach w poprzednim poście
Warto je posłuchać ![]()
28,249 2015-02-27 14:30:22
Ale tam jest tylko jedno pytanie
. Na pozostałe przecież znam odpowiedzi
. A szybciej będzie, jeśli mi powiesz kiedy jest to święto - przyda się na przyszły rok.
A basen kiedy będzie?
28,250 2015-02-27 14:39:34
Ale tam jest tylko jedno pytanie
. Na pozostałe przecież znam odpowiedzi
. A szybciej będzie, jeśli mi powiesz kiedy jest to święto - przyda się na przyszły rok.
A basen kiedy będzie?
14 lutego - Jeszcze nie wiadomo czy będziesz musiała obchodzić ![]()
A w którym miejscu ma powstać basen to jest zasadnicza sprawa? ![]()
28,251 2015-02-27 16:23:27
Ależ ja to doskonale wiem. A basen poproszę w piwnicy mojego bloku.
Moja dzisiejsza muzyka do pracy:
28,252 2015-02-27 16:49:11 Ostatnio edytowany przez ObietnicaPoranka (2015-02-27 17:03:37)
Tak sobie w ramach odmóżdżenia przeglądam sąsiednie wątki i dochodzę do wniosku, że my tu to jesteśmy chyba ostatnimi normalnymi ludźmi.
- Skąd się biorą tak naiwne kobiety? ![]()
http://www.netkobiety.pl/t81960.html
- O wyższości Czeszek nad Polkami
. Panowie, naprawdę jesteśmy tak beznadziejne jak nas tam opisują? ![]()
http://www.netkobiety.pl/t81646.html
- Dziewczyny, ktoś Was wychowywał w ten sposób? Bo u mnie poza ubieraniem mnie w kiecki nie zgadza się kompletnie nic ![]()
http://www.netkobiety.pl/t78053.html
A w ogóle to napisałam już ponad 4000 postów, więc możecie mi gratulować ![]()
I żeby nie było tak ponuro:
Praca marzeń: http://stylzycia.newsweek.pl/praca-marzen-istnieje-5-przykladow-rynek-pracy-zatrudnienie,artykuly,357925,1.html
Testowanie zjeżdżalni i jeżdżenie po świecie brzmi kusząco ![]()
Kremik do rąk o przecudownym zapachu

28,253 2015-02-27 17:21:00
Ja mam te czarno-białe
Niunia, poka fote. :* ![]()
Masz francuski temperament!
Jesteś typem spokojnego człowieka, który zarówno do wzlotów jak i upadków w życiu podchodzi z melancholią artysty czy filozofa. Naprawdę ciężko jest Cię zdenerwować, ale kiedy już jesteś zły, pokazujesz to całemu światu. Twoje emocje wybuchają jak wulkan, ale szybko też się uspokajają.
Hm ...
Jeśli nie byłbyś sobą byłbyś księciem/byłabyś księżniczką! W alternetywnej rzeczywistości przeznaczone byłoby Ci urodzić się w rodzinie królewskiej. Byłbyś naprawdę szczęśliwym człowiekiem i dzieliłbyś się swoim szczęściem z innymi, pomagając im. Wszyscy by Cię uwielbiali!
Asiunia, wyjdziesz za mnie? ![]()
Czyżbyś urodził się w deszczowy dzień? Coś musiało spowodować, że twoja aura najprawdopodobniej jest burzowa. Drzemią w Tobie dwie sprzeczności: spokój (jak wtedy, gdy za oknem szemrze deszcz w jesienny wieczór) i siła (jak w sercu burzy, gdy grzmoty uderzają w ziemię). Potrafisz szybko się zdenerwować i bardzo szybko wrócić do stanu wyjściowego. Ludzie z Burzową Aurą zazwyczaj są samotnikami z wyboru. Mają kilku sprawdzonych przyjaciół i to właśnie ich się trzymają. W życiu kierują się często emocjami, nie zdrowym rozsądkiem. Potrafią również zaskakiwać; nigdy nie są do końca przewidywalni. Co daje Burzowa Aura w życiu? - namiętność i pasję - energię, która płynie z wnętrza - siłę do podejmowania wyzwań
Ktoś jeszcze taką miał?
28,254 2015-02-27 17:24:59
Zgodnie z nową zabawą ... NOBODY EXPECT ...
28,255 2015-02-27 17:44:17 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-27 17:50:16)
arcania napisał/a:ObietnicaPoranka napisał/a:Przyznaj, że chciałabyś dołączyć
Matulu, gdzie?
Masz odpowiedź:
arcania napisał/a:A pieprzycie !
No proszę Cię! Na co ja bym mogła zapraszać
Na orgię to ja się piszę, ale tylko w nowo wybudowanym basenie w moim ogródku ![]()
U mnie rano to oprócz Meli w komórce to dzisiaj to:
a w drodze do pracy ZAWSZE Luxtorpeda i Illusion ![]()
arcania napisał/a:Ja mam te czarno-białe
Niunia, poka fote. :*
Nie, bo pomimo młodego wieku zejdziesz na zawał ![]()
arcania napisał/a:Rockfor napisał/a:W sumie to zgadłaś
![]()
To wtedy jeszcze wiadro trzeba dokupić, bo ja podłogi ścierą nie będę wycierała
Może lepiej od razu w basen zainwestować?
arcania napisał/a:Rockfor napisał/a:Co za masakra, u mnie TEN temat "zepsuł się" po dwóch komentarzach
Może to taka selekcja naturalna
arcania napisał/a:Rockfor napisał/a:Chyba, że ktoś klątwę rzucił. Dziewczyny przyznawać się, która z Was praktykuje czarną magię?
![]()
EDIT:
O! Działa
Ciekawe czy ten temat sam się naprawił, czy to wróżki z administracji zadziałałyMy tu wszystkie magię praktykujemy i białą i czarną i zieloną-jadem plujemy
Bez bicia przyznaję się, że o tej trzeciej jeszcze nigdy nie słyszałem. Czy zapobiega chorobom na raka i serca, bezpłodności i impotencji? Jeżeli tak to poproszę 2 kg tego specyfiku
Nie, ale redukuje zmarszczki dlatego my takie wiecznie młode jesteśmy ![]()
A Darwin się nie przewraca, bo on nadal żyje...jak Elvis ![]()
I basen buduj u mnie w ogrodzie, bo Obietnica orgię szykuje ![]()
Obietnico, Twoje linki...ja w dwóch ostatnich tematach się nawet udzieliłam hihi
Gratuluję ![]()
28,256 2015-02-27 17:57:50
To byłaby piękna śmierć. ![]()
28,257 2015-02-27 18:15:39
To byłaby piękna śmierć.
Wyobraźnia Metylku wyobraźnia
Obietnico a seria Sweet Secret jest bossska
Rano smarnęłam się masłem bananowo-kokosowym i do tej pory pachnę ![]()
28,258 2015-02-27 18:23:48
Lovelko, no chodzę wcześnie, bo i wcześniej wstaję, a nie mogę sobie pozwolić na to, żeby być nieprzytomnym - zwłaszcza, że kofeina nie dla mnie
A i nie zauważyłem, pytania o książkę
Czytam teraz "Pomnik cesarzowej Achai" Ziemiańskiego, 4 tom
W tym roku powinien ukazać się ostatni.
Arc, Comaaa <3 Ale dietę to masz zdrową, nie powiem
Chociaż ja ostatnio wciągnąłem słoik Nutelli, więc... Się odzywał nie będę ![]()
Obietnico, Phoebe była zakręcona, pozytywnie zakręcona
Całkiem fajną muzę zapodajesz od rana ![]()
Masz włoski temperament!
Świetnie radzisz sobie z frustracją i emocjami, ale kiedy ktoś przekroczy granicę Twoje emocje biorą górę. Nigdy niewiadomo kiedy bestia siedząca w Tobie się pojawi. Czasem wystarczy zły komentarz w złym czasie, abyś się wściekł, a czasem potrafisz znieść wszystko, bez wybuchania.
Byłbyś Księciem/Byłabyś Księżniczką!
Jeśli nie byłbyś sobą byłbyś księciem/byłabyś księżniczką! W alternetywnej rzeczywistości przeznaczone byłoby Ci urodzić się w rodzinie królewskiej. Byłbyś naprawdę szczęśliwym człowiekiem i dzieliłbyś się swoim szczęściem z innymi, pomagając im. Wszyscy by Cię uwielbiali!
Ognista Aura
Siła i energia, tymi dwoma słowami doskonale można Cię opisać. Jesteś drapieżny jak ogień, który rozprzestrzenia się w suchym morzu trawy. Zdecydowanie przyciągasz do siebie ludzi - ty sam szybko się do nich przywiązujesz. Gdy kochasz, kochasz bardzo mocno. Łatwo Cię niestety zranić, potrafisz długo chować urazę, które po sobie nie pokażesz. Zdarza Ci się mścić, a twojej zemsty naprawdę należy się obawiać! Co daje Ognista Aura w życiu? - szacunek rodzinnych więzi - gorące uczucia - przebiegłość.
Cicha woda? ![]()
Perło, ja na początku myślałem, że Twój, nowy avatar, to coś z muminków ![]()
No to macie coś ode mnie na dziś. Zdecydowanie ten pierwszy rządzi ![]()
28,259 2015-02-27 18:24:51
A swoją drogą i niezależnie od quizu, to straszliwie chciałabym nie być sobą
Pogięło Cię! ![]()
28,260 2015-02-27 18:27:30
Masz włoski temperament!
Świetnie radzisz sobie z frustracją i emocjami, ale kiedy ktoś przekroczy granicę Twoje emocje biorą górę. Nigdy niewiadomo kiedy bestia siedząca w Tobie się pojawi. Czasem wystarczy zły komentarz w złym czasie, abyś się wściekł, a czasem potrafisz znieść wszystko, bez wybuchania.Byłbyś Księciem/Byłabyś Księżniczką!
Jeśli nie byłbyś sobą byłbyś księciem/byłabyś księżniczką! W alternetywnej rzeczywistości przeznaczone byłoby Ci urodzić się w rodzinie królewskiej. Byłbyś naprawdę szczęśliwym człowiekiem i dzieliłbyś się swoim szczęściem z innymi, pomagając im. Wszyscy by Cię uwielbiali!Ognista Aura
Siła i energia, tymi dwoma słowami doskonale można Cię opisać. Jesteś drapieżny jak ogień, który rozprzestrzenia się w suchym morzu trawy. Zdecydowanie przyciągasz do siebie ludzi - ty sam szybko się do nich przywiązujesz. Gdy kochasz, kochasz bardzo mocno. Łatwo Cię niestety zranić, potrafisz długo chować urazę, które po sobie nie pokażesz. Zdarza Ci się mścić, a twojej zemsty naprawdę należy się obawiać! Co daje Ognista Aura w życiu? - szacunek rodzinnych więzi - gorące uczucia - przebiegłość.
No bo już chciałam pisać, że znowu tylko mi wyszło że mam "jaja" ![]()
Same Księciunie i Księżniczki w tym wątku, psia mać
aż strach się odezwać, bo głowę zetną ![]()
28,261 2015-02-27 18:50:50
No bo już chciałam pisać, że znowu tylko mi wyszło że mam "jaja"
aż strach się odezwać, bo głowę zetną
No widzisz
Normalnie wyższa pi....cja
Ale uważaj, bo jak połączysz włoski temperament i ognistą aurę z moją książęcą osobą, to wiesz, kat w pogotowiu czeka ![]()
28,262 2015-02-27 18:56:04
arcania napisał/a:No bo już chciałam pisać, że znowu tylko mi wyszło że mam "jaja"
aż strach się odezwać, bo głowę zetną
No widzisz
Normalnie wyższa pi....cja
Ale uważaj, bo jak połączysz włoski temperament i ognistą aurę z moją książęcą osobą, to wiesz, kat w pogotowiu czeka
Ja Świętą zostanę więc się nie boję ![]()
A oficjalnie informuję, że jak ktoś mnie zabierze tutaj ooooo:

to będę baaardzo szczęśliwa ![]()
28,263 2015-02-27 19:03:11 Ostatnio edytowany przez kardamon (2015-02-27 19:05:48)
Ja Świętą zostanę więc się nie boję
To to zostawmy odpowiedniej komisji ![]()
A oficjalnie informuję, że jak ktoś mnie zabierze tutaj ooooo:
http://www.italiatourismonline.com/stat … header.jpg
http://www.gabitos.com/papeleriadelfin/ … italia.jpg
http://www.erdekesvilag.hu/kepek/csodal … ana/13.jpgto będę baaardzo szczęśliwa
Przynajmniej jesteś konkretna ![]()
Dobra, uciekam. Ale jak wrócę później, macie być ![]()
28,264 2015-02-27 19:09:13 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-02-27 19:11:03)
arcania napisał/a:Ja Świętą zostanę więc się nie boję
To to zostawmy odpowiedniej komisji
arcania napisał/a:A oficjalnie informuję, że jak ktoś mnie zabierze tutaj ooooo:
http://www.italiatourismonline.com/stat … header.jpg
http://www.gabitos.com/papeleriadelfin/ … italia.jpg
http://www.erdekesvilag.hu/kepek/csodal … ana/13.jpgto będę baaardzo szczęśliwa
Przynajmniej jesteś konkretna
Dobra, uciekam. Ale jak wrócę później, macie być
No chyba nie wątpisz w mądrość naszych kłyzów ![]()
Zobaczymy ![]()
A Biggi i Ponds super ![]()
28,265 2015-02-27 19:22:29 Ostatnio edytowany przez Aenima (2015-02-27 19:28:32)
Ej, Ci ludzie to normalnie w dupach im się całkiem poprzewalało.
Metyl, wyjdę za Ciebie, nic prostszego, skoro tak bardzo chcesz
.
A Ponds jest śliczne, jak pozytywka! <3
28,266 2015-02-27 19:32:46
Niuniu pierwsza, wyobraźnię to ja mam wystarczającą, najnowsza Niunia może potwierdzić.
Asiuńcia, no pewnie że chcę! I komu się poprzewracało? ![]()
28,267 2015-02-27 19:51:20
Niuniu pierwsza, wyobraźnię to ja mam wystarczającą, najnowsza Niunia może potwierdzić.
![]()
Asiuńcia, no pewnie że chcę! I komu się poprzewracało?
Wystarczy ze stanę za Tobą i już "za Ciebie" wyjdę ... ![]()
Ludziom z linków Siostruni się poprzewracało ![]()
28,268 2015-02-27 19:56:15
Nie 'za' tylko 'zza' mała lolitko Ty! ![]()
28,269 2015-02-27 20:08:00
Ależ ja to doskonale wiem. A basen poproszę w piwnicy mojego bloku.
Nie widzę problemu. Powiedz tylko kiedy a robimy basen u Ciebie w Bloku
Nawet na dachu - wystarczy hydrant i odkręcić kurek
![]()
Nie, ale redukuje zmarszczki dlatego my takie wiecznie młode jesteśmy
Już wiadomo dlaczego o wiek nie pyta się kobiet
Całe szczęście, że można spytać o datę urodzenia ![]()
I basen buduj u mnie w ogrodzie, bo Obietnica orgię szykuje
Pozwolisz wjechać koparce w Twój ogród? Mówię od razu ja uprawnień nie mam ![]()
A orgię mogą być x2
![]()
Chyba, że dziewczyny urządzicie pojedynek w kisielu
![]()
Tak sobie w ramach odmóżdżenia przeglądam sąsiednie wątki i dochodzę do wniosku, że my tu to jesteśmy chyba ostatnimi normalnymi ludźmi.
- Skąd się biorą tak naiwne kobiety?
Nie ważne czy kobiety czy faceci. Ważne aby mieć szacunek do innych i mi się wydaje, że najważniejsze mieć zdrowy egoizm - mieć szacunek do siebie. Ta druga sprawa jest najtrudniejsza ale trzeba próbować ![]()
- O wyższości Czeszek nad Polkami
. Panowie, naprawdę jesteśmy tak beznadziejne jak nas tam opisują?
Polki nie są beznadziejne i mówię to z autopsji, bo byłem w bdb. związku z Czeszką. Tylko, że my Polacy różnimy się od południowych sąsiadów, a ja tym bardziej - np. jej zdaniem my Polacy jesteśmy smutasami i myślę, że miała rację. A wątek napisał ktoś kto przeżył sexprzygodę i tyle. Był też wątek, gdzie ktoś tam porównywal Ukrainki do Polek, ale bardziej pod kątem wyglądu. Zrozumcie dziewczyny, że takie pytania zakładają bdb. młodzi mężczyźni i to jest różnica.
Arcania u mnie wyszło, że mam żywioł ziemi i mógłbym zostać świętym
Co w takim układzie Wać Panie Panowie robię wśród Was
![]()
28,270 2015-02-27 20:12:22
ObietnicaPoranka napisał/a:Ależ ja to doskonale wiem. A basen poproszę w piwnicy mojego bloku.
Nie widzę problemu. Powiedz tylko kiedy a robimy basen u Ciebie w Bloku
Nawet na dachu - wystarczy hydrant i odkręcić kurek
arcania napisał/a:Nie, ale redukuje zmarszczki dlatego my takie wiecznie młode jesteśmy
Już wiadomo dlaczego o wiek nie pyta się kobiet
Całe szczęście, że można spytać o datę urodzenia
arcania napisał/a:I basen buduj u mnie w ogrodzie, bo Obietnica orgię szykuje
Pozwolisz wjechać koparce w Twój ogród? Mówię od razu ja uprawnień nie mam
A orgię mogą być x2
![]()
Chyba, że dziewczyny urządzicie pojedynek w kisielu
ObietnicaPoranka napisał/a:Tak sobie w ramach odmóżdżenia przeglądam sąsiednie wątki i dochodzę do wniosku, że my tu to jesteśmy chyba ostatnimi normalnymi ludźmi.
- Skąd się biorą tak naiwne kobiety?
Nie ważne czy kobiety czy faceci. Ważne aby mieć szacunek do innych i mi się wydaje, że najważniejsze mieć zdrowy egoizm - mieć szacunek do siebie. Ta druga sprawa jest najtrudniejsza ale trzeba próbować
ObietnicaPoranka napisał/a:- O wyższości Czeszek nad Polkami
. Panowie, naprawdę jesteśmy tak beznadziejne jak nas tam opisują?
Polki nie są beznadziejne i mówię to z autopsji, bo byłem w bdb. związku z Czeszką. Tylko, że my Polacy różnimy się od południowych sąsiadów, a ja tym bardziej - np. jej zdaniem my Polacy jesteśmy smutasami i myślę, że miała rację. A wątek napisał ktoś kto przeżył sexprzygodę i tyle. Był też wątek, gdzie ktoś tam porównywal Ukrainki do Polek, ale bardziej pod kątem wyglądu. Zrozumcie dziewczyny, że takie pytania zakładają bdb. młodzi mężczyźni i to jest różnica.
Arcania u mnie wyszło, że mam żywioł ziemi i mógłbym zostać świętym
Co w takim układzie Wać Panie Panowie robię wśród Was
![]()
A Ty nie jesteś młodym mężczyzną? ![]()
28,271 2015-02-27 20:15:09
Przeca pisał że po 30stce. Mnie zarzucałyście że nie czytam a teraz o. ![]()
28,272 2015-02-27 20:15:26
A Ty nie jesteś młodym mężczyzną?
Różnica jest taka, że ja przeżywam drugą młodość
Uwierz mi, że nie starzeje się ale nabrałem doświadczenia i mimo, że mi charakter nie zmienił się to jednak dzisiaj jestem inny niż ten kiedyś 20-letni chłopiec ![]()
28,273 2015-02-27 20:17:36
Aenima napisał/a:A Ty nie jesteś młodym mężczyzną?
Różnica jest taka, że ja przeżywam drugą młodość
Uwierz mi, że nie starzeje się ale nabrałem doświadczenia i mimo, że mi charakter nie zmienił się to jednak dzisiaj jestem inny niż ten kiedyś 20-letni chłopiec
Ale po 30 to nadal młody mężczyzna... No chyba, że masz magiczną 39 to tak o
Metyl przyznaj się, tylko czekałeś aż któraś z nas nie doczyta żeby nam to wypomnieć
Ty nadal nie czytasz ze zrouzmieniem, Słońce ![]()
28,274 2015-02-27 20:18:58
Metyl przyznaj się, tylko czekałeś aż któraś z nas nie doczyta żeby nam to wypomnieć
Ty nadal nie czytasz ze zrouzmieniem, Słońce
Oczywiście.
Że nie. ![]()
Pewnie że czytam, kiedy się hajtamy? :*
28,275 2015-02-27 20:20:05
Aenima napisał/a:Metyl przyznaj się, tylko czekałeś aż któraś z nas nie doczyta żeby nam to wypomnieć
Ty nadal nie czytasz ze zrouzmieniem, Słońce
Oczywiście.
Że nie.
Pewnie że czytam, kiedy się hajtamy? :*
Nie hajtamy, ja po prostu staję za Tobą ![]()